Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    28-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken

     

    24 | 8 | 2021

     

    Ten Zuiden van ‘t Zuid is terug in Hoboken

     

    Vrijdag 3 september verzorgt het kamerorkest Casco Phil de vijfde editie van het tweejaarlijkse openluchtconcert Ten Zuiden van ’t Zuid onder leiding van dirigent Benjamin Haemhouts. Presentator Kurt Van Eeghem neemt de aanwezigen mee naar hemelse oorden waar componisten als Mozart, Tsjaikovski en Gounod hen zullen verwennen. 

     

    De prachtige rococogevel van het districtshuis in park Sorghvliedt is opnieuw het decor voor de vijfde editie van Ten Zuiden van ‘t Zuid. De meest verrukkelijke composities uit het klassiek repertoire zullen de parkbezoekers ontroeren. Enkele schitterende solisten zorgen daarnaast voor de kers op de taart. Onder meer de ‘Ouverture uit De barbier van Sevilla’ van Rossini, de ‘Kaddisch for cello solo’ van Maurice Ravel en de ‘Farandole’ van Georges Bizet bezorgen de liefhebbers van het klassieke genre kippenvelmomenten. Omdat we met zijn allen de nieuwjaarsconcerten moesten missen, wordt de ‘Radetsky Mars’ gespeeld. Bovendien zal Kurt Van Eeghem de aanwezigen uitnodigen om over onze geliefde Schelde te zingen.

     

    Naast Stef Camil Karlens, komt ook de virtuoze violiste Dunja Kalamir naar Hoboken. Deze jongedame komt uit Belgrado, is nauwelijks zestien jaar oud en winnares van de ‘ArtLink Balkan Young Artist 2020’. Een fenomenale soliste die zal verbluffen met haar kunnen.

     

    Het concert start om 20 uur. Omwille van corona moet er vooraf gereserveerd worden via deze link. De tickets zijn, zoals steeds, gratis.

     

    Districtsschepen Tom De Boeck: “Vorig jaar kon ons prachtig festival, op de meest feeërieke locatie van Antwerpen, niet plaatsvinden. Corona was de spelbreker. Dit jaar willen we ons trouwe publiek terug verwennen. Voor deze jubileumeditie halen we het beste uit de kast om u een onvergetelijke avond te bezorgen.”

     

    Deze info staat ook om www.hoboken.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

     

     

    Meer info over dit persbericht:

    Jan De Vocht, tel. 0491 62 86 12, jan.devocht@antwerpen.be

    Verantwoordelijke districtsschepen: Tom De Boeck, districtsschepen bevoegd voor cultuur

    e.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100 Wilrijkse artiesten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     


     

    27 | 08 | 21

     

    100 Wilrijkse artiesten tellen af naar opvoeringen van ‘Midzomernachtsdroom’

     

    In het Park Steytelinck wordt volop gerepeteerd. Muzikanten, acteurs, dansers en technici – waaronder ruim 100 vrijwilligers uit Wilrijk en omgeving – bereiden er ‘Midzomernachtsdroom’ voor. Dit wordt vanaf vrijdag 3 september 8 maal vertoond.

     

    Voor deze productie werkt theatergroep Compagnie Lodewijk/Louis samen met een grote groep vrijwilligers uit Wilrijk en omgeving die onder meer acteren, kostuums vervaardigen en het decor opbouwen. Aan ‘Midzomernachtsdroom’ werken ook dansers mee van de nieuwe Wilrijkse vereniging Huys Arts en muzikanten van Academie Wilrijk.

     

    Het district Wilrijk en cultuurcentrum De Kern verlenen eveneens hun medewerking. Het Park Steytelinck is het even fraaie als toepasselijke décor voor deze komedie van Shakespeare boordevol magische liefdesperikelen in een bos.

     

    Vrijwilligers kijken uit naar première

    Voor de vrijwilligers zijn het spannende dagen. Enkele van hen doen hun verhaal in het ‘2610 Magazine’, het infoblad van het district Wilrijk dat eerstdaags in alle brievenbussen van het district valt:

    • Actrice Chantal: “Ik zing al bij Academie Wilrijk, maar acteer nu ook in ‘Midzomernachtsdroom. Ik kijk er nu al naar uit om te mogen optreden in het Park Steytelinck!”
    • “De dialogen zijn best pittig: samen met een andere acteur moet ik om de haverklap andermans zinnen afmaken”, vertelt acteur Wim.

