NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  08-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

  EERSTE 2 WEGWIJZERS


  Eerste 2 wegwijzers die Hobokense bezienswaardigheden in de kijker plaatsen, zijn een feit


  Vandaag werden de eerste 2 wegwijzerpijlen aan Fort 8, die Hobokense bezienswaardigheden extra in de kijker zetten, ingehuldigd.

   

  Het district Hobokenzet zijn bezienswaardigheden, en op die manier ook wandel- en fietsroutes, in de kijker door middel van bewegwijzering. Het centrum en anderelocaties zoals het cultuur- en jeugdcentrum Gravenhof, het veer Hoboken-Kruibeke en park Sorghvliedt liggen immers op wandel- en/of fietsafstand van elkaar. 

   

  Met de wegwijzerpijlen wil Hoboken enerzijds zijn inwoners en bezoekers aansporen om zich te voet of met de fiets te verplaatsen. Anderzijds toont het district op deze manier zijn troeven aan zowel bezoekers als bewoners. Naast bewegwijzering hangt aan elke pijl een infobord met meer uitleg over de plek.

   

  De eerste 2 palen staan aan Fort 8 (ingang Krijgsbaan-Schansstraat tegenover de fitnesstoestellen) en aan het Station Hoboken-Polder in de Berkenrodelei. In de komende jaren wil Hoboken ook nog landmarkpalen plaatsen aan de Marneflaan (park Broydenborg) en aan het veer Hoboken-Kruibeke.

   

  “Deze landmarkpijlen of toeristische infoborden zijn een wezenlijk onderdeel in het promoten van Hoboken als bruisend en groenste district van Antwerpen. Daarnaast wordt de eigenheid van Hoboken als stadsdorp benadrukt", aldus districtsschepen Koen Raets.

   

  Districtsschepen Tom De Boeck: “De laatste jaren werd er fors in openbaar domein geïnvesteerd met een grote focus op de fietsers. Denk maar aan het recent vernieuwde fietspad aan Fort 8 of het Jef Van Lindenfietspad. De volgende jaren willen we deze trend verderzetten. Naast de verbeterde infrastructuur hopen we met deze bewegwijzering nog meer Hobokenaren te motiveren om de fiets te nemen. Op de pijlen staat de 'fietstijd' immers ook aangeduid. En die valt best mee want alles in Hoboken is dichtbij.”  Verantwoordelijken: Tom De Boeck, districtsschepen voor publiek domein - Koen Raets, districtsschepen voor cultuur  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Provincie Antwerpen

  8 | 9 | 2017

  Provinciale bakfiets als alternatief voor dienstauto
  Provincie Antwerpen geeft duurzaam voorbeeld met inschakeling elektrische bakfiets

  Het provinciebestuur van Antwerpen breidt haar fietspool voor werknemers uit met een bakfiets. Deze robuuste fiets met elektrische ondersteuning is ideaal om materiaal te vervoeren over een fietsbare afstand. Collega Wim Peetermans, controleur van werken, droeg het idee van de bakfiets aan. Intussen kunnen provinciale medewerkers een bakfiets in provinciale kleuren ontlenen voor dienstreizen ver en dichtbij.

  Traditioneel verhoogt begin september de verkeersdrukte. Verschillende wegenwerken in Antwerpen, zoals de knip in de Leien, zorgen bovendien voor extra drukte op nu al verzadigde wegen. Het provinciebestuur van Antwerpen kocht een bakfiets met elektrische ondersteuning zodat medewerkers voor dienstverplaatsingen kunnen kiezen voor een bakfiets als volwaardig alternatief voor de dienstauto.

   

  Gedeputeerde bevoegd voor facilitaire dienstverlening Ludwig Caluwé is opgezet met de nieuwe aanwinst voor de fietspool: “De bakfiets is een mooie aanvulling van de provinciale fietspool, die voorheen al bestond uit gewone fietsen en enkele elektrische fietsen voor langere verplaatsingen. We willen onze medewerkers maximaal kansen bieden om voor dienstverplaatsingen alternatieven voor de auto te gebruiken. Als medewerkers files vermijden en zo tijd winnen door werkverplaatsingen met de fiets te maken, is dat een goede zaak. Zo geven we als bestuur ook het goede en duurzame voorbeeld. Bovendien vind ik het een meerwaarde als goede ideeën van ons provinciepersoneel opgepikt en uitgevoerd worden.”

