NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  16-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HANDBAL

  Sasja sterker dan Merksem in Antwerpse derby

  OLSE MERKSEM 27-31 SASJA ANTWERPEN

   

  In De Rode Loop werd ons een typische derby voorgeschoteld: absoluut geen hoogstaand handbal, maar voor de rest wel een aangenaam kijkstuk met  spanning tot het einde en een strijd op het scherp van de snede, zonder ooit echt brutaal te worden, met dank ook aan de goed leidende scheidsrechters. Op een minuut na stond Merksem steeds op achterstand, maar Sasja slaagde er niet in om echt afstand te nemen van de thuisploeg. Tot in de slotminuten Merksem enkele malen dom balverlies leed en Sasja daar dankbaar van gebruik maakte om het verschil te maken.

  Sasja nam van bij de start de leiding, maar het verschil bleef meestal beperkt tot twee puntjes. Mathijs zorgde om en bij het kwartier wel voor 4-7, maar Olse klampte goed aan en kwam steeds weer in het spoor van de bezoekers. Nadat Van den Hoed van op zeven meter de stand op 10-11 had gebracht, scoorde Bertels voor de Hobokenaren, maar Lamberigts en Gijs lieten vervolgens elk een open kans liggen om het verschil op te voeren. Boomhouwer bracht Olse weer op gelijke hoogte (13-13) kort voor de rust. Ook Roelants miste in de 30e minuut alleen voor doel nog een reuze kans, zodat met een minimaal verschil (14-15)werd gerust.
  Ook na de pauze bleef de strijd gelijk opgaan tot 19-19.  Merksems nieuwe aanwinst Nuni Bazoer bracht zijn team vervolgens voor de eerste en enige maal op voorsprong en aangemoedigd door de speaker van dienst liet het thuispubliek van zich horen. Het mocht echter niet baten, want Sasja herpakte zich langs Mathijs, Rola en een actieve Jacobs, die de 20-24 op het bord zette. Hiermee was de wedstrijd echter nog niet beslist, want Merksem profiteerde van enig concentratieverlies bij de bezoekers om weer aansluiting te vinden (25-26). In de slotminuten liet Merksem het echter afweten. Topschutter Thijs was nergens en Olse leed enkele malen balverlies, waarvan Rola, Bertels en Mathijs gebruik maakten om het pleit te beslechten (25-30). Sasja hield verder stand en ging uiteindelijk verdiend met de winst naar huis. Belangrijke punten, gezien ook de zege van Visé tegen Hurry Up.  

  Scoreverloop:  10' 4-4 / 20' 8-10 / 30' 14-15 / 40' 20-20 / 50' 22-25 / 60' 27-31

  Samenstelling ploegen en doelpuntenmakers:
  SASJA : Jasper Mendes (d - 60'), Robbie Mestdagh (d ), Nemanja Kostic 1, Yme Bertels 4, Quinten Colman 4, Hans Lamberigts 3, Brian Meulders, Sergio Rola 6 (1), Sander Soetaert, Bert Bisschop, Jasper Roelants 2, Kevin Jacobs 4, Gert-Jan Mathijs 6, Stijn Gijs 1, Merlijn Wauters
  MERKSEM : Rens Baeyens (d – 25’ ), Mike Tadeij (d - 35'), Dennis Thijs, Dimitri Van den Hoed 7 (2), Sten Dielen 1, Wouter Sas 5, Simon Van den Berg, Dirk Claessens 1, Robin Boomhouwer 4, Lazar Popov 4, Alexandre Hayon, Franck Ntibashirakandi, Laurel Ntibashirakandi, Zaïd Allaf, Nuni Bazoer 5

  Tijdstraffen:    Sasja  4 (Mathijs 2x, Bertels, Lamberigts)  
                         Merksem 5   (Van den Hoed, Sas, Thijs, Popov, Tadeij)
  Strafworpen:   Sasja  1/2         
                          Merksem  2/2

  Scheidsrechters: Geraets – Geraets (Ned)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZAALVOETBAL

    14-10-2016

  GSBEOBANK HOBOKEN -6    VEIDEC ARB HAMME-2

   

  Deze topontmoeting bracht heel wat kijklustigen op de been. Eén van hen was bondscoach Rony Penninckx die een groot deel van zijn nationale selectie kwam inspecteren in het gezelschap van BZVB-voorzitter Pierre Goyvaerts. Ook waren we aangenaam verrast met het bezoek van een aantal voormalige leden van onze sportieve staf en een uitgebreide delegatie van naamsponsor Beobank.

