Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    21-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    nfo over openbare werken in Hoboken

    Webversie | Uitschrijven

    Sint-Bernardsesteenweg - Noodherstelling - nieuwe datum

    Voeg hier de alt-tekst toe

    26/10: Sint-Bernardsesteenweg onderbroken

    Zonet bereikte ons het nieuws dat de herstelling waarover we eerder vandaag deze nieuwsbrief verstuurden, op vraag van De Lijn wordt uitgesteld naar woensdag 26 oktober.

     

    Dus op woensdag 26 oktober voert een aannemer een noodherstelling uit aan een persleiding van de waterleiding. Hierdoor zal de Sint-Bernardsesteenweg tussen de Verenigde Natieslaan en de Groenstraat onderbroken worden.

     

    Er is een omleiding via de Krijgsbaan en de Broydenborglaan.

    Nutswerken in Hoboken

    Op het grondgebied Hoboken zijn er ook geregeld werken van nutsmaatschappijen.

     

    Een opsomming van deze werken vindt u via onderstaande link 'Lees verder'

    Voeg hier de alt-tekst toe

    Scheidingslijn

    Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar uw Hobokense vrienden en kenissen

    Abonneer u op de Hobokense Werfgazet

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Weet jij wat in de blauwe zak mag? ♻

    Webversie | Uitschrijven

     

     

     

    Loodswezensite krijgt nu al vergroening

    Het zuidelijke deel van de Loodswezensite aan de Scheldekaaien krijgt een tijdelijke vergroening. Tegen eind dit jaar zijn de werken klaar en heeft de stad er een aangename verpozingsplek aan het water bij. In het voorjaar van 2024 start de definitieve heraanleg van de volledige Loodswezensite.

    Lees er alles over

     

     

    Wat te doen in Antwerpen?

    Vrijdag start de Dag van de Jeugdbeweging met een ontbijt. Foodies moeten dit weekend naar Meug. Cultuurliefhebbers kunnen naar jazzconcerten, dansvoorstellingen en theater. En als je het Steen nog niet bezocht, moet je dat zeker eens doen.

    Bekijk onze tips

     

     

    Nottebohmzaal open voor individuele bezoekers

    Vanaf 17 november kan je de historische bibliotheekruimte als individuele bezoeker bewonderen. Zodra je de zaal binnenstapt, ruik je de geur van de 120 000 oudste boeken in de collectie.

    Bestel je ticket

     

     

    Weet jij wat in de blauwe zak mag?

    Sinds vorig jaar mogen verpakkingen als plastic zakken, folies, kroonkurken, yoghurtpotjes en spuitbussen in de blauwe zak.

    Ontdek wat er in de blauwe zak mag

     

     

    Volg stad Antwerpen

     

     

     

    www.antwerpen.be

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    15 | 10 | 2022

    Na twee eeuwen opent de ‘Vergeten grensweg van Arendonk’ voor wandelaars
    Publiek ontdekt voor het eerst de verborgen route tussen grenspalen 204 en 205

    Op zaterdag 15 oktober openden gedeputeerde Kathleen Helsen (provincie Antwerpen), schepen An Hermans (Arendonk) en burgemeester Annemieke van de Ven (Reusel-De Mierden, NL)  een nieuwe wandelweg in Arendonk. Bijna tweehonderd jaar lang lag deze weg te sluimeren in archieven. In 1836, net na de Belgische onafhankelijkheid, reserveerde gemeente Arendonk een vier kilometer lange strook voor een weg, precies langs de Nederlandse grens. Mettertijd verdween de strook onder de begroeiing en raakte in de vergetelheid. Toen medewerkers van provincie Antwerpen en gemeente Arendonk een tijd geleden op het bestaan ervan stootten, is beslist om de plannen van toen alsnog uit te voeren.

    Het voelt heel bijzonder om deze weg na twee eeuwen schemerbestaan te kunnen openen voor het publiek”, vertelt gedeputeerde Kathleen Helsen. “Het nieuwe bospad loopt dwars door een gebied waar stilte, groen en velden heersen. Je wandelt hier letterlijk net naast de grens. Zo kun je onderweg speuren naar de oude grensstenen. Vanuit het gebiedsprogramma ARO zoeken we originele manieren om mensen het landschap in Arendonk, Ravels en Oud-Turnhout te laten ontdekken. Deze verborgen grensweg is een prettige verrassing.”

