NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • ONZE FRANK
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  12-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARTE PANTER

  DE ZWARTE PANTER

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Hans Primus

  CONCERT OP 26 AUGUSTUS 2017

  En enkele foto's van de concerten in 2015-2016

  Laatste plaatsen voor 240-koppig koor akoestisch liveconcert K’s Choice

   

  K’s Choice staat 26 augustus 2017 in de Antwerpse deSingel voor een eenmalig akoestisch liveconcert.Dirigent en organisator Hans Primusz verzamelde een 240-koppig pop-upkoor rond K’s Choice om samen geschiedenis te schrijven. Er zijn nog enkele zeer gegeerde plaatsjes vrij voor de snelle beslissers die mee willen zingen. Wie wil komen kijken, kan vanaf nu kaartjes bestellen!

   

  Een team van professionele coaches zal het grootse pop-upkoor intensief begeleiden en klaarstomen voor een bruisende performance. De groep bestaat uit vier koren van telkens 60 zangers. Ze bereiden zich voor in verschillende steden tijdens intensieve zang- en performanceworkshops. Je vindt twee pop-upkoren in Antwerpen, één in Gent en één in Leuven.

   

  Hans Primusz, dirigent en organisator van In Koor: “Ik organiseer dit project al voor het zevende jaar op rij, telkens met andere artiesten. Editie 2017 wordt met K’s Choice een nieuw hoogtepunt. Nog nooit zullen we met zo veel zangers op het podium van de Antwerpse deSingel hebben gestaan. Elke stadskoor zingt ook enkele liedjes apart met de artiest. De apotheose van het concert wordt ongetwijfeld het moment waarop de vier koren samen met K’s Choice op het podium staan.”

   

  De workshops vinden plaats in augustus 2017 en iedereen die van zingen houdt en met K’s Choice het podium wil delen kan deelnemen. Je moet zelfs geen noten kunnen lezen, al helpt dat natuurlijk wel. Momenteel worden de laatste plaatsen voor het pop-upkoor ingevuld, dus als je nog wil meedoen is snel zijn de boodschap. “Het worden intense workshops waarin je je grenzen zal verleggen en je enorm veel zal bijleren”, aldus Primusz.

   

  Meer over pop-upkoren

  In Koor 2017 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten. Afgelopen jaren werkte hij al samen met o.a. Lady Linn, Pieter Embrechts, Frank Vander linden en Spinvis.

   

  Meer over K’s Choice

  In 2015 verrasten Sarah en Gert Bettens muziekminnend België met een meer dan stevige rockplaat: 'The Phantom Cowboy', die vrijwel unaniem als de beste plaat uit hun oeuvre werd bestempeld. Alain Johannes, een vaste kompaan van Foo Fighters-frontman Dave Grohl, had de productie voor zijn rekening genomen en liet er gewillig een heerlijk grunge-sausje op los.

   

  Wie het basisduo van K’s Choice een beetje kent, weet dat broer en zus twee muzikale gezichten hebben. Zo hebben Sarah en Gert in het verleden ook al bewezen dat ze met het grootste gemak de meer intieme toer kunnen opgaan. Voor de In Koor 2017 duikt de familie Bettens in hun rijkgevulde 'rugzak' van smaakmakende songs, oud en nieuw, aangevuld met een aantal fraaie en verrassende covers.


   

  Noteer in je agenda

   

  In Koor 2017

   

  Workshops: augustus 2017 in Antwerpen, Gent of Leuven

  Concert: K’s Choice in Koor: 26 augustus 2017

  om 20.00 uur in deSingel Antwerpen

   

  Info workshops & tickets concert: www.zaterdagzondag.beof infolijn 0489 63 62 62

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  8 | 3 | 2017

  Gedeputeerde Ludwig Caluwé feliciteert Antwerpse Trends Gazellen
  Pauwels Sauzen (Oelegem), Den Berk Délice (Merksplas), Komono (Zwijndrecht) zijn snelst groeiende bedrijven in de provincie Antwerpen

  Woensdagavond werden de Trends Gazellen 2017 bekend gemaakt in de AED Studios in Lint. De Gazellen zijn de snelst groeiende bedrijven van de provincie Antwerpen. Pauwels Sauzen uit Oelegem is verkozen tot ambassadeur bij de grote bedrijven. Bij de middelgrote bedrijven gaat het ambassadeurschap naar Den Berk Délice uit Merksplas, terwijl Komono uit Zwijndrecht de eer krijgt bij de kleine bedrijven. Gedeputeerde voor Economie Ludwig Caluwé feliciteert hen uitdrukkelijk namens de provincie Antwerpen, die al jarenlang partner is van de Trends Gazellen.

