NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Kabinet van Koen Van den Heuvel
 • KOEN VAN DEN HEUVEL MINISTER VAN OMGEVING
 • district Antwerpen
 • Provincie Antwerpen
 • Provincie Antwerpen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wilrijk nieuws
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  17 | 03 | 17

  Oudebaan krijgt grondige facelift


  Op 20 maart start de heraanleg van de Oudebaan. De werkzaamheden verlopen in twee fasen en duren tot het einde van het jaar.

   

  Het district plant samen met Rio-Link een grondige vernieuwing van de Oudebaan, die de Moerelei verbindt met de Boomsesteenweg en de Dynamicalaan. De straat krijgt een gescheiden rioleringsstelsel, nieuwe voet- en fietspaden, een vernieuwde rijweg en afgebakende parkeerzones met bomen.

   

  De kant van de Dynamicalaan (het doodlopende gedeelte van de Oudebaan) wordt heringericht als woonerf. Aan de Moerelei komt er een verkeersplatform en nieuwe bushaltes die het in- en uitstappen comfortabeler maken (ook voor minder mobiele personen).

   

  De heraanleg start op 20 maart en verloopt in twee fases. De aannemer werkt tot het bouwverlof (juli) op het gedeelte tussen de Boomsesteenweg en huisnummer 116. Vanaf augustus verschuiven de werkzaamheden naar het gedeelte tussen huisnummer 116 en de Moerelei. Als alles goed verloopt, is de heraanleg afgerond tegen het einde van 2017. De timing kan echter opschuiven als gevolg van onvoorziene omstandigheden of slecht weer.

   

  Tijdens de werkzaamheden wordtin een omleiding voorzien voor doorgaand verkeer. Er kan zich lokaal hinder voordoen bij op- en uitritten; de aannemer doet het nodige om deze hinder tot een minimum te beperken.

   

  “De Oudebaan bevindt zich in een uniek gebied dat een grote economische bedrijvigheid combineert met een unieke groen- en recreatiecluster”, zegt Kristof Bossuyt, de voorzitter van het Wilrijkse districtscollege. “Daarom is het belangrijk dat we erin geslaagd zijn om in de vernieuwde Oudebaan heel wat bomen te plaatsen, in combinatie met behoud van het grote aantal parkeerplaatsen voor personenvoertuigen in deze straat”.Districtsschepen voor openbare werken Werner Theuns vult aan: “De parkeervakken zijn zo ingericht dat grote vrachtwagens er niet mogen parkeren, wat minder overlast betekent voor de bewoners. Met deze heraanleg maken we van de Oudebaan tegen begin 2018 een ‘nieuwe’ baan.”

   

  Meer informatie over de werkzaamheden aan de Oudebaan is te vinden op www.wilrijk.be (klik door naar ‘openbare werken’) of via deze rechtstreekse link.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  17 | 3 | 2017

  Pieter Lesage Antwerpse Jonge Ondernemer 2017
  Provincie Antwerpen hoopt dat zaakvoerder Studio Dott ook de Vlaamse finale naar zijn hand zet

  De KBC-toren in Antwerpen was op donderdag 16 maart het decor van een strijd der titanen. Uiteindelijk haalde Pieter Lesage van Studio Dott de titel van Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar binnen. De andere genomineerden waren Ellen Kegels (LN Knits), Bruno Van Gils (Café Costume) en Bavo De Cock (ESAS).


  Pieter Lesage, zaakvoerder van Studio Dott, kreeg de trofee van Antwerpse Jonge Ondernemer van 2017 uit handen van gedeputeerde bevoegd voor Economie Ludwig Caluwé. “Met deze ondernemersaward wordt een jonge ondernemer als een positief rolmodel voor andere bedrijven in de kijker gezet. Op deze manier hoop ik dat ook andere jonge mensen zich aangetrokken voelen tot het ondernemerschap. Door het verspreiden van deze succesvolle verhalen is ondernemen realistischer in beeld gebracht. Het belang van ondernemen in onze maatschappij valt niet te onderschatten. Laat ons hopen dat Pieter de Antwerpse eer met verve verdedigt tijdens de Vlaamse finale,” verduidelijkt Caluwé.

   

  Juryvoorzitter Tom Simonts: “Het was voor de jury moeilijk kiezen, want het werd uiteindelijk een nek-aan-nekrace. Dat is niet verwonderlijk, aangezien JCI vier sterke kandidaten had geselecteerd. Durf, doorzettingsvermogen en ondernemerszin waren doorslaggevende criteria waarop de jury zich heeft gebaseerd om de trofee van Antwerpse Jonge Ondernemer toe te kennen aan Pieter Lesage van Studio Dott.”

   

  Pieter Lesage, ceo van Studio Dott had naar eigen zeggen “één kans op vier om de titel in de wacht te slepen”. Hij was dan ook blij verrast en fier toen hij de trofee kreeg van gedeputeerde bevoegd voor Economie Ludwig Caluwé. “Dit is echt een prijs voor heel het team. Zonder hen stonden we niet waar we vandaag staan. Bedankt.”

