Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    25-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN


    24 | 09 | 2018

    Eerste hulp bij fietspech op fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen
    Doelgroepmedewerkers uit sociale economie voeren kleine herstellingen uit om veilig thuis of bij de fietshandelaar te geraken

    Vandaag werd op het Stationsplein in Kontich een eerste fietskluis voor de mobiele fietspechdienst geïnstalleerd. Fietsers op de fietsostrade F1 die in Kontich in panne vallen, kunnen met een elektrische vervangfiets uit die kluis hun rit zorgeloos verder zetten. Ondertussen wordt de fiets hersteld door de sociale-economie-organisatie Werkmmaat. Voor november vind je tussen Mortsel en Mechelen op de fietsostrade F1 om de 3 km zo’n fietskluis.

     

    In de fietskluizen bergen fietsers hun defecte fiets veilig op en vinden ze een elektrische vervangfiets om hun traject mee verder te zetten. De fietspuntploegen van vzw Werkmmaat en vzw ‘t Atelier, organisaties in de sociale economie, herstellen de kapotte fietsen en plaatsen ze terug in de fietskluizen. De herstellingen gebeuren via het ‘altijd thuiskom-principe’. Dat wil zeggen dat het enkel gaat om kleine herstellingen (aan het licht, de remmen, de ketting …) die nodig zijn om reglementair en veilig thuis of tot bij een reguliere fietshandelaar/-hersteller te geraken. Grote herstellingen, zoals een slag in het wiel of het vervangen van de batterij van een elektrische fiets, vallen hier dus niet onder.

     

    Gedeputeerde voor sociale economie Peter Bellens: “De provincie Antwerpen heeft voor de installatie van deze fietskluizen een budget van 70.000 euro uitgetrokken. Niet alleen de vele fietsers op de F1 hebben voordeel bij dit nieuwe initiatief, het geeft ook extra kansen aan doelgroepmedewerkers uit de sociale economie. Die kunnen extra werkervaring opdoen, waardoor hun kansen op de doorstroming naar de reguliere arbeidsmarkt verhogen.”

     

    Gedeputeerde voor Mobiliteit Luk Lemmens vult daarbij aan: “Vanuit mobiliteit hebben we de voorbije legislatuur zwaar geïnvesteerd in de F1: het wegwerken van missing links en vooral ook de aanleg van complexe fietsinfrastructuur zoals fietsbruggen en –tunnels waarmee we gevaarlijke punten willen wegwerken. Dagelijks passeren hier immers 6000 fietsers. De investeringen zijn toch wel meer dan de moeite waard. En dit bijzondere project sluit vanuit een ander perspectief naadloos aan bij de ultieme doelstelling om met optimale fietsinfrastructuur een goede dienstverlening voor de burger te garanderen.”

     

    Schepen van mobiliteit, Willem Wevers: “We zien jaar na jaar dat het succes van de fietsostrade groeit. Meer en meer mensen nemen de fiets voor hun woon-werkverkeer en met initiatieven als deze willen we nog meer mensen overtuigen en ondersteunen. De pendelaars die met de fiets naar het station komen, konden al langer kleine herstellingen laten doen uitvoeren aan hun fiets tegen ’s avonds, maar nu breiden we dergelijke ondersteuning dus uit naar zij die het volledige traject met de fiets doen. Zo hopen we nog meer mensen te verleiden om wat vaker de fiets te nemen.”

    Gedeputeerde Mobiliteit Lemmens (links) en gedeputeerde Sociale Economie Bellens (rechts)

    Hoe werkt de mobiele fietspechdienst?

    Je volgt de aanwijzingen op de zijkant van de fietskluis. Met je smartphone registreer je eerst je fietspech. Daarna krijg je een sms met een code om de poort van de fietskluis te openen. Na de herstelling stuurt het fietspunt je een bericht dat je je fiets weer kunt ophalen in de fietskluis waar je hem achterliet. Het gebruik van de elektrische vervangfiets is gratis, enkel voor de herstelling van jouw fiets worden kosten aangerekend. Die factuur wordt via e-mail verstuurd.

