NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  25-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK NIEUWS

  2016 MET BELGERINKEL NAAR DE WINKEL


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK NIEUWS

  Districtsbestuur huldigt jarige verenigingen


  Dit jaar vierden enkele belangrijke Wilrijkse verenigingen een bijzondere verjaardag. Zij werden op zaterdag 25 juni gezamenlijk in de bloemetjes gezet door het Wilrijkse districtscollege.

   

  De volgende lokale verenigingen vieren dit jaar een jubileum:

  • Basketbalclub Red Vic viert haar 50-jarige bestaan.
  • Aquariumvereniging Rosaceus bestaat 70 jaar.
  • De Wilrijkse afdeling van Beweging.net blaast dit jaar 100 kaarsjes uit.
  • Volksdansgroep De Kegelaar viert in 2016 haar 50ste verjaardag.
  • Scoutsgroep Prins Boudewijn Eenheid bestaat 70 jaar.
  • Ook wandelclub Gun je de Tijd is dit jaar 50 jaar oud.

   

  De leden van deze verenigingen werden door het Wilrijkse districtscollege ontvangen op het districtshuis (Bist 1, 2610 Wilrijk) op zaterdag 25 juni 2016 om 14 uur. Na toespraken van Kristof Bossuyt (voorzitter districtscollege & -raad) en districtsschepen Hans Ides – die de stichtingsdatagegoogeld  had - kregen de genodigden een receptie aangeboden.

   

  Maar vooraleer tot felicitaties over te gaan wachtte de districtsburgemeester nog de aangename taak de fiets van ‘met belgerinkel naar de winkel…’ weg te schenken.

   

  De winnares, Gerda Boeckx had net tevoren nog gezegd:’ ik win toch nooit iets…’

  En dan kaapt zij ineens de hoofdprijs weg..!

   

  En of het tijdens de receptie er nog gezellig aan toe ging kan u zien op de foto’s van Georges!

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Wat zit er deze week in je pakket?
  23 juni (week 25)


  De zomer is vandaag officieel begonnen, al merken we er niet veel van... Het is het natste half jaar ooit sinds het begin van de metingen, en er is een echte slakkeninvasie die ons land teistert - ware horror voor de boeren... Gelukkig groeien de gewassen wel verder, en zo kunnen we deze week nieuwe aardappeltjes leveren!


  En omdat het de eerste aardappelen van het jaar zijn, steken we ze graag in het groentepakket deze week. Ze zijn zo ontzettend lekker en vol van smaak, dat ze niets nodig hebben buiten wat boter en een beetje bieslook misschien. Heerlijk bij een zomers slaatje, of in een omelet... Jolien maakte er preimuffins mee, en donderdag geven we je nog meer smakelijke tips.
  Verder beginnen de groenten op ons veld in Wommelgem ook echt te groeien (onderaan deze nieuwsbrief kan je onze eerste ronde courgettes zien!) en krijgt het allemaal meer en meer vorm. Deze week zaterdag 25 juni houdt onze boer Rob nog eens een aanplantdag, en iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, of een handje te helpen tussen 11u en 15u (Fortbaan 116, Wommelgem). Je kan al enkele foto's van het veld zien op onze website.

  De seizoensgroenten die je deze week in je grote pakket* kan verwachten zijn:
  – Nieuwe aardappeltjes van Daphne Natuurlijk in Rumst of van Seizoensmaak in Londerzeel
  – Jonge prei van Wijngaardhof in Westmalle
  – Paksoi van Wijngaardhof in Westmalle
  – Zomerpostelein van Wijngaardhof in Westmalle
  – Selder van van Wijngaardhof in Westmalle
  – Courgette van Rauw vzw in Hever

  In het grote, tweewekelijkse groentepakket van deze week zit geen courgette, maar wel tuinbonen en ijspegeltjes van Wijngaardhof.

  In het kleine groentepakket* zit het volgende:

  – Nieuwe aardappeltjes van Daphne Natuurlijk in Rumst of van Seizoensmaak in Londerzeel
  – Jonge prei van Wijngaardhof in Westmalle
  – Paksoi van Wijngaardhof in Westmalle
  – Zomerpostelein van Wijngaardhof in Westmalle
  – Kropsla van van Wijngaardhof in Westmalle

  In het kleine, tweewekelijkse groentepakket van deze week zit geen kropsla, maar wel tuinbonen van Wijngaardhof.


  Voor de klanten die tweewekelijks bestellen: we leveren deze week de pakketten voor de oneven week (23 juni 2016 - week 25). Volgende week is het weer de beurt aan de klanten die intekenden op de even weken.

