Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    02-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    01 | 04 | 21

     

    Burgerbegroting: bewoners zetten meeste geld ooitin op groene thema’s

     

    Voor de achtste keer verdeelden de inwoners van district Antwerpen het geld van de Burgerbegroting en beslissen zo over 10 procent van het jaarbudget van het district.

     

    Inwoners van district Antwerpen verdeelden de afgelopen weken maar liefst 1,4 miljoen euro over de 12 populairste thema’s van de Burgerbegroting. Omwille van het coronavirus gebeurde dat voor het tweede jaar op rij uitsluitend online, zowel individueel als via videoconferenties. Dit jaar gaat er een recordbedrag naar groene thema’s.

    Dit zijn de 12 thema’s en de toegekende bedragen:

     

    • groen in straten en op pleinen: 170.891 euro
    • verkeersremmende maatregelen: 84.369 euro
    • meer bomen: 172.284 euro
    • fietsvriendelijke straten: 127.666 euro
    • tuinstraten en experimenteel groen: 104.312 euro
    • ontharden: 132.038 euro
    • ontmoeting in de buurt: 114.419 euro
    • klimaat- en milieuprojecten: 109.414 euro
    • buurtconcerten en -feesten: 98.241 euro
    • aantrekkelijkere pleinen: 110.161 euro
    • kindvriendelijke straten: 85.003 euro
    • cultuur op straten en pleinen: 91.202 euro

     

    Districtsschepen van participatie & Burgerbegroting Femke Meeusen ziet veel mogelijkheden binnen de gekozen thema’s en toegewezen bedragen: “De helft van het volledige budget wordt toegewezen aan groene thema’s. Er zal dus ongetwijfeld meer groen in het straatbeeld verschijnen. Naast vergroening vinden onze inwoners verkeersveiligheid belangrijk waardoor de thema’s ‘verkeersremmende maatregelen’, ‘fietsvriendelijke straten’ en ‘kindvriendelijke straten’ een mooi budget krijgen. Binnen de thema’s ‘buurtconcerten en -feesten‘ en ‘cultuur op straten en pleinen’ zijn er dan weer leuke initiatieven mogelijk om ons district nog meer te laten bruisen. De Burgerbegroting draagt zo bij aan een groen, aangenaam en bruisend district. Ik kijk uit naar alle ideeën die vanaf nu mogen binnenstromen.”

     

    Nu de bedragen verdeeld zijn, gaat de volgende fase van de Burgerbegroting van start. Iedereen kan nu ideeën indienen via www.burgerbegroting.be. Een idee moet passen binnen een van de 12 thema’s en de gekozen bedragen, en kan doorgestuurd worden tot en met maandag 17 mei 2021 (9 uur).

     

    In september kiezen de inwoners vervolgens welke ideeën effectief geld krijgen, dit doen ze zowel online als op het Burgerbegrotingfestival. Alle info is te vinden op www.burgerbegroting.be.

     

      

    Verantwoordelijke districtsschepen: Femke Meeusen, districtsschepen voor participatie & Burgerbegroting

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    02 | 04 | 2021

    Hondenwandelingen in het Rivierenhof leiden langs hondentoiletten
    4 hondentoiletten, 3 routes, 1 hof

    Het provinciaal groendomein Rivierenhof is populairder dan ooit, ook bij viervoeters. Dat blijkt uit de hoeveelheid hondenpoep die in het park opduikt. Om dat probleem aan te pakken, lanceert het Rivierenhof drie hondenwandelingen. De routes leiden honden en hun baasjes langs de mooiste plekjes in het park. Onderweg passeren ze minstens één hondentoilet en een paar snuffelpaaltjes.

    Het provinciaal groendomein Rivierenhof is een groene long op een boogscheut van de stad Antwerpen. Buurtbewoners, gezinnen, wandelaars en scholen gebruiken het domein om te wandelen, fietsen, spelen en genieten. Ook bij hondeneigenaars is het Rivierenhof erg populair. Dit is op verschillende plekken in het park duidelijk merkbaar. Hondenpoep wordt achtergelaten en honden doen hun behoeftes tegen bomen en verlichtingspaaltjes. Dit zorgt voor overlast en is onhygiënisch. Bovendien is het schadelijk voor aanplantingen en materiaal.