  Elk jaar selecteert het financieel-economisch weekblad Trends per provincie de 200 snelst groeiende en financieel gezonde bedrijven die een belangrijke bijdrage leveren aan de dynamiek, werkgelegenheid en innovatie in hun regio. Woensdagavond werden in de AED Studios in Lint de snelst groeiende bedrijven in de provincie Antwerpen bekendgemaakt. Uit de lijst van geselecteerde bedrijven werd per categorie 1 onderneming als Trends Gazellen Ambassadeur verkozen: 1 kleine onderneming (omzet minder dan 1 miljoen), 1 middelgrote onderneming (omzet tussen 1 en 10 miljoen) en 1 grote onderneming (omzet meer dan 10 miljoen). Daarbij werd gekeken naar de groei van de omzet, het personeelsbestand en de cashflow.

  De trofeeën kwamen uit handen van Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Economie in de provincie Antwerpen: “Wij zijn reeds jarenlang een trouwe partner van de Trends Gazellen, omdat op deze manier ondernemerschap positief in de kijker wordt gezet. De goede resultaten van de bedrijven in onze regio zijn belangrijk voor onze economische groei, maar ze enthousiasmeren ook andere ondernemers. Die dynamiek zorgt ervoor dat we als provincie Antwerpen bij de Europese topregio’s horen. Volgens de EU Regionale Competitiviteitsindex 2016 staat de provincie Antwerpen te pronken op de 21e plaats als één van de meest competitieve regio’s van Europa. Dit is voornamelijk te danken aan een zeer goede score op infrastructuur en innovatie. De provincie Antwerpen telt het grootste aantal nieuwe ondernemingen van alle Belgische provincies, namelijk 17 procent. Met tal van initiatieven blijven we inzetten op het stimuleren van ondernemerschap”, verduidelijkt Caluwé.

  Gedeputeerde bevoegd voor economie Ludwig Caluwé feliciteert de Antwerpse Gazellen 2017: Links naar rechts: Komono (Ambassadeur kleine bedrijven), Pauwels Sauzen (Ambassadeur grote bedrijven), Ludwig Caluwé (provincie Antwerpen), Den Berk (Ambassadeur middelgrote bedrijven) -

  Copyright: Koen Fasseur

  De winnaars

  Pauwels Sauzen is verkozen tot ambassadeur Trends Gazellen bij de grote bedrijven. De Oelegemse sauzenproducent kende de voorbije jaren een snelle groei dankzij innovatie in smaken en verpakkingen. De wortels van Pauwels Sauzen uit Oelegem gaan terug tot 1909. Het bedrijf maakte onlangs een kwantumsprong, dankzij de focus op innovatie en een succesvolle overname van Vleminckx uit Herent. België, Frankrijk en Groot-Brittannië zijn de kernmarkten, maar Sauzen Pauwels is ook actief buiten Europa, vooral in West-Afrika. Het bedrijf telt bijna 300 medewerkers en is goed voor een geconsolideerde omzet van zowat 150 miljoen euro.

  In de categorie middelgrote bedrijven is Den Berk uit Merksplas de ambassadeur. De tomatenkweker kweekt er cherrytrostomaten en kleine snoeptomaatjes. Den Berk werd eind 2006 opgericht door Luc Beirinckx en Koen Lauwerysen. Samen met hun eigen kwekerijen en Benteltom, het bedrijf van Hans Van Gool, verenigden ze zich in 2015 tot Den Berk Délice dat een teeltoppervlakte van 42 hectare bezit en lid is van Coöperatie Hoogstraten cv. Met dezelfde hoeveelheid energie en meststof zorgt de investering in een innovatieve glassoort voor een stijging van de productie met 8 à 10 procent op dezelfde oppervlakte. Een ander speerpunt is het warmtekrachtkoppelingsysteem, waarbij elektriciteit wordt geproduceerd voor de eigen stroombehoefte en voor ruim 15.000 gezinnen.

