NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  09-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK NIEUWS

  Het districtscollege nodigt u en uw partner graag uit op de het officiële openingsmoment van Wilrijk Feest op zaterdag 8 juli 2017 om 16.30 uur, dit ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag 2017.

  Om Wilrijk feest samen met u officieel te openen, nodigen we Emeritus hoogleraar Literatuur en Filosofie Ludo Abicht uit die stilstaat bij de betekenis van de Vlaamse feestdag in het Vlaanderen van vandaag. Daarna luisteren we naar muziek van Bruno De Groote en Ben Faes, verbonden aan de academie van Wilrijk en gerespecteerd als nieuwe lichting Vlaamse componisten.

  Dit openingsmoment voor de viering van de Vlaamse feestdag in Wilrijk wilt u niet missen.

   

   

  Over Ludo Abicht
  Abicht groeide op in Antwerpen en studeerde filosofie en taalkunde. In 1971 haalde Abicht zijn doctoraat Germaanse letterkunde aan de Universiteit van Cincinnati. Hierna doceerde hij dertig jaar. Daarnaast publiceerde hij meer dan 20 boeken en diverse artikelen. Ludo Abicht bekleedde in 2004-2005 de Calewaert-leerstoel, en was van 2005 tot 2006 lid van de commissie-Bossuyt voor normen en waarden. Hij is actief in de Vlaamse Beweging en door iedereen gerespecteerd als verdediger van debat en vrijheid van meningsuiting.

  Het Duo De Groote en Faes. Foto (c) Cas Janssens

  Over duo De Groote en Faes
  De academie van Wilrijk heeft met Bruno De Groote, leraar gitaar popjazz, een van Vlaanderens meest talentrijke jazz gitaristen in huis. Voor de officiële opening van Wilrijk feest, zorgt hij samen met zijn compagnon Ben Faes op contrabas voor een muzikaal cultureel aperitief om u tegen te zeggen. Het Duo De Groote en Faes kan gerekend worden tot een nieuwe lichting van Vlaamse componisten. 

  • Ben Faes is een veelgevraagd contrabassist bij de internationaal gerenommeerde symfonische orkesten zoals de Filharmonie of bij Anima Eterna o.l.v. Jos Van Immerseel, maar ook buiten Vlaanderen zoals het Rotterdam Philharmonsich Orkest. In Faes' composities voor De Groote-Faes Duo hoor je flarden van deze rijke baggage : klassieke harmonieën en romantische gestreken passages. Bijwijlen ook echo's van zijn tijd als begeleider in de groep rond die grote Antwerpenaar, wijlen Wannes Van De Velde.
  • Bruno De Groote legde als gitarist een uiterst breed parcours af. Hij leidde talloze jazzprojecten, componeerde theatermuziek, was vaste begeleider van blikvangers Raymond Van het Groenewoud, Pieter Embrechts, Lady Lynn. Dit jaar trekt Bruno, samen met Ben Faes, op tour met Kommil Foo.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kom op tegen kanker

         

  Sjoelen in HOBOKEN op uitnodiging van de club DE VROLIJKE SCHUIVERS.


  • Sjoelen in HOBOKEN op uitnodiging van de club DE VROLIJKE SCHUIVERS.


   In samenwerking met het Dienstencentrum Klein Heide werd er weer gesjoeld op donderdag 6 juli 2017. De opbrengst gaat naar “kom op tegen kanker”. Dit jaar was het de 12 editie. Zoals voorgaande jaren was er een ruime belangstelling. 17 deelnemende ploegen, de eerste plaats werd behaald door Vrijgeleid1 met 1602 punten nummer twee VDB1 met 1520 punten en op drie staat Seefhoek1 met 1499. Winnen is hier ook minder belangrijk, de sfeer de gezelligheid en het samen zijn is hoofddoel van deze activiteit.

  • Ook de hobyclub was er aanwezig en verkochten de gemaakte stukken te koop voor kom op tegen kanker

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Provincie Antwerpen

  7 | 7 | 2017

  Eerste cocoon in a tree in België #TerraNova17
  Nog 3 plaatsen beschikbaar voor een dromerige nacht in Arboretum Kalmthout

  Terra Nova, het zomerprogramma van de provincie Antwerpen, focust met 5 nieuwe logeeradresjes meer dan ooit op vakantie in eigen land. Van vrijdag 7 juli tot en met 31 augustus kan je overnachten in een cocoon die tussen de bomen zweeft in Arboretum Kalmthout. Zoete dromen verzekerd! Wie kampeert in deze eerste cocoon op Belgische bodem kan exclusief genieten van een privémoment in de arboretumtuin.

