Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    21-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GAIA

     

    Beste dierenvriend,

    Ik kan u heel eerlijk vanuit mijn hart zeggen: ik ben ontgoocheld. Al meer dan 25 jaar lang klagen wij met GAIA de wreedheid aan die verbonden is aan de productie van foie gras. Het is een lange strijd maar het is onze plicht om te spreken voor hen die niet kunnen spreken, in dit geval de arme eenden en ganzen.

    Donderdag in Thuis, de populaire serie op Een: een personage degusteert wijn… en verkondigt doodleuk dat bij dat type wijn ganzenlever goed past. Menen zij dat nu echt? Gaat het populairste Vlaamse tv-programma, met dagelijks meer dan 1 miljoen kijkers, echt promotie maken voor foie gras? Voor hen overdrijven wij maar ik kan u garanderen, beste dierenvriend: 1 miljoen kijkers kregen eergisteren de boodschap dat foie gras eten prima is. Dank u wel, Thuis. Dank u wel, Een. Dank u in naam van alle dieren die u hiermee onrechtstreeks doet lijden!

    Wilt u de dieren helpen? Verstuur dan een e-mail naarklachtenprocedure@vrt.be  en uit beleefd uw ongenoegen. Dat kan bijvoorbeeld zijn: “Geachte, tot mijn grote verbazing zag ik dat jullie via het programma Thuis promotie maken voor foie gras. Ik vind dat anno 2021 en wetende welk dierenleed verbonden is aan dwangvoederen voor de productie van foie gras echt niet kunnen. Ik reken er dan ook op dat jullie nooit nog promotie zullen maken voor dit barbaarse product. Met vriendelijke groeten, x”

    Beste dierenvriend, zo een zinnetje in een serie kan iets klein lijken maar onderschat de gevolgen niet. We mogen nooit aanvaarden dat er licht gedaan wordt over dierenleed. Nu niet, morgen niet, nooit.

    In naam van de dieren: dank u!

    Met diervriendelijke groeten,
    Michel Vandenbosch
    Voorzitter van GAIA

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provincie Antwerpen

    Boechout en Hemiksem starten het traject Verkeersveilige Gemeente van de  en ondertekenen het SAVE-charter
    Door deelname aan het traject Verkeersveilige Gemeente onderschrijven Boechout en Hemiksem de missie om te streven naar nul verkeersslachtoffers in de provincie Antwerpen.


    De gemeenten Boechout en Hemiksem en hun politiezones namen deel aan het startoverleg Verkeersveilige Gemeente. Boechout en Hemiksem onderschrijven de missie om te streven naar nul verkeersslachtoffers in de provincie Antwerpen en ondertekenen het SAVE-charter. Het startoverleg is een eerste kennismaking met het traject Verkeersveilige Gemeente waarbij gemeenten een eigen actieplan verkeersveiligheid opstellen en uitvoeren onder begeleiding van de vier projectpartners.

    In februari starten de gemeenten Boechout en Hemiksem en hun politiezones met het traject Verkeersveilige Gemeente. Het traject is een samenwerking tussen de provincie Antwerpen, de Federale Diensten van de Gouverneur, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde en de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen. We begeleiden de gemeenten en politie bij de opmaak en uitvoering van een actieplan verkeersveiligheid. De provincie Antwerpen ondersteunt met onder meer begeleidingen op locatie, gratis vormingen, een nieuwsbrief en infofiches. De ondertekening van het SAVE-charter vormt de eerste stap  van het traject Verkeersveilige Gemeente 

    .  

    Logo Verkeersveilige Gemeente & SAVE

    Het actieplan

    De ruggengraat van het actieplan bestaat uit de vijf pijlers van verkeersveiligheid, ook wel de vijf E’s genoemd:

    • beleid en organisatie (engagement)
    • educatie en communicatie (education)
    • infrastructuur (engineering)
    • handhaving (enforcement)
    • evaluatie en monitoring (evaluation)

     

    Gedeputeerde voor Mobiliteit, Luk Lemmens, licht toe: “Binnen elke pijler leggen de gemeenten prioriteiten vast op korte en lange termijn en bouwen ze regelmatig evaluatie in. Om de doelen van het actieplan te bereiken is nauwe samenwerking met de lokale politie en alle maatschappelijke actoren cruciaal. Bij alle medewerkers en beleidsverantwoordelijken van Boechout en Hemiksem willen we een verkeersveiligheidsreflex ontwikkelen en versterken. Het is belangrijk dat de visie op alle niveaus en door alle medewerkers gedragen en uitgevoerd wordt.”

