Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    21-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Provincie Antwerpen

    21 | 05 | 2021

    Zes nieuwe milieuvriendelijke en betaalbare woningen ingehuldigd in Huldenberg

     

    In het Vlaams-Brabantse Huldenberg werden zes kleine demowoningen gebouwd die zowel milieuvriendelijk als betaalbaar zijn. De provincie Vlaams-Brabant en Kamp C pionieren er, dankzij Europese steun, met woningen die koolstofarm en energiezuinig zijn en tegelijkertijd toegankelijk voor de brede en groeiende groep van één- tot driepersoonshuishoudens.

     

     

    Op 20 mei werden de zes kleinschalige woningen ingehuldigd in Huldenberg © provincie Vlaams-Brabant

     

    Om milieuvriendelijk én betaalbaar wonen in de toekomst veilig te stellen, pionieren een aantal partners, waaronder de provincie Vlaams-Brabant en Kamp C, het Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw van de provincie Antwerpen, met steun vanuit het Europese project ‘Housing 4.0 Energy’, met de bouw van kleine woningen die aan hoge milieu- en prijsvoorwaarden voldoen. “De provincie Antwerpen streeft naar een divers, duurzaam, circulair en kwaliteitsvol woonaanbod afgestemd op de veranderende woonbehoeftes. Daarom zetten wij mee onze schouders onder dit project waarbij kleinschalige woningen worden ontwikkeld met een lage ecologische voetafdruk aan een lage kostprijs, met behoud van wooncomfort en doordachte duurzame functionaliteit met een grootse impact op het kleinschalig woonbeleid”, stelt Kathleen Helsen, gedeputeerde  voor Wonen en Europese Samenwerking en voorzitter van Kamp C van de provincie Antwerpen.

    Milieuvriendelijk en toch betaalbaar wonen


    “Met de bouw van zes kleine woningen in Huldenberg werd de uitdaging aangegaan om koolstofarm, energiezuinig wonen toegankelijker te maken voor iedereen. Dit resulteert in een selectie van productieprocessen, technieken en materialen tegen een lagere kost dan vergelijkbare woningen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn”, zegt Gunther Coppens, gedeputeerde voor wonen van de provincie Vlaams-Brabant.

     

    Voor de technieken werd gekozen voor betaalbare, innovatieve en duurzame systemen. Bewoners worden vervolgens begeleid in het gebruik ervan. Comfort, gebruiksgemak en energieverbruik worden enkele seizoenen lang bevraagd, gemeten en geëvalueerd in deze pilootwoningen.

    Opdat de woningen, met enkele kleine aanpassingen, ook inzetbaar zouden zijn in de sociale huisvesting werd de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) mee betrokken in het traject.


    Digitalisering zorgt voor het drukken van de kosten

    Ook in Ierland, Nederland en Duitsland worden CO2-arme pilootwoningen ontwikkeld en gebouwd. 

    Alle ‘Housing 4.0 Energy’-partners gebruiken een digitaal bouwplatform dat toelaat het ontwerp van een woning, de productie van duurzame bouwelementen en de constructie op elkaar af te stemmen en te vereenvoudigen. Voor elke keuze die de ontwerper maakt, zal het platform aangeven wat de gevolgen zijn voor de kosten, de uitstoot van broeikasgassen en het bouwproces.
    De digitale aanpak maakt het ook makkelijker succesvolle ontwerpen te verspreiden en verder te ontwikkelen. Housing 4.0 Energy toont sociale huisvestingsmaatschappijen, architecten, aannemers, lokale overheden en zelfbouwers zo de weg naar koolstofarme technieken, materialen en bouwwijzen.

     

    De woningen staan op de voormalige camping Rustenberg in Huldenberg. Ze werden gefinancierd door een private investeerder, met subsidies van de Europese Unie (Interreg Noordwest-Europa) en de provincie Vlaams-Brabant.  Ze worden verhuurd via het sociaal verhuurkantoor SPIT aan kandidaat-huurders op de wachtlijst.

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde voor Wonen en Europese Samenwerking, voorzitter van Kamp C

     

    #KampC:Kamp C is het provinciaal Centrum voorDuurzaamheid en Innovatie in de Bouw.

    Kamp C tracht lokale overheden, bouwbedrijven en burgers te inspireren en te activeren om over te stappen naar een duurzame samenleving. Dat doet Kamp C door neutraal en onafhankelijk advies te geven op het vlak van duurzaamheid en innovatie, en door lokale overheden en de bouwsector te betrekken bij vernieuwende projecten.

