Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    19-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Winter in Antwerpen!

    Omcirkel 4 en 5 december in je agenda, want dan vieren we de start van Winter in Antwerpen! Kijk jij ook al uit naar de gezellige chalets, winterbars, ijspiste en de magische sfeer?

    Ontdek het programma

     

     

    Wat te doen in Antwerpen?

    Kom dit weekend alles te weten over diamanten tijdens het juwelenfestival OBSESSED. Loop door Antwerpse gebouwen, wandel door groen Deurne of snuister tussen boeken en strips op het De Coninckplein. Ook cultuurliefhebbers weten wat te doen.

    Lees hier onze tips

     

     

    Nieuw gebruiksreglement Antwerpse bibliotheken

    Vanaf woensdag 17 november starten de Antwerpse openbare bibliotheken met een nieuw gebruiksreglement: toegankelijker voor jongeren, betere leentermijnen en geen oplopende boetes meer. Voor sommige gebruikers is de bib voortaan gratis.

    Lees wat er verandert

     

     

    Zo werkt het zelfbedieningsloket

    De stad Antwerpen telt 16 zelfbedieningsloketten. Je kan er makkelijk officiële documenten voor jezelf aanvragen en gratis afdrukken. Verder kan je er taxicheques en afvalstickers bestellen.

    Bekijk hoe het werkt

     

     

    Nieuw zorgcentrum voor slachtoffers van seksueel geweld

    Het Zorgcentrum na Seksueel Geweld Antwerpen (ZSG) is open. Slachtoffers van seksueel geweld kunnen er alle dagen, dag en nacht, terecht. De hulp is gratis.

    Lees meer

     

     

    Samen tegen corona: de huidige maatregelen

    Het Overlegcomité stelt vast dat het aantal nieuwe besmettingen, ziekenhuisopnames en het aantal patiënten op intensieve zorg sterk stijgt. Daarom besliste het Overlegcomité om vanaf 20 november enkele maatregelen opnieuw strenger te maken.

    Lees de huidige richtlijnen

     

     

    Volg stad Antwerpen

     

     

     

    www.antwerpen.be

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen

                                           

     



    Provincie Antwerpen

    16 | 11 | 2021

    PITO-leerlingen scoren alweer op Belgisch KampioenschapLassen
    Drie oud-leerlingen van PITO behalen 1ste, 3de en 6de  plaats op Belgisch Kampioenschap Lassen

    Goud, brons en een eervolle zesde plaats voor oud-leerlingen van PITO op het Belgisch Kampioenschap Lassen in Ciney vorige week.   

    Al jarenlang bestaat de traditie dat enkele huidige of pas afgestudeerde leerlingen van PITO geselecteerd worden om deel te nemen aan laswedstrijden in binnen- en buitenland. Zo behaalde huidig leerkracht Ward Hendrickx de overwinning in 2001 en deed collega Brenda Vermeiren het even goed met een eerste plaats in 2018.

    Onder hun deskundige leiding trokken dit jaar drie oud-leerlingen naar het Belgisch Kampioenschap Lassen in Ciney op 8 en 9 november 2021. In de afgelopen maanden hebben de jongeren en hun begeleidende leerkrachten tijd noch moeite gespaard om zich grondig voor te bereiden op deze competitie. En hun inzet tijdens de vele uurtjes oefenen tijdens de weekends en woensdagmiddagen loont!

    Vlnr: Nicolas Joossens, Kilian Bovée en Senne Engelen in hun habitat, de praktijkzaal lassen van PITO
    Copyright: PITO (Brenda Vermeiren)

    Winnaars

    De competitie was scherp, maar de PITO-lassers toonden wat ze in hun mars hebben. Zo behaalden twee van de drie toppers een podiumplaats: Kilian Bovée won goud en Senne Engelen behaalde de bronzen medaille. Nicolas Joossens eindigde op een zeer mooie zesde plaats.

    Ward Hendrickx zei na afloop: “Wat Kilian, Senne en Nicolas hier presteren, is terecht iets om trots op te zijn. Ook als leerkrachten staan we te glunderen, want zulke mooie resultaten zien van de inzet uit de opleiding op PITO, stemt ons erg blij. Als we de balans opmaken van de afgelopen jaren, dan hebben we op elke wedstrijd van de afgelopen zes jaren steeds minstens één medaille behaald: driemaal goud, tweemaal zilver en eenmaal brons.”

    En hier eindigt het verhaal van onze winnaars nog niet. Brenda Vermeiren verduidelijkt: “Door deze mooie resultaten maakt één van onze drie deelnemers dan ook kans om geselecteerd te worden voorde Worldskills in Shangai in november 2022. Ikzelf heb deelgenomen aan de Euroskills in Budapest in 2018, en behaalde toen de vijfde plaats. Hopelijk doen onze jongens het minstens even goed! We kijken ernaar uit!”

