Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    07-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN

     Beste mensen

    Jullie hebben er de afgelopen weken ongetwijfeld veel over gehoord en gelezen. Jullie zijn er wellicht ook over aangesproken, en jullie hebben zich er waarschijnlijk ook behoorlijk kwaad in gemaakt. Ik heb het natuurlijk over de zaak rond voormalig Open VLD-parlementslid Sihame El Kaouakibi. Misschien hebben jullie zich zelfs al luidop afgevraagd waar we in het Antwerpse stadsbestuur in hemelsnaam mee bezig zijn. En dat begrijp ik helemaal. Meer nog: ook ik heb me de laatste weken enorm kwaad gemaakt.

     

    Want deze zaak raakt aan de kern van het leven en samenleven in een grootstad. Hoe geven we kansarme jongeren in onze stad de instrumenten en vaardigheden om zelf hun leven in handen te nemen en vol bij te dragen aan onze stadsgemeenschap? Van de partners die we inschakelen voor zo’n belangrijke missie, verwacht iedereen terecht integriteit en eerlijkheid. Wanneer dan blijkt dat die partner mogelijk een oplichter is, en dat er sterke aanwijzingen zijn dat er belastinggeld is misbruikt voor heel andere doeleinden, op de kap van jongeren, smaakt dat extra bitter.

     

    Toen de zaak in februari uitbarstte, heb ik niet getwijfeld en onmiddellijk een onderzoek gevraagd om na te gaan of ook de stad getroffen was. Uit die audit van de stad blijkt dat Let’s Go Urban naar alle waarschijnlijkheid ongeveer 350.000 euro aan gemeenschapsmiddelen heeft misbruikt. Het gerecht zal hierover moeten oordelen, maar er zijn sterke vermoedens van valse facturen en onverantwoorde geldstromen vanuit Let’s Go Urban naar het kluwen van eigen vennootschappen van mevrouw El Kaouakibi. De onderzoekers vonden geen tekenen van kwaad opzet bij ambtenaren en politici van de stad. Er zijn wel enkele systeemfouten in de stedelijke werking aangetoond die we moeten uitbannen zodat ons vertrouwen in de toekomst nooit meer misbruikt kan worden. Het is onze politieke verantwoordelijkheid en verdomde plicht om dat nu ook waar te maken. Daarvoor kunnen jullie op mij en onze ploeg rekenen.

     

    De rechter zal moeten oordelen over mevrouw El Kaouakibi. Maar we zijn als stad wellicht bestolen. De schuldige is dan natuurlijk de dief zelf. Maar ook als stad moeten we lessen trekken. Want we hebben niet alles gedaan wat we konden om de dief buiten te houden. Maar hebben we de voordeur wagenwijd laten openstaan? Dat niet. Heeft iemand bij de stad de dief wetens en willens binnengelaten? Dat zeker niet.

     

    En toch krijgt de N-VA de volle laag. Sommigen wezen met de vinger naar schepen Nabilla Ait Daoud. Een ex-VLD politica wordt onderzocht wegens fraude met belastinggeld, maar dat was zogezegd de schuld van… de N-VA. Je kan het zo gek niet verzinnen, of het verscheen wel ergens in de media. In een ronduit schandelijk artikel van De Standaard werd ik er zelfs van beschuldigd mevrouw El Kaouakibi geld te hebben toegestopt. Terwijl alle financiële stromen naar Let’s Go Urban in alle transparantie zijn goedgekeurd door het college en, waar nodig, de gemeenteraad.