    Boechout: schepen van Mobiliteit, Rudi Goyvaerts: “Als gerenommeerde fietsgemeente hebben we heel wat zachte weggebruikers in het verkeer. We willen dan ook graag onze krachten bundelen om van Boechout een verkeersveilige gemeente te maken. Elke deelnemer in het verkeer die zijn huis verlaat, moet terug veilig en ongeschonden thuis kunnen komen.

     

    Hemiksem: burgemeester Luc Bouckaert: "Zich in onze gemeente verplaatsen zonder ongevallen, comfortabel en in alle veiligheid. Dat moet mogelijk zijn voor voetganger, fietsers, automobilist of vrachtwagenchauffeur. Daarom neemt Hemiksem deel aan het traject Verkeersveilige gemeente en blijven we inzetten op het SAVE-charter."

     

     

    Het traject Verkeersveilige Gemeente

     

    Binnen het traject Verkeersveilige Gemeente bundelen de federale diensten van de gouverneur, vzw Ouders van verongelukte Kinderen, Vlaamse Stichting Verkeerskunde en provincie Antwerpen de krachten om gemeenten te helpen bij de opmaak en uitvoering van een eigen actieplan verkeersveiligheid . Elke deelnemende gemeente onderschrijft de missie om te streven naar nul verkeersslachtoffers in de provincie Antwerpen.Al 56 van de 69 Antwerpse gemeenten stelden zich kandidaat voor deelname aan het traject, 15 van hen konden starten in 2018 en telkens nog eens 10 in 2019 en 2020. Dit jaar starten opnieuw 7 gemeenten.

     

    Werken aan verkeersveiligheid doe je niet alleen. Dat 56 gemeenten en hun politiezones

    zich kandidaat stelden, motiveert. Zolang er doden en zwaargewonden vallen in het verkeer

    blijft de inzet op verkeersveiligheid cruciaal. Het doel is en blijft nul slachtoffers. Dat

    gemeenten en politiezones deze doelstelling massaal onderschrijven, betekent dat ze om de

    veiligheid van hun inwoners geven. 

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde voor Mobiliteit










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. gouverneur Cathy Berx:
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19 februari 2021

     

    Ijskarren kunnen dan toch niet uitrijden

     

     

    Vandaag verschenen er berichten in de pers dat ijskarren in provincie Antwerpen mogen rondrijden om ijsjes te verkopen. Inmiddels is echter gebleken dat dit standpunt over rondrijdende ijskarren en de interpretatie van de maatregelen hierover, foutief is. Omdat we in onze provincie de geldende maatregelen uiteraard correct willen toepassen, zijn rondrijdende ijskarren dus helaas nog niet toegestaan, zoals dat ook elders in het land verboden is.

     

    Dat aanvankelijk wel goedkeuring werd gegeven voor rondrijdende ijskarren in de provincie Antwerpen, is het gevolg van een andere interpretatie van de maatregelen dan diegene die het Nationaal Crisiscentrum en FOD Economie vooropstellen.  De informatie uit het Ministerieel Besluit en op de website van de FOD Economie stelt dat ijskarren wel toegelaten zijn, maar vermeldt ook dat huis-aan-huis activiteiten verboden zijn.  Een rondrijdende ijskar die in een straat her en der stopt om een ijsje te verkopen en dus niet huis aan huis, en daarbij bovendien de geldende hygiënemaatregelen respecteert (voldoende afstand houden, ontsmetten,…) leek binnen het kader van het Ministerieel Besluit toegelaten te kunnen worden.

     

    Vandaag is echter duidelijk geworden dat dit een foutieve interpretatie is. Rondrijdende ijskarren vallen wel degelijk onder de huis-aan-huis-activiteiten, en zijn daarom dus verboden. Omdat de maatregelen uiteraard correct en uniform toegepast moeten worden, zal het zoals overal in het land ook in provincie Antwerpen niet toegelaten zijn om met een ijskar rond te rijden om ijsjes te verkopen.  Voor ijskarren is het op dit ogenblik enkel toegestaan om vanop een vaste staanplaats ijsjes te verkopen, mits toestemming van de betreffende gemeente of de stad.  

