Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    05-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. KOEN VAN DEN HEUVEL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    KOEN VAN DEN HEUVEL
    MINISTER VAN OMGEVING, NATUUR EN LANDBOUW
    5 september 2019

     

    Vijf miljoen euro voor 22 nieuwe onthardingsprojecten

     

    Begin april lanceerde Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Koen Van den Heuvel een projectoproep voor onthardingsprojecten. Na het succes van de eerste projectoproep voor Proeftuinen Ontharding in 2018 investeert de Vlaamse Regering nogmaals ruim 5 miljoen euro in 22 Proeftuinen Ontharding die binnenkort opgestart worden. De initiatiefnemers worden ondersteund via subsidies én projectbegeleiding om beton, asfalt of gebouwen te verwijderen en die ruimte kwalitatief in te richten.Via onthardingsprojecten zetten we in op het klimaatrobuuster en leefbaarder maken van onze regio en nabije omgeving, en het versterken van de lokale of bovenlokale open ruimte”, zegt Vlaams minister van Omgeving Koen Van den Heuvel.

     

    Overheden, (burger)verenigingen, organisaties, bedrijven en scholen konden tot en met 15 mei 2019 een subsidieaanvraag indienen.  De oproeprichtte zich op drie thematische doelstellingen met specifieke aandacht voor de klimaatvoordelen van ontharden: 

    1. Ontharden voor kwalitatievere schoolomgevingen
    2. Ontharden voor meer ruimte voor water 
    3. Ontharden voor meer mobiliteit met minder wegen

     

    Er werden 138 dossiers ingediend. Een jury van deskundigen beoordeelde de aanvragen en selecteerde uiteindelijk 22 projectvoorstellen.

    Gebruikers en beheerders van de ruimte nemen zelf het initiatief om de ruimtelijke kwaliteit van onze omgeving te verbeteren. Het Vlaams Departement Omgeving begeleidt en ondersteunt hen met subsidiemiddelen, expertise en communicatie. Zo gaan kennisopbouw en -deling hand in hand met concrete ontharding op het terrein. Onthardingsinitiatieven die in een reguliere marktwerking niet of niet optimaal uitgevoerd zouden worden, kunnen nu gerealiseerd worden met een maximum aan kwaliteit. De opgedane ervaring en inzichten worden meegenomen voor volgende initiatiefnemers, projecten en de uitwerking van een Vlaams programma voor ontharden. Zo kan er een omslag gemaakt worden van een praktijk van uitbreiding naar een transformatie van de bestaande ruimte.

     

     

     

    Overzicht van de 22 geselecteerde proeftuinen ontharding 2019

     

     

    PROEFTUINEN IN ANTWERPEN

     

    Park Piot, Turnhout (vzw Instituut van het Heilig Graf)

     

    Het project ‘Park Piot’ is gelegen in de binnenstad van Turnhout, in de buurt van de recente stedelijke kunstacademie en een nieuw stadsdeel in ontwikkeling. Het project voorziet in de afbraak van de niet- geklasseerde schoolgebouwen en enkele speelplaatsen van de school het Heilig Graf, waardoor er een grote groene ruimte wordt gecreëerd die aansluit bij de omgeving. Het doel is om de nieuwe open ruimtes zo open te stellen voor de buurt.

     

    SCH2OLEN, acht scholen uit provincie Antwerpen (Regionaal Landschap Rivierenland)

     

    Dit project van het Regionaal Landschap Rivierenland bundelt acht scholen in een verstedelijkte context om samen de effecten en voordelen van ontharden te ontdekken. Via een leer- en doetraject gaan de leerkrachten en leerlingen zelf hun speelplaatsen ontharden en kiezen welke natuurlijke inrichting ze zullen aanleggen.

    Het gaat om volgende scholen: VBS Sint-Hubertusschool Niel, Githo Nijlen, VBS De Ceder Kessel, Sint-Lutgardis Schelle, Sint-Gummaruscollege Lier, Basisschool den Heuvel Kalmthout, Basisschool Zilverenhoek Kapellen, Cade Aartselaar.