    In 2018 stootten medewerkers van provincie Antwerpen en gemeente Arendonk per toeval op het bestaan van degrensweg, die in de 19e eeuw voorzien was tussen grenspalen 204 en 205. Een speurtocht in oude archieven en bij de Grenscommissie volgde en bracht de geschiedenis van de weg stukje bij beetje aan het licht.

    Vanuit de gebiedswerking ARO lieten provincie Antwerpen, gemeente Arendonk en Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete intussen een wandelpad blootleggen op de strook voorzien voor de historische grensweg. Het pad is nu opgenomen in de nieuwe wandelroutekaart van Toerisme Provincie Antwerpen en sluit met de twee nieuwe knooppunten 98 en 99 bovendien aan op het Nederlandse wandelnetwerk.

    De Vergeten Grensweg is zeker een aanwinst voor het lokale wandelroutenetwerk”, beaamt An Hermans, schepen van Toerisme in Arendonk. “Het nieuwe wandelpad verbindt enkele bestaande trajecten met elkaar. Toerisme Provincie Antwerpen tekende intussen al een grensoverschrijdende wandeling uit langs bos, veld en heide, die we vanuit Arendonk met een nieuwe flyer graag mee promoten. Met de nieuwe route ontdek je een stuk van de grensweg en verken je zowel de Nederlandse als de Vlaamse zijde ervan.”

    Ook aan de Nederlandse zijde van de grens is er veel enthousiasme voor de vergeten grensweg. In buurgemeente Reusel-De Mierden toonde burgemeester Annemieke van de Ven zich erg verheugd over het initiatief: “Hiermee voegen we een nieuw, mooi verhaal toe aan de al eeuwenoude verhalen uit onze grensstreek.”

    Gedeputeerde Kathleen Helsen van provincie Antwerpen, schepen voor Toerisme An Hermans uit Arendonk en burgemeester Annemieke van de Ven uit de Nederlandse buurgemeente Reusel-De Mierden openen officieel het wandelpad langs de Vergeten Grensweg - Copyright: provincie Antwerpen


    “Tot eeuwigduerend zigtbaer”

    De eerste vermelding van de grens tussen Arendonk en het toenmalige Hooge Mierde dateert uit 1331. Toen verdeelde hertog Jan III van Brabant zijn ‘woestenijen’ tussen de lokale heren van Arendonk en Hooge Mierde. Zoals dat wel vaker het geval is, was de precieze ligging van de grens eeuwenlang een twistappel tussen de gemeenten. Met de onafhankelijkheid van België kregen deze schermutselingen een internationaal belang. Daarom wilden de burgemeesters van beide gemeenten op 16 juni 1835 dit stuk betwiste grens ‘tot eeuwigduerend zigtbaer’ vastleggen op het terrein. Dat deden ze op een redelijk ambachtelijk manier: door twee evenwijdige ploegsneden in de grond ‘nog eenigszins uyt te diepen’.

    Pas in 1843, na de Conventie der grenzen tussen België en Nederland, kwamen langs de hele Belgisch-Nederlandse grens de gekende gietijzeren grenspalen. Waar nodig zijn tussendoor kleinere arduinen hulpstenen geplaatst, ter indicatie van de grens.

    Wandelen door bos, veld en heide

    Tot een heel eind in de 19e eeuw beheerste ‘woeste hei’ het noordkempense landschap, waarop vooral schapen graasden en turf werd gestoken. In 1836 besliste Arendonk om de noordelijke punt van de gemeente te verkavelen voor ontginning. Daarbij voorzag het toenmalige bestuur een strook van tien meter breed om een weg aan te leggen, precies langs de grens. Zo konden Belgische eigenaars en pachters hun kavel bereiken zonder de grens over te steken. Aanvankelijk werden de kavels ontgind voor landbouw, later is er ook naaldbos geplant. Het hout daarvan werd gebruikt in de mijnbouw en bij de aanleg van het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten.