     

    Gouverneur Cathy Berx verontschuldigt zich voor de verwarring die hierover ontstaan is, en benadrukt tegelijk het belang van een goede en uniforme interpretatie van de maatregelen. Aanvullend roept ze ook op om komend weekend te genieten van het mooie weer, maar om daarbij voldoende aandacht te hebben voor de geldende maatregelen, en drukke plekken te vermijden.  En mocht u zin hebben in een ijsje van de ijskar, leef  dan de afstandsmaatregelen na en consumeer het ijsje niet aan het karretje zelf.

     

       

     

    Kabinet gouverneur Cathy Berx:
    Sara Claes

    Kabinetsadviseur – communicatieverantwoordelijke
    T: 03 240 50 52 M : 0476 50 55 91
    E: Sara.Claes@provincieantwerpen.be

     

    Gouverneur Cathy Berx vertegenwoordigt de provinciale, gewestelijke (Vlaamse) of federale (Belgische) overheid in de provincie Antwerpen. In die hoedanigheid vormt de gouverneur de schakel tussen de vier bestuurlijke niveaus: de federale overheid, de Vlaamse overheid, de provincie en de steden & gemeenten. Zij woont de provincieraden bij en zit de deputatie - het politieke hart van de provincie- voor. Als commissaris van de Vlaamse regering houdt zij bestuurlijk toezicht op de gemeenten en OCMW’s en kan zij beslissingen schorsen die strijdig zijn met de wetten, decreten en besluiten van de federale of Vlaamse regering.  Als commissaris van de federale regering heeft de gouverneur vooral taken op het gebied van ordehandhaving, veiligheid en rampenmanagement.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen./PROVINCIE ANTWERPEN

    Zo bodem, zo hoeve in de Voorkempen

    Resultaten onderzoek historische Kempense hoeves

    Onderzoek naar de geschiedenis van Kempische hoeves was - tot voor kort - schaars. In samenwerking met het Centrum voor Agrarische Geschiedenis (CAG) onderzocht Erfgoed Voorkempen de historische hoeves in de Kempen. Resultaten van de bevragingen, literatuurstudie en veldwerk zijn nu samengebald in een uitvoerig rapport: ‘Vakwerk/Netwerk. Een toekomst voor hoeves uit de Kempen’.  

     

    Het beeld van het boerenerf met traditionele hoevegebouwen, bakhuisje en waterput in een uitgestrekt landbouwlandschap is onlosmakelijk verbonden met de landelijke identiteit van de Kempen. Net zoals die landelijke identiteit, staat dit agrarisch erfgoed onder druk. Hoeve-gebouwen verliezen hun erfgoedwaarde door verval, ingrijpende renovaties of afbraak. Deze vaststelling, samen met het ontbreken van een netwerk voor hoeve-eigenaars en vaklui gaven aanleiding tot nader onderzoek.

     

    Nieuwe inventaris

    Door het gebrek aan documentatie werden bestaande inventarissen van gemeenten, lokale heemkundige kringen, landelijke gilden en hoeveliefhebbers, verzameld en aangevuld met literatuuronderzoek. Dat resulteerde in een inventaris van het waardevol agrarisch erfgoed in de gemeenten Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen, Brasschaat, Brecht, Schilde, Zoersel, Malle en Ranst.

     

    Kiekenhoeve, Essen

    Vee bepalend voor de bouwvorm van de typisch Kempische hoeve

    Arme Kempische zandgronden zorgden ervoor dat de meeste boeren het moesten rooien met kleine opbrengsten. Mest en vee vervulden een centrale rol. De langgevelhoeve, een langgerekt gebouw met woonhuis en stallen voor vee onder hetzelfde dak was lang de meest efficiënte hoevevorm in de streek.

     

    Hoewel typisch voor de streek zijn veel langgevelhoeves in de loop der jaren afgebroken. Deze hoeves zijn kleiner, minder imposant en vaak ook minder goed beschermd als monument of vastgesteld op de inventaris. Daarom zijn er in verhouding op dit moment veel rijkere en eigenlijk atypische hoevetypes te zien in de Voorkempen. Denk dan aan hoeves met een grote dwarsschuur en andere losse onderdelen die bij een kasteeldomein of klooster behoorden.

