NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  16-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZVC-GS-HOBOKEN

  1-4

  De eerste wedstrijd uit de terugronde van de huidige competitie voerde ons naar de sporthal van Kuringen, de thuishaven van FT Deaplus Hasselt. Zoals gevreesd werd het geen gemakkelijke klus…

   

  François Trips, plaatselijk inwoner en gewezen secretaris-generaal van de BZVB, was één van de niet zo talrijk opgekomen kijklustigen die GS Beobank Hoboken stevig uit de startblokken zag vertrekken. Hicham Channouf en Mustapha Aabbassi namen de lokale portier beurtelings zwaar op de korrel, alvorens Imad Amazou een zwierige dribbel met een keiharde kogel tegen de Limburgse touwen besloot (0-1).

   

  De blauw-witten reageerden prompt: Balkhir El Yakhlifi kapte zich mooi vrij maar kraakte zijn schot, een venijnige trap van Brecht Cosemans vergde een bliksemsnelle armreflex van Olivier Verhanneman. Aan de overzijde deed Khaled Oulichki uit de draai een voorzet van Hicham Channouf in het zijnet belanden, terwijl Karim Akajoua onder de bal gleed op een nieuwe assist van de Schaarbekenaar.

   

  In de 16’ vond Aziz Lagouireh de op rechts vrijstaande Brecht Cosemans die geen seconde aarzelde om de bordjes in evenwicht te schieten (1-1). Vlak daarop schotelde de lokale kapitein een open kans vruchteloos voor de voeten van Salah Talhoui.

   

  Ondertussen hadden de Hobokenaars hun vijfde blauwe kaart opgelopen. Geen beletsel voor Mustapha Aabbassi om Glenn Vranckx met een onwaarschijnlijke bolide te fusilleren (1-2).

   

  De krappe voorsprong dreigde opnieuw als sneeuw voor de zon te verdwijnen toen Izaz Lagouireh voor een betwistbare negenmeter mocht aanleggen, Olivier Verhanneman ranselde de gelijkmaker schitterend uit zijn doelvlak!

   

  Op slag van rust voerde Steven Dillien een knap individueel nummertje op, Jeroen Gilis vermocht de bal nog net voor een gapende doelmond te ontzetten.

   

  Tijdens de tweede speelhelft zou de afloop van deze spannende partij lange tijd een raadsel blijven.

   

  Een prangende fase voor de Hobokense kooi eiste wederom het attente optreden van Olivier Verhanneman, zijn overbuur mocht zich gelukkig achten toen Hicham Channouf een afgemeten kruispas van Mustapha Aabbassi niet kon benutten.

   

  Een knal tegen de staak van Izaz Lagouireh, ongetwijfeld de gevaarlijkste en bedrijvigste thuisspeler, zorgde weer voor beroering. Karim Akajoua, in de diepte gestuurd door Antoine Lemaire, vuurde pal op Glenn Vranckx. Een dubbele combinatie tussen de Jeroen Gilis en Balkhir El Yakhlifi liet de goudzwarte defensie op haar grondvesten daveren.

   

  Steven Dillien, recent geëindigd op een fraaie derde plaats bij de verkiezing van de speler van het jaar, schudde liefst driemaal een onweerstaanbare dribbel uit zijn gouden benen. Helaas werd hij telkens bij de afwerking niet beloond.

   

  Vanwege hun beperkte wisselmogelijkheden geraakten de Hasselaars stilaan in ademnood: coach Eric Greco besliste wijselijk om een time-out te vragen.

   

  De bezoekers kenden echter geen genade en drukten het gaspedaal nog wat dieper in. Hicham Channouf stormde doorheen de afweer, ging een flitsend ééntweetje met Steven Dillien aan en deponeerde de bal doodleuk in de tent (1-3). Wat een klasse!

   

  De wanhopige gastheren namen enorme risico’s om het tij alsnog te keren. Hiervan profiteerde Hicham Channouf om de ver uit zijn doel meespelende Glenn Vranckx af te troeven en het pleit te beslechten (1-4). Dit was niet naar de zin van deze laatste die er vervolgens niets beters op vond dan de doorgebroken Steven Dillien hardhandig tegen de vloer te dolken. Het kostte hem een geel karton, Bram Raymaekers kwam in zijn plaats onder de deklat postvatten. Een allerlaatste inspanning van Steven Dillien om zijn verdiend doelpuntje mee te pikken, strandde op de paal.

