Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    26-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     



    Provincie Antwerpen

    24 | 01 | 2022

    Europees minister en fotograaf voor één dag
    544 leerlingen volgen EUropa Xpert-workshops in het Fotomuseum

    24 klassen uit het 5de en 6de leerjaar trekken de volgende drie weken naar het Fotomuseum in Antwerpen voor een combinatie van de Europese Unie en fotografie. Ze volgen er de interactieve EUropa Xpert-workshop van Europa Direct en nemen deel aan een groepsfotoworkshop van het Fotomuseum. De deelnemende scholen komen uit Antwerpen, Brecht, Balen, Deurne, Kruibeke, ’s-Gravenwezel en Schoten.

     

     

    Spelenderwijs leren

    Moeten plastiek zakjes verboden worden? Over die vraag buigen 11- en 12-jarigen zich de volgende weken tijdens een Europese ministerraad in het Fotomuseum. De ministerraad maakt deel uit van de EUropa Xpert-workshop waarmee Europa Direct de provincie rondtrekt. Tijdens deze workshop ontdekken jongeren spelenderwijs de Europese Unie. “Kennis over de Europese Unie is opgenomen in de eindtermen van het lager onderwijs, maar blijft voor leerkrachten een moeilijk onderwerp om in de klas te brengen. Europa Direct ondersteunt hen niet enkel via deze populaire workshops, maar ook via navormingen, handleidingen en gratis les- en uitleenmateriaal,” licht gedeputeerde Kathleen Helsen, bevoegd voor Europese samenwerking, toe.

     

    Donkere kamer

    De jongeren wanen zich niet enkel Europees milieuminister tijdens deze daguitstap, maar ervaren ook hoe het is om een fotograaf te zijn. Tijdens de groepsfotoworkshop van het Fotomuseum ontdekken leerlingen de wondere wereld van de fotografie, gaan ze aan de slag in de donkere kamer, en experimenteren ze met de basisprincipes van analoge fotografie. De klas gaat als origineel aandenken met een eigen afdruk naar huis

    .

    De EUropa Xperten van De Dames uit Antwerpen in actie  - Copyright: Provincie Antwerpen

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    24 januari – 11 februari

    09.30-14.15

    Deelnemende scholen:

    • 24/01: De Dames, Antwerpen
    • 25/01: Sint-Michielschool, Brecht
    • 27/01: De Krinkel, Kruibeke
    • 28/01: De Krinkel, Kruibeke
    • 31/01: De Kleine Wereld, Antwerpen
    • 01/02: Kadee, Deurne
    • 03/02: Dromenvanger, Deurne en Sint-Ludgardis, Antwerpen
    • 04/02: Sint Ludgardis, Antwerpen
    • 07/02: Benoth Jerusalem vzw, Antwerpen
    • 08/02: Sint-Eduardus, Schoten
    • 10/02: Heilig Hart van Maria, ‘s-Gravenwezel & De Spiegel, Antwerpen
    • 11/02: De Klimboom, Balen


    Waar:
    Fotomuseum, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen

     

    Over Europa Direct

    Europa Direct provincie Antwerpen is een informatiecentrum over de EU, opgericht door de provincie Antwerpen in samenwerking met de Europese Commissie en FOD Buitenlandse Zaken. Een belangrijke pijler van deze dienst is het aanbod voor scholen met workshops, vormingen en lesmaterialen. In de EU zijn er 400 Europa Direct informatiecentra. Ze beantwoorden vragen en organiseren acties om het Europese bewustzijn aan te wakkeren en burgers te betrekken bij de toekomst van de EU.

     

    Over EUropa Xpert in het Fotomuseum:
    https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dese/dienst-europa/europa-in-de-klas/europa-xpert/fomu.html

     

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Kathleen Helsen, CD&V gedeputeerde bevoegd voor Europese samenwerking

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Stichting Kempens Landschap

    Gemeente Puurs-Sint-Amands

    KVNS

    25 | 01 | 2022

    Eerste stap naar de heropbouw en restauratie van de Gansakkermolen in Puurs-Sint-Amands
    Architect aangesteld voor molen die van Kempen naar Klein-Brabant verhuist

    De als monument beschermde Gansakkermolen is eigendom van de Koninklijke Vereniging voor Natuur- en Stedenschoon (KVNS). Stichting Kempens Landschap sloot in 2021 een beheersovereenkomst af met KVNS en Lokaal Bestuur Puurs-Sint-Amands om de restauratie en herbestemming van de molen, die aanvankelijk in Geel stond, in goede banen te leiden. Dit proces begint met de keuze voor een architect. Architect Patrick Vanroy uit Meerhout gaat nu de uitdaging aan. 