     

    8 fietskluizen op het proeftraject

    De volgende weken komen er ook fietskluizen in Mechelen, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Mortsel en Hove. Ten laatste op 1 november 2018 moeten alle 8 kluizen op het volledige proeftraject operationeel zijn. Dit proefproject duurt 2 jaar en wordt daarna geëvalueerd.

     

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijke:
    Peter Bellens, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Sociale Economie
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Mobiliteit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sant’Egidio

    Ter gelegenheid van de Werelddag tegen de Doodstraf op 10 oktober 2018 is Susan Kigula te gast in België op uitnodiging van de Gemeenschap van Sant’Egidio. Deze vrouw werd in haar geboorteland Uganda beschuldigd van de moord op haar man en ter dood veroordeeld. Ze had geen geld voor een advocaat en hield steeds haar onschuld staande.

    Kigula startte een middelbare school in de vrouwenvleugel van de gevangenis, samen met enkele andere gedetineerden. In 2011 werd zij met de steun van het African Prisons Project samen met een groep andere gevangenen de eerste die via een schriftelijke cursus rechten studeerde aan de University of London. Nog voor zij haar titel behaalde, organiseerde zij een petitie om de doodstraf in Uganda af te schaffen. De zaak ‘Susan Kigula en 417 anderen tegen de procureur-generaal’ is een mijlpaal.
     
    De Hoge Raad schafte de doodstraf niet af. Hij besliste echter wel dat moord niet langer automatisch met de doodstraf bestraft wordt en dat een veroordeelde niet onbeperkt op de dodengang moet verblijven: na drie jaar wordt de doodstraf omgezet in levenslange opsluiting.
     
    Susan Kigula kreeg een nieuw proces waarbij ze haar onschuld staande hield. Haar vonnis werd veranderd in 20 jaar gevangenisstraf. In 2016 werd ze vrijgelaten.

    Kigula brengt haar pakkend verhaal op volgende plaatsen in België:

    • Op woensdag 10 oktober, getuigt ze voor een 500-tal Antwerpse leerlingen van het secundair onderwijs in Theater Elckerlyc (Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen).
    • Op donderdag 11 oktober om 19u30 getuigt ze voor Antwerpse universiteits- en hogeschoolstudenten op Thomas More, Campus Sint-Andries, Sint-Andriesstraat 2, 2000 Antwerpen (Congreszaal 0.38).

     
    De Gemeenschap van Sant’Egidio en de strijd tegen de doodstraf
     
    Sant’Egidio was in 2002 één van de initiatiefnemers bij de oprichting in Rome van de World Coalition against the Death Penalty, die bestaat uit 150 organisaties uit de hele wereld die zich inzetten tegen de doodstraf.
     
    Sinds 2004 organiseert Sant’Egidio jaarlijks conferenties met ministers van justitie, leden van hooggerechtshoven en juristen in Rome, uit landen die de doodstraf hebben afgeschaft, maar ook uit landen die deze nog steeds toepassen. Het doel van deze conferenties is het ontwikkelen van nieuwe strategieën.
     
    Sinds 2002 organiseert Sant’Egidio jaarlijks het evenement ‘Cities for Life’. Steden en gemeenten verlichten dan een monument als teken dat ze de strijd tegen de doodstraf steunen. Dat gebeurt altijd op 30 november omdat in 1786 op die dag in het Groothertogdom Toscane de doodstraf werd afgeschaft, de eerste plek in Europa waar dat gebeurde. In 2017 gebeurde dat in meer dan 2.000 steden op 5 continenten.
     
    Voor meer info of voor een interview met Susan Kigula: Annemarie Pieters, 0496 28 23 21






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provincie Antwerpen

    20 september 2018

    Opheffing van het verbod op zachte recreatie en het captatieverbod op de kanalen provincie Antwerpen

     

     

     

    De warme zomermaanden zorgden voor een uitzonderlijke bloei van blauwalgen in onze waterwegen. Omwille van de daaraan verbonden gezondheidsrisico’s was een captatieverbod en verbod op zachte recreatie op verschillende kanalen in de provincie Antwerpen noodzakelijk.  We stellen nu vast dat dat zachte recreatie –en captatieverbod op de kanalen niet langer nodig is.