  Winnaar Pieter Lesage van Studio Dott (midden) en gedeputeerde Ludwig Caluwé (tweede van links) –

  Copyright: Lies Verschraegen voor provincie Antwerpen


  Vlaamse finale op 19 mei in Sint-Truiden

  Pieter Lesage richtte Studio Dott op in 2000 tijdens zijn studies productontwikkeling in Antwerpen. Vandaag is Studio Dott een allround creatief designbureau met kantoren in Antwerpen en Hong Kong. Het bedrijf is in volle groei, waardoor zich binnenkort een verhuis aandient. “We hebben er wel voor gekozen om absoluut in Antwerpen te blijven. Ik wil niet weg uit deze stad.”

   

  De award is een initiatief van Junior Chamber International (JCI) District Antwerpen en bekroont een individuele jonge ondernemer. Pieter Lesage neemt het in de Vlaamse finale op tegen de laureaten van de vier andere Vlaamse provincies. Op 19 mei wordt de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar gekozen in Stayen te Sint-Truiden.

  PRAKTISCHE INFO VLAAMSE FINALE JCI JONGE ONDERNEMER 2017

  Wanneer:
  Vrijdag 19 mei 2017, 18 > 23 uur

  Waar:
  Stayen, Tiensesteenweg 168, 3800 Sint-Truiden

  Meer info:
  www.jongeondernemervanhetjaar2017.be/antwerpen

  Beleidsverantwoordelijke:
  Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Economie


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  17 | 3 | 2017

  Zilvermeer stapt mee in groene energie
  Deputatie huldigt 429 zonnepanelen op strandgebouw Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in

  Op het dak van het strandgebouw van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zijn 429 fotovoltaïsche panelen geplaatst, goed voor een oppervlakte van 697m². Gedeputeerden Bruno Peeters en Inga Verhaert huldigden ze op donderdag 16 maart officieel in. Het Zilvermeer zet al lang in op ecologie en duurzaamheid, onder meer door waterrecuperatie en groendaken. Met de zonnepanelen breiden ze hun groene visie nog verder uit.

  De zonnepanelen produceren bijna 100.000 kWh oftewel 5 procent van de jaarlijkse elektriciteitsbehoefte van het Zilvermeer. De investering van ruim 140.000 euro zal na 9 jaar terugverdiend zijn.

  Gedeputeerde Bruno Peeters: “Het Zilvermeer zet al lang inop ecologie en duurzaamheid. Voor onze inspanning werden we onder meer beloond met een Blauwe Vlag en een Groene Sleutel, Europese erkenningen die in ons land door de Bond Beter Leefmilieu worden uitgereikt. Ook op het vlak van bewustmaking leveren we inspanningen, onder meer op de camping en tijdens een evenement als Pennenzakkenrock. De nieuwe zonnepanelen zijn dus een logische volgende stap om ons domein zo duurzaam mogelijk te maken.”

  Met de plaatsing van de zonnepanelen werd er rekening gehouden dat het strandgebouw nog steeds op optimale wijze ter beschikking kan worden gesteld. Het uitzicht van het Zilvermeer zal niet veranderen.

  Gedeputeerde voor energie Inga Verhaert: "Met het klimaatplan 2020 zet de provincie Antwerpen in op hernieuwbare energie. We plaatsten al zonnepanelen op de daken van onze scholen, bijvoorbeeld op de gebouwen van de AP Hogeschool in Antwerpen, PITO Stabroek en PTS Mechelen. Maar ook op provinciale gebouwen zoals het vormingscentrum in Malle en Campus Vesta in Emblem. De site van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer is een logische stap want het leent zich perfect tot deze klimaatvriendelijke maatregel.".

  Gedeputeerden Bruno Peeters en Inga Verhaert, directeur Zilvermeer Toon Claes - Copyright: Tommy Maes

  PRAKTISCHE INFO

  Waar:
  Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

  Meer info:
  www.zilvermeer.be

  Beleidsverantwoordelijke:
  Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Recreatie- en groendomeinen
  Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor energie  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZAALVOETBAL

                                                                                                      

             gs-hoboken-beker-van-belgie-magiczurenborg-antwerpen4---6                                                    

  vrijdag 17 maart 2017 – 21:15 uur

  sporthal Kiel

  Wedstrijdverslag:
  HB Zurenborg Antwerpen – GS Beobank Hoboken

  Leuke en boeiende zaalvoetbalavond op het Kiel. Met een gunstige afloop voor GS Beobank Hoboken…

  Spetterende openingsscène

  De thuisploeg stond voor de lastige opdracht om een kloof van twee eenheden uit de heenwedstrijd te overbruggen. Een vroeg doelpunt van Steven Dillien en Hicham Chourak zorgde reeds voor een aanstekelijke beker- en derbysfeer op de goed gevulde tribunes (1-1). Sensatie ook toen deze laatste een pegel tegen de staak werkte.

  De vertoning ging op sprankelende wijze heen-en-weer waarbij de Zurenborgers blijk gaven van een onafgebroken inzet. Hicham Channouf keilde een lateraal afgelegde vrijschop van Xavier Potvin in de kruising (1-2) maar deze schitterende treffer kon het lokale enthousiasme niet temperen. Een misverstand in de Hobokense verdediging werd ei zo na afgestraft, op een hoekschop van Youssef El Hadji mocht de ongedekte Hicham Chourak met de bal in doel draven (2-2).