     

    Gedeputeerde Luk Lemmens: “Kilian, Senne en Nicolas zijn voor PITO Stabroek en bij uitbreiding het hele provinciaal onderwijs de gedroomde ambassadeurs. Niet alleen omdat ze uitmuntende vakmensen zijn geworden, maar ook omdat ze de attitudes uitdragen waar

    we in het provinciaal onderwijs mee op inzetten: inzet, discipline maar ook trots zijn op de verworven vaardigheden en vakkennis. Ik feliciteer de drie mannen dan ook van harte met hun prestaties en wens hen en de begeleiders veel succes met de selecties voor de Worldskills volgend jaar.”

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, NV-A, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provincie antwerpen

    Wat leert een onderbroek ons over de onderwereld?
    Maandag 22 november, 13 uur, Hooibeekhoeve, Geel

     

    Hoe belangrijk zijn vitaal bodemleven voor een gezonde bodem, een florerende biodiversiteit en een duurzame landbouw? Het LEADER-project Sleutel tot de Onderwereld zoekt dit uit.

     

    Bij de start van dit persmoment neemt gedeputeerde voor Plattelandsbeleid Kathleen Helsen de proef op de som, of beter de schop in de hand, om te zien hoe krachtig het Kempense bodemleven is. Zij zal een katoenen onderbroek opgraven die al enkele weken is overgeleverd aan de bacteriën, schimmels en wormen die de Kempense bodem rijk is. Met dat bewijs in de hand vertellen de onderzoekers van de Bodemkundige Dienst van België en het provinciaal onderzoekscentrum Hooibeekhoeve wat dit project precies wil meten en waar de resultaten voor gebruikt zullen worden. Een tipje van de sluier: een databank van bodemstalen uit de Kempen leidt tot concrete tips om succesvol gras- en akkerland te bewerken.

     

     

     

    Een unieke voor en na

    Op dinsdag 12 oktober werden op verschillende plaatsen in de Kempen katoenen onderbroeken ingegraven. Op 22 november zal de onderbroek in de tuin van provinciaal onderzoekscentrum Hooibeekhoeve opgegraven worden om te zien welk effect een verblijf van enkele weken in de Kempense bodem heeft op dit materiaal. Als persmedewerker kunt u als eerste met deze resultaten kennismaken. Het grote publiek maakt pas kennis met dit onderzoek op zondag 28 november tijdens de Dag van de Wetenschap in Thomas More campus Geel.

     








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

     

    Hobokens

    Werken Warmtenet Cockerillplaats

     

     

    22/11-23/12: Cockerillplaats enkelrichting

    Vanaf 22 november werkt aannemer Besix de aanleg van het warmtenet op de Cockerillplaats af. Hiervoor wordt de Cockerillplaats en een deel van de Louisalei tijdelijk enkelrichting.

     

    Er is een omleiding voorzien.

    Meer informatie over deze werken én de omleidingen

     

    Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar uw Hobokense vrienden en kenissen

     

    Abonneer u op de Hobokense Werfgazet

     

     

     

     

    Volg district Hoboken

     

     

     

    www.hoboken.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen





    15 | 11 | 2021

    Stappen in stijl
    Fraaie kasteeldomeinen blikvangers op vernieuwd wandelnetwerk Kempense Hoven

    Een vorstelijk decor en een royale portie groen: het vernieuwde wandelnetwerk Kempense Hoven betekent stappen in stijl.

    De update door Toerisme Provincie Antwerpen resulteert in 64 km nieuwe trajecten, 6 extra kasteeldomeinen, 5 suggestielussen én een gloednieuwe wandelkaart.

    Kies voor een herfstwandeling die je fantasie prikkelt: van elegante kastelen tot stoere forten, van vrome abdijen tot duivelse natuur ... 

    De ‘hoven van playsantie’ in de Kempen - ooit de zomerresidenties van rijke Antwerpenaren - doen altijd een beetje wegdromen.

    Het vernieuwde wandelnetwerk Kempense Hoven loodst je langs nóg meer riante villa’s, landhuizen en kasteeldomeinen. Zo creëerde Toerisme Provincie Antwerpen extra verbindingen met o.a. het Vrieselhof in Ranst, Hof ter Linden in Schilde, het kasteel van Schoten en Het Hof in Vosselaar.

    Copyright: Mie De Backer voor Toerisme Provincie Antwerpen

    Mix van erfgoed en natuur

    Niet alleen de kastelen spreken tot de verbeelding. Dat doen ook de forten en bunkers langs de Antitankgracht. Of de trappistenabdijen in Westmalle en Brecht.

    Tegelijk serveert wandelnetwerk Kempense Hoven veel groen. In Eksterheide en Duivelskuil, twee voormalige kleiputten op de grens van Beerse en Rijkevorsel, spot je zeldzame watervogels. Het Zoerselbos betekende een onuitputtelijke inspiratiebron voor de verhalen van Hendrik Conscience. En Park Vordenstein schopte het tot een van de tien mooiste Green Flag Award parken ter wereld!

    Voor elk type wandelaar

    Toerisme Provincie Antwerpen breidde het netwerk uit met 64 kilometer nieuwe trajecten in o.a. Sint-Lenaarts (Brecht), Schoten, Vosselaar en Wijnegem. 