    De campagne Hondenpoep Rivierenhof pakt dit probleem aan. In samenwerking met Mooimakers (een Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van OVAM, Fost Plus en de VVSG) werd een plan opgesteld om de overlast van hondenpoep in het park terug te dringen. Het Rivierenhof voorziet vier hondentoiletten: twee langs de Jezuïetendreef, één langs de Lundendreef en één aan Speeltuin West.

    Een hondentoilet is een speciaal ingericht plekje waar de honden hun behoeftes kunnen doen. In het Rivierenhof is dat een met hout omheind stukje grond, met een houten paal in het midden en een speciale hondenvuilbak. De hondentoiletten zijn ook te herkennen aan de infoborden met daarop onze gloednieuwe hondenwandelingen. Op verschillende strategische plekken in het park verschijnen ook snuffelpaaltjes.

    Op stap met de hond in het Rivierenhof - Copyright: Provincie Antwerpen

    Snuffel er op los!

    Drie gloednieuwe hondenwandelingen in #onzenhof leiden langs de hondentoiletten en snuffelpaaltjes. De gele route ‘Plas & Go’ focust op een snelle plaspauze van maximum 10 minuten. Het oranje pad ‘Korte Kwispel’ duurt zo’n 30 minuten en is perfect om de poten even te strekken. En als tijd niet van tel is, kies dan voor de paarse route ‘Snuffelen à volonté’. Deze duurt ongeveer 45 minuten.
    De routes kunnen naar hartenlust met elkaar verbonden en gecombineerd worden.

    Hondenkakje in het zakje

    Alle wandelingen staan op infoborden aan de hondentoiletten, dichtbij de ingangen van het park. Via een QR- code kunnen de wandelingen ook online gevolgd worden.
    Wandelen in #onzenhof moet leuk blijven voor iedereen. Houd honden aan de leiband. Ruim elk hondenkakje op met een zakje. Langs de routes staan verschillende vuilbakken om afval in weg te gooien. “De domeinwachters zullen in samenwerking met stadstoezichters regelmatig controle uitoefenen. Hondeneigenaars die het goed doen, kunnen worden beloond met een kleine attentie. Als de regels niet worden gevolgd, zullen hondeneigenaars daarop attent gemaakt worden. Zo willen we iedereen stimuleren om #onzenhof mee proper te houden.” sluit gedeputeerde Jan De Haes nog af.

    PRAKTISCHE INFO

    Waar:
    Provinciaal domein Rivierenhof

    Meer info:
    www.provincieantwerpen.be > Wandelen met de hond

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Toerisme, Recreatie- en Groendomeinen








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Stichting Kempens Landschap

    02 | 04 | 2021

    Spannend wandelen met de Vossenstrekenapp
    Vanaf morgen kan je ook op pad in Hof ter Linden in Edegem!

    Wandelen is het voorbije jaar spectaculair populairder geworden. Terecht! En het kan nog leuker. Neem je gezin mee op pad met de gratis wandelapp Vossenstreken. Verken erfgoedparels en groene plekken in je omgeving. Onderweg vertelt buitenbaas Robin geheimen over het landschap en kan je badges verdienen door korte gekke opdrachten te doen. De routes van ongeveer 3,5 kilometer zijn ideaal voor families.

     

    Trek naar buiten en leer van alles over bomen, kriebelbeestjes of vogels. Onderweg pik je ook wat lokale geschiedenis op. Vossenstreken is een superleuke wandelapp voor de hele familie met verrassende routes. Voorkennis over de natuur is niet nodig: iedereen kan meedoen. Er zijn opdrachten voor diegene in het gezelschap die het beste kan voelen, horen of kijken, voor de langste of degene die het beste kan organiseren... 