   

  Bij het eindsignaal van het arbitrale duo Claude Dubois-Guy Rassart bestond het besef dat een moeilijke, zij het terechte en belangrijke overwinning werd behaald.

   

  Onze supporters hebben heel wat geduld moeten oefenen maar aanstaande vrijdag is het zover: dan kunnen zij vanaf 21:15 uur hun favorieten weer vanop de vertrouwde tribunes in sportcentrum Sorghvliedt aanmoedigen in de topper tegen play-offsconcurrent AC Menuiserie Waremme!

   

  Last but not least vernamen wij dat Xavier Potvin met succes aan de knie werd geopereerd en aan zijn revalidatie is begonnen. Wij wensen hem een vlot herstel zodat hij spoedig de GS-rangen kan vervoegen!

   

  samenstelling FT Deaplus Hasselt: Glenn Vranckx (d), Bram Raymaekers (d), Aziz Lagouireh (kpt), Balkhier El Yakhlifi, Brecht Cosemans (1), Mohamed Bouazil, Salah Talhaoui, Jeroen Gilis en coach Eric Greco .

   

  samenstelling GS Beobank Hoboken: Olivier Verhanneman (d), Wim Rooms (d), Antoine Lemaire, Hicham Channouf (2), Imad Amazou (1), Karim Akajoua (kpt), Khaled Oulichki, Mustapha Aabbassi (1), Safouane Channouf, Steven Dillien,coach Rudy Smet en assistent-coach Geert Brijs.

   

  Het B-team wist in de gemeentelijke sporthal van Sint-Stevens-Woluwe op de valreep een punt afhandig te maken van El Hambra Zaventem (4-4).

   

  Marc De Bock                                                                                                                                                                

   

  GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

   

  - BEOBANK, kantoren Antwerpen-Kiel, Abdijstraat 201-203, Johan Bressinck + Wilrijk, Bist 18, Peter Verhaest, www.beobank.be

  - ALL SIGN SYSTEMS publiciteit, Liersesteenweg 212, 2640 Mortsel, Rik, Bart en Tom Kegels, www.ass.be

  - MARCELO DECOR woondecor, Predikherenlaan 90, 2500 Lier, Bruno Van Haesendonck en zonen, 03 480 22 25 - 0497 43 56

   

  Met sportieve groeten


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw- en ijzelbestrijding in Antwerpen

  15 |01 |16

  Sneeuw- en ijzelbestrijding in Antwerpen


  Voor komende dagen wordt er een winterprik voorspeld. In deze winterperiode staan verschillende diensten van de stad Antwerpen paraat om de Antwerpse wegen en fietspaden sneeuw- en ijzelvrij te houden.

   

  “Voor het sneeuw- en ijzelvrij houden van de Antwerpse straten, heeft de stad 300 vegers en 150 werknemers van de groendienst en de wegendienst ter beschikking staan om manueel te strooien. Daarnaast leveren ook andere stadsdiensten zoals stadsontwikkeling, stadsreiniging en de brandweer de nodige inspanningen. Zo staan er altijd 23 chauffeurs paraat om uit te rijden. Onze stad is klaar voor winterweer”, aldus schepen Philip Heylen.

   

  Er zijn 14 zoutstrooiers beschikbaar voor de openbare weg. Daarnaast worden er 7 pekelstrooiers en 5 zoutstrooiers ingezet om alle belangrijke fietspaden aan te pakken. Het sneeuw- en ijzelplan, dat omschrijft op welke fietspaden en wegen gestrooid wordt, is online beschikbaar op antwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

   

  De stad heeft 1208 ton zout en 70 000 liter pekel in eigen voorraad. Deze voorraad wordt constant op peil gehouden. Bovendien kan de stad 2000 ton extra opvragen bij de leverancier.

