NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Hoboken nieuws
 • PROVINCIE ANTWERPEN NIEUWS
 • Nieuws uit Hoboken
 • Wilrijk zoekt kandidaat-winnaars voor de Geitetrofee =
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  02-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgbedrijf Antwerpen

  Open deur dag op vrijdag 28 september 2016 In het dienstencentrum klein heide met dj Renato een hele dag feest de kers op de taart was het optreden van twee artiesten travesties uit show cabaret follies  zij geven ook op zaterdag 15 oktober om 20,30 uur en zondag 16 oktober om 15 uur een nieuwe show met verschillende artiesten in het fakkeltheater te Antwerpen.

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SASJA-ANTWERPEN

  ZATERDAG Geen vierde zege voor Sasja-Antwerpen

  Sasja-Antwerpen HC  –   JMS/Hurry Up  25 - 33

  Geen vierde zege voor Sasja.  Tegen het Nederlandse Hurry Up liep het de volle zestig minuten achter de feiten aan. Het had op geen enkel moment zicht op de overwinning en moest  uiteindelijk berusten in een vrij zware nederlaag, die bij de rust al zo goed als een feit was.

  De hele wedstrijd op achtervolgen aangewezen en bij de rust al een onoverbrugbare achterstand, die halfweg de tweede helft nog groter werd. De thuisploeg heeft dat echter enkel aan zichzelf te wijten. Aanvallend liet Sasja zich te vaak betrappen op slordigheden en verdedigend vormde het, in tegenstelling tot Hurry Up, geen hecht blok zoals in voorgaande wedstrijden wel het geval was. Hierdoor kregen de aanvallers van de bezoekers (te) veel vrije ruimte en met name Bernardavicius en Suelmann maakten daar dankbaar gebruik van. Tot aan de vijftiende minuut kon Sasja enigszins in het spoor blijven van Hurry UP (5-7), maar tien minuten later prijkte al een 9-16 op het elektronisch scorebord.  Een verschil dat bij de rust nog opliep tot 11-20, waarbij de wedstrijd al zo goed als gespeeld was.
  Ook na de pauze vonden de Hobokenaren geen oplossing om het verschil enigszins te verkleinen. Het was vooral te danken aan Yme Bertels, de enige die echt op niveau was en geregeld vanuit de tweede lijn wist te scoren, dat de afstand niet groter werd. In de slotfase, zeg maar de laatste vijf minuten, ging bij de bezoekers de riem er wat af en kon Sasja via Colman, Bertels en Gijs het verschil nog een beetje verkleinen.

  zondag

  Laatste nieuws: Sasja-Antwerpen speelt 27-  

    27 gelijk op Visé.

  Na zaterdagavond Hurry Up op bezoek gekregen te hebben, trokken de jongens van Sasja deze namiddag met herwonnen moed naar Visé om de wedstijd in het dubbel weekend te beslechten.

  Sasja begon snel en sterk aan de wedstrijd en Visé werd meteen op achtervolgen aangewezen.

  Tijdens het eerste kwartier zien we eerst Nemanja tegen de vlakte gaan door een stevige slag op zijn reeds gekwetste hand en moet afgevoerd worden. Daarna krijgt Jasper Roelants een slag tegen het gezicht wat de scheidrechters weer onbestraft laten en Jasper voor drie aanvallen naar de bank wordt verwezen en moet Sam Theyssens na een drie dubbele redding, waarbij hij zijn been overstrekt, het terrein verlaten met waarschijnlijk een kwetsuur aan de hamstring.

  Gelukkig werden onze jongens hierdoor niet uit het veld geslagen en bleven ze stevig en collectief doorknokken.

  De wedstrijd is gelijkopgaand en Sasja weet de kloof nooit groter dan 4 punten te maken. We zijn dan in de 18° minuut met een 7-11 op het scorebord.

  De jongens kunnen gaan rusten met 14-17. Visé kwam tot hiertoe geen enkele keer op voorsprong.