     

    Behoud van historische hoeves: een kwestie van trial and error

    Op dit moment is de verbouwing van een historische hoeve nog te vaak trial and error. Zonder heldere leidraad en gedegen kennis en kunde over de unieke historische gebouwen, moeten hoevebewoners dikwijls grote toegevingen doen. In zekere zin brengt dit het hoeve-erfgoed in gevaar. Grootste slachtoffers zijn de bijgebouwen, die niet prioritair zijn en waarbij de drempel voor een dure renovatie groter is. Deze en andere bevindingen staan in het overzichtsrapport.

     

    In een volgende fase van het project verwerkt Erfgoed Voorkempen de resultaten van het onderzoek tot concrete handvaten en ondersteuning voor eigenaars bij het onderhoud en herstel van hun historische hoeve.

     

     

    Het project Vakwerk/Netwerk vindt plaats met de steun van LEADER, het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

     

    PRAKTISCHE INFO

    Erfgoed Voorkempen: Vrieselhof, Schildesteenweg 99, 2520 Ranst (Oelegem)

    Toplina Puttemans,E toplina.puttemans@rldv.be, T 03 312 98 72, M 0492 08 11 29

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, gedeputeerde bevoegd voor erfgoed









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    TUTTI OPENT VOOR STUDENTEN

    Tijdens deze lockdown hebben studenten het het niet gemakkelijk een rustige plek te vinden met de nodige ruimte, zeker niet als er kleinere broertjes of zusjes in huis zijn.
    Om deze studenten te ondersteunen zet " Tutti " uitzonderlijk zijn deuren open tijdens de komende krokusvakantie.

    " Tutti " is het nieuwe sociaal-cultureel ontmoetingscentrum van Sant'Egidio in Merksem ( Sint-Bartholomeusstraat 9A ). De grote zaal biedt voldoende rust, ruimte, ventilatie, licht en WIFI netwerk om ongestoord te kunnen studeren.

    Wie interesse heeft kan van maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari tussen 9-17u in " Tutti " komen studeren.

    Wie interesse heeft, kan reserveren per blok voormiddag/namiddag bij: marielle.debolle@santegidio.be.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Provincie Antwerpen



    HET HAD NIET MOGEN ZIJN YSPRET GEDAAN OOK HET YS WAS NIET DIK GENOEG

    Zaterdag: helaas geen schaatsdag.
    Natuurijs is immers niet dik genoeg om veilig te schaatsen

    Er kO n het komende weekend niet op natuurijs geschaatst worden in de Provinciale Groen- en Recreatiedomeinen. 

    Zoals bij elke periode van aanhoudende vorst, meten de domeinwachters van de provinciale groen- en recreatiedomeinen aandachtig de ijsdikte op de vijvers, vennen, grachten en plassen. Van zodra er een ijslaag van 11 tot 12 cm ligt, zoals door de ijsmeesters aangegeven wordt, zou het relatief veilig zijn om grote groepen toe te laten. Maar momenteel zitten de metingen aan een gemiddelde van 6 cm, en dat is te weinig.

    Er is ook geen domeinwacht voorzien aan de vijvers om een oogje in het zeil te houden en de veiligheid te verzekeren. Bovendien houdt men rekening met de natuurwaarde van de waters in kwestie. Het belang van de vissen en vogels die er leven, primeert. Dat is zeker het geval in enkele groendomeinen. Daarom vragen de directies met aandrang om niet zomaar op het ijs te gaan!

     

    Schaatsen in het Vrijbroekpark in 2009 - Copyright: Provincie Antwerpen

    Niet schaatsen, wel winterpret


    Als het vriesweer toch aanblijft, zullen specifieke vijvers en plaatsen aangeduid worden waar wel geschaatst kan worden. Hierover wordt dan meer info gegeven via de website: www.provincieantwerpen.be (gebruik de zoekterm ‘schaatsen’).   


    Dat alles wil uiteraard niet zeggen dat winterpret verboden is. Integendeel! Gedeputeerde Jan De Haes, bevoegd voor provinciale recreatie- en groendomeinen benadrukt: “Kom zeker nog sleeën, slippen, ravotten, glijden en spelen in de laatste resten sneeuw! Er zijn heuvels, ijsplekken, bergjes en sneeuwhopen in overvloed in een domein in je buurt, kom spelen en genieten tot je je vingers en neus niet meer voelt!”