     

    Kempense Scholen Ontharden, veertien scholen uit de regio Kempen (Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete)

     

    Het project ‘Kempense Scholen Ontharden’ zal 17 speelplaatsen op 14 verschillende scholen ontharden in de provincie Antwerpen. Het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en MOS zullen hun ervaring en expertise samen inzetten in  een participatief traject, de pedagogische omkadering en het ontwerp van de natuurlijke inrichting van de speelplaats.

    Het gaat om volgende scholen:

    GBS Klimopschool Bouwel, GBS Klimopschool Bouwel, GBS Klimopschool Grobbendonk, GBS De Knipoog Vorselaar,  GBS Gierle (Lille) kleuterschool, GBS Gierle (Lille), GBS Het Trapleerke Lille, GVBS De Wingerd Lille, GVB De Springplank Lille, GVB De Springplank Lille, Freinetschool De Vlindertuin Lille Berg, GBS De Kriebel (OLV-Olen), GBS De Kleine Wijzer (Olen Centrum), VBS De Knipoog Olen, SBS Larum (Geel),VBS Millekemol (Mol Millegem),Gemeentelijke jongensschool site Mollekemil (Mol Millegem)

     

    Het Sint-Pietersinstituut onthardt met groen en blauw, Turnhout (vzw KOBArT Sint-Pietersinstituut)

     

    De volledige omgeving van het Sint-Pietersinstituut in Turnhout wordt heringericht. Het hemelwater wordt geïnfiltreerd in een beek of wadi of wordt gebruikt voor het spoelen van toiletten. Het inrichten met inheemse streekeigen bomen, struiken en planten zorgt voor een meer klimaatrobuuste speelplaats en een grotere biodiversiteit. Bovendien wordt er via buitenklassen en speel-en werkhoeken ingezet op een optimaal leer- en leefklimaat voor de leerlingen.

     

     

     

     

    Onthardingsproject Senthout voor meer zichtbaar water, Duffel (gemeente Duffel)

     

    De gemeente Duffel richt zich op een strategische knip en ontharding van het gehele kruispunt tussen de straat Senthout en de Hoevelaan. De actie zal de hier ingebuisde Arkelloop opnieuw in een open bedding laten lopen, en zal tegelijkertijd gemotoriseerd sluipverkeer tegengaan en inzetten op een functionele recreatieve verbinding voor fietsers en voetgangers. Het ontsnippert een deel open ruimte van de vallei van de Arkelloop en herstelt een fauna-migratiecorridor en verbinding met het natuurgebied Babbelbeekse Beemden verderop.

     

     

    PROEFTUINEN IN LIMBURG

     

    VIIO Borgloon, Borgloon(vzw Katholiek Secundair Onderwijs Tongeren – Borgloon (KaSO))

     

    Bij de renovatie van de secundaire school VIIO Borgloon wordt het leegstaand internaatsgebouw aan de Tongersesteenweg volledig gesloopt.  De vrijgekomen ruimte wordt een groene uitbreiding van de speelplaats. Ook parkeerplaatsen naast de school worden onthard. Bovendien wordt werk gemaakt van gedeeld ruimtegebruik van een deel van de schoolgebouwen.

     

     

    Veemarkt als groenblauwe missing link, Sint-Truiden (stad Sint-Truiden)

     

    De herinrichting van de Veemarktsite in Sint-Truiden voorziet een complete transformatie van het uitdovende slachthuis en de verharde randparking naar een stedelijke groenblauwe zone rond de open te leggen Cicindria-beek. Er ontstaat een stedelijke groenzone die het stadspark met het Speelhof verbindt en een groene long vormt ter ondersteuning van geplande stadsontwikkelingsprojecten. De ontharding van de Veemarkt is een eerste deelproject in het verder openleggen en creëren van een groenblauwe ader die de binnenstad opnieuw met het omliggende landschap verbindt en inzet op het versterken van de kwaliteit van de trage verbindingen als alternatief voor gemotoriseerd verkeer.

