Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    05-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

     


    Agendatip
    Provincie Antwerpen

    Rozenweken in Vrijbroekpark
    14 tot en met 26 juni, Vrijbroekpark Mechelen

     

    Juni is de rozenmaand bij uitstek! In Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark kun je flaneren van de ene rozentuin naar de andere. De Franse rozentuin is het grootst, maar ook de botanische rozen, mosrozen en Excellence rozen zijn een bezoekje waard. In juni geven de rozen het beste van zichzelf met hun vele kleuren en soms heerlijke geuren.

    We zetten onze rozentuinen twee weken in de kijker, van dinsdag 14 juni tot en met zondag 26 juni. Gedurende deze weken kun je deelnemen aan heel wat activiteiten. Schrijf je in voor één van onze gratis geleide wandelingen of voor een interessante workshop ‘verwerken van rozenblaadjes’ of ‘courgettes verwerken’. Reserveer een High tea moment met je partner of met vrienden. Wandel je liever op eigen houtje wanneer het jou past, download dan onze doe-het-zelf wandeling door de rozentuinen.

    Kinderen kunnen in het weekend van 25 en 26 juni deelnemen aan een natuurworkshop met als thema natuur in geuren en kleuren.

    De rozenweken sluiten we feestelijk af op zondag 26 juni met het koor voor mensen die niet noodzakelijk kunnen zingen.

    Kom zeker mee genieten! Meer informatie en inschrijven voor de activiteiten doe je via onze website: www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark.

    Rozenweken in Vrijbroekpark - Copyright: Provincie Antwerpen

    Botanische rozendoe-het-zelfwandeling

    Tijdens de doe-het-zelfwandeling ontdek je de nieuwe ‘woonplaats’ van enkele botanische rozen. We hebben ze lang binnen de perken kunnen houden, maar nu zijn ze uitgebroken! Een 80 tal botanische rozen kreeg een nieuwe groeiplek in het park. Deze wilde rozelaars hebben nu meer ruimte om uit te groeien in een natuurlijkere omgeving dan in klassieke perken. Je vindt ze verspreid over het park terug in boskanten, ruigtes en soms zelfs klimmend in bomen. Dit betekent in de toekomst dus nog meer geur en kleur in het park! Bijkomend creëren we zo extra ruimte voor de uitbreiding van onze educatieve rozentuin. Zo kunnen we nog meer info geven over de geschiedenis van de roos.

     

    Botanische rozen?

    Het zijn de wilde voorouders van de gecultiveerde rozen die je vindt in de Franse rozentuin. De natuurlijke vorm is een struik die soms stevig kan uitgroeien. Zowel in bloeivorm, als bij bottels, twijgen en stekels vindt men een enorme variatie. Dankzij hun enkelvoudige bloemen zijn ze ook zeer toegankelijk voor bestuivers.

     

     

    High tea

     

    Op woensdag 15 juni, dinsdag 21 juni of vrijdag 24 juni kun je genieten van een gezellige high tea bij onze rozentuinen. Met de rozen op de achtergrond smul je van heerlijk gebak. Spreek af met een vriend/in en reserveer snel een plaatsje via de website, www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark.

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Van dinsdag 14 juni tot en met zondag 26 juni

    Waar:
    Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark,
    Ridder Dessainlaan 65,
    2800 Mechelen

    Deelnameprijs:
    afhankelijk van de activiteit,
    sommige activiteiten zijn gratis, andere zijn betalend.

    Website:
    www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark

    Social media:
    https://www.facebook.com/events/702114931006199


    Meer info:
    Onthaal Vrijbroekpark,
    015 45 13 80
    vrijbroekpark@provincieantwerpen.be

    Organisatie:
    Workshops ‘verwerken van rozenblaadjes’ (nog plaatsen vrij) en ‘eetbare wilde planten’ (reeds volzet), Angélique van Wildpluk: https://www.wildpluk.com/

    Workshop ‘courgettes verwerken’, moeke Marleen: https://moekemarleen.be/

    Bosbaden, Academie voor helende natuur: https://www.academie-voor-helende-natuur.be/

    Natuurworkshops voor kinderen, woudvrouw: https://woudvrouw.be/

    Koor voor mensen die niet noodzakelijk kunnen zingen: https://www.facebook.com/groups/1405721646169891/






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Agendatip

    De Schorre
    Provincie Antwerpen

    Plantendag met Kunstenaarsmarkt op Pinkstermaandag
    maandag 6 juni 2022, 10-17 uur, Gemeentelijk Park Boom

     

    De Plantendag is na twee jaar eindelijk terug én is in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar zullen de Plantendag en de Kunstenaarsmarkt samen plaatsvinden in het Gemeentelijk park van Boom (dus uitzonderlijk niet in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre). Er hebben 166 standhouders ingeschreven die niet alleen planten of kunst verkopen, maar ook zelfgemaakte juwelen, wenskaarten, kinderkleding, keramiek, enz. Tijdens de dag zelf kan je genieten van een hapje en een drankje en in de namiddag is er ook randanimatie voorzien. Het evenement gaat door in het Gemeentelijk park van Boom en is volledig gratis te bezoeken. Meer info kan je vinden op www.deschorre.be.

