Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    22-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.district Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21 | 10 | 21

     

    Gratis burenbox voor straatfeesten en speelstraten

     

    Alle inwoners van district Antwerpen die in december of januari een speelstraat, straatfeest, nieuwjaarsdrink of burenborrel organiseren kunnen een gratis burenbox aanvragen.

     

    De burenbox zit boordevol herbruikbaar materiaal om momenten met de buren nóg gezelliger te maken. Met herbruikbare bekers en borden, vlaggetjes, een affiche om buren uit te nodigen, stoepkrijt, bakvormpjes en ingrediënten voor koekjes kunnen bewoners hun evenement extra kleur geven.

     

    De aanvraag voor de burenbox loopt via het districtsfonds. Aanvragen kan zolang de voorraad strekt. 

     

    “Met de burenbox willen we onze bewoners stimuleren om opnieuw een gezellige activiteit met hun buren te organiseren. De box is een leuke bijkomende ondersteuning voor hun burenborrel, straatfeest of speelstraat. Ik kijk er alvast naar uit om in heel wat straten onze nieuwe vlaggenlijnen te zien wapperen”, zegt districtsschepen voor wijkwerking Femke Meeusen.

     

    Meer info op www.districtantwerpen.be of via deze rechtstreekse link.

     

    Verantwoordelijke: Femke Meeusen, districtsschepen voor wijkwerking

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Provincie Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    PROVINCIE ANTWERPEN

    22 | 10 | 2021

    Wijkbewoners ontdekken toekomstplannen stationsomgeving Boom
    Infomarkt op 27 oktober toont mogelijke alternatieven voor de buurt

    Met het Masterplan 'De Stationsomgeving Verbindt' onderzoeken provincie Antwerpen en lokaal bestuur Boom samen de mogelijkheden voor de betreffende wijk. In december 2019 konden bewoners hun wensen en bezorgdheden kenbaar maken op een eerste infomarkt. Samen met bijkomende informatie van partners zoals onder meer OVAM, De Lijn en NMBS zijn de resultaten hiervan verwerkt tot enkele mogelijke ontwerpalternatieven. Bewoners kunnen hiermee kennismaken tijdens een tweede infomarkt, op 27 oktober in de stationshal van Boom.

    Vandaag ligt de stationsomgeving van Boom er wat verwaarloosd bij. De Rupel om de hoek en de vlotte bereikbaarheid via spoor en fiets creëren nochtans interessante kansen. Om deze kansen te onderzoeken, hebben provincie Antwerpen en lokaal bestuur Boom de handen in elkaar geslagen.

    Er is de afgelopen maanden achter de schermen heel wat werk verzet”, vertelt Luk Lemmens, gedeputeerde voor ruimtelijke planning. “Begin dit jaar is een ontwerpbureau aan de slag gegaan met een grote informatieronde bij alle betrokkenen. Op basis daarvan zijn dan enkele veelbelovende alternatieven ontwikkeld. Belangrijke aandachtspunten zijn betere verbindingen met de omliggende wijken, meer groen en levendigheid in de buurt, en een nieuwe rol voor het openbaar vervoer en de fiets.”

    Tijdens de info-avond van 27 oktober ontdekken wijkbewoners en geïnteresseerden deze alternatieven. Iedereen is welkom tussen 19 en 21 uur, inschrijven is niet nodig. “Ook deze keer kunnen mensen hun opmerkingen en suggesties achterlaten, deze verwerken we samen met de bevindingen van projectpartners en experten”, zegt gedeputeerde Lemmens. “Tijdens het infomoment zijn medewerkers van de provincie, het lokaal bestuur Boom en van het ontwerpteam aanwezig om vragen te beantwoorden.

    Intussen is op het terrein al de eerste activiteit afgerond. In het voorjaar startte OVAM met de sanering van de verlaten bedrijfssite Frateur, vlak naast de A12. De toekomstige bestemming voor grond en loodsen ligt nog niet vast. Ook hiervoor kunnen de wijkbewoners suggesties achterlaten op de infomarkt van 27 oktober.

    Met de sanering van de site Frateur is een eerste stap in de heropleving van de buurt alvast gezet”, vertelt Tom De Wandelaere, schepen van Ruimtelijke Ordening in Boom.“Begin oktober organiseerden we samen met OVAM een rondleiding voor de buurt om het resultaat van de sanering te bekijken. In eerste instantie willen we nu zo snel mogelijk het terrein vergroenen en zorgen voor een mooie groenbuffer met de A12. Ondertussen hopen we samen met de buurt heel wat ideeën te kunnen uittekenen voor een tijdelijke invulling van de site. Ook voor de rest van de wijk zoeken we samen met de provincie, de buurt en het ontwerpteam naar enkele kleine ingrepen om de buurt op korte termijn een stuk aantrekkelijker te maken.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEURNE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    21 | 10 | 2021

     

    Deurnenaar Johan Van Bosch ontvangt titel ‘Eredeken van de Arbeid’

     

    Op donderdag 21 oktober 2021 ontving Deurnenaar Johan Van Bosch de titel ‘Eredeken van de Arbeid’ van Frank Geudens, voorzitter van de districtsraad van Deurne.

