Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    07-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankia I 890 QDB en Yukom 7.0 nieuw voor 2021

    Frankia I 890 QDB

    Frankia breidt zijn gamma uit met de 9 m lange luxe I 980 QDB. Fiat Ducato mocht het basisvoertuig leveren. Het heeft een tandems en mag 5,5 ton torsen, zeker niet mis voor een kampeerauto. Zulk een lange kampeerauto op 3 assen is niet nieuw de indeling is wel het bekijken waard. De ontwerpers plaatsten achteraan een 1,6 m breed eilandbed. Vooraan is een zitgroep zoals men soms in andere dure zwerfauto’s aantreft. Beide cabinezetels draaien naar de tafel toe die aan de wand hangt en het moet doen zonder poot. Een gelijkaardige cabinezetel staat aan de andere zijde van de tafel. Men kan de tafel uittrekken tot aan de tegenoverstaande comfortabele zitbank. In de zijwand is een vakje met stopcontacten voor zowel 230 als 12 Volt en een stopcontact voor geheugenkaarten. Dat biedt de I 890 QDB de mogelijkheid als bureelwagen te gebruiken.

    Achteraan is het eilandbed elektrisch verstelbaar, het schuin opstaande hoofdeinde komt gelijktijdig vlak liggen voor de nacht indeling. Aan LED verlichting is er geen gebrek. Bij dag zorgen de brede ramen voor genoeg licht en ventilatie. Centraal staat een keuken om u tegen te zeggen, de tegenoverstaande badkamer met afzonderlijke douchecel is niet van luxe gespaard.

    Eigen aan Frankia kampeerauto’s liggen tanks en techniek in de verwarmde dubbele bodem, een Alde vloeistof verwarming is verantwoordelijk voor de verwarming. Intussen kost de integrale 890 QDB al rond de 139.000 euro. Hebt je nog wat euro’s over kan je voor de Titan versie kiezen, zij is uitgerust met Litium batterijen, gelijkrichter en zonnepanelen, dat kost rond de 20.000 euro meer.

     

    De Yukom 7.0

    Van de grote super de luxe integrale 890 QDB stappen we over naar een kleiner nieuw type van Frankia, de buscamper Yukom 7.0 een grotere broeder van de Yukom 6.0. In tegenstelling tot de bekende Lounge versie met een lange sofa heeft de nieuweling vast gemonteerde enkele bedden. Ze zijn 1.95 m lang, daaronder bevind zich een 0.85 m hoge bergruimte. Voor de 7.0 werd beroep gedaan op een Mercedes Sprinter met achterwielaandrijving. Wie graag door de modder ploetert kan voor een 4 x 4 aandrijving kiezen, uiteraard kost dat iets meer. Met zijn 7 m lengte kunnen we niet meer zo direct spreken van een compacte zwerfauto. Het vertaalt zich echter in meer luxe en meer levensruimte in de buscamper. Hiermee kon Frankia vooraan en volwaardige zitgroep voor vier zwervers installeren. Bovendien is er nog een 1,2 m brede keuken en een redelijk grote badkamer.

    Standaard wordt de Yukon 7.0 geleverd met een MTM van 3,5 ton. Het laadvermogen is dan zeer krap, beter is de wagen met een MTM van 4,1 ton te laten inschrijven. Dat vraagt wel een rijbewijs C voor de chauffeur

    Info www.frankia.com



















    07-02-2021 om 16:20 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter panorama's




    07-02-2021 om 15:58 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de nieuwe Combo X 150 van Challenger

    De totaal nieuws Combo x  150 van Challenger

    Nieuws uit het Trigano-huis: Challenger, het merk valt onder de Franse caravaning-groep en een zusterbedrijf van Eura Mobil, Forster en Karman Mobil, wil voet aan de grond krijgen in Duitsland en presenteert een (bijna) nieuw camperconcept. De Challenger Combo X 150 moet het beste van twee werelden combineren en even handig zijn als een bestelwagen en ruim als een kampeerauto.

