Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    08-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouverneur Cathy Berx
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    8 januari 2021

     

    Gouverneur Cathy Berx over storing noodnummers afgelopen nacht

     

     

    Afgelopen nacht en vanmorgen was er een nationale storing bij verschillende noodnummers door een panne bij telecomoperator Proximus.  In heel wat provincies waren daardoor de noodnummers 100, 101 en 112 niet bereikbaar. In provincie Antwerpen was enkel het 101-nummer van de politiediensten moeilijk of verstoord bereikbaar.  Wel werden alle oproepen naar dit 101-nummer in onze provincie automatisch doorgestuurd naar het algemene noodnummer 112.  De medewerkers van de algemene noodcentrale 112 stuurden de 101-oproepen vervolgens door naar de politiediensten. 

     

    Het technisch probleem dat zich bij de telecomoperator voordeed, had als gevolg dat op heel wat plaatsen in ons land de noodnummers en hulpdiensten niet bereikbaar waren. Uiteraard is het essentieel en in sommige gevallen zelfs van levensbelang dat burgers op elk moment de hulpdiensten kunnen bereiken op de noodnummers 100, 101 en 112.  

     

    Cathy Berx: “Om die reden sturen we in deze uitzonderlijke gevallen ook steeds zo snel als mogelijk een BE-alert-communicatie uit om de bevolking te informeren over  alternatieve noodnummers die wel actief en bereikbaar zijn. Zo kunnen onze burgers de hulpdiensten in geval van nood nog steeds bereiken.   Het Nationaal Crisiscentrum heeft de voorbije jaren al stevig ingezet op en werk gemaakt van het BE-alert-waarschuwingssysteem. Bij verschillende lokale noodsituaties maakten we er al vaak goed en nuttig gebruik van.  Burgers correct én snel informeren is bij crisismomenten extra belangrijk. Wel is het cruciaal dat die informatiedoorstroming altijd feilloos verloopt.”

     

    Vannacht verliep de verzending van een aantal berichten niet vlekkeloos.  Dat wordt nu verder onderzocht en grondig nagekeken.

     

    Gouverneur Cathy Berx: “Het belang van het BE-alert waarschuwingssysteem in noodsituaties is en blijft groot.  Vandaag evalueert het Nationaal Crisiscentrum  de zich voorgedane knelpunten, om het systeem waar nodig te optimaliseren. Let wel: het is nodig dat u zich persoonlijk registreert en aansluit op BE-alert.  Op dit ogenblik zijn in onze provincie ruim 10% van alle inwoners geregistreerd. Het is mijn grote wens en droom om die aansluitingsgraad nog aanzienlijk te verhogen. Het voorbije jaar kwamen we weer een stap dichter, maar de weg is nog lang. Vandaar nogmaals mijn oproep: registreer u massaal, zodat wij, zodat elke overheid u snel kan bereiken bij een noodsituatie. Dat is niet alleen belangrijk voor u, maar voor iedereen in uw omgeving, voor de veiligheid van al onze inwoners.”

    U vindt het inschrijvingsformulier van BE-Alert hier: https://www.BE-Alert.be/nl .

    U kan ook terecht op de website van het Nationaal Crisiscentrum voor verdere info: https://crisiscentrum.be/nl .

     

    Gouverneur Cathy Berx vertegenwoordigt de provinciale, gewestelijke (Vlaamse) of federale (Belgische) overheid in de provincie Antwerpen. In die hoedanigheid vormt de gouverneur de schakel tussen de vier bestuurlijke niveaus: de federale overheid, de Vlaamse overheid, de provincie en de steden & gemeenten. Zij woont de provincieraden bij en zit de deputatie - het politieke hart van de provincie- voor. Als commissaris van de Vlaamse regering houdt zij bestuurlijk toezicht op de gemeenten en OCMW’s en kan zij beslissingen schorsen die strijdig zijn met de wetten, decreten en besluiten van de federale of Vlaamse regering.  Als commissaris van de federale regering heeft de gouverneur vooral taken op het gebied van ordehandhaving, veiligheid en rampenmanagement.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen



    Provincie Antwerpen

    07 | 01 | 2021

    6,9 miljoen euro subsidie in 2020 voor aanleg van fietspaden in provincie Antwerpen

    Ruim 38 kilometer fietspaden op het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk in de provincie Antwerpen werd in 2020 verbeterd. 29 gemeenten en steden klopten hiervoor aan bij het Fietsfonds wat neerkomt op een investering van 6,9 miljoen euro. 

    Een gemeente of stad kan een beroep doen op het Fietsfonds, een samenwerkings-overeenkomst tussen de Vlaamse overheid en de Vlaamse provincies, voor de aanleg en verbetering van hun fietsinfrastructuur op het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk (BFF). Een gemeente kan zo negentig of zelfs honderd procent Fietsfondssubsidie krijgen. In 2020 deden maar liefst 29 gemeenten en steden in onze provincie hierop beroep, goed voor 38,5 kilometer fietspaden op het BFF-netwerk, een investering van 6,9 miljoen euro”, aldus Luk Lemmens, gedeputeerde bevoegd voor Mobiliteit. Provincie Antwerpen prefinanciert dit bedrag en krijgt nadien 50% terug van de Vlaamse overheid.  

