NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  05-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABDIJSTRAAT BRADERIJ

   

  84 JAAR BRADERIJ ABDIJSTRAAT

  DE BRADERIJ VAN ANTWERPEN 

   

   

  Vrijdagavond 04 aug. om 18 uur gratis optreden van Eric Melaerts met special gast Slongs Dievanongs op het binnenplein PIUS X school.

   
  Deze braderij trekt veel volk ook dit jaar het weer was goed droog en niet te warm en volgend jaar het 85 jaar zou het een spetterende braderij worden we wachten het jaar 2018 vol spanning af.
  Wat gebeurd er allemaal verschillende eetgelegen heden vermindering op allerlei artikelen optredens van verschillende artiesten en groepen,rommelmarkt zo vinden alle bezoekers wel iets om te kopen naar zijn goesting en voor de veiligheid waren de ordediensten ook aanwezig


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Innovatieve schoonmaakmethode boekt resultaat
  Provincie Antwerpen is tevreden na eerste testfase biologische schoonmaak BioOrg in kantoren.

  Na een proefperiode op één verdieping is provincie Antwerpen bijzonder tevreden over de inschakeling van de biologische schoonmaak voor haar kantoren. Daarvoor werd samengewerkt met BioOrg, een bedrijf met vestiging op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel. “We merken enkele duidelijke verbeteringen ten opzichte van de klassieke schoonmaakmethode, en het is gezonder en milieuvriendelijker”, stelt Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie, vast.

  Provincie Antwerpen is een organisatie die zorg voor het milieu in haar hart draagt. Ze beschikt als enige grote overheidsorganisatie over een volledig dekkend ISO14001-certificaat. Verder is provincie Antwerpen ook een organisatie die openstaat voor innovatie, als het even kan Belgische innovatie. “Ook bij ons aankoopbeleid en facilitair management houden we rekening met innovatie en zorg voor het milieu. Onlangs hebben we een proefproject opgezet om de klassieke schoonmaakmethode te vervangen door een biologische schoonmaakmethode”, zegt Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie.

   

  Voor deze proefperiode op één verdieping van het PaS, de tijdelijke huisvesting van het provinciebestuur, werd samengewerkt met BioOrg, een bedrijf met vestiging op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel. Naast de inzet van nuttige micro-organismen wordt bij deze innovatieve schoonmaakmethode verneveling gebruikt om het biologische schoonmaakmiddel aan te brengen. “Laat organismen van BioOrg het vuile werk opknappen. Alles en iedereen in het gebouw zullen vanzelf veel schoner worden”, aldus Koen De Koster van BioOrg.

   

  Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie: “Aangezien deze innovatieve methode de inzet van milieu-invasieve chemische schoonmaakmiddelen en water quasi volledig overbodig maakt, leek het ons interessant om te bekijken of we hierop kunnen overschakelen voor de schoonmaak van onze kantoren. Daarnaast verbetert dit ook de gezondheid van de medewerkers en onze schoonmaakploeg in het bijzonder.”

   

  Koen De Koster van BioOrg en gedeputeerde Ludwig Caluwé bekijken de innovatieve poetsmethode

  Indrukwekkende resultaten

  Na een proefperiode op één verdieping van het PaS zijn de schoonmaakresultaten, gemeten met de VSR-methode, beter dan deze met klassieke schoonmaak. “Vooral de secundaire effecten naar stofhechting, glazenwas en periodieke schoonmaak geven de doorslag. Maar we boeken ook milieuwinst, want hebben veel minder water nodig en gebruiken geen chemische producten meer. Bovendien stellen we vast dat deze manier van schoonmaken de arbeidsveiligheid aanzienlijk ten goede komt. Tot slot is het globaal genomen net iets goedkoper dan klassieke schoonmaak.”

   

  Toch vergt de invoering van het systeem ook de nodige communicatie, want micro-organismen en verstuiving in kantoorruimtes maken bij medewerkers heel wat negatieve reacties los.