     

    Op pad met Robin

    Jan De Haes, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Kempens Landschap, legt uit: “Voor de ontwikkeling van de app werkte Kempens Landschap samen met de Nederlandse partners Natuurmuseum Brabant en Brabants Landschap. Vossenstreken wil gezinnen meer in contact brengen met de natuur. Er zijn al zo’n veertig routes online en er komen er dit jaar nog bij. In alle routes komt één centraal figuur terug: buitenbaas Robin. Hij is de virtuele natuurbeheerder van alle gebieden waar de wandelingen gemaakt kunnen worden. Daarmee heeft hij zoveel werk, dat hij wel wat hulp kan gebruiken. Normaal gezien willen we met de app mensen overtuigen om de landsgrens over te steken en mooie gebieden te ontdekken in Noord-Brabant. Dat is momenteel uiteraard even niet mogelijk, maar ook dichter bij huis kan je op ontdekking gaan met de app.”

    Hof ter Linden - Copyright: Bart van Overbeeke

    Nieuwe route in Hof ter Linden!
    Kathleen Helsen, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Kempens Landschap licht toe: “Morgen lanceren we een gloednieuwe route in het kasteeldomein van Hof ter Linden in Edegem. Stichting Kempens Landschap beheert dit mooie domein samen met het lokaal bestuur Edegem en het Agentschap voor Natuur en Bos. Kies om ondergedompeld te worden in de wereld van veteraanbomen, verborgen dieren of historisch Hof ter Linden en vertrek. Buitenbaas Robin gidst je gezelschap door het domein en leert hen al spelenderwijs meer over de natuur en het erfgoed op Hof ter Linden. Ook de andere routes in de Merode, Wortel- en Merksplas-Kolonie, Gestel of domein Zellaer kan je uiteraard verkennen!”

     

    Wie de gratis app downloadt, kan meteen een route kiezen. Ter plekke is er de keuze uit verschillende thema’s die uniek zijn voor het gebied: ijsvogels bijvoorbeeld, of vleermuizen, of soldaten. Op die manier kunnen de wandelingen ook meerdere keren gelopen worden en zijn ze telkens weer anders.  Alle routes zijn op maat van kinderen gemaakt en duren ongeveer een uur.

     

    Eén van de opdrachten onderweg - Copyright: Stéphanie Rul

    PRAKTISCHE INFO


    Meer info:
    www.vossenstrekenapp.com

    Vossenstreken is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

    Beleidsverantwoordelijken:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap

    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap

     

     

     

                              








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zandvliet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    31 | 03 | 21

     

    Opening nieuw jeugdhuis in Zandvliet

     

    Het jeugdaanbod in het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo breidt uit dankzij het nieuwe jeugdcentrum 2040 in het Armenstraatje in Zandvliet. Zodra het volgens de coronamaatregelen kan, zullen jongeren hier terechtkunnen voor allerlei activiteiten. Ze zullen ook betrokken worden bij de invulling van het programma.

     

    Het nieuwe jeugdhuis komt op de locatie van het voormalige seniorenlokaal, dat leegstond sinds de Zandvlietse senioren een nieuw lokaal in gebruik namen.

     

    Stad Antwerpen koos voor een ontwerp dat niet alleen multi-inzetbaar, maar ook duurzaam is en dat rekening houdt met de buurtbewoners. Het nieuwe jeugdhuis is voorzien van een polyvalente zaal van 100 m² met een toog, een bergruimte, sanitaire voorzieningen en een ruim akoestisch sas. De zaal is dus ook geschikt voor activiteiten zoals optredens en fuiven.

     

    Schepen voor jeugd en onderwijs Jinnih Beels: “Met het gloednieuwe jeugdhuis 2040 bieden we de jongeren in Berendrecht-Zandvliet-Lillo de broodnodige, eigen en definitieve ruimte. De invulling van het gebouw ligt ook mee in handen van de jongeren zelf, zo wordt het een ontmoetingsplek voor, door en met jongeren. Ze zullen er in de toekomst ook zelf activiteiten kunnen organiseren.”

     

    De werken werden uitgevoerd door Basalt bvba. Bouwheer is AG Vespa.

     

    Op woensdag 31 maart werd het nieuwe jeugdhuis officieel geopend door schepen voor jeugd Jinnih Beels.

     

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!