NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  23-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgbedrijf Antwerpen

  23 |02 | 17

  Maandelijks stemmen 2500 senioren over menu’s in de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen


  Deze week kunnen senioren al voor de tiende keer stemmen over de maaltijden die Zorgbedrijf Antwerpen serveert in de dienstencentra. Gemiddeld geven maandelijks 2500 senioren door wat zij graag op het menu willen zien. Voor het menu van april loopt de stemronde nog tot en met zondag.

   

  De dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen serveren ‘s middags een driegangenmenu met soep, hoofdgerecht en dessert*. De koks en voedingsdeskundigen van Zorgbedrijf Antwerpen stellen hiervoor elke maand met zorg maaltijden samen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse producten en ingespeeld op de seizoenen.

   

  Sinds mei 2016 kunnen de klanten van de dienstencentra zelf ook maandelijks hun 3 favorieten kiezen uit 8 populaire maaltijden voor het maandmenu van 2 maanden daarop. Nu stemmen ze over het menu van april, eind maart over het menu van mei, enzovoort. De 4 populairste maaltijden komen op het menu.

   

  Gemiddeld ontvangt Zorgbedrijf Antwerpen 2500 stemmen voor de menukeuze van de maand. Klanten kunnen hun suggesties over de maaltijden ook nog altijd ter sprake brengen op de driemaandelijkse menuraad, maar dankzij de onlinestemming krijgen ze nu nog meer inspraak en kunnen de koks korter op de bal spelen.

   

  Stemmen voor het menu van de maand april kan nog tot en met zondag 26 februari via www.zorgbedrijf.antwerpen.be/menu. Een link naar de stemming is ook te vinden op de Facebook-pagina van Zorgbedrijf Antwerpen. Wie stemt, kan ook een suggestie doen voor een menu dat hij of zij graag (nog) eens op de kaart zou zien.

   

  Ook in de woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen hebben de bewoners uiteraard inspraak over het menu. Daar legt de chef-kok de menuplannen voor aan bewoners tijdens een menuraad.

   

  Meer info en stemmen op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/menu.  

   

  * Een driegangenmenu in het dienstencentrum kost 6,40 euro. Wie geen senior is of niet in Antwerpen woont, betaalt 9,50 euro voor een maaltijd.

     0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  22 | 02 | 2017

  Belgische ambassadeur toont kunst uit de Provincie Antwerpen in Den Haag

  Ambassadeur Chris Hoornaert stelt in zijn ambtswoning in Den Haag kunst uit de provincie Antwerpen voor. Tot april exposeert hij werk van een tiental laureaten van de prijs beeldende kunst provincie Antwerpen. Aansluitend palmen collectiestukken van DIVA, FOMU en MoMu de ambtswoning in en tonen zij Antwerps talent.

  Het is een jaarlijkse traditie dat de Belgische ambassadeur in Nederland een provincie uitnodigt om in zijn ambtswoning kunst te presenteren. De voorbije jaren stuurden respectievelijk Oost-Vlaanderen, Limburg, Luik en West-Vlaanderen kunst naar Den Haag. In 2017 mag de provincie Antwerpen de residentie van ambassadeur Chris Hoornaert opfleuren. De provinciale kunst wordt dan een uithangbord van ons land voor de vele prominente bezoekers van de ambassadeur.

  Gedeputeerde voor Cultuur Luk Lemmens is trots: “Onze collectie omvat zowel beeldende als toegepaste kunst. Beide aspecten krijgen een plaats in de ambtswoning. Vanaf februari tot april zetten we talentvolle beeldende kunstenaars in de kijker. Vanaf 22 april is het de beurt aan de toegepaste kunsten, met topwerk uit het FOMU, het MoMu en DIVA. Het is een mooie kans op de veelzijdigheid van onze provinciale kunstenaars in de verf te zetten.”