     

    Vergis u niet: geen enkele partij kan de geschiedenis herschrijven en beweren dat ze voldoende kritisch was tegenover mevrouw El Kaouakibi. Haar verenigingen werden breed gesteund. Haar projecten werden bejubeld in de pers en kregen financiële toelagen vanuit privébedrijven, en niet de minste. Mijn voorganger, Patrick Janssens, bekroonde haar tot Antwerpenaar van het Jaar. De PVDA+ hemelt Let’s Go Urban op in haar verkiezingsprogramma. De CD&V zat in het stadsbestuur toen het traject met Let’s Go Urban werd opgestart. En van oud-minister Joke Schauvliege (CD&V) kreeg mevrouw El Kaouakibi de Vlaamse Cultuurprijs Amateurkunsten voor het project Let’s Go Urban. Dat project werd uiteindelijk verankerd op het Kiel, waar de stad de oude feestzaal liet ombouwen tot het jeugdcentrum dat in die wijk broodnodig was. Ook ik zag de meerwaarde van de werking van Let’s Go Urban voor de jongeren op het Kiel. Maar wij hebben ons, in tegenstelling tot anderen, nooit laten verblinden door mevrouw El Kaouakibi. Wij hebben in 2018 al het initiatief genomen om het subsidiebeleid van de stad grondig door te lichten en transpranter te maken, om misbruik te voorkomen. Dat staat ook duidelijk in ons bestuursakkoord.

     

    Als stadsbestuur hebben we tenminste grondig laten onderzoeken wat er is misgegaan. En met de conclusies van dat onderzoek zijn we eerlijk naar buiten gekomen. Dat kan niet van iedereen gezegd worden: mevrouw El Kaouakibi kreeg rijkelijk subsidies van voormalige partijgenoten zoals Alexander De Croo en Sven Gatz. Heren die tot op vandaag niet hebben uitgelegd wat er met die middelen is gebeurd. En dan zwijgen we nog over wat er nu naar boven komt rond De Voorzorg in Limburg. Wat leren we hieruit? Als je iets onder de mat veegt, word je door de media beloond. Het is het verhaal van de drie aapjes. 

     

    Dus ja, ik begrijp dat jullie verontwaardigd zijn. Maar we mogen ons niet uit het lood laten slaan. Want wij staan recht in onze schoenen. We laten onze kwetsbare jongeren, op het Kiel en in heel Antwerpen, niet in de steek. En we zullen niet nalaten om de verantwoordelijkheid die wij hebben genomen, ook van anderen te eisen.

     

    Met vriendelijke groet

     

    Bart De Wever

    Burgemeester Stad Antwerpen

     

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GAIA

    Rechtbank laat weerloze puppy’s in de steek

    Beste dierenvriend,

    Vorige maand schreef ik u over het proces tegen de hondenhandelaar van Boechout, die zich al jarenlang verrijkt op de kap van weerloze, zieke dieren. In deze zaak stelde GAIA zich burgerlijke partij tegen Happy Doggy, die de procureur zelf omschreef als een “horrorhandelszaak" en tegen de zaakvoerders, volgens de procureur “platte commerçanten”. Ik vroeg u aan onze zijde mee te strijden zodat de rechtbank de hoogst mogelijke straf zou opleggen.

    Vorige vrijdag viel het verdict van de correctionele rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen : ontgoocheld en met een zwaar gemoed deel ik u mee dat de straf absoluut niet in verhouding staat tot het leed dat de arme puppies ondergaan…

    Hoewel de Procureur des Konings een levenslang verbod op het houden van dieren, de sluiting van de “handelszaak" en de verbeurdverklaring van  2,5 miljoen euro aan illegale vermogensvoordelen vorderde, sprak de rechtbank echter een veel te lichte straf uit: slechts 200.000 euro aan illegale vermogensvoordelen werd verbeurd verklaard en een bijkomende boete voor een bedrag van 70.000 euro opgelegd. In totaal dus 270 000 euro. Dit is een belachelijk laag bedrag in verhouding tot de helse lijdensweg die meer dan 1.500 puppies,  die jaarlijks worden ingevoerd vanuit Tsjechië, Slovakije en Hongarije, moeten doorstaan.