  GS Beobank Hoboken kwam nadrukkelijker in de wedstrijd en deed de blauwe foutenlast van de zwart-witten tot het maximum oplopen. Een splijtend ééntweetje tussen Terry Caudron en Steven Dillien eindigde niet naar wens, Xavier Potvin stuurde een krachtige vrije trap op het doelhout. Net voor de rust greep Rafik Kaddouri naar de noodrem om de oprukkende Steven Dillien af te stoppen, Yannis Van Parys kende vanop negen meter geen genade (2-3).

  Zelfde spelbeeld in het tweede bedrijf

  Tijdens de tweede speelhelft wijzigde de teneur niet. Nog steeds gingen onze Antwerpse buren volop in het offensief, niet altijd rekening houdend met de daaraan verbonden risico’s. Illustratief hiervoor was een bliksemsnelle uitworp van Birger Maes die Yannis Van Parys de gelegenheid schonk om de Hobokense schaapjes op het droge te schieten (2-4). Of toch niet helemaal, want Mohcine Bouayad scoorde onmiddellijk tegen (3-4). Imad Amazou antwoordde direct met een droge knal (3-5), Khaled Oulichki, die de aanvoerdersband droeg in de plaats van de wegens familiale omstandigheden verontschuldigde Antoine Lemaire, nam alle twijfel weg met een puike streep in de verste hoek op een diepe assist van Steven Dillien (3-6).

  Niettemin bleef de tweedeklasser moedig aandringen. Younes Ben Kaddour wist te milderen (4-6) en Ismail El Hadji werd zelfs als meespelende doelman in de aanval geworpen. Birger Maes bleek echter onvermurwbaar en waagde enkele trapoefeningen in de richting van de onbewaakte HB-doelmond. Eénmaal kon hij bijna juichen, het projectiel donderde evenwel tegen de bovenkant van de dwarsligger…

  Alzo kwalificeerde GS Beobank Hoboken zich terecht voor de halve finale van de Beker van België, waarin onze jongens het zullen opnemen tegen FT Bornem-Puurs.

  Volgende opdracht

  Aanstaande vrijdag gaat onze club weer aan de slag in de reguliere competitie met een bezoek aan LART Bruxelles Futsal Club dat zich in de middenmoot van het klassement ophoudt.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERCHEM

  VIERING SPORTLAUREATEN BERCHEM

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgbedrijf Antwerpen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Dag van de Zorg op zondag 19 maart: Ontdek de nieuwbouwdienstencentra, -serviceflats en -woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen


  De zorgsector zet op zondag 19 maart de deuren open tijdens de Dag van de Zorg. Bij Zorgbedrijf Antwerpen is iedereen welkom op liefst 7 locaties in Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Merksem en Wilrijk. Vooral de nieuwbouwprojecten staan dit jaar in de kijker: woonzorgcentrum Sint Anna/Ruytenburg, woonzorgcentrum Gitschotelhof, woonzorgcentrum Sint Bartholomeus, woonzorgcentrum Melgeshof en serviceflats en dienstencentrum Oosterveld.

   

  Op de Dag van de Zorg nodigt Zorgbedrijf Antwerpen iedereen uit om een kijkje te komen nemen van 10 tot 17 uur op tal van locaties. Enkel voor een bezoek aan de nieuwbouwserviceflats Oosterveld in Wilrijk, moet men vooraf inschrijven.

   

  Sint Bartholomeus in Merksem: officiële opening vernieuwde vleugel

  Bij woonzorgcentrum Sint Bartholomeus werd de vleugel aan de Jaak De Boeckstraat volledig vernieuwd en uitgebreid. Ondertussen zijn de werken klaar en genieten de bewoners van hun nieuwe stek in de eenpersoonskamers in het woonzorgcentrum en in de serviceflats. Op de Dag van de Zorg kunnen mensen het bestaande en het nieuwe gebouw bezoeken, een kamer ontdekken en tijdens de officiële opening genieten van een optreden van Gunther Neefs. Radio Minerva zendt de hele namiddag live uit vanuit het woonzorgcentrum. Ook dienstencentrum De Zeelbaan zet de deuren open met rondleidingen in de serviceflats en een optreden van Juul Kabas.

   

  Ook de pers is welkom op de officiële opening van de nieuwe vleugel in aanwezigheid van Fons Duchateau, voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen, met een gastoptreden van Gunther Neefs en aansluitend een meet-and-greet, op zondag 19 maart van 14 tot 16 uur in woonzorgcentrum Sint Bartholomeus, Jaak de Boeckstraat 6, 2170 Merksem.

   

  Oosterveld in Wilrijk: serviceflats voor de eerste keer te bezoeken

  In de groene omgeving van het Wilrijkse Middelheimpark kunnen bezoekers de serviceflats Oosterveld ontdekken. De parktoren met 72 flats en het dienstencentrum zullen dit najaar klaar zijn. De serviceflats hebben 1 of 2 slaapkamers en een lichte leefruimte met een terras dat kan worden afgesloten, zodat bewoners langer kunnen genieten van het buitengevoel. Er zijn ook een ingerichte keuken, handige berging en badkamer met alle comfort. De flats zullen te huur en te koop zijn vanaf 27 maart 2017.

   

  Op de Dag van de Zorg kan iedereen een bezoek brengen aan het project en de kijkflat op de tweede verdieping. Om alles vlot te laten verlopen op de werf, moeten geïnteresseerden wel vooraf inschrijven bij de klantendienst van Zorgbedrijf Antwerpen.