  De eerste opstelling toont hoofdzakelijk werk van een tiental voormalige laureaten van de Prijs Beeldende Kunst van de provincie Antwerpen. Werk van Michèle Matyn, Adrien Tirtiaux, Lieven Segers, Nadia Naveau, Boy & Erik Stappaerts, Geert Goiris, Anton Cotteleer en Wilfried Pas, zowel uit de provinciale kunstverzameling als uit enkele privécollecties, pronkt de komende maanden in de statige ambassadeurswoning in Den Haag. De presentatie wordt vervolledigd door enkele recent aangekochte kunstwerken van de provincie Antwerpen, van de hand van Wesley Meuris, Jan Kempenaers, Sven 't Jolle, Peter Rogiers, Charif Benhelima en Andy Wauman.

   

  Vanaf april nemen de drie provinciale musea DIVA, FOMU en MoMu de ambassadeurswoning onder handen. De ambassadeur en gedeputeerde voor Cultuur Luk Lemmens zullen dit luik officieel openen op 22 april.
  Ook in deze tentoonstelling zal de nadruk liggen op Antwerpen als bakermat van (jong) talent. DIVA presenteert werk van vijf designers van hedendaags zilver en juweelontwerp, MoMu vertelt het verhaal van Belgische mode met voorbeelden van de iconische Antwerpse Zes en een in-situ installatie door het Antwerpse modehuis A.F. Vandevorst. Het FOMU grijpt de vijfde verjaardag van het magazine .tiff aan om te focussen op het werk van een tiental jonge Belgische fotografen.3

  Nadia Naveau / Figaro’s Triumph © Base-Alpha Gallery

  Beleidsverantwoordelijke:
  Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Cultuur


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Salade met geitenkaas pastinaak, aardpeer en rode biet.
   

  Een van Joliens eigen favorieten!

  "Een geitenkaasslaatje hoeft niet altijd met zomerse groenten als sla en tomaten, maar het is ook superlekker met winterse groentjes. Experimenteren is de boodschap!" Salade met pastinaak en aardpeer Ingrediënten (2 personen): pastinaak 6-7 aardperen 150gr romige geitenkaas natuur  2 ongekookte rode bieten 2 appels handvol postelein, rucola of veldsla... verse/gedroogde tijm 1 citroen 2 el azijn olijfolie peper zout Zo maak je het: - Verwarm de oven voor op 200°c. Snijd de pastinaken en de aardpeer in lange repen of blokjes. - Neem een grote bakplaat met bakpapier en leg er de gesneden groenten op. Giet er een scheut olijfolie over en kruid af met peper en zout. Zet 20-25 minuten in de oven.  - Laat de groenten daarna in de oven staan en brokkel er de geitenkaas over. Strooi er ook een beetje tijm over. - Snijd ondertussen de appels in fijne stukjes en rasp de rode biet (deze hoeft niet voorgekookt te zijn). - Neem een grote mengkom en meng de appels, de rode biet en de postelein. - Voeg er de azijn, een scheutje olijfolie en het citroensap aan toe. Kruid af met peper en zout.  - Serveer samen met de geroosterde pastinaak en aardpeer. Tip: Lekker met falafel!
  Copyright © 2017 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps bericht

  Fietsroutekaart maakt Wilrijkse kinderen vertrouwd met verkeer


  Het district Wilrijk en de stad Antwerpen blijven inzetten op verkeersveiligheid. Wilrijkse kinderen kunnen hun fietsvaardigheid voortaan oefenen op een bewegwijzerde route. Een handige kaart geeft hen tips en toont bovendien de veiligste fietsroutes in het district.

   

  De fietsroutekaart ‘Veilig in het verkeer’ werd ontwikkeld door het district Wilrijk, met de steun van het Algemeen Onderwijsbeleid Antwerpen. Ze geeft tal van praktische tips over hoe je je het veiligst in het verkeer begeeft en toont daarnaast de veiligste fietsroutes tussen locaties die voor kinderen belangrijk zijn, zoals scholen, speelterreinen, het zwembad en parken.