    De rechtbank veroordeelde Happy Doggy maar in één geval voor inbreuken op de dierenwelzijnswetgeving: de verkoop van een puppy met een letsel aan de achterpoot. In alle andere dossiers over doodzieke puppy’s, waarbij verschillende dieren stierven, werden niet alleen Happy Doggy maar ook de aangeklaagde dierenartsen, die terecht stonden voor het stelselmatig verkorten van de quarantaineperiode en het vervalsen van veterinaire documenten, vrijgesproken. Een slag in het gezicht ook van al die mensen die er een doodziek hondje kochten en zich net als GAIA burgerlijke partij stelden. Dat  kunnen wij niet aanvaarden!

     

    Ik vrees dat klachten over deze “platte commerçanten”, zoals de procureur des konings de zaakvoerders van Happy Doggy aan de schandpaal nagelde, zullen blijven toestromen. Dit is eenvoudigweg ontoelaatbaar. Wij kunnen deze rechterlijke uitspraak niet aanvaarden: dit vonnis geeft blijk van grote onverschilligheid en misprijzen ten aanzien van puppy’s die het slachtoffer zijn van ongeremd winstbejag. Met dit vonnis zal Happy Doogy zieke hondjes blijven verhandelen. Ik heb onze advocaat dan ook de opdracht gegeven om beroep aan te tekenen tegen dit ondraaglijke vonnis: wij aanvaarden niet dat we terug van vooraf aan zouden moeten beginnen in onze strijd tegen Happy Doggy. Het gerecht moet hun verwerpelijke praktijken een halt toeroepen. Het grootschalige puppyleed moet stoppen. 

    Ik weiger te aanvaarden dat degenen die verantwoordelijk zijn voor al dat puppyleed, daar ongestraft mee wegkomen. Ik vertrouw erop dat u het met mij eens bent. Wij kunnen die weerloze dieren toch niet onbeschermd aan hun lot overlaten. 

    Ik kan u verzekeren, beste dierenvriend, dat het GAIA team niet opgeeft. Wij blijven alleszins vechten voor onze beschermelingen. Maar ik heb uw steun nodig om alsnog gerechtigheid te doen geschieden voor de puppy’s, die door de rechtbank van Antwerpen in de steek werden gelaten. Maar ik kan en mag hen niet in de steek laten. Wij kunnen en mogen zeker niet opgeven. Blijf ons aub helpen. Ik hou u op de hoogte van het verdere verloop. 

     

    In naam van de dieren,

     

    Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Provincie Antwerpen

    4 | 5 | 2021

    15 x fietsplezier met je bubbel
    Herontdek je provincie met toproutes uit tv-reeks ‘Op de fiets’

    Spectaculaire dronebeelden, routes op maat van de recreatieve fietser en véél toeristische aanraders. Het tweede seizoen van ‘Op de fiets’ - een samenwerking tussen de provincie Antwerpen en de regionale zenders ATV en RTV - oogt veelbelovend.

    Je ontdekt de vijftien knooppuntenroutes live op televisie of verkent ze op het terrein met je favoriete fietsbubbel. De lus ‘900 jaar norbertijnen in Landschapspark de Merode’ trapt de nieuwe reeks af. 

    Inspiratie voor een deugddoend uitje dicht bij huis? Het ATV-programma ‘Op de fiets’ kwam in het voorjaar van 2020 als geroepen. Vijftien knooppuntenroutes nodigden fietsers uit om in de eigen provincie op verkenning te gaan.

    Een jaar later blijft de vraag naar fietstips groot. Tijd voor een tweede, nog betere editie, vindt gedeputeerde voor toerisme, recreatie- en groendomeinen Jan De Haes: “Het fietsnetwerk vormt een onuitputtelijke inspiratiebron. We selecteerden moeiteloos vijftien nieuwe, aantrekkelijke trajecten van een 40-tal kilometer. Naast fietsplezier zetten we ditmaal volop in op de toeristische beleving. En met RTV als extra mediapartner bereiken we bovendien alle provinciebewoners.”  