   

  Cocoon in a tree Arboretum Kalmthout - Copyright: provincie Antwerpen

  Cocoon in a tree: het arrangement

  De cocoon is gebouwd naar Brits ontwerp en werd gemaakt in Portugal. Het is voor het eerst dat de cocoon ons land aandoet. Inga Verhaert, gedeputeerde bevoegd voor Terra Nova is enthousiast:“De cocoon hangt vlakbij de grote vijver tussen drie hoge bomen in de gele tuin van het Arboretum. Wie een overnachting boekt, wordt letterlijk in slaap gewiegd. Op de achtergrond kwetteren de vogels en ritselen de bladeren. Wie incheckt, krijgt bovendien de sleutel van de tuin. Na sluitingstijd is die voorbehouden voor de aanwezige cocoontoeristen. Avondeten is niet voorzien, maar er zijn picknickmogelijkheden genoeg. Er zijn brasseries en restaurants in de buurt voor wie zin heeft in een warme hap.“

   

  Zwevende bal

  De aluminium structuur in de vorm van een grote bal wordt overspannen met een duurzaam wit zeil. Onder de ronde matras is een luikje met bagagecompartiment. Een klamboe beschermt de kampeerders tegen de muggen. Je geraakt er via een houten ladder. ’s Avonds kan je wandelen door de tuin of relaxen in een afgeschermd loungehoekje met leeshoek en gezelschapsspelletjes zoals mens-erger-je-niet en Stratego. Lampjes die werken op zonne-energie verlichten de weg naar de cocoon van zodra het donker wordt. De cocoon reserveren kan via www.terranova.be/tickets. Momenteel zijn er nog drie nachten beschikbaar.

   

    Boilerplate Terra Nova

   

  Zin in een avontuurlijke zomer? Zoek het niet te ver. Terra Nova selecteerde 16 avonturen op 13 verschillende locaties voor een droomzomer in de provincie Antwerpen: avontuurlijke overnachtingen, beestige activiteiten, verrassende filmvertoningen en workshops. Van 1 juni tot en met 3 september 2017. Info en tickets: www.terranova.be.


  #TerraNova17

   

  Wanneer:
  van 7 juli tot en met 31 augustus 2017, telkens inchecken vanaf 14 uur en uitchecken volgende dag om 11 uur

  Waar:
  Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, Kalmthout

  Meer info:
  www.terranova.be/events/coccoon-a-tree/

  Beleidsverantwoordelijke:
  Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Terra Nova


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERP NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sirenes loeien op donderdag 6 juli 2017


  Op donderdag 6 juli 2017 worden in Antwerpen en omgeving tussen 11.45 en 13.15 uur de elektronische alarmsirenes, opgesteld in risicozones rond nucleaire en Seveso-bedrijven, getest.

   

  De elektronische sirenes die door Binnenlandse Zaken worden opgesteld in welbepaalde risicozones rond nucleaire centra en Seveso-bedrijven worden dagelijks op hun gebruiksklaarheid getest. Dat gebeurt door middel van stille testen. Ze zijn niet hoorbaar voor de bevolking.

   

  Elke eerste donderdag van de eerste maand van ieder trimester worden er ook luide testen uitgevoerd, die meer vertellen over de hoorbaarheid van de signalen. In 2017 zijn er nog luide testen op 6 juli en 5 oktober.

   

  Op het ogenblik van de test zal de sirene een alarmsignaal geven. Dit is een gemoduleerde huiltoon die na een korte onderbreking herhaald wordt. Na dit signaal melden de luidsprekers van de sirene de gesproken boodschap 'Proefsignaal'. Tijdens de test duurt het alarmsignaal ongeveer 1 minuut. Bij een reële noodsituatie duurt het signaal ongeveer 3 minuten en kan het ook meermaals worden herhaald. Bewoners hoeven dus niet ongerust te zijn als ze donderdag 6 juli 2017 deze alarmsignalen horen.

   

  Wie vragen over de testen heeft, kan tijdens de week van de test, tussen 9 en 16 uur, terecht op het gratis nummer 0800 94 113. Eventuele vragen of reacties naar aanleiding van de sireneproeven kunnen ook steeds bezorgd worden aan alerte@ibz.fgov.be.

   

  Bijkomende informatie over het alarmeringsnet van Binnenlandse Zaken kan u vinden op de site www.crisiscentrum.be.  