   

  Oefenen op de VERO-route

  Op de achterzijde van de kaart bevindt zich de verkeerseducatieve route (VERO). Op deze bewegwijzerde route kunnen kinderen, in klasverband of met de ouders, hun fietsvaardigheid oefenen aan de hand van een reeks specifieke verkeerssituaties. Op het terrein is de VERO bewegwijzerd met geel-blauwe richting- en informatiebordjes.

   

  Op 10 plaatsen op de route wordt extra informatie gegeven over specifieke fietsoefeningen, zoals links afslaan, een fietsopstelvak gebruiken of een rotonde nemen. De VERO is ongeveer 8 kilometer lang en doorkruist de wijken Valaar, Hoogte, Centrum en Koornbloem. De route werd zo opgesteld dat ze nabij de meeste Wilrijkse basisscholen loopt.

   

  De fietsroutekaart en de VERO zijn twee initiatieven die voortkomen uit het onderzoeksrapport dat het district Wilrijk liet maken voor het speelweefsel binnen het district. De eerste exemplaren van de kaart werden op woensdag 22 februari 2017 overhandigd aan de leden van de Wilrijkse kinderdistrictsraad, die bestaat uit een vijftigtal leerlingen van alle Wilrijkse basisscholen. Deoverhandiging gebeurde door districtsschepen voor jeugd Hans Ides, districtscollegevoorzitter Kristof Bossuyt en Antwerps schepen voor onderwijs Claude Marinower tijdens een officieel moment.

  Nadruk op fietsvaardigheid

  Wilrijks districtsschepen voor jeugd Hans Ides verwelkomt de fietsroutekaart: “Dit is een belangrijke investering in al onze schoolgaande kinderen. Het was voor mij erg belangrijk om alle speelterreinen, scholen en parken duidelijk in kaart te brengen en er op aan te geven wat de meest veilige route is. De hele route is nu goed aangegeven en een aantal moeilijke verkeerssituaties zijn helder uitgelegd op de route zelf. Investeren in een educatief en verkeersveilig project is voor mij als districtsschepen voor jeugd cruciaal. Ik hoop dan ook dat deze kaart kan bijdragen tot een fietsveilig Wilrijk en kinderen en ouders aanzet tot het gebruiken van de fiets.”

   

  Kristof Bossuyt, voorzitter van het Wilrijkse districtscollege vult aan: “Als vader van jonge kinderen besef ik als geen ander het nut van dit soort initiatieven. Het is van het hoogste belang dat onze kinderen elke dag veilig op school geraken.”

   

  Schepen voor onderwijs Claude Marinower besluit: “Ook in ons stedelijk aanbod verkeerseducatie leggen we een grote nadruk op fietsvaardigheid. Kinderen moeten zoveel mogelijk oefenkansen krijgen en de fietsroutekaart en de verkeerseducatieve route dragen daar zeker aan bij. Ik kan alleen maar toejuichen dat ook de districten initiatieven nemen om de verkeersveiligheid van onze schoolgaande kinderen te verhogen. Daarvoor kunnen ze in mij steeds een partner vinden.”


  ENKELE FIETS FOTO4S  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALGEMEEN NIEUWS

  staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer (Open Vld) naar aanleiding van de lancering van het Clean Seas-project van de Verenigde Naties waar ook België zich achter schaart.
  >
  >

