Inhoud blog
  • Caravan salon Dusseldorf 2024
  • Breed landschap
  • Technische gegevens van de nieuwe Arto
  • Tickets voor het salon
  • Baseliek van Zweifalten
  • Ongevallen met vluchtmisdrijf
  • De Seine
  • Op weg
  • Nieuw bij D'Ieteren
  • Duitsland
  • Wees op uw hoede
  • Speed Pedelecs
  • Idstein heeft een kasteel
  • opgepast voor de advertenties!!!!
  • Motorfietsen
  • aan het water
  • een goede raad
  • Webasto brengt wat nieuws
  • Achter
  • ongewenste advertenties
  • Dit was een mooi kasteel
  • minder inschrijvingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    20-07-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravan salon Dusseldorf 2024

    Düsseldorf wordt tien dagen lang de internationale hoofdstad van de mobiele vrijetijdsbesteding

    Caravanning staat voor zelfbepaald en onafhankelijk reizen midden in de natuur en vervult als geen andere vorm van vakantie het verlangen van mensen naar vrijheid en individualiteit. Op de CARAVAN SALON van 30 augustus tot 8 september worden de mobiele dromen van de gemeenschap vervuld en hier toont de industrie het volledige portfolio van het voertuig tot de juiste vakantiebestemming. Tien dagen lang wordt Düsseldorf de internationale hoofdstad van de mobiele vrijetijdsbesteding en maakt opnieuw indruk met een uitgebreid programma, speciale shows, specials en vele attracties.

    Op 250.000 vierkante meter tonen meer dan 750 exposanten de nieuwste caravans, campers en campers, evenals accessoires, ombouwonderdelen, tenten, stacaravans, vakantiebestemmingen en kampeer- en camperplaatsen. "De ontwikkeling van de toonaangevende vakbeurs voor de caravanindustrie is indrukwekkend. We kunnen de recordcijfers van het voorgaande jaar opnieuw overtreffen en kijken dan ook uit naar de grootste CARAVAN SALON aller tijden in 2024. Onze 16 hallen en het buitengedeelte zijn tot het laatst volgeboekt en voor onze bezoekers betekent dit vooral dat de verscheidenheid aan producten weer zal toenemen. De CARAVAN SALON is des te waardevoller dan ooit voor de industrie en vooral voor de eindconsument", zegt directeur Stefan Koschke verheugd.

    %%%FOTO1%%%

    Daniel Onggowinarso, directeur van de Caravaning Industry Association (CIVD): "Als grootste en belangrijkste vakbeurs in onze branche is CARAVAN SALON het onbetwiste hoogtepunt van het caravanjaar. Nergens anders kunnen bezoekers zich zo diep onderdompelen in de veelzijdige wereld van caravaning en de nieuwste innovaties en producttrends van dichtbij meemaken. Dit omvat natuurlijk ook de nieuwste voertuigmodellen van caravan- en camperfabrikanten, die traditioneel hun première vieren op de CARAVAN SALON. Maar de beurs is veel meer dan alleen een etalage voor producten; Het is ook een onmisbaar uitwisselings- en dialoogplatform over de grenzen van de sector heen, aangezien caravaning zich ongetwijfeld heeft ontwikkeld tot een belangrijke toeristische en economische factor. We zijn dan ook zeer verheugd om ook dit jaar weer tal van vertegenwoordigers uit de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap op de beurs te mogen verwelkomen."

    Naast de activiteiten van de exposanten is er een gevarieerd programma in de hallen en op het buitenterrein en vele speciale thema's met betrekking tot mobiele vrijetijdsbesteding:

    "StarterWelt" in de buitenruimte – een must voor beginners
    De populaire StarterWelt is het eerste adres voor iedereen die net zelf mobiel reizen wil ontdekken. Dit jaar bevindt het zich op het buitenterrein tussen de hallen 10 en 16. Tijdens de CARAVAN SALON helpt het nieuwkomers en nieuwkomers om hun weg te vinden in het uitgebreide assortiment dat op de beurs wordt aangeboden en om het juiste voertuig te vinden. Professionals geven onder andere aanbevelingen over voertuigtypes, reisroutes of de juiste campingkeuze en zijn ook beschikbaar om vragen te beantwoorden. Naast de persoonlijke consulten zorgt een gevarieerd podiumprogramma met alle relevante onderwerpen over mobiel reizen voor nog meer informatie en inspiratie.

