NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  28-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROTE PRIJS MORETUS

  HOBOKEN NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

  WIELERWEDSTRIJD GROTE PRIJS MORETUS

  SOK Concordia FV


  Hoboken  Het organiserend comité richt voor de 14de maal de “Grote Prijs Moretus” in. Deze wielerwedstrijd voor miniemen, aspiranten en dames jeugd (2de maal in Hobokern) heeft haar aankomst- en vertrekplaats in de Berkenrodelei. Het 1ste vertrek voor de miniemen is voorzien te 9u30 en de aankomst van de wielerwedstrijd dames jeugd wordt verwacht rond 17u45.

  Spijtig heb geen volledige uitslagen gekregen

   

   

   
  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  FOTO GEORGES PEETERS

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal

     1--3

  Wedstrijdverslag:
  GS Beobank Hoboken – Selaklean Thulin

  Achtste play-offfinale!

  Achtste play-offfinale in de rijke geschiedenis van GS Beobank Hoboken. Niet zonder trots betraden onze krijgers hun flink volgelopen basis, klaar om de tweedaagse veldtocht voor de landstitel aan te vatten. Tegenstander was (alweer) het exotisch legioen van Selaklean Thulin, hoofdzakelijk bestaande uit Braziliaanse beroepshuurlingen.

  Spetterende start

  De talrijke toeschouwers werden getrakteerd op een daverende ouverture: na amper twintig seconden mocht Bruno Barboza nagenoeg ongehinderd de score openen (0-1), Steven Dillien zorgde onmiddellijk voor een klinkend antwoord (1-1).

  De toon was gezet voor een felle confrontatie, verstoord door een aantal betwistbare arbitrale beslissingen. Birger Maes werd duchtig bestookt, aan de overzijde stuitte een doorbraak van Steven Dillien en Zakaria Daali op een waakzame Darcio Forgiarini.

  Bezoekers duwen op het gaspedaal

  De huidige landskampioen kwam nadrukkelijker in beeld. Op een voorzet van Marcelo Padilha Goncalves schoof Michel Souza Moraes met lijf en leden in de netten … gelukkig niet met de bal! Hicham Channouf oogstte luid applaus met een sublieme raid, de ST-doelman zweefde zijn bolide al even klasrijk in hoekschop. Ook Birger Maes verrichtte een schitterende redding toen Lucas Diniz Pinheiro alleen voor hem opdook. De Hobokenaars hielden het been stijf, vooral Khaled Oulichki bleek meermaals een rots in de branding. Drie minuten voor de rust wisten zij de opponent warempel een vijfde blauwe kaart aan te smeren.

  Pijnlijke misser van Antoine Lemaire

  Twee incidenten veroorzaakten heel wat kabaal: Marcelo Padilha Goncalves ging in de strafschopzone opzichtig maar zonder het gewenste gevolg neer, de scheidsrechters kregen een lawine van Henegouws protest over zich heen; nog meer deining veroorzaakte een overtreding op Zakaria Daali, bestraft met het zesde blauwe karton. Helaas kogelde Antoine Lemaire de negenmeter pardoes op Darcio Forgiarini. Een gemiste kans om met een (kleine) voorsprong naar de kleedkamers terug te keren…

  Het deksel op de neus

  Niettemin begonnen de goud-zwarten erg hoopvol aan het tweede kapittel. Telkens op een verre uitworp van Birger Maes waagde Imad Amazou twee verdienstelijke doelpogingen.

  In de 36′ werd de thuisploeg zwaar gepakt: André Pereira de Campos besloot een razendsnelle actie met een dreun die Birger Maes niet kon klemmen, Lucas Diniz Pinheiro sloeg in de rebound meedogenloos toe (1-2). Hicham Channouf zag twee mooie inspanningen niet bekroond, een flitsende kaatsoefening tussen Hicham El Morabit en Marcelo Padilha Goncalves maakte de Hobokense illusies een stuk armer (1-3). Kort daarop verscheen Bruno Barboza oog in oog met Birger Maes, onze ballenpakker verhinderde nog erger.

  Nadat Xavier Potvin staalhard nipt naast de kruising had gemikt, vroeg GS-coach Karim Akajoua een time-out voor zijn in ademnood verkerende troepen.

  Verwoed offensief

  GS Beobank Hoboken ging met hernieuwde moed in de achtervolging. Khaled Oulichki kwam plots in ideale schietpositie, zijn trap miste de nodige kracht en precisie om Darcio Forgiarini te vloeren. Ook een pegel uit de draai van Imad Amazou bracht de bezoekende portier niet in verlegenheid.