     

    Johny Geerinckx, kabinet gedeputeerde Helsen








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.az klina


     

     


    21 mei 2021

     

     

    Radio Park FM voor één dag Radio Klina op 27 mei:
    ons coronajaar in verhalen en verzoeknummers

     

    AZ Klina en Radio Park FM, de regionale zender uit Brasschaat, slaan de handen in elkaar. Op donderdag 27 mei maken we voor één dag samen radio vanuit een mobiele studio op het terrein van campus Klina. Vreugde, verdriet, twijfel en hoop: in Radio Klina vertellen we de verhalen van ons coronajaar.

    De uitzending begint op 27 mei om 10.00u en is voor iedereen te beluisteren via Radio Park FM (op 105.6 FM of 106.3 FM of online). Artsen en medewerkers van het ziekenhuis vertellen hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd en kiezen verzoeknummers. 

     

    Waarom we dit doen? “Het was een erg uitdagende periode”, zegt dr. Joost Baert, algemeen directeur van AZ Klina. “Traditioneel organiseren we jaarlijks enkele verbindende evenementen waar iedereen erg naar uitkijkt. Die hebben we door corona allemaal moeten schrappen. Met Radio Klina vullen we die leemte enigszins op. We zetten onze mensen graag in de bloemen, als dank voor hun uitzonderlijke inzet. Tegelijk willen we ons verhaal delen met iedereen.”

     

     

     

     

     

     

     





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Provincie Antwerpen



    Provincie Antwerpen

    21 | 05 | 2021

    Het gemeentebestuur Bonheiden, de provincie Antwerpen en BOS+ ijveren samen voor bosbescherming in Peru.
    Vandaag ondertekenden alle partners het samenwerkingsakkoord

    Op de vooravond van de internationale dag van de biodiversiteit kondigt Bonheiden als 1ste lokaal bestuur de samenwerking aan met de provincie Antwerpen en BOS+ voor het behoud en herstel van amazonewoud in Peru en maakt het hier €15.000 voor beschikbaar.

    In samenwerking met BOS+ plant de provincie Antwerpen voor het project  ‘Behoud en herstel van Amazonewoud in Peru in het kader van co-beheer van natuurreservaten door inheemse gemeenschappen’ jaarlijks 24 ha bomen in het Amazonewoud, goed voor de compensatie van 4000 ton CO2 en beschermt ze 60.000 ha tropisch woud, een gebied vergelijkbaar met de totale bosoppervlakte die onze provincie rijk is.

    “Inzet voor een beter klimaat is een prioriteit voor de provincie Antwerpen, in eerste instantie op eigen grondgebied, maar ook wereldwijd. Aandacht voor meer en beter bos, voor bosherstel (CO2-compensatie) en bosbescherming zijn hier een essentieel onderdeel van. Eveneens gaat de provincie Antwerpen het engagement aan om vanaf 2020 als organisatie klimaatneutraal te zijn. Kortom dit project wil de lokale aan de wereldwijde impact koppelen”, verduidelijkt gedeputeerde Luk Lemmens, gedeputeerde bevoegd voor Mondiaal Beleid

    v.l.n.r.: schepen Mieke Van den Brande, schepen Hilde Schueremans, Pieter Van De Sype en gedeputeerde Jan De Haes - Copyright: provincie Antwerpen

    De ecologische en klimaatdoelstellingen wordt gekoppeld aan een sterk mondiaal project met nadruk op duurzame resultaten. 

    “Het volstaat niet dat we in Peru enkel focussen op het klimaataspect. De inheemse gemeenschap en hun socio-economische vooruitgang staan daarom centraal in het project. Zij krijgen een belangrijke rol in het beheer. Ook levert het project hen heel wat voordelen op zoals boslandbouw, een betere waterbevoorrading en niet-houtige bosproducten (oliën, vruchten, medicinale planten, …) die kunnen ingezet worden voor eigen gebruik maar ook voor verkoop, wat zorgt voor inkomen”, licht schepen Hilde Schueremans bevoegd voor Mondiaal Beleid verder toe.

     

    Om deze win-winsituatie duurzaam te realiseren is het herstel van het natuurlijk ecosysteem eveneens van groot belang. Er wordt dan ook ingezet op biodiversiteitsmonitoring. Deze monitoring gebeurt in samenwerking met een Vlaamse en Peruviaanse universiteit, de lokale autoriteiten en de inheemse bevolking. Bij de inheemse bevolking is immers een enorme kennis m.b.t. het lokale ecosysteem en de soorten aanwezig.