     

    Deze en andere getuigenissen over de voorbereidingen van ‘Midzomernachtsdroom’ zijn terug te vinden in het herfstnummer van het  ‘2610 Magazine’ en op www.wilrijk.be (klik hier voor de rechtstreekse link).


    Tickets verkrijgbaar via cc De Kern

    ‘Midzomernachtsdroom’ gaat in première op vrijdag 3 september om 19.30 uur. Daarna wordt de voorstelling nog opgevoerd op 4, 5, 8, 9, 10, 11 en 12 september. De opvoeringen op 3 en 4 september zijn reeds uitverkocht, voor de andere zijn nog tickets verkrijgbaar. Deze kosten in voorverkoop 15 euro bij cultuurcentrum De Kern via www.ccdekern.be/midzomernachtsdroom.

     

     

     

    Meer info over dit persbericht:

    Verantwoordelijke districtsschepen: Verantwoordelijke districtsschepen: Hans Ides, districtsschepen voor o.a. cultuur, tel. 0476 55 09 63 – Kristof Bossuyt, districtsburgemeester en bevoegd voor o.a. communicatie, tel. 0496 24 42 56

     



     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.district Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    27 | 08 | 21

     

    Dansen en zingen op het Bal van de Bevrijding

     
    Op vrijdag 3 september viert district Antwerpen naar jaarlijkse gewoonte de bevrijding van WOII met een gratis feest op de Groenplaats. Iedereen is welkom om mee te vieren, dansen en zingen. Met een samenzangmoment, een optreden van The Covrettes en heel wat randanimatie zet het district het najaar swingend in.

    Bal van de Bevrijding

    Het Bal is een gratis feest waar jong en oud naar hartenlust kunnen dansen, feesten en genieten op de muziek en in de sfeer van toen.

     

    Het samenzangmoment Allez, Chantez neemt de aanwezigen mee op een muzikale reis naar de jaren ’40 – ’50. Tijdens de dansinitiatie krijgt iedereen de kans om enkele stijlvolle danspasjes onder de knie te krijgen. The Covrettes brengen moderne hits (Billy Eilish, Adele, Ed Sheeran,...) verpakt in een vintage jasje, moeiteloos gecombineerd met classics (Elvis, Andrews Sister, Roy Orbison,...).

     

    Naast het muzikaal programma kan iedereen ook een jaren ’40 make-over krijgen met make-up en haarstylisten en op de foto met een replica van een WOII Patrouillevliegtuig.

     

    Districtsschepen voor evenementen & feestelijkheden Charlie Van Leuffel: “We zijn blij dat we weer mensen kunnen ontvangen op onze evenementen. Met het Bal van de Bevrijding zetten we het najaar feestelijk in. Bezoekers wanen zich even in de jaren 40 en kunnen samen genieten van de dansinitiaties en muzikale optredens.”

     

    Programma

    • 18 uur: presentator Dimitri Vantomme opent het bal
    • 18 uur: Samenzangmoment Allez, Chantez!
    • 19 uur: Dansinitiatie swing, lindy hop en jive
    • 20 uur: The Covrettes XL met blazers
    • 21.30 uur: start Retro DJ

     

    Foodtrucks en randanimatie

    • 18 tot 23.30 uur: gezellige food- en dranktrucks, een militaire mobiele koffiebar 
    • 18 tot 22 uur: Retro make-up en haarstylisten, laat je karikatuur tekenen
    • 18 tot 23.30 uur: op de foto met een WOII patrouillevliegtuig

    Covid Safe Ticket

    Volgens de geldende coronamaatregelen hebben bezoekers een Covid Safe Ticket nodig. Dat kan via de QR-code op de Covid Safe app of de vaccinatiekaart die ze samen met hun identiteitskaart tonen aan de ingang. Daardoor is afstand houden en een mondmasker dragen niet nodig op het Bal.

     

     

    Verantwoordelijke districtsschepen: Charlie Van Leuffel, districtsschepen voor evenementen & feestelijkheden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Provincie Antwerpen

    27 | 8 | 2021

    Dichtbijvakantie en buitenbeleving charmeren toerist
    Logies in Kempen en Scheldeland overwegend positief over zomervakantie

    Elke logiesuitbater in de toeristische regio’s Kempen en Scheldeland beleefde deze onuitgegeven zomer anders. Toch bevestigt een rondvraag van Toerisme Provincie Antwerpen bij logiesuitbaters in Kempen en Scheldeland enkele trends: meer binnenlandse gasten en lastminute boekingen, een piek in buitenbeleving en de almaar stijgende populariteit van fietsen en wandelen.