     

    Ook de reguliere (doe-het-zelf) wandelingen en het vaste aanbod zijn in deze omstandigheden het (her)ontdekken waard.

     

    Sleeën in de Hoge Mouw - Copyright: Provincie Antwerpen

     

    Corona maatregelen

     

    Uiteraard zijn de maatregelen tegen de verspreiding van Corona ook nog steeds van belang. Als je de provinciale domeinen bezoekt, doe je dit volgens de geldende maatregelen:

    • Mondneusmasker bij de hand
    • Afstand bewaren
    • Mondneusmasker dragen vanaf 12 jaar, op drukke plekken
    • Niet met meer dan 4 personen samen wandelen
    • Kom bij drukte op een ander moment terug

     

    Deze oproep geldt voor de volgende provinciale recreatie- en groendomeinen:

    Zilvermeer, De Schorre, De Nekker, De Lilse Bergen, Rivierenhof, Vrieselhof, Kesselse Heide, Arboretum Kalmthout, Vrijbroekpark, Broek de Naeyer, Neteland, Hoge Mouw, Prinsenpark, Hertberg, De Averegten, Kasteel d’Ursel.

     

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:
    www.provincieantwerpen.be zoekterm: schaatsen

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor recreatie- en groendomeinen








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    15 | 2 | 2021

     

    Hoboken daagt zijn inwoners uit om een afstand van 15.080 km te overbruggen tot in Tokyo

     

    Om Hobokenaren aan te zetten om in deze coronatijden meer te bewegen daagt het district Hoboken hen uit. Door actief te bewegen en de afgelegde afstanden in te geven, kan elke Hobokenaar helpen om Nello en Patrasche naar Tokyo te brengen voor start van de Olympische Spelen.

     

    Het district Hoboken wil zijn inwoners aanmoedigen om te wandelen, lopen, fietsen en zwemmen en deze afgelegde meters en kilometers door te geven om samen een afstand van 15.080 kilometer te overbruggen tot in de Japanse hoofdstad Tokyo, waar op vrijdag 23 juli 2021 de Olympische Spelen van start gaan.

     

    Reisschema voor Nello en Patrasche

    Door afstanden de registreren, helpen Hobokenaren Nello en Patrasche op hun reis naar Tokyo. De route loopt langs Nederland, Duitsland, Polen, Oekraïne, Kazachstan, Mongolië en Rusland helemaal naar Japan. De hele route staat op de website hoboken.be, maar ook op Facebook zullen de vorderingen van de helden te volgen zijn. Zo sturen ze geregeld kaartjes met groeten uit de steden die ze passeren op hun weg naar Tokyo.

     

    Registreer je afstand

    Sportieve prestaties kunnen op verschillende manieren doorgegeven worden

     

     

    De Hobokense scholen en verenigingen worden tevens gecontacteerd om te bewegen en hun afstanden door te geven. Hobokenaren kunnen deelnemen tot aan de start van de Olympische Spelen op vrijdag 23 juli 2021.

     

    Districtsschepen Carine Leys: “Het wordt een hele prestatie om onze mascottes Nello en Patrasche tot in Tokyo te krijgen. Daarvoor rekenen we op de sportieve hulp van alle Hobokenaren. Alleen samen kunnen we meer dan 15.000 km overbruggen. Na deze challenge worden er onder de deelnemers tal van ‘Hobokense’ prijzen verloot. Het loont dus om deel te nemen, niet alleen voor de eer maar ook voor de beloning achteraf.”

     

    Het is wel noodzakelijk dat deelnemers tijdens het bewegen rekening blijven houden met de geldende veiligheidsvoorschriften in het kader van de coronamaatregelen: het bewaren van een afstand van 1,5 meter, het vermijden van drukke momenten, het gebruik van hand- en ontsmettende gels, …

     

    Deze info staat op www.hoboken.be. Klik hier voor de link naar het webartikel.

     

     

    Stefan Hameau, tel. 03 338 30 66, stefan.hameau@antwerpen.be
    Verantwoordelijke: districtsschepen Carine Leys, bevoegd voor sport

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!