   

  Beleidsverantwoordelijke:
  Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie


  Keuken als men in de gang stond met de deur open ruikt je niets van de bereiding van de keuken eens je binnen ging kon je de gerechten ruiken

  de reiniging van de vloer  verstuiven het vuil is er niet meer

  Demonstratie van de verneveling en een aangename geur zonder  irritatie 

  Open vuilbakken geen geur te besporen

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Geen koffie vlekken te zien geen reuk

  computers geen stof of vlekken te zien op de schermen of toetsenbord  En georges ging kijken onder de kasten er boven er op naderhand een andere verdieping gaan bezoeken en boven op kasten en hoeken was er stof aanwezig ook reuk hinder van de vuilbakken vingers op de ramen grond was een vlek te zien indien men deze zou vernevelen ongeveer 14 dagen zonder vrijven verdwijnd deze  Het verschil van de onderhoudskar veel minder produkten en geen water nodig

  Een zeer ongelooflijk product op basis van bio techniek de bacterie is bestand tot 300 Celsius en nu zijn er nog ontwikkelingen en opzoekingen tot hoeveel graden onder nul men het product kan gebruiken.Ook de distributie van het product naar de particulieren.En het voornaamste het product is beschermd door patenten heeft geen negatieve uitwerking op mens of dier neemt alle fijn stof op 


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

         BODEM VEROVERT 'T KRISTALLIJN

  Provincie Antwerpen

  Bodem verovert ’t Kristallijn in Mol
  Tentoonstelling door vijf jonge kunstenaars, 2 – 24 september, ’t Kristallijn, Mol

  In samenwerking met SCR Sibelco en M.art vindt vanaf 2 september een tentoonstelling plaats in en rond ’t Kristallijn en de omringende Molse Meren. Een groep van vijf kunstenaars heeft zich gedurende negen maanden ondergedompeld in de bewogen geschiedenis en de getekende context van het landschap van de zandputten van Mol-Rauw.

   

  Een tentoonstelling als resultaat van een ontmoeting tussen jonge multidisciplinaire kunstenaars met een oud en bewogen Kempens gebied.

   

  Hier werd er decennia lang gegraveerd in het landschap en haar natuurlijke rijkdommen, op zoek naar grondstoffen. Om verhalen mee te vertellen. Om toekomst te maken. De kunstenaars brengen artistieke antwoorden op dit natuurlijk archief en verbeelden via verschillende disciplines nieuwe verhalen in deze lange traditie.

   

  De deelnemende kunstenaars zijn Julien de Fauw, Jarah Orije, Jente Ruts, Dries Segers en Annelies Vanherck. De kunstwerken zullen op het terrein in dialoog gaan met het bestaande landschap, er zal ook werk te zien zijn in ‘t Kristallijn zelf.

   

  Deze expo kwam tot stand in samenwerking met ‘t Kristallijn, M.art, Sibelco, ergoedcel k.ERF, NAFT voor projecten en dAnsbeeLd'.

  NAFT – Brandstof voor jong creatief talent

  Met de steun van NAFT voor Projecten maakte Bodem een eigen tentoonstelling. Zij deden via NAFT, een traject voor jong creatief talent, beroep op de steun van de provincie Antwerpen. NAFT wil jongeren die creatief bezig zijn brandstof geven en hen ondersteunen waar kan. Dankzij dat extra duwtje in de rug, konden jongeren uit vijftien verschillende projecten hun dromen waarmaken.

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  2 – 24 september 2017
  Alle dagen open van 14 – 17 uur

  Waar:
  ’t Kristallijn, Blauwe Keidreef 3, 2400 Mol

  Deelnameprijs:
  gratis toegang

  Website:
  www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/bodem/8e3861e6-96e8-45e5-99d2-993dfee1b73a

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  KWALITEIT ZWEMWATER

  Provincie Antwerpen

  2 | 8 | 2017

  Provincie waakt over kwaliteit zwemwater: 98% van gecontroleerde zwemvijvers prima in orde
  Geniet deze zomer van een gezonde duik

  Het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH) controleert de kwaliteit van het zwembadwater van openbare zwembaden, maar ook van recreatievijvers, particuliere zwembaden en zwemvijvers in de provinciale domeinen. Zo kan iedereen veilig genieten van een gezonde duik.