   

  BE-Alert

  Naast het sirenenetwerk kan de overheid nog andere communicatiekanalen inzetten om de burger te alarmeren bij een noodsituatie. Sinds half juni kunnen de mensen ook worden gealarmeerd via het nieuwe alarmeringsplatform BE-Alert. Bij een noodsituatie (een grote brand, een overstroming, een stroomonderbreking,… ) stuurt BE-Alert automatisch berichten uit. U krijgt die als u bent ingeschreven en de noodsituatie een impact op u heeft. Zo krijgt u snel de juiste informatie en instructies over wat u moet doen. U kan berichten ontvangen via sms, e-mail of een gesproken bericht op een vaste telefoonlijn. Voor een efficiënte alarmering via BE-Alert is het van groot belang dat u zich registreert op de website www.be-alert.be.

   

  Sirenetest op 6 juli: locaties

  In Antwerpen zullen de sirenes loeien bij:

  • ABC Sociale woningen, Reinaartlaan 12 (Linkeroever)
  • PIVA, Desguinlei 244 
  • Hogere Zeevaartschool, Campus Noordkasteel Oost 6
  • Provinciale Verkeerseenheid, d'Herbouvillekaai 9
  • Politie, Antwerpsebaan (Berendrecht)
  • Pyloon, Leugenberg (Ekeren)
  • OLV van Lourdesinstituut, Alfons Jeurissenstraat 13 (Ekeren)
  • Total Raffinaderij, Scheldelaan 16
  • Vopak Terminal Eurotank, Industrieweg 16 – Haven 399
  • Vormingscentrum Noord (seinhuis) blok 9, Noorderlaan
  • Indaver, Poldervlietweg 
  • Vopak Terminal ACS, Scheldelaan 410
  • NV Vollers
  • LBC, Leon Bonnetweg 28
  • Solvay, Scheldelaan 480
  • New Holland, Wilmarsdonksteenweg 32
  • ABT, Nieuwe Westweg
  • Opel Belgium (Powerplant), Noorderlaan 401
  • HesseNoordNatie, Scheldelaan 601
  • HesseNoordNatie, Treurenberg 1-9
  • Sobelgra, Zandvoort 2 - Haven 350 
  • HesseNoordNatie, Delwaidedok 700-714 - Kaai 913
  • Esso, Haven 447 - Polderdijkweg
  • Vollers Belgium/Capella, Kaaien 218-220
  • het vormingsstation Noord 9 aan de Noorderlaan 630
  • het vormingsstation Noord blok 10 aan de Noorderlaan 630
  • Douane en accijnzen, Kattendijkdok Oostkaai 22 A 1
  • Northern Manuport, Mulhouselaan Zuid
  • Belgian Refining Corporation, Scheldelaan 490
  • Monsanto Europe, Scheldelaan 460
  • Degussa Antwerpen, Frans Tijsmanstunnel West
  • Politieschool POTVA (Blok E), Noorderlaan 500 
  • Total, Scheldelaan 4
  • Umicore Precious Metals, A. Greinerstraat 14 (Hoboken)
  • ZNA Hoge Beuken, Cdt. Weynsstraat 165, 2660 Hoboken
  • Stelplaats De Lijn, Putsebaan 204 (Zandvliet)
  • Voetbalterrein, Armenstraatje (Zandvliet)
  • Basisschool Noordland, Begijnhoeve 6 (Zandvliet) 
  • Brandweer, Sint-Jacobsmarkt 58 - 60

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRUGGE

   

   VAN PATAT NAAR FRIET :DE COLORADOGEEST

  De coloradogeest spookt door het ‘frietmuseum’…

  De coloradokevers behoorden bij de ‘patat’

   

  Tekeningen Boschmans Pierre ---)tekst Van Dorst Marie-Louise. Staat er op de kaft van het interessante stripboek.

   

  Wij kregen als eersten de nieuwste strip van Frietje en Tuurke te pakken…

   

  En of het de moeite loont!

   

  Aan het woord is Eddy Van Belle, ‘de drijvende kracht van het museum aan de Vlamingstraat 33 te 8000 Brugge :’

   

   

  ‘De Belgische friet is op wereldvlak, samen met chocolade en bier een echte kwaliteitslabel geworden voor onze Belgische keuken…

  Dit tekenverhaal, het werk van de ex-friturist en nu tekenaar Pierre Boschmans, gaat daar zeker nog toe bijdragen.