    Covidbeperkingen, het kwakkelende weer en de afgelasting van evenementen blijken de voornaamste spelbrekers.

    Voor de tweede keer op rij kenden de logiesuitbaters in de toeristische regio’s Kempen en Scheldeland een atypische zomer. Gedeputeerde voor Toerisme Jan De Haes: “Via de promotiecampagnes Kempen, Scheldeland en Vlaanderen Vakantieland en een extra logiescampagne Kempen ondersteunen we hen zo goed mogelijk maar het blijft een lastige periode voor onze ondernemers. We peilden bij een 45-tal logies in de Kempen en (Antwerps) Scheldeland naar de zomerresultaten. Elke uitbater vertelt een uniek verhaal, al tekenen zich wel enkele tendensen af.”

    Vakantie op De Lilse Bergen; copyright: Mie De Backer voor Toerisme Provincie Antwerpen

    Kempen

    Buitenbeleving piekte deze zomer. Vooral de campings blikken tevreden terug. Bart Verheyen, directeur van De Lilse Bergen: “De dagrecreatie schommelt door het wispelturige weer maar onze camping is meestal volzet. Bemoedigend is dat de traditionele duik in de bezettingsgraad na 15 augustus uitblijft.”

    Veel tevreden geluiden ook bij de Kempense vakantiewoningen. Linda Van den Bulck van Art. 14 in Herentals: “Vlaamse families kozen deze zomer vaker voor een vakantie in eigen land. Een positieve evolutie. Ze compenseert de bijna stilgevallen boekingen vanuit het buitenland.”

    De evaluatie door Kempense B&B’s en hotels varieert van “teleurgesteld” tot “positief verrast”. Toch keren bepaalde reacties terug: nauwelijks zakentoeristen of buitenlandse gasten, meer lastminute boekingen en de almaar stijgende populariteit van fietsen en wandelen.


    Scheldeland

    De balans voor het logies in (Antwerps) Scheldeland oogt iets minder positief.

    Bijna alle hotels in Scheldeland noteerden deze zomer een lagere bezetting dan normaal. De evaluatie van vakantiewoningen en B&B’s is gemengd.

    De afgelasting van topevenementen als Tomorrowland of het Palingfestival betekende een streep door de rekening van heel wat lokale vakantiemakers. Net zoals in de kunststeden Antwerpen en Mechelen bleek het wegvallen van de zakenmarkt niet makkelijk op te vangen.

    Toch klinken de logiesuitbaters van Scheldeland voorzichtig optimistisch. Sven Peeters van Hotel Essenza in Puurs-Sint-Amands: “De heropstart van de musical ‘Daens’ van Studio 100 vormt een echte opsteker. En ook de toeristische boekingen lopen weer vlotter binnen.”

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Toerisme
    Perscontact: Helke Verdick






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Provincie Antwerpen

    27 | 8 | 2021

    Wie zorgt er binnenkort voor meer eetbaar groen?
    Herentalsenaren verenigen zich voor het participatietraject Voedsel+Dorp

    Herentals geeft letterlijk ruimte aan het plattelandsproject Voedsel+Dorp van provincie Antwerpen. Het stadsbestuur zoekt inwoners die op een vruchtbaar terrein in de wijk Koninkrijk (in de deelgemeente Morkhoven)samen eetbaar groen willen creëren en onderhouden. Tijdens drie participatiemomenten denken ze samen na over manieren waarop er meer eetbaar groen kan groeien in de buurt. Daarna gaan ze zelf eetbaar groen zaaien, planten, verbouwen, telen… Wie zich engageert voor het participatietraject Voedsel+Dorp kan later ook mee genieten van de oogst.

    “Niet alleen grootsteden maar ook kleinere steden en gemeenten zijn gebaat met nieuwe voedselinitiatieven in de kern van hun gemeenschap. Niet alleen vanuit ecologisch standpunt, het zijn ook ideale ontmoetingsplaatsen die een positieve impact hebben op de levenskwaliteit en het welbevinden van de inwoners die ermee aan de slag gaan. Bovendien helpen ze om de open ruimte in en rond de kernen te vrijwaren,” verklaart gedeputeerde voor PlattelandsbeleidKathleen Helsen enthousiast.