    Anno 2022 vind je in de omgeving dan ook een lappendeken van velden, bossen en stukken heide. Er heerst een weldoende stilte. “De streek kent inderdaad vele troeven. Vanuit het gebiedsprogramma ARO zijn we steeds op zoek naar nieuwe partnerschappen, onder meer voor lokale recreatie en toerisme”, zegt gedeputeerde Helsen. “Het is fijn om vastte stellen daar ook vanuit de Nederlandse buurgemeenten belangstelling voor is. Wie weet zorgt deze vergeten grensweg na twee eeuwen vergetelheid wel voor nieuwe grensoverschrijdende verbindingen.”


    Een medewerker van provincie Antwerpen vertelt de genodigden hoe aan de hand van oude documenten de geschiedenis van de grensweg is achterhaald. Op de voorgrond een van de arduinen hulpgrensstenen uit 1843.
    Foto: provincie Antwerpen


    Schepen van Toerisme An Hermans (Arendonk), gedeputeerde Kathleen Helsen (provincie Antwerpen) en burgemeester Annemieke van de Ven (gemeente Reusel-De Mierden, NL) poseren bij hulpgrenssteen 204-e, langs de Vergeten Grensweg. Foto: provincie Antwerpen

    PRAKTISCHE INFO

    De hele strook van vier kilometer lang ligt tussen grenspalen 204 en 205. De vergeten grensweg vind je tussen knooppunt 90 en grenspaal 205. Langs dit stuk kun je ook speuren naar vijf arduinen grensstenen.

    De nieuwe wandelroute van 10 km lang, uitgestippeld door gemeente Arendonk, vind je via deze link. Een gedrukte flyerversie vind je in het gemeentehuis van Arendonk, theehuisje De Wouwershoeve en in andere publieke gebouwen en toeristische infocentra in de buurt.

    Parkeren doe je best langs de parkeerzone nabij theehuisje De Wouwershoeve, Lusthoven 58 in Arendonk.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Kathleen Helsen, gedeputeerde voor gebiedsprogramma ARO











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stichting Kempens Landschap

     

     

     


    Persbericht
    Stichting Kempens Landschap

    19 | 10 | 2022

    Volière en serre Hof Ter Laken in Booischot klaar voor een metamorfose


    Donderdag start Stichting Kempens Landschap met de restauratie van de serre en de volière van Hof Ter Laken in Booischot bij Heist-op-den-Berg. Beide gebouwen verkeren door jarenlange leegstand in zeer slechte staat. Met de restauratie wil de Stichting de serre en de volière weer in hun oorspronkelijke grandeur herstellen. Daarvoor ontvangt ze financiële steun van de VGP Foundation, het agentschap Onroerend Erfgoed en het lokale bestuur van Heist-op-den-Berg.


    De voormalige serre en volière naast de remise van Hof Ter Laken zijn stille getuigen van de vroegere rijkdom van het kasteeldomein. In de serre vonden eertijds de exotische planten van het domein een onderkomen voor de winter. In de volière werden fazanten voor de jacht gekweekt. Beide constructies dateren van de 19de eeuw en vertonen ook de typische kenmerken van die tijd zoals betonnen rotsimitaties. 

     

    “Beide gebouwen zijn zeer waardevol. Om ze nog te kunnen herstellen naar hun vroegere grandeur en om verder verval tegen te gaan, moeten we nu ingrijpen”, legt Jan De Haes, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap, uit. “Zowel de serre als de volière hebben namelijk te kampen met stabiliteits- en vochtproblemen. Op sommige plekken is het gevelmetselwerk gedeeltelijk ingestort en ook de staalstructuur van de serre verkeert in slechte staat.”

     

    Charmante plek

    Van de staalstructuur kan nu nog een groot deel gerecupereerd worden. “Die wordt volledig gestraald en ontroest. Waar nodig worden bepaalde delen vervangen”, licht Kathleen Helsen, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Kempens Landschap toe. “Om veiligheidsredenen vervangen we alle ruitjes in de structuur door veiligheidsglas. In de volière pakken we het smeedwerk van de kooien aan en herstellen we de rotsformaties in cementrustiek. Veel werk dus, maar door de gebouwen in hun oorspronkelijke staat te herstellen, creëren we opnieuw een erg charmante plek op het domein.”