    Binnen het Fietsfonds zijn er twee subsidiereglementen, respectievelijk voor de aanleg van fietsostrades en voor fietsinfrastructuur op de overige bovenlokale functionele fietsroutes (BFF). De aanleg van fietsostrades 100 procent subsidieerbaar, waarbij naast de aanlegkosten ook de studie- en grondverwervingskosten meetellen. Voor de aanleg van fietsinfrastructuur op de overige BFF-routes kan de lokale overheid rekenen op een tussenkomst van 90 procent van de subsidieerbare aanlegkosten.

     

    Investeringen 2020

    Van de 6,9 miljoen euro subsidie ging bijna 6 miljoen euro naar de aanleg van fietsinfrastructuur op de overige BFF-routes waaronder

    • 1,4 miljoen euro naar Heist-op-den-Berg voor de fietspaden tussen de Morkhovenseweg en L. van Bauwelstraat en de Lostraat;
    • 740 000 euro naar de Olensteenweg in Kasterlee;
    • 720 000 euro naar de Lierbaan in Putte;
    • 355 000 euro naar de Van Den Nestlaan in Ranst.


    Vorig jaar waren er ook vijf dossiers voor de fietsostrades. Dit wijst er op dat de gemeenten ook voor fietsostrades de weg naar het Fietsfonds hebben gevonden, een partnerschap dat we sterk aanmoedigen”, verduidelijk gedeputeerde Luk Lemmens.

     

    • 300 000 euro voor de aanleg van de fietsweg tussen Parmastraat en Heidestraat in Zwijndrecht, onderdeel van de fietsostrade F4 Antwerpen-Gent.
    • 150 000 euro voor de verlichting op de fietsostrade F106 Aarschot-Herentals voor de stad Herentals;
    • 245 000 euro ging naar de stad Antwerpen voor de fietsostrade F14 Antwerpen-Essen tussen Columbiastraat en Manchesterlaan.
    • 130 000 euro voor de gemeente Puurs voor de fietsostrade F18 Sint-Niklaas-Mechelen tussen Bornem en Puurs
    • 145 00 euro voor de verbreding van de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen tussen de Roderveldlaan en Deurnestraat voor de stad Mortsel 145 000 euro”, verduidelijkt gedeputeerde Luk Lemmens. 0

    De gemeente Kasterlee deed beroep op het Fietsfonds voor de heraanleg van de Olensteenweg -
    Copyright: provincie Antwerpen

    Investering van 14 miljoen euro in 2021

    “Binnen de provincie Antwerpen is de aanleg van fietsostrades het paradepaardje. Dit jaar is er meer dan 10 miljoen euro voorzien voor eigen investeringen in fietsostrades. Daarnaast voorziet de provincie Antwerpen nog eens 4 miljoen euro voor gemeenten en steden die zelf infrastructuur aanleggen of verbeteren op het BFF”, besluit Luk Lemmens.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Mobiliteit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    07 | 01 | 21

     

    Merksemnaren krijgen budget voor initiatieven die hun buurt aangenamer maken

     

    Onder het motto ‘jouw idee voor de buurt is geld waard’ stelt het district Merksem in 2021 opnieuw een budget van 10.000 euro ter beschikking voor bewonersinitiatieven die het leven in de Merksemse straten, buurten en wijken aangenamer maken. Projecten moeten worden ingediend voor 15 maart.

     

    Een ontmoetingsplek voor buurtbewoners? Een coronaveilig project met de buurt? Meer groen in de straten? Merksemnaren hebben zelf het beste zicht op hoe hun buurt aangenamer en gezelliger kan worden. Daarom geeft het district ondernemende bewoners de kans om zich actief in te zetten in hun straat, wijk of buurt en ondersteunt het hen daar financieel bij via het ‘wijkbudget’.

     

    Elke Merksemnaar kan een project uitschrijven. Dat project moet door minstens 4 buurtbewoners samen worden ingediend voor 15 maart 2021. Alle initiatieven die bewoners dichter bij elkaar brengen of de buurt een aangenamere leefomgeving maken, maken kans op een deel van het wijkbudget.

     

    De voorbije jaren werden er al heel wat waardevolle projecten uitgevoerd, zoals de realisatie van een ecoplantsoen en een bijenhotel, de organisatie van taallessen, een speel- en muziekoptocht en een tentoonstelling over het verleden van de wijk Oud-Merksem.