    https://www.caravan-salon.de/de/Besuchen/Das_erwartet_Sie/Sonderthemen/StarterWelt

    Avontuur zelfontplooiing
    Ook in de buitenruimte zou de speciale show "Adventure Self-Conversion" de eerste aanloophaven moeten zijn voor de doe-het-zelf-gemeenschap en VanLife-fans. Het team van Martin Kreplin met de tijdschriften explorer & VANderlust zal voor de hallen 13 en 14 professionele hulp bieden en met kennis van zaken laten zien waar u rekening mee moet houden bij het ombouwen of ombouwen van uw eigen camper (of caravan). Verschillende zelf omgebouwde vrijetijdsvoertuigen laten duidelijk zien wat er mogelijk is. Dagelijkse lezingen voor beginners, gevorderden en professionals geven informatie over belangrijke onderwerpen zoals workshops en materiaalkunde, elektriciteits- en energievoorziening, verwarming en koken of isolatie of plattegrondplanning.

    https://www.caravan-salon.de/de/Besuchen/Das_erwartet_Sie/Sonderthemen/Abenteuer_Selbstausbau

    Droomtourbioscoop en spectaculaire EOFT-films
    In de Traumtouren-Kino in hal 1 / 1e verdieping (zaal 16) kunnen kijkers ook dit jaar weer spannende caravanbestemmingen beleven. Konstantin Abert, Janette Emerich en Uwe Hamm tonen bezoekers indrukwekkende indrukken van droomlanden dichtbij en ver weg. Deze keer nemen de vermakelijke shows je mee naar Frankrijk, Turkije, IJsland, Patagonië en langs de Pan-American Highway en TransAfrica.

    Sneller, hoger, verder – dat is het motto van de European Outdoor Film Tour (EOFT). Op vrijdag 6 september om 18 uur geeft de EOFT-crew op het podium "Travel & Nature CONNECTED" in hal 7 een inkijkje in de spectaculaire diversiteit van outdoor- en avontuurlijke sporten. Wanneer de hoofdrolspelers beginnen, staat de wereld op zijn kop – en dat geldt ook voor het scherm. Voor bezoekers van de CARAVAN SALON is de EOFT-filmervaring gratis.

    https://www.caravan-salon.de/de/Besuchen/Das_erwartet_Sie/Sonderthemen/TraumtourenKino

    Voorbeeld parkeerplaats in de buitenruimte
    Op het buitenterrein tussen de hallen 10 en 17 presenteert de branchevereniging Caravaning ook dit jaar weer innovatieve oplossingen op het gebied van parkeertechnologie en -infrastructuur in een speciale tentoonstelling. Experts en fabrikanten zullen aan de hand van concrete voorbeelden laten zien hoe de succesvolle planning en exploitatie van camperparkeerplaatsen werkt. Bezoekers kunnen rechtstreeks advies krijgen van experts ter plaatse.

    https://www.caravan-salon.de/de/Besuchen/B2B_Bereich/CIVD_Muster-Stellplatz

    B2B-conferentieprogramma
    Bij CARAVAN SALON ligt de focus echter niet meer alleen op producten en diensten, maar heeft de beurs zich de afgelopen jaren ook ontwikkeld tot een belangrijk dialoogplatform en netwerkgebied. De congresruimte voor professionals en professionals wordt verder uitgebreid onder de titel "Destination Future 2024". Naast de gevestigde formats "Symposium Nature.Tourism.Future", "German Pitch Day" en "Expert Forum Hiking" worden er vier nieuwe formats gehouden met de Camping Destination Day, de netwerkavond "Travel Industry meets Caravaning", de CARAVAN SALON "InnovationStage" en de Outdoor Host Day, die het B2B-programma aanzienlijk zullen verbeteren. Aan de hand van verschillende voorbeelden en best practices worden de ontwikkelingsfasen op weg naar innovatieve caravanbestemmingen belicht. Het volledige programma is hier te vinden: https://www.caravan-salon.de/de/Besuchen/B2B_Bereich/Fachprogramm

    "Camper van het jaar 2024"
    De ADAC is op zoek naar de "Camper van het Jaar 2024". De finale van de landelijke competitie vindt plaats op zaterdag 7 september van 11.00 tot 16.00 uur op het buitenterrein voor hal 10. Finalisten uit heel Duitsland kwalificeerden zich voor de finaleronde tijdens de ADAC Camping Days in juni en juli en moeten hun vaardigheden op het gebied van rijprecisie, behendigheid en kampeerkennis bewijzen in verschillende rijdisciplines en in verschillende speciale taken.