    De Gansakkermolen: eeuwenoud erfgoed


    De Gansakkermolen is een houten standaardmolen die dateert uit 1797 en is beschermd als monument. De molen stond oorspronkelijk op de Gansakker, in het centrum van Geel, waar hij steeds meer ingesloten werd door de aangrenzende bebouwing. Na jaren van inactiviteit werd de molen gedemonteerd en in 2014 aangekocht door de Koninklijke Vereniging voor Natuur- en Stedenschoon, die hem in Puurs-Sint-Amands in een open landschap wou heropbouwen bovenop een molenbelt die reeds als molenmuseum is heringericht.

     

    Beheersovereenkomst

     

    In 2021 sloten KVNS en Lokaal Bestuur Puurs-Sint-Amands een beheersovereenkomst af met Kempens Landschap. Deze organisatie beheert heel wat erfgoed en open ruimte in de provincie Antwerpen vanuit een brede visie op natuur, erfgoed, recreatie en landbouw. Jan De Haes, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Kempens Landschap legt uit: “De komende jaren zal Kempens Landschap het beheer van de Gansakkermolen overnemen. Daardoor kunnen we snel schakelen en onze expertise optimaal inzetten om de molen te restaureren en herop te bouwen in Puurs-Sint-Amands. De gemeente is nauw betrokken en zorgt ondermeer voor de tijdelijke opslag van de molenonderdelen.”

     

     

    Links: Gansakkermolen op oude locatie in Geel – Rechts: toekomstbeeld van heropgebouwde Gansakkermolen op Molenmuseum in Puurs-Sint-Amands - Copyright: Stichting Kempens Landschap

    Stap voor stap

     

    “Eerst en vooral moeten alle onderdelen van de beschermde molen goed in kaart gebracht worden. Hiervoor stelden we een architectenbureau aan na een aanbestedingsprocedure,” aldus Kathleen Helsen, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Kempens Landschap. “Architect Patrick Vanroy uit Meerhout kwam als eerste uit de selectie. Dat architectenbureau heeft al heel wat molenrestauraties op het palmares. Het eerste werk bestaat er nu uit om een voorontwerp te maken voor de heropbouw en restauratie van de Gansakkermolen.”

     

    Koen Van den Heuvel, burgemeester van Puurs-Sint-Amands: “We zijn ervan overtuigd dat dit de juiste aanpak is voor de Gansakkermolen. Dit bijzondere monument verdient het om heropgebouwd te worden. Vlakbij de nieuwe locatie voor de Gansakkermolen stond in het verleden ook al een (Schelde)molen. Door deze vorm van landschapsherstel kunnen erfgoedelementen zoals de Gansakkermolen opnieuw bijdragen aan de identiteit van de regio. Van zodra de molen heropgebouwd is start de Vlaamse Landmaatschappij met de omgevingsaanleg van het perceel. Zo zal het perceel verder worden ingericht met een kleine parking, paden, zitelementen,… Het project past immers mooi in het landinrichtingsplan.”

    Beleidsverantwoordelijken:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap

    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap

    Koen Van den Heuvel, burgemeester Puurs-Sint-Amands








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Provincie Antwerpen


    Arboretum Kalmthout

    Wie wordt Miss Hamamelis 2022?
    Prijs voor de mooiste toverhazelaar, 30 januari 2022, 15 uur, Kalmthout

    Neen, geen échte missverkiezing natuurlijk maar wél het mooist bloeiende takje van een toverhazelaar uit de tuinen van bezoekers. In Arboretum Kalmthout bloeien de toverhazelaars, of Hamamelis, volop: struiken overladen met geurende bloempjes in geel-oranje-rood, als serpentine krullen ze op aan kale takken. Het provinciale groendomein beheert zelf de grootste en meest diverse collectie toverhazelaars van het Europese vasteland. De arboretumtuin is dan ook een spectaculair zicht en viert met de Hamamelisfeesten in januari en februari zijn winters hoogtepunt.

     

    Kers op de taart is aanstaande zondag, wanneer de ludieke prijsuitreiking voor het mooist bloeiende takje van een toverhazelaar plaatsvindt: Miss Hamamelis 2022. In het defilé kunnen enkel takjes uit de tuinen van bezoekers meelopen want iedere eigenaar van een toverhazelaar kan zijn of haar mooiste takje binnenbrengen op vrijdag en zaterdag tussen 10 en 17 uur, of op zondag vóór 10.30 uur. Een professionele jury geeft de anonieme takjes een score binnen verschillende categorieën en ook bezoekers kunnen een stem uitbrengen in de Publieksprijs. Voor elke inzender van een winnend takje is er een leuke, passende prijs.

