Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    09-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    07 | 06 | 2022

    De vernieuwde Rozentuin in het Rivierenhof schittert opnieuw in volle glorie

    De volledig vernieuwde Rozentuin wordt geopend tijdens het Rozenfeest

     

    Op zondag 12 juni wordt de geheel vernieuwde Rozentuin in het Rivierenhof opnieuw geopend. Voor de renovatie werd de tuin in twee gesplitst en beide helften om de beurt op een milieuvriendelijke wijze vernieuwd.

    In juli 2020 heropende het westelijke deel van de tuin. Nu, tijdens het Rozenfeest op 12 juni 2022, zal het oostelijke deel ook terug mee schitteren.


    Milieuvriendelijke collectietuin

    In 2019 en 2020 werd het westelijke deel van de Rozentuin op een milieuvriendelijke wijze aangepakt. Vervolgens werd de oostelijke kant van de tuin op dezelfde wijze vernieuwd.

    “We maakten de bodem terug gezond door middel van uiterst innovatieve technieken, zonder chemicaliën”, licht directeur Peter Verdyck toe. “We stimuleerden goedaardige schimmels en bacteriën in de bodem tot er opnieuw een natuurlijk evenwicht werd bereikt. Een hoognodige vernieuwing, aangezien de bodem, na jaren rozen telen en bezoekers ontvangen, zeer moe was.”

     

    Een pareltje in het Rivierenhof

    De Rozentuin is een merkwaardig deel van het Rivierenhof. In de geliefde tuin valt er een grote diversiteit aan flora te bewonderen. Zo bevindt er zich in de gehele tuin een groot assortiment rozenvariëteiten, bloembollen, vaste planten, schaduwplanten en heesters. De variatie aan planten maakt de tuin minder kwetsbaar en afwisselend doorheen de verschillende seizoenen. Het assortiment vaste planten werd gekozen in samenwerking met de kenners van Tuinpunt vzw. De aangeplante heesters en bomen zijn collectieplanten, zoals bijvoorbeeld een Sneeuwklokjesboom, een Magnolia, een Albizia (slaapboom, die bij zonsondergang z’n bladeren samenvouwt) en een Styrax.

     

    Gedeputeerde Mireille Colson is fier op de vernieuwde tuin: “Al jaren blijkt dit een ware ‘hotspot’ voor vele parkbezoekers en rozenliefhebbers. Aan de noordkant van de tuin vind je zelfs een aantal keuringsrozen, rozen die meedingen naar de titel van ‘beste roos voor openbaar groen’. Rozenveredelaars sturen voor deze wedstrijd nieuwe variëteiten in, die een aantal keer per jaar anoniem door een onafhankelijke jury van rozenkenners worden gekeurd en beoordeeld. Op basis hiervan worden vervolgens de beste rozen voor openbaar groen verkozen. We hebben zelfs een eigen roos in het Rivierenhof, ‘Rosa Rivierenhof’, een  gezonde, sterk groeiende en vertakkende perkroos met een glanzend blad.”

     

    Het Rozenfeest

    De Rozentuin wordt om 12u30 plechtig heropend tijdens het Rozenfeest. Dit jaarlijks evenement vindt plaats op zondag 12 juni van 11u tot 18u in het Rivierenhof. Die dag staat de roos centraal op de verschillende ‘eilanden’ langsheen de parkdreef. Tijdens dit evenement halen een 50-tal standhouders hun beste producten of diensten boven, steeds met de roos als thema. Van creatieve workshops tot plantjes en juwelen, van een rozenbar met lekkers tot een graffitikunstenaar, er valt voor ieder wat wils te beleven.

    Een dag waar de roos centraal staat is dus de perfecte gelegenheid om de prachtige, vernieuwde Rozentuin te ontdekken.

     

     

    De geheel vernieuwde Rozentuin – Rivierenhof. - Copyright PGRA provincie Antwerpen

    MEER INFO

    Programma Rozenfeest:

    zie pretplan in bijlage

     

     

    Website:

    www.provincieantwerpen.be > Rivierenhof

     

    Social media:

    www.facebook.com > Rivierenhof

    www.instagram.com > Rivierenhof

    www.twitter.com > DeDomeinen

     

    Beleidsverantwoordelijke:

    Mireille Colson, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor recreatie- en groendomeinen

    Helke Verdick, woordvoerder

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     


    Agendatip
    Provincie Antwerpen

    Feest in het Prinsenpark
    Zondag 12 juni, Prinsenpark Retie

     

    50 jaar Prinsenpark, dat moet gevierd worden! Met een nieuw bezoekerscentrum, nieuwe speelzones,...  heeft het park redenen genoeg om feest te vieren. Op zondag 12 juni organiseert Prinsenpark een groot openluchtfeest met animatie, workshops, begeleide wandelingen, optredens en catering. Niet te missen dus!

