Inhoud blog
  • Adria Aviva 422 PY eens wat anders
  • Breed landschap
  • Tweedehandswagens
  • Coligny in Frankrijk
  • Nieuws over pedelecs
  • Basiliek van Zweifalten
  • pers medelingen
  • Aan hangsloten geen gebrek
  • Aan de haven
  • Breed landschap
  • Tickets voor het salon
  • Baseliek van Zweifalten
  • Ongevallen met vluchtmisdrijf
  • De Seine
  • Op weg
  • Nieuw bij D'Ieteren
  • Duitsland
  • Wees op uw hoede
  • Speed Pedelecs
  • Idstein heeft een kasteel
  • opgepast voor de advertenties!!!!
  • Motorfietsen
  • aan het water
  • een goede raad
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    04-08-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pers medelingen

    Carthago campers in modeljaar 2025: superlichte C1-tourer en nieuwe slanke lichtgewicht C2-tourer-serie

     

     Beste lezers

    Pas op met de ongewenste en onbetaalde advertenties die veel blogs teisteren. Het is waarschijnlijk een nieuwe vorm van phising. Een gevaar dat al veel lezers kennen. Dus zeker niet op reageren en vooral niet op de advertentie klikken

    Carthago C1-tourer I/T: campers met geoptimaliseerd gewicht in de premiumklasse

    De nieuwe Carthago C2-tourer I op Sprinter: een echte smart liner

    Carthago chic c-line I/T: Facelift voor het topmodel

    Carthago chic e-line/s-plus: de aantrekkelijke chic e-line nieuwe generatie

    Carthago liner-for-two: Pure luxe en comfort – ook voor het seizoen 2025

     

    Carthago begint het modeljaar 2025 met een waar vuurwerk van innovaties: Europa's nummer één premium camperfabrikant presenteert de compleet nieuwe C2-tourer-serie met geïntegreerde lichtgewicht campers op basis van de Mercedes-Benz Sprinter en een nieuw ontworpen gezicht als een uitstekende innovatie. Met zijn innovatieve veranderingen is het een echte SMART LINER. De C2-tourer behoort tot de familie van de vorige c-tourer, die fundamenteel is herzien en geherstructureerd met het oog op het thema gewicht. Het resultaat is de C1 tourer, tot 100 kilogram aanzienlijk lichter dan de vorige modellen. Met een volledig nieuw exterieurdesign gaat de chique e-line nieuwe generatie het nieuwe modeljaar in. De chique c-line superior op Fiat Ducato krijgt een facelift. De geïntegreerde modellen van het nieuwe modeljaar zijn te herkennen aan het verchroomde, zelfverzekerde 'C'-logo in de grille.

    Carthago C1-tourer I/T: campers met geoptimaliseerd gewicht in de premiumklasse

    De C1-tourer – voorheen c-tourer – opent de deur naar de wereld van premium campers uit Carthago. Het veelzijdige aanbod bestaat uit halfintegraal en geïntegreerde voertuigen op basis van de Fiat Ducato en Mercedes-Benz Sprinter. Voor het modeljaar 2025 gaat de voormalige c-tourer een nieuwe fase in. Met verschillende gewichtsbesparende maatregelen vermindert Carthago het gewicht van campers drastisch. Tegelijkertijd resulteert dit in een herstructurering van het gamma met nieuwe gewichts- en uitrustingsvarianten in de modellijnen C1 tourer "lightweight 3,5 t" en "comfort 4,2 t" en de volledig nieuwe tweede C2 tourer-modellijn "lightweight 3,5 t" en "comfort 4,2 t".

    De ontwikkelaars van Carthago hebben alle modellen van de vorige
    c-tourer holistisch bekeken en een breed scala aan lichte constructiemogelijkheden geïdentificeerd, van chassis tot meubeldetails. Het resultaat is een gewichtsbesparing van de nieuwe generatie tot 100 kilogram, afhankelijk van het model. Zonder in te boeten aan de bijna spreekwoordelijke Carthago-eigenschappen in kwaliteit en comfort. Dit resulteert in de mogelijkheid om alle C1-tourers lichtgewicht 3,5 ton voor vier personen met een totaal toelaatbare massa van 3,5 ton te registreren, wat voordelig is volgens het rijbewijs en de verkeerswetgeving. Dit met praktische apparatuur, in sommige gevallen zelfs met een lengte van meer dan zeven meter. Voorbeeld: De C1-tourer I 143 KB-LE lichtgewicht 3,5 ton op Fiat Ducato krijgt goedkeuring met een toegestaan totaalgewicht van 3,5 ton voor vier personen, zelfs met uitgebreide comfortuitrusting met automatische transmissie, luifel, satellietsysteem, Basic Plus-pakket, Media-pakket en Chassis Plus-pakket inclusief lichtmetalen velgen.