  Gedeputeerde Caluwé probeert de provinciale bakfiets uit - Copyright: Dirk Laenen voor provincie Antwerpen

  De bakfiets wordt binnenkort gebruikt om fietstellers te plaatsen rond Antwerpen en op de fietsostrade F1 (Antwerpen-Mechelen). Hij komt ook van pas op vormingsdagen en evenementen. Ook de collega’s van de interventieploeg zijn tevreden dat ze klusjes op locaties in de omgeving kunnen opknappen met de bakfiets. De fiets is ook de geknipte oplossing voor het vervoeren van archiefstukken. Onderweg rijden de provinciale medewerkers fluitend langs wegenwerken en de knip in de Leien.


  Voor de keuze van het type bakfiets baseerde het provinciebestuur zich op een vergelijkend onderzoek van de Fietsersbond. De Urban Arrow Cargo met afgesloten bak is gebruiksvriendelijk, vlot hanteerbaar en heeft een laadvermogen van 125 kg. Medewerkers van de provincie Antwerpen kunnen de bakfiets reserveren via de facilitaire helpdesk.

  PRAKTISCHE INFO

  Waar:

  Als de bakfiets niet op pad is, kan je hem bewonderen in de onthaalruimte van het Provinciehuis aan de Singel, Desguinlei 100, 2018 Antwerpen

   

  Meer info:
  www.provincieantwerpen.be

  Beleidsverantwoordelijke:
  Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Facilitaire Dienstverlening


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Provincie Antwerpen

  Sprookjeshuisnocturne voor volwassenen
  Zaterdag 16 september 2017 om 20u in het Sprookjeshuis van het Rivierenhof (2100 Deurne).

   

  Aan de vooravond van ’t Verhalenhof voor families,

  kunnen volwassenen in het Sprookjeshuis Rivierenhof komen genieten van een opwarmertje op maat.

   

  Met ‘Kwade reuk’ nemen Hilde Rogge en Rein De Vos op zaterdagavond 16 september 2017 je mee in een onbeschaamd vermakelijke wereld vol exuberantie en pittige intrige.

   

  Wil jij worden ondergedompeld in de excentrieke avonturen van ‘Oom Oswald’ (Roald Dahl)? Reserveer dan snel een plaatsje via educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be

  Of T 03 324 82 70. Deelnemen kost vijf euro per persoon.

   

  Eerbetoon

  De verhalen die Roald Dahl voor volwassenen schreef zijn intrigerend, humoristisch en prikkelend. Hilde Rogge, vertelster pur sang, en accordeonist Rein de Vos verdiepten zich in de wondere wereld van deze Engelse schrijver en maakten zelfs een reis naar zijn woon- en werkplek. De voorstelling ‘Kwade Reuk’ is daar het resultaat van. Met een onbeschaamd vermakelijke vertelling -gebaseerd op verhalen uit het dagboek van Oom Oswald- brengen ze nu een eerbetoon aan de schrijver die 100 jaar geleden werd geboren.

   

  Pikant voorprogramma

  In het voorprogramma verrassen de vertellers van het Sprookjeshuis met ‘smakelijke verhalen’ voor volwassen oren die wel wat pikante details kunnen verdragen! Lieve De Meyer, Kristine Marteleur en Mia Verbeelen brengen verhalen uit o.a. ‘Rode Rozen en Tortilla’s’ van Laura Esquivel en ‘Afrodite’ van Isabel Allende.

   

  Europese subsidie voor Vertelnetwerk

  Het Sprookjeshuis is lid van FEST (Federation for European Storytelling). Het FEST netwerk kreeg een subsidie van  het Creative Europe NETWORK om een reeks van vertelactiviteiten op te zetten in Europa met de bedoeling het aantal en de kwaliteit  van storytelling events te vergroten en op diverse terreinen in de samenleving te kunnen inzetten.