   

  De Vlaamse overheid neemt haar verantwoordelijkheid op voor het bestrijden van sneeuw en ijzel op de wegen die aan Vlaanderen toebehoren. Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen draagt zorg voor de voetpaden en de wegen in het havengebied. De Antwerpse brandweer maakt de Leientunnels in Antwerpen sneeuw- en ijzelvrij. Op alle Antwerpse marktpleinen staan er zoutkisten. Die kunnen marktkramers en winkeliers gebruiken om de omgeving rond hun marktkraam of winkel begaanbaar te maken.

   

  Bewoners dragen hun steentje bij

  Ook burgers moeten hun verantwoordelijkheid opnemen en voetpaden sneeuw- en ijzelvrij houden. Zo is elke bewoner verplicht om de stoep voor zijn deur proper en veilig te houden.

   

  Voetpaden voor en rond stadsgebouwen worden sneeuw- en ijzelvrij gemaakt door de stad.

   

  75-plussers die zelf geen sneeuw kunnen ruimen en personen met een handicap die geen sneeuw kunnen ruimen, vragen het best hulp aan buren, familie of vrienden. Als ze geen beroep kunnen doen op mensen uit hun naaste omgeving, kunnen ze op het moment dat er sneeuw ligt, bellen naar het stedelijk contactcenter (03 22 11 333). Er komt dan gratis iemand langs om de stoep sneeuw- en ijzelvrij te maken. Maar ook wie een aanvraag tot sneeuwruimen heeft ingediend, blijft verantwoordelijk als er iemand uitglijdt voor zijn of haar voordeur. Het sneeuwruimen is een extra dienstverlening van de stad, die geen afbreuk doet aan de plicht om de eigen stoep sneeuw- en ijzelvrij te houden.

   

  Via de website antwerpen.be worden burgers hiervan op de hoogte gebracht. Klik hier voor de rechtstreekse link.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DC OVERSNES

  GEPLAATS GP

  DC OVERSNES DE NIEUWJAARSDRINK 2016 

  WE HEBBEN GOED GESNOEPT GEDRONKEN GEDANST DE NAMMIDAG WAS WEER TE SNEL VOORBIJ EN ZO GENIETEN WE VAN ONS PENSIOENTJE
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

   

  Een warm welkom op de Kinderboerderij

  Zondagnamiddag 17 januari 2016 - Rivierenhof (Deurne)

  Na een deugddoende winterslaap zet de Kinderboerderij Rivierenhof

  zondag de poorten opnieuw open en het nieuwe jaar meteen warm in.

   

  Het hele jaar door worden bezoekers verwend met bijzondere extraatjes en dat is op de eerste leerrijke zondag van 2016 niet anders.

   

  Gezellig op de boerderij

  JA, we hebben er weer helemaal zin in! Op de eerste dag na de deugddoende winterpauze kun je op de Kinderboerderij tijdens een plezante workshop aan de slag met ingrediënten van op het erf. Alle boerderijbezoekers kunnen gratis en zonder reservatie deelnemen aan deze leuke, warme winteractiviteit.

  Je kan zondag ook meteen kennismaken met de nieuwste bewoners van het erf. Kaat en Katarina loeien vrolijk in de koeienstal, terwijl bokje Luc en mieke Lobke speels rondspringen onder het waakzaam oog van mama Jolien.

   

  Iedereen welkom op zondag 17 januari 2016 van 13u tot 17u op de Kinderboerderij Rivierenhof, Parkweg z.n. (omgeving Rozentuin) in 2100 Deurne.

  Deelnemen is gratis, inschrijven is niet nodig.

   

   

   

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:

  Zondag 17 januari 2016 van 13 uur tot 17 uur.

   

  Waar

  Kinderboerderij Rivierenhof, gelegen langsheen de Parkweg z.n. (omgeving Rozentuin) in provinciaal groendomein Rivierenhof te 2100 Deurne.

  Deelname:

  Gratis, inschrijven is niet nodig.

  Social media:

  www.facebook.com > Rivierenhof

  www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

  Programmabrochure 2016 online lezen? Klik hier:

  http://www.provincieantwerpen.be/content/dam/provant/dvt/Groendomeinen-Regio-Antwerpen/Jaarbrochure_2016_Web.pdf

   

  Kom Gezellig Buiten!

   

  ‘Kom Gezellig Buiten’is een overkoepelende wintercampagne van de provincie Antwerpen.