     

     

    WIJWATER, Genk (stad Genk)

     

    Met het project WIJWATER streeft de stad Genk naar een omslag in ruimtegebruik in het verstedelijkte valleigebied van de Stiemervallei. Het wil de natuurlijke vallei- en waterdynamiek herstellen via een concreet onthardingsproject in de tuinwijk Waterschei-Noord. De ontharding wordt hier ingezet als een mogelijk middel om het watersysteem te herdenken, via SUDS (Sustainable Urban Drainage Systems) en het inzetten op decentrale maatregelen en natuurlijke oplossingen die waterinfiltratie en ecosysteemdiensten maximaliseren en zo bijdragen tot een veerkrachtige en klimaatbestendige stad. WIJWATER kiest bewust voor in samenwerking met inwoners en diverse stakeholders.

     

     

    Realisatie Natuurcorridor en recreatieve herinrichting openruimtegebied Kiewit-Zonhoven, Zonhoven (gemeente Zonhoven)

     

    Het wegdek van de Kauwbosstraat-Boekrakelaan is acht meter breed en het traject  wordt momenteel veel als sluipweg gebruikt., De gemeente Zonhoven  zal dit over een afstand van 2,4 km omvormen tot een trage fiets- en wandelweg van 2 à 2,5m breed. Hierdoor worden de huidige ecologisch waardevolle bermen verbreed en in natuurwaarde versterkt. Zo ontstaat een belangrijke verbinding tussen de nabije natuurreservaten, waarbij men ook inzet op het (be)leefbaar maken hiervan voor buurtbewoners en recreanten, met bijzondere aandacht voor de inwoners van het aanpalende zorgcentrum Ter Heide en hun begeleiders, familie en vrijwilligers.

     

    Groen-blauwe herinrichting Koolmijnlaan en Voortplein, Heusden-Zolder  (gemeente Heusden-Zolder)

     

    Via het downscalen en deels ontharden van de Koolmijnlaan en het Voortplein zal de gemeente Heusden-Zolder 13.160 m2 overbodig asfalt en beton opbreken. De Koolmijnlaan is een veel gebruikte fietsverbinding voor heel wat scholieren uit de buurt.  De bedoeling is deze weg, die vandaag een onveilige mentale en fysische barrière vormt, te transformeren naar een verbindende wandel- en fietsboulevard in een versterkte natuurlijke omgeving. Extra aandacht gaat naar goede hemelwateropvang. Met dit project zet Heusden-Zolder samen met haar inwoners verder in op een meer duurzame mobiliteit, met respect voor het mijnerfgoed en aansluitend op de fietssnelweg kolenspoor en het nieuwe netwerk aan trage wegen in de Mangelbeekballei.

     

     

     

    PROEFTUINEN IN OOST-VLAANDEREN

     

    Weg voor water, Sint-Niklaas (stad Sint-Niklaas)

     

    Met het project ‘Weg voor water’  wil de stad Sint-Niklaas water opnieuw meer zichtbaarheid geven in combinatie met het vergroenen van de Baenlandwijk in Sint-Niklaas Men  wil de wijk meer ontharden, de onderliggende historische waterloop terug open leggen, en in de publieke ruimte op een kwaliteitsvolle manier meer plaats geven aan buffering, berging en infiltratie van water. Via de ontwikkeling van een cascadesysteem zet het project in op het herstellen van de waterballans op elk niveau (kavel, bouwblok, straat (van gevel tot gevel), wijk).

     

     

    Reconversie Den Bleek, Geraardsbergen (stad Geraardsbergen)

     

    De stad Geraardsbergen wil het recreatiedomein Den Bleek, gelegen langs de Dender, een nieuwe dynamiek en uitstraling geven. De site heeft een zeer strategische ligging voor de Geraardsbergense waterhuishouding.  De recreatieve groenzone ligt namelijk net voor het stadscentrum en er bevindt zich een stuwsluis waardoor het waterpeil geregeld kan worden.

