NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • KOEN VAN DEN HEUVEL
 • KOEN VAN DEN HEUVEL
 • Jubileumeditie Sint-Andriesrun
 • In Hoboken
 • Provincie Antwerpen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  03-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN-NIEUWS

  Vlaanderen Feest in Hoboken met familiehappening: Vlaamse kermis en Nederlandstalige hits

  • zaterdag 3 juli

                             


  • Gravenhof, Louisalei 7, Hoboken

    van 14 tot 17 uur: Vlaamse kermis  :   om 20 uur: avondconcert

  Tijdens Vlaanderen Feest zijn er in de namiddag volksspelen, een grappige ganzenfanfare en kunnen kinderen een ritje maken op een nostalgische zweefmolen. Hoogtepunt wordt het avondconcert ‘Haal het doek maar op!’ door Andrea Croonenberghs en Wanda Joosten. Samen met de Kabaretband brengen zij bekende Nederlandstalige cabaretliedjes uit de jaren zestig en zeventig; nostalgie van taalvirtuozen zoals Toon Hermans, Liesbeth List en Ramses Shaffy.

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN-NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  30 |06 | 16

  Krugerbrug preventief afgesloten voor gemotoriseerd verkeer


  De Krugerbrug in Hoboken wordt in de loop van vandaag preventief afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

   

  De borstwering van de Krugerbrug bevindt zich in slechte staat. Door de trillingen van gemotoriseerd verkeer zou ze verder kunnen afbrokkelen. Dit houdt het risico in dat er brokstukken kunnen terechtkomen op de eronder gelegen spoorweg en fietspaden.

  Daarom beslist de stad de brug preventief af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. De Herenpolderbrug vormt een alternatief. Fietsers en voetgangers kunnen de Krugerbrug blijven gebruiken.

   

  De stad volgt de toestand al geruime tijd op. Er was al een verbod op vrachtverkeer, maar dit bleek niet afdoende.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  30 | 06 | 2016

  1 op 5 speelpleinen gaat voor inclusie
  Al 20 speelpleinen ontvingen coaching van de provincie Antwerpen om te werken aan inclusie.

  Speelpleinen van Brecht, Ranst, Kasterlee, Arendonk, Zwijndrecht, Heist-op-den-Berg, Lille, Willebroek, Mortsel, Borsbeek en Kras Jeugdwerk gaan dit jaar voor meer toegankelijkheid op hun speelplein. Met het project inclusieve speelpleinen (PRINS) kan je als speelplein een procesbegeleiding aangaan om je werking aan te passen voor alle kinderen en jongeren.

  In 2016 ontvangen 10 speelpleinen en één vindplaatsgerichte werking via het project inclusieve speelpleinen ondersteuning. Want alle kinderen moeten kunnen spelen en ten volle genieten van hun vrije tijd. Ook kinderen met een beperking of de nood aan specifieke zorgen hebben recht op een leuke vrije tijd. Ongeveer één speelpleinwerking op vijf zet zich extra in om te werken aan inclusie.

  Naft fotograaf Boaz Timmermans op bouwspeelplaats Den Dam

  Al 20 speelpleinen met extra coaching

  Gedeputeerde Inga Verhaert: “Samen met de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk, Arktos vzw en Uit De Marge, bieden we de verschillende speelpleinen een coachingstraject op maat aan. Dit jaar springen de speelpleinen van Brecht, Ranst, Kasterlee, Arendonk, Zwijndrecht, Heist-op-den-Berg, Lille, Willebroek, Mortsel, Borsbeek en Kras Jeugdwerk mee in het project. Zij kunnen genieten van een vorming voor animatoren over aangepast spelen tot het uitwerken van een speelpleinaanbod op wijk- of buurtniveau.” De voorbije jaren konden al meer dan 20 speelpleinen op ondersteuning rekenen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Unieke ontdekking in de bibliotheek van kasteel d’Ursel in Hingene

   

  Onlangs werden in de bibliotheek van kasteel d’Ursel in Hingene vier verloren gewaande partituren van de Italiaanse componist Gaspare Spontini (1774-1851) teruggevonden. Het gaat om vier autografische manuscripten van drie opera’s en een cantate die door specialisten als definitief verloren werden beschouwd:

  - Il quadro parlante (melodramma buffo, 1800, Palermo)

  - Il geloso e l’audace (drama giocoso, 1801, Rome)

  - Le metamorfosi di Pasquale ossia Farsa (farsa giocosa, 1802, Venetië)

  - L’eccelsa gara (cantate, 1806, Parijs)

   

  Tijdens de persconferentie werden alvast drie aria’s en één duet voor het eerst in meer dan tweehonderd jaar opnieuw uitgevoerd.