  Komono uit Zwijndrecht is de ambassadeur bij de kleine bedrijven. Het merk van zonnebrillen en horloges kon zich aanvankelijk ontwikkelen in de schoot van Hurray, distributeur in de Benelux voor modeartikelen als kleding, schoenen en accessoires. Komono is aanwezig in 4500 winkels in 75 landen en opent eind april in Antwerpen een eigen winkel.

  Beleidsverantwoordelijke:
  Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Economie


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Creatief met wintergroenten!
   

  Pasta met spruitjes en zalm
  Wat heb je nodig (voor 4 personen):

  - 350 gr spruitjes
  - 400 gr pasta
  - 250 gr zalm
  - 2 sjalotjes
  - 2 tenen look
  - 1 citroen peper zout
  - eventueel 1 tl chilivlokken)

   Zo maak je het:

  - Kook de pasta met een beetje zout.
  - Kruid de zalm met peper en zout en bak in een pan met olijfolie.
  - Snijd in kleine stukjes en leg even opzij.
  - Snijd de look en de sjalotjes fijn en bak in een hete pan met olijfolie.
  - 'Pel' daarna de spruitjes en bak ze mee met de sjalotjes en de look. Bak 2 à 3 minuten
  - Voeg er de gekookte pasta, de room, het peper en zout aan toe. Voeg er het sap van 1 citroen aan toe.
  - Kruid goed af met peper en zout en eventueel ook met een theelepel chilivlokken voor een spicy toets.

   Hummus van aardpeer
  Wat heb je nodig:

  - 400 gr aardpeer, geschild
  - 1 blik kikkererwten
  - 4 teentjes look
  - 2 el tahini (sesampasta)
  - 2 el citroensap
  - 1 tl water (indien nodig kan je er meer aan toevoegen)
  - 1 tl komijn
  - 1 tl zout
  - peper

   Afwerking (deze ingediënten gaan niet in de blender):
  - 50 gr pijnboompitten
  - verse peterselie
  - Olijfolie
  - peper

   Zo maak je het:

  - Verwarm de oven op 200°c.
  - Rooster de aardperen met de gepelde look voor ongeveer 40-50 minuten.
  - Laat de aardpeer afkoelen
  - Mix alle ingrediënten met de afgekoelde aardpeer. Voeg er ook de teentjes look aan toe.
  - Als het niet goed mengt voeg je er telkens een eetlepel water aan toe. Proef en voel regelmatig tot je de gewenste structuur hebt.
  - Werk af met verse peper en giet er een beetje olijfolie over. Strooi er daarna fijngesneden peterselie en pijnboompitjes over
  - Serveer met een zelfgemaakt toastje of met een verse boterham.

  Smakelijk!

  Copyright © 2017 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgbedrijf Antwerpen

                                                                                                                     

  10 |03 | 17

  Meer dan 700 geïnteresseerden voor infosessies over nieuwe serviceflats Oosterveld (Wilrijk) van Zorgbedrijf Antwerpen


  De bouw van de serviceflats Oosterveld (Middelheim) in Wilrijk schiet goed op. Zorgbedrijf Antwerpen trekt er tegen het najaar een nieuw dienstencentrum en 72 serviceflats op. Meer dan 700 geïnteresseerden schreven zich ondertussen in voor de infosessies in maart over het bouwproject.

   

  Dienstencentrum en serviceflats Oosterveld liggen in de groene omgeving van het Middelheimpark en het Nachtegalenpark, op het kruispunt van de districten Antwerpen, Berchem en Wilrijk. Er komt een doorgang naar het park en de flats liggen ook vlakbij het Middelheimziekenhuis. Zorgbedrijf Antwerpen start binnenkort met de verhuur en verkoop van de flats.