    Het huidige openluchtzwembad en enkele andere gebouwen en verhardingen zullen hier verdwijnen als onderdeel van de hervorming naar een kwalitatief recreatieve groenzone dichtbij het centrum.  De bedoeling is om overstromingen te beperken. De beslissing tot sluiten was niet eenvoudig. Vanuit een participatietraject met het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen zal men werken aan een gedragen ontwerp en reconversieproces voor de site, waarbij duurzaamheid en vergroening voorop staan gesteld

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Antwerpse pleinen met Sinjor Circo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Ook dit najaar nog straattheater op Antwerpse pleinen met Sinjor Circo

     

    Dit weekend start het tweede deel van het straattheaterfestival Sinjor Circo. Na de succesvolle zondagen in juni, volgen er nog drie gratis spektakelweekends in september. Het concept blijft hetzelfde: op een pleintje in de buurt komt het rondreizend gezelschap van madam Circo aan. Elke week brengen ze een ander programma met als constante leuke deuntjes, een gezellig terras en spektakel op de grond in en in de lucht. Zo kunnen bezoekers op 7 september zelf aan de slag op een reuzentrapeze en zijn er op 7 en 8 september ontsnappingstrucs à la Houdini. Op 15 september staat er dan weer luchtacrobatiek op het programma en 22 september bezet de reuzenconstructie van Circus unARTiqhet hele plein.

     

    Sinjor Circo brengt verwondering naar de Antwerpse pleinen met Internationaal straattheater. Dat deden ze al in juni en nu ook in september. Het festival start op het De Coninckplein, met een XL-editie, op zaterdag 7 en zondag 8 september. Op 15 en 22 september trekt Sinjor Circo naar de Sint-Andrieswijk en het Zuid.

     

    “Sinjor Circo brengt een gezellige sfeer op verschillende pleinen in het district Antwerpen. De komende drie weekends in september zorgt internationaal straattheater voor spektakel om de hoek”, aldus Femke Meeusen, districtsschepen voor cultuur. The drunken horse, een drank-truck in saloon-stijl, zorgt voor een glaasje fris en een gezellig terras. Elk weekend draait een dj leuke plaatjes.

     

    Programma

    • zaterdag 7 en zondag 8 september - De Coninckplein
      Op zaterdag kunnen bezoekers zelf aan de slag op de reuzentrapeze van Ell Circo D’ell Fuego. Zondag brengt Marvelous Adventures Group een ode aan ontsnappingskunstenaar Houdini met ontsnappingstrucs. Springtime brengt visueel spektakel in een korte over-the-top romantische komedie uit de traditie van de stomme film. Tot slot maakt een wonder der natuur, klassieke ‘sterke man’ Mighty Mike, zijn opwachting.

    o   zaterdag 7 september

    • De Coninckplein
    • gratis
    • 13 tot 18 uur
    • programma:
    • doorlopend: reuzentrapeze Ell Circo D’ell Fuego en dj Caravanen Monjazz
    • 14.00 uur: toonmoment kinderen buurtsport
    • 16.30 uur: The great escape door Marvelous Adventures Group

    o   zondag 8 september

    • De Coninckplein
    • gratis
    • 13 tot 18 uur
    • programma:
    • doorlopend: dj Caravanen Monjazz
    • 14.00 uur: The great escape door Marvelous Adventures Group
    • 15.30 uur: Springtime| - Hendrik-Jan de Stuntman en Merel Kamp spelen
    • 16.30 uur: Mighty mike
    • zondag 15 september – Sint-Andriesplaats
      Dit weekend brengt Sinjor Circo spektakel in de lucht met luchtacrobatiek van Duo Musa in de 8 meter hoge Lollyfabriek. Noah Chorny zorgt voor een onvergetelijke trip op zijn wankele lantaarnpaal. De Maharadja betovert de aanwezigen en de Sterke Man neemt de kinderen mee op een tochtje door de wijk. Kinderen kunnen ook een totale make-over krijgen in de Super 3000.

    o   praktisch:

    • Sint-Andriesplaats
    • gratis
    • 13 tot 18 uur
    • programma:
    • doorlopend: dj Vinylla's (met kleine muziekquiz), Maharadja, Sterke Man, Super 3000
    • 14.00 uur: drunken master Sway Pole door Noah Chorny
    • 15.00 uur: La Factoria door Duo Musa
    • 17.00 uur: drunken master Sway Pole door Noah Chorny
    • zondag 22 september - Haantjeslei
      De reuzenconstructie van Circus unARTiqbezet het hele plein. Deze show vertelt de avonturen  van twee acrobatische sprookjesfiguren in en op hun kasteel in de lucht. Naadloos wisselen het sprookje, de fratsen van slapstick-magiër El Goma en de prijzenpot van de human-grijpers elkaar af.