     

     

    De volière en serre worden in hun oorspronkelijke staat hersteld - Copyright: Stichting Kempens Landschap

    Duurzame toekomst

    Het totale kostenplaatje van de restauratiewerken wordt geraamd op 420.000 euro. Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg neemt daarvan 170.000 euro voor zijn rekening.  Burgemeester Jan Moons: “Met het lokale bestuur willen we Hof ter Laken verder ontwikkelen tot een nieuwe trekpleister in onze gemeente. Het is jaren in privéhanden geweest en nu doen we er alles aan om er een plek voor onze inwoners van te maken waar ze ook trots op kunnen zijn.”

     

    Stichting Kempens Landschap kan voor de werken ook rekenen op een gift van de VGP Foundation. Die stichting steunt onder meer projecten die zich inzetten voor natuurpreservatie en sociale projecten. Oprichter Jan Van Geet: “Ook zetten we mee onze schouders onder projecten die zich inzetten voor de conservatie van Europees Cultureel Erfgoed. Hof ter Laken is daar een mooi voorbeeld van. Het kasteeldomein kent een lange geschiedenis en drukte mee zijn stempel op de streek. De restauratie en herbestemming door Stichting Kempens Landschap – de Vlaamse Trust - zorgen voor een duurzame toekomst voor het kasteel. En dat steunen we maar al te graag.”

    Beleidsverantwoordelijken:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap

    Kathleen Helsen, cd&v, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap

    Jan Moons, burgemeester Heist-op-den-Berg, M 
    E






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Agendatip
    Provincie Antwerpen

    De Schorre

    10 redenen om de deur uit te komen

    22 oktober 2022, 13 – 17 uur, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom


    Ouders en kinderen op een jaar tijd 1000 uur laten buiten spelen, ravotten, fietsen, eten, leren, wandelen, zijn, dát is het doel van #1000UurDeDeurUit. Online magazine Maison Slash roept daarom op om op 22 oktober met z’n allen buiten te komen spelen in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre met een ruim aanbod aan unieke activiteiten zoals vuur maken, touwenparcours en archery tag. Voor het volledige aanbod en tickets kan je terecht op www.deschorre.be

     

    Momenteel zijn er al bijna 200 tickets (van de 250) de deur uit, maar late beslissers zijn nog steeds welkom op 22 oktober in De Schorre. Voor de mensen thuis die nog twijfelen hebben we 10 redenen opgesomd waarom je dit niet wil missen:

     

    1. Als je kinderen zich moe maken buiten, is de kans op een goede nachtrust groot.
    2. Je kan laten zien aan je kind dat je de coolste mama/papa bent door mee de zipline te nemen.
    3. Wanneer je kind zelf vuur leert maken, is de stap naar zelfstandigheid gezet.
    4. Je kan uitpakken met het feit dat jij wél weet hoe het spel “Kanjam” werkt.
    5. Je kinderen leven zich uit in de modder en toch ziet je eigen tuin er nog pico bello uit.
    6. Je kan er gelijkgestemde slashparents ontmoeten.
    7. Het geeft je mentale en fysieke gezondheid een boost.
    8. Je hebt weer 4 uur minder voor een scherm gespendeerd.
    9. Samen als gezin grenzen verleggen is een ideale teambuilding.
    10. Je hebt weer 5000 stappen bij op die stappenteller.

     

    Vlottentocht & zipline

    Copyright: Intense Adventures

     

    #1000UurDeDeurUit Kick-off

     

    Op zaterdag 22 oktober laten Maison Slash en De Schorre samen met 250 snelle beslissers stof (en zand en aarde!) opwaaien met een dag vol spelen, ravotten, amuseren, sporten en vooral veel buitenlucht.
    Wat er dan allemaal te beleven valt? Het vaste aanbod van De Schorre met o.a. de magische trollen, het barrevoetspad, minigolf en waterfietsen en de indrukwekkende zipline bij de avonturentoren wordt voor één dag uitgebreid. Zo is er een laag touwenparcours tussen de bomen, kan je je vuil maken in de modderspeeltuin, is er een workshop vuur maken én kan je reuzenjenga spelen.

    Daar bovenop kan je nog deelnemen aan sporten met exotische namen zoals archery tag, kanjam en spikeball.  