   

   

  Hertogin Ursula d’Ursel en Luk Lemmens, gedeputeerde voor Cultuur, tonen één van de partituren aan de aanwezige pers. Copyright: Joris Ceuppens

   

  Het is zeer waarschijnlijk dat deze partituren in de hertogelijke bibliotheek zijn terechtgekomen via de erven van Céleste Erard (1790-1878), Spontini’s vrouw en telg van de gerenommeerde familie piano- en harpenbouwers. Sabine Franquet de Franqueville (1877-1941), de echtgenote van hertog Robert d’Ursel (1873-1955) stamde langs moederszijde af van de Erard-dynastie en zo moeten de Spontini-partituren in het bezit van de familie d’Ursel zijn gekomen.

   

  Gaspare Spontini is een van de grote namen uit de operageschiedenis. Hij werd door Hector Berlioz en Richard Wagner zeer bewonderd en zijn werk is nu nog altijd relevant. Dat bewijzen de recente dvd-opname van zijn opera La fuga in maschera (2014) en de opvoeringen van La Vestale in de Muntschouwburg (2015) en van Olympie in het Théâtre des Champs-Élysées in Parijs (2016).

   

  Deze vier ontdekte werken dateren uit een, door gebrek aan beschikbare bronnen, minder bestudeerde periode uit Spontini’s leven, namelijk de overgang tussen zijn vroege carrière in Italië en zijn activiteiten in Parijs, waar hij werd gesteund door keizerin Joséphine. Over die periode schrijft Spontini-specialist Anselm Gerhard in The New Grove Dictionary of Music and Musicians: ‘Minstens twaalf van zijn opera’s kenden hun première in Italië. Het lijkt erop dat hij tussen 1796 en 1802 in Rome, Florence en misschien ook Venetië werkte. Er is echter maar weinig onderzoek gedaan naar de details van zijn vroege carrière of naar de uitvoeringsdata van zijn stukken, omdat vele van deze operapartituren niet bewaard zijn.’

   

  Deze vier teruggevonden werken helpen dus een lacune vullen in de biografie en de artistieke productie van Spontini. Daar waar de  drie opera’s belangrijke schakels zijn in zijn operaproductie, onthult de cantate L’eccelsa gara meer informatie over Spontini’s nauwe contacten met Napoleon en Joséphine. Spontini componeerde deze cantate, op een tekst van de Rossinilibrettist Luigi Balocchi, om de overwinning van Napoleon in de slag bij Austerlitz te vieren. 

   

  Het belang van deze vondst kan dan ook moeilijk overschat worden: het betreft vier definitief verloren gewaande werken uit een minder gedocumenteerde, maar cruciale periode uit het leven van een van de belangrijkste operacomponisten uit het begin van de 19de eeuw.

   

  Deze partituren zijn niet alleen van groot internationaal muziekhistorisch en artistiek belang, ze vertellen ook een brok boeiende geschiedenis van de familie d’Ursel en dus van het kasteel van Hingene. De kasteelbibliotheek, die vanaf de 18de eeuw werd bijeengebracht, werd samen met een deel van de originele inboedel in 2009 door de hertog d’Ursel in langdurige bruikleen gegeven aan de Provincie Antwerpen.

   

  Soms bestaat het leven uit toevalligheden’, zegt Stéphane, de huidige hertog d’Ursel. ‘Als mijn familie en ik niet beslist hadden om te verhuizen, dan zou deze ontdekking zonder twijfel uitgesteld zijn tot de volgende generatie. Bij de verhuis van duizenden fraai gedrukte en ingebonden boeken naar Hingene kwamen immers ook enkele meer eenvoudige banden tevoorschijn. Binnenin zag ik pagina’s vol muzieknoten. “Tiens”, zei ik tegen mezelf, “we hadden een muzikant in de familie”. Tot ik de naam van Gaspare Spontini zag staan. Als historicus herinnerde ik me dat hij iets te maken had met Napoleon. Internet en Youtube leerden me dat Spontini inderdaad beroemd was tijdens het Empire, maar ook dat zijn muziek meer dan interessant en bij wijlen zelfs briljant is.’