  De zomer is in het land. Het mooie weer maakt dat vele gezinnen en jongeren tijdens de vakantieperiode het water opzoeken. En daarvoor hoeven ze niet naar zee. Ook in de provincie Antwerpen zijn heel wat plekken waar op een veilige en fijne manier kan worden gezwommen. Naast de gemeentelijke overdekte zwembaden zijn er de provinciale recreatiedomeinen zoals De Nekker in Mechelen of het Zilvermeer in Mol waar naar hartenlust in openlucht kan gezwommen worden. Het PIH en de provincie Antwerpen waken over de kwaliteit van het zwemwater.  Zwemwater veilig en gezond

   

  Gedeputeerde bevoegd voor Leefmilieu Rik Röttger onderstreept het belang van regelmatig onderzoek van zwembaden en zwemvijvers: “Bij dit onderzoek analyseert ons PIH het zwemwater onder meer op de aanwezigheid van gevaarlijke bacteriën. Gaan zwemmen tijdens de warme zomerdagen is heerlijk, maar het is noodzakelijk om de waterkwaliteit op geregelde tijdstippen te controleren en te analyseren. Zo kunnen mogelijke gezondheidsrisico’s tijdig worden opgespoord.”

   

  Bij de onderzoeken controleert het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH) een aantal wettelijke parameters: het pH- en chloorgehalte, de aanwezigheid van bacteriën, de alkaliniteit, de aanwezigheid van ureum, enzovoort. Het PIH onderzoekt jaarlijks meer dan 3000 zwemwaterstalen. Ook bij triatlons wordt vaak een beroep gedaan op het PIH om de  waterkwaliteit vooraf te controleren.

   

  PIH-microbioloog Rudy Calders licht de werkwijze toe. “Naast een frequent onderzoek naar de kwaliteit van het zwemwater van de gemeentelijke of stedelijke zwembaden bemonsteren we tijdens de zomermaanden tweewekelijks de kwaliteit van het zwemwater van onze provinciale domeinen. De stalen onderzoeken we in het eigen labo, zodat de rapporten snel beschikbaar zijn.”

  Staalname zwemwater De Nekker met Bruno Peeters (tweede van links), Rik Röttger (tweede van rechts) en Rudy Calders (uiterst rechts)  - Copyright: provincie Antwerpen

  Goede resultaten

   

  De resultaten zijn over het algemeen prima. 98 procent van het water van de gecontroleerde zwemvijvers voldoet aan de geldende normen. Er doen zich dus zelden problemen voor. Alleen na felle regenbuien of zware onweders is er een kans op een verhoogde aanwezigheid van fecale indicators in zwemvijvers. Het is best om dan even uit het water te blijven tot de situatie zich heeft hersteld. Het UV-licht van de zon doet het bacterieel leven afsterven.

   

  Gedeputeerde Bruno Peeters, bevoegd voor de provinciale domeinen is tevreden met de systematische controles: “De provincie Antwerpen zet zwaar in op de hygiëne, de waterkwaliteit en de duurzaamheid van haar domeinen. Ons werk werpt ook vruchten af, zo pronken zowel het Zilvermeer als de Nekker met een Blauwe Vlag en een Groene Sleutel als bewijs van de kwaliteit van hun zwemwater. De systematische controles van het PIH zijn voor ons zowel een herinnering als een bevestiging van ons goede werk.”

  Beleidsverantwoordelijken:
  Rik Röttger, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Natuur en Leefmilieu, PIH

  Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Recreatie- en Groendomeinen

  Dienst:
  Rudy Calders, microbioloog Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SASJA