                           

  Bedankt Pierre voor dit stripverhaal dat onze Belgische Friet ere aan doet… Veel succes ermee vanwege het Frietmusem Team

   

  En wij nodigen u uit om zo vlug als mogelijk voor een ‘klein prijsje’ het album in uw bezit te krijgen… want op = op…

   

  Alle info bij Pierre Boschmans : tel. 0486 86 73 59
  Foto ©-Georges-Peeters

  Foto ©-Georges-Peeters

  Foto ©-Georges-Peeters

  Foto ©-Georges-Peeters

  Foto ©-Georges-Peeters

  Foto ©-Georges-Peeters


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRUGGE

  Wij melden U met genoegen dat de ontdekking van de schedeltoren bovenop het Tzompantli platform met door de Azteken afgehakte hoofden plaatsvond in het gebouw waar het toekomstig Choco-Story chocolade museum zal ondergebracht worden in Mexico stad.

   

  Een eerste ontdekking gebeurde een goed jaar geleden toen de archeologen een aantal schedels boven haalden en onder ons gebouw een hoek van een Tzompantli platform blootlegden.

   

  Ze hadden eindelijk na 100 jaar zoeken de Huei Zompantli of de grootste van de 7 Zompantlis van de Templo Mayor, oorsprong van de stad Mexico, ontdekt.

   

  Recentelijk werden 3 nieuwe cirkels met schedels ontdekt die een toren vormen van 6 m diameter, die bovenop het platform stond.

   

  Blijkbaar stonden er 2 torens op het Zompantli platform en werden de schedels na een tijd van het platform waar ze op staken vastzaten verwijderd en aan elkaar gemetst in de vorm van een toren.

   

  Bepaalde schedels vertonen misvormingen, blijkbaar afkomstig van andere streken zoals Veracruz.

   

  Merkwaardig is ook de aanwezigheid van vrouwelijke schedels en van 1 kinderschedel.

   

  Dit zou de belangrijkste archeologische vondst in heel Mexico zijn sinds de laatste 100 jaar en deze is te danken aan het project om in dat gebouw een Choco-Story chocolade museum onder te brengen.

  Nieuwe ontdekking in het gebouw van het toekomstig Choco-Story museum op de Zocalo in Mexico Stad

   

  Wij hadden al geïnformeerd betreffende de ongelooflijke vondst door archeologen van de INAH in ons huis op de Zocalo (grote markt van Mexico Stad).

   

  De « tzompantli » of rij van schedels, die ontdekt werd, bestaat uit een groot platform, waarvan een hoek onder ons huis zit.

   

  Bepaalde archeologen beweren dat het tot 35.000 schedels kon bevatten (10 rijen van 70 palen met telkens tussen 2 palen 10 rijen van 5 schedels = 10 x 70 x 10 x 5 = 35.000 schedels).

   

  Volgens de omschrijvingen van Spanjaarden uit die periode (einde 16de eeuw) stonden er ook 2 torens gemaakt met schedels op het platform, die zo’n 20 meter hoog waren.

   

  De basis van één van die torens bevindt zich ook onder ons gebouw (foto 1).

   

  Maar wat ongelooflijk is, is dat de archeologen zopas vastgesteld hebben, dat de Azteken rond die toren, nog eens 3 rijen schedels hadden bijgemetst, wat aan die toren een diameter geeft van 6 meter (foto 2).

   

  Meer dan 100 schedels werden reeds door de archeologen weggenomen, voor verdere studie.

   

  Blijkbaar zouden de schedels niet van één en dezelfde regio afkomstig zijn.
  Er zitten bijvoorbeeld misvormde afgeplatte schedels tussen, wat typisch zou zijn voor de Veracruz regio (foto 3).

   

  In de schedels zijn er ook inkepingen te zien. Sporen van obsidiaanmessen.
  Het vel en vlees zou weggesneden zijn vóór de schedels op staken werden geplaatst (zie foto’s 4 et 5).

   

  Bijna alle schedels die zich in en rond de toren bevinden vertonen een opening aan beide kanten en hingen dus voordien op het platform.

   

  Waarom werden ze daar weggehaald om ze dan in de torens te verwerken ?

  Om plaats te maken voor nieuwe schedels ?

  Dit is één van de vele vragen die de vondst opwekt.

   

  Er zitten bijvoorbeeld ook een paar vrouwelijke schedels en één van een kind tussen.

   

  Een enkele schedel toont een gevijlde tand. Dit was blijkbaar om op een jaguar te gelijken, een dier dat veel gebruikt werd in de mythologie van de Azteken.

   

  Foto 6 : de archeologen aan het werk.

   

  Foto 7 : het resultaat van de opgravingen.

   

   bij Eddy Van Belle   0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!