    De vijf suggestielussen op de nieuwe wandelkaart vormen evenveel aanraders: Kidsproof avontuur in De Lilse Bergen (5,1 km), Bourgondisch wandelen in Malle (9,7 km), Drempelvrij in Vordenstein (3,7 km), Zoerselbos (9,6 km) en Eksterheide en Duivelskuil (8,1 km).

    Gedeputeerde voor Toerisme Jan De Haes: “Meteen een mooie illustratie van de veelzijdigheid van dit vernieuwde wandelnetwerk. Natuurfan, ‘slow’ stapper, minder mobiele wandelaar of families met jonge kinderen: het netwerk Kempense Hoven verwent elk type wandelaar. Honderden kilometers inspiratie voor een opbeurende herfstwandeling.”

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:
    Wandelnetwerk Kempense Hoven omvat 460 kilometer routes langs knooppunten in Beerse, Brecht, Lille, Malle, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Vosselaar, Wijnegem en Zoersel.

     

    De bewegwijzering gebeurt met rechthoekige rood-witte borden met nummers.

     

    De kaart van het wandelnetwerk Kempense Hoven kost 8 euro.

    Je koopt ze bij de toeristische diensten van bovenvermelde gemeenten.

     

    Meer details, suggestielussen en bestelinfo kaart op Kempen.be.

    landingspagina: https://www.kempen.be/fraaie-kasteeldomeinen-blikvangers-op-vernieuwd-wandelnetwerk-kempense-hoven

     

    Op diezelfde website vind je extra wandel-, bezoek- en logeertips.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Toerisme






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen




    15 | 11 | 2021

    Splinternieuw erfgoeddepot ingehuldigd

    Nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen Vlaamse Overheid en provincie Antwerpen

    Vandaag bracht minister Diependaele, bevoegd voor Onroerend Erfgoed, een werkbezoek aan het nieuwe Provinciaal Archeologisch Depot, dat van de Boomgaardstraat naar de Noordersingel verhuisd is. Tegelijk met de inhuldiging van het nieuwe depot door minister Diependaele en gedeputeerde Luk Lemmens, werd ook de nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen de Vlaamse Overheid en de provincie Antwerpen ondertekend. Hierdoor wordt de erkenning sedert 2015 van het Provinciaal Archeologisch Depot als onroerend erfgoeddepot verlengd. Het depot bevat archeologische vondsten van 46 steden en gemeenten in de provincie.

     

    Het depot biedt een duurzame oplossing voor de wettelijk verplichte bewaring, beheer en ontsluiting van ensembles afkomstig van archeologisch onderzoek, zoals archiefstukken, vondsten en monsters. Het werkingsgebied omvat 46 gemeenten en steden in onze provincie. Provincie Antwerpen coördineert daarenboven het overleg met de andere erkende onroerend erfgoeddepots in de provincie, namelijk Antwerpen, Mechelen en Noorderkempen. Hierdoor is een duurzame bewaarplaats voor vondsten uit alle gemeenten van de provincie verzekerd.

     

    Voor de periode 2016-2021 werd een samenwerkingsovereenkomst met de Vlaamse Overheid ondertekend en een jaarlijkse subsidie voorzien. Inmiddels is een nieuwe subsidieaanvraag 2022-2027 bij het agentschap Onroerend Erfgoed ingediend en aanvaard. Met de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst 2022-2027 is de erkenning van het erfgoeddepot bestendigd.

     

    Onroerend erfgoeddepots zijn bewaarplaatsen voor archeologische vondsten en onderdelen van beschermd erfgoed. Deze depots zorgen voor een optimale bewaring van archeologische ensembles. De depots hebben ook aandacht voor educatie en publiekswerking. Zo zorgen ze voor een breed draagvlak voor archeologie in Vlaanderen. Hun werking is belangrijk en daarom ben ik ook tevreden dat we de samenwerking met dit depot net verlengd hebben tot 2027, Vlaanderen draagt hier op jaarbasis 80.000 euro aan bij”, aldus minister Matthias Diependaele, Vlaams minister van Onroerend Erfgoed.

     

    Luk Lemmens, gedeputeerde voor Erfgoed, licht toe: “In de afgelopen periode heeft het depot sterk ingezet op professionalisering. De locatie in de Boomgaardstraat begon krap te worden. Aangezien de provincie Antwerpen volop de kaart van dit aspect van archeologische erfgoedzorg trekt, investeerden we in de inrichting van een nieuwe locatie die ruimschoots voldoet aan het voor erfgoeddepots geldende Plan van Eisen. Vandaag is bijna letterlijk de laatste verhuisdoos in de rekken gezet. Onze medewerkers brengen nu verder de ‘inhuizing’ op punt. Ik kan al wel verklappen dat we in het voorjaar van 2022 een opening organiseren voor de sector én dat we op de Archeologiedagen einde mei ook het grote publiek de kans geven onze werking beter te leren kennen.”

    Boven: Minister Diependaele en gedeputeerde Lemmens bij een archeologische kijkkast - Copyright: Stefan Dewickere

    Onder: Minister Diependaele en gedeputeerde Lemmens in archief - - Copyright: Stefan Dewickere

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onroerend Erfgoed

     








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!