    Plantendag 2019 - Copyright: We have heart

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    6 juni 2022, 10 tot 17 uur

    Waar:
    Gemeentelijk Park Boom

    Deelnameprijs:
    Gratis toegang

     

    Website:
    www.deschorre.be

    Meer info:
    onthaal@deschorre.beof 03 880 76 00








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

      

     

     

     

     

     


    Persbericht
    avAnt Onderwijs Antwerpen

    2 | 6 | 2022

    Leerlingen mode van avAnt Provinciaal Onderwijs tonen ‘a Sparkle of Nature’ op de catwalk

    Vandaag kon na een onderbreking van twee jaar de modeshow van avAnt Provinciaal Onderwijs eindelijk weer doorgaan. Ook op vrijdag 3 juni kun je de collecties van de leerling-ontwerpers nog bewonderen op een wervelende modeshow in zaal De Volkslust in Merksem.

    80 leerlingen van 8 klassen uit de richting Mode op avAnt Provinciaal Onderwijs toonden donderdagavond hun collecties aan het grote publiek en dat ging gepaard met een gezonde portie zenuwen. Het is immers twee jaar geleden dat er nog een modeshow kon doorgaan. Voor sommigen is het de allereerste keer dat ze een show ‘in het echt’ konden meemaken.

     

    Dit jaar stond de modeshow ‘a Sparkle of Nature’ in het teken van de natuur. De leerlingen gingen met dit thema aan de slag om een prikkelende collectie uit te werken. Ze ontwierpen maar liefst 151 unieke stukken die ze ook zelf aan het publiek mochten tonen als model. Die ervaring deed hen duidelijk deugd. "Ik zit in het zevende jaar Modespecialisatie en Trendstudie en vind het heel leuk dat ik de kans krijg om tijdens mijn studies deel te nemen aan een echte modeshow. Nu weet ik ook ineens wat daar allemaal bij komt kijken, een heel leuke ervaring is het. Ik kan me volledig vinden in het thema want het klimaat is een hot topic, en terecht!", aldus Jetse Kauwenberghs (18).

     

    Natuur als inspiratie

     

    Het thema ‘Natuur’ werd in alle klassen op een verschillende manier geïnterpreteerd. De leerlingen van het tweede jaar gingen aan de slag met de lijnen en vormen van microscopische beelden van bloemen en planten. Dat resulteerde onder andere in een creatief schouderstukje. Ook het vierde jaar ging voluit voor organische vormen en haalde inspiratie uit de vorm van een honingraat of een waterdruppel.

     

    Wie over de natuur nadenkt, kan vandaag niet de ogen sluiten voor enkele zwaardere thema’s. De leerlingen van het derde jaar stonden stil bij het fenomeen ‘plastic soup’ en vertrokken van materiaal dat als afval aanspoelde aan onze kusten. Visnetten maar ook petflessen en bliklipjes werden omgetoverd tot een prachtige jurk.

     

    Ook het zesde jaar trok voluit de duurzaamheidskaart. Onder het moto ‘Save the planet, recycle close’ kozen ze enkele stukken uit de kringloopwinkel. Deze stukken combineerden ze tot een totaal nieuw silhouet. Ook de modewereld begrijpt steeds beter dat de tijden van wegwerpmode achter ons liggen. De nieuwe generatie ontwerpers van avAnt is alvast klaar voor de toekomst.

    De leerlingen waren zelf model voor hun creaties  - Copyright: Provincie Antwerpen

    Een schot in de roos!

    Nathalie Symoens, leerkracht mode aan avAnt, coördineert de modeshow al acht jaar. De afgelopen twee jaar moest de school door corona noodgedwongen kiezen voor een digitale oplossing. Op de vernieuwde campus Rivierenhof werd een film gemaakt om de collectie bekend te maken en dat zorgde voor heel wat zichtbaarheid op de sociale media. Toch gaat er niks boven het échte werk: “Onze leerlingen zijn na twee jaar eens zo enthousiast om weer te kunnen deelnemen aan de modeshow. Ze kijken er een heel jaar naar uit en dat maakt het voor de docenten natuurlijk ook leuk werken. Ik had er alle vertrouwen in dat het een schot in de roos zou worden maar na vanavond weten we het zeker!”

     

    Wie zelf wil komen kijken naar de modeshow kan dat nog op vrijdag 3 juni. Voor 10 euro koop je een ticket aan de kassa.

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

      

     

     

     

     

     


    Persbericht
    avAnt Onderwijs Antwerpen

    2 | 6 | 2022

    Leerlingen mode van avAnt Provinciaal Onderwijs tonen ‘a Sparkle of Nature’ op de catwalk

    Vandaag kon na een onderbreking van twee jaar de modeshow van avAnt Provinciaal Onderwijs eindelijk weer doorgaan. Ook op vrijdag 3 juni kun je de collecties van de leerling-ontwerpers nog bewonderen op een wervelende modeshow in zaal De Volkslust in Merksem.

    80 leerlingen van 8 klassen uit de richting Mode op avAnt Provinciaal Onderwijs toonden donderdagavond hun collecties aan het grote publiek en dat ging gepaard met een gezonde portie zenuwen. Het is immers twee jaar geleden dat er nog een modeshow kon doorgaan. Voor sommigen is het de allereerste keer dat ze een show ‘in het echt’ konden meemaken.

     

    Dit jaar stond de modeshow ‘a Sparkle of Nature’ in het teken van de natuur. De leerlingen gingen met dit thema aan de slag om een prikkelende collectie uit te werken. Ze ontwierpen maar liefst 151 unieke stukken die ze ook zelf aan het publiek mochten tonen als model. Die ervaring deed hen duidelijk deugd. "Ik zit in het zevende jaar Modespecialisatie en Trendstudie en vind het heel leuk dat ik de kans krijg om tijdens mijn studies deel te nemen aan een echte modeshow. Nu weet ik ook ineens wat daar allemaal bij komt kijken, een heel leuke ervaring is het. Ik kan me volledig vinden in het thema want het klimaat is een hot topic, en terecht!", aldus Jetse Kauwenberghs (18).

     

    Natuur als inspiratie

     

    Het thema ‘Natuur’ werd in alle klassen op een verschillende manier geïnterpreteerd. De leerlingen van het tweede jaar gingen aan de slag met de lijnen en vormen van microscopische beelden van bloemen en planten. Dat resulteerde onder andere in een creatief schouderstukje. Ook het vierde jaar ging voluit voor organische vormen en haalde inspiratie uit de vorm van een honingraat of een waterdruppel.

     

    Wie over de natuur nadenkt, kan vandaag niet de ogen sluiten voor enkele zwaardere thema’s. De leerlingen van het derde jaar stonden stil bij het fenomeen ‘plastic soup’ en vertrokken van materiaal dat als afval aanspoelde aan onze kusten. Visnetten maar ook petflessen en bliklipjes werden omgetoverd tot een prachtige jurk.

     

    Ook het zesde jaar trok voluit de duurzaamheidskaart. Onder het moto ‘Save the planet, recycle close’ kozen ze enkele stukken uit de kringloopwinkel. Deze stukken combineerden ze tot een totaal nieuw silhouet. Ook de modewereld begrijpt steeds beter dat de tijden van wegwerpmode achter ons liggen. De nieuwe generatie ontwerpers van avAnt is alvast klaar voor de toekomst.

    De leerlingen waren zelf model voor hun creaties  - Copyright: Provincie Antwerpen

    Een schot in de roos!

    Nathalie Symoens, leerkracht mode aan avAnt, coördineert de modeshow al acht jaar. De afgelopen twee jaar moest de school door corona noodgedwongen kiezen voor een digitale oplossing. Op de vernieuwde campus Rivierenhof werd een film gemaakt om de collectie bekend te maken en dat zorgde voor heel wat zichtbaarheid op de sociale media. Toch gaat er niks boven het échte werk: “Onze leerlingen zijn na twee jaar eens zo enthousiast om weer te kunnen deelnemen aan de modeshow. Ze kijken er een heel jaar naar uit en dat maakt het voor de docenten natuurlijk ook leuk werken. Ik had er alle vertrouwen in dat het een schot in de roos zou worden maar na vanavond weten we het zeker!”

     

    Wie zelf wil komen kijken naar de modeshow kan dat nog op vrijdag 3 juni. Voor 10 euro koop je een ticket aan de kassa.

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!