   

  Toen ik de bibliotheek in 2009 in bruikleen gaf aan de provincie, heb ik Koen De Vlieger, directeur van het kasteel, op het hart gedrukt om de vier manuscripten niet te beoordelen op hun uiterlijk, maar er goed voor te zorgen. Ze zijn van grotere waarde dan al die planken vol met prachtige boekbanden. Ik houd eraan om hulde te brengen aan de gedeputeerde voor Cultuur, Luk Lemmens, en aan de medewerkers van de Provincie Antwerpen omdat ze meer wilden weten over deze manuscripten. Ze hebben ze onderzocht en gedigitaliseerd en ze consulteerden experten zodat deze verloren gewaande stukken optimaal gevaloriseerd zullen kunnen worden. Ik kijk nu al reikhalzend uit naar al wat Gaspare Spontini nog voor ons in petto heeft!

   

  Om de partituren verder te bestuderen en klaar te maken voor eventuele uitvoeringen en opnamen, heeft de Provincie Antwerpen een overeenkomst afgesloten met een onderzoeksgroep van de bibliotheek van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

   

  ‘Dit project zal nog veel weerklank krijgen. Er wacht de muziekliefhebbers nog veel moois om verder te ontdekken. Ik geloof dat we genoeg materiaal hebben om een echte Spontini-revival te doen ontstaan. De provincie zal hier vanuit dit kasteel graag aan blijven meewerken’, besluit Luk Lemmens, gedeputeerde voor Cultuur.

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN-NIEUWS

  28 |06 | 16

  Recreatief sporten in Hoboken in juli


  Het district Hoboken organiseert één of meerdere gratis initiaties in verschillende sporten in juli. Hobokenaars kunnen op ‘Boot Camp’, naar een yogasessie, schaken of muurklimmen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod.

  • Boot Camp 

  o   een intensieve cardio- en spierkracht-workout

  o   ter hoogte van kasteel Sorghvliedt in park Sorghvliedt

  o   zaterdag 2, 9, 16, 23 en 30 juli om 9.30 uur

  • Yoga

  o   eeuwenoude Oosterse technieken gericht op het ontwikkelen van een heldere en creatieve geest in een gezond lichaam

  o   Park Gravenhof, Louisalei 7 

  o   elke maandag in juli van 19 tot 20 uur

  • Schaken bij Schaakkring Moretus

  o   een partijtje schaken of deelnemen aan een tornooi over vijf ronden  

  o   elke vrijdagavond

  o   Clublokaal, Schansstraat 9

  o   vrijdag 1, 8, 15, 22, 29 juli om 20 uur 

  • muurklimmen

  o   Trek indoor sportschoenen of turnpantoffels aan.

  o   Klimzaal Blok, Ijskelderstraat 12

  o   zaterdag 30 juli van 14 tot 16 uur

  Alle informatie staat ook online op www.hoboken.be. Klik hier voor de rechtstreekse link. Online vindt u ook al informatie over de gratis sportinitiaties in Hoboken in augustus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN-NIEUWS

  Belvedère in Hoboken wordt gerestaureerd


  Op een heuvel in Park Sorghvliedt in Hoboken staat een belvedère van waaruit bezoekers een prachtig uitzicht op het park hebben. De belvedère uit de 19deeeuw wordt hersteld in zijn oorspronkelijke staat. De werken starten in augustus van dit jaar en het einde is gepland voor de zomer van 2017.

   

  De exacte bouwdatum van de belvedère in Hoboken is niet gekend, maar wordt geschat tussen 1815 en 1830. In de negentiende eeuw deed de belvedère dienst als ‘folly’ (een voornamelijk decoratief gebouw) in de landschapstuin. Net zoals bijvoorbeeld namaakgrotten en -ruïnes diende het als decoratief en romantisch element. Het werd toen gebruikt als theepaviljoentje.

   

  Het meer dan 180 jaar oude paviljoen is aan restauratie toe. Daar start de stad, in samenwerking met Vlaams Agentschap Onroerend Erfgoed, deze zomer mee. Doel is het gebouw herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Alle elementen die niet bij de originele structuur horen, worden verwijderd. Rondom het gebouw komt een cirkelvormig platform en op de heuvel wordt een nieuw wandelpad aangelegd dat leidt naar de belvedère.