  PRAKTISCHE INFO SPROOKJES OP ZONDAG

  Wanneer:

  Zaterdag 16 september 2017 om 20u (tot 22u).

   

  Waar:

  Sprookjeshuis Rivierenhof, gelegen aan de Parkweg z.n. (omgeving kasteel en spiegelvijver) in provinciaal groendomein Rivierenhof te 2100 Deurne.

  Wie:

  Voor volwassenen.

  Deelname:

  € 5,00 p.p.  Vooraf reserveren verplicht op het nummer T 03 324 82 70 of via educatie.antwerpen@provincieantwerpen.be .

  Website:

  www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

  Social media:

  www.facebook.com  > Rivierenhof

  Beleidsverantwoordelijke:

  Bruno Peeters | N-VA | bevoegd voor provinciale groendomeinen


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zorgbedrijf antwerpen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Zorgbedrijf Antwerpen organiseert 10 dansnamiddagen met bekende artiesten in samenwerking met Radio Minerva


  Van 15 september tot 30 november staan er negen swingende Radio Minerva dansnamiddagen op het programma in de feesttent van Radio Minerva op Linkeroever en in de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen. Als uitsmijter volgt later dit jaar nog een verjaardagsfeest voor 35 jaar Radio Minerva.

   

  De dansnamiddagen van Radio Minerva zijn al jarenlang een vaste waarde bij Zorgbedrijf Antwerpen. Ze zijn elk najaar een groot succes in de dienstencentra. Dit jaar zitten ze in een nieuw kleedje, met meer aandacht voor swingende muziek en nog meer ruimte om te dansen. De formule blijft wel vertrouwd met eerst lekker eten en dan een sfeervol optreden.

   

  Ivann bijt op vrijdag 15 september de spits af voor de negen dansnamiddagen. Eindigen doen Zorgbedrijf Antwerpen en Radio Minerva dit jaar met een swingend verjaardagsfeest voor het 35-jarig bestaan van de radiozender. Dat wordt de kers op de taart in een jaar dat Radio Minerva een bijzondere verjaardag viert maar tevens moet ijveren voor het behoud van zijn verzendvergunning.

   

  In totaal kunnen 1000 senioren genieten van de optredens en het lekkere eten:

   

  vrijdag 15 september: Ivann

  Radio Minerva feesttent (Linkeroever)

   

  woensdag 27 september: Accordeonduo De Melando’s

  Radio Minerva feesttent (Linkeroever)

   

  donderdag 5 oktober: Michael Heaven

  dienstencentrum De Veldekens (Berchem)

   

  vrijdag 13 oktober: Lia Linda

  dienstencentrum De Brem (Merksem)

   

  vrijdag 20 oktober: Michael Lanzo

  dienstencentrum Molengeest (Berendrecht)

   

  vrijdag 17 november: Luc Caals

  dienstencentrum Silsburg (Deurne)

   

  dinsdag 21 november: Matthias Lens

  dienstencentrum Blankenberg (Ekeren)

   

  vrijdag 24 november: Doran

  dienstencentrum Klein Heide (Hoboken)

   

  donderdag 30 november: Guy Neve

  dienstencentrum Oversnes (Wilrijk)

   

  35 jaar Radio Minerva: verrassingsfeest

  (informatie over datum en locatie volgen later)

   

  Programma

  Het programma is elke keer goed gevuld met een driegangenmaaltijd (soep, hoofdgerecht, dessert), een optreden van bekende artiesten en muziek met dj Danny Van Tichelen. De dansnamiddag start telkens om 12 uur met het middageten, vanaf 13 uur beginnen de optredens en muziek.

   

  Kaarten

  Kaarten kosten 14 euro per persoon voor een dansnamiddag, maaltijd inbegrepen.

  De kaarten zijn te koop bij alle 42 dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen.                      