     

    Tijdens de maand augustus stelden we op verschillende kanalen op het grondgebied van de provincie Antwerpen grote haarden van blauwalgen vast.  Op (delen van) de kanalen  Dessel–Kwaadmechelen, Dessel-Turnhout-Schoten, Bocholt –Herentals en de aftakking naar Beverlo werd er een captatieverbod en ook een verbod op zachte recreatie ingevoerd.

    Omdat we het verbod niet langer dan strikt noodzakelijk willen aanhouden, controleert  Vlaamse Waterweg nv dagelijks onze waterwegen op aanwezigheid van blauwalgen.  Deze controles geven een zichtbare afname van de blauwalgenbloei weer. Verdere analyses van waterstalen tonen nu aan dat er geen  gevaarlijke concentraties van toxische stoffen aanwezig zijn zodat dat we opnieuw de veiligheid en gezondheid  van mens en dier kunnen garanderen.  

    Waarnemend gouverneur Bram Abrams ondertekende vandaag het politiebesluit dat het captatieverbod en het verbod op zachte recreatie op (delen van) de  kanalen Dessel–Kwaadmechelen, Dessel-Turnhout-Schoten, Bocholt –Herentals en de aftakking naar Beverlo opheft.  Alertheid voor blauwalgen blijft wel nodig, zeker zo lang het warme weer aanhoudt.  Waarnemend gouverneur Bram Abrams dankt iedereen voor het begrip tijdens de voorbije weken.   

    In bijlage:

    -        Het nieuwe politiebesluit ‘opheffing verbod zachte recreatie en opheffing captatieverbod omwille van blauwalgen’.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Provincie Antwerpen

    24 | 09 | 2018

    Binnenkort babyspullen ontlenen in Geel &Aartselaar met eerste Antwerpse babytheken
    Gemeenten werden gekozen na oproep provincie Antwerpen en Netwerk Bewust Verbruiken


    Eind juli lanceerde de Provincie Antwerpen samen met Netwerk Bewust Verbruiken een oproep naar Antwerpse gemeenten en steden om een Babytheek in te richten. Geel en Aartselaar werden geselecteerd om met het project van start te gaan. Binnenkort zullen zij stappen zetten om zo’n handig uitleensysteem op te zetten voor babyspullen die ouders slechts kort nodig hebben.

     

    In het kader van de leefmilieusubsidies kreeg Netwerk Bewust Verbruiken de kans om twee babytheken in onze provincie op te richten. Met de provinciale subsidie ontwikkelde de organisatie een opstartpakket met draaiboek en voorzien ze begeleiding op maat voor gemeentebesturen. De vzw en provincie gingen eind juli samen op zoek naar geïnteresseerde gemeenten.

     

    Gedeputeerde van Leefmilieu, Rik Röttger, spreekt over een geslaagde zoektocht: “Verschillende gemeenten stelden zich kandidaat als pilootgemeente voor de babytheek. Maar op basis van de grootte en de geografische spreiding van de kandidaat-gemeenten, ging onze voorkeur uit naar Geel en Aartselaar om een babytheek in te richten. Met dit project maken hun allerjongste inwoners alvast meteen kennis met circulaire economie, een goede voedingsbodem voor later.”

     

    Ook de gemeenten kijken uit naar dit proefproject in hun gemeente. “Als gezinnen duurzame babyspullen in een babytheek kunnen uitlenen, verkleinen ze mee de afvalberg. Zo worden er minder nieuwe producten aangekocht. Dat past binnen het stedelijk klimaatbeleid, dat de CO2-uitstoot wil verminderen” zegt Nele Vanhoof, sectormanager Burger & Welzijn van de stad Geel.