    De afmetingen spreken voor zich. Met 5,99 meter lang en 2,1 meter breed is de wagen gebouwd op de Fiat Ducato nauwelijks groter dan de verlengde Fiat met lange wielbasis, maar dankzij de rechte wanden en 2,75 meter hoog biedt hij bijna evenveel ruimte als een grote. De camperbus gaat de straat op voor een totaalprijs van rond de 60.000 euro.

    Ruimte genoeg

    Uitdager combineert de oorspronkelijke Fiat Ducato cabine met een speciale structuur van XPS elementen, die beter isoleren dan de gebruikelijke plaatmetalen structuur van een camperbus en is ook bestand tegen hagel. De truc om ruimte te winnen is echter gebaseerd op het hefbed van 1,4 bij 1,9 meter, dat tijdens het rijden over de tegenover elkaar liggende zitgroep onder het dak in de woonkamer zweeft. Dankzij het lichte en compacte aluminium frame verlaagt hij de stahoogte eronder nauwelijks; hij is elektrisch te verlagen naar de slaapstand. Als je hem halverwege vergrendelt, kun je de zitgroep eronder met zijn twee tegenover elkaar liggende langsbanken ook als bed gebruiken, dan vinden vier zwervers een slaapplaats aan boord.

    Vier personen mogen tijdens het rijden in de Challenger X 150 reizen. De bestuurder en voorpassagier zitten op hun pilotenstoel, en twee andere stoelen in de rijrichting kunnen uit de twee banken worden neergeklapt. Ze zijn uitgerust met driepuntsgordels en verstelbare rugleuningen, zodat passagiers op de tweede rij comfortabel en veilig zijn. Ondenkbaar in Corona-tijden, maar zeker een stimulans om in de toekomst te kopen: als alle stoelen zijn inbegrepen, kan een heel handbalteam plaatsnemen rond de rechthoekige, uitklapbare tafel. Alleen de trainer hoeft buiten de deur te blijven of op het deksel van het cassettetoilet in de ruime badkamer achterin te gaan zitten.

    Veel opbergruimte

    In de natte cel  zij strekt zich uit over de hele breedte van het voertuig  biedt een slim geconstrueerde opklapbare wastafel ruimte, met de deur van de kast vooraan ingebouwd kan deze worden vergrendeld tijdens het douchen of gebruik van het toilet. Daartegenover staat nog een opbergkast die ook van buitenaf toegankelijk is, wat goed is voor het veilig vervoeren van campingtafels en stoelen, en een variabel rekkensysteem binnenin maakt het mogelijk om je aan te passen aan de meegenomen spullen.

    De ruimte tot aan de zitgroep wordt gevuld door de kombuis met gasfornuis, spoelbak en een 134 liter koelkast. De deur is aan beide zijden scharnierend en opent naar behoefte naar links of rechts. Ook de toegangsdeur naar het woongedeelte is aangenaam: deze heeft niet alleen een diepe ingang, maar wordt samen met de deuren in de bestuurderscabine ook centraal via de radio vergrendeld. In ieder geval is de uitrusting van de Challenger X 150 niet slecht. In de “Opening Edition” die bij de marktintroductie wordt aangeboden, is er een panoramadak boven de bestuurdersstoelen, jaloezieën en horren op alle ramen en op de toegangsdeur, evenals een tv-voorbereiding met een stop. Het basisvoertuig krijgt onder meer airconditioning, lichtmetalen velgen en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels.