   

  Enkele seconden na het startsignaal van het arbitrale duo Marc Nihoul-Denis Van Laeken mochten we reeds smullen van een ingestudeerde Hobokense hoekschop waarbij Kenny Sergeant voor de eerste en zeker niet de laatste maal op verbluffende wijze diende te reageren. Kort daarop etaleerde Birger Maes een spectaculaire zweefsprong om Ahmed El Hammouchi het scoren te beletten.

   

  De vlam sloeg meteen in de pan en dat zorgde voor een temporijk en genietbaar spektakel.

   

  In de 7’ boorde een steekpas van Abdes El Hafid een gaatje in de goud-zwarte defensie, de goed anticiperende Soufian El Fakiri deponeerde de bal kalmpjes in de netten (0-1).

   

  Twee glasheldere combinaties tussen Steven Dillien en Imad Amazou botsten op een onvermurwbare Kenny Sergeant. Zijn overbuur werkte een dubbele combinatie Ishak Belhak-

  Mo El Moussaoui wonderwel in hoekschop. Hetzelfde lot was weggelegd voor een enorme knal van Imad Amazou, in ideale schietpositie gemanoeuvreerd dankzij een intelligent hakje van Khaled Oulichki. Een pegel van Yannis Van Parys scheerde over de dwarsligger.

   

  Elke misstap kon fatale gevolgen hebben. En zo geschiedde bij het verstrijken van het eerste kwartier: een lokale slordigheid bood Angelo De Brandt de kans om de vrijstaande Mirko Gajanovic bliksemsnel te bedienen, deze laatste nam het geschenk dankbaar in ontvangst (0-2).

   

  Zowel Yannis Van Parys, Xavier Potvin, Khaled Oulichki, Steven Dillien als Hicham Channouf tekenden ei zo na voor de aansluitingstreffer, bij de rust bleef de stand echter ongewijzigd.

   

  Vlak na de hervatting vermeed Birger Maes met een flitsende voetveeg een quasi gemaakt doelpunt van Angelo De Brandt en tegelijk een schier onafwendbare nederlaag.

   

  Merkwaardig genoeg viel de bezoekende motor plots stil. GS Beobank Hoboken toonde haar ware gelaat: een solide groep strijdmakkers die zij aan zij vecht, in staat om klaar te spelen wat niet zo evident lijkt.

   

  Nadat Kenny Sergeant alweer een verbazingwekkende redding uit de mouwen had geschud, deze keer op een poging van Mustapha Aabbassi, slaagde Imad Amazou erin om diep in de vijandelijke linies door te dringen: uit zijn rechter vertrok een onhoudbare kanonskogel (1-2).

   

  Hiermee werd een verpletterend offensief ingeleid dat de tegenstander tot wanhoop dreef. Hicham Channouf en Steven Dillien vonden de ARB-portier eens te meer op hun weg, Khaled Oulichki kon net niet bij een strak genomen vrije trap van Yannis Van Parys.

   

  In de 47’ stond de zaal in lichterlaaie toen Hicham Channouf een splijtend ééntweetje met Khaled Oulichki enig mooi in de Oost-Vlaamse kooi deed uitsterven (2-2).

   

  Steven Dillien werkte zich de naad uit de broek maar stuitte wederom op de dekselse Kenny Sergeant, terwijl de doorgebroken Hicham Channouf iets te onstuimig te werk ging. Het was een afgemeten uitworp van Birger Maes, in één tijd schitterend overgenomen door Khaled Oulichki, die de thuisploeg op voorsprong hees (3-2).

   

  GS-coach Karim Akajoua gunde zijn spelers een welgekomen time-out, voldoende om nadien nogmaals vernietigend uit te halen via Mustapha Aabbassi, opnieuw als gevolg van een precieze lancering van Birger Maes (4-2).

   

  Bij Veidec ARB Hamme raakte men helemaal de pedalen kwijt. Soufian El Fakiri werd als ver uit zijn muit meespelende doelman in de aanvalsacties betrokken. Een erg risicovol initiatief dat geen vruchten afwierp. Integendeel, Steven Dillien lukte een steal en kon eindelijk zijn verdiend doelpuntje in de verlaten tent borstelen (5-2). Khaled Oulichki plaatste tenslotte de kers op een bijzonder gesmaakte GS-taart (6-2).

   

  Fraaie zege tegen een sterke play-offsconcurrent, bejubeld met een staande ovatie van het thuispubliek en enkele gezamenlijke indianengezangen van onze jongens, symbool voor de eendracht binnen dit fantastisch collectief…

   

  Volgende vrijdag reist GS Beobank Hoboken naar neo-eersteklasser Eurofoot Tervuren dat tot op heden slechts één schamel puntje wist te sprokkelen. Geen reden om dit katje zonder handschoenen aan te pakken…

   

  Een integraal beeldverslag en een samenvatting van deze boeiende partij kan u respectievelijk vanaf zondagavond en woensdag bekijken op de website van Futsal Web Broadcast Belgium (FWBB) www.fwbb.be onder de rubriek “video’s”.

