Inhoud blog
  • een interieur
  • even een ander werkje
  • De terrassen zijn nog leeg
  • zomer aan de Bodensee
  • Pretpark
  • Een toren met kleintjes
  • Een nieuwe MAXIA bij Hobby
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    24-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus en Weinsberg kampeerauto's voor 2021

    Kampeerauto’s voor 2021


    Sun I


    Perfect gevormd tot in het kleinste detail, luxe gecombineerd met sportieve elegantie die eigenlijk moeilijk worden verhoogd. En toch: de nieuwe SUN I is van nog hogere kwaliteit, met nog betere functionaliteit, in het nieuwe modeljaar.
    Het hertekende voorfront geeft het luxe uitzicht van KNAUS met zes full-led-koplampen in een unieke U-vorm een ​​onmiskenbaar gezicht. Tegelijkertijd zorgen de nieuwe koplampen voor uitstekend zicht. Sportieve, opvallende decorelementen in chroom- en carbonlook onderstrepen het dynamische karakter van het voertuig en geven het een hoge herkenningswaarde.
    En het interieur van de nieuwe SUN I straalt ook luxe uit op het eerste gezicht verwarmde dubbele vloer in jachtlook, opvallend natuurlijk mat houten decor met een uniek gevoel, meubelgrepen in zwart en chroom, donker keukenblad en eettafel, verlichting geïntegreerd in muren en meubels, die de KNAUS swing opneemt in vloeiende, filigranen lijnen en tegelijkertijd het unieke ontwerp van de SUN I benadrukt de woonkamer belichaamt tijdloze elegantie. Tegelijkertijd is het buitengewoon gezellig en uitnodigend door de comfortabele zitgroep bekleding, die in verschillende elegante kleuren ook verkrijgbaar in echt leer. De keuken biedt veel ruimte om te koken en praktische opbergmogelijkheden voor een breed scala aan keukengerei. De 177 liter koelkast is aan beide zijden te openen dankzij de dubbele stop. Veel bagage kan worden opgeborgen in kleerkasten, opbergvakken en open schappen in het slaapgedeelte voor twee personen, ontworpen in lichtgrijze tinten. Op het hefbed in de boeg kunnen twee andere passagiers hun bedje dekken. De badkamer met aparte toiletruimte straalt echte wellnessflair uit.
    De nieuwe SUN I zal vanaf 2021 met dubbele as beschikbaar zijn op de 900 LEG- en 900 LX-indelingen.


    L! VE reeks


    Energiek, jong, modern, actief dat is L! VE, de starterserie van KNAUS. De L! VE modellen bieden een gezellige en stijlvolle tijdelijke woning met de beste benutting van de ruimte, goede uitrusting en een mooi interieur, tegen een interessante prijs.
    Voor het nieuwe modeljaar hebben L! VE I, TI en WAVE een nieuwe, frisse, nog huiselijkere uitstraling gekregen met het MATARA TEAK meubeldecor, en drie standaard gestoffeerde woonruimtes. Als optie kunnen ook andere stoffen en een versie van echt leer worden besteld. Er is ook een 27-inch televisie op aanvraag. De uitgebreide sfeerverlichting zorgt voor sfeervol, aangenaam licht.
    Alle indelingen van de integrale L! VE I hebben nu de 700 mm brede buitendeur. Optioneel zijn ze ook leverbaar met ALDE vloeistof vloerverwarming. En naast de 650 MEG en 700 MEG heeft de L! VE I een nieuw type met dubbele as, de 900 LEG op een 5 ton chassis. Als geen andere integrale toont het aan dat luxe niet per se duur hoeft te zijn, maar dat ruimte niet te versmaden is in een zwerfauto. De 900 LEG overtuigt met twee eenpersoonsbedden achterin, een hefbed met een breedte van 150 cm in de boeg, extreem grote L-vormige zitgroep met veel plaats om gasten uit te nodigen, veel bergruimte, grote kleerkasten en een natte cel met aparte douche.