    Copyright: David Samyn voor Fietsvakanties in Vlaanderen

    Van picknick- tot Instagramplek

    ‘Op de fiets’ brengt elke route van start- tot eindpunt op de buis. Je zit als het ware mee in het zadel en ziet het landschap en de stemmige hoekjes voorbijglijden. Dronebeelden, een voice-over met interessante weetjes en sfeerfoto’s van de belangrijkste bezienswaardigheden maken er een aangename kijkervaring van.

    De routes zelf verkennen is uiteraard nóg fijner. Zeker als je alle toeristische aanraders in het programma meepikt. Zoals plekken om je picknickdekentje te spreiden, (als dat weer veilig kan) uit te blazen op een terrasje of een foto te maken waarmee je gegarandeerd scoort op Instagram.

    Toproutes om de hoek

    De reeks start sterk met ‘900 jaar norbertijnen in Landschapspark de Merode’, met een hoofdrol voor de abdij van Tongerlo, de kastelen en het vele groen in en om Westerlo.

    Ook de andere routes hebben ongetwijfeld verrassingen in petto, weet gedeputeerde Jan De Haes: “Dit voorjaar presenteren we acht routes. Vanaf september volgen nog eens zeven trajecten. Samen zetten ze de troeven van onze regio’s en steden in de verf. Met onderweg niet alleen fraaie landschappen, maar ook tot de verbeelding sprekend erfgoed, familievriendelijke attracties en inclusieve initiatieven. Kortom, vijftien routes om je provincie op een plezante manier te herontdekken.”

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:
    ‘Op de fiets’ loopt acht weken lang op ATV en RTV/TV Plus.

    Elke week staat een nieuwe route in de kijker, met telkens vijf reportages van maandag tot en met vrijdag (meerdere uitzendingen overdag).

    In september start de najaarsreeks met zeven routes.

     

    Meer details, kaartjes, gpx-coördinaten en link naar video’s van alle fietsroutes op www.provincieantwerpen.be/opdefiets.

     

    PS: ook de vijftien routes van ‘Op de fiets 2020’ blijven downloadbaar.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Toerisme, recreatie- en groendomeinen

       

     

     

     

     

     

     








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouverneur Cathy Berx
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    5 mei 2021

    Gouverneur Cathy Berx heft rook –en vuurverbod op, maar roept op waakzaam te blijven

    Vandaag stelt het Agentschap voor Natuur en Bos opnieuw risicocode geel in voor provincie Antwerpen. Sinds 24 april was code oranje van kracht omwille van het zeer hoge brandgevaar in onze natuur- en heidegebieden en bossen.  Het rook- en vuurverbod dat gouverneur Cathy Berx diezelfde dag invoerde, wordt vandaag opgeheven.  Wel blijft alertheid en waakzaamheid aan de orde. Het is nog steeds droog in de natuurgebieden, en daardoor blijft er verhoogd gevaar voor natuurbranden. 

     

    Op 24 april kondigde het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) code oranje af voor de provincie Antwerpen omwille van het hoge brandgevaar in onze natuur- en heidegebieden en bossen. Gouverneur Cathy Berx stelde diezelfde dag een rook- en vuurverbod in voor deze gebieden, en een verbod op kampvuren op het volledige grondgebied van provincie Antwerpen. 

    Nu het Agentschap voor Natuur en Bos opnieuw overschakelt op risicocode geel voor de provincie, tekent gouverneur Cathy Berx vandaag een politiebesluit om het rook- en vuurverbod van 24 april op te heffen.

     

    Risicocode geel

    Vanaf vandaag geldt code geel voor onze provincie.  Dat betekent dat er nog steeds gevaar is, en dat voorzichtigheid nog steeds aan de orde is.  De natuur is nog steeds droog, wat het risico op natuurbrand vergroot. 