  SASJA-ANTWERPEN

  De vakantie is voor sommigen al lang voorbij, voor anderen moet ze misschien nog komen?
  Voor onze jongens is de tijd van voorbereiden vorige week gestart.
  Een toffe groep die het helemaal ziet zitten er dit seizoen weer volop tegenaan te gaan. 
  Met enkele nieuwkomers die ons zeker komen versterken hebben we er alle hoop op dat het weer een tof seizoen zal worden.
  Voor onze vaste supporters bieden we daarom een voorverkoop voor onze abonnementen aan.
  Laat dit aanbod niet aan jullie voorbij gaan. Jullie steunen er uiteraard ook meteen de club mee zodat onze jongens in optimale condities kunnen blijven trainen.
  Wat bieden we aan;
  golden: € 150 ipv € 190 (29 matchen) eerste en tweede ploeg  met nacompetitie
  silver: €100 ipv € 130 (15 matchen)  eerste ploeg met nacompeitie
  bronzen:  € 75 ipv € 90 (14 matchen) tweede ploeg
  Dit mag gestort worden op rekeningnummer  BE 02001809946440 met vermelding van naam en welk abonnement
  Dit kan tot uiterst 3/9/2017. Dan is ook onze SASJA dag, er kan dan ook op dat moment nog cash betaald worden.
  De abonnementen zullen klaar liggen an de kassa bij eerste thuiswedstrijd op zaterdag 16/9/2017. Onze tweede ploeg speelt dan om 18.15 tegen Beyne en de eerste ploeg om 20.15 tegen Lions.Meteen een knaller van een avond.
   tem 
  Vergeet ook niet dat ons Internationaal Tornooi volgend weekend (11/8 tem 13/8) doorgaat in onze Sporthal.
  Dagticket 7.5 euro / weekendticket 15 euro
  Meer info op onze website.
  Ook daar kan uiteraard al betaald worden voor onze abonnementen
  Het bestuur en de spelers wenst iedereen een sportieve start en een toffe voorbereiding voor 2017-2018
  Sportieve groeten
  Rita Van der Auwera
  secretaris SASJA HC
  Brederodestraat 184 bus 159
  2018 Antwerpen
  gsm 0499157422

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERELDSPELEN IPPON ZWIJNDRECHT

  Twee keer brons op wereldspelen voor Ippon Zwijndrecht
   
  Op de wereldspelen in Wroclaw hebben beide duo’s van Ippon Zwijndrecht een bronzen medaille weten te behalen.
  Een knappe prestatie als je weet dat de hele wereldtop present was op deze alternatieve Olympische spelen voor 31 sporten met atleten uit 111 landen.
   
  Op vrijdag behaalde het duo Ian Lodens (19 jaar) en Charis Gravensteyn (20 jaar, lid van Jigo Bazel) na winst tegen het Zwitserse duo Jökl-Schönenberger met 1 punt en winst tegen het Oostenrijkse duo Gruber-Bleyer met 4,5 punten de halve finale.
  Hierin kwamen ze uit tegen het Duitse duo Pasckiewicz/Tourbeslis. Het werd een spannende kamp die nipt verloren werd met 1 punt verschil.
  In de kamp om het brons troffen ze opnieuw het duo uit Zwitserland en wonnen de kamp met 97 tegen 94,5. De bronzen medaille was een feit.
   
  Op zaterdag trof het duo Bjarne Lardon en Ben Cloostermans (beiden 20 jaar) in hun eerste kamp de latere winnaars uit Oostenrijk Bichler-Vosta.
  Onze jongens verloren hun kamp met 4 punten maar herpakten zich in hun tweede kamp met een zege tegen het duo uit Pakistan Hurrara-Ammar met 6,5 punten verschil.
  In de halve finale kwamen ze uit tegen het veel geroutineerdere duo uit Nederland Assmann-Bunnik (voor Ruben Assmann, 32 jaar, reeds zijn vierde deelname aan de wereldspelen).
  Onze jongens hadden deze keer de jury niet aan hun kant en verloren met 3,5 punten verschil.
  In de kleine finale moesten ze uitkomen tegen Vukotic-Dragutinovic uit Montenegro, in deze kamp wisten ze het laken naar hun kant te trekken en wonnen met 1,5 punt verschil een verdiende bronzen medaille.
   
  Beide duo’s konden huiswaarts keren met een goed gevoel, vooral het feit dat ze beiden de jongste deelnemers in hun reeks waren en toch maar mooi op het podium stonden van het belangrijkste tornooi in hun sport.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN EN ANTWERPEN STAD

                                                                                                                                    31 juli 2017                                       

  Opnames prestigieuze Chinese tv-serie‘Mr. Right’ in Antwerpen

  Maandag 31 juli om 15 uur in het Parkhuis, Koningin Elisabethlei 18 te 2018 Antwerpen

   

  Gouverneur Cathy Berx, gedeputeerde Ludwig Caluwé en burgemeester Bart De Wever leiden in. Jia Yiqun licht het opzet en de keuze voor Antwerpen toe. Kristoff Leue van productiehuis Sancta verschaft u alle informatie over de samenwerking en de tv-reeks.