  Alle adressen en meer informatie op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/radiominerva.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADS ANTWERPEN Bericht

    

                                                                                               copyright: stad Antwerpen
   

  Antwerpse archeologen stoten op historische draaibrug van de oude Kempische Vaart


  Archeologen van de stad Antwerpen zoeken naar overblijfselen van de oude Kempische Vaart onder de IJzerlaan. Na het vooronderzoek in 2014 werd een vervolgonderzoek uitgevoerd. Hierbij werden de verschillende delen van de vaart in kaart gebracht, zoals sluis, land- en brughoofd, duiker en kadetalud. Deze opgravingen kaderen binnen de heraanleg van de IJzerlaan en bieden meer inzicht in de historische waterinfrastructuur van Antwerpen.

   

  De afgelopen twee weken zetten de archeologen van de stad Antwerpen hun onderzoek aan de kruising van de IJzerlaan en de Bredastraat verder. Uit vooronderzoek in 2014 was gebleken dat een van de brughoofden en een deel van kade van de Kempische vaart nog in goede staat bewaard waren. In het kader van de heraanleg van de IJzerlaan, werden er daarom afspraken gemaakt met de aannemer om het vervolgonderzoek mee op te nemen in de planning.

   

  Vondsten

  De brug aan de Bredastraat bestond uit een platform, een brughoofd, een zwevend brugdek uit smeedijzer en enkele bijgebouwen. In februari werd aan de zuidzijde van IJzerlaan het volledige draaiplatform van deze brug over de vaart blootgelegd. Dit platform van 12 op 24 meter was verhard met platte kasseien en was monumentaal afgewerkt met natuursteen. Het bevatte nog de metalen geleiders en het mechanisme, waarop de brug met houten brugdek draaide rond een spil. De vorm en werking van de draaibrug kan vergeleken worden met de nog oorspronkelijke Willembrug (1869) in Antwerpen, die het Kattendijkdok met het Willemdok verbindt. Tussen dit bruggenhoofd en het platform was het kanaal 7,5 m breed, net voldoende om een ‘Kempenaar’ door te laten. Dit waren vrachtschepen geschikt voor binnenvaart op ondiepe en smalle kanalen.

   

  Overig onderzoek

  Schepen Van de Velde: “Na het onderzoek werden de resten van het draaiplatform en het bruggenhoofd verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe aanleg. De metalen elementen van het draaimechanisme en de boorden en trappen uit natuursteen werden ontmanteld. Daarnaast wordt ook een selectie van de kade bijgehouden. Deze blokken krijgen een plaats in de nieuwe aanleg als verwijzing naar de Kempische vaart.”

   

  Net voorbij de spoorwegbrug werd een ander element van de lokale waterhuishouding onderzocht. Hier bevond zich een kanalisatie (duiker) uit baksteenmetselwerk. Door middel van verschillende overwelfde kanalen werd hier een zijarm van de Schijn onder de Kempische vaart geleid. Zowel de dieper gelegen kanalen (op meer dan 5 meter diepte) als de toegangsschacht tot de duiker werden in kaart gebracht. Door duikers werd ook de binnenzijde van de constructie opgemeten. Deze informatie kan nu afgetoetst worden aan de historische plannen.

   

  Historiek Kempische vaart

  De Kempische vaart volgde het traject van de huidige IJzerlaan. Aanvankelijk kwam het kanaal uit op het Kattendijkdok, maar bij het graven van het Asiadok (1873) werd de vaart door middel van een sluis op het nieuwe dok aangesloten. Zo verbond de vaart uiteindelijk het Noordschippersdok met het Asiadok.  Bij de bouw van het Albertkanaal in 1930 werd het traject voor binnenscheepvaart verlegd en in 1935 werd de Kempische vaart gedempt.

   

  De Kempische vaart nam vrijwel de volledige breedte in van de huidige IJzerlaan. Het westelijk deel tot aan de sluis aan het Asiadok was meer dan 30 meter breed en ter hoogte van de draaibrug aan de kruising met de Bredastraat versmalde de vaart tot circa 20 meter, terwijl de te overspannen doorgang circa 7,50 meter bedroeg. Over de Kempische vaart lagen verschillende draaibruggen, die zichtbaar zijn op oude foto’s en plannen. In de geschiedenis van de Kempische vaart werd de brug aan de Bredastraat als eerste aangelegd. 