     

    Gouverneur Cathy Berx: “Het blijft ten zeerste aangewezen om in bossen, natuur- en heidegebieden steeds de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen met betrekking tot alles wat vuur kan veroorzaken. Er blijft een verhoogd risico op brand in natuurgebieden en elders.  Blijf daarom altijd waakzaam en voorzichtig, en mijd alles wat vuur kan veroorzaken in het bijzonder in of nabij bos-, heide- en natuurgebied,  zoals sigaretten, smeulende assen, kampeervuurtjes, maar ook open vuurkorven in het bijzonder nabij bossen, natuur- en heidegebied”.

     

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merksem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    05 | 05 | 21

     

    Proefopstellingmet toegangsverbod voor vrachtverkeer in Merksemse straten

     

    In district Merksem weert een proefopstelling vanaf 6 mei het vrachtverkeer in de omgeving tussen de Bredabaan, Merksemheidelaan, Winkelstap, Eethuisstraat, Molenlei en het Victor Roosensplein. Na een positieve evaluatie kan de aanpassing permanent worden.

     

    In de zuidelijk gelegen zijstraten van de Bredabaan en de Oudebareellei in Merksem geldt al jaren een toegangsverbod voor vrachtverkeer. Hierdoor rijden vrachtwagens door de omliggende straten. Dit is niet wenselijk omdat het hier gaat over woonstraten.

     

    Op vraag van district Merksem wordt daarom vanaf 6 mei in deze omgeving de toegang verboden voor vrachtverkeer van meer dan 3,50 ton, uitgezonderd voor laden en lossen. Het gaat om het gebied gelegen tussen de Bredabaan, Merksemheidelaan, Winkelstap, Eethuisstraat, Molenlei en het Victor Roosensplein. De laatste straat wordt mee opgenomen in deze zone. In de Molenlei (een fietsstraat) is er al een proefopstelling waarbij het vrachtverkeer geweerd wordt. De signalisatie hiervan wordt aangepast conform de nieuwe proefopstelling.

     

    Na 6 maanden zal stad Antwerpen de proefopstelling evalueren. Bij een positieve evaluatie zal het vrachtverkeer definitief geweerd worden in dit gebied.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoboken wordt groener met de aanleg van 25 geveltuinen in de Lageweg

     

    Het district Hoboken oogt mooier en gezelliger als de straten er groener uitzien. Daarom slaan het district, bewoners van de Lageweg en de school Don Bosco de handen in elkaar voor de aanleg van 25 geveltuinen.  De afspraken worden vastgelegd in een buurtcontract van Stadsmakers Hoboken. De werken starten op maandag 3 mei.

    Geveltuinen zorgen voor een aangenamere leefomgeving en een verbetering van het klimaat en de luchtkwaliteit. Leerlingen van het ‘Aanloop Traject’ Don Bosco halen in mei en juni één of twee stoepstenen uit de grond voor de woning van elke deelnemer uit de Lageweg. Het district zorgt voor plantmateriaal, potgrond en een afboording. De bewoners zijn daarna zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun geveltuin.

    Deze werkwijze wordt later geëvalueerd. Na dit proefproject wordt bekeken of dit ook naar nog andere Hobokense straten kan uitgebreid worden.

    Districtsschepen Tom De Boeck: “De Lageweg is een belangrijke invalsweg in Hoboken. Iedereen die langs deze weg Hoboken binnenkomt, kan zo meegenieten van een groener uitzicht, een stukje natuur aan de gevels van de woningen.  Door meerdere geveltuinen tegelijk aan te leggen, maken we meteen een heel verschil met een vrij beperkte ingreep. En de betrokkenheid van de bewoners en de school zijn een grote meerwaarde.”

    Districtsschepen Paul De Ranter: “Veel gevelgroen bevordert de gezondheid. Planten maken immers zuurstof aan en filteren fijn stof. Ik hoop dat dit een belangrijke aanzet kan zijn om ook andere Hobokenaren te stimuleren om een geveltuin aan te leggen. Zo gaan we voor een groener en gezonder district.”

    Deze info staat ook op www.hoboken.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!