     

    Hilde Heyman, schepen van kinderopvang en OCMW-voorzitter van gemeente Aartselaar: “Lokaal beleid voeren is zoeken hoe je voor mens en samenleving de kwaliteit van het (samen)leven kan bevorderen. In onze gemeente is er een duidelijke vraag van jonge gezinnen naar duurzame & betaalbare materialen voor hun kleintjes.  Ze zoeken wel op sociale media, in kringloopwinkels en op 2dehandsbeursen. Toch zien we een groep van ouders die de weg naar babyspullen niet vindt. Met het project babytheek kunnen we aan deze groep, heel dicht bij de mensen, een aanbod doen.”

     

    De babytheek in beeld - Copyright: Patrick De Ceuster

     

    Babytheek

     

    Bij een Babytheek kunnen jonge gezinnen babymateriaal op een duurzame manier ontlenen en gebruiken. Initiatiefnemer Netwerk Bewust Verbruiken vzw verzamelt de kwaliteitsvolle en duurzame babyspullen (borstvoedingskussens, babybadje, babycook, wippertje, reiswiegje, co-sleeper …). Daarnaast wil de Babytheek aan jonge ouders ook mogelijkheden bieden om producten te testen (niet iedere baby vindt bijvoorbeeld een draagzak fijn). En tegelijk heeft de Babytheek ook een sociale functie: we creëren een ontmoetingsplek voor jonge ouders.

     

     

     

      

     

    INFO

    Meer info:
    https://www.bewustverbruiken.be/artikel/babytheek

     

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijke:
    Rik Röttger, sp.a, bevoegd voor Natuur en Leefmilieu








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Lieve Avaazers,

    De hoorzitting is net afgelopen en de rechter heeft gehakt gemaakt van Monsanto's dagvaarding van Avaaz!!!!

    Hij zei dat de dagvaarding een "enorm schokeffect" teweeg zou brengen, en dat "geen enkel lid zou willen dat zijn of haar persoonlijke gegevens en activiteiten bekend zouden zijn". Hij gaf Monsanto zelfs een speech over democratie en vrijheid van meningsuiting!!

    De Avaaz-leden die in de rechtbank aanwezig waren gaven spontaan een enorm applaus en konden een enorme glimlach niet onderdrukken. 




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.merksem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24 |09 | 18

    Merksem viert Vredesfeesten op 28 en 29 september 


    Begin oktober 1944 - een maand later dan Antwerpen - werd Merksem bevrijd. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september viert het district die 74 jaar vrede met Merksem Zingt, een bloemenhulde, Run4Freedom en een bal populaire in de feesttent in Bouckenborghpark.

     

    Op vrijdagavond worden de Vredesfeesten muzikaal afgetrapt met Merksem Zingt. Merksemnaars kunnen dan in de feesttent in Bouckenborghpark luidkeels meezingen met hits van vroeger en nu.

     

    Zaterdag worden de oorlogsslachtoffers van WOII en de Bevrijding van Merksem herdacht met een bloemenhulde aan de begraafplaats in de Van Heybeeckstraat.

     

    Tegelijkertijd start in het Fort van Merksem Run4Freedom, een survivalrun die zelfs bij regenweer niet in het water valt. Het parcours leidt de deelnemers langs allerhande hindernissen en door de gebouwen van het Fort. Dit jaar zijn er twee recreatieve en twee competitieve wedstrijden. Er is dus voor iedereen een uitdaging op maat.

     

    ’s Namiddags en ’s avonds gaan de Vredesfeesten verder in de feesttent. DJ Danny Van Tichelen, Lou Roman Band en The Melodymakers met Lia Linda zorgen voor ambiance. Special guest Johnny Logan vormt de kers op de taart.

     

    Om 23 uur genieten de Merksemnaars naar goede traditie van een spectaculair vuurwerk. Het district kiest dit jaar voor een geluidsarmere variant. Er worden minder vuurpijlen gebruikt en ze zijn ook minder krachtig. Bovendien worden ze afgewisseld met lasers. Dankzij die aanpak zullen zowel omwonenden als dieren minder geluidshinder ondervinden, terwijl de show zelf even indrukwekkend blijft.