  Wie reeds coöperant is, kan zich voor een groentepakket in 2016 inschrijven via www.stadsboerderijantwerpen.be/groentenpakket-bestellen
  Wie nog geen coöperant is en graag een wekelijks of tweewekelijks groentepakket wil, kan instappen via www.stadsboerderijantwerpen.be/stap-je-mee-in en zich vervolgens inschrijven voor een groentepakket.


   

  *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN-NIEUWS  Vlaanderen Feest!

  Familiehappening voor groot en klein


  Op 3 juli vieren we Vlaanderen feest in Hoboken! Van 14u tot 17u zal er een familiehappening zijn voor groot en klein in het groene Gravenhofpark van cultuur- en jeugdcentrum Gravenhof. Volkspelen, muziek, de ganzenfanfare, een zweefmolen en vooral pannenkoeken zullen en mogen zeker niet ontbreken! Om 20u presenteren we ons avondconcert ‘Haal het doek maar op!’. Andrea Croonenberghs en Wanda Joosten brengen, samen met de Kabaretband onder leiding van Peter Bauwens, bekende Nederlandstalige cabaretliedjes uit de jaren 1960 en ’70. Muziek van taalvirtuozen als Toon Hermans, Liesbeth List, Ramses Shaffy, … passeert de revue. Dit belevingsconcert is echt iets voor de muzikale taalliefhebber.
  De voorstelling is gratis, maar reserveren is aangewezen. Ook deelname aan het namiddagprogramma is gratis.

  Foto's van vroeger festiviteiten in hoboken


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  22 | 06 | 2016

  Karrenmuseum Essen behaalt regionale erkenning
  22 juni 2016 – 15u – Gemeentehuis Essen

  Jarenlange inzet van het vrijwilligersteam van het Karrenmuseum Essen wordt bekroond met de titel ‘Erkend Regionaal Museum’. Dit nieuws werd als totale verrassing kenbaar gemaakt bij het inhalen van een speciale karrenstoet.  

  Voortaan mag het Karrenmuseum Essen de titel van erkend ‘Regionaal Museum’ voeren. Zopas bekrachtigde de deputatie van de provincie Antwerpen het voorstel van de externe Adviescommissie Erfgoed, die het Karrenmuseum looft om de manier waarop het sinds 2005 van heemkundige organisatie evolueerde naar een erkend museum met een zeer representatieve collectie Vlaamse niet-gemotoriseerde voertuigen en gerelateerde ambachten. Het museum is op korte tijd uitgegroeid tot hét expertisecentrum over Vlaamse karren. Bovendien speelt het museum een sleutelrol in de erfgoedbeleving in de Noorderkempen, zelfs tot over de Belgisch-Nederlandse grensheen.

  Het Karrenmuseum slaagde hierin dankzij een kleine professionele kern, die respectvol omgaat met het menselijk kapitaal waarover zij beschikt: een sterke groep geëngageerde vrijwilligers. Samen met de steun van de gemeente Essen zorgt dit voor een gedragen en eensgezinde visie en museumwerking bij raad van bestuur, medewerkers en vrijwilligers. Deze samenhorigheid is een belangrijke successleutel en kan gelden als een voorbeeld van aanpak voor vele lokale musea.

  Gedeputeerde Luk Lemmens, gedeputeerde voor cultuur en erfgoed, is vol lof: ‘De positieve benadering, het enthousiasme en het engagement van dit team maakten dat een relatief bescheiden museum gestaag kon groeien. De nog steeds groeiende collectie, de infrastructuurverbeteringen, het historisch onderzoek naar de geschiedenis van de karren, het restauratiewerk en het borgen van kennis over de wagenmakerij, de vrijwilligerswerking en het management werden met Kempense nederigheid gerealiseerd. De verworven expertise wordt nu al nationaal en internationaal gewaardeerd. Deze regionale indeling zet het Karrenmuseum Essen terecht in de schijnwerpers.’

  Feestelijke koets met prominenten – Copyright: Karrenmuseum Essen
  Aan rechterkant zittend: gedeputeerde Luk Lemmens en burgemeester Gaston Van Tichelt.
  Links zittend: Jan Deckers, voorzitter Karrenmuseum, Frank Herman en Cultuurschepen Jokke Hennekam.

  Fier uitkijken naar toekomst

  ‘Dit is letterlijk en figuurlijk een erkenning voor alle vrijwilligers die zich jarenlang inzetten voor ons museum’, reageert directeur Leo van den Berg trots. ‘Met de steun van de provincie Antwerpen en de gemeente Essen kunnen we de komende jaren voluit gaan voor een dynamische museumbeleving bij onze bezoekers. Zo organiseren we in 2017 een tweede editie van de Zomer van Ambachten en krijgt de collectiepresentatie een meer eigentijdse omkadering. We leggen de lat steeds hoger – maar de jongste jaren hebben aangetoond dat we samen heel wat kunnen bereiken. Deze prachtige bekroning is daar een voorbeeld van.’