  >
  >
  > Jaarlijks belandt meer dan acht miljoen ton plastic in de oceanen. Daarmee is het één van de grootste vervuilers van de oceanen. De Verenigde Naties lanceren vandaag onder de noemer #CleanSeas een wereldwijde campagne om mensen, overheden en bedrijven aan te sporen tot actie. België werkt mee aan de campagne onder impuls van staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer (Open Vld).
  >
  > De Backer: “Onze Noordzee werd ooit de riool van Europa genoemd. Via waterwegen van alle landen kwamen chemicaliën, toxische stoffen, brandstoffen,… in onze zee terecht. Daar is intussen veel aan veranderd. We zijn veel strenger geworden en het water in de Noordzee is vandaag veel properder. Maar intussen sluimert internationaal een groeiend probleem. Jaarlijks belandt maar liefst meer dan acht miljoen ton plastic in de oceanen. Ook in België worden we hiermee geconfronteerd. In elke kilogram Belgisch zand vind je bijvoorbeeld vandaag tot 150 stukjes plastic. Als staatssecretaris voor de Noordzee werk ik aan een nationaal actieplan voor minder afval in zee voor een propere Noordzee. Met ons actieplan willen we het probleem aan de wortel aanpakken. De wortel is al het plastic dat we hier aan land produceren, gebruiken en laten rondslingeren. Hiervoor werk ik samen met collega-minister Marghem om een goed productiebeleid te voeren. Daarnaast werken we ook samen met alle betrokken sectoren op onze Noordzee. Achtergelaten of verloren visnetten zorgen bijvoorbeeld voor bijzonder veel problemen. Daarom kijken we samen met de visserijsector of er natuurlijke afbreekbare alternatieven zijn. We hebben ook al het Fishing for Litter-project opgestart. Vissers die vroeger noodgedwongen het plastic in hun netten terug in zee moesten werpen, kunnen nu op een gemakkelijke manier het plastic verzamelen en aan wal zetten. We zijn onder meer aan het bekijken of we het project met de Big Bags kunnen uitbreiden naar andere organisaties: Duikclubs, baggeraars, windmolenparken, ga zo maar door. Al het plastic dat we uit de Noordzee kunnen halen, dat is plastic dat niet verder kan verbrokkelen tot kleinere fragmenten.”
  > De Backer: “Het is duidelijk dat we voor een enorme uitdaging staan. Als we het roer niet omgooien, dan zwemt er tegen 2050 meer plastic dan vis rond in de Noordzee en in alle oceanen wereldwijd. Daarom moeten we internationaal samenwerken. Het is ook daarom dat ik de andere landen van de Noordzee zal oproepen om samen te werken aan  minder plastic in de Noordzee.”


  Zoals overal komt men dit over heel de wereld tegen foto's de Schelde
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Nieuwe wolletjes

  Een week nadat we mevrouw Wol (onze Mangalica-zeug) een plekje apart hadden gegeven is zij in alle rust bevallen van 4 schattige wolletjes. Ondanks het gure weer, voelen we de lente een beetje meer kriebelen. 

  Voor deze week:

  Inhoud grote pakketten:

  • prei van Seizoensmaak
  • pastinaak van Seizoensmaak
  • witte kool van Seizoensmaak
  • rode biet van Seizoensmaak
  • aardpeer van Seizoensmaak
  • grondwitloof van Seizoensmaak

  De tweewekelijkse pakketten worden identiek gevuld als de wekelijkse.

  Inhoud kleine pakketten:

  • pastinaak van Seizoensmaak
  • witte kool van Seizoensmaak
  • rode biet van Seizoensmaak
  • aardpeer van Seizoensmaak
  • grondwitloof van Seizoensmaak

  Smakelijk!

  Copyright © 2017 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  .

  vzw Kempens Landschap

  21 | 2 | 2017

  Merksplas-Kolonie krijgt een hotel
  Gemeente Merksplas en Kempens Landschap in zee met Corsendonk Hotels

  Na twee jaar eindigt een intense zoektocht naar een private partner voor de uitbating van de Grote Hoeve van ‘Merksplas-Kolonie’. Na lang onderhandelen heeft het gemeentebestuur van Merksplas, begeleid door Kempens Landschap, instemming bereikt over de concessie met Corsendonk Hotels voor de uitbating van het horeca- en hotelgebeuren in Merksplas-Kolonie. 

  Zicht op het binnenplein van de Grote Hoeve in Merksplas-Kolonie. In Woonstalhuis Zuid

  (links op de foto) komt de brasserie en het bezoekerscentrum ‘Kolonie 5-7’.