     Verhoogde veiligheid en gemak in pakketten

    Extra's zoals een satelliet-tv-systeem of een luifel zijn niet af fabriek verkrijgbaar; de klant moet deze door de dealer laten installeren. Desalniettemin kan de combo worden geüpgraded met pakketten. In het automaatpakket, zo wordt al vermoed, zijn de ZF automaat met negen overbrengingsverhoudingen en de krachtige Fiat-motor met 160 pk (118 kW) inbegrepen, waarvoor nog eens 5000 euro verschuldigd is. De seriemodellen hebben de handgeschakelde zesversnellingsbak en de viercilinder dieselmotor met 140 pk (103 kW). De Connect-apparatuur brengt een DAB-radio met touchscreen en een handsfreefunctie aan boord, het veiligheidspakket breidt de uitrusting tenslotte met assistenten zoals antibotsingsbeveiliging, licht- en regensensoren, automatisch grootlicht, verkeersbordherkenning en de assistent dodehoekbewaking en rijstrookwissel voor.

    Wie zijn fiets op vakantie wil meenemen, moet ook naar de dealer gaan. Door het ontbreken van een achtergarage kunnen de fietsen alleen vervoerd worden op een bagagedrager aan de achterwand. Dat was al het geval bij een soortgelijk concept dat nu zo'n 20 jaar oud is. 
    Er is waarschijnlijk geen reden om te vrezen dat de meer complexe structuur van de Combo X 150 te lijden heeft onder het binnendringen van water.  De combo zou de verkoop behoorlijk moeten stimuleren. Geïnteresseerden moeten nog geduld hebben. De marktintroductie vindt pas in de herfst plaats. 

    Challenger verrast vaker met afwijkende indelingen en bijzondere oplossingen. Nu hebben ze opnieuw een afwijkende kampeerauto. Een hele nieuwe camperbus eigenlijk. Want deze combinatie van buscamper en halfintegraal is toch weer net even anders. Anders dan de smallehalfintegralen van de concurrentie. De Combo X 150 combineert de compacte buitenmaten van de buscamper met het ruime interieur van de halfintegraal. 

     









    04-02-2021 om 15:44 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van de Hymer Group 2021

    Erwin Hymer Group: twee jaar succesvol sinds de overname door THOR Industries.

     THOR-integratie op de goede weg zij het met vertragingen als gevolg van de pandemie. Vooral compacte zwerfauto’s en stadsvoertuigen zijn allemaal razend populair. Implementatie van grotere projecten gepland na de pandemie Bad Waldsee

    2020 was een recordjaar voor de camperbranche. In het eerste volledige kalenderjaar sinds de Erwin Hymer Group precies twee jaar geleden door THOR Industries werd overgenomen, werden in Europa meer vrijetijdsvoertuigen verkocht dan ooit tevoren. De stijging is grotendeels afkomstig van kampeerauto’s. Terwijl de verkooprecords in met name Duitsland voortduren, verlopen de projecten voor integratie in THOR Industries vanwege de pandemie langzamer dan oorspronkelijk gepland. Hoewel het eerste volledige kalenderjaar in het THOR Industries-netwerk een recordjaar bleek te zijn voor de Erwin Hymer Group, vertraagde de pandemie het integratieproces. Ook de camperindustrie in de VS kan terugkijken op een succesvol 2020. Bob Martin, CEO van THOR Industries: "Het overwinnen van de Lock downs en het onderhouden van toeleveringsketens heeft alle capaciteiten van ons bedrijf ingenomen, waardoor grotere gezamenlijke projecten vanwege Corona zijn uitgesteld." Bovendien zijn reizen tussen de VS en Duitsland praktisch niet meer sinds maart 2020 mogelijk. Noodzakelijke processen voor onderdelen van de beursgenoteerde onderneming kregen dan ook hoge prioriteit.

     Met veel autonomie vanwege de pandemie

    Twee jaar na de overname door THOR Industries verhuist ook Martin Brandt, voorzitter van de Raad van Bestuur.

    Volgens de Erwin Hymer Group, een positieve conclusie: "De manier waarop we de pandemie tot nu toe hebben doorstaan, laat zien dat THOR Industries en de Erwin Hymer Group uit hetzelfde laken zijn gesneden. Een nieuwe holding geeft de merken alle ruimte om zich te ontwikkelen en te ontwikkelen. Implementatie van eigen ideeën. Hiermee dragen we de verschillende omstandigheden in de respectievelijke. Marktenrekening, waar de lock down soms heel anders werd afgehandeld.

    Na twee jaar bij THOR Industries staat de Erwin Hymer Group sterker dan ooit tevoren en heeft het personeelsbestand zelfs aanzienlijk uitgebreid. De beslissing in het voordeel van THOR was perfect, ze hebben bewezen de ideale partner te zijn. "

     Na de pandemie: focus op toekomstige problemen

    Voor de tijd na de pandemie verwacht de Erwin Hymer Group synergiën van de overname zullen meer opvallen door THOR Industries. Met Josef Hjelmaker heeft THOR een nieuw lid binnen.

    Benoem het bestuur, dat uitsluitend verantwoordelijk is voor innovaties. Bob Martin: “Toekomstige problemen zoals autonoom rijden, alternatieve aandrijvingen en netwerkreizen moeten wereldwijd worden ontwikkeld en geïmplementeerd aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. Ook bij inkoop werken we verder aan synergiën evenals in productontwikkeling.

    Ook grotere projecten zoals de introductie van Europese modellen op de Amerikaanse markt of marketing de legendarische Airstream-caravans in Europa moesten vanwege de pandemie worden uitgesteld.

    Martin Brandt: “Voor de uitvoering van complexe projecten in werkgroepen of workshops zijn interpersoonlijk contact en het overwinnen van de tijdsverschillen noodzakelijk. Dit is alleen mogelijk als we weer kunnen reizen. We zijn ervan overtuigd dat we hiervoor ideaal gepositioneerd zijn om de huidige hausse in onze branche voort te zetten en van caravaning een duurzame toekomst te bieden. "

    Europees recordjaar met kampeerauto’s als aanjager voor de sterke vraag.

    Erwin profiteerde in het eerste volledige kalenderjaar na de overname door THOR Industries

    Hymer Group gaat ervan uit dat vrijetijdsvoertuigen in 2020 een ware rage zullen zijn in West-Europa. Met ongeveer 230.000 voertuigen behaalden in 2019 het zeer goede resultaat van de totale markt met nog eens 10,8 procent dat zal worden overschreden. Terwijl de aanmeldingen voor caravans iets lager waren, veroorzaakten kampeerauto’s voor de piek. De gemotoriseerde recreatievoertuigen konden hun verkopen in Europa zien stijgen met ongeveer 20 procent. De resultaten voor het campersegment zijn zelfs nog indrukwekkender: bijna 65.000 klanten en ruim 45 procent meer dan in het voorgaande jaar besloten in 2020 voor een voertuig in deze categorie.

    Martin Brandt: “Compacte voertuigen worden steeds populairder. Hun geschiktheid voor de spontane reis zowel in het weekend als voor de jaarlijkse vakantie combineren steeds meer mensen met een gebruik in het dagelijkse autoleven. ”Elke derde klant van een kampeerauto kiest nu voor een camperbus. Voor deze voertuigen, ongeveer vijf meter lang en twee meter hoog, wordt gemakkelijker een parkeergarage gevonden.In 2019 richtte EHG zijn nieuwe merk Crosscamp op, speciaal voor dit segment.

    Groei vooral in Duitsland

    De piek voor vrijetijdsvoertuigen in Duitsland was bijzonder indrukwekkend. De goedkeuringen stegen met in totaal 32,5 procent tot ongeveer 107.000 eenheden. In dit land is de trend naar de Camperbusjes nog duidelijker dan op de algemene Europese markt. Hun toename werd vergeleken met die van vorig jaar dat was zelfs 64 procent, wat overeenkomt met ruim 37.000 voertuigen. Een nog betere prestatie toonde de camperbussen, die hun verkoop bijna verdubbelden en nu bijna een derde van alle nieuw geregistreerde kampeerauto’s in Duitsland uit maken.

    Meer informatie www.erwinhymergroup.com.

    03-02-2021 om 16:02 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    02-02-2021 om 16:35 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dethleffs Crossover 2021
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een handige zwerfauto

    Crosscamp: Met het merk Crosscamp richt Dethleffs zich tot de jonge, campingbewuste doelgroep. De compacte campers uit de Allgäu combineren alledaagse geschiktheid met het verlangen naar spontane avonturen. De Crosscamp Lite wordt gelanceerd als een doorontwikkeling van de Crosscamp Flex. Op basis van Opel en Toyota biedt het voertuig een ideale combinatie van het dagelijkse leven en kamperen. Dankzij de compacte lengte van 4,95 meter en een hoogte van 1,99 meter zijn ook stedelijke ondergrondse garages en parkeerplaatsen geen probleem. Met het kantelbare panoramadak, draaibare voorstoelen, een liggedeelte over de volledige breedte van het voertuig en een uittrekbaar gasfornuis achterin, biedt de Crosscamp Lite een volledige stedelijke camperuitrusting voor maximaal vier personen. Zijn concept laat bijna onbeperkt gebruik toe als een alledaags voertuig, op verplaatsingen of voor spontane verplaatsingen na het werk.

    Meer informatie www.dethleffs.de

    02-02-2021 om 16:09 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe CrossOver van Hymer 2021

     

    De nieuwe HYMER CrossOver modellen 

     Nieuw jaar, nieuwe highlights bij HYMER! En we beginnen het jaar 2021 met twee innovaties: de HYMER ML-T 570 CrossOver en de HYMER Grand Canyon S CrossOver. Ervaar zelfvoorzienend reizen met het hoogste niveau van comfort en een stoere uitstraling. Voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijkheid en vrijheid!

     Wooncomfort en zelfvoorzienend

     Het editiemodel ML-T 570 CrossOver sluit geen compromissen inzake comfort, hoewel het voertuig geschikt is voor alle terreinen. Het biedt niet alleen zelfredzaamheid gedurende 10 dagen, maar ook een uitstekend wooncomfort. De opvallende tweekleurige exterieurlak in zwartgrijs en kristalzilver heeft een glanzende afwerking. Begin uw volgende avontuur met de HYMER ML-T 570 CrossOver.

     

    HYMER ML-T CrossOver

    HYMER Grand Canyon S CrossOver

     Het editiemodel Grand Canyon S CrossOver is de perfecte metgezel voor een reis naar het onbekende. De combinatie van een hoge ligging, offroad-banden en vierwielaandrijving stelt geen grenzen aan de volgende bestemming. Dankzij een uitgebreide standaarduitrusting, waaronder een zonnepaneel, is zelfvoorzienend kamperen het hele jaar door mogelijk tot wel 10 dagen.

     Het interieur van de CrossOver modellen

     Niet alleen van buiten een plaatje

     De donkergrijze bovenkasten in de nieuwe CrossOver zien er stoer uit en creëren veel ruimte. Het kleurconcept wordt compleet gemaakt door het nieuwe grijze tafel- en aanrechtdecor en de originele Mercedes-Benz stoelen. De opbergnetten onder de bovenkasten bieden veilige opbergruimte voor kleine voorwerpen.

    Dankzij de dieselverwarming heeft u geen omvangrijke gasflessen nodig, zodat u de grote gaskast als extra opbergruimte kunt gebruiken.

    Meer info http://www.hymer.com

    Technische gegevens

     

    Totale lengte 5,93 m

     

    Totale breedte 2,06 m

     

    Totale hoogte 2,85/3,10 m

     

     

    Stahoogte in woongedeelte 1,92 m

     

     

    Massa in rijklare toestand 3.255 kg

     

     

    MTM  3880 kg

     

     

     



    01-02-2021 om 20:45 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!