  Maar Visé zou Visé niet zijn moest het hierbij de kop laten hangen.

  Bij elke wedstrijd wordt de uitslag pas na 60 minuten beslist en zo was ook deze keer.

  De Walen komen gedreven uit de cabine en maken een kleine inhaalbeweging zodat na 10 minuten alles moest herdaan worden: stand 20-20.

  Het blijft gelijk opgaan en iedereen zit op het topje van zijn stoel, nagelbijtend te supporteren want het is echt een dubbeltje op zijn kant. Visé ruikt de winst maar Sasja wil geen tweede nederlaag in één weekend op het bord laten tekenen.
  Toch komt in de 20° minuut Visé voor de eerste keer op voorsprong met 25-24.

  Beide coaches gebruiken in de laatste 8 minuten de twee resterende Time outs om de teams met de juiste strategie het spel te laten spelen.

  Visé kan uitlopen tot 26-24 in de 21° minuut en 27-25 in de 27° minuut.

  Wanneer in de laatste 20 seconden de stand 27-26 staat, beseffen onze jongens heel goed dat alleen nog een gelijkspel uit de brand kan gesleept worden. Yme kan dan ook in de laatste 5 seconde de stand op gelijke hoogte brengen en  27-27 brandt op het bord!

  Sasja heeft tijdens deze wedstrijd opnieuw laten zien dat ze als team tot heel wat te bewegen zijn.

  We keren huiswaarts met een dubbel gevoel: spijt dat één punt in Visé is blijven liggen maar opgelucht dat toch nog één punt uit de brand kon worden gesleept. Afwezigen hadden toch weer ongelijk.

  Hiermee behoudt Sasja de vijfde plaats in het klassement.

  Sam Theyssens (13’) Jasper Mendes (47’) Stijn Gijs 5; Nemanja Kostic 1, Kevin Jacobs 6; Yme Bertels 2; Jasper Roelants 1; Quinten Colman 3; Brian Meulders 1; Sergio Rola 6; Gert-Jan Mathijs 2.

   

  Datum: 
  zondag, 2 oktober, 2016 - 17:00

   

  Na zaterdagavond Hurry Up op bezoek gekregen te hebben, trokken de jongens van Sasja zondagmiddag met herwonnen moed naar Visé om de wedstijd in het dubbel weekend te beslechten.

  Sasja begon snel en sterk aan de wedstrijd en Visé werd meteen op achtervolgen aangewezen.

  Tijdens het eerste kwartier zien we eerst Nemanja tegen de vlakte gaan door een stevige slag op zijn reeds gekwetste hand en moet afgevoerd worden. Daarna krijgt Jasper Roelants een slag tegen het gezicht wat de scheidrechters weer onbestraft laten en Jasper voor drie aanvallen naar de bank wordt verwezen en moet Sam Theyssens na een drie dubbele redding, waarbij hij zijn been overstrekt, het terrein verlaten met waarschijnlijk een kwetsuur aan de hamstring.

  Gelukkig werden onze jongens hierdoor niet uit het veld geslagen en bleven ze stevig en collectief doorknokken.

  De wedstrijd is gelijkopgaand en Sasja weet de kloof nooit groter dan 4 punten te maken. We zijn dan in de 18° minuut met een 7-11 op het scorebord.

  De jongens kunnen gaan rusten met 14-17. Visé kwam tot hiertoe geen enkele
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZAALVOETBAL

   

   

  GS BEOBANK HOBOKEN  1                     AS SNOB SCHAARBEEK     2  

   

  Na een verplichte tussenpauze van drie weken - opgevuld met oefenwedstrijden tegen FT Bornem-Puurs (N1) (8-5) en Engie CHU Liège (N2B) (5-1) - mocht GS Beobank Hoboken vanavond opnieuw aan de slag in de nationale competitie.