  Copyright: Kempens Landschap

  Een ambitieus erfgoedproject

  Vanwege de grote historische en architecturale waarde zijn de gebouwen van de Grote Hoeve in Merksplas-Kolonie erkend als beschermde monumenten. Het complex van de monumentale vierkantshoeve bestaat uit een totaal van 14 afzonderlijke gebouwen, verspreid over een terrein van maar liefst 40 hectare.

   

  Door de aankoop in 2005 van zowel de Grote Hoeve als de Kapel met omliggende landbouwgronden heeft de gemeente Merksplas een belangrijk engagement genomen in de veiligstelling en bewaring van Merksplas-Kolonie. Sinds de betrokkenheid van Kempens Landschap in 2010 kwam het hele project voor de herbestemming in een stroomversnelling terecht. Dit leidde tot de opmaak van een Masterplan voor 10 jaar voor deze site. De revalorisatie (restauratie, herbestemming en landschapsherstel) is geraamd op 42.768.114, 70 euro waarvoor in 2012 een meerjarenfinanciering door het Agentschap Onroerend Erfgoed werd bekomen voor de subsidieerbare kosten, geraamd op 19.951.898,46 euro. De niet-subsidieerbare kosten worden opgevangen dankzij een meerjarenfinanciering ter waarde van 11.390.945 euro vanuit de provincie Antwerpen. De resterende kosten worden gedragen door private investeerders en Europese middelen. 

  Gedeputeerde Inga Verhaert: “In 2010 geloofden niet veel mensen in een toekomst voor de gebouwen van Merksplas-Kolonie. Als covoorzitter van Kempens Landschap ben ik heel blij dat we samen met de gemeente Merksplas in dit dossier de motor kunnen zijn en dit project van het kleinste detail tot de structuur mee hebben kunnen uitwerken. Corsendonk is een sterke partner! Ik wil ook de gemeente Merksplas danken voor de goede samenwerking.”

   

  Voor gedeputeerde Peter Bellens, eveneens covoorzitter van Kempens Landschap, is dit een flinke stap vooruit in de verdere ontwikkeling van de Koloniën: “Dankzij de horeca kan de Grote Hoeve weer een levendige plek worden waar verschillende partners samenwerken. Geheel in de geest van de Koloniën zal hierbij ook aandacht gaan naar de zwakkeren in onze samenleving. Zo werken we momenteel aan een plan om op het terrein samen te werken met bedrijven en organisaties uit de sociale economie.”  Een duurzame herbestemming

  Sinds 2012 staat de tijd niet meer stil in Merksplas-Kolonie. Het doel is om van het domein Merksplas-Kolonie een toeristische trekpleister te maken, ideaal voor fiets- en wandeltoerisme, waarbij gestreefd wordt naar een combinatie van zowel cultuurtoerisme als recreatieve vrijetijdsbesteding. De klemtoon wordt gelegd op sociaal toerisme met aandacht voor verschillende doelgroepen. Corsendonk Hotels zal in Merksplas inzetten op horeca, fiets- en wandeltoerisme en culinaire en culturele arrangementen. Zij zullen eveneens instaan voor de exploitatie van het bezoekerscentrum en het fietsservicepunt.

   

  Frank Wilrycx, burgemeester van de gemeente Merksplas en schepen Karel Lenaerts zijn trots op de nakende realisatie: “Merksplas-Kolonie is onze parel en kan de gemeente én de Noorderkempen prominent toeristisch op de kaart zetten. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Corsendonk Hotels een duurzame toekomst voor het gebied kunnen uitzetten. Dit zou echter nooit gelukt zijn zonder de steun en coördinatie van Kempens Landschap en de financiële middelen van de provincie Antwerpen en de Vlaamse overheid, waarvoor onze oprechte dank.”

