Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    29-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Provincie Antwerpen



    Provincie Antwerpen

    23 | 04 | 2021

    Mee Op Stap!
    Op zoek naar wandelbegeleiders PLUS.

    Enthousiaste wandelbegeleiders met een hart voor kwetsbare doelgroepen gezocht! Combineer je een passie voor wandelen met maatschappelijk engagement? Dan ben je de geknipte persoon! Na de vorming Wandelbegeleider Plus, kan je mensen uit kwetsbare doelgroepen begeleiden om zelf te beginnen met wandelen.



    Wandelen geeft ademruimte uit je werk- of thuissituatie, wandelen is goed voor je gezondheid, wandelen in gezelschap brengt ook gezelligheid. Dit is al zeker bewezen, maar… Het is niet voor iedereen zo eenvoudig om dagdagelijks of wekelijks gemakkelijke schoenen aan te trekken en te genieten van een uitstapje in de rust van de natuur of de culturele rijkdom van onze provincie te leren kennen.

    Velen ervaren nog een drempel: financieel, sociaal isolement, visueel, mentaal… Het project ‘Mee op Stap’ wil, met de steun van Toerisme Vlaanderen, iedereen die nog aarzelt omwille van specifieke noden net dát duwtje in de rug geven om met een wandelbegeleider PLUS in kleine groepjes op stap te gaan. Deze gezonde en verbindende activiteit geeft deze kwetsbare deelnemers misschien wel de kracht om aan te sluiten bij een wandelclub. Of misschien kunnen ze zelfs wel dromen van een meerdaagse wandeltrip met steun van ‘Iedereen verdient vakantie’ en de hulp van de Rap op Stap kantoren?

     

    Hoe vorming volgen?

    Departement Vrije Tijd is nu op zoek naar geëngageerde mensen die op 1 vormingsdag een attest van Wandelsport Vlaanderen willen bekomen én via 3 extra modules de vorming zullen volgen tot Wandelbegeleider PLUS. De vorming is voorzien door de projectsubsidie van Toerisme Vlaanderen. De data liggen vast en de vorming loopt van eind mei tot begin juli 2021. Tijdens de zomerperiode kunnen de deelnemers met geduld en aandacht voor de noden van de doelgroep op stap gaan met kleine wandelgroepjes, in samenwerking met de doelgroeporganisaties. Zo doen ze praktijkervaring op om de komende jaren volop ingezet te worden door onze groen- en recreatiedomeinen, door Rap op Stap kantoren, door doelgroeporganisaties, door Wandelsport Vlaanderen.

     

    Interesse in de vorming? Stuur een mailtje met motivatie naar de projectcoördinator: sabine.denissen@provincieantwerpen.be

     








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.District Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28 | 04 | 21

     

    District Antwerpen legt eerste 3X3 basketbalterrein aanin Park Spoor Noord

     

    Naar aanleiding van het Europees kampioenschap 3X3, dat dit jaar omwille van corona niet kon doorgaan, liet het districtsbestuur van Antwerpen het eerste 3X3 basketbalterrein in district Antwerpen aanleggen. Enkele spelers van de Telenet Antwerp Giants speelden het nieuwe terrein in. Ze trakteren de inwoners op enkele tips en tricks in een korte instructievideo. In 2022 verwelkomt stad Antwerpen het Wereldkampioenschap 3X3. In aanloop naar dit WK kan dit terrein als echt speelveld dienen voor enthousiaste basketbalspelers.

      

    Tips en tricks

    Het nieuwe 3X3 speelterrein, gelegen in Park Spoor Noord, is toegankelijk voor alle inwoners. Omwille van corona is een openingsfeest niet mogelijk, maar Vrenz Bleijenbergh, Dennis Donkor en Vincent Kesteloot van de Telenet Antwerp Giants tonen in een video tips en tricks om de basketbalvaardigheden van de inwoners te verbeteren. 

    Charlie Van Leuffel, districtsschepen voor sport: “3X3 is een kersverse olympische discipline en is wereldwijd uitgegroeid tot de populairste urban teamsport. Met dit unieke basketbalterrein geven we onze basketbalspelers een extra plaats in ons district waar ze in de buitenlucht kunnen sporten en oefenen. 3X3 is de ultieme basketbalbeleving. Spelers leren alles over teamwork, verantwoordelijkheid, flexibiliteit en het snel nemen van beslissingen.”