   

  De symbolische aftrap werd gegeven door niemand minder dan Ibrahim Salou, de 37-jarige gewezen Belgisch-Ghanese voetbalvedette die onder meer actief was bij SV Zulte Waregem, Club Brugge, het Duitse MSV Duisburg, het Deense Vejle BK en dit seizoen een contract ondertekende bij RVC Hoboken (3de provinciale A).

   

  Tijdens de eerste speelhelft bleef de partij grotendeels op slot. Beide ploegen gunden elkaar geen duimbreed ruimte. Er werden stevige duels uitgevochten, de verdedigers trokken meestal aan het langste eind. Toch versierden de gastheren enkele hele en halve kansen, terwijl de bezoekers via Adnane Larchi een pegel op de dwarslat zagen uiteenspatten.

   

  In de 20’ kon Steven Dillien op de solotoer, zijn assist in de richting van de goedgevolgde Hicham Channouf miste de nodige precisie. Een minuut later werd deze laatste zwaar in de rug gelopen door Amine Mohand Ben Haddou die met een verwittiging wel erg goedkoop wegkwam.

   

  Een doorbraak van Soufiane Tigra vergde een manhaftige tussenkomst van Birger Maes, aan de overzijde verscheen Mehdi El Merboh op de proppen bij doelpogingen van Yannis Van Parys en Steven Dillien.

   

  Bij de aanvang van het tweede hoofdstuk drukten de acteurs nog wat dieper op het gaspedaal. Een vluchtschot van Imad Amazou scheerde rakelings over de lat. Bij de daaropvolgende tegenaanval ging Arber Shkoda alleen op avontuur, Birger Maes pakte uit met een miraculeuze redding. Steven Dillien en Hicham Channouf vonden alweer niet de juiste opening, een gevaarlijke penetratie van Ibrahim El Jomaile noopte onze goalie nogmaals tot een uitstekende parade.

   

  De goud-zwarte kansen stapelden zich op. Een mooie individuele inspanning van Yannis Van Parys eindigde voorlangs. Steven Dillien werd (onbestraft) aangetrapt maar slaagde er toch in Hicham Channouf te lanceren, wederom zonder resultaat; de Wilrijkenaar kwam op zijn beurt iets te kort op een harde voorzet van Imad Amazou.

   

  Plots daverde sportcentrum Sorghvliedt op haar grondvesten: Taulant Shkodra nam een hoekschop van Soufiane Tigra in één tijd op de slof, het projectiel plofte aan raketsnelheid in de koorden (0-1).

   

  Met nog elf minuten voor de boeg, togen onze jongens geduldig in de achtervolging. De Brusselaars kropen achter hun stellingen en aarzelden niet zelden om de grove borstel boven te halen. Het arbitrale duo Kris Speelman-Danny Nackers werd verplicht om hen herhaaldelijk met een blauwe kaart te beteugelen.

   

  De vrijstaande Yannis Van Parys kon net niet bij een inzenden van Steven Dillien. GS-coach Karim Akajoua besloot uiteindelijk om Antoine Lemaire als meespelende doelman te laten opdraven. Een riskante onderneming, want bij jammerlijk Hobokens balverlies wist Arber Shkodra de voorsprong makkelijk te verdubbelen (0-2).

   

  Tijdens de bloedstollende eindfase lepelde Steven Dillien een zoveelste gelegenheid over het kader, waarmee de laatste illusies in rook opgingen. Een negenmeter, keurig omgezet door Antoine Lemaire, gold slechts als een plaaster op een houten been (1-2).

   

  Deze hoogstaande, evenwichtige en uiterst boeiende ontmoeting verdiende geen verliezer. De Beobankers dienen de hand echter in eigen boezem te steken: al te veel scoringsmogelijkheden werden de nek omgewrongen…

   

  Volgende vrijdag reist GS Beobank Hoboken naar de hoofdstad waar bekerhouder Basic-Fit Bruxelles ongetwijfeld voor een warm onthaal zal zorgen…

   

  samenstelling GS Beobank Hoboken: Birger Maes (d), Olivier Verhanneman (d), Antoine Lemaire (kpt) (1), Hicham Channouf, Imad Amazou, Khaled Oulichki, Mustapha Aabbassi, Steven Dillien,

  Xavier Potvin, Yannis Van Parys, coach Karim Akajoua en assistent-coach Ivan Boey.