   

  Sint Anna/Ruytenburg in Berchem: nieuwbouw en bestaand woonzorgcentrum

  De bewoners hebben al hun intrek genomen in de nieuwbouw bij woonzorgcentrum Sint Anna/Ruytenburg in Berchem. Ze wonen er in leefgroepen van een tiental personen met een gezellige leefkamer en elk een comfortabele eenpersoonkamer met badkamer. Iedere afdeling in de nieuwbouw is genoemd naar een Europese stad. Iedereen is welkom om zijn reisherinneringen delen met bewoners en bezoekers door een souvenir mee te brengen.

   

  Ook kunnen mensen op 19 maart een huiskamer en kamer bezoeken in de nieuwbouw en een kamer in het bestaande gebouw. Op vrijdag 17 maart krijgen Radio1-luisteraars trouwens al een voorproefje: dan zendt Hautekiet van 9 tot 10 uur live uit vanuit woonzorgcentrum Sint Anna/Ruytenburg.

   

  Gitschotelhof in Borgerhout en Melgeshof in Merksem: nieuwbouw-woonzorgcentra

  Ook in Borgerhout en Merksem bouwt Zorgbedrijf Antwerpen aan het comfort van senioren. Bij woonzorgcentra Gitschotelhof en Melgeshof wordt volop gewerkt aan nieuwe gebouwen. Ook hier zullen bewoners in kleine leefgroepen wonen met elk een eenpersoonskamer met eigen sanitair en alle comfort.

   

  Bezoekers kunnen zowel bij Gitschotelhof als bij Melgeshof een bezoek brengen aan een modelkamer. Bij Melgeshof kunnen ze ook een modelflat bezoeken.

   

  Fitnesstuin bij woonzorgcentrum Lozanahof en dienstencentrum Van Schoonbeke

  Lozanahof en Van Schoonbeke nodigen op de Dag van de Zorg iedereen uit om het woonzorgcentrum en dienstencentrum in het centrum van de stad te bezoeken. In het Vinkenparkje huldigen ze bovendien officieel de fitnesstoestellen in die speciaal zijn aangepast om senioren actief te houden. Alle bewoners en buurtbewoners zijn voortaan welkom om er gebruik van maken.

   

  Ook de pers is welkom op de officiële opening van de fitnesstuin in het Vinkenpark op zondag 19 maart om 11 uur in aanwezigheid van Fons Duchateau, voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen en Samuel Markowitz, Antwerps districtschepen van Sport bij woonzorgcentrum Lozanahof, Van Schoonbekestraat 54, 2018 Antwerpen.

   

  Woonzorgcentrum Bilzenhof en dienstencentrum Seefhoek zetten de deuren open

  Nog in het district Antwerpen heten woonzorgcentrum Bilzenhof en dienstencentrum Seefhoek iedereen welkom met rondleidingen, lekker eten en leuke activiteiten.

   

  Ook kandidaat-medewerkers welkom

  Zorgbedrijf Antwerpen is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Kandidaat-medewerkers zijn dan ook van harte welkom om op de Dag van de Zorg een bezoekje te brengen aan een van de locaties en hun gegevens achter te laten in de bussen die overal staan. In woonzorgcentrum Sint Bartholomeus is er bovendien een infostand over werken bij Zorgbedrijf Antwerpen.

   

  Dag van de Zorg, zondag 19 maart van 10 tot 17 uur

  Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen. Meer informatie en het programma vinden geïntereseerden op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/dagvandezorg.

  Inschrijven voor de rondleidingen in dienstencentrum en serviceflats Oosterveld kan bij de klantendienst op het telefoonnummer 03 431 31 31 of via klantendienst@zorgbedrijf.antwerpen.be.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN


  15 | 03 | 2017

  Je weren kan je leren
  Vrouwen leren tijdens cursus weerbaarheid neen zeggen tegen geweld

  1 vrouw op 3 in Europa – 62 miljoen vrouwen – wordt het slachtoffer van lichamelijk en/of seksueel geweld. De provincie Antwerpen organiseert samen met Fempower op verschillende plaatsen een cursus zelfverdediging en weerbaarheid. De cursus in Antwerpen start op 27 april, die in Mechelen op 22 mei.

  Wat houdt de cursus in?
  Slachtoffers van geweld vragen vaak aan hulpverleners hoe ze zich verbaal, maar indien nodig ook fysiek beter kunnen verdedigen. Deze cursus komt daaraan tegemoet. Deelnemers krijgen een aantal eenvoudige tips & tools die ze kunnen inzetten wanneer ze zich niet op hun gemak, bang of bedreigd voelen. De cursus is een mix van mentale en fysieke weerbaarheidstechnieken.  

  Wat komt er zoal aan bod?  