     

    Wie graag wil deelnemen aan de kick-off betaalt € 15 per persoon (gratis onder 3 jaar in gezelschap van betalende persoon). Opgelet, er zijn slechts 250 plaatsen beschikbaar. Heb je naast de 250 tickets gegrepen? Geen nood! Je kan die dag nog steeds mee trollen komen zoeken en het Barrevoetspad ontdekken zonder inkom te betalen.

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Zaterdag 22 oktober 2022 van 13 tot 17 uur.


    Waar:
    Vlinderplein, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1


    Deelnameprijs:
    Tickets enkel in voorverkoop € 15
    Kinderen tot en met 3 jaar gratis (in gezelschap van betalende persoon)

     

    Meer info:
    www.deschorre.be, onthaal@deschorre.be, 03 880 76 00

     

    Perscontact Provinciaal Recreatiedomein De Schorre:

    Kathleen Vandendriessche 






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     


    Provincie Antwerpen

    Monumentenwacht Antwerpen zorgt voor 3.000 objecten
    Vrijdag 21 oktober van 10.30 tot 11.30 uur, Domein de Paey, Kastelein 86, 2300 Turnhout

    Monumentenwacht Antwerpen bestaat dit jaar 30 jaar. Het team heeft een eenvoudige en duidelijke opdracht: zorgen voor ons waardevolle erfgoed door het onderhoud ervan te stimuleren. Iets waar de eigenaars en beheerders zich ook met hart en ziel voor inzetten.

     

    Luk Lemmens, gedeputeerde bevoegd voor Erfgoed en voorzitter van de koepelorganisatie Monumentenwacht Vlaanderen vzw: “Verleden week nog hebben we op een speciale ledendag de abonnees van het eerste uur, die zelf al 30 jaar lid zijn van Monumentenwacht, in de bloemetjes gezet. Zij krijgen allemaal een jubileumplaatje.”

    “We startten bescheiden, met twee wachters en een portefeuille van zo’n zestig objecten. Inmiddels is het team uitgegroeid tot 12 vrouwen en mannen. We mochten in dit feestjaar het drieduizendste object verwelkomen bij Monumentenwacht Antwerpen: domein De Paey. Dat betekent dat elk jaar gemiddeld honderd erfgoedobjecten groot en klein hun weg naar Monumentenwacht hebben gevonden.”

     

    Deze mijlpaal zal bescheiden gevierd worden op vrijdag 21 oktober op domein De Paey. De pers is hierop van harte uitgenodigd.

     

    Domein De Paey is het voormalige buitengoed van P.J. Brepols. Het indrukwekkende negentiende-eeuwse landhuis werd helaas op het einde van WO II volledig verwoest. Maar het park, in 1862 heraangelegd door landschapsschilder Jacques Rosseels, en verschillende bijgebouwen zoals een jachtpailjoentje, een hoeve en een kapel, bleven bewaard.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Provincie Antwerpen

     


    Agendatip
    Provincie Antwerpen

    Suske en Wiske Museum

    Suske en Wiske Museumviert 25 jaar!
    Op zaterdag 26 november van 13:30 tot 18 uur, Kalmthout

    Hoera! Eind november bestaat het Suske en Wiske Museum maar liefst 25 jaar! Kom met jouw familie samen met ons dit jubileum beleven op zaterdag 26 november. We vieren feest in het museum met een marktje, een expositie en allerlei animatie. Zo kan je luisteren naar een rasechte verhalenvertelster, een gekke karikatuur van jezelf laten tekenen of leuke verjaardagspelletjes spelen. In plaats van de striptoer kan je in de kamers van het museum zien hoe de voormalige villa van Willy Vandersteen er vroeger uitzag. Doe je liever mee in ons atelier waar je je creatief kan uitleven? Dat kan allemaal! Vier met ons mee op zaterdag 26 november: het feest start om 13.30 uur met doorlopend animatie en eindigt om 18 uur met een échte knaller…

    Alle strippersonages vieren mee!

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Zaterdag 26/11/2022, van 13.30 tot 18 uur

    Waar:
    Suske en Wiske Museum, Beauvoislaan 98, Kalmthout

    Deelnameprijs:
    gratis

    Website:
    https://www.suskeenwiskemuseum.be/event/25-jaar-suske-en-wiske-museum/

    Social media:
    https://www.facebook.com/SuskeWiskeMuseum






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!