    %%%FOTO2%%%

    Hal 7: Reizen & Natuur CONNECTED
    Het toeristische gedeelte van de CARAVAN SALON wordt voor het eerst in al zijn facetten gepresenteerd in hal 7 in de onmiddellijke nabijheid van de noordelijke ingang. Hier vindt u een verscheidenheid aan droombestemmingen, aantrekkelijke kampeer- en kampeerplaatsen en perfecte caravanbestemmingen voor buitenactiviteiten zoals wandelen, klimmen of fietsen. Het aanbod in deze zaal wordt aangevuld met een informatief en onderhoudend programma op het podium "Travel & Nature CONNECTED", dat u uitnodigt om te dromen en uw volgende tochten te plannen.

    E-bike parcours voor hal 15
    Fietsen is een van de favoriete hobby's van veel caravanfans. Vooral e-bikes zijn erg populair en worden vaak gebruikt voor tochten tussen de camping en de excursiebestemming. Op het buitenterrein voor hal 15 biedt de "E-Bike Course" bezoekers de mogelijkheid om in een aparte ruimte de rijeigenschappen van elektrische fietsen, e-scooters en elektrische scooters uit te proberen.

    Rally voor kinderen en Adventure Camp
    Voor de kleine beursgasten organiseert de Duitse wandelvereniging in samenwerking met vele exposanten de rally voor kinderen in hal 7.0, die gezinnen uitnodigt om mee te doen en op verschillende stations te ontdekken. Uitgerust met een actiekaart kunnen de kinderen de hal verkennen en kleinere puzzels oplossen bij verschillende exposanten of zichzelf bewijzen in een verscheidenheid aan praktische activiteiten. Van het behendigheidsspel tot de populaire natuurquiz tot het zoekspel, er is iets voor kinderen van alle leeftijden. Inschrijven is mogelijk op de stand van de Duitse Wandelvereniging. In het weekend zijn er verschillende speel- en klimmogelijkheden voor jongeren en kinderen in het Adventure Camp van de Stadtsportbund Düsseldorf. In het buitengedeelte tussen hal 10 en hal 16 nodigen verschillende activiteitenstations uit tot spelen en plezier maken.

    %%%FOTO3%%%

    Caravan Centrum
    Als u van uw beursbezoek een korte vakantie wilt maken, ga dan naar het populaire Caravan Center op de beursparkeerplaats P1. De grootste parkeerplaats van Europa tijdens de duur van de CARAVAN SALON met ongeveer 3.500 aangeleverde en niet-geleverde parkeerplaatsen brengt de gemeenschap samen. Vanwege de grote vraag zijn de staanplaatsen dit jaar beperkt tot 48 uur bij boeking - zodat nog meer geïnteresseerden de mogelijkheid moeten hebben om in het Caravan Center te overnachten.

    Tickets en prijzen voor CARAVAN SALON Düsseldorf 2024:
    De dagkaart kost 19 euro voor volwassenen in het weekend, 17 euro voor weekdagen; Gereduceerd (scholieren, studenten, Club CARAVAN SALON & boot, ADAC) in het weekend 17 euro, weekdagen 15 euro), voor kinderen (6 tot 12 jaar) is de dagkaart 8 euro in het weekend en 6 euro op weekdagen. Daarnaast wordt van maandag tot en met vrijdag een middagticket aangeboden voor 10 euro (van 14u tot 18u). De prijzen voor de Preview Day zijn 35 euro voor volwassenen (gereduceerd 32 euro), kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 8 euro.

    Informatie en nieuws vindt u op internet op www.caravan-salon.de,

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!