   

  samenstelling AS Snob Schaarbeek:Mehdi El Merboh (d), Younes El Badaoui (d), Arber Shkodra (kpt) (1), Zakaria Akatouf, Pierre Ndjeka, Taulant Shkodra (1), Soufiane Tigra, Amine Mohand Ben Haddou, Adnane Larchi, Ibrahim El Jomaile, coach Hassiz Iabkrima en assistent-coach Mohamed El Ouhami.

   

  In de Vlaamse competitie (regio centraal) doen onze beloften het bijzonder goed. Tegen het sterke Solona Ranst moesten zij heden vrede nemen met een gelijkspel (2-2) maar blijven nog steeds ongeslagen.

   

  Marc De Bock                                                                                                                                                                

   

  FOTO'S copy richt peeters georges
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws

  Heden avond was er een tentoonstelling rond het thema nooit meer oorlog in fort 8
  Gastsprekers waren Vera Caremans Gids ,Peter Hoste Lesgever Koen Raets districtsschepen  Hoboken.
  Allen spraken van de grote oorlog 1914-1918 over de gruwelen en verdriet er van alsook de zinneloosheid van oorlog .
  100 jaar geleden woedde in alle hevigheid de slagen rond Verdun en de Somme 700000 doden en 1000000 gekwetsten het resultaat was een bedroevende terreinwinst van enkele Km’s en de gestreelde ego van de chateaux-generaals die  meer bezorgd waren om hun paarden dan om de soldaten die toen gewoon povere boeren en arbeiders waren die amper konden lezen of schrijven en in Vlaanderen de bevelen in het frans kregen hetgeen ze niet verstonden en alzo de dood tegemoet gingen opgeofferd als kanonnen vlees.
  Frank Lambrecht stelt hier foto’s ten toon van wat ik LANDMARKS van WO 1 zou noemen DE KREET NOOIT MEER OORLOG was nog niet verstompt in 1940 brak er weer een oorlog uit en de mensheid heeft nog niets bijgeleerd kijk maar naar het midden oosten en Afrika waar de strijd weer is opgelaaid .
  Koen Raets droeg een stuk van een gedicht geschreven door Paul van Ostaijen voor;
    DE MILJOENEN ZWARTE FATUM-KRUISEN ZIJN ZWIJGEND,MAAR HUN ZWARTE,WIJD-OPEN WONDE HEEFT EEN WOORD GEVONDEN:ALLES IS WAAN,ALLES IS ZONDE ,.LEVENDEN,VERGAART DE KLEINE KRACHTEN DIE U NOG BLIJVEN TOT GELOOF IN HET LEVENDE LEVEN.
  ALLES IS ZO GRENZELOOS SCHOON,LUISTERT NAAR DIT ONTLUIKEND BEGRIJPEN IN ONS GEWETEN
  En met deze woorden open ik de tentoonstelling geniet van de foto’s ,de muziek met de Belgian Blend Pipe Band en een drankje en een hapje.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.klein heide