    VAN TI & VAN TI VANSATION


    Grote badkamer, eenpersoonsbedden met een lengte van meer dan twee meter aan beide zijden, grote, comfortabele zitgroep, brede buitendeur, gemakkelijk toegankelijke gasfleskast, dit alles is mogelijk in de bouw van een kampeerauto, elk voertuig kan verschillende van deze voordelen bieden. Maar slechts één wagen heeft al deze eigenschappen tegelijkertijd de nieuwe VAN TI. Hij werd volledig her ontwikkeld voor modeljaar 2021 de focus lag hier op functionaliteit, goede kwaliteit en de nieuwste technologie. Het resultaat is een gedeeltelijk halfintegrale die binnen groter lijkt dan buiten. Bijna tien cm meer binnenruimte zonder de buitenlengte van het voertuig te vergroten met het FoldXpand productieproces heeft KNAUS een knappe technologie ontwikkeld. De nieuwe achterlichtbeugel vormt een vlak oppervlak met de achterwand, dit creëert een volledig nieuwe koetswerkfront met ruimte besparende binnenkant.
    Automotive materialen zijn kenmerkend voor het gehele voertuig, bijvoorbeeld vooraan met eigen verlichting, die perfect in de leefruimte past. Heldere leuke tinten domineren het interieur van de twee indelingen 550 MF en 650 MEG het discrete patroon van gordijnen en kruislings gelamineerd hout en het lichtgekleurde hieldecor komen overeen met de meubels in verschillende matte materialen (synthetisch leer of microfiber en gestructureerd materiaal) in contrasterende kleuren. Op verzoek kunnen ook actieve stoffen en een echt lederen versie worden besteld. Bijzonderheid de veiligheidsgordels zijn bekleed en is bijna onzichtbaar een visueel genoegen. De zitplaats in de nieuwe VAN TI is twaalf cm groter. Dankzij rugkussens met aanzienlijk meer volume en een ergonomisch gebogen lendensteun wordt maximaal zitcomfort bereikt. Optioneel heeft de 650 MEG-indeling een vrijstaande tafel voor meer comfort, een zijzitje biedt extra ruimte aan de eettafel. De keuken met een vergroot werkblad biedt voldoende plaats voor thuiskoks en de 650 MEG heeft zelfs een vak dat perfect past op een koffiezetapparaat inclusief een capsulehouder. De draaibare badkamer in de grootste van de twee interieurs is knap doordacht. De douchekolom is verborgen achter de draaibare muur wanneer deze niet wordt gebruikt, waardoor een groot vlak vrij komt voor het wastafeltje. De combifunctie van de douche is zo ontworpen dat deze intuïtief kan worden begrepen en bediend zonder ingewikkelde vouw- en sluitmechanismen. Handdoeken en tal van toiletgerief kunnen in een brede kast worden opgeborgen. De badkamer wordt afgesloten met een elegante een schuifdeur. Zelfs in de kortere interieurs 550 MF met badkamer met aparte wastafel, Frans bed en kledingkast, is er veel ruimtegevoel.

    De dakkap van de nieuwe VAN TI met geïntegreerde isolatie is standaard gemaakt van vezel versterkt polyurethaan. Deze zogenaamde LFI-componenten (injectie met lange vezels) zijn lichter, geurloos, extreem stabiel en resistent, zowel bij extreem hoge als lage temperaturen.

    Nog een uniek detail aan de buitenkant: de twee gasflessen bevinden zich naast elkaar in de gaskoffer en kunnen eenvoudig en gemakkelijk worden verwisseld. Door het elektrische systeem van het voertuig in de garage achterin te plaatsen, wordt ook het gebruiksgemak vergroot, al het belangrijke is daar gemakkelijk toegankelijk en vereenvoudigt het onderhoud.

    Ook nieuw in modeljaar 2021 het rijkelijk uitgeruste speciale model VAN TI VANSATION. De VANSATION uitrusting omvat de speciale modelbekleding WINTER WHITE met moderne zwart-witcontrasten, een 27 duim televisie, head-up display, achteruitkijkcamera inclusief bekabeling, cruise control radio DAB +, alles-in-één Navigatiesysteem met kampeersoftware, Truma iNet-systeem, Truma CP-Plus digitaal bedieningspaneel voor verwarming, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, BWT waterfilter en 16 duim lichtmetalen velgen.

    Zowel VAN TI als VAN TI VANSATION betreden het nieuwe modeljaar op Fiat Ducato-basis.

    WEINSBERG

     

    Voor 2021 brengt Weinsberg niet alleen veel nieuws voor zijn vakantievoertuigen ook de site werd flink opgewaardeerd.

    Een ander bedieningspaneel in de zwerfauto’s toont duidelijk alle niveaus en is nog intuïtiever gemaakt met de draai- drukschakelaars. Daarnaast is er voor alle kampeerauto’s het praktische Thule fietsbevestigingssysteem, waarmee de fietsen in de garage achterin veilig kunnen worden vastgezet. CaraHome en CaraCompact EDITION [PEPPER] staan ​​nu op het Fiat Ducato-chassis. De CaraHome heeft ook een optionele traploos verstelbare achterruit gekregen en een nieuw houtdecor dat het interieur een nobel tintje geeft. De speciale uitrusting van de CaraCore werd opgewaardeerd met een ALDE vloeistof vloerverwarming. In combinatie met de optionele EXKLUSIV opklapdeur zijn garagedeuren en servicekleppen bovendien voorzien van centrale vergrendeling. Een verrijking in de pakketuitrusting van alle WEINSBERG voertuigen heeft de nieuwe MEDKIT veel nuttige medicijnen voor noodgevallen. Alle 17 duim aluminium velgen van de zwerfauto’s zijn uitgerust met all-season banden.

     

    CaraLoft en CaraSuite

    Compact, maar comfortabel, veel uitrusting, modern ontwerp, doordachte details zijn de sterke punten van CaraLoft en CaraSuite. Voor het nieuwe modeljaar krijgen de twee halfintegrale een LFI dakkap in een moderne vorm die het dynamische karakter van het voertuig onderstreept. LFI een bijzonderheid in deze prijsklasse staat voor injectie met lange vezels, d.w.z. de dakkap met geïntegreerde isolatie is gemaakt van vezel versterkt polyurethaan, waardoor deze licht en tegelijkertijd zeer stabiel is zelfs bij extreme temperaturen.

    Beide voertuigen hebben hetzelfde bestelwagen model (2,94 m buitenhoogte, 2,18 m binnen breedte), wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en veel opbergruimte in de CaraLoft. De CaraSuite biedt standaard een hefbed in vooraan, in plaats daarvan zijn bovenkasten mogelijk. CaraLoft en CaraSuite hebben ook een ALDE-boiler en rijden het nieuwe modeljaar elk in drie indelingen in CaraLoft 600 MF, 650 ME, 650 MF, CaraSuite 650 MF, 650 MG, 700 ME



















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!