    Bonheiden investeert in 2021 maar liefst een bijkomende € 15.000 in het Peruviaans project met het oog op de bescherming van 2000 ha bos. “Dit extra budget zorgt voor de realisatie van een uitgebreidere biodiversiteitsmonitoring, de implementatie van boslandbouw bij een grotere doelgroep en het versneld doorgroeien van de pilootfase naar een volledig uitgebouwd project”,  licht schepen Mieke Van den Brande, bevoegd voor leefmilieu verder toe.

    “Kortom, met dit project zetten we in op twee cruciale Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, met name ‘1 strijd tegen armoede’ en ’13 klimaatactie’. De bescherming van het Amazonewoud en ontwikkelingssamenwerking gaan hierbij hand in hand. Een win-win voor natuur én mens!”, besluit gedeputeerde Luk Lemmens.

    Lokaal ondersteunt mondiaal

    “Lokale besturen worden uitgenodigd om op maat in te tekenen op deze samenwerking met de provincie Antwerpen en BOS+. Vele lokale besturen delen immers het provinciale engagement voor een beter klimaat in de eigen regio en wereldwijd”, licht gedeputeerde Jan De Haes, bevoegd voor Milieu en Natuur toe. “De provincie Antwerpen verwelkomt Bonheiden dan ook graag als 1ste gemeentebestuur dat aansluit bij dit partnerschap tussen de provincie Antwerpen en BOS+ omtrent het project ‘Behoud en herstel van Amazonewoud’ in Peru. Op deze manier werken we over letterlijke en figuurlijke grenzen heen aan een versterking van het klimaat.”

    Ook zal Bonheiden kunnen rekenen op netwerking met overige betrokken lokale besturen omtrent deze samenwerking. De provincie Antwerpen engageert zich om de betrokken partners en BOS+ regelmatig samen te brengen voor uitwisseling, vorming en contacten. Zo bouwen we samen aan één sterk verhaal, zowel in het Amazonewoud als in onze eigen regio!

    Beleidsverantwoordelijke provincie Antwerpen:

    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Mondiaal Beleid

     

    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Milieu en Natuur

    Beleidsverantwoordelijke gemeentebestuur Bonheiden

    Hilde Schueremans, schepen bevoegd voor Mondiaal Beleid

     

    Dienst provincie Antwerpen:

    Liesbeth Andries, Mondiaal Beleid

     

     

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen



    Provincie Antwerpen

    21 | 05 | 2021

    Opnieuw podiumkunstenfestival in Vrijbroekpark
    Tweede editie van BROEK met theater, dans, circus en film in openlucht

    Na een succesvolle eerste editie in 2019 komt BROEK dit jaar terug naar het provinciaal groendomein Vrijbroekpark. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 juni kun je tijdens dit festival opnieuw genieten van verschillende voorstellingen in openlucht. 

    Cultuur in de natuur: het blijft een droomcombinatie. Dat bleek twee jaar geleden bij de eerste editie van BROEK. Na die succesvolle formule besloten het Vrijbroekpark en kunstencentrum nona opnieuw de handen in elkaar te slaan. De voorbereidingen zijn al lang bezig, maar het bleef nog wat afwachten of het festival daadwerkelijk zou kunnen doorgaan.

    Nu het goede nieuws er is, gaat de ticketverkoop van start. Koop je tickets vanaf dinsdag 25 mei om 12 uur stipt via www.broekfestival.be.

    Het provinciaal groendomein Vrijbroekpark is meer dan de locatie waar het festival doorgaat. De provincie biedt ook ruime steun op financieel en logistiek vlak. Vanaf het begin van de voorbereidingen werkt het Vrijbroekpark immers achter de schermen mee.

    Broek 2019 in Vrijbroekpark - Copyright: NONA, Mechelen

    Festival in tijden van corona

    In de huidige omstandigheden is het niet evident om een podiumkunstenfestival te organiseren. Uiteraard zullen alle protocollen strikt nageleefd worden. Maximum 200 personen per voorstelling zijn toegelaten. Vanzelfsprekend zal er ook voldoende ruimte zijn tussen de zitplaatsen en tussen de zitplaatsen en het podium. De bezoekers worden naar de tribunes begeleid zodat er nooit grote groepen mensen bijeenkomen.

     

    Het publiek kan de inwendige mens versterken in de BROEKbar. Daar gelden de afspraken die ook elders voor de horeca van toepassing zijn. Zo zijn de organisatoren ervan overtuigd dat ze het publiek opnieuw kunnen laten genieten van cultuur, 100% coronaproof. Het volledige programma – met als eyecatchers de eerste langspeelfilm van theatergezelschap Abattoir Fermé en de première van de circusvoorstelling BITBYBIT (MOVEDBYMATTER & Collectif Malunés) – vind je terug op www.broekfestival.be.