     

    Groot en klein, iedereen is welkom. De toegang en deelname aan de activiteiten zijn volledig gratis. Ter plekke kan je bij het onthaal nog inschrijven voor de activiteiten, maar als je helemaal zeker wil zijn van jouw plekje reserveer je nu al via de website:

    www.provincieantwerpen.be > Feest in het Park

     

    Er is tijdelijk éénrichtingsverkeer van de Geelsebaan (baan van Retie naar Geel) naar het Prinsenpark. Terug wegrijden kan via de Molendijk. Echte slimmeriken komen per fiets: makkelijk, snel en super voor het milieu en klimaat! Er is ruime fietsparking voorzien vlakbij de feestweide.

    Feest in het Prinsenpark - Copyright: Provincie Antwerpen

    Een greep uit het programma

    Op zoek naar broedvogels in het Prinsenpark van 11 tot 13 uur

    We maken een wandeling van ca. 6 kilometer en ontdekken samen de diversiteit aan broedvogels in het Prinsenpark. We leren ook de zang van een aantal zangvogels herkennen.

     

    Voorstelling Dom - Charel & co om 13.30, 15 of 16.30 uur (steeds 30 minuten)

    ‘Dom’ is eigenzinnig interactief clownesk vertel- en circustheater met rolbanen, blaaspijpen, een haai en ook walvis maar bovenal één boodschap: ‘De Charel is niet dom, dat is hij nie; de Charel is genie!’

     

    Rondleiding nieuw bezoekerscentrum om 13.30 , 14.30 of 15.30 uur (steeds 30 minuten)

    Architect Jan Vermeulen en projectverantwoordelijke Charlotte Rubbens nemen je mee voor een informatieve toer door het nieuwe bezoekerscentrum.

     

    Het bos van morgen van 14 tot 15 uur

    Tijdens deze gevarieerde wandeling maken we samen een sprong in de tijd en bekijken we hoe, vertrekkend vanuit het vertrouwde dennenbos, het bos er binnen 50 jaar uit kan zien.

     

    Bosomvorming in een veranderend klimaat van 16 tot 17 uur

    We bekijken hoe de bossen zich de voorbije 50 jaar hebben ontwikkeld, hoe het beheer is geëvolueerd en hoe we kunnen omgaan met de klimaatopwarming.

     

    Als de activiteiten niet volzet zijn kan je ook nog ter plekke aansluiten, raadpleeg het onthaal voor het nieuwe bezoekerscentrum. Voor meer informatie en inschrijven voor de activiteiten kan je terecht op onze website: www.provincieantwerpen.be > Feest in het Park

     

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Zondag 12 juni van 13 tot 18 uur, de vogelwandeling is van 11 tot 13 uur

    Waar:
    Provinciaal Groendomein Prinsenpark
    Kastelsedijk 5
    2470 Retie

    Deelnameprijs:
    Gratis parking, toegang en animatie; hapjes en drankjes aan democratische prijzen

    Meer info:
    Onthaal Prinsenpark,
    014 37 91 74
    prinsenpark@provincieantwerpen.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     


    Evenementenkalender
    Arboretum Kalmthout

    Zomer in Arboretum Kalmthout

    kunstroute, speurtocht & vakantietips - juni > augustus 2022

    Juni is rozenmaand in Arboretum Kalmthout. De start van een bloeirijk en deze zomer ook een artistiek seizoen. De schaduw van eeuwenoude bomen is ideaal om te genieten van een zomerwandeling in de arboretumtuin. En tussen de bloemen- en plantenborders verrassen de 50 kunstwerken door het Noord-Antwerpse kunstplatform Kappa. Zij stellen er de hele zomer tentoon met als thema ‘Buitenstaanders’. Gelijklopend hiermee werkte Arboretum Kalmthout een speelse zomerspeurtocht uit waarin kinderen en hun familie zich kunnen onderdompelen in de wereld van kunstenaars met een hart voor de natuur.

     

    Wie de zomersfeer in het 13,5 hectare domein helemaal wil opsnuiven, kan avontuurlijk overnachten in de cocoon, een bolvormige tent zwevend tussen de bomen. Ontdek deze en vele andere hoogtepunten van het zomerprogramma.

    www.arboretumkalmthout.be/kalender

    Natuur & kunst

    De rozen bloeien
    t/m 30 juni 2022, elke dag van 10 > 17 uur

    De rozentuin van Arboretum Kalmthout beleeft in juni zijn hoogtepunt. Je vindt hem tussen de oude loods en de grote vijver, middenin de arboretumtuin. Geniet van de kleurenpracht vanop een bank in de zon of steek je neus tussen de bloemen, een heerlijk parfum! In het boekje dat je aan de balie meekrijgt, ontdek je heel wat leuke weetjes over rozen. Het verhaal achter de rozentuin van Arboretum Kalmthout is er eentje van vallen en opstaan maar vooral één van veel liefde voor de roos.

