NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • ONZE FRANK
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  17-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Provincie Antwerpen

  CVO Toekomstonderwijs

  17 | 11 | 2017

  cid:image001.png@01CFCDDB.571FFDC0

  Nieuwe opleiding transportbediende speelt in op nood aan werkkrachten voor havenbedrijven
  Verzeker je toekomst als transportbediende in de Antwerpse haven

  Met meer dan 450 vacatures is transportbediende in Antwerpen een opleiding met toekomst. Het provinciaal Centrum voor volwassenenonderwijs Toekomstonderwijs startte daarom met een nieuwe handelsopleiding die een antwoord biedt op de vraag vanuit de transportsector. 

  De opleiding transportbediende bereidt cursisten van 18 jaar en ouder voor op een job als administratief medewerker in een KMO of een groter bedrijf in de transport- en logistieke sector. "De Provincie Antwerpen vindt het belangrijk om opleidingen aan te bieden die dicht bij de arbeidsmarkt staan. Met de Antwerpse haven en luchthaven van Deurne in de buurt heeft een transportbediende veel kans op een boeiende job." verzekert gedeputeerde voor onderwijs Inga Verhaert. "Met het certificaat transportbediende kan je onmiddellijk aan de slag."

  Cursisten die een diploma secundair onderwijs willen behalen, combineren een handelsopleiding met de opleiding algemene vorming. De opleidingen zijn modulair ingedeeld zodat men op eigen tempo zijn diploma behaalt. ‘Elke cursist heeft zijn eigen talenten en heeft een persoonlijk toekomstplan voor ogen’, zegt pedagogisch directeur Ad Doom. ‘En dus begeleiden we hen ook op maat. Aan het begin van je opleiding wordt een traject uitgestippeld dat je op het lijf is geschreven. 

  Opleiding met toekomst

  ‘Een diploma en een vlotte talenkennis zijn heel grote troeven’, aldus Walter Van Mechelen, senior director van Gosselin Logistics in Deurne. Momenteel zijn er bij Gosselin een vijftigtal transportbediendes aan de slag en er komen nog een vijftal nieuwe collega’s op de verschillende departementen bij. De site van Gosselin aan het Albertkanaal breidt ook uit. Van Mechelen: ‘Aan het begin van de Belcrownlaan bouwen we een nieuw magazijn met een oppervlakte van 26.000m² en een overdekte ruimte van 5.000m² voor de behandeling van containers. Deze uitbreiding komt er omdat onze klanten het ons vragen. Logischerwijs breidt ook het personeelsbestand mee uit. Het blijft in en rond de haven aartsmoeilijk om de juiste mensen te vinden op alle mogelijke echelons. Het aanbieden van op maat gemaakte opleidingen juichen we dan ook enorm toe.’

  Meer info: www.toekomstonderwijs.be

  PRAKTISCHE INFO

  Waaruit bestaat de opleiding transportbediende?

  De opleiding transportbediende is een diplomagerichte beroepsopleiding. Ze bestaat uit 940 opleidingsuren. Cursisten volgen les op maandag, donderdag en vrijdag. De beroepsopleiding duurt 1 schooljaar met aansluitend een maand stage. Vrijstellingen kunnen het traject verkorten. Naast Frans, Engels en Duits, leren cursisten meer over spoor-, weg-, lucht- en zeevervoer. Ook de administratie rond transport zoals douane, verzekeringen passeert de revue. De lessen worden overdag gegeven in de lokalen van het Toekomstonderwijs, Maalbootstraat 19 in Hoboken.

  Indien de cursist nog niet beschikt over een secundair diploma kan hij of zij dit combineren met de opleiding algemene vorming. In deze opleiding volgt men algemene vakken zoals Nederlands, wiskunde en ICT.

  Infomomenten


  Toekomstonderwijs organiseert enkele infomomenten waar men kan kennismaken met het aanbod. Na een gezamenlijke presentatie krijg je informatie op maat tijdens een persoonlijk gesprek. Er zijn infomomenten gepland op 5, 11 en 21 december en 19, 16 en 20 januari. Ze vinden plaats in het centrum in de Maalbootstraat 19, Hoboken. Breng zeker je identiteitskaart mee en eventueel getuigschriften middelbaar onderwijs. 