    Eredeken van de Arbeid

    De kandidatuur voor de titel Eredeken van de Arbeid aan Johan Van Bosch werd ingediend door de Nationale Centrale Landbouw-Service vzw en unaniem goedgekeurd door alle leden van het Organiserend Comité. Een eredeken van de Arbeid is een onderscheiding op het hoogste niveau op gebied van arbeid, erkend door de beroepssector voor het geleverde werk en wanneer iemand beschouwd wordt als ambassadeur van de sector.

     

    Johan Van Bosch

    Johan Van Bosch ontving deze titel voor zijn jarenlange en onbaatzuchtige inzet voor de sector van aannemers van landbouwwerken. Toen hij in 2003 algemeen secretaris werd, had de beroepsvereniging 60 leden, nu zijn dat er bijna 800. Daarnaast heeft hij de taak van woordvoerder in het paritair comité 132 zeer goed en consequent opgenomen. Hij kan op een simpele manier de verzuchtingen en problemen van de sector verwoorden aan derden. Hij geeft eveneens opleidingen aan loonwerkers en kan de wetgevende taal simpel verwoorden aan de leden. Johan Van Bosch verdedigt ook de belangen van de sector in diverse organisaties, zoals VEGAPLAN, EDUplus, Mission Wallonne des Secteurs Verts en PCLT, waar hij lid is van het bestuursorgaan. Hij is ook voorzitter van de sectorcommissie 5: Land- en tuinbouwgebonden activiteiten bij de Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO en algemeen secretaris van andere beroepsverenigingen.

     

    Verantwoordelijke: Frank Geudens, voorzitter districtsraad, frank.geudens@antwerpen.be

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen


    20 oktober 2021

    Resultaten provinciale WODCA-controle Antwerpen

    van 16-17 oktober 2021 + bekendmaking WODCA-resultaten eerste helft 2021 (januari t.e.m. september)

     

    1. RESULTATEN PROVINCIALE WODCA-NACHT 16-17 oktober 2021

    3,6% van de gecontroleerde chauffeurs blies positief (3,0% in 2020)

    7,3% van de gecontroleerde chauffeurs reed te snel (9,9% in 2020)

    11 positieve speekseltesten

    33 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken


    Afgelopen weekend namen zowat alle politiezones van de provincie Antwerpen en de federale politie deel aan een provinciale WODCA-actie.   In de nacht van zaterdag 16/10 op zondag 17/10 controleerden politieagenten tussen 22u en 6u ’s nachts in de hele provincie Antwerpen op alcohol en drugs achter het stuur en op overdreven snelheid.  

    Tijdens de provinciale WODCA-actie bracht gouverneur Cathy Berx een bezoek aan een controlepost van de Politiezone Zwijndrecht, in het gezelschap van André Van de Vyver, burgemeester van Zwijndrecht, en Marc Snels, korpschef van de Politiezone Zwijndrecht.

    In 2020 werd er uitzonderlijk geen grootschalige provinciale WODCA-actie georganiseerd in oktober, al vonden er wel elk weekend WODCA-controleacties in de provincie plaats.  Om de cijfers toch te kunnen vergelijken, delen we telkens het resultaat van het volledige jaar 2020 mee. 

     

    Resultaten WODCA-snelheidscontroles nacht 16-17 oktober

    683 bestuurders werden op snelheid gecontroleerd. Daarvan reden er 50 te snel (7,3%) (9,9% in 2020).

    Resultaten WODCA-alcoholcontroles

    3.158 bestuurders werden aan een alcoholcontrole onderworpen, waarvan 115 bestuurders een positieve ademtest aflegden (3,6%) (3,0% in 2020).  Van de 115 bestuurders die meer dan de toegelaten 0,5 promille alcohol in het bloed hadden, hadden 63 bestuurders zelfs meer dan 0,8 promille in het bloed (55 %) (58% in het jaar 2020).

    Resultaten WODCA-drugscontroles

    Bij 23 chauffeurs werd een speekseltest afgenomen. 11 chauffeurs testten positief op de speekseltest en moesten een bloedproef ondergaan (48%) (61% in het jaar 2020).

    Ingetrokken rijbewijzen

    33 rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken.