     

    Keuzewijzer Eetbaar Groen

     

    “Kleinschalige groene initiatieven zijn populair. Lokale besturen en burgers hebbensteeds meer interesse in dergelijke initiatieven omdat ze de omgeving vergroenen, mensen samenbrengen en soms zelfs een economische dimensie hebben,”vult gedeputeerde voor Landbouw Ludwig Caluwé aan. Maar waar komt welk groen het best tot zijn recht? Hoe stemmen we af met buurtbewoners en andere betrokkenen? Hoe maken we goede beleidskeuzes? Het provinciebestuur ontwikkelde de Keuzewijzer Eetbaar Groen om op dat soort vragen een antwoord te vinden. De keuzewijzer toont de vele vormen die eetbaar groen kan aannemen en inspireert lokale besturen en buurten om zelf met een groep geëngageerde burgers aan de slag te gaan.

    Plattelandsproject Voedsel + Dorp

    Om de keuzewijzer te promoten gaat provincie Antwerpen samen met Velt vzw en RURANT vzw nieuwe initiatieven rond eetbaar groen opstarten in Schelle, Herentals, Edegem en Grobbendonk. De lokale besturen zorgen voor beschikbare ruimte en geëngageerde inwoners kiezen onder begeleiding van Velt vzw of RURANT vzw welk eetbaar groen daar geteeld zal worden. Het kunnen zowel kleinschalige initiatieven zijn die volledig gedragen worden door vrijwilligers als grotere realisaties waarbij een samenwerking met professionelen nodig is. De keuze is onder meer afhankelijk van de locatie en de doelstellingen die worden vooropgesteld. Het kan gaan om een moestuin, een voedselbos, een boomgaard, volkstuintjes, een CSA-boerderij, een openbare pluktuin, … of een combinatie van verschillende elementen.

     

    Burgemeester van Herentals Mien Van Olmen: “Met dit project willen we iedereen kennis laten maken met eetbaar groen in de buurt. Iedereen krijgt de kans om mee te werken en het project te onderhouden. En iedereen kan natuurlijk ook genieten van de resultaten van het harde werk. Zo leren de mensen de natuur opnieuw wat beter kennen, en kunnen ze elkaar ontmoeten op deze mooie plek. Voor het stadsbestuur is dit ook een mooi testproject. Als we hier samen met de buurt een succes van kunnen maken, willen we dit op meerdere plaatsen in de stad opzetten.”


    Gedeputeerde Kathleen Helsen (tweede van links), burgemeester Mien Van Olmen (tweede van rechts) en Carina Govaert (Velt vzw) lanceren oproep Voedsel + Dorp in Morkhoven (Herentals)

    Voorjaar 2022 gaat de schop in de grond

    Onder begeleiding van Velt vzw zullen de deelnemers van het participatietraject in Herentals de keuzewijzer Eetbaar Groen doorlopen. Samen de verschillende stappen van de keuzewijzer doorlopen en nadenken over wat er allemaal mogelijk is aan eetbaar groen in de wijk Koninkrijk moet daarbij inspiratie opleveren. “Steden en gemeenten die de schaarse openbare ruimte groen, multifunctioneel én ecologisch-productief willen invullen, hebben er alle belang bij om hun burgers daar van bij de start bij te betrekken om zo lokaal draagvlak en eigenaarschap te creëren. De Keuzewijzer Eetbaar Groen is een handige tool om dat proces in goede banen te leiden en sluit nauw aan bij de manier waarop Velt werkt,” besluit Carina Govaert, medewerker eetbare buurt van Velt.

    Op maandag 20 september vindt de eerste van drie keuzewijzersessies plaats. Tijdens de eerste twee sessies maken de deelnemers kennis met de verschillende types eetbaar groen en bepalen samen wat ze willen bereiken met het project in de wijk Koninkrijk. In de derde sessie volgt de praktische voorbereiding en maken de deelnemers een taakverdeling op en bepalen ze hoe zij het project zullen realiseren wanneer in het voorjaar van 2022 de schop in de grond kan. Inschrijven om gratis deel te nemen aan de eerste twee participatiemomenten van dit project kan tot en met 13 september via duurzaamheid@herentals.been viawww.herentals.be/voedseldorp-in-koninkrijk-morkhoven.

     

    PRAKTISCHE INFO VOEDSEL + DORP HERENTALS

    Waar:
    toegang perceel Voedsel + Dorp via langwerpig terrein middenin buurt Koninkrijk, Morkhoven

    Meer info:
    www.provincieantwerpen.be > eetbaar groen
    www.herentals.be/voedseldorp-in-koninkrijk-morkhoven

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijken:
    Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde voor Landbouw
    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde voor Plattelandsbeleid










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!