    Bovendien zijn de C1-tourer I/T 145 RB-LE en 149 RB-LE modellen uitgerust met de elegante nieuwe Dynamic Design-achterkant met gebogen hoekstijlen en opvallende achterlichten in het typische C-merk van het premiummerk. Afhankelijk van het model zijn alle C1 tourer I/T "lightweight 3,5 t" en "comfort 4,2 t" verkrijgbaar in twee stijlwerelden met verschillende meubeloppervlakken.

    De modellijn C1 tourer bestaat uit zeven geïntegreerde campers op Fiat Ducato en Mercedes-Benz Sprinter, van de C1-tourer I 141 KB-LE tot de I 145 RB-LE superior. Daarnaast zijn er zes halfintegralen op Ducato en

    Sprinter van de T 143 KB-LE naar de T 150 RB-QB. Ze bestrijken een spectrum van 6,67 tot 7,61 meter lang.

    Als een maximaal laadvermogen en een maximale uitrusting gewenst zijn, staat de Carthago C1-tourer I/T "comfort 4.2 t" met een totaalgewicht van 4,2/4,25 ton centraal. Deze modellijn omvat 13 integraal en elf halfintegraal campers op Ducato en Sprinter.

    De nieuwe Carthago C2-tourer I op Sprinter: een echte SMART LINER

    De nieuwe Carthago C2-tourer, geïntegreerd in het chassis van de Mercedes-Benz Sprinter met AL-KO laag chassis, zet duidelijke accenten, zowel in de grote succesvolle Carthago c-tourer-familie als in de gehele wedstrijdomgeving. De nieuwe serie bestaat volledig uit integraal campers. Met een koetswerkbreedte van slechts 2,17 meter zijn ze precies tien centimeter slanker dan de klassieke C1 tourer. Voordeel: De slanke taille bespaart ook belangrijke kilo's in de gewichtsklasse van 3,5 ton. Dankzij de intelligent aangepaste meubelconstructie komt het gevoel van ruimte overeen met de bredere modellen van de C1 Tourer. Carthago spreekt daarom ook wel van de "Smart Liner-klasse". De nieuwe C2-tourer I laat zien hoe slim hij is op de weegschaal. De slanke opbouw en de andere gewichtsmaten bieden Carthago de mogelijkheid om integraalcampers op Sprinter-chassis met een lengte van ruim zeven meter aan te bieden als "lichtgewicht 3,5 ton"-modellen met een totaalgewicht van 3,5 ton.

    Een opvallend kenmerk van de nieuwe C2-tourer I op de Sprinter is het volledig nieuwe voormasker. Centraal staat de zeshoekige grille met vijf markante dwarssluitingen. Het nieuwe
    C-logo van Carthago is onmiskenbaar in het middenstuk. De grille gaat over in de koplampbehuizingen aan de zijkant. Onder de koplampen onderstrepen designelementen links en rechts de krachtige uitstraling. De spoilerlippen van de bumper vormen een eenheid met de nieuwe, dynamisch gevormde sierlijsten van de wielkasten. In tegenstelling tot de vorige modellen eindigen de A-stijlen nu krachtig hoekig aan de onderkant aan de voorkant. Aan de bovenkant zwaaien ze elegant naar het dak. Typisch Carthago: Vorm gaat altijd gepaard met functie: het nieuwe voormasker bespaart gewicht in vergelijking met het vorige masker.

    De nieuwe Carthago C2-tourer I begint met vijf populaire lay-outs, te beginnen met een lengte van iets meer dan zeven meter. Afhankelijk van het model zijn ze verkrijgbaar in de uitvoeringen "lichtgewicht 3,5 t" of "comfort 4,2 t", en de meeste modellen bieden zelfs een keuze.

    Carthago chic c-line I/T: Facelift voor het topmodel

    Het is het centrum van de Carthago-wereld en een deuropener voor de premiumklasse van de Carthago Liner: Carthago heet chic c-line, chic c-line heet Carthago. De stabiele basis van de al lang bestaande succesvolle modelserie is de unieke combinatie van comfort en kwaliteit, maar ook fijne techniek en enorme variatie. Zes uitvoeringen, de basismodellen Fiat Ducato en Mercedes-Benz Sprinter met twee en drie assen, elk met AL-KO lage frames, afgerond met de exclusieve 'superior'-versies – dit alleen al resulteert in 20 geïntegreerde modellen met een lengte van 7,39 tot 8,78 meter. Geflankeerd door de exclusieve Carthago chic c-line T. Twee indelingen, twee basisvoertuigen – een aanbod op maat voor de topklasse onder de halfintegraal campers.