   

  samenstelling GS Beobank Hoboken: Birger Maes (d), Olivier Verhanneman (d), Antoine Lemaire (kpt), Hicham Channouf (1), Imad Amazou (1), Khaled Oulichki (2), Mustapha Aabbassi (1), Steven Dillien (1), Xavier Potvin, Yannis Van Parys, coach Karim Akajoua en assistent-coach Ivan Boey.

   

  samenstelling Veidec ARB Hamme:Kenny Sergeant (d+kpt), Kenneth Delise (d), Soufian El Fakiri (1), Abdes El Hafid, Ahmed El Hammouchi, Hamza Al Massaoui, Mirko Gajanovic (1),

  Mo El Moussaoui, Ishak Belhaj, Angelo De Brandt, coach Kristof Vermeir en assistent-coach Davy Willaert .

   

  Het B-team had tegen Kras Antwerpen lange tijd uitzicht op een nieuwe overwinning in de Vlaamse competitie (regio centraal) maar moest finaal vrede nemen met een gelijkspel (3-3).

   

  In het kader van de VZVB-Jeugdcup gaan de GS-duiveltjes aanstaande zondag vanaf 17:00 uur in sportcentrum Sorghvliedt aan de slag in een tornooi met deelname van Sambas Temse B alsook JFC Antwerp A en B; in sporthal Fort VIII trekken onze miniemen om 18:00 uur ten strijde tegen Jong Zandhoven 98.

   

  Marc De Bock                                                                                                                                                                

   

  GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

   

  - BEOBANK, kantoren Antwerpen-Kiel, Abdijstraat 201-203, Johan Bressinck + Wilrijk, Bist 18, Peter Verhaest, www.beobank.be

  - MARCELO DECOR woondecor, Predikherenlaan 90, 2500 Lier, Bruno Van Haesendonck en zonen, 03 480 22 25 - 0497 43 56

   

  Met sportieve groeten

  _

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  PERSBERICHT - 13 oktober 2016

  Ter gelegenheid van de internationale actiedag ‘Cities for Life - Cities against the Death Penalty’ op 30 november komt Rais Bhuiyan naar België. Hij werd slachtoffer van anti-islamitisch geweld, maar pleit als gelovig moslim voor vergeving en hersteljustitie.  

   

  Rais Bhuiyan, geboren in Bangladesh en piloot van de luchtmacht, kwam naar de VS om informatica te studeren. Mark Stroman, die op wraak zon na de aanslagen van nine eleven waarbij hij zijn zus verloor, schoot hem enkele dagen later in het aangezicht. Eerder had Stroman, die lid was van de racistische organisatie Aryan Brotherhood al een Pakistaan en een Indiër omgebracht.

  Als gelovig moslim, slaagde Bhuiyan er niet enkel in om zijn aanvaller te vergeven, maar stelde hij alles in het werk om te voorkomen dat Stroman geëxecuteerd zou worden. Op 21 juli 2011 werd Stroman toch ter dood gebracht, maar Bhuiyan zet zijn strijd voort om te tonen dat het mogelijk is om in vrede en vriendschap samen te leven, ook als mensen een verschillende overtuiging hebben.

  Tegenwoordig zet hij zich dan ook in voor de verdediging van de mensenrechten en voor de campagne voor de afschaffing van de doodstraf in de Verenigde Staten en in de wereld. Hij heeft daarvoor een eigen stichting opgericht: “World without hate” en werkt samen met verschillende organisaties zoals de Gemeenschap van Sant’Egidio en Amnesty International

  In het kader van ‘Cities for Life – Steden tegen de doodstraf’ zullen op woensdag 30 november op verschillende plaatsen in de wereld markante gebouwen symbolisch worden uitgelicht. Het is de vijftiende keer dat de Gemeenschap van Sant’Egidio deze actie organiseert. De keuze van de dag van de symbolische actie verwijst naar de eerste afschaffing van de doodstraf door een moderne staat, met name het groothertogdom Toscane, op 30 november 1786. Vorig jaar, op 30 november 2015 namen meer dan 2.000 steden, in 100 verschillen de landen op de vijf continenten deel aan de actie.