     

    Uitgebreide info over het wijkbudget vindt u op www.merksem.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

     

    Wie gemotiveerd is en een idee heeft, maar na het lezen van de info op de website graag hulp krijgt bij het uitschrijven van zijn project, kan contact opnemen met de Merksemse dienst Wijkoverleg via wijkoverleg.merksem@antwerpen.be of 03 338 72 49.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.corona

    Laatste coronamaatregelen

    Gisteren, 2 uur

    Stad Antwerpen bouwt op Spoor Oost een vaccinatiedorp. Daar vinden binnenkort de vaccinaties plaats. Ben je langer dan 48 uur in een buitenlandse rode zone geweest? Ga thuis in quarantaine en laat je testen op de 1e en 7e dag na terugkeer.

    Vrouw met een mondmasker en schoudertas is aan het winkelen.

    Samenkomen

    • Elk gezinslid mag 1 knuffelcontact hebben. Ook kinderen tot en met 12 jaar vallen onder deze regeling. Je mag steeds maar 1 knuffelcontact tegelijk thuis uitnodigen, dus geen ander bezoek.
       
    • Alleenstaanden mogen naast hun knuffelcontact nog 1 andere persoon thuis uitnodigen:
      • Die persoon mag géén knuffelcontact zijn.
      • Beide personen mogen niet tegelijk op bezoek komen.
         
    • Op het openbaar domein mogen maximaal 4 personen samen zijn (kinderen tot en met 12 jaar niet inbegrepen). Hou 1,5 meter afstand als die personen niet tot je nauwe contacten behoren.
       

    Winkelen

    De regels rond winkelen blijven dezelfde:

    • Winkel alleen, behalve als:
      • je met je minderjarige kinderen winkelt
      • je hulpbehoevend bent en je een begeleider nodig hebt
    • Blijf niet langer dan 30 minuten in een winkel.
    • Gebruik de handgel die winkeliers aanbieden.
    • Wandel aan de rechterkant.
    • Winkel op een minder druk moment. Kom bij grote drukte later terug.
    • Neem je mondmasker mee en draag dit in winkels, op het openbaar vervoer, en als je geen 1,5 meter afstand kan houden.
       

    Telewerk

    Telewerk blijft verplicht waar mogelijk. De naleving ervan wordt strenger gecontroleerd.
     

    Avondklok 

    De avondklok blijft. Tussen 12 uur 's nachts en 5 uur 's morgens zijn niet-essentiële verplaatsingen verboden.
     

    Reizen

    • Reizen wordt ten strengste afgeraden. 
    • Ben je langer dan 48 uur in een rode zone in het buitenland geweest? Dan wordt dat beschouwd als een hoogrisicocontact. Je moet thuis in quarantaine gaan en je laten testen op de 1e en 7e dag na terugkeer.
    • Mensen die niet in België wonen en uit een rode zone komen, moeten een negatieve test voorleggen bij het binnenkomen van België. Ook zij moeten in quarantaine gaan.
    • Meer info: www.info-coronavirus.be/nl/news/occ-30-12.
       

    Quarantaines en isolaties

    De opvolging van quarantaine en isolatie wordt strenger gecontroleerd.
     

    Vaccinaties en vaccinatiedorp

    • Stad Antwerpen en Ziekenhuis Netwerk Antwerpen breiden het testdorp TestCovid op Spoor Oost uit met een vaccinatiedorp.
    • In dat dorp kunnen binnenkort dagelijks 750 mensen per uur worden gevaccineerd of bijna 50.000 per week.
    • Eerst krijgen de zorgverleners een vaccin. Afhankelijk van de vaccinatiestrategie komt daarna de rest van de bevolking aan de beurt.
    • Zodra er meer info bekend is, lees je dat hier.
       

    Meer info over de andere maatregelen

    Kijk op www.antwerpen.be/maatregelen-en-mondmaskers.
     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Joyn Winterverhalen

     

     

    Enkele dagen geleden sloten we de ‘Joyn Winterverhalen-actie’ af. Wat een succes! We ontvingen méér dan 5200 complimenten.

    Jullie hebben de spotlight gericht op al jullie favoriete handelaars en de fantastische acties die zij hebben ondernomen. Het is heel duidelijk waarom jullie trots zijn op hen!

    Wil je de verhalen lezen of delen?

     

    Ontdek de Wintervehalen

     

    Naast het insturen van de verhalen, stelden we ook een schiftingsvraag. Het shoppingbudget van € 250 werd gewonnen door de heer Luc A. . Proficiat!
     

    Het is nog niet over!

    Handelaarszaken hebben onze steun meer dan ooit nodig! Vergeet hen dus zeker niet en koop zoveel mogelijk bij jouw lokale handelaar. 
     

    Ons goed voornemen nr. 1: tijd besparen!
     

    Via de Joyn-app kan je betalen met Payconiq by Bancontact, Monizze en Edenred (bij deelnemende handelaars). Het is snel en contactloos! 

    Hoe werkt het? Ga naar instellingen in je Joyn-app om de integraties te activeren. 

     

    Tot snel,
    Het Joyn-team


     

     

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!