   

  Expo en nieuwe invulling

  Tot aan de start van de werken aan het einde van de zomer, kunnen bezoekers in het park rond de belvedère een buitenexpo bezoeken waarin ze alles te weten komen over de geschiedenis en de restauratie van het gebouw. Ook de toekomst van de belvedère komt aan bod. Na de restauratie zal het gebouw immers een nieuwe invulling krijgen.

   

  Het district Hoboken nodigt zijn bewoners uit om hier mee over na te denken. De belvedère zou bijvoorbeeld kunnen dienen als vertelruimte voor kinderen, als open atelier voor kunstenaars of als exporuimte. Daarnaast kan het gebouwtje ook perfect gebruikt worden als ceremonieruimte. Met Park Sorghvliedt als achtergrond is het ook een ideale plek voor lessen yoga of tai-chi, een klassiek concert of een parkfeest. Bewoners met een origineel idee kunnen het onlineformulier invullen op www.stadindialoog.be/hobokenbelvedere.

  IJSKELDER DEFINITIEF NAAR HET 'RIJK DER FABELEN'!

  Hoe het verhaal ontstaan is – is al even onduidelijk als het ontstaan van de ‘BELVEDERE’ zelf..

  Inderdaad dacht menig  Hobokenaar jaren gelden reeds dat er onder de BELVEDERE in de heuvel een ijskelder aanwezig was…niet dus…!

  Inderdaad hebben de proefboringen geen holle ruimte laten zien en is de ijskelder dus definitief nar het rijk der fabelen verwezen…

  Spijtig toch!?

   

  Leo Spaey

   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Wat zit er deze week in je pakket?
  30 juni (week 26)


  Het zijn leuke tijden op de Stadsboerderij: na de geboorte van onze lammetjes was het gisteren de beurt aan Babs het wolvarken om een prachtige kroost te werpen!

  Gisteren, maandag 27 juni, werd Babs de trotse mama van 10 mooie biggetjes die eerst wat trillend en nieuwsgierig de wereld verkenden, om dan meteen gulzig te beginnen drinken. Vanochtend bleek helaas dat een van hen de nacht niet had overleefd, het was al erg zwak en klein bij de geboorte, en de natuur gaat soms haar brute gang... Maar de 9 andere staan sterk op hun kleine pootjes, en zullen zich binnenkort ook wel tonen! Iedereen is dus zeker welkom om die knorrende schepseltjes te komen bewonderen.
  Daarnaast kan je uiteraard ook naar de Stadsboerderij komen om de Rode Duivels naar de halve finale te supporteren, deze vrijdag overdekt, op groot scherm. De bar opent om 18u, om het weekend fijn in te zetten met hapjes en een drankje, en vanaf 21u staan we dan paraat om onze voetbalhelden mentaal bij te staan!
  En ten slotte kan je ook lekkers komen smullen in De Boerderij van Lizette, op woensdag, zaterdag en zondag. Op zondag kan je bovendien ook aanschuiven voor een heerlijke brunch, gemaakt met de groenten die deze week ook in het pakket zitten!
  Dat pakket ziet er weer mooi en bovenal lekker uit, je ontdekt hieronder wat er allemaal in zit. Jolien ging er alvast mee aan de slag voor een smakelijke slasoep.

  De seizoensgroenten die je deze week in je grote pakket* kan verwachten zijn:
  – Sla van De Voldoening uit Wachtebeke (kropsla of rode of groene eikenbladsla)
  – Lente-ui van De Voldoening uit Wachtebeke
  – Meisavooi van Seizoensmaak uit Londerzeel
  – Spitskool van Seizoensmaak uit Londerzeel
  – Zomerpostelein van Wijngaardhof in Westmalle
  – Ronde of lange courgette van De Wriemeling uit Herent
  – Tuinbonen van De Wriemeling


  In het grote, tweewekelijkse groentepakket van deze week zitten geen lente-ui en tuinbonen, maar wel jonge prei Wijngaardhof en Rode eersteling (nieuwe aardappelen) van Seizoensmaak uit Londerzeel.