  De provincie verkeert in opperste winterstemming en pakt hier minstens zeven keer manifest mee uit. Provinciale Groendomeinen Prinsenpark, Rivierenhof en Vrijbroekpark, Arboretum Kalmthout en  Provinciale Recreatiedomeinen Zilvermeer en de Schorre dompelen zich tijdens winteravonden, sfeerwandelingen, … onder in een gezellige wintersfeer . Tijdens ‘Kom Gezellig Buiten’ is het warm en vurig in de provinciale domeinen, ook al is het putteke winter! www.gezelligbuiten.be

   Copyright: Provincie Antwerpen.

   

     

   

   

   


   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

  Provincie Antwerpen

  15 | 01 | 2016

  Provincie speurt naar muzikaal talent bij orkesten en muziekensembles


  In het najaarorganiseert de provincie Antwerpen al voor de 68ste keer haar jaarlijkse orkesttornooi. Niet-professionele instrumentale muziekensembles geven er het beste van zichzelf en worden beloond met een mooie toelage.

  Orkesten kunnen nog tot 15 maart inschrijven om deel te nemen.

  Het orkesttornooi vindt plaats op enkele zondagen in de maanden oktober en november op verschillende locaties in alle hoeken van de provincie. Een deskundige jury beoordeelt elk optreden.Elk orkest ontvangt daarbij ook persoonlijke feedback, muziekopname en toekomstadvies. Aan elke beoordeling is een subsidiebedrag verbonden gespreid over een langere periode, zodat de orkesten hun kwaliteit nog verder kunnen verhogen.

  Speel jij in een niet-professioneel orkest, fanfare, harmonie, brassband… uit de provincie Antwerpen met minimum 12 personen? Is jouw orkest op zijn minst 2 jaar actief? Of deed jouw orkest voor het laatst mee aan het tornooi in 2012? Schrijf je dan uiterlijk op 15 maart 2016 in via www.provincieantwerpen.be  orkesttornooi.

  “Momenteel genieten 144 niet-professionele orkesten van een financiële ondersteuning. Hoewel het telkens gaat om niet-professionele ensembles zitten er heel wat getalenteerde muzikanten tussen.

  Ik hoop van harte dat we ook met dit orkesttornooi vooruitgang zien bij orkesten die vier jaar geleden meededen en dat we nieuwe groepen mogen ontdekken. Het is steeds mooi om te zien hoeveel kwaliteit en enthousiasme er aanwezig is de amateurkunstensector in onze provincie.”, zegt gedeputeerde voor Cultuur Luk Lemmens.

  Praktische info

  Het tornooireglement, het subsidiereglement en de inschrijvingsformulieren vind je op www.provincieantwerpen.be of kun je aanvragen bij het Cultuurloket op het nummer 03 240 66 30 of via cultuurloket@provincieantwerpen.be

   

  Voor meer informatie kan je terecht bij de provinciale dienst Bibliotheken en Kunsten op het nummer 03 240 64 31 of via christel.baeten@provinicieantwerpen.be

  Inschrijven voor het tornooi moet uiterlijk op 15 maart 2016.Jo Schelkens van de Koninklijke Harmonie Concordia et Amictia uit Bornem 
  © Kioni Papadopoulos voor provincie Antwerpen  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK

  14 |01 | 15

  Containerpark Wilrijk gesloten op 20 en 22 januari


  Het containerpark van Wilrijk zal op woensdag 20 en vrijdag 22 januari uitzonderlijk gesloten zijn wegens technische werkzaamheden. U kunt die dag terecht op zeven andere stedelijke containerparken.

  Op de website antwerpen.be vindt u een overzicht van alle containerparken en hun openingsuren. Klik hier voor de rechtstreekse link.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS S-PLUS

  11-01-2016

  S-PLUS Hoboken schenkt zijn leden appelbol of een worstenbrood een kop koffie of thee met dansmuziek verzorgd door Harry Dujardin in het dienstencentrum Klein Heide,het was weer een geslaagde namiddag 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Betalende parkeerzone in Cadix- en Montevideowijk op het Eilandje


  Omdat de parkeerdruk op het Eilandje groter is geworden, voert de stad vanaf 18 januari een betalende parkeerzone in in de Cadix- en de Montevideowijk.