    Toelichting bij de cijfers van de controlenacht van 16 op 17 oktober 2021:

    Gouverneur Cathy Berx: “Tijdens de nacht van zaterdag op zondag reed maar liefst 7,3% van de gecontroleerde bestuurders te snel. Al is dit een daling ten opzichte van het gemiddelde percentage van het jaar ervoor (-2,6%), het aantal snelheidsduivels op de baan blijft te hoog. Zeker ook omdat uit de analyse van de weekendnachtelijke ongevallen met dodelijke afloop in 2020 bleek dat er elke keer overdreven snelheid mee aan de basis lag.

     

    Verder reed 3,6%van de gecontroleerde bestuurders afgelopen zaterdag onder invloed van alcohol. In vergelijking met de resultaten van het volledige jaar 2020 (3,0%) stijgt dat percentage helaas weer.  Bovendien blijkt opnieuw dat van de bestuurders die een positieve ademtest aflegden, het ruime merendeel (55%) méér dan 0.8 promille in het bloed heeft.  Opvallend is dat dit cijfer al gedurende enkele jaren buitengewoon hoog ligt. Voor velen betekent drinken blijkbaar doordrinken. Het bewijst opnieuw dat ‘glazen tellen’ écht niet lukt. Redenen genoeg om te kiezen voor een goed gehandhaafde zero-tolerantie, zoals ook het Europees Parlement onlangs bepleitte.”

     

    2. WODCA-RESULTATEN eerste helft 2021 (januari t.e.m. september)

    5% minder nachtelijke weekendongevallen (217 in 2021/225 in jan-sept 2020) 

    1 persoon verloor het leven door een nachtelijk weekendongeval (jan-sept 2020 = 7)

    40 raakten zwaargewonden door een nachtelijk weekendongeval  (32 in jan-sept 2020)        

    7,8% van de gecontroleerde chauffeurs reed te snel (jan-sept 2020 = 9,0%)

    3,5% van de gecontroleerde bestuurders dronk te veel (jan-sept 2020 = 2,9%)

    205 bestuurders legden positieve speekseltest af (jan-sept 2020 = 237)

    44% van wie een speekseltest onderging, was onder invloed van drugs (jan-sept 2020 = 62%)

     

    Toelichting bij de WODCA-cijfers van januari-september 2021 door gouverneur Cathy Berx:

    “2021 was, net zoals 2020, op heel wat vlakken een uitzonderlijk jaar door de covid-19-pandemie. De coronacrisis alsook verschillende coronamaatregelen die het voorbije anderhalve jaar in ons land van kracht waren, gaven aanleiding tot een sterke daling van de  WODCA-controles én van de grootschalige provinciale WODCA-acties.

    Ook het aantal nachtelijke weekendongevallen lag iets lager. Gelukkig daalde ook het aantal dodelijke verkeersslachtoffers –eindelijk- sterk. In 2020 lieten maar liefst 7 personen het leven door nachtelijke weekendongevallen in onze provincie. In de eerste negen maanden van dit jaar betreuren we één dode door een nachtelijk weekendongeval. De cijfers zijn allicht mede te verklaren door de corona-maatregelen. Tot 8 mei 2021 gold een nachtklok en was de horeca gesloten.  Nachtclubs en discotheken moesten hun deuren gedurende de volledige periode januari-september gesloten houden. Pas vanaf 1 oktober 2021 mochten ze weer feestvierders ontvangen.  Door dit alles waren er veel minder bestuurders op de baan tijdens de (weekend)nachten.

     

    Helaas kon die daling niet verhinderen dat er in de eerste helft van 2021 maar liefst 40 mensen zwaargewond raakten in het nachtelijke weekendverkeer. De cijfers voor overdreven snelheid en rijden onder invloed blijven even hoog als zorgwekkend. Ze tonen aan dat de WODCA-acties helaas noodzakelijk blijven. De boodschap is en blijft daarom: rijd altijd nuchter, rijd nooit te snel en laat je niet afleiden.

     

    Ik dank de politiezones meest hartelijk voor hun enorme inzet, voor hun volgehouden aandacht voor veiliger verkeer, voor veiligere weekendnachten.”

     

    Perscontact:

    Sara Claes
    Kabinetsadviseur – 

    Gouverneur Cathy Berx vertegenwoordigt de provinciale, gewestelijke (Vlaamse) of federale (Belgische) overheid in de provincie Antwerpen. In die hoedanigheid vormt de gouverneur de schakel tussen de vier bestuurlijke niveaus: de federale overheid, de Vlaamse overheid, de provincie en de steden & gemeenten. Zij woont de provincieraden bij en zit de deputatie - het politieke hart van de provincie- voor. Als commissaris van de Vlaamse regering houdt zij bestuurlijk toezicht op de gemeenten en OCMW’s en kan zij beslissingen vernietigen die strijdig zijn met de wetten, decreten en besluiten van de federale of Vlaamse regering.  Als commissaris van de federale regering heeft de gouverneur vooral taken op het gebied van ordehandhaving, veiligheid en crisisbeheer.

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!