  open deur  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SEPTEMBER 2016  Klik hier om deze email in uw browser te lezen   Beste sporter, sportliefhebber, sportfanaat     Beste bezoeker,     Bij deze zenden we u ons nieuw e-magazine het nummer 36.   Daarin exclusief een gesprek met Frans Van Den Wyngaert, 10 jaar Jespo maar een leven van sport. Een legende in de sportwereld. Maar we waren ook in Boom, een heel weekend in Antwerpen volgen we de drukste sportweek van het jaar, en uiteraard hebben we volleybal in de Lotto Arena met exclusieve beelden en fotoboeken. Kortom weer een magazine om trots op te zijn.   Volgende editie voorzien we de laatste donderdag van oktober 2016. Dan is er om te starten tennis, wielrennen en voetbal. Schrijf in, deel de mail naar uw sportvrienden, uw leden van uw club. Zet uw activiteiten in onze agenda. Dit is gratis en veel mensen gaan kijken waar ze kunnen sporten en waar ze kunnen sport bekijken   Deze mail is verzonden naar personen die zich hebben ingeschreven voor het gratis e-magazine, onderdeel van de website www.sportindekijker.be en te bekijken online via www.sidk.be.   Gratis bestaat toch nog, dank zij de inbreng van enkele sponsors. Maar echt gratis is het natuurlijk niet. Als vzw hebben we onkosten voor website en noodzakelijke programma’s om dit magazine te maken en online te brengen.   Heb je zin om ons team te versterken, spreek eens af. Geen verplichtingen, op eigen ritme en alles is bespreekbaar.     Graag tot volgende editie en veel leesgenot.   KLIK OP DEZE LINK VOOR DE SPORTFLASH     Sportieve Groeten   Hoofdredacteur Marc Demartin en het voltallige SIDK mediateam   www.sportindekijker.be www.sidk.be www.voetbal1.be  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws COHOUSING

   

   COHOUSING AAN DE LELIEPLAATS IN HOBOKEN

   

   

  ‘cohousing is een relatief nieuw begrip in België, steekt architect Ken Dupont van wal.

   

  Het begrip ‘kangoeroewoning’ begint zo stilaan ingang te vinden -

  ‘met dat verschil dat een kangoeroewoning meestal gedeeld wordt met familie – is cohousing de kans zaken te delen met meerdere mensen,

  wat goedkoper is, ecologischer, socialer, leuker.

   

  Neem nu de Lelieplaats als voorbeeld, zegt de bedreven architect – daar boven de wereldwinkel woont een koppel kranige tachtigers in een appartement, de gepensioneerde vader van de opdrachtgever in een duplex & de zoon van de opdrachtgevers in een studio. Steeds is er iemand die kan helpen of waarmee je gewoon kan praten.

   

  De eigenares -een liefhebster van yoga & wellness-  liet  in de kelder een Turks stoombad installeren waar iedereen gebruik van kan maken.

  Er is ook een gemeenschappelijke binnentuin met paviljoentje, wasberging etc.

   

  DAMarchitecten tekent ook andere projecten … maar cohousing ligt hen zeer nauw aan het hart…

   

  Voor meer info kan u altijd terecht op de website www.damarchitecten.be  of -heeft u nog vragen ? stuur een mailtje naar    ken@damarchitecten.be

   

   

  (tekst & foto’s Leo Spaey)

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws

   SCHOLENVELDLOOP

  Gisteren 28 September hadden we een leuke Scholenveldloop in het park SORGHVFLIEDT te Hoboken.
  Er zijn 606 startkaarten uitgeschreven,waarvan er aan de finish 466 werden afgeleverd.
   En de grootste meevaller was het weer prachtige zonneschijn en droog,de kinderen waren bijna niet in toom te houden aan de start bij het schot was het roef en weg. 
  De deelnemende scholen waren
  1    Don Bosco
  2    De Puzzel
  3    Hofke Van Thys
  4    De Schakel
  5    De Pluim
  6    Het Kompas
  7    Sint-Agnesinstituut
  8    Lucerna
  9    Accent
  10    SB De Molen
  11    SB Polderstadschool
  12    Klim Op
  13    Pius X
  14    Zonneschool Hemiksem
  15    HAKI
  16    De Zonnebloem
  17    Sint Ursula
  18    Neerland school
  19    Anoniem
  20   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  Op zoek naar werk? Laat je gratis coachen in het Zo werkt het pop-up kantoor.
  13-15 oktober 2016, Antwerpen, snel inschrijven op www.zowerkthet.be

  Een professionele foto voor je cv, een eerste indruk die je oefent met een acteur, een screening van je talenten: dat is wat ‘Zo werkt het’ je gratis aanbiedt.Van 13 tot en met 15 oktober kan al wie werk, ander werk of een opleiding zoekt terecht in het ‘Zo werkt het’ pop-up kantoor in Antwerpen. Daar kan je dankzij de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen langsgaan voor een uurtje intensieve persoonlijke coaching.