  • situaties beter aanvoelen en inschatten
  • gevaarsignalen opmerken en ernstig nemen
  • grenzen duidelijk aangeven en afbakenen met woorden en lichaamstaal
  • angst omzetten in woede/ woede uiten in plaats van in te slikken 
  • een confrontatie aangaan in plaats van te negeren of hulp te vragen
  • je stem gebruiken om te brullen in plaats van om te gillen
  • de kwetsbare plekken van een agressor en hoe je ze kunt raken
  • bevrijdingen uit enkele eenvoudige grepen

  Provinciale aanpak tegen geweld

  De strijd tegen intrafamilaal geweld is één van de speerpunten in het welzijnsbeleid van de provincie Antwerpen. Daarbij wordt niet alleen ingezet op preventie, maar ook op efficiënte hulpverlening. In het Veilig Thuis/Family Justice Center (FJC) Antwerpen kunnen slachtoffers van geweld na doorverwijzing onder meer terecht voor psychosociale hulp, ondersteuning, opvang… Complexe dossiers worden er behandeld door een team van experten. Medewerkers van justitie, politie, algemeen welzijnswerk, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp… delen allemaal dezelfde werkplek. Dit zorgt ervoor dat slachtoffers én daders niet het gevoel hebben dat ze voortdurend van het kastje naar de muur worden gestuurd. Bovendien kunnen hun dossiers op die manier efficiënter worden opgevolgd. Over enkele maanden opent een soortgelijk centrum in Mechelen en later ook in Turnhout.

   

  Wie slachtoffer is van intrafamiliaal geweld, kan bellen naar het gratis nummer 1712.

  Er worden dit jaar verschillende cursussen georganiseerd, dit zowel in Antwerpen, Mechelen als Turnhout. Elke cursus omvat 4 sessies van telkens 3 uur (behalve als de cursus op zaterdag wordt georganiseerd, dan zijn het 2 sessies van telkens 6 uur). De cursus kost 20 euro voor de hele reeks. 

   

  Meer info en inschrijven via de provinciale website.

  Beleidsverantwoordelijke:

  Peter Bellens, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Welzijn en Gezondheid

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad Antwerpen

     

   

   

  De zin van je leven op Schrijfdag 2017

  Tijdens de Schrijfdag op 25 maart 2017 maakt Creatief Schrijven vzw ‘De zin van je leven’ bekend. Met filmpjes waarin bekende auteurs als Kristien Hemmerechts, Jeroen Olyslaegers en Lize Spit hun favoriete zin verklappen, riep Creatief Schrijven vzw iedereen op om een eigen zelfgeschreven zin in te sturen. De organisatie ontving meer dan 300 inzendingen. Vakjuryleden Gerda Dendooven, Stijn Vranken en Tom de Cock (MNM) selecteren de tien mooiste zinnen. Die maakt Creatief Schrijven vzw vanaf 1 maart één voor één bekend op haar Facebookpagina. De winnende zin wordt feestelijk onthuld op de Schrijfdag.

   

  Feest der zinnen

  Creatief Schrijven vzw, het expertisecentrum voor al wie graag schrijft, brengt jaarlijks in een andere provincie schrijfliefhebbers uit alle hoeken van het land samen tijdens deSchrijfdag. Dit jaar vindt het evenement plaats op 25 maart in het Felix Pakhuis in Antwerpen.Tijdens de tiende Schrijfdag delen auteurs - onder wie Jeroen Olyslaegers, Katrijn Van Bouwel en Kristien Hemmerechts - hun kennis tijdens workshops en lezingen. Malin-Sarah Gozin geeft een inkijk in het schrijfproces van Beau Séjour en andere scenaristen gunnen geïnteresseerden een blik in dewriters’ room.

   

  Dit jaar trekt Creatief Schrijven vzw voluit de kaart van inclusie en diversiteit. Door samenwerking met de Vlaamse Federatie voor Gehandicapten zijn de sessies toegankelijk voor mensen met en zonder beperking. Samen met het Huis van het Nederlands biedt de organisatie ook twee workshops aan voor anderstalige nieuwkomers.

   

  Sascha Reunes, publiekswinnaar BK Poetry Slam 2012, organiseert een impro-workshop waarbij beweging en woord centraal staan. Pascal Biras laat de deelnemers aan de workshop ‘Schrijven zonder pen en papier’ gezamenlijk tot een verhaal komen. Biras heeft door zijn jarenlange ervaring als docent Frans aan anderstaligen een creatieve methodiek ontwikkeld.

   

             Zin van je leven

  Om de tiende verjaardag van deSchrijfdag te vieren pakt Creatief Schrijven vzw uit met de ‘De zin van je leven’. Bekende auteurs stellen in een filmpje ‘De zin van hun leven’ voor. In aanloop naar de Schrijfdag verspreidt de organisatie deze filmpjes op socialmediakanalen: facebook, twitter (@creatiefschrijv) en instagram.

  Vakjuryleden Tom de Cock (MNM), Gerda Dendooven en Stijn Vranken selecteren een shortlist van tien zinnen en kiezen ook de winnaar. Op zaterdag 25 maart tijdens het slotmoment van de Schrijfdag onthult Creatief Schrijven vzw de winnende zin. Die krijgt een plaats in de openbare ruimte. Wie wil, kan op de Schrijfdag één van de tien zinnen laten aanbrengen als tijdelijke tatoeage.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws

  HOBOKEN

   

  Dropping

  Vorige zaterdag had de 40ste editie van onze jaarlijkse dropping plaats – ook dit jaar namen weer ruim 80 personen aan dit event – De Thyssen behaalden de 1ste prijs, met Apollo Power en De Nachtvlinders op een mooie 2de en 3de plaats.
  De uitslag kan u hier vinden.