  Antwerpen, decor voor een prestigieuze Chinese tv-serie

  Vanaf 1 augustus start een 60-koppige Chinese productieploeg met de opnames van de Chinese tv-serie ‘Mr Right’ (恋爱先生) in Antwerpen.  ‘Mr Right’ is het 2de seizoen van ‘How to be a Better Man’  - een tv-reeks die in 2016 op de Chinese publieke tv werd uitgezonden en trouw gevolgd door meer dan 380 miljoen kijkers. Trailer ‘How to be a better man’: https://www.youtube.com/watch?v=309uxeshBN0.

   

  ‘Mr Right’ gaat over tandarts Cheng Hao (Jin Dong) die in een gerenommeerde tandartsenpraktijk in Shanghai werkt. Ondanks zijn drukke agenda heeft hij een opvallende hobby:  mannen adviseren in de liefde. Zijn successen als ‘Love Advisor’ doen niet vermoeden dat hijzelf nog nooit verliefd is geweest. Op het trouwfeest van een klant –dat plaatsvindt in België-  ontmoet hij Luo Yue (Jiang Shuying), een ambitieuze maar afstandelijke hotelmanager. De twee zijn absolute tegenpolen. Wanneer het fout loopt op het trouwfeest, wordt Luo Yue verplicht Cheng Hao en zijn goede vriend Zhang Mingyang mee op een roadtrip door Antwerpen te nemen.

  Producent is Yi Da Cinema, dochterbedrijf van Shaanxi Wentou Group, (Shaanxi Culture Industry Investment Group Ltd.) een productiehuis dat zich specialiseert in kwalitatieve tv- en filmproducties in China. Shaanxi Wentou group is de rechtsopvolger van de befaamde Xi’An Film Studio. Deze studio werd opgericht in 1958 en kende zijn hoogtepunt dankzij Zhang Yimou’s  wereldbefaamde‘Red Sorghum’ en talloze, even succesrijke opvolgers.

  In haar 10-jarig bestaan heeft Yi Da cinema bekendheid en erkenning ontvangen voor projecten als ‘The road we have taken’, ‘To be a better man’, ‘ A very long engagement’, ‘The Wolf’, ‘The Brothers’, etc.

  ‘Mr Right’ kwam tot stand in het raam van het vriendschapsakkoord tussen de provincie Antwerpen en de Chinese zusterprovincie Shaanxi.  Producent mevrouw Jia Yiqun heeft 2 jaar in Antwerpen gestudeerd (2002 tot 2004), als uitwisselingsstudent van Shaanxi.

  Belgisch producer is Sancta - een productiehuis gevestigd in Antwerpen, opgericht door zaakvoerder Kristoff Leue, dat al jaren actief  is in- en met China.

  De opnames gebeuren in nauwe samenwerking met het Antwerpse stadsbestuur,  in het bijzonder de filmcel en de lokale politie Antwerpen, de gouverneur en provincie, het Havenhuis, de Diamantsector, de Lijn, brouwerij Moortgat, Campus Vesta en talloze andere partners.

  ACTEURS:

  Jin Dong (Cheng Hao

  • Jin Dong is één van de populairste Chinese acteurs van dit moment.
  • Hij maakte zijn tv-debuut in 2004, sindsdien was hij te bewonderen in de populaire TV reeksen ‘Nirvana in Fire’, ‘Ode to Joy 1 &2’ en ‘The Disguiser’.
  • 7.000.000 Weibo-volgers

  Jiang Shuying (Luo Yue)

  • Jiang Shuying studeerde af aan de prestigieuze Shanghai Theatre Academy
  • In 2014 won ze de ‘Asian Film Award for Best Newcomer’ op het 8ste Asian Film Awards in Macau
  • Ze speelde ook mee in het eerste luik van deze trilogie
  • 8.500.000 Weibo-volgers

   

  REGISSEUR:

  Yao Xiaofeng (姚晓峰)

  Yao Xiaofeng is sinds 1996 actief als regisseur. Doorheen zijn lange carrière werkte hij samen met elke grote ster van het land, zo regisseerde hij in 2015 Tiger Mom met iconische actrice Zhao Wei.

   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!