  Nina Timmermans van Kessels en Smit brengt je talenten in kaart, acteur Maxime De Winne geeft bruikbare tips voor die meer dan geslaagde eerste indruk en CV-wizard en Zo werkt het bezielster Kathleen Art kijkt cv’s na, geeft loopbaanadvies en sollicitatietips. Tot slot kan wie dat wil ook nog voor een professionele portretfoto terecht bij Wouter Kersbergen van Spindokter, in wiens kantoor de pop-up nu al voor de vijfde maal op rij te gast is.

  Bij Zo werkt het worden de kandidaten persoonlijk begeleid en gaan ze mee op zoek naar wat hen echt kan boeien. Tijdens de pop-updagen peilen de coachen naar minder voor de hand liggende maar even noodzakelijke skills en talenten die er op de werkvloer ook toe doen: hoe werk je met iemand samen, wat zijn je sociale vaardigheden, hoe neem je beslissingen.

  Naast de twee jaarlijkse pop-ups is er nog de dienstverlening via de website. Op zowerkthet.be kom je indien gewenst in persoonlijk contact met de zowerkthet-adviseur. Zij maakt een dossier voor je aan en volgt je op in je traject naar job, diploma of CV. Inkomende vragen worden binnen de 48 uur beantwoord.


  copy richt provincie antwerpen 


  Wie graag langskomt bij de coaches van Zo werkt het, schrijft zich eerst in op de site www.zowerkthet.be. Er is plaats voor 44 werkzoekenden, dus snel beslissen is de boodschap! Deelnemen aan de pop-up is gratis.

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  Van 13 tot 15 oktober 2016, telkens van 12 tot 20 uur

  Waar:
  Pop-up Zo werkt het, Lange Altaarstraat 29, 2018 Antwerpen

  Deelnameprijs:
  Gratis. Inschrijven vooraf is verplicht + plaatsen zijn beperkt

  Website:
  www.zowerkthet.be

  Organisatie:
  Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

  PERSINFO & BEELDMATERIAAL

  Beleidsverantwoordelijke:
  Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Economie en voorzitter POM Antwerpen


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  Kamp C opent haar deuren voor toekomstige (ver)bouwers
  2 oktober 2016, 10.00>17.00 uur, Kamp C, Westerlo

  Wie gaat bouwen of verbouwen en daarover wat meer informatie wil, kan zondag 2 oktober tijdens Open Bedrijvendag terecht bij Kamp. Het provinciaal centrum duurzaam bouwen en wonen organiseert een opendeurdag gevuld met bouwgerelateerde infosessies, rondleidingen en demonstraties. Je kan er ook terecht voor gratis bouwadvies op maat.

   

  Vol enthousiasme een bouwgrond of huis gekocht? Proficiat, maar wat nu? Een vraag waar veel koppels mee zitten na ondertekening van de verkoopsovereenkomst. Door het grote aanbod vind je vaak je weg niet meer naar de geschikte isolatie-of ventilatietechniek voor je woning. Daarom organiseert Kamp C, in Westerlo op zondag 2 oktober een opendeurdag. Toekomstige (ver)bouwers kunnen er dan terecht voor tal van bouwgerelateerde infosessies (over isolatie, warmtepompen, enz.) rondleidingen en demonstraties, kortom het bouwverhaal van a tot z. Neem je bovendien je bouwplannen mee, dan kan je bij een adviseur terecht voor een gratis bouw-en premieadvies. Een energiemarkt met interessante bouwbedrijven maakt het aanbod van de dag compleet. 