   

  De parkeerdruk op het Eilandje is de laatste jaren sterk toegenomen. Nieuwe bewoners en handelszaken trekken extra wagens aan. Daarnaast start in mei de aanleg van de Noorderlijn op het Eilandje, waarbij de Londen- en Amsterdamstraat, de Mexicostraat, Kattendijkdok-Oostkaai en de zuidelijke Rijnkaai worden uitgerust met tramsporen.

   

  Door een betalende parkeerzone in te voeren en zo de maximale parkeerduur te beperken, wil de stad hier een antwoord op bieden. Door deze aanpassing wordt het kortparkeren aangemoedigd. Bewoners en bezoekers van het Eilandje zullen dichter bij hun bestemming kunnen parkeren. De nieuwe parkeerzone sluit op die manier ook logischer aan bij de huidige betaalzone tussen de Entrepotkaai en de Londenstraat. 

   

  Bewoners van de Cadix- en Montevideowijk kunnen gratis een parkeervergunning aanvragen bij het parkeer- en mobiliteitsbedrijf van de stad. Klik hier voor de rechtstreekse link.

   

  Bezoekers betalen vanaf 18 januari 70 cent voor het eerste uur en 1,10 euro voor de volgende uren, met een maximum van 10 uur, dit telkens van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 19 uur. Een dagticket kost 3,80 euro voor 10 uur.

   

  Op dit ogenblik legt het Gemeentelijk Parkeer- en Mobiliteitsbedrijf de parking Rijnkaai opnieuw aan. Deze is slechts gedeeltelijk of op sommige momenten niet toegankelijk. Vanaf maart zal ze volledig vernieuwd zijn. Parking Rijnkaai dient de extra parkeerdruk, veroorzaakt door de werken aan Noorderlijn, mee op te vangen. Hier zal een tarief gelden van 3,80 euro voor 24 uur.

   

  Alle info over parkeren in Antwerpen staat op www.parkereninantwerpen.be.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS DE NOTENDOP

  STARTEN  STARTEN VAN CURSUSSEN VIA DE NOTENDOP                                              


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN Theater Plansjee,
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Beste toneelliefhebbers,

   

  Eerst en vooral willen wij, in naam van de leden en het bestuur van Theater
  Plansjee, u en uw familie onze beste wensen

  aanbieden voor een voorspoedig, gezond en vredevol 2016.

  Door een samenloop van niet te voorziene omstandigheden konden wij in
  december 2015, tot onze grote spijt, niet anders

  besluiten dan de geplande voorstellingen af te gelasten, waarvoor onze
  welgemeende excuses.

  Hierbij nodigen wij u graag uit op een van de nieuwe data en hopen u te
  mogen verwelkomen.

  Over het stuk:

   

  Hilde en Ann....zoeken een man.....

  2 jonge dames besluiten de moderne weg op te trekken en via het internet hun
  "ridder op het witte paard" te zoeken.

  Leuk gegeven en hedendaagse situaties, prettig geschreven komedie als je ze
  lichtvoetig kan brengen.....

  Een zware opgave voor 2 jonge actrices en niet minder voor de techniek, want
  Plansjee zou Plansjee niet zijn als we er niet 

  ons eigen ding hadden mee gedaan, wel met respect voor , en in dit geval: in
  samenspraak met, de auteur.
  Wij zoeken:

   

  Hilde en Ann zoeken......en Plansjee ook ...

  Wij zoeken niet alleen mannen, ook vrouwen.....acteurs en actrices;
  techniekers, medewerkers.....met en zonder erva-

  ring ,maar wel met een inzet....

   

  Als U zich aangesproken voelt is dit het moment....bel ons, schrijf ons,
  mail ons....of vertel het ons gewoon, en voor U het 

  weet maakt U deel uit van onze gezellige bende.... 
  Voor meer info: gsm: 0495-12.72.08 of e-mail: theaterplansjee@hotmail.com
  Breng ook eens een bezoekje aan onze vernieuwde website: 

  www.theaterplansjee.be
   
  Rolverdeling:

  Hilde                    Michelle Cauberg

  An                        Ann Reymen

  Spelbegeleiding    Marc Reymen


   


   


   


   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!