  Burgemeester Gaston Van Tichelt beaamt: ‘Voor Essen is het Karrenmuseum een belangrijk uithangbord, een ware ambassadeur van onze gemeente. Het is belangrijk dat het Karrenmuseum blijft evolueren in de toekomst. De regionale erkenning biedt mogelijkheden om op een positieve manier door te gaan, en te investeren in het museum van morgen. Dat zal het toerisme, niet enkel in Essen maar in de hele regio, ten goede komen. Dat de steun van het gemeentebestuur een positief punt is in de evaluatie, is een leuke opsteker! Het blijft dan ook onze ambitie om Essen te promoten als een gemeente waar veel te doen is!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN DE DC.

   EEN NAMIDDAG IN DC. VICTOR DE BRUYNE

  Een dansnamidag ingericht door de Tower Falcons Contry Dansers veel  aanwezigen deden mee het was een gezellige nammidag die veel te snel voorbij was


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koken in Kamiano

  Dinsdag, 21 juni 2016 ‘KOKEN IN SOLIDARITEIT’ – diploma-uitreiking

  Leerlingen van Buitengewoon Onderwijs koken voor daklozen

  Op dinsdag, 21 juni 2016 om 13u30 vindt in het daklozenrestaurant Kamiano (Lombardenstraat 28, Antwerpen) de diploma-uitreiking plaats ‘Koken in Solidariteit’.

  De leerlingen van de school voor Buitengewoon Onderwijs De Leerexpert (Schotensesteenweg 252) hebben afgelopen jaar de maaltijden verzorgd voor Kamiano, het restaurant en onthaalpunt voor daklozen van de Gemeenschap van Sant’Egidio.

  Zo werd een win-winsituatie gecreëerd: de studenten leerden hun capaciteiten aanwenden en zagen er meteen het sociale nut van in; de thuislozen kregen een voedzame en verse maaltijd voorgeschoteld.

  Schepen voor Sociale Zaken en OCMW-voorzitter Fons Duchateau; schooldirecteur Thomas Lambrechts, en Kamiano- verantwoordelijke Pascale Bemelmans zullen op de diploma-uitreiking aanwezig zijn.

  Er wordt ook een kort filmpje vertoond over de ervaring van de leerlingen in Kamiano.

  En alzo maken we ongeveer 500 maaltijden per week klaar de leerlingen staan er voor 100 percent achter zelfs zijn er die vroeger aanwezig zijn


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  21 |06 | 16

  Stad Antwerpen opent de achterbouw van StartupVillage


  De stad Antwerpen wil startups samenbrengen en alle kansen bieden om te groeien en internationaliseren. Daarom besliste ze om een historisch pand in de Lange Gasthuisstraat 29-31 te renoveren. Dat wordt voor een periode van tien jaar ter beschikking gesteld voor de uitbouw van StartupVillage. Starters, grote bedrijven, mentors en investeerders ontmoeten elkaar daar in een ideale omgeving, pal in de historische binnenstad.

   

  De achterbouw van StartupVillage werd vandaag officieel geopend en de partners die er zich vestigen bekendgemaakt. De renovatie van de voorbouw is volop bezig. Eind dit jaar zal die beschikbaar zijn voor innovatieve groeibedrijven. In totaal biedt StartupVillage ruim 3300 vierkante meter beschikbare oppervlakte aan. Het is een knooppunt in het stedelijke beleid rond digitale startups en groeibedrijven. 

   

  Partners in de achterbouw

  Gelijkvloers: De Serre

  Citycubes, de startup van Dieter Veulemans, opent op de gelijkvloerse verdieping een innovatieve business- en eventlounge. Die zal ‘De Serre’ heten, een verwijzing naar onder meer de proeftuin van de aanpalende botanische tuin. “De link met Den Botaniek is niet toevallig. De lounge zal ook een proeftuin zijn voor nieuwe IT-toepassingen die relevant zijn voor de horeca”, aldus Veulemans. Op die manier is De Serre de uitgelezen plek om in een innoverende, dynamische omgeving te vergaderen en business-evenementen te organiseren. Kort na de zomer gaat De Serre open.