   

  Opening in juni 2017

   

  Begin juni van dit jaar zal het bezoekerscentrum, opgericht met de steun van Toerisme Vlaanderen in het voormalige woonstalhuis van de Grote Hoeve, samen met de horecazaak opengaan. Bezoekers kunnen er terecht en worden ingelicht over het verhaal van Wortel- en Merksplas-Kolonie en de culturele en natuurlijke rijkdom van de gebieden. In de volgende fase van het restauratieproject wordt het hotel opgenomen. In de paardenstallen, woonstalhuis noord en de twee koeienstallen worden in totaal 70 kamers voorzien. 

   

  Dominique Nédée van Corsendonk Hotels: “Ook wij zijn heel enthousiast over dit project. Niet alleen de gebouwen waarin we onze horecazaak en hotel kunnen uitbouwen zijn ontzettend bijzonder. De hele site, zeker ook als potentieel Werelderfgoedsite, ademt geschiedenis uit. Deze opportuniteit wilden we dan ook heel graag met beide handen grijpen. Vanuit Corsendonk Hotels willen we dan ook zeker mee inspelen op internationaal toerisme. Iedereen is alvast van harte welkom vanaf 3 juni voor de opening van het bezoekerscentrum en onze horecazaak!”

  Philippe De Backer, directeur Kempens Landschap

  M 0478 44 83 86 – E Philippe.Debacker@kempenslandschap.be

   

  Frank Wilrycx, burgemeester Merksplas

  M 0495 25 60 29 – E frank.wilrycx@telenet.be

   

  Beleidsverantwoordelijken:

  Inga Verhaert, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs, Jeugd, Communicatie, Energie en ICT  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sportlaureaten

  .

   Viering sportlaureaten district Hoboken

  Op woensdag 15 februari vierde het district en de districtssportraad Hoboken voor de 22ste maal de sportlaureaten van het jaar.

   

  Op sportgebied was 2016 een topjaar met bijvoorbeeld schitterende Olympische Spelen in Rio. Maar ook in Hoboken werden er records gebroken: maar liefst 55 laureaten kwamen in aanmerking voor een trofee en tegelijkertijd werden er 9 trofeeën voor sportverdienste uitgereikt.

   

  Op de sfeervolle avond in kasteel Sorghvliedt waren er 23 sporttakken vertegenwoordigd, de sporters kwamen uit 32 verschillende sportclubs en er was een verschil in leeftijd, want de jongste individuele laureaat was 5, de oudste 70.

   

  Na de uitreiking van de trofeeën met interviews door Erwin Van den Sande, eindredacteur van Sportweekend, werd bekend gemaakt wie van alle genomineerden de hoofdtrofeeën van talent, team en sportprestatie 2016 kregen.

   

  Deze onderscheiding hield niet alleen de trofee in maar tevens een waardebon van € 100.

   

  Individueel Talent 2016:

  Sanne Lumbeeck, deze BMX-ster van 9 jaar jong haalde de halve finale van het Europees Kampioenschap in Verona en schitterde in de Europa League.

   

  Jeugdteam 2016:

  DHW Beloftenploeg, deze jonge handbalsters zijn de talenten die de eerste ploeg van DHW sterker moeten maken. Ze haalden de titel van Belgisch Kampioen.

   

  Master 2016:

  Walter Packolet, ultraloper die uitblinkt in wedstrijden van 42 tot 254 km in binnenland en buitenland. Zo liep hij onder meer de Marathon Des Sables in de woestijn en de ultraloop van Oman.

   

  Team 2016:

  SASJA HC eerste ploeg, de handbalheren schitterden vorig seizoen vooral op Europees niveau, waar ze de kwartfinale van de Europabeker speelden.

   

  Sportprestatie 2016:

  Victor Campenaerts, als profwielrenner is Victor vooral een begenadigd tijdrijder. Hij won de Belgische titel in het tijdrijden en werd vice-Europees kampioen. Hij hoort bij de wereldtop van het tijdrijden, dat bewijze zijn 5de plaatsen in de Vuelta en de Ronde van Polen.

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!