     

    3X3: hoe werkt het?

    ‘3 on 3’ is een aparte discipline binnen de basketbalsport en hanteert andere regels dan het traditionele 5-tegen-5 spel. 2 teams van elk 3 spelers nemen het tegen elkaar op en het spel speelt zich af op de helft van een traditioneel basketbalveld. Een wedstrijd duurt 10 minuten of tot een team 21 punten heeft behaald. Er wordt ook gewerkt met een shotklok van 12 seconden in plaats van 24 seconden. Elke score is maar 1 punt waard, tenzij van de tweepuntslijn geworpen wordt, dan is het twee punten waard. Er zijn geen persoonlijke fouten, maar enkel ploegfouten. Zodra een team een punt scoort mag het andere team meteen verderspelen door de bal te dribbelen of te passen, ze mogen pas scoren als ze terug buiten de tweepuntslijn zijn geweest. Dit zorgt voor een snel en attractief spel.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    CVO Vitant

    CVO Vitant organiseert online opendeurweek
    Van zaterdag 24 april tot en met vrijdag 30 april vinden cursisten op cvovitant.be/online-infodag/ interviews met cursisten en leerkrachten en krijgen ze een blik achter de schermen van de lessen.

    Al jaar en dag volgen volwassenen bij CVO Vitant een opleiding voor het behalen van een diploma, als professionele bijscholing of om actief met een passie in de vrijetijd aan de slag te gaan. CVO Vitant gooit elk jaar de deuren open om dit aanbod te laten ontdekken, maar ook dit jaar is een fysieke opendeurdag niet mogelijk. Daarom biedt CVO Vitant een blik achter de schermen tijdens een online opendeurweek. Potentiële cursisten krijgen een idee van hoe het eraan toegaat tijdens de lessen. Daarnaast zijn er filmpjes over het opleidingsaanbod, interviews met cursisten en leerkrachten en kunnen er vragen gesteld worden via de chatbox of per telefoon.

    Levenslang leren klinkt soms als een straf, maar bij CVO Vitant willen we mensen laten proeven van de kansen die onze volwassenenopleidingen bieden. Je kan jezelf professioneel, als werknemer, maar ook als mens blijven ontwikkelen, waardoor je aan je leven een nieuwe schwung kan geven. Het team van CVO Vitant maakt met deze online opendeurweek het mogelijk dat mensen deze kansen ontdekken en kunnen grijpen”, vertelt gedeputeerde Luk Lemmens, bevoegd voor Onderwijs.

    Ann Cleemput, directeur CVO Vitant, licht toe: “We organiseren deze online opendeurweek om de keuze uit ons uitgebreide aanbod makkelijker te maken voor onze cursisten. We bieden opleidingen aan, gaande van horeca tot elektromechanica, Nederlands tweede taal en diploma secundair onderwijs. Iedereen ouder dan 18 jaar is bij ons welkom. Of je nu je carrière een totaal andere richting wil geven of als volwassenen je diploma secundair onderwijs wil halen. Ons opleidingsaanbod is enorm divers.”  

    Wanneer:
    Van zaterdag 24 april tot en met vrijdag 30 april.

    Bezoek de uitbreide website en lees de boeiende verhalen van onze cursisten:
    https://cvovitant.be/online-infodag/

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    26 | 4 | 2021

     

    Voorstelling wandelexpo:
    ‘Moments are forever-IKHoboken’ in park Sorghvliedt


    Agorakring vzw organiseert, in samenwerking met GO Basisschool De Schakel,  Freneitschool De Pluim en pleinwerking StAAPelzot, een openluchtexpo op het wandelpad van park Sorghvliedt. De expo kan bezocht worden van 1 tot 31 mei 2021. Het district geeft hiervoor financiële ondersteuning.

    De pers is welkom voor een introductie van de wandeltentoonstelling door districtsschepen voor cultuur Tom De Boeck op vrijdag 30 april 2021 om 14 uur in de dreef van park Sorghvliedt naast kasteel Sorghvliedt. Het einde is voorzien om 15 uur.

    We vragen u om tijdens het persmoment de social distancing te respecteren en naargelang de omstandigheden een mondmasker te dragen. Indien u deze persconferentie graag wil bijwonen, graag vooraf inschrijven via tel. 0491 62 86 12.

     

    Meer info over deze persuitnodiging:

    Jan De Vocht, tel. 0491 62 86 12, jan.devocht@antwerpen.be   

    Verantwoordelijke districtsschepen: Tom De Boeck, districtsschepen bevoegd voor cultuur

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen



    Provincie Antwerpen

    CEO BASF voor de klas op PITO
    Morgen komt Jan Remeysen, CEO BASF Antwerpen, naar PITO voor een gastcollege en een bezoek aan het labo chemie  - 27 april – 10.45 uur - Stabroek

    In het kader van het VLAJO-project, ‘Ondernemers voor de klas’, geeft Jan Remeysen, CEO van BASF Antwerpen, op dinsdag 27 april een gastcollege aan enkele klassen van 6 TSO. Ter voorbereiding op het college bezorgden de leerlingen vooraf hun vragen, wat stof is voor een ongetwijfeld boeiend gesprek over de chemiesector, het milieuaspect van de petrochemische nijverheid en over werkzekerheid in de nabije omgeving. Aansluitend op het college worden de praktijklabo’s bezocht.


    Deze legislatuur trekken we met het provinciaal onderwijs voluit de kaart van STEM en dit in goede afstemming van het studieaanbod met de arbeidsmarkt. Als bovenlokale partner zijn we daarbij goed vertrouwd met de regiospecifieke context en noden, zoals specifiek de chemiesector in de haven van Antwerpen. In het kader hiervan bepleiten we een intensieve samenwerking met de bedrijfswereld. Daarom bieden we kwalitatieve opleidingen aan die zowel aan de wensen en noden van de arbeidsmarkt tegemoet komen alsook aan de noden van de leerlingen. Dit gastcollege is daarbij een echte kers op de taart”, aldus gedeputeerde Luk Lemmens, bevoegd voor Onderwijs.

     

    Ik vind het cruciaal dat we jongeren reeds tijdens hun schoolloopbaan de kans bieden te proeven van het bedrijfsleven. We zijn overtuigd dat een nauwe samenwerking tussen onderwijs en de industrie zijn vruchten afwerpt! BASF Antwerpen biedt daarom jaarlijks 200 stages en duale leerwerkplekken aan”, legt CEO van BASF Jan Remeysen uit.

     

    Het gastcollege wordt om 10.45 uur vervolgd door een bezoek aan de labo’s proceschemie en automatisatie van de school. Daar staan enkele indrukwekkende installaties, waarmee onze leerlingen leren werken tijdens labolessen. Toelichting wordt voorzien door leerkrachten Bart Roggeman en Egon Zand, die met BASF en andere bedrijven samenwerken in het kader van de Se-n-Se-opleiding Chemische procestechnieken van PITO.


    We nodigen jullie graag uit op het persmoment vanaf 10.45 uur, waarop zowel Jan Remeysen als Luk Lemmens toelichting kunnen geven. Gelieve uw aanwezigheid op voorhand te bevestigen zodat we alles coronaproof in goede banen kunnen leiden.

     

     

    Leerkracht Bart Roggeman tijdens een les in het labo     

    Leerling tijdens een les in het labo automatisatie








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

       


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    26 | 04 | 2021

    PTS Boom ontvangt STEM-award van VOKA én Europees STEM-schoollabel
    Erkenning voor kwaliteitsvolle STEM-opleidingen www.ptsboom.be

    PTS Boom heeft vandaag officieel de prestigieuze STEM-award in ontvangst mogen nemen van het Vlaams Netwerk van Ondernemingen (VOKA) en is voortaan de trotse bezitter van het Europees STEM-schoollabel. Voor PTS Boom betekent dit STEM-schoollabel een erkenning van de kwaliteitsvolle STEM-opleidingen die in de school worden aangeboden. Het label versterkt de samenwerking tussen bedrijven uit de ruime regio Boom en het project IN2STEM van VOKA is een belangrijke duw in de rug van de school geweest om het Europese STEM-schoollabel te behalen.

    “We trekken bewust en heel expliciet de kaart van het STEM-onderwijs in het provinciaal onderwijs. Daartoe investeren we niet alleen in goed uitgeruste klaslokalen en scholen maar ook in een zich onderscheidende pedagogische visie, die complementair is op het aanwezig aanbod. Het is onze intentie dat leerlingen die afstuderen op een provinciale school, een STEM-school, goed voorbereid om verder te kunnen studeren in een wetenschappelijke richting of evenzeer op een job”, licht gedeputeerde Luk Lemmens toe, bevoegd voor Onderwijs. “We streven daarbij naar een goede afstemming met de arbeidsmarkt en deze award van VOKA is dan ook een erkenning alsook ferme aanmoediging om hiervan verder werk te maken! We zijn VOKA dankbaar voor het label en de stuwende kracht van het project IN2STEM om het STEM-aanbod van PTS Boom te versterken.”

    Kwaliteitsvolle STEM-opleidingen

    STEM is een afkorting voor Science, Technology; Engineering en Mathematics. Voor PTS Boom betekent dit STEM-schoollabel een erkenning van de kwaliteitsvolle STEM-opleidingen die in de school worden aangeboden. “Dit label is een verdienste van jarenlang gedreven en gepassioneerde werk van leerkrachten en directie en de investeringen in hoogtechnologische machines en materialen om de werkplaatsen en labo’s uit te rusten voor de jobs van de toekomst”, zegt directeur Arnold Callay van PTS Boom.

    Dit STEM-label versterkt de samenwerking tussen bedrijven uit de ruime regio Boom. Daarnaast maakt PTS Boom voortaan ook deel uit van het Europees netwerk van scholen met een STEM-schoollabel, wat extra kansen creëert. Zo kan PTS Boom eenvoudig in contact komen met andere Europese scholen.

    Het is dankzij het project IN2STEM, de afkorting van Industry to STEM, van VOKA dat PTS Boom de stap heeft gezet naar het behalen van dit Europees STEM-schoollabel. VOKA en PTS Boom willen zo samen verder bouwen aan een brug tussen middelbaar onderwijs en de bedrijfswereld. Via dit project kan PTS Boom het komende jaar de huidige STEM-strategie versterken en een duurzame samenwerking met bedrijven uit de ruime regio verder aangaan.

    De directie en betrokken leerkrachten van PTS Boom - Copyright: provincie Antwerpen

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs
    Perscontact: Faye Van Impe, M 0486 604 602, E faye.vanimpe@provincieantwerpen.be

    Dienst:
    PTS Boom, Beukenlaan 44/1, 2850 Boom

    Arnold Callay, directeur PTS Boom, M 0476 762 127, Arnold.Callay@provincieantwerpen.be









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Provincie Antwerpen

    26 | 04 | 2021

    PTS Boom ontvangt STEM-award van VOKA én Europees STEM-schoollabel
    Erkenning voor kwaliteitsvolle STEM-opleidingen www.ptsboom.be

    PTS Boom heeft vandaag officieel de prestigieuze STEM-award in ontvangst mogen nemen van het Vlaams Netwerk van Ondernemingen (VOKA) en is voortaan de trotse bezitter van het Europees STEM-schoollabel. Voor PTS Boom betekent dit STEM-schoollabel een erkenning van de kwaliteitsvolle STEM-opleidingen die in de school worden aangeboden. Het label versterkt de samenwerking tussen bedrijven uit de ruime regio Boom en het project IN2STEM van VOKA is een belangrijke duw in de rug van de school geweest om het Europese STEM-schoollabel te behalen.

    “We trekken bewust en heel expliciet de kaart van het STEM-onderwijs in het provinciaal onderwijs. Daartoe investeren we niet alleen in goed uitgeruste klaslokalen en scholen maar ook in een zich onderscheidende pedagogische visie, die complementair is op het aanwezig aanbod. Het is onze intentie dat leerlingen die afstuderen op een provinciale school, een STEM-school, goed voorbereid om verder te kunnen studeren in een wetenschappelijke richting of evenzeer op een job”, licht gedeputeerde Luk Lemmens toe, bevoegd voor Onderwijs. “We streven daarbij naar een goede afstemming met de arbeidsmarkt en deze award van VOKA is dan ook een erkenning alsook ferme aanmoediging om hiervan verder werk te maken! We zijn VOKA dankbaar voor het label en de stuwende kracht van het project IN2STEM om het STEM-aanbod van PTS Boom te versterken.”

    Kwaliteitsvolle STEM-opleidingen

    STEM is een afkorting voor Science, Technology; Engineering en Mathematics. Voor PTS Boom betekent dit STEM-schoollabel een erkenning van de kwaliteitsvolle STEM-opleidingen die in de school worden aangeboden. “Dit label is een verdienste van jarenlang gedreven en gepassioneerde werk van leerkrachten en directie en de investeringen in hoogtechnologische machines en materialen om de werkplaatsen en labo’s uit te rusten voor de jobs van de toekomst”, zegt directeur Arnold Callay van PTS Boom.

    Dit STEM-label versterkt de samenwerking tussen bedrijven uit de ruime regio Boom. Daarnaast maakt PTS Boom voortaan ook deel uit van het Europees netwerk van scholen met een STEM-schoollabel, wat extra kansen creëert. Zo kan PTS Boom eenvoudig in contact komen met andere Europese scholen.

    Het is dankzij het project IN2STEM, de afkorting van Industry to STEM, van VOKA dat PTS Boom de stap heeft gezet naar het behalen van dit Europees STEM-schoollabel. VOKA en PTS Boom willen zo samen verder bouwen aan een brug tussen middelbaar onderwijs en de bedrijfswereld. Via dit project kan PTS Boom het komende jaar de huidige STEM-strategie versterken en een duurzame samenwerking met bedrijven uit de ruime regio verder aangaan.

    De directie en betrokken leerkrachten van PTS Boom - Copyright: provincie Antwerpen

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs
    Perscontact: Faye Van Impe, M 0486 604 602, E faye.vanimpe@provincieantwerpen.be

    Dienst:
    PTS Boom, Beukenlaan 44/1, 2850 Boom

    Arnold Callay, directeur PTS Boom, M 0476 762 127, Arnold.Callay@provincieantwerpen.be







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Wilrijk fleurt op dankzij de acties van Lentepoets, Groenbouwers en Lenteboeket

     

    Wilrijk ligt er dit voorjaar extra groen bij. Dat komt door de vele inwoners die intekenden op verschillende acties van het district. Dat deelde de afgelopen week duizenden planten uit.

     

    Lentepoets in 48 straten

    Op zaterdag 24 april haalden 656 Wilrijkse gezinnen hun poetsmateriaal boven. Voor de jaarlijkse Lentepoets gaven ze in 48 straten de stoepen, voortuinen en opritten een flinke poetsbeurt. Buurtbouwers, de Wilrijkse opvolger van Stadsmakers, beloonde elk gezin met een gieter vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. Daarnaast werden ook 332 bloembakken met bijhorende bloemen verdeeld over de deelnemende straten. De in totaal 3086 geraniums geven de propere straten extra kleur. In het najaar pakt Buurtbouwers opnieuw uit met een (herfst)poetsactie.

     

     

    Wilrijkenaren vinden weg naar Groenbouwers

    In maart lanceerde het district Wilrijk ‘Groenbouwers’, een nieuw groenreglement dat inwoners ondersteunt met kleinschalige straatacties die zorgen voor meer groen, minder verharding en betere opvang van regenwater in Wilrijkse straten. De eerste inschrijfronde liep tot eind maart.

     

    Heel wat Wilrijkenaren lieten zich verleiden door de acties van Groenbouwers en tekenden in op een of meerdere acties:

     

    -           50 regentonnen recupereren regenwater aan de voorgevels van Wilrijkse gezinswoningen;

    -           18 gezinnen breken stoeptegels uit om een geveltuin aan te leggen, wat meer groen in de straat oplevert;

    -           87 boomvakken worden opgefleurd met bloemen en onderhouden door bewoners;

    -           3 groenslingers zorgen voor een feestelijk tintje in de Pater de Dekenstraat en de Sint Sebastiaanstraat;

    -           12 grasstroken (samen goed voor 246 m²) worden aangepakt door bewoners en verfraaid met bloemen en planten;

    -           3 648 planten werden in het kader van de bovenvermelde acties uitgedeeld door het district Wilrijk aan de deelnemende inwoners.

     

    Groenbouwers stopt niet na deze eerste ronde. Vanaf 17 mei 2021 kunnen Wilrijkenaren zich opnieuw inschrijven voor één of meerdere acties van dit nieuwe groenreglement. De deadline van deze tweede ronde ligt op 30 september 2021. De bedeling vindt plaats op 23 oktober 2021. Meer informatie over de Groenbouwers-acties is te vinden op www.wilrijk.be/groenbouwers.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!