   

  Eerste verdieping: incubator TheCofoundry

  Op de eerste verdieping komt ‘TheCofoundry’, een incubator van de Cronos Groep voor groeibedrijven. Onder leiding van ‘serial entrepreneur’ Wim Bijnens zal de incubator startups intensief begeleiden en mogelijk ook van groeifinanciering voorzien. Drie digitale groeiclusters staan hierbij centraal: eHealth, IT in de logistiek en IT in de mobiliteit.

  • eHealth bouwt voort op het samenwerkingsverband BlueHealth Antwerp met Agfa HealthCare, Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Universiteit Antwerpen, iMinds, Cronos Groep en stad Antwerpen.
  • Voor de cluster logistiek werkt Cronos nauw samen met verschillende havenbedrijven en het Vlaams Instituut voor Logistiek. “Wij willen onze kennis ter beschikking stellen aan innovatieve ondernemers die de bedrijven van de volgende generatie zullen vormen”, stelt CEO Dirk Deroost.

   

  Tweede verdieping: IMEC/iMinds

  Op de tweede verdieping vestigt de nieuwe gefuseerde organisatie IMEC/iMinds zich voor het eerst in Antwerpen. Naast de uitrol van haar eigen incubatieprogramma ‘iStart’, zal IMEC/iMinds vanuit Antwerpen ook een ‘living lab voor connected things’ uitbouwen. Het living lab wordt de komende jaren de grootste Europese proeftuin waar ondernemers hun digitale technologieën rechtstreeks kunnen toetsen aan de realiteit.  “Everything will be connected”, legt Luc Van den Hove, CEO van IMEC uit. “Antwerpen is voor IMEC/iMinds de ideale testomgeving voor toepassingen die zowel regionale als internationale impact moeten hebben.”

   

  Groeikansen bieden en dynamiek versterken

  Burgemeester Bart De Wever benadrukt dat StartupVillage de digitale economie groeikansen biedt en de samenwerking versterkt tussen interuniversitair onderzoek, geconnecteerde living labs, digitale startups en investeerders. “Een stad die zich opsluit onder de kerktoren en digitaal niet alle kansen benut, is verloren”, verduidelijkt De Wever. “Groei verzilveren we door schaalvoordelen te creëren. Daarom willen we die dynamiek ook stevig regionaal en internationaal verankeren. We leggen vandaag de basis voor de uitbouw van een Smart Flanders.”

   

  Philip Heylen, schepen voor economie, geeft aan dat het huidige bruisende ondernemersklimaat grotendeels bepaald wordt door de dynamiek in de markt. “Het is onze taak om de dynamiek te versterken die leeft bij de marktpartijen: Start it @kbc, TheCoFoundry van Cronos, Kickstart van Telenet, de pioniers van Idealabs, Netwerk Ondernemen, de partners van BlueChem en BlueHealth Antwerp, Login, de groep van DuvalUnion en natuurlijk IMEC/iMinds. Wij treden op als partner en we ondersteunen. We brengen mensen samen en zijn matchmaker.”

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN-NIEUWS

  H O B O K E N  Masterplan Hoboken

  Dinsdag 21 juni was er een voorstelling van ‘het masterplan’ van de Kioskplaats.

  Deze vond plaats in de bib…


  Eén ding is zeker : er komt een fietspad op de Kioskplaats.

  Voor het overige onthouden we de ‘speciale verlichting voor de kerk – de laad- en loszone voor de silowagen voor de bevoorrading van de bakker – de oprit voor de ceremoniewagens…

   Masterplan Hoboken ,Kioskplaats deel1. Aan de handelaars en ondernemers werden de herwerkte plannen voorgesteld voor de Kioskplaats tussen de Antwerpse Steenweg en de Kapelstraat. In een vorige inspraak werden door hen een aantal opmerkingen en vragen gesteld. Een flink aantal van deze voorstellen werd in het nieuwe voorontwerp meegenomen Koen samen met Tom was het een fijn en constructief debat met de Hobokense ondernemers. De plannen zijn te bezichten in de BIB, Kapelstraat en donderdagavond 23 juni is er een inspraakmoment voor iedereen." Dat de ‘afwezigen’ weer eens ongelijk hadden.

  Toch nog vragen?

  Kontakteer dan wijkoverleg.hoboken@stad.antwerpen.be
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSIEK CENTRAL

  Zondag 19 juni worden om 15 uur in de Arenbergschouwburg de klassieke muziekprijzen, 'Gouden Label' tijdens het feest 10 Jaar Klassiek Centraal uitgereikt. Topmusici uit binnen- en buitenland luisteren het geheel muzikaal op.
   
  Het Gouden Label Carrière is voor de bekende Vlaams componist Wim Henderick die samen met leden van het HERMESensemble een speciaal gecomponeerde feestcompositie zal uitvoeren.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!