   

  Kamp C is het centrum duurzaam bouwen en wonen van de provincie Antwerpen. Hun werking heeft als doel mensen kennis te laten maken met duurzaamheid en energie. Inwoners van de provincie Antwerpen kunnen er gedurende het jaar terecht met al hun bouwvragen. Ook voor wie al gebouwd of verbouwd heeft, of van plan is om een deel van hun woning te renoveren kan op 2 oktober bij Kamp C terecht. Voor de kleintjes voorziet Kamp C een leuk spel waar duurzaamheid en energie centraal staan.   

  Kamp C, De Basis - Copyright: Ian Segal

  Deuren openen van 10 tot 17 uur op 2 oktober 2016. Volg het aanbod workshops, infosessies en demo's en ontdek welke interessante bouwbedrijven op de energiemarkt aanwezig zijn via www.kampc.be.

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  2 oktober 2016, 10.00 > 17.00

  Waar:
  Kamp C , Britselaan 20, 2260 Westerlo

  Deelnameprijs:
  Gratis

  Website:
  www.kampc.be

  Meer info:
  Verdiana Tedeschi, 014/27 96 65


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BASKET

  DE WETSTRIJD:Gembo-Mons

  Dat het moeikijke opdracht zou worden wisten de suporters ook al tenslotte moesten ze het opnemen tegen een ploeg die in eerste speelden.

  de eerste twee ronden waren ze even sterk toch vanaf de derde kwam het vershil op zijn pootjes naderbij toch hebben ze gestreden als leeuwen.

  Je kan het aan het schorenbord volgen  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.German Open en EK U18 Ju-Jitsu

  JU-JITSU

  Vlaamse Ju-Jitsuka’s doen het weer op German Open en EK U18 in Gelsenkirchen

   

  Aan dit drukbezette tornooi dat plaatsvond in de Veltins Arena (thuisbasis van Schalke 04) namen 1350 atleten deel uit 22 landen.

   

  Op het EK kroonden Ryan Lodens van Ippon Zwijndrecht (16 jaar) en Marion Decrop van JJC Bredene (17 jaar) zich tot kersvers Europees kampioen in de reeks duo mixed U18, een mooie bevestiging nadat ze vorig jaar wereldkampioen werden in Athene.

   

  Op het German Open behaalden de Vlaamse duo’s 4 medailles.

  Goud was er voor de broers Ian en Ryan Lodens van Ippon Zwijndrecht in de reeks U21 Men, Jordy Billiau en Janthe Wauters van JJC Beveren behaalden ook goud in de reeks U21 Mixed.

  Het duo Ben Cloostermans en Bjarne Lardon van Ippon Zwijndrecht behaalden zilver in de reeks senioren Men en staan op de zopas uitgebrachte wereldranking op nr. 1 voor de World-Games in juli 2017 in Polen.

  Het duo Ian Lodens en Charis Gravensteyn (JJC Bazel) werden vijfde in de reeks senioren mixed.

   

  Een knappe prestatie van alle sporters, bondscoach Leon Verbraeken was een tevreden man.
  ONDER IN GRIEKENLAND                                                         BOVEN  IN DUITSLAND

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DHW united Antwerpen

  Verslag DHW Antwerpen – Femina Visé: 24 - 09-‘16

   

  Uitslag : 22 – 25                 ruststand : 13 - 15

   

  Beloften : 23 - 22

   

   

  Voor DHW :Shana Husson (30’) en Joni Muys (30’) (keepsters) – Anita Szamosi (9) – Sandra Ruginyte (3) – Tamberly Husson (1) – Anne De Wijk (1) – Sinne Bes (3) – Sara Haazen - Nathalie De Vooght - Rilke Janssens – Amber Major - Gitte Janssens (3) - Teuntje Voermans (2) – Amelia Neacsu

   

  Voor Visé : Margot Friry, Kim Van Den Boorn (60’) en Laura Martin (keepsters) – Fien Boons (1) - Sabrine Masrouki (1) – Cecile Bouchard (5) - Monia Masrouki (5) - Maureen Racz (4) – Coraline Dubuc (4) – Maude Jolly - Camille Tilquin – Lynn Wynen (5) – Céline Radermecker – Tamara Peric

   

  Fémina Visé vecht zich voorbij DHW.