    o   praktisch:

    • Haantjeslei (Zuid)
    • gratis
    • 13 tot 18 uur
    • programma:
    • doorlopend: bar | dj Juke-o-Cycle | Human grijpers
    • 14.30 uur: The Atari show door El Goma
    • 16.30 uur:  circus un ARTiq

     

    Meer info staat op www.sinjorcirco.be.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarmarktweekend HOBOKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05 | 09 | 19

     

    Jaarmarktweekend in thema van de Bevrijding

     

    Het Hobokense jaarmarktweekend staat weer voor de deur en omdat het deze maand 75 jaar geleden is dat Antwerpen bevrijd werd na de Tweede Wereldoorlog, staan de festiviteiten dit jaar in thema van deze gebeurtenis. Van 13 tot 16 september wordt het een weekend boordevol feest, met als één van de hoogtepunten een gratis Bevrijdingsbal met Radio Modern in park Sorghvliedt.

     

    “Het wordt een bijzondere jaarmarkt dit jaar”, verzekert districtsschepen voor evenementen Tom De Boeck. “Om de bevrijding van Antwerpen 75 jaar geleden te vieren, loopt dit thema als een rode draad door het hele weekend. De opening op vrijdag in het Gravenhof, de animatie op de jaarmarkt, het versierde centrum, tot de pendelbus naar het centrum toe, alles staat in het teken van 75 jaar bevrijding. En als klap op de vuurpijl is er natuurlijk het spetterende bevrijdingsbal met Radio Modern op zaterdagavond. Daar hopen we de Hobokenaars in hun mooiste retro-outfit te mogen begroeten.”

     

    Een gevuld weekend

    Vrijdag 13 september: voorstelling in het Gravenhof

    Op vrijdag brengt salonorkest Grupetto Ensemble een ode aan Marlene Dietrich tijdens de voorstelling ‘Falling in love again’ in het Gravenhof. Meteen het startschot van een goed gevuld feestweekend.

     

    Zaterdag 14 september: Bevrijdingsbal met Radio Modern met kans op ballonvaart

    Radio Modern flitst piekfijn uitgedoste vrouwen en mannen terug in de tijd door hen in een retrodecor te laten dansen op nostalgische swing, bop en rock-’n-roll. Alle Hobokenaars ontvangen een persoonlijke uitnodiging om op zaterdag 14 september naar het Bevrijdingsbal te komen in een grote feesttent in park Sorghvliedt.

     

    Wie wil, kan zich vooraf gratis laten opmaken in een tent naast de feesttent. Wie het best gekleed - in het thema van de bevrijding - voor de dag komt, maakt kans op een ballonvaart op maandag 16 september.

     

    Zondag 15 september: familiedag met rommelmarkt

    Op zondag vindt de jaarlijkse rommelmarkt plaats in het centrum, dit keer voor het eerst aangevuld met een brocantemarkt. Ook de Hobokense verenigingen stellen zichzelf voor op de verenigingenmarkt in de Van Amstelstraat.

     

    Districtsschepen Tom De Boeck: “Het aantal verenigingen op de verenigingenmarkt is nog nooit zo groot geweest, dit jaar nemen 21 verenigingen deel, dat is een derde meer dan de voorbije edities. Er is bijvoorbeeld voor de eerste keer ook een Bulgaarse vereniging - met volksdans - en ook de glasblazer uit de Blikfabriek neemt deel.”

     

    In park Sorghvliedt ontdekken bezoekers retro-legervoertuigen en in park Gravenhof is het ‘Feest in den Hof’, een familiefestival met circus, straattheater en workshops.