  De doodstraf wordt op wereldschaal in steeds minder landen uitgevoerd. Met ‘Cities for Life’ willen de organisatoren en de deelnemende steden deze trend toejuichen en aandringen op een totale afschaffing van de doodstraf. In 2015 was de doodstraf in meer dan de helft van de landen in de wereld officieel afgeschaft, maar was er wel een scherpe toename van het aantal executies. 90% van die terechtstellingen vonden in slechts drie landen plaats: Iran, Pakistan en Saoedi-Arabië. In China worden meer mensen geëxecuteerd dan in alle landen samen, maar is het aantal executies staatsgeheim. 

  Rais Bhuiyan zal spreekbeurten houden in Antwerpen, Brussel en Amsterdam. Hij is in België van 28 november tot 3 december. Hij is beschikbaar voor interviews.

  Voor meer info: Annemarie Pieters, Cities for Life, 0496 28 23 21.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  ENI STAPT IN DE GROEPSAANKOOP ALS BESTE LEVERANCIER

  Provincie Antwerpen

  12| 10 | 2016

  Recordaantal deelnemers groepsaankoop krijgt 29 % korting en vaste gasprijs
  Groepsaankoop provincie Antwerpen blijft scoren

  Meer dan 106.000 deelnemers schreven zich in voor de 7e groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Dat is een ongezien aantal. Voor groene elektriciteit en gas deden Eni en Elegant het beste bod. Voor elektriciteit alleen ben je het voordeligst uit bij Eni. Nieuw is dat er naast een vaste elektriciteitsprijs ook een vaste prijs voor gas wordt aangeboden.

  Tijdens de veiling vandaag brachten verschillende energieleveranciers hun beste bod uit. Voor 66% van de deelnemers met elektriciteit en gas deed Eni het scherpste bod, voor de rest is Elegant het voordeligst. De gemiddelde korting is 29%. Deelnemers met alleen elektriciteit zijn dit jaar het voordeligst uit bij Eni met een korting van 18%. De energieprijs maakt maar een deel van je factuur uit, daarop krijg je de korting. Die is berekend ten opzichte van het gewogen gemiddelde van vergelijkbare tarieven van de 6 grootste energieleveranciers (Engie, Luminus, eni, Essent, Lampiris en Eneco).

  Nu ook vaste prijs voor gas
  Drijvende kracht achter de groepsaankoop is gedeputeerde voor energie Inga Verhaert: “Deelnemers zijn zoals elk jaar zeker van een vaste prijs voor elektriciteit die niet wijzigt gedurende de volledige looptijd van hun 1-jarig contract. Vanaf dit jaar geldt dat ook voor de gasprijs, en dat maakt het natuurlijk nog interessanter.” De groepsaankoop van de provincie Antwerpen blijft groeien, ook dit jaar mogen we van een recordaantal deelnemers spreken: 106.000.

  “Mensen worden nog steeds en zelfs méér geconfronteerd met stijgende kosten, niet in het minst voor energie.” legt Inga Verhaert het blijvende succes uit.  “Het loont nu dus meer dan ooit de moeite om deel te nemen aan een groepsaankoop. En dat hebben meer mensen dan ooit begrepen. Het succes van deze 7ee editie bewijst opnieuw dat consumenten tot heel wat in staat zijn als ze zich verenigen. En met hoe meer ze zijn, hoe sterker ze staan. De provincie Antwerpen helpt hen met een goede omkadering en de juiste informatie. We hebben zo de markt de afgelopen jaren mee in gang gezet en daar kunnen we hier in de provincie Antwerpen samen trots op zijn.”

  Persoonlijk voorstel
  Nadat het winnende bod is omgerekend voor elke deelnemer krijgt deze uiterlijk 28 oktober een persoonlijk voorstel. Zo komt iedereen te weten hoeveel hij of zij -op basis van het persoonlijk verbruik-  effectief zal besparen. Elke deelnemer beslist daarna zelf, tot en met 28 november, of hij dit aanbod accepteert. Daarna wordt de overstap volledig geregeld.

  PRAKTISCHE INFO

  Meer info:
  www.samengaanwegroener.be

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Inga Verhaert, gedeputeerde bevoegd voor energie


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  Zuidrand in de kijker op Dag van de Trage Weg op zondag 16 oktober
  Ken jij alle trage wegen in jouw gemeente? Doe de test op www.tragewegen.be/in-mijn-buurt. .

  Langs steegjes tussen de huizen of langs idyllische landwegjes achter de lintbebouwing kom je op onverwachte plaatsen en ontdek je erfgoed, natuur of landschappen. Tijdens het weekend van 15 en 16 oktober staan deze trage wegen in heel België in de spotlights. De provincie Antwerpen ondersteunt steden en gemeenten die initiatieven nemen rond trage wegen. Op zondag 16 oktober organiseren verschillende gemeenten en organisaties, samen met de provincie, activiteiten rond trage wegen in Kontich, Hove, Mortsel, Aartselaar en Edegem.