  Spelletjesavond

  Wie heeft er zin om nog eens lekker te kaarten, Cluedo te spelen of zijn brein te testen met Rummikub?
  Wij zorgen voor een aantal spelletjes, maar je mag zeker zelf je lievelingsspelletje meebrengen.
  Uiteraard worden ook hapjes voorzien

  Afspraak volgende week vrijdag 17 maart om 20 u in het zaaltje van De Schorren.


  Paaseierentocht

  Geen brunch, maar Pasen laten we niet voorbij gaan zonder onze paaseierentocht.

  Wil je erbij zijn? Hier is de uitnodiging!

  BIN-BERICHTEN

  1. Dit jaar werden reeds een 200-tal  inbraken gepleegd in kelders/bergingen van nieuwe appartementsgebouwen. Hiervan vonden ongeveer de helft plaats in regio Centrum. Het gaat over clusters waarbij in één keer 8 tot zelfs 32 feiten worden gepleegd. Feiten lijken zich eerder af te spelen tussen 01u00 en 09u00.

   Opvallend is de zeer specifieke schade aan de inkomdeuren (kleine inkeping t.h.v. de sluiter) en er wordt voornamelijk prijzige goederen gestolen.””

   Welke preventieve maatregelen kunnen worden genomen:

   - toegangsdeur van zowel privaat kelder/berging als algemene toegangsdeur tot deze ruimte voorzien van degelijk hang en sluitwerk

  - weet steeds wie je in het gebouw toelaat (identificatiebadge)

  - markeer en registreer uw goederen (serienummer, type, e.d.)

  - waardevolle goederen elders bewaren

  - verdachte gedragingen melden via 0800/123  12

   Ook voor de algemene delen van een appartementsgebouw kan er een gratis diefstal preventie advies worden aangevraagd bij de preventiedienst (preventie@politie.antwerpen.be)

    

  2. Opvallend veel, en over het ganse grondgebied van de stad Antwerpen, inbraken in lichte vrachtwagens (type camionette). Doel van de inbraak is telkens de diefstal van werkmateriaal.

   

  Welke preventieve maatregelen kunnen er genomen worden?

  - Het voertuig liefst op een beveiligde locatie parkeren (bv. garage), indien dit niet mogelijk is op een goed zichtbare plaats parkeren

  - voertuig zo veel als mogelijk leeg maken, zeker niets zichtbaar in het voertuig achterlaten

  - Al het werkmateriaal (en andere goederen) registreren (serienummer, e.d.)

  - extra sloten aanbrengen op het voertuig

  - verdachte gedragingen steeds melden via het nummer 0800/123 12

   

  Verslagen Bufferzone en Blue Gate Antwerpen

  Enige tijd geleden werden de plannen onthuld in verband met de gracht in de bufferzone achter de Van Traynellaan en Wissenboslaan. Tevens werd een infovergadering hieromtrent gehouden voor de bewoners.

  Het verslag hiervan vind je hier.

  WIJ WENSEN TE BENADRUKKEN DAT WIJ IN VERBAND MET DE GEPLANDE WERKEN GEEN STANDPUNT INNEMEN – PETITIES OF ANDER MAILVERKEER IS HET INITIATIEF VAN INDIVIDUELE BEWONERS.

  Tevens hierbij vind je het verslag van de laatste vergadering over Blue Gate Antwerp, de industriezone die zal worden ontwikkeld op de gronden van Petroleum Zuid.

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:http://blog.seniorennet.be/images/buttons/Oranje/toevoegen.png
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Infotentoonstelling aanleg F11 in Mortsel en Boechout
  vrijdag 24 maart, 19 tot 21 uur doorlopend, stadhuis Mortsel

  De F11 is de fietsostrade tussen Antwerpen en Lier. De aanleg ervan maakt in die filegevoelige regio van de fiets een volwaardig alternatief voor de wagen. De F11 zal fietsers op een half uurtje van Lier naar Antwerpen brengen.

   

  In Mortsel loopt de F11 vanaf de Luchthavenlei langs de noordzijde van de spoorweg. Ter hoogte van de Pater Renaat De Vostunnel en park Savelkoul zal de fietsostrade de sporen kruisen door middel van een fietsbrug. In Boechout loopt de F11 verder door de Victor Heylenlei en de Oude Steenweg richting Lier.

   

  Bekijk op vrijdag 24 maart 2017 het voorstel voor de aanleg van de fietsostrade F11 door Mortsel en Boechout, inclusief fietsbrug bij Hof Savelkoul. De infotentoonstelling is doorlopend van 19 tot 21 uur geopend. Stel je vragen en geef je opmerkingen aan de projectmedewerkers.

  Fietsostrade F11 in Boechout - Copyright: provincie Antwerpen

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  vrijdag 24 maart 2017, doorlopend van 19 tot 21 uur

  Waar:
  Stadhuis Mortsel, Stadsplein, Mortsel

  Website:
  www.antwerpenfietsprovincie.be

  Meer info:
  Steunpunt Fiets provincie Antwerpen, E fietsen@provincieantwerpen.be

  Beleidsverantwoordelijken:
  Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde voor Mobiliteit, provincie Antwerpen


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Suske en Wiske - Kindermuseum

  Er was eens…
  3 – 7 april en 10 – 14 april van 10u tot 17u , Kalmthout

  Na het grote succes van ‘Er was eens…’ in de krokusvakantie, beleef je tijdens de paasvakantie opnieuw een bijzondere sprookjeswereld. Het Suske en Wiske – Kindermuseum geeft aan bekende verhalen een onverwachte draai. Zo zijn sprookjes niet alleen leuk voor de allerkleinsten maar ook grappig en spannend voor de hele familie!