     

    Op de Lelieplaats vindt zondag en maandag het Foodfestival plaats. Districtsschepen voor lokale economie Carolyn Krekels: “Het Foodfestival wordt georganiseerd door de lokale ondernemers en is intussen een vaste waarde op de Hobokense jaarmarkt. Ik ben blij om te zien dat ook de zaken die niet noodzakelijk pal in het centrum liggen op deze manier toch zichtbaar zijn tijdens de jaarmarkt en de kans krijgen de Hobokenaar te overtuigen met hun specialiteiten. Dit jaar wordt het Foodfestival voor het eerst uitgebreid naar twee dagen én loopt het door tot aan het vuurwerk, ideaal voor een snelle hap onderweg naar het park dus.”

     

    Maandag 16 september: jaarmarkt en vuurwerk

    Op maandag is er de feestmarkt in het hele centrum. In park Broydenborg ruikt het naar pannenkoeken en zijn er terrasjes. Ook op de Lelieplaats is het smullen tijdens de tweede dag van het Foodfestival. De legervoertuigen in park Sorghvliedt zijn terug en dienstencentrum Victor De Bruyne houdt een opendeurdag in het Bevrijdingsthema. En uiteraard zijn er de traditionele veeprijskampen met paarden, ezels, pony’s, schapen, geiten en koeien. Bij mooi weer vertrekken de best geklede bezoekers van het bevrijdingsbal om 18 uur op ballonvaart vanuit park Sorghvliedt.

     

    Om 20.30 uur is iedereen nog een laatste keer welkom in het park, om samen het weekend af te sluiten met een spetterend vuurwerk.

     

    Pendelbus

    Door de jaarmarkt kan op zondag en maandag tram 4 niet tot in het centrum van Hoboken rijden. Daarom rijdt een mooie retro-pendelbus tussen de Zwaantjes en het centrum.

     

    Kind tijdens de oorlog

    Het district is op zoek naar Hobokenaars die kind waren tijdens de oorlog. Hun verhalen en herinneringen komen terecht in een bundel, want de oorlog mag niet vergeten worden.

     

    Wie zelf kind was tijdens de Tweede Wereldoorlog en in Hoboken woonde en zijn of haar verhaal kwijt wil, mag contact opnemen met Henny Hermans via henny.hermans@antwerpen.be.

     

    Feestweekend Hoboken - Praktisch

    • van vrijdag 13 tot en met maandag 16 september
    • Alle info staat ook op www.hoboken.be, klik hier voor het volledige programma.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    04 | 09 | 19

     

    Steunregister naar aanleiding van ontploffing Ridderveld


    Het Wilrijkse districtsbestuur en het Antwerpse stadsbestuur betuigen hun medeleven en steun aan de slachtoffers van de ontploffing op het Ridderveld en hun naasten.
    Een steunregister wordt geopend in het districtshuis op de Bist.

     

    Op dinsdag 3 september deed zich een hevige ontploffing voor op het Ridderveld, een straat in de Valaarwijk. Drie huizen werden volledig verwoest, verschillende andere liepen ernstige schade op. De hulpdiensten waren massaal ter plaatse en konden drie slachtoffers levend vanonder het puin halen. Afgelopen nacht werd het vierde slachtoffer helaas levenloos aangetroffen.

     

    De ontploffing liet een diepe indruk na op de buurtbewoners van de Valaarwijk.

    Het districtsbestuur van Wilrijk en het Antwerpse stadsbestuur betuigen hun medeleven en steun aan de slachtoffers van de ontploffing op het Ridderveld en hun naasten. Ze danken uitdrukkelijk ook alle hulpverleners.

     

    Steunregister opent woensdagavond

    Het districtsbestuur opent een register waarin bewoners hun steun kunnen betuigen aan de slachtoffers, betrokkenen en hulpdiensten. Dat ligt vanaf woensdag 4 september om 18 uur in het onthaal van het Wilrijkse gemeenschapscentrum (Bist 1).

     

    Het steunregister kan de komende dagen getekend worden op de volgende tijdstippen:

    • woensdag 4/9 van 18 tot 22 uur
    • donderdag 5/9 van 8 tot 20 uur
    • vrijdag 6/9 van 8 tot 17 uur
    • zaterdag 7/9 van 8 tot 17 uur

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!