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    Van vrijdag 11 juni om 17 uur
    tot en met zondag 13 juni, laatste voorstelling start om 22.15 uur

    Waar:
    Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark,
    Ridder Dessainlaan 65,
    2800 Mechelen

    Meer info:
    www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark

     

    Kunstencentrum Nona:

    https://www.nona.be/nl/festival/broek-2021

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Toerisme, Recreatie- en Groendomeinen

       

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.District Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    20 | 05 | 21

     

    Digitale infoschermen brengen districtsnieuws tot in de wijken

     

    District Antwerpen zet in op meer digitale communicatie en installeert deze legislatuur zes digitale infoschermen. In mei nam district Antwerpen haar eerste scherm in gebruik. Dit gloednieuwe LCD-infoscherm werd geïnstalleerd in postcode 2018 aan de ingang van het Harmoniepark aan de Mechelsesteenweg.

     

    De digitale schermen worden ingezet om districtsnieuws te publiceren. Die informatie kan zeer uiteenlopend zijn: van evenementen tot info over de heraanleg van straten of updates over de Burgerbegroting. Daarnaast kunnen de schermen ook ingeschakeld worden om meer wijkgericht te werken en te communiceren op maat van de buurt waar elk scherm zich bevindt. Met een afmeting van 145 cm hoogte en 92 centimeter breedte vallen de dubbelzijdige schermen mooi op in het straatbeeld. 

    “Met deze digitale infoschermen willen we nog dichter bij onze inwoners staan”, zegt Charlie Van Leuffel (districtsschepen voor communicatie en innovatie). “Het eerste scherm wordt geplaatst in postcode 2018 aan het Harmoniepark. Zo verankeren we ons nog meer in die buurt nu onze volledige werking verhuist naar het nieuwe, pas gerestaureerde districtshuis in het Harmoniepark. De komende jaren rollen we de digitale infoschermen geleidelijk aan verder uit over heel district Antwerpen. Elke postcode krijgt dus een scherm. De schermen maken het mogelijk om op een duurzame en flexibele manier te communiceren met onze inwoners.”     

    Foto’s van Charlie Van Leuffel (districtsschepen voor communicatie en innovatie) en Paul Cordy (districtsburgemeester) aan het digitale infoscherm via deze wetransfer.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bisdom Antwerpen

    Antwerpen, 17 mei 2021

    Aan Maria toevertrouwd:
    ga met bisdom Antwerpen op digitale meibedevaart

    Dinsdag 18 mei om 14.00u te bekijken op RTV-TV Plus en via het Youtube-kanaal van bisdom Antwerpen

    Mei geldt als dé Mariamaand bij uitstek. Ook dit jaar gaat monseigneur Johan Bonny
    voor in een diocesane bedevaart naar Maria, opnieuw in Meersel-Dreef. Omwille van
    de strengere maatregelen voor de erediensten die tot en met 7 mei van kracht waren, gebeurden de opnames vooraf. Die verliepen niet zonder slag of stoot want door de
    felle regen en rukwinden was een viering in openlucht bij de Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdesgrot uitgesloten. Dan maar uitwijken naar binnen, in de stemmige Heilige Drievuldigheidskerk van de pastorale eenheid Sint-Franciscus in Hoogstraten-Rijkevorsel. Het resultaat mag er zijn en kan je morgen vanaf 14.00u volgen via RTV-TV Plus en
    via het YouTube-kanaal van bisdom Antwerpen

    ‘Aan Maria toevertrouwd’ is het thema van de digitale bedevaart van dit jaar. Want ja, mei is traditioneel de maand waarin we kapelletjes en bedevaartsoorden versieren en heel in het bijzonder bidden tot Maria. Ons bisdom heeft bovendien een bijzondere band met Maria: zij is patrones van het bisdom, de kathedraal en de stad Antwerpen. Heel wat parochies in ons bisdom zijn dan ook aan haar toegewijd.

    Op 18 mei zetten we Maria in de kijker en benadrukken we haar uitzonderlijke rol
    in Jezus leven en dat van zijn leerlingen
    . Jezus roept hen immers op zorg te dragen voor elkaar. Tijdens de COVID-19-crisis blijft vertrouwensvol bidden en toezien op elkaar erg actueel.