    De pers is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking van de Miss Hamamelisverkiezing op zondag 30 januari 2022 om 15 uur in het onthaalgebouw van Arboretum Kalmthout. Vanaf 10.30 uur staan de deelnemende takjes er opgesteld en kan het stemmen beginnen.

     

    De Hamamelisfeesten lopen nog tot en met 27 februari 2022. Elke dag om 14 uur is er een wandeling met een gids langs de collectie toverhazelaars in het 13,5 hectare domein (vooraf tickets reserveren is aangeraden).

     

    De mooiste toverhazelaartakken uit tuinen en terrassen gaan in competitie tijdens de Miss Hamamelis-verkiezing 2022 van Arboretum Kalmthout op zondag 30 januari 2022.

    Copyright: Arboretum Kalmthout

    PRAKTISCHE INFO 

    Wanneer
    Zondag 30 januari 2022, stemmen vanaf 10.30 uur, prijsuitreiking om 15 uur

    Waar
    Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België

    Opstelling in het onthaalgebouw, vrije toegang met mondmasker.

    COVID-corona: Arboretum Kalmthout neemt veiligheidsmaatregelen, lees de FAQ-vragen op onze website.

    Programma

    10.30 uur:

    stemronde deelnemende takjes, doorlopend

    15.00 uur:

    Prijsuitreiking Miss Hamamelis 2022:

    Miss Hamamelis 2022 – Prijs van de Jury

     

    Miss Hamamelis 2022 - Publieksprijs

     

    Miss Hamamelis 2022 – Finalist (beste gele, beste oranje, beste rode)

    15.10 uur

    Fotomoment en mogelijkheid tot interviews met de winnaars en met conservator-directeur Abraham Rammeloo


    Contact interviews
    Ir. Abraham Rammeloo BNT
    conservator-directeur Arboretum Kalmthout
    T








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen

     

     

     


    Agendatip
    Provincie Antwerpen

    De familie Cogels in het Rivierenhof
    zondag 20 februari 2022 om 10u of om 14u in het provinciaal groendomein Rivierenhof (Deurne).

    Duik in het verleden van het Rivierenhof

    De adellijke familie Cogels speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van Deurne. Van de 18e tot de 20e eeuw waren zij de kasteelheren en kasteeldames van het Rivierenhof. Ontdek tijdens deze gegidste wandeling hoe ze deze plek omtoverden tot een weelderig kasteeldomein. Maak kennis met Jean-Baptist III Cogels en zijn mooie kasteel, met de Deurnese burgemeester Georges Cogels, met den John van de Cogels-Osylei, met baron Fredegand en met de dappere kasteelvrouw Louise. Je neemt ook een kijkje in de twee mooie parkvilla's die Louise Cogels begin jaren 1900 voor haar dochters langs de Turnhoutsebaan liet bouwen. Daarbij worden ook enkele trappen gelopen, er is geen lift.

     

    Geïnteresseerd om mee te gaan?

    De gids verwacht je op zondag 20 februari 2022 om 10u of om 14u aan de oostvleugel van het kasteel Rivierenhof, Parkweg in 2100 Deurne. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelnemen aan deze leerrijke wandeling is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Inschrijven kan vanaf maandag 31 januari via www.provincieantwerpen.be > kalender Rivierenhof.

     

    Meer info nodig?

    Infopunt Domeinwacht Rivierenhof staat je graag te woord via T 03 360 52 18.

     

    De parkvilla waar domeinwachters de bezoekers van het Rivierenhof vandaag verwelkomen - Copyright: onbekend.Foto uit 1910

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer en waar:

    Zondag 20 februari 2022 om 10u of om 14u.

    Afspraak aan de oostvleugel van kasteel Rivierenhof, Parkweg in 2100 Deurne.

     

    Deelnemen:

    Gratis!

    Vooraf online inschrijven is verplicht en kan vanaf maandag 31 januari 2022 via www.provincieantwerpen.be > kalender Rivierenhof

    Er worden ook enkele trappen gelopen, er is geen lift.

     

    Meer info:

    Infopunt Domeinwacht Rivierenhof op T 03 360 52 18.

     

    Website:

    www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

    Social media:

    www.facebook.com  > Rivierenhof

    www.instagram.com > Rivierenhof

    www.twitter.com > DeDomeinen

    Beleidsverantwoordelijke:

    Mireille Colson, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor recreatie- en groendomeinen

    Helke Verdick, perscontact & communicatie






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!