    Info & tickets:www.arboretumkalmthout.be

      In de rozentuin van Arboretum Kalmthout zorgen weelderige borders voor een onweerstaanbaar rozenparfum en instant zomergevoel. Het boekje dat bezoekers bij hun toegangsticket aangeboden krijgen biedt weetjes over de grote rozenfamilie en het verhaal achter het ontstaan van de rozentuin

    .
      Copyright: Arboretum Kalmthout

    Buitenstaanders in de tuin – Kappa kunstroute
    17 juni t/m 28 augustus 2022, elke dag van 10 > 17 uur

    Deze zomer brengt het Noord-Antwerpse Kunstplatform Kappa 50 beeldende kunstwerken als een kunstroute naar de tuin van Arboretum Kalmthout, met als thema ‘Buitenstaanders’. Met een specifieke plek in de arboretumtuin voor ogen, creëerden de kunstenaars werken waarin hun natuurlijke verbondenheid met de natuur weerspiegeld is. De Kappa-kunstenaars tonen dat ze uit het juiste hout gesneden zijn want hun werken getuigen stuk voor stuk dat buitenstaanders aandacht verdienen en dat ze welkom zijn.


    Op zondagen 3 & 31 juli 2022, telkens van 14 tot 16 uur, geven verschillende kunstenaars een woordje uitleg bij het getoonde werk over hoe hun creatie tot stand gekomen is. Een bezoek aan de kunstenaarsroute is inbegrepen in je ticket tot de arboretumtuin. Voor elke bezoeker is er een gratis cataloog beschikbaar.


    Info & tickets:www.arboretumkalmthout.be

      Deze zomer brengt het kunstplatform Kappa 50 beeldende werken naar de tuin van Arboretum Kalmthout met als thema ‘Buitenstaanders’. Voor elke bezoeker is er bij de kunstroute een gratis cataloog inbegrepen in het toegangsticket tot het provinciaal domein.


      Copyright: Arboretum Kalmthout

    Meubelontwerpen Thomas More Hogeschool
    t/m 15 juni 2022, elke dag van 10 > 17 uur

    Studenten meubelontwerp van de voortgezette opleiding van Thomas More Mechelen vonden in Arboretum Kalmthout inspiratie én hout van bijzondere bomen om mee aan de slag te gaan. Voor hun allereerste opdracht maakten ze een meubel met massief hout van de in 2021 gesneuvelde rode beuk uit de rozentuin en van een taxus, die enkele jaren geleden om veiligheidsredenen verwijderd was. In groepjes werkten de studenten aan enkele unieke ontwerpen met het gerecupereerde hout. De werken zijn te bewonderen in de rozentuin, op de border waar de rode beuk stond, en in het paviljoen in de vlindertuin. Daarna keren de meubels terug naar de Thomas More hogeschool in Mechelen, waar ze te zien zullen zijn op de eindejaartentoonstelling van de opleiding.


    Info & tickets:www.arboretumkalmthout.be

       In groepjes werkten studenten meubelontwerp van Thomas More Mechelen aan enkele unieke ontwerpen met het gerecupereerde hout van de in 2021 gevallen rode beuk in de rozentuin. De meubels, van een vuurkorf tot een tafel en enkele banken, staan er nu tijdelijk tentoon, teruggekeerd als het ware naar de plek van hun oorsprong.


      Copyright: Arboretum Kalmthout

    Kalligrafie & keramiek in de galerie
    t/m 24 juni 2022, gratis, elke dag van 10 > 17 uur

    Kalligrafie is voor Linda Truyers al jaren een passie en ook deels haar job. Samen met keramiste Els Van Hove stelt zij tentoon in de galerie. Linda Truyers gebruikt historische alfabetten maar ook moderne versies en eigen creaties. Ze ontwerpt wenskaarten, maakt werken op papier, doek, glas en keramiek (samen met Els Van Hove), en letterobjecten in hout. Werken met klei is voor Els Van Hove als werken met de vier natuurelementen. Ze maakt beeldjes, gebruiksvoorwerpen en kleine kunstwerken met letters. De meeste kunstwerken uit de galerie zijn te koop, en ook in de cadeaushop van Arboretum Kalmthout zijn de de originele spreuken in houtsnijwerk te ontdekken.