   

  DHW begon goed aan de partij. Het creëerde open doelkansen die aanvankelijk goed werden afgewerkt. Via 3 – 1 na 3’ ging het naar 4 – 2 na 5’.

   

  Nadien liet de afwerking het meermaals afweten en hierdoor kon Visé bijbenen en gelijke tred houden : 4 – 4 na 10’ en 8 – 8 na 15’.

   

  De bezoeksters gingen er op en over via Cécile Bouchard die alle gewicht in schaal wierp :

  8 – 10 na 18’.

   

  DHW had het moeilijk met het wroetende en de “man-man” situatie opzoekende Visé en bleef op achtervolgen aangewezen, omdat het te weinig haar eigen snelle spel oplegde. De 2-puntenkloof bleef op het scorebord staan aan de rust : 13 – 15.

   

  Anita Szamosi nam haar verantwoordelijkheid (3x), zette de lijnen uit en werkte goed af : 17 – 18 na 39’, maar de gelijkmaker bleef uit.

   

  DHW slaagde er niet in om de aansluitingstreffer te maken en het laatste kwartier werd ingegaan met een 19 – 20 stand.

   

  Visé bleef letterlijk en figuurlijk knokken en kon zo telkens 2 tot 3 doelpunten voorsprong bij elkaar spelen : 22 – 24 na 56’.

   

  DHW miste in de slotfase 2 strafworpen en enkele kansen en kon hierdoor de kloof niet meer dichten. Eindstand : 22 – 25.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  VERVOLG  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haiku dag

   35ste  HAIKU-DAG VLAANDEREN

   

  Na een deugddoend kopje koffie werden we muzikaal verwelkomd op de 35ste haiku-dag Vlaanderen.

   

  Met de steun van het district Wilrijk was de organisatie in handen van het haiku-centrum Vlaanderen en de haiku-kern Antwerpen vzw.

   

  Nadat Ferre Denis zijn introductie deed, was het de beurt aan Guy Vandenbroeck die toelichtte dat je best géén haiku vertaalt, maar ineens in een vreemde taal neerschrijft.

   

  Vervolgens was het Willy Vande Walle die ons ‘de vorm en sfeer in de klassieke haiku uit de voeten deed.

   

  En als kers op de taart werd Herman Van Rompuy uitgenodigd eveneens een bijdrage te leveren – net als de heer Masafumi  Ishii- de ambassadeur van Japan…

   

  Na  het ondertekenen van het ‘Wilrijks Gulden Boek’ kon een receptie niet anders dan beämen :’je betekent heel wat voor de grootste stad van Vlaanderen!’

   

   

  En waarmee kunnen we Ferre meer plezier doen dan met een vroeger artikeltje?

   

   

   

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/bllsp_01394762

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G-BASKETBAL
  GEMBO :
  Zaterdag 24 september werd door Gembo de 24 ste Internationale rolstoelbasketbal Theo de Clercq cup 2016  ingericht.
  onder het peterschap van de heer Luc Moerkerke Schepenen  voor sport.
  Dit in de stedelijke Sporthal Luisbekelaar te Antwerpen
  De eerste wedstrijd Old Friends Nederland tegen Limburg united België.
  De tweede wedstrijd Essen Duitsland tegen Gembo Players België.
  De volgend wedstrijd was voor de derde en vierde plaats en dit tussen old friends Nederland en Essen Duitsland,.
  dan voorde tweede en eerste plaats ging tussen Gembo Players België en Limburg united België
  Uitslag
  Eerste plaats:   GEMBO PLAYERS BELGIË
  Tweede plaats: LIMBURG UNITED BELGIË
  Derde Plaats : ESSEN DUITSLAND
  Vierde Plaats:  OLD FRIENDS NEDERLAND
     0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!