     

    Praktisch

    • Vrijdag 28 september

    o   Merksem Zingt

    • van 20 tot 00 uur, met een opwarming door Wim Leys van 20 tot 21 uur
    • feesttent Bouckenborghpark

     

    • Zaterdag 29 september

    o   Bloemenhulde

    • 11 uur
    • Begraafplaats Van Heybeeckstraat

    o   Run4Freedom

    • Voormiddag: recreatieve wedstrijden
    • kids run (1,75 km, start om 10.30 uur)
    • family/school run (3,5 km, start om 11.30 uur)
    • Namiddag: competitieve wedstrijden
    • 3,5 km (start om 12.45 uur)
    • 7 km (start om 13.45 uur)
    • Fort van Merksem
    • Kassa 10 euro / via scholen en clubs 3 euro / kansentarief 1 euro 

    o   Bal populaire

    • Feesttent Bouckenborghpark
    • 14 – 20 uur: DJ Danny Van Tichelen (Radio Minerva) en The Melody Makers met Lia Linda
    • 20 uur: Lou Roman Band met special guest Johnny Logan
    • 23 uur: vuurwerk aan het kasteel
    • 01 uur: einde muziek en bar in de feesttent

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.merksem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24 |09 | 18

    Merksem viert Vredesfeesten op 28 en 29 september 


    Begin oktober 1944 - een maand later dan Antwerpen - werd Merksem bevrijd. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september viert het district die 74 jaar vrede met Merksem Zingt, een bloemenhulde, Run4Freedom en een bal populaire in de feesttent in Bouckenborghpark.

     

    Op vrijdagavond worden de Vredesfeesten muzikaal afgetrapt met Merksem Zingt. Merksemnaars kunnen dan in de feesttent in Bouckenborghpark luidkeels meezingen met hits van vroeger en nu.

     

    Zaterdag worden de oorlogsslachtoffers van WOII en de Bevrijding van Merksem herdacht met een bloemenhulde aan de begraafplaats in de Van Heybeeckstraat.

     

    Tegelijkertijd start in het Fort van Merksem Run4Freedom, een survivalrun die zelfs bij regenweer niet in het water valt. Het parcours leidt de deelnemers langs allerhande hindernissen en door de gebouwen van het Fort. Dit jaar zijn er twee recreatieve en twee competitieve wedstrijden. Er is dus voor iedereen een uitdaging op maat.

     

    ’s Namiddags en ’s avonds gaan de Vredesfeesten verder in de feesttent. DJ Danny Van Tichelen, Lou Roman Band en The Melodymakers met Lia Linda zorgen voor ambiance. Special guest Johnny Logan vormt de kers op de taart.

     

    Om 23 uur genieten de Merksemnaars naar goede traditie van een spectaculair vuurwerk. Het district kiest dit jaar voor een geluidsarmere variant. Er worden minder vuurpijlen gebruikt en ze zijn ook minder krachtig. Bovendien worden ze afgewisseld met lasers. Dankzij die aanpak zullen zowel omwonenden als dieren minder geluidshinder ondervinden, terwijl de show zelf even indrukwekkend blijft.

     

    Praktisch

    • Vrijdag 28 september

    o   Merksem Zingt

    • van 20 tot 00 uur, met een opwarming door Wim Leys van 20 tot 21 uur
    • feesttent Bouckenborghpark

     

    • Zaterdag 29 september

    o   Bloemenhulde

    • 11 uur
    • Begraafplaats Van Heybeeckstraat

    o   Run4Freedom

    • Voormiddag: recreatieve wedstrijden
    • kids run (1,75 km, start om 10.30 uur)
    • family/school run (3,5 km, start om 11.30 uur)
    • Namiddag: competitieve wedstrijden
    • 3,5 km (start om 12.45 uur)
    • 7 km (start om 13.45 uur)
    • Fort van Merksem
    • Kassa 10 euro / via scholen en clubs 3 euro / kansentarief 1 euro 

    o   Bal populaire

    • Feesttent Bouckenborghpark
    • 14 – 20 uur: DJ Danny Van Tichelen (Radio Minerva) en The Melody Makers met Lia Linda
    • 20 uur: Lou Roman Band met special guest Johnny Logan
    • 23 uur: vuurwerk aan het kasteel
    • 01 uur: einde muziek en bar in de feesttent

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!