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Regionale Landschappen provincie Antwerpen

  Slotmoment Paard en Landschap op zondag 10 september
  Paardenhouders als landschapsbouwers

  Op zondag 10 september organiseren de vier Antwerpse Regionale Landschappen en de Hooibeekhoeve in samenwerking met Paardenpunt Vlaanderen het slotmoment Paard en Landschap bij een paardenhouder in de Worfthoeven 2 in Geel. Tijdens dit evenement, dat kadert in het Programma voor Plattelandsontwikkeling (PDPO), kom je als paardenliefhebberalles te weten over hoe je een paardenweide landschappelijk kan integreren, welke beplantingen, kleine landschapselementen en afsluitingen interessant zijn en waarom correct graslandbeheer cruciaal is voor de gezondheid van het paard.

  Workshops, vliegende tapijten en huifkartochten

   

  Tijdens het slotmoment kan je deelnemen aan de workshop landschapsintegratie, meestappen met de begeleide wandeling graslandbeheer en een lezing bijwonen over de paardensector in Vlaanderen. Daarnaast vinden er diverse rondleidingen plaats waarbij landschapsarchitecten en projectmedewerkers uitleg en tips geven bij de landschappelijke inkleding van een paardenweide. Het aanpalende natuurgebied ‘de Zegge’ zal uitzonderlijk met een gids toegankelijk zijn. Wie wil, kan genieten van een huifkartocht langs erfgoedpareltjes en beeldschone natuur of een ritje maken op het vliegend tapijt. Tot slot stellen de vier Antwerpse regionale landschappen de brochure ‘Inspiratie voor Paard en Landschap’ voor aan het publiek en huldigen ze de winnaars van de fotowedstrijd.

  Steeds meer paardeneigenaars

   

  “Er zijn steeds meer mensen die paarden houden voor louter recreatief gebruik. Vlaanderen telt momenteel 235.000 geregistreerde paardachtigen en het aantal blijft stijgen. De groeiende paardensector heeft dan ook een steeds grotere impact op het landschap en de landschapskwaliteit. Tijdens dit evenement willen de Antwerpse Regionale Landschappen en de Hooibeekhoeve paardenhouders inspireren en adviseren om gronden en weiden optimaal te integreren in het landschap. Dit verhoogt niet alleen de natuurwaarde, maar heeft ook een positief effect op het welzijn van het paard en de aantrekkelijkheid van onze leefomgeving. Bovendien gaan relatief eenvoudige ingrepen vaak gepaard met een mooi resultaat,” aldus gedeputeerde voor Plattelandsbeleid Peter Bellens, die alle paardenliefhebbers uit de provincie Antwerpen oproept om zondag een kijkje te komen nemen. 

   

  Gedeputeerde bevoegd voor Leefmilieu Rik Röttger voegt eraan toe dat ook de ecologische meerwaarde een belangrijk aspect is: “Door het paardenlandschap mooier te maken, wordt het aantrekkelijk voor dieren zoals vogels, vleermuizen en nuttige insecten die profiteren van hagen, struiken en bomen rond een paardenweide. Deze dieren zijn meer dan welkom voor de paardenhouders, want ze vangen heel wat lastige insecten zoals vliegen, muggen en dazen.”

  Landschapsvriendelijk inrichten van paardenweides

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  Wanneer: zondag 10 september van 11 tot 17 uur

   

  Waar: Worfthoeven 2, Geel

   

  Deelnameprijs:gratis

   

  Website:www.rlrl.be/agenda/slotmoment-paard-en-landschap

  Meer info:
  Foeke Van Weverberg

  T 015 21 98 53, M 0468 27 22 62

  E foeke@rlrl.be

  Beleidsverantwoordelijken:
  Rik Röttger, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Leefmilieu

  Peter Bellens, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Plattelandsbeleid


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!