    Sfeerbeelden van de opnames op 8 mei 2021 in de Heilige
    Drievuldigheidskerk van de PE Sint-Franciscus in Hoogstraten-Rijkevorsel

    Hoewel de digitale bedevaart enkel via het tv- of pc-scherm thuis, in het rusthuis en op talloze andere plaatsen te bekijken is, laat ze ons toch toe om weliswaar op een veilige afstand verbonden te zijn met elkaar en samen op weg te gaan naar Maria. Om even bij haar, Jezus of God te vertoeven voor troost of ontferming of gewoon uit dankbaarheid. Het Licht van Bethlehem dat een centrale plek krijgt tijdens deze bedevaart, kan daarbij een bijzondere verbondenheid scheppen.

    Praktische info:

    Waar en wanneer?

    • De uitzending van de Mariale bedevaart kan u op dinsdag 18 mei 2021 vanaf 14.00u volgen viazowel RTV- TV Plus alshetYoutube-kanaal van bisdom Antwerpen
    • Bisschop Johan Bonny gaat de bedevaart voor in het gezelschap van vicaris Wim Selderslaghs, pater Kenny Brack, gardiaan van het klooster in Meersel-Dreef en pastoor Bart Rombouts van de pastorale eenheid Sint-Franciscus in Meersel-Dreef.
    • Voor de muziek tekenen Matthias Baeyens (piano), Ilse Verachtert (zang) en Kristina Kupryte (kanklés, Litouws tokkelinstrument).
    • De opnameregie is in handen van De Studio van de Kathedraal en het bisdom Antwerpen
    • Het Meibedevaartboekje, voorbereidende werkdocument alsook de flyer en affiche kan u downloaden onder de tegel: ‘Aan Maria toevertrouwd’ op de website van ons bisdom
    • RTV-TV Plus kwam alvast een kijkje nemen tijdens de opnames.
      Bekijk hier het nieuwsitem dat de zender aan de meibedevaart wijdde.

     

     

     

     

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    17 | 05 | 21

     

    Luchtbal krijgt poëtische muurschildering met gedicht van Seckou


    Stadsdichter Seckou Ouologuem schreef samen met de bewoners van Luchtbal een gedicht voor de wijk. Het gedicht wordt vereeuwigd als street art mural op de zijgevel van BLOC 2030, het cultureel ontmoetingscentrum van Luchtbal. Op woensdag 19 mei om 15 uur wordt deze muurschildering onthuld in aanwezigheid van Femke Meeusen, districtsschepen voor cultuur.


    Poëtische muurschildering als monument

    Seckou haalde inspiratie bij de wijkbewoners voor het schrijven van het gedicht. Zo sprak hij met jonge en oudere bewoners. Hij luisterde naar hun verhalen, wensen en dromen, en liet hen kennis maken met poëzie.

    Tijdens ontmoetingsmomenten met Seckou in BLOC 2030 haalden de deelnemers herinneringen en anekdotes op en benoemden ze wat de wijk typeert. Deelnemers van ‘Atlas - Open Inloop Taal’ schreven teksten en enkele jongeren gingen samen met Seckou aan de slag tijdens slam poetry workshops. Het resultaat is een prachtig gedicht van en voor de wijk, boordevol referenties naar de Luchtbal van vroeger, vandaag en de toekomst.

    Samen met buurtbewoners
    Seckou spreekt met veel warmte over het project: “Ik begrijp nu dat Luchtbal altijd heel uniek is geweest, een stukje stad apart. Door de gesprekken en workshops met de bewoners werd ik even deel van deze buurt. Iedere bewoner die mij iets vertelde heb ik in het gedicht verwerkt. De tekst is een ritmische interpretatie, een soort van kadans van al die stemmen. De zijgevel van BLOC 2030 wordt een collectief monument.”

    BLOC 2030 is de plek bij uitstek om dit wijkgedicht als street art mural aan te brengen. Het cultureel ontmoetingscentrum van Luchtbal is immers een open huis van en voor de buurt dat inzet op cultuurparticipatie, ontmoeting en gemeenschapsvorming. Stuk voor stuk aspecten die een belangrijke rol speelden binnen de realisatie van het wijkgedicht. 

    Ook Femke Meeusen (districtsschepen voor cultuur) is trots: “Dit gedicht kreeg vorm door een participatief traject tussen Seckou als stadsdichter en bewoners van Luchtbal. Heel wat gesprekken en workshops gingen eraan vooraf. Het gedicht vrolijkt de gevel van BLOC 2030 stevig op. Het is een prachtige ode aan de wijk waar iedereen fier op kan zijn.”

    Pink Panther Paints
    Het gedicht wordt op de muur gezet door kunstenares Jasmine Roemendael, ook bekend onder de naam Pink Panther Paints. In 2013 deed zij ook al mee aan het street art festival Day One in Luchtbal. Zij is gespecialiseerd in het schilderen van letters en signalisatie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!