   

  Tijdens weekdagen van 3 tot 14 april is het Suske en Wiske – Kindermuseum geopend voor gezinnen. Na een sprookjesachtige museumrondleiding ontdek je wat er nu eigenlijk echt in het mandje van Roodkapje zit, versla je de draak uit Doornroosje en stap je mee op het vliegend tapijt van Ali Baba. Maar dat is niet alles… Want tijdens een halfuur durende show worden groot en klein ontvangen door een echte tovenaar die je meeneemt in een magisch verhaal met verschillende sprookjesfiguren.

   

  Er was eens… is tijdens de paasvakantie een ideale uitstap voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Inschrijven is wel een must, want per rondleiding zijn er maar 50 plaatsen. Wees dus zeker van je plaats en bel naar T 03 666 64 85. De rondleidingen starten om 10, 13 en 15 uur. 

  Sprookjesbos in het Suske en Wiske - Kindermuseum - Copyright: provincie Antwerpen

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  3 – 14 april (m.u.v. weekend) van 10 tot 17 uur

  Waar:
  Suske en Wiske – Kindermuseum, Beauvoislaan 98, 2920 Kalmthout

  Deelnameprijs:
  € 4 per kind en € 8 vanaf 18 jaar

  Website:
  www.provincieantwerpen/be > Suske en Wiske - Kindermuseum

  Social media:
  www.facebook.com/SWKindermuseum


  Meer info:
  T 03 666 64 85

  E suskeenwiske@provincieantwerpen.be


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Smakelijk!
   

  Inhoud grote pakketten:

  • rapen van de Wriemeling
  • boerenkool van de Wriemeling
  • boskoop appelen van de Wriemeling
  • asiamix van de Wriemeling
  • kervel van de Voldoening
  • prei van de Voldoening

  De tweewekelijkse pakketten worden identiek gevuld als de wekelijkse, enkel de asiamix wordt vervangen door bloemkool van de Wriemeling.

  Inhoud kleine pakketten:

  • rapen van de Wriemeling
  • boerenkool van de Wriemeling
  • kervel van de Voldoening
  • prei van de Voldoening

   

  De kleine tweewekelijkse pakketten worden identiek gevuld als de wekelijkse.

  Warme groet vanop de boerderij! 

  Copyright © 2017 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

           

  Provincie Antwerpen

  13 | 3 | 2017

  Creatieve jongeren brengen woordkunst naar de bib
  Voorrondes TXT-ON-STAGE wedstrijd Naft voor Woord in de bibliotheken van Balen en Boom

  Op donderdag 16 en vrijdag 17 maart vinden de eerste voorrondes plaats van de TXT-ON-STAGE wedstrijd Naft voor Woord. Het strijdtoneel van de jonge kandidaten bevindt zich op donderdag in de bibliotheek in Balen en op vrijdag in de bibliotheek in Boom. Toeschouwers kunnen er vanaf 19.30 uur gratis komen genieten van woordkunst in een jong jasje.  

  Deze week vinden voor het tweede jaar op rij de eerste voorrondes plaats van Naft voor Woord, het voormalige Frappant TXT. Voor deze wedstrijd meldden 89 enthousiaste kandidaten aan tussen 18 en 30 jaar die hun eigen teksten graag in de schijnwerpers willen zetten. Uit die groep selecteerde een professionele jury 42 kandidaten voor de voorrondes. Hun strijd voor een plaats in de finale op 6 mei begint donderdag!  

   

  Winnares Naft voor Woord 2015-2016: Jill Marchant – Foto: Lisa Deckers

  Donderdag 16 maart: voorronde 1 in Balen

  Tijdens de eerste voorronde die plaatsvindt in de bibliotheek in Balen, strijden acht performers voor een plaats in de finale. Uit deze kandidaten zal de jury er twee kiezen die naar de finale mogen: Anke Verschueren (23 jaar, Morkhoven), Robine Van Roy (25 jaar, Westerlo), Chloe Ramaekers (24 jaar, Maasmechelen), Bo Goovaerts (22 jaar, Edegem), Michiel Van Opstal (24 jaar, Antwerpen), Marjan De Ridder (28 jaar, Zwijndrecht), Dimitry Veyt (19 jaar, Antwerpen) en Tomas Van Balen(18 jaar, Mortsel).

  Benieuwd wie de jury zal kiezen? Heeft Chloe Ramaekers echt een streepje voor omdat ze vorig jaar ook al in de voorrondes van Naft voor Woord stond? Kom het ontdekken in de bibliotheek in Balen en geniet niet alleen van prachtige teksten, maar ook van een gratis Gouden Carolus. Tijdens de pauze zorgt NBRSKA N LOEWAK voor een muzikaal intermezzo.   