    Info:www.arboretumkalmthout.be

    Botanisch tekenen
    16 juni 2022, workshop van 9 > 16.30 uur

    Waar beter een workshop botanisch tekenen volgen dan in een botanische tuin? Schilder Jenny Van Gimst leert beginners en gevorderden verschillende teken- en aquareltechnieken aan. Inspiratie is er uiteraard in overvloed te vinden in de arboretumtuin.

    Info & inschrijven:www.arboretumkalmthout.be

    Extra datum: 15 september 2022

    Zomerspeurtocht
    1 juli t/m 31 augustus 2022, elke dag van 10 > 17 uur

    Volg de zomerspeurtocht in Arboretum Kalmthout en duik in de wereld van de natuurkunstenaars. Zet je artistieke bril op en kijk mee naar hun favoriete planten, bloemen en bomen. Er zijn leuke opdrachten en spelletjes in de arboretumtuin, en misschien maak je wel je eigen kunstwerkjes. De zomerspeurtocht brengt je middenin een botanisch paradijs op zoveel knutselideeën dat je er een vakantie lang mee kunt vullen.

    De zomerspeurtocht is ideaal voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

    Info & tickets:www.arboretumkalmthout.be

      Kinderen ontdekken op een speelse manier tijdens de zomerspeurtocht de 13,5 hectare arboretumtuin, een ideale activiteit voor in de zomervakantie.

      Copyright: Arboretum Kalmthout

    Zomergevoel

    Overnachten in de Cocoon
    11 juni t/m 30 september 2022

    Vanaf 11 juni 2022 kun je elke dag van de zomer exclusief logeren in hartje Arboretum Kalmthout. Na sluitingstijd krijg je voor één avond en nacht toegang tot een 165-jarig botanisch paradijs, een magisch gevoel. Geniet van 13,5 hectare tuin en overnacht er in alle rust. De Cocoon zweeft tussen de bomen en wiegt je zachtjes in slaap. Droom nu al weg en boek een onvergetelijke mini-vakantie voor twee.

    Info & tickets:www.arboretumkalmthout.be

    Tai chi in de tuin
    t/m 29 september 2022, elke donderdag, 10.30 > 12 uur

    Verwen je lichaam en geest met tai chi in de arboretumtuin. Tai chi is een harmonieuze oosterse bewegingskunst waarbij je met zo weinig mogelijk inspanning je hele lichaam beweegt in een opeenvolging van trage maar vloeiende bewegingen. Lesgever Marc Wens zoekt elke sessie een nieuw plekje uit. Zo beleef je de seizoenen telkens op een andere manier. Ook voor beginners!

    Info & tickets:www.arboretumkalmthout.be

    Piknikfabrik
    t/m 30 september 2022, 10-17 uur

    Zin in een gezellige picknick, een babbel met familie of vrienden en een wandeling door de arboretumtuin? De Piknikfabrik levert kant-en-klare lunchpakketten voor groepen van 8 tot 20 personen in het paviljoen van de vlindertuin. Hapjes en drankjes worden met zoveel mogelijk (bio-)producten uit de korte keten bereid. Picknicks zijn steeds vooraf te reserveren, contacteer hiervoor rechtstreeks de Piknikfabrik.


    Info & reserveren:www.piknikfabrik.be

      Het zomeraanbod van Terra Nova biedt avontuurlijke én betaalbare activiteiten dicht bij huis in de groen- en recreatiedomeinen van de provincie Antwerpen en in de landgoederen van Kempens Landschap. Overnachten in een zwevende cocoon in Arboretum Kalmthout is er één van. Een onvergetelijke ervaring!

      Copyright: Arboretum Kalmthout

    ALGEMENE PRAKTISCHE INFO

    Contact- & bezoekadres
    Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België
    T +32 (0)3 666 67 41
    E info@arboretumkalmthout.be

    Openingstijden
    Dagelijks van 10 tot 17 uur, ook op zon- en feestdagen.

     

    Vragen? Lees de FAQ’s

    Op de website vind je een overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen.

    Bereikbaarheid
    Het NMBS station van Kalmthout ligt op 200 m van de ingang van Arboretum Kalmthout.
    De Fietsostrade F14 Essen-Antwerpen ligt naast het domein.
    Eigen parking + extra parking aan NMBS station Kalmthout.
    Meer informatie over bereikbaarheid op de website

    Website
    www.arboretumkalmthout.be


    Social media
    www.facebook.com/arboretumkalmthout
    twitter.com/arboretumkalmt

    www.instagram.com/arboretumkalmthout

    #arboretumkalmthout














    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!