  In het kleine groentepakket* zit het volgende:

  – Sla van De Voldoening uit Wachtebeke (kropsla of rode of groene eikenbladsla)
  – Meisavooi van Seizoensmaak uit Londerzeel
  – Spitskool van Seizoensmaak uit Londerzeel
  – Zomerpostelein van Wijngaardhof in Westmalle
  – Ronde of lange courgette van De Wriemeling uit Herent

  In het kleine, tweewekelijkse groentepakket van deze week zit geen spitskool, maar wel Rode eersteling (nieuwe aardappelen) van Seizoensmaak uit Londerzeel.


  Voor de klanten die tweewekelijks bestellen: we leveren deze week de pakketten voor de even week (30 juni 2016 - week 26). Volgende week is het weer de beurt aan de klanten die intekenden op de oneven weken.

  Wie reeds coöperant is, kan zich voor een groentepakket in 2016 inschrijven via www.stadsboerderijantwerpen.be/groentenpakket-bestellen
  Wie nog geen coöperant is en graag een wekelijks of tweewekelijks groentepakket wil, kan instappen via www.stadsboerderijantwerpen.be/stap-je-mee-in en zich vervolgens inschrijven voor een groentepakket.

   

  *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.   

  www.stadsboerderijantwerpen.be

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgbedrijf Antwerpen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zorgbedrijf Antwerpen bekroond als Overheidsorganisatie van het Jaar


  Zorgbedrijf Antwerpen is vanavond uitgeroepen tot Overheidsorganisatie van het Jaar. Algemeen directeur Johan De Muynck nam de prijs van EY, De Tijd/L’Echo en BNP Paribas Fortis in ontvangst. Hij sprak over de vernieuwing waaraan Zorgbedrijf Antwerpen voortdurend blijft werken en bedankte alle medewerkers voor hun inzet.

   

  Zorgbedrijf Antwerpen is trots de titel van Overheidsorganisatie van het Jaar te mogen dragen. Met de jaarlijkse awards spreken initiatiefnemers EY, De Tijd/L’Echo en BNP Paribas Fortis hun waardering uit voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties.

   

  Als ‘Overheidsorganisatie van het Jaar’ toont Zorgbedrijf Antwerpen samen met de andere genomineerden dat overheidsorganisaties niet oubollig en stoffig hoeven te zijn. Integendeel: Zorgbedrijf Antwerpen bewijst elke dag dat een publiek bedrijf even goed en financieel gezond kan zijn als een privébedrijf, mét respect voor zijn sociale rol en maatschappelijk engagement.

   

  Algemeen directeur Johan De Muynck: “Dankzij de inzet van al onze 3700 medewerkers kunnen meer dan 16 000 klanten binnen en buiten de stad Antwerpen elke dag op ons rekenen. We hebben als Zorgbedrijf Antwerpen op zeven jaar tijd  aangetoond dat je even succesvol kan functioneren in een publieke omgeving, met voornamelijk bestaande medewerkers. En dat zonder onze ziel van publieke organisatie te verliezen. Op vijf jaar tijd slaagden we erin om het financieel onrendabel beheer van de seniorendiensten in Antwerpen om te keren tot een rendabel publiek Zorgbedrijf met sterke aandacht voor kwalitatieve dienstverlening en ontwikkeling van medewerkers. En daar ben ik samen met het ganse directieteam bijzonder fier op.”

   

  Voorzitter Fons Duchateau van Zorgbedrijf Antwerpen: "Ik ben zeer trots dat Zorgbedrijf Antwerpen de overheidsorganisatie van 2016 is geworden. Voor mij is dit het bewijs van zeven jaar hard werken en het beste bewijs dat een bedrijf in overheidsverband klantgericht en efficiënt kan werken. Uiteraard is dit enkel mogelijk met de dagelijkse inzet van alle medewerkers en dankzij alle klanten die een beroep op ons doen.”

   

  Zorgbedrijf Antwerpen telt 42 dienstencentra, een gamma aan thuisdiensten (zoals poetshulp, huishoudhulp-gezinszorg, persoonlijk alarmsysteem…), 3250 serviceflats en 17 woonzorgcentra in de stad Antwerpen en 7 centra voor jeugdzorg. Zorgbedrijf Antwerpen staat ook in voor het beheer en management van het woonzorgcentrum Vesalius in Brasschaat en zorgt voor het beheer en verhuur van de serviceflats Brouwershof in Sint-Katelijne-Waver. Het is de grootste speler in de Antwerpse zorgsector met 3700 gemotiveerde medewerkers die elke dag 16 000 klanten helpen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!