   

  Trage wegen verbinden Landschapspark Zuidrand

  In de voormiddag huldigt gedeputeerde van Leefmilieu Rik Röttger samen met schepen Goedele van de Spiegel van Edegem het oostelijk wandelpad van Hof Ter Lindenin. In Kontich zorgt muziekband ‘Les Odettes’ voor extra sfeer aan de Hessepoellei, het Kerkhofpad en het Vlonderpadtraject. In Hove kan je een rondleiding volgen in het Uilenbos. Je leert er bij over houtsoorten en uilenkasten terwijl kinderen een bijenverblijf knutselen. In Mortsel staat er een gids paraat om via de Fortloop naar het Groen café te wandelen. In Aartselaar komt gedeputeerde van Leefmilieu Rik Röttger om 16 uur de pas aangelegde Voetweg nr. 27 uittesten.

  Deze gemeenten ten zuiden van Antwerpen maken samen met Boechout, Borsbeek, Lint en district Wilrijk deel uit van het Landschapspark Zuidrand. De provincie Antwerpen bouwt met de negen betrokken gemeenten, de Vlaamse overheid en verenigingen een landschapswerking uit die de gemeentegrenzen overstijgt. Aangezien trage wegen de gemeenten letterlijk verbinden, spelen ze een cruciale rol in het realiseren van een beleefbare, gezonde open ruimte in de Antwerpse Zuidrand.

  Trage weg die door Lint en Hove kronkelt - Copyright: provincie Antwerpen


  Duurzame mobiliteit

   

  In onze provincie vind je heel wat trage wegen. Het belang van trage wegen mag niet onderschat worden volgens gedeputeerde van Leefmilieu Rik Röttger: “Ze zijn van groot belang voor een veilige, vlotte en duurzame mobiliteit. Je leert er ook je eigen streek beter door kennen. Veel mensen maken al wandelend, fietsend of spelend gebruik van trage wegen. De provincie werkt aan een kwaliteitsvol en toegankelijk weefsel van wandel- en fietspaden langs trage wegen. Trage wegen vergen dus aandacht en zorg.”

   

  Dag van de Trage Wegen

   

  De Dag van de Trage weg is een nationaal actieweekend. Trage Wegen vzw neemt de organisatie in Vlaanderen op zich. Sentiers.be organiseert ‘Rendez-vous sur les sentiers’ in Wallonië. Tijdens het weekend van 15 en 16 oktober 2016 nemen ook heel wat gemeenten in de provincie Antwerpen deel aan de Dag van de Trage Weg met een tocht langs de mooiste, bedreigde of minder gekende trage wegen, een opruimactie of spel. Ontdek de activiteiten op www.dagvandetrageweg.be.

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  15 en 16 oktober 2016

  Waar:
  overzicht van alle activiteiten op www.dagvandetrageweg.be.

  Meer info:
  www.dagvandetrageweg.be
  www.tragewegen.be
  www.provincieantwerpen.be > trage wegen

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Rik Röttger,  gedeputeerde bevoegd voor Leefmilieu


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-10-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Bijna gedaan...
  Ze is er vroeg bij dit jaar, maar de vorst is reeds verschenen op ons veld in Wommelgem. Alle groenten die bang zijn van de kou, worden er met spoed afgehaald. De pakketten zijn daarom deze week eerder voorlopig wat betreft de inhoud. Veel hangt af van wat het veld deze week nog graag kwijt wil.

  Inhoud grote pakketten:

  • grijze pompoen van Wijngaardhof
  • rode rettich van Wijngaardhof
  • Chinese kool van de Wriemeling
  • warmoes van de Wriemeling
  • paprika van de Wriemeling
  • andijvie van de Wriemeling

  De tweewekelijkse pakketten bevatten rode rettich en grijze pompoen van Wijngaardhof, witte en rode kool van de Stadsboerderij, andijvie en warmoes van De Wriemeling. 

  Inhoud kleine pakketten:

  • patisson/courgette/spitskool van de Stadsboerderij (veld Wommelgem)
  • witte kool/bloemkool van de Stadsboerderij (veld Wommelgem)
  • grijze pompoen van Wijngaardhof
  • rode rettich van Wijngaardhof
  • warmoes van de Wriemeling

  De kleine tweewekelijkse pakketten bevatten rode rettich van Wijngaardhof, rode kool, butternut en savooi van ons eigen veld in Wommelgem.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EDEGEM NIEUWS

  EDEGEM
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!