    De topmodellen chic c-line I superieur op Fiat Ducato staan rond de seizoenswisseling in de schijnwerpers. Opvallend is de nieuwe grille met zes verchroomde dwarsbalken. De nieuwe extra hoge voorruit zorgt voor het beste zicht. Opvallend zijn de zwarte designstickers boven de voorruit. De chique c-line I superior doet zijn naam dus meer dan ooit eer aan.

    Carthago chic e-line/s-plus: de aantrekkelijke chic e-line nieuwe generatie

    Wil je iets meer? Nog meer luxueus wooncomfort, nog meer ruimte, meer elegantie, opbergruimte en laadvermogen? Dan is het antwoord Carthago chic e-line/s-plus. Wat ze gemeen hebben is de elegante uitstraling zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het basisvoertuig maakt het verschil: onder de chique e-line I zit een Fiat Ducato of Mercedes-Benz Sprinter met voorwielaandrijving, AL-KO laag chassis en twee of drie assen. De basis voor de chique s-plus I wordt gevormd door de gedrongen Iveco Daily met achterwielaandrijving met hoge tractie en dubbele banden. Nu blijft het wiel draaien: de chique e-line van het Mercedes-Benz Sprinter-basisvoertuig krijgt voor het modeljaar 2025 een volledig nieuw exterieurdesign met een nieuw frontmasker, dynamisch vormgegeven wielkasten en een nieuwe exterieurafbeelding.

    Het nieuwe gezicht van de chique e-line op de Sprinter brengt de vertrouwde designtaal van de chique e-line over naar de toekomst. Centraal staat opnieuw de zeshoekige grille, nu met vijf opvallende drievoudige dwarsbalken en Carthago's nieuwe zelfverzekerde C-branding. De grille gaat over in de koplampbehuizingen aan de zijkant. Onder de koplampen onderstrepen designelementen links en rechts, elk met twee geïntegreerde dwarsbalken, de krachtige uitstraling. De spoilerlippen van de bumper vormen een gesloten eenheid met de nieuwe, dynamisch gevormde sierlijsten van de wielkasten.

    De grote voorruit van de chique e-line biedt het beste uitzicht en wordt aan de zijkanten omlijst door grijskleurige A-stijlen. Ze vloeien nu krachtig hoekig in de boeg aan de onderkant en lijken de koplampen te dragen. Aan de bovenkant zwaaien ze elegant naar het dak. Vorm wordt samengevoegd door functie: het nieuwe voormasker bespaart gewicht in vergelijking met het vorige masker.

    Een Carthago is vanuit elk perspectief een charmant gezicht. Dit geldt met name voor het nieuwe design van de chique e-line: de grille, koplampen en de nieuwe exterieurgraphics met een slanke decoratieve streep in donkerrood en antraciet op de zijwand vloeien in elkaar over en vormen zo een harmonieus geheel met een design uit één hand.

    Carthago liner-for-two: Pure luxe en comfort – ook voor het seizoen 2025

    De fascinerende Carthago liner-for-two baart indruk met zijn 4-kamerconcept op een relatief compacte voertuiglengte en unieke kenmerken van de hoogwaardige integraalcampers voor koppels. De creatieve ontwikkelaars van Carthago hebben de gebruikelijke plattegrond van de camper 180 graden gedraaid voor de liner-for-two: elektrisch neerlaatbare eenpersoonsbedden in de lengterichting zweven aan de voorzijde boven de bestuurderscabine, terwijl een royale lounge-ronde zithoek met een elektrisch uitschuifbare tv-ligstoel uitnodigt om aan de achterkant te blijven hangen. Daartussen bevindt zich een extra brede kitchenette en een comfortabele badkamer met kleedkamer en grote kledingkast. Verfijnde details zoals een extra ruime zitplaats voor werk en vrije tijd in de kuip, het elegante aanrecht als ruimteverdeler met geïntegreerde bijkeukenkast en tegengesteld draaiende schuifdeur of de lounge ronde zithoek met elektrisch uitschuifbare tv-ligstoelsetaccenten. De Carthago liner-for-two is verkrijgbaar in twee lengtes van ongeveer 7,8 en 8,5 meter op basis van de Ducato met AL-KO laag chassis en enkel- of tandemasser en op Iveco Daily. De Carthago liner-for-two loopt tot modeljaar 2025 vrijwel ongewijzigd – ook duurzaamheid is een deugd.

    Meer info: www.carthago.com

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!