  Meer info: 
  www.toekomstonderwijs.be

   

  Beleidsverantwoordelijke:
  Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs
  @ Thinksmart

  @ Thinksmart

  @ Thinksmart

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stem op ons

  ..

  Aan alle Sasja spelers, supporters en sympathisanten!!!!

   

   

  Zonnelied zou graag geld inzamelen om een muzieklokaal in te richten. Dit kan als jullie ons project steunen door een stem uit te brengen.

  Alles hangt af van jullie stem.

  en stem op Zonnelied vzw. ( en vergeet niet de mail nadien te bevestigen ).

   

  Alvast dank” het Zonnelied-team “( je zal ons Ann er veel plezier meedoen, nichtje van speler Jasper Roelants)

    image

  Tola & Ann


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

   ASBE:

  Op 17 en 18 november 2017 in De Schorre in Boom - Clean Power for Transport Roadshow.

  Perscontact: Philippe Vangeel - secretary@asbe.be - +32 486 269 205

   

   

  Rijdt u morgen ook elektrisch?

   

  Als het van de European Association for Electromobility, AVERE,  afhangt, zeker wel. De Belgische sectie van dit netwerk voor fabrikanten, toeleveranciers, invoerders en verdelers van elektrische voertuigen (ASBE) geeft u alvast de kans om op zaterdag 18 november een aantal elektrische mobiliteitsoplossingen uit te proberen.

   

  ASBE organiseert op vraag van de Vlaamse Overheid, op vrijdag 17 en zaterdag 18 november de Clean Power for Transport (CPT) Roadshow in De Schorre te Boom. Vrijdag is voorbehouden voor professionals uit de sector maar op zaterdag kan het grote publiek gratis deelnemen aan dit informatie- en belevingsevenement rond elektrisch vervoer. Bezoekers van de roadshow krijgen bovendien de kans om een testrit te rijden met een 100% elektrisch voertuig. Nissan die als de pionier van het elektrisch rijden mag worden beschouwd, zorgt voor de gelegenheid voor een primeur en zal op zaterdag aanwezig zijn met de nieuwe Leaf. Dit Nissan-model is nu al wereldwijd de best verkochte elektrische wagen en zijn nieuwste versie kreeg onlangs de internationale prijs van Best of Innovation Winner o.a. omwille van zijn revolutionaire e-pedal technologie.  De nieuwe Leaf heeft overigens dubbel zo veel autonomie als zijn voorganger.

   

   

  Volgens Philippe Vangeel, algemeen secretaris van ASBE, krijgen de bezoekers ook een beter inzicht in de evolutie van de recentste oplaadinfrastructuren voor de batterijen van die elektrische voertuigen. “We willen de mensen doen inzien dat ze echt geen excuus meer hebben om niet elektrisch te rijden. Elektrische voertuigen zijn de duurzame mobiliteitsoplossingen van vandaag om de klimaatsverandering te bestrijden, een betere levenskwaliteit en nieuwe groene tewerkstelling te scheppen en ons minder afhankelijk te maken van één soort energievoorraad. Onze vereniging bestaat volgend jaar 40 jaar en van een louter academisch initiatief zijn we geëvolueerd naar een organisatie die elektriciteit als alternatief voor fossiele brandstoffen promoot. Zowel bij de industrie als het publiek bestaat er tegenwoordig een grote luisterbereidheid. Onze op de praktijk gerichte roadshows sluiten hierbij aan,” aldus nog Philippe Vangeel.

   

   

  Afspraak op zaterdag 18 november op het provinciaal domein De Schorre. Daar staat naast de Nissan Leaf nog een hele vloot elektrische auto’s, utility voertuigen en fietsen van andere merken op u te wachten om getest te worden.

  Ook de politiezone Rupel die al 2 jaar patrouille rijdt met elektrische motorfietsen, verleent zijn medewerking aan het welslagen van dit event.

   

   

  Nog meer informatie over deze roadshow vindt u op www.ikrijelektrisch.be

   

  De Schorre 
  Consulent Communicatie
  Schommelei 1 – bus 1, 2850 Boom

  T +32 3 880 76 32, M +32 478 74 21 81

  kathleen.vandendriessche@deschorre.be

  Volg ons via: Facebook

  www.deschorre.be

   

   

   

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal

  GS Beobank Hoboken speelde afgelopen vrijdag voor de derde opeenvolgende keer gelijk, toch voldoende om opnieuw naar de eerste plaats in de rangschikking te klimmen…

  Frisheid ontbreekt

  De Hobokenaars verschenen aan de aftrap zonder de geblesseerde Steven Dillien, terwijl hun geschorste coach Karim Akajoua vanuit de tribunes toekeek. Die moest eens te meer vaststellen dat zijn discipelen in een mindere periode verkeren.

  Het gebrek aan frisheid bij de goud-zwarten stond in schril contrast met de vechtlust van de sterk gemotiveerde bezoekers. Dit resulteerde in een aantal doelkansen voor HCTE Cosmos La Hestre waarbij de rusteloze Adam Zriwil (ex-Selaklean Thulin) als spilfiguur fungeerde. Pas in de 8′ werd Frédéric D’Ermilio voor de eerste maal aan het werk gezet toen Mustapha Aabbassi voor hem opdook, onmiddellijk gevolgd door een fraaie redding van Birger Maes op een scherp schot van Neki Mbala.

  Net voor het verstrijken van het eerste kwartier wist Yannis Van Parys zich door te zetten, Mustapha Aabbassi kopte zijn assist naast. Dan was er de immer op de loer liggende Adam Zriwil die de bal van dichtbij voorlangs trapte en vervolgens een vrije trap op de vuisten van Birger Maes deed ploffen. Imad Amazou verkeek nog een goede mogelijkheid.

  De eerste speelhelft eindigde op een troosteloze brilstand.

  Koudweg gepakt

  Na de pauze leek er een Hobokens non-stopoffensief op til, met ettelijke doelpogingen die evenwel geen soelaas brachten. In de 35′ werden onze jongens koudweg gepakt: Adam Zriwil stuurde Mourad El Araichi in het straatje, Birger Maes was geklopt (0-1). Diezelfde Adam Zriwil had zelfs een tweede treffer aan de voet, Antoine Lemaire kon het onheil net voor de doellijn bezweren.

  De Beobankers togen stevig in de aanval maar de inspanningen misten precisie of werden door Frédéric D’Ermilio ongedaan gemaakt. Tussendoor zorgde de alomtegenwoordige Adam Zriwil weer voor een hachelijk standje voor de Hobokense muit.

  De klok tikte genadeloos verder en sommige acteurs waren hun zenuwen niet langer meester. HCTE-doelman Mikael Casciano werd wegens aanhoudend gemopper vanop de wisselbank met een geel karton bedacht, Adam Zriwil onderging wat later hetzelfde lot. Bovendien incasseerden de strijdende partijen elk gauw vijf blauwe kaarten, hetgeen hen verplichtte op eieren te lopen.

  Bewogen eindfase

  Tijdens de laatste tien minuten trok GS Beobank Hoboken alle registers open. Imad Amazou vuurde een ruime kans tegen de staak maar lukte uiteindelijk dan toch de moeizaam bevochten gelijkmaker op aangeven van Hicham Channouf (1-1). Mustapha Aabbassi en het voornoemde tweetal kregen nog de gelegenheid om de zege binnen te rijven, maar zover kwam het helaas niet…

  Wedstrijdfiche

  GS Beobank Hoboken: Birger Maes (d), Alessandro Maffeo (d), Antoine Lemaire (kpt), Hicham Channouf, Imad Amazou, Khaled Oulichki, Mustapha Aabbassi, Terry Caudron, Yannis Van Parys, coach Ivan Boey en assistent-coach Wim Rooms.

  HCTE Cosmos La Hestre: Frédéric D’Ermilio (d), Mikael Casciano (d), Marco Carnoli (kpt), Mohamed Oubella, Adam Zriwil, Stefano Lippolis, Mourad El Araichi, Adrien Fois, Neki Mbala, coach Alessandro Meo en assistent-coach Francesco Carlino.

  Doelpunten: 35′: Mourad El Araichi (0-1); 55′: Imad Amazou (1-1).

  Gele kaarten: 43′: Mikael Casciano; 49′: Adam Zriwil.

  Rode kaarten: geen.

  Arbitrage: Juan Ortega en Guy Rassart.

  http://sportindekijker.be/2017/november2017/GS_Beobank_Hoboken_HCTE_Cosmos_La_Hestre_/ voor al de foto's hier klikken
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DHW-HANDBAL

  Verslag DHW United Antwerpen –Achilles Bocholt : 11-11-‘17 Uitslag : 18 - 28 ruststand : 7 - 13

   

  Beloften : 20 - 30

   

   

  Voor DHW : Joni Muys (55’)   en   Resi(5’)Hopstaken(keepster)–Sinne Bes–Sara

   

  Haazen (1) –Gintare Butkeviciute (5) –Rilke Janssens - Amber Major - Gitte Janssens -

   

  Teuntje Voermans (6) –Jana Maes (2) –Tina Brecelj (3) –Emma Henderix (1) –Rachel Broeren –Ellen Van De Vloed –Charlotte Van Pelt –Remke Hekers

   

  Voor Bocholt : Jilly Achten (51’)JasmijnenGeelen (9’)(keepsters)–Sofie Geutjens (1)–Iris Peeters (6) –Cindy Rooijakkers (4) –Elien Noten (1) –Michelle Smits (1) –Lien Schrijvers (1) –Nele Kranzen (4) –Edel Robyns (7) –Britte Dedroog –Sam Robyns (2) – Joelle Velter –Kim Janssen (1)

   

   

  Play-Offs zeer ver af voor DHW

   

  Beide teams kenden vooraf het belang van de partij : de winnaar zou een stapje dichter richting Play-Offs zetten. DHW gaf echter niet thuis en kon nooit aanspraak maken op de overwinning tegen, een vooral in aanval, gretiger Achilles Bocholt.

   

  De Limburgse dames namen meteen de match in handen en kwamen schotvaardig voor de dag. Via 0 –3 na 4’ging het naar 3 –4 na 10’.DHW kon aanvankelijk bijbenen onder impuls van Gintare Butkeviciute en Teuntje Voermans op de stip.

   

  Maar nadien beet DHW zijn tanden stuk op de stugge bezoekende verdediging en acteerde het te traag en statisch om deze uit verband te spelen. De afgedwongen kansen werden bovendien gemist, gevolg : 4 –8 na 16’en 5 –11 na 23’want aan de overzijde ging de bal wel tegen de netten, ondanks een verdienstelijke Joni Muys in doel. Ruststand : 7 –13

   

  Bij aanvang van de 2e helft ging het even gelijk op en bleef de kloof 6 doelpunten : 10 –16 na 34’.Bocholt profiteerde maximaal van een overtal situatie en Edel Robyns, 3x op rij, zettehaar team op rozen : 10 –20 na 43’.

   

  De volgende 5 minuten waren Antwerps getint. Het was nu DHW dat in overtal stond en hierdoor kon milderen met 4 vier goals op rij. Gintare Butkeviciute (2x), Tina Brecelj en Jana Maes waren de doelpuntenmaaksters : 14 –20 na 47’.

   

  De Antwerpse opflakkering was van korte duur. Bocholt zette meteen terug orde op zaken en diepte de kloof weer uit : 15 –24 na 52’.

   

  DHW moest de kelk tot de bodem ledigen en Cindy Rooijakkers (2x) en Nele Kranzen (2x) legden de harde eindcijfers vast. Eindstand : 18 - 28

   

  Mathematisch is alles nog mogelijk na deze heenronde, maar het wordt nu wel bijzonder moeilijk om het felbegeerde Play-Off ticket te behalen. Volgende week staat de 1/8 finale van de beker van België tegen Rhino (in Turnhout) op het programma, een competitie die des te belangrijker wordt en de volle focus verdient.

   

  Ook de beloften moesten het onderspit delven. Ze staan nu 2e in de rangschikking na dit 1 e puntenverlies, maar blijven wel op koers voor de beloftenfinale, die gespeeld wordt tussen de nummers 1 en 2 na de reguliere competitie.

   http://sportindekijker.be/2017/november2017/DHW_United_Antwerpen_Achilles_Bocholt/ even klikken voor al de  foto's

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN


  13 | 11 | 2017

  Feeërieke zaklampwandeling trekt wintercampagne Gezellig buiten op gang
  Meer dan 100 bezoekers trokken hun wandelschoenen aan voor start Gezellig buiten


  Op zaterdagavond 11 november was het arboretum in Kalmthout het ideale decor voor de eerste feeërieke, winterse activiteit van Gezellig buiten. Een wenself verwelkomde de bezoekers. Gidsen leidden kleine groepjes door de winterse tuin die door dansende lichtjes magnifiek werd uitgelicht. Achteraf slurpten de avondlijke stappers met hun rode kaakjes van een warme chocomelk aan de vuurschaal. Voor wie nu al spijt heeft dat hij er niet bij was, nog tot en met eind februari 2018 kan je in heel de provincie genieten van vurige winterpret. Het volledige programma vind je op www.gezelligbuiten.be. In 2017 - 2018 bundelt Gezellig buiten 16 activiteiten op 10 locaties binnen de provinciegrenzen en dat van 11 november 2017 tot en met 28 februari 2018.

  Wenself verwelkomt aanwezigen zaklampwandeling bij start Gezellig buiten 2017 -2018  - Copyright: Robin Fasseur voor provincie Antwerpen

   

  Meer dan 100 wandelaars dwalen door donker Arboretum Kalmthout tijdens zaklampwandeling - Copyright: Robin Fasseur voor provincie Antwerpen

  Kom Gezellig buiten in november

  Wie in november niet in zijn zetel wil blijven plakken, kan op 25 of 26 november de 20ste verjaardag van het Suske en Wiske – Kindermuseum vieren of op 25 november afzakken naar Putteke Winter in Keiheuvel.  De activiteiten sterren kijken met Dodoens in het Mechelse Vrijbroekpark op 18 en 25 november en de sfeerwandeling in het Provinciaal groendomein Rivierenhof op 25 november zijn helaas al volzet. Op www.gezelligbuiten.be kan je door het volledige programma van de wintercampagne scrollen.

  Het Arboretum Kalmthout bijt niet alleen de spits van Gezellig buiten af, maar sluit de wintercampagne van de provincie Antwerpen ook af met de Hamamelisfeesten die lopen tot en met 28 februari 2018. De winterperiode is voor Arboretum Kalmthout sowieso een bijzondere tijd. Wanneer de meeste andere tuinen nog in winterslaap zijn, leeft de arboretumtuin helemaal op met de winterbloeiers. De toverhazelaars ofte Hamamelis bloeien ongeacht koude of sneeuw met gele, oranje en rode bloemen op hun kale takken en verspreiden een krachtig maar heerlijk zoet parfum doorheen de hele tuin. De verzameling toverhazelaars is de grootste in heel Europa.

  PRAKTISCHE INFO GEZELLIG BUITEN

  Wanneer:
  Van 11 november 2017 tot en met 28 februari 2018

  Waar:
  Arboretum Kalmthout – Vrijbroekpark – Suske en Wiske – Kindermuseum – Keiheuvel – Rivierenhof - De Schorre – De Lilse Bergen – Zilvermeer – De Hoge Rielen

  Meer info:
  www.gezelligbuiten.be

  Beleidsverantwoordelijken:
  Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde voor provinciale groen- en recreatiedomeinen


  Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Arboretum Kalmthout en
  Suske en Wiske – Kindermuseum
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!