   

  Serviceflats Oosterveld

  De nieuwbouwserviceflats hebben 1 of 2 slaapkamers en een eigen terras. Het terras kan worden afgesloten, zodat bewoners vaker en langer kunnen genieten van het buitengevoel. Alle flats hebben bovendien ruime raampartijen die voor veel lichtinval zorgen, een ingerichte keuken, een berging met ruimte voor wasmachine en droogkast, een badkamer met inloopdouche en het nieuwe persoonlijk alarmsysteem Vital van Zorgbedrijf Antwerpen. Het gebouw telt 12 verdiepingen en er is een ondergrondse parking. In het dienstencentrum op het gelijkvloers, kunnen bewoners en buurtbewoners terecht voor betaalbare maaltijden, activiteiten, cursussen en diensten. In het gebouw komt op het gelijkvloers ook een kinderdagverblijf.

   

  Flats te koop en te huur

  De nieuwbouwserviceflats van Oosterveld zijn te huur of te koop via een woonrechtcertificaat. Dat is vergelijkbaar met een obligatie (kasbon) waaraan een woonrecht voor 20 jaar is verbonden. Bij een verhuis naar een woonzorgcentrum, bij overlijden of uiterlijk na 20 jaar, krijgen de intekenaar of zijn erfgenamen het initieel geïnvesteerde kapitaal terug. Een serviceflat huren in Oosterveld kan vanaf 841 euro per maand. Een serviceflat aankopen kan vanaf 246.050 euro.

   

  Uitbreiding aanbod voor senioren in zuiden van Antwerpen

  Met het nieuwe dienstencentrum en de serviceflats breidt Zorgbedrijf Antwerpen zijn aanbod voor senioren in het zuiden van Antwerpen uit. Op dit moment zijn er in Wilrijk 3 dienstencentra (Oversnes, Romanza, Valaar) en 251 serviceflats. Met de site Oosterveld komt er een dienstencentrum en 72 serviceflats bij in het district.

   

  Zorgbedrijf Antwerpen gaat voorts in de Wilrijkse Neerland-wijk 79 nieuwbouw sleutel-op-de-deur serviceflats uitbaten. Die flats liggen schuin tegenover dienstencentrum Oversnes en maken deel uit van het woonproject ‘Neerlandpark’, bij het Park Van Eden aan de Krijgslaan. De flats zullen in het najaar van 2018 klaar zijn.

   

  Ook in de Oudestraat in Hoboken start Zorgbedrijf Antwerpen binnenkort met de bouw van  een dienstencentrum en een 60-tal serviceflats. Die moeten klaar zijn tegen het najaar van 2019.

   

  Met deze investeringsprojecten wil Zorgbedrijf Antwerpen ervoor blijven zorgen dat alle senioren in hun vertrouwde buurt kunnen blijven wonen en dat er ook in het zuiden van Antwerpen een gevarieerd aanbod serviceflats blijft, zowel voor wie wil huren als voor wie wil kopen.

   

  Infosessies Oosterveld

  Wie alvast een kijkje wil komen nemen bij de serviceflats Oosterveld is welkom op de infosessies. Tussen 13 en 25 maart zijn verschillende sessies gepland, zowel overdag als ’s avonds en op zaterdag. Wie wil langskomen, kan zich inschrijven bij de klantendienst.

   

  Op de Dag van de Zorg op zondag 19 maart kunnen geïnteresseerden de serviceflats Oosterveld bezoeken. Ook daarvoor kunnen mensen zich inschrijven via de klantendienst.

   

  Wie liever eerst meer informatie ontvangt, kan een gratis infobrochure aanvragen via de website of bij de klantendienst.

   

  Klantendienst Zorgbedrijf Antwerpen

   

  Meer info op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/serviceflatsoosterveld.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZAALVOETBAL

                                                                             

  Wedstrijdverslag:
  ARB Veidec Hamme – GS Beobank Hoboken

  GS Beobank Hoboken heeft in sporthal Meulenbroek meer dan verdiend één punt weggekaapt en kon daarbij zeker niet rekenen op de zegeningen van Dame Fortuna…

  Wat een pech!

  Zonder de geblesseerde Khaled Oulichki en Mustapha Aabbassi (deze laatste sedert weken buiten strijd) konden we ons terecht vragen stellen over de slaagkansen aan het Kaaiplein in Hamme. Onze jongens hadden echter een leuke verrassing in petto, zelfs al bleven ze niet gespaard van een overdosis pech!

  De start verliep op schitterende wijze: Imad Amazou schudde ter hoogte van de middencirