Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    12-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ford Transit 2020

    De nieuwe Ford Transit

    De nieuwe Ford Transit heeft tot 80 kilogram meer laadvermogen. De nieuw ontwikkelde motoren verbruiken minder brandstof. In de cockpit domineert een groot navigatiescherm.
    Het nieuwe modeljaar van de Ford Transit zal dankzij gerichte maatregelen om gewicht te besparen in de toekomst meer dan één kilogram meer laadvermogen bieden. De eerste aluminium motorkap draagt ​​hieraan bij aan een Europees bedrijfsvoertuig, een zeer sterke scheidingswand in de bagageruimte gemaakt van composietmateriaal en voorgevormde wielen. De nieuwe Ford Transit weegt dus in de modelvariant 350 met achterwielaandrijving, lange wielbasis en middelhoog dak 80 kg minder dan zijn vergelijkbare voorganger. In de overeenkomstige variant met voorwielaandrijving is de winst aan laadvermogen 48 kilogram. Het lagere voertuiggewicht verbetert ook het brandstofverbruik en de CO 2 emissies. De vorige reeks motoren met 105, 130 en 170 pk breidt Ford uit met een nieuwe, vierde variant. Hij levert 185 pk bij een maximumkoppel van 415 Newton meter. Dank zij de verbeterde turbolader
    wordt de geometrie van de turbocompressor verder verbeterd, is het koppel zelfs in het geval van de andere motoren nog groter. Ford verlaagt het verbruik door het automatische start stopsysteem, standaard in alle versies met voor- en achterwielaandrijving. Bovendien gebruikt de Driving Program Efficient Drive Mode de informatie van het Navigatie systeem om inzicht te krijgen in de toekomstige routekenmerken en geeft het aanwijzingen voor een zuiniger rijstijl. Op verzoek is de 48 Volt_ Mild Hybrid Dieseltechnologie (mHEV) beschikbaar voor de varianten met voor- of achterwielaandrijving met handgeschakelde versnellingsbak, die Ford als eerste fabrikant in dit segment aanbiedt. In het binnenlandse aanbod- en distributietransport met frequente opstartactiviteiten biedt het bijvoorbeeld verdere potentiële besparingen tot acht procent. Een grotere motorgrill met drie opvallende dwarsstangen kenmerkt de nieuwe doorvoer. Andere opvallende kenmerken zijn het communicatie en entertainmentsysteem Ford Sync met spraakbediening en een acht duim aanraakscherm. De uitrusting omvat nu de dode hoek assistent met aanhangwagenbevestiging, verkeersborden met snelheidslimiet en actieve spoor assistent, evenals pre-collision assistent met voetgangersherkenning zelfs 's nachts. Tijdens het manoeuvreren wordt de bestuurder ondersteund door voor- en achteruit zicht camera's met split-view technologie parkeersensoren met zijsensoren, parkeerhulp en cross-traffic Alert ondersteuning.

    Meer informatie: www.ford.be







    12-10-2019 om 23:10 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby's compacte zwerfauto's voor 2020

    Kampeerauto’s.

    Voor het volgend modellen jaar heeft Hobby zijn gamma kampeerauto’s tot 26 verschillende types uitgebreid

    De succesvolle Optima OnTour Edition van Vans, bij Hobby zijn het ingerichte bestelwagens, wordt het komende seizoen uitgebreid met de nieuwe V65 GQ, een compacte zwerfauto met een eiland bed.

    Niettegenstaande de compacte buitenafmetingen oogt hij toch nog ruim. De nieuwe Optima OnTour is nu toegevoegd aan het instapsegment en hierin presenteert Hobby de eerste eilandbed oplossing in een Van. Het bed is niet alleen slim ontworpen maar ook gemakkelijk toegankelijk en het biedt veel opbergruimte onder het bed.

    Sinds de lancering zijn de V65 GE en de V65 GF-modellen een doorslaand succes, voor Hobby zijn het de bestsellers. Zowel de volledig uitgeruste Optima OnTour Edition als het instapmodel Optima Ontour heeft een compacte keuken, bovenkasten, een 140 liter Slim Tower koelkast en voldoende ruimte voor bagage. Een uittrekbare plank in de gasfleskast maakt het gasfles wisselen tot een fluitje van een cent. De geïsoleerde en verwarmde afvalwatertank en de GRP-vloer met XPs isolatie zorgen dat het binnen behaaglijk warm is. De Vantana is verkrijgbaar in de uitvoering OnTour, De Luxe en als Vantana Premium.

    Daarnaast heb je de Optima-serie met vier modellen: de Optima OnTour, de Optima OnTour Edition, de Optima De Luxe en de Optima Premium. En tot slot is er dan nog de Hobby Siësta De Luxe. Het wordt een hele klus voor de klant om het juiste type zwerfauto hem en zijn gezin te vinden.

    Meer nieuws: www.hobby-caravans.de











    10-10-2019 om 21:48 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby nieuws vvor 2020

    Hobby-caravan nieuws

     Voor het volgend modellen jaar heeft Hobby zo maar eventjes 58 verschillende types in de aanbieding.

    Hobby is al jaren bekend voor zijn gezellige interieurs, buiten gewijzigde indelingen voor meer levensruimte, zijn de woongedeelten in de caravans nog verfijnd.

    Met de 560 FC en de 720 WQC presenteert de fabrikant uit Fockbek twee nieuwe lay-outs in het Prestige-modellensegment. Bij een totale lengte van 7,51 m is de 560 FC uitgerust met een tweepersoonsbed met aangrenzend een wasruimte en een aparte douche. De 720 WQC heeft een totale lengte van 9,04 cm. Deze grote caravan is voorzien van een dubbele as, heeft een groot uitschuifbaar eilandbed bed en ook een ruime badkamer met een aparte douche behoort tot de voorzieningen. Een andere comfortpunt is de verwarmde kapstok bij de ingang, bedoeld om natte kleding te drogen. Optioneel kan de 720 WQC worden voorzien van Alde vloerverwarming. De Hobby Ontour, De Luxe, De Luxe Edition en Excellent modellen zullen hetzelfde achterfront krijgen zoals vorig jaar is uitgevoerd bij de Prestige-reeks. Gezien het verkoopsucces van het nieuwe achterfront bij de Prestigereeks is dit een logisch vervolg voor de andere modellen. Bij de Premium blijft alles bij het oude.

    De Hobby Prestige.

    De Hobby Prestige wordt, volgens de fabrikant uit Fockbek, gemaakt voor gezinnen met stijl die ruimte op prijs stellen. Deze luxe caravan is beschikbaar in elf indelingen, waaronder twee gezinsvriendelijke indelingen. Volgens Hobby heeft de Premium de caravan ontwerp wereld zo'n beetje op zijn kop gezet. Logisch dat de zes indelingen dan ook onveranderd het seizoen 2020 in gaan. Wel zijn het tft-bedieningspaneel en de aluminium velgen nu voortaan standaardvoorzieningen.

    De lichtgewicht reiscaravan bij uitstek, de OnTour, begint bij 1200 kg en is 2,20 m breed. Deze compacte caravan is dan ook door een kleinere auto goed te trekken. Net als in het seizoen 2019 zullen de vier bestaande indelingen ook in 2020 onveranderd leverbaar zijn.

     De Hobby De Luxe.

    Bij de Hobby De Luxe reeks heeft de consument door vijf nieuwe indelingen nu de keus uit totaal 18 types, waar onder zes met een kinderkamer. Nieuw zijn hier de 440 SF, de 460 SFi de 540 FU, de 540 UFF en de 650 KFU. Maar eigenlijk zijn dit gewoon lay-outs die zijn overgenomen uit de OnTour-serie.

    Over De Luxe Edition zegt men bij Hobby dat het de meest gezinsvriendelijke caravan is. En misschien is dat ook wel zo, omdat maar liefst vier van de zes modellen geschikt zijn voor een gezin. Veel liefhebbers van een Hobby vallen dan ook voor de sportieve en dynamische uitstraling.

    De Hobby Excellent is verreweg het populairste model, het ruime interieur en de sfeerverlichting zijn er de blikvangers, maar ook het exterieur geeft voor veel kopers de doorslag. De Excellent zal in 2020 leverbaar zijn 13 verschillende indelingen, waarbij opgemerkt moet worden dat de 560 KMFE wordt vervangen door de 650 UMFE. Hobby-kenners weten dat dit model afkomstig is uit de Prestige-serie. Als de kers op de taart is het interieur opgefrist met andere bekledingen en gordijnen.

    Meer informatie: www.Hobby-caravan.de











    10-10-2019 om 21:35 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truma hulp tijdens de winter 2019


     Truma tijdens de Kerstvakantie 2019


     Ontspannen kamperen tijdens de winter Truma Service tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode 2019
     
    Ook dit jaar staat Truma Service paraat tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode om u de kans te geven ontspannen te kamperen tijdens de winter. Van 21 tot 31 december 2019 staan Truma servicemonteurs voor u klaar op vijf campings in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Deze experten repareren toestellen, vervangen onderdelen en staan ter beschikking om u tips te geven en uw vragen te beantwoorden over alle producten:
     
    • Naturcampingpark Isarhorn, 82481

    Mittenwald, Duitsland • Camping Grüntensee, 87497

    Wertach, Duitsland • Camping Bankenhof, 79822

    Hinterzarten am Titisee, Duitsland • Eurocamp Wilder Kaiser, 6345

    Kössen, Oostenrijk  • Erlebnis Comfort Camping Aufenfeld, 6274

    Aschau, Oostenrijk • Caravan Park Sexten, 39030 Sexten,

    Italië De camping in Sexten wordt bediend door onze Service Partner (27 tot 31 december 2019) PCS Camper Mobiel: +39 340 573 6194 Contact: Michael Pistore
     
    Van daaruit bestrijken we ook de omliggende campings.  De Truma Service is tijdens de vakantiedagen voor noodgevallen telefonisch bereikbaar op het centrale nummer +49 (0) 89-46 17 20 20. Verdere info: www.truma.nl/service.
     
    Winterservice ook in Zwitserland Ook in de Zwitserse Alpen staat van 24 tot 31 december 2019 een service voor noodgevallen ter beschikking. Winterkampeerders kunnen zich direct tot de Truma Service Partners of de Trumaimporteur Selzam AG wenden.  
     
    Regio Graubünden / Kanton Graubünden  Camper Huus, Felsenaustr. 41, 7000 Chur Tel.: +41 81 284 64 79 Mobiel: +41 79 350 85 86 Contact: Roland Meier
     
    Regio Rhônetal / Kanton Wallis  Caravan-Service Siegenthaler, Walligrundstr. 32, 3930 Eyholz Tel.: +41 27 946 23 07 Contact: Kurt Siegenthaler Alleen service in eigen werkplaats
     
    Regio Centraal Zwitserland / Kanton Luzern  Arber Caravans, Sagenwaldstrasse 26, 6033 Buchrain Tel.: +41 41 448 28 28  Mobiel: +41 79 777 57 70 Contact: Ueli Arber Alleen service in eigen werkplaats
     
    Regio Mittelland  KHC Service GmbH, Güterstrasse 19, 5014 Gretzenbach Tel.: +41 76 589 57 79 Contact: Martin Debald Mobiele Service Partner
     
    Truma importeur Selzam AG, Harzachstrasse 8, 8404 Winterthur Servicetelefoon: +41 900 085 085 Contact: Alois Haueis

    07-10-2019 om 20:34 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!