  De klok tikte ongenadig verder. Birger Maes etaleerde opnieuw een verbazingwekkende parade. Zijn overbuur hield eveneens op grandioze wijze een snedige combinatie tussen Steven Dillien en Antoine Lemaire staande. ST-coach Abdelhak Ouafik voelde de bui reeds hangen en verzocht op zijn beurt om een spelonderbreking.

  Turbulent slot

  De slotminuten werden ontsierd door enkele betreurenswaardige gebeurtenissen. In een bijzonder verhitte sfeer mochten zowel Hicham Channouf als Michel Souza Moraes met een gele sanctie iets vroeger dan de andere acteurs onder de douches. Ook een onbegrijpelijke beoordeling van scheidsrechter Maxime Duret was niet bevorderlijk om de gemoederen te bedaren. Tussendoor stond Michel Souza Moraes op de goede plaats om een allerlaatste poging van Steven Dillien voor de doellijn te ontzetten…

        3-2

   

  Wedstrijdverslag:
  Selaklean Thulin – GS Beobank Hoboken

  Mission impossible

  De Hobokense aspiraties kregen reeds vroeg in de wedstrijd een flinke dreun: een trap van José Silva Magno de Lima sprong via de voet van Lucas Diniz Pinheiro in de benedenhoek (1-0). Met deze gelukstreffer stonden onze jongens dadelijk voor een quasi onmogelijke opdracht. Niettemin gingen zij onverstoord op jacht naar de gelijkmaker.

  Kansen bij de vleet

  Die zoektocht werd ingezet met een vrijschop van Antoine Lemaire tegen de staak, gevolgd door een poeier van André Pereira de Campos die Birger Maes tot een indrukwekkende duikvlucht verplichtte. In de 10′ ondernam Zakaria Daali een fraaie dribbelactie en vond de vrijstaande Imad Amazou, tot ieders verbazing mikte onze balvirtuoos naast. Een kogel van Hicham Channouf deed de vuisten van de plaatselijke doelman gloeien. Aan de overzijde dwarrelde een opwippertje van José Silva Magno de Lima op de paal. Even voorbij het eerste kwartier vertrok Steven Dillien na een succesvolle interceptie alleen op avontuur, Darcio Forgiarini rende gevat uit zijn kooi. Uiteindelijk geschiedde dan toch gerechtigheid toen Imad Amazou doorheen de lokale defensie walste, Hicham Channouf maakte zijn opwachting om diens voorzet binnen te duwen (1-1).

  GS Beobank Hoboken bracht de gastheren aan het wankelen en wist hen zelfs met een vijfde blauwe kaart op te zadelen nadat een doorbraak van Khaled Oulichki foutief werd afgeremd. Een venijnige schuiver van Zakaria Daali dwong Darcio Forgiarini tot een extreme redding. Zeer tegen het spelbeeld in, kanjerde Marcelo Padilha Goncalves een vrije trap in de Hobokense touwen (2-1). Daarop zagen Antoine Lemaire en Imad Amazou beurtelings een rijpe doelkans stuklopen.

  Duivelse Darcio Forgiarini

  Twee minuten voor de pauze beging Hicham El Morabit hands ter hoogte van de middellijn. We sloegen onze ogen ten hemel: net als in de heenmatch geraakte de negenmeter van Antoine Lemaire niet voorbij de grijparmen van Darcio Forgiarini! De thuisploeg mocht de kleedkamers met een gevleide voorsprong opzoeken.

  Marcelo Padilha Goncalves verzorgde de inleiding van het tweede bedrijf met een spectaculaire zij het onschadelijke omhaal. Narigheid had wel kunnen voortvloeien uit Hobokens balverlies, gelukkig was Birger Maes bij de pinken. Een verschrikkelijke vuurbal van Bruno Barboza hakte één van de staanders bijna doormidden, terwijl Hicham El Morabit een volgehouden inspanning langs de linkerflank voorlangs besloot.

  Weer morsen met de kansen

  Gaandeweg haalden de Beobankers opnieuw het laken naar zich toe. Pogingen van Imad Amazou, Antoine Lemaire en Zakaria Daali ontbeerden echter de nodige accuratesse. Khaled Oulichki verscheen als overwinnaar uit een stevig duel, lukte een splijtende dubbelpas met Steven Dillien maar speelde het van dichtbij helaas niet klaar. Ook de geïsoleerde Imad Amazou kraakte zijn schot op jammerlijke wijze. Het was illustratief voor het gebrek aan trefzekerheid dat onze ploeg in haar greep hield…

  Over het geheel genomen was GS Beobank Hoboken vanavond minstens de evenknie van de Henegouwers geweest. Bij sommige GS-spelers leidde dit tot hoogoplopende frustraties: Steven Dillien en Zakaria Daali werden voor een (onnodige) overtreding met een geel karton uitgewezen.