  Vrijdag 17 maart: voorronde 2 in Boom

  Vrijdagavond verplaatst het strijdtoneel zich naar de bibliotheek in Boom. Daar zal de jury uit tien kandidaten de twee beste kiezen. Volgende kandidaten warmen momenteel hun stembanden al op: Chantal Wauters (24 jaar, Boom), Amir-Alexandre D’Hoore (30 jaar, Hemiksem), Dorien de Vylder (28 jaar, Sin-Amandsberg), Adriana Kobor (29 jaar, Antwerpen), Matthias Corneillie (23 jaar, Antwerpen), Juicy Dune IJsselmuiden (21 jaar, Antwerpen), Hans Depelchin (25 jaar, Antwerpen), Laura Vander Kerken (24 jaar, Antwerpen), Annelies Leysen (29 jaar, Antwerpen), Matilde Quirynen (21 jaar, Wuustwezel).

  Speelt Chantal Wauters een thuismatch in haar gemeente Boom? Of weet Annelies Leysen de jury te overtuigen dankzij de ervaring die zij vorig jaar opdeed tijdens de voorrondes? Mis het oordeel van de jury niet en kom ook in Boom genieten van de teksten van deze jonge performers en een gratis Gouden Carolus. Tijdens de pauze is er een muzikaal programma door Adriaan Adriaensen. Deze jonge Schellenaar veroverde samen met David Ngyah de eerste plaats op de Kunstbendevoorronde te Antwerpen. We krijgen in Boom alvast een voorsmaakje voor ze de strijd aangaan om de eerste plaats in de finale van Kunstbende 2017.

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  Donderdag 16 maart, 19.30 uur (Balen)
  Vrijdag 17 maart, 19.30 uur (Boom)

  Waar:
  Bibliotheek Balen, Vredebaan 1, 2490 Balen
  Bibliotheek Boom, Antwerpsestraat 100, 2850 Boom

  Gratis toegang

  Meer info:
  www.ikwilnaft.be
  https://www.facebook.com/events/567562646771166/ (Balen)
  https://www.facebook.com/events/665842310265072/ (Boom)

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Jeugd


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  Wereldmeerdaagse in Boom lokt 5000 deelnemers
  Dinsdag 14 maart, Rondleiding 15 uur, Congrescentrum De Pitte in Boom

  De Wereldmeerdaagse is een mondiaal educatieproject en een interactieve wereldmarkt voor leerlingen uit de 1ste graad secundair onderwijs. Gedurende een halve schooldag leggen de jongeren een traject af tussen een aantal interactieve themastanden. Ze kruipen in de huid van straatkinderen, ervaren hoe het leven is als bootvluchteling of leren om zelf hernieuwbare energie op te wekken. Op deze manier maken de leerlingen op een educatieve en creatieve manier kennis met mondiale uitdagingen en milieuvraagstukken.

  De Wereldmeerdaagse is al 10 edities lang een vaste waarde in Brasschaat om leerlingen uit de 1ste graad secundair onderwijs kennis te laten maken met mondiale thema’s. Het enthousiasme rond dit evenement groeit jaar na jaar. Daarom besloot de provincie het succesvolle initiatief uit te breiden naar Mechelen en de Rupelstreek. Het evenement vindt plaats van 6 tot 16 maart in De Schorre in Boom.
  Rik Röttger, gedeputeerde bevoegd voor Mondiaal Beleid is erg tevreden met de grote opkomst: “5000 leerlingen uit de regio worden ondergedompeld in actuele thema’s zoals migratie, klimaatverandering en genderdiversiteit. De scholen reageren enthousiast. Het is een bijzondere ervaring voor de jongeren, mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers.”

  Ter gelegenheid van deze eerste editie in Boom organiseert de Wereldmeerdaagse op 14 maart om 15 uur een rondleiding. Gedeputeerde Rik Röttger geeft een korte toelichting. Dr. Jelle Boeve-de Pauw van Universiteit Antwerpen geeft uitleg bij een impactonderzoek over de wereldmeerdaagse.

   

  Leerlingen leren mondiale thema’s kennen aan de hand van de vele standjes

  Wanneer:
  14 maart 2017, 15 uur tot 16.30 uur

  Waar:
  Congrescentrum De Pitte
  Schommelei 1
  2850 Boom
  Programma:

  15.00 uur:

  Rondleiding

  16.00 uur:

  Korte toelichting door gedeputeerde Rik Röttger, bevoegd voor Milieu, Mondiaal Beleid en Duurzame Ontwikkeling

  16.15 uur:

  Voorstelling impactonderzoek Wereldmeerdaagse door Dr. Jelle Boeve-de Pauw, Universiteit Antwerpen

  16.30 uur:

  Receptie


  Beleidsverantwoordelijke:
  Rik Röttger, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Milieu, Mondiaal Beleid en Duurzame Ontwikkeling


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

   Tom Delange  de 27 jarige Politieinspecteur van Ippon Zwijndrecht
  Belgisch kampioen -69kg Fighting in Pepenstir.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sport laureaten

  Van: Leon.verbraeken  

  Onderwerp: Fwd: Sportviering 2016 in Knokke Heist in casino van Knokke


  >
  > Ian Lodens werd verkozen tot Sportman van het jaar 2016 links op de
  foto.Zijn broer Ryan tot beloftevolle jongere. Beide Ju-Jitsukas zijn lid
  van Ippon Zwijndrecht. Hier samen  met trainer coach Leon Verbraeken op de
  foto. Er waren maar liefst 450 etende feestvierders op de Gala avond! In het
  casino van Knokke. Beide atleten zijn ook Karate Toppers. Zij maken 2
  avonden per week de verplaatsing naar Zwijndrecht.
  > Dikke Proficiat!

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!