  Tussendoor had Hicham El Morabit de overwinning veilig gesteld (3-1), grabbelde Birger Maes nog een negenmetertrap van deze laatste uit zijn doelkader en gold de uiterst late tegengoal van Hicham Channouf slechts als een magere troost (3-2).

  Na het eindsignaal mochten onze moegestreden krijgers zich fier op de borst kloppen en kon Selaklean Thulin zijn nieuwe kampioenstitel uitbundig vieren. Terecht en verdiend: op de BZVB-troon blijft de ijzersterke formatie van ST-coach Abdelhak Ouafik de scepter zwaaien.

  Beeldverslag


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  Antwerpen, 23 mei 2017


  Studenten zetten hun schouders onder grootste corporate video-evenement van het land

  Op 1 juni 2017 organiseren AP Hogeschool en Kanaal Z voor de achttiende keer het Belgian Corporate Video Festival, een awardshow die jaarlijks de beste Belgische corporate videoproducties in de bloemetjes zet. Dit Festival vindt plaats in Kinepolis Brussel en is hét netwerkevenement bij uitstek voor audiovisuele communicatie in België. Onder de 600 aanwezigen bevinden zich bedrijfsleiders, marketeers, communicatieprofessionals, productiehuizen en liefhebbers van corporate video.

  Afstudeerproject resulteert in grootste corporate video event van België Sinds 2000 organiseren laatstejaarsstudenten Public Relations het Belgian Corporate Video Festival. Wat begon als een kleinschalig evenement in een aula op de AP Hogeschool, groeide zes jaar geleden met de hulp van onder meer Kanaal Z uit tot het grootste corporate video-evenement van het land.

  De studenten verzorgen de hele organisatie van A tot Z. Ze sporen bedrijven aan om hun corporate video in te zenden en gebruiken sociale media als voornaamste communicatiemiddel om bezoekers naar het Festival te trekken. Hierbij krijgen ze dit jaar de steun van twee studenten van het Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) uit Brussel die de Franstalige communicatie voor hun rekening nemen. Dit geeft alle studenten de opportuniteit de andere landstaal beter onder de knie te krijgen.

  Het project dompelt de studenten tijdens hun laatste maanden aan de hogeschool onder in het professionele werkveld. Ook is het Festival een mooie netwerkopportuniteit voor de studenten en een mooie aanvulling op hun cv.

  Corporate Video is aan heuse opmars bezig Programma en tickets voor dit evenement zijn verkrijgbaar via www.bcvf.be. Voor bedrijven en organisaties is het Festival een unieke gelegenheid om zich te laten inspireren om hun bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau te tillen. Hou ook zeker onze Facebookpagina in de gaten!


  Meer informatie over het Belgian Corporate Video Festival is te vinden via www.bcvf.be en op de Facebookpagina.


  Céline Fivez Verantwoordelijke Externe Relaties Belgian Corporate Video Festival 2017 celine.fivez@student.ap.be 0478.28.41.90

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HANDBAL

  HANDBAL TORNOOI---21-05-2017

  Zondag vonden in Wilrijk de Vlaamse jeugdfinales plaats. De supporters tekenden talrijk present en zorgden voor een enorme ambiance en fantastische sfeer!Thuisclub Uilenspiegel mocht de allereerste beker van de dag in de lucht steken, zij werden Vlaams kampioen bij de M14. Voor Sporting Nelo was het een zeer succesrijke dag met maar liefst 3 Vlaamse titels bij de J16, M19 en J14. Elita Lebbeke versloeg verrassend Izegem en werd Vlaams kampioen bij de J18. In een echte thriller kaapte tenslotte HC Schoten de titel weg ten nadele van thuisclub Uilenspiegel.

  Black Arrows Marlies en Clara Verschuuren, Nele Antonissen, Sara Haazen en Sinne bes en Red Wolves Kevin Jacobs en Gert-Jan Matthijs tekenden present om de ploegen aan te moedigen en de medailles uit te reiken. Zij werden bij de M16 bijgestaan door Xenia Smits, topspeelster van Metz.

  Een welgemeende dank aan HV Uilenspiegel en DHW Antwerpen en al hun medewerkers voor de voortreffelijke organisatie!

  M14   HV Uilenspiegel – St-Truiden 17-15

  J16 HV Uilenspiegel - Sporting Nelo 14 - 21

  M19 DHC Meeuwen - Sporting Nelo 15-21

  J14 HBC Izegem – Sporting Nelo 14-23

  J18 HBC Izegem - Elita Lebbeke 18-37

  M16 HV Uilenspiegel - HC Schoten 13-14

  Proficiat aan al de kampioenen, maar ook aan de vice-kampioenen voor hun inzet en doorzettingsvermogen!

  HV Uilenspiegel, Sporting Nelo en HC Schoten zijn naast Vlaams kampioen ook meteen Belgisch kampioen bij respectievelijk de M14, M19 en M16.

  De andere ploegen strijden komende zaterdag in Visé voor de Belgische titel.

  KIJK OOK EENS OP

  http://sportindekijker.be/vlaamse-jeugdfinales-handbal-in-wilrijk/


  FOTO'S PEETERS GEORGES COPY RICHT


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  23 | 05| 17

  Reispas en kids-ID voor de zomervakantie tijdig aanvragen


  Wie in de zomervakantie op reis gaat naar het buitenland heeft mogelijk nog een reispas of kids-ID nodig. Beide documenten moeten tijdig aangevraagd worden. Dat kan in elk stadsloket, na afspraak via www.antwerpen.be of  03 22 11 333.

   

  Reispasdrie weken op voorhand aanvragen

  In sommige landen is een internationaal paspoort (reispas) nodig. In andere landen volstaat een Belgische identiteitskaart. Op www.diplomatie.belgium.be kunnen burgers opzoeken of ze een reispas nodig hebben voor het land waar ze naartoe gaan.

  Wie een nieuwe reispas moet hebben, maakt het best snel een afspraak bij een stadsloket naar keuze. Het paspoort aanvragen en afhalen, gebeurt bij hetzelfde stadsloket. De aanvraagtijd voor een reispas kan oplopen tot drie weken.

   

  Reispassen voor volwassenen die nu worden aangevraagd zijn 7 jaar geldig. De geldigheidsduur van een reispas voor minderjarigen is 5 jaar. De stad Antwerpen reikt biometrische paspoorten uit. Daarop staan naast de handtekening en foto van de aanvrager ook zijn vingerafdrukken.

   

  Praktisch

  • Afspraken kunnen gemaakt worden via www.antwerpen.be/afspraakof 03 22 11 333.
  • De oude reispas wordt ingeleverd als het nieuwe exemplaar overhandigd wordt.
  • De aanvrager neemt een recente kleurenpasfoto (gesloten mond en neutrale gezichtsuitdrukking) met witte achtergrond mee. Of hij/zij neemt ter plaatse een foto: elk stadsloket is uitgerust met een handige fotocabine waarin burgers correcte pasfoto’s kunnen nemen. Zes pasfoto’s kosten 5 euro. Betalen kan met Bancontact of gepast geld. De fotocabine is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Een reispas voor minderjarigen kost 35 euro, meerderjarigen betalen 70 euro. Dit bedrag is bij voorkeur elektronisch te betalen met Bancontact of een kredietkaart.

   

  Kids-ID

  De kids-ID is een reisdocument om de identiteit van een kind te bewijzen. Het dient voor kinderen tot 12 jaar en wordt alleen op aanvraag afgeleverd aan een stadsloket (op afspraak). Ook hier is het aangeraden het document tijdig aan te vragen: de aanvraagtijd bedraagt normaalgezien twee weken maar kan tijdens drukke periodes oplopen tot drie weken.


  De kids-ID is geldig in Europa en in landen waar geen internationaal paspoort verplicht is. Kinderen die al een internationaal paspoort hebben, hebben geen kids-ID nodig. De kids-ID kost 6,30 euro.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turn gala

  TURN GALA VOLHARDING 2017

  20 MEI WAS HET WEER ZOVER

  HET WAS EEN SPEKTAKEL VAN LICHT SPEL EN DANS MET DE NADRUK OP TURNEN.OOK WERDEN  DE VERDIENSTELIJKE LEDEN IN DE BLOEMENTJES GEZET DOOR DISTRICTS SCHEPEN ANN BAKELANtS

  ONMOGELIJK OM ALLE FOTO'S HIER TE PLAATSEN ZIE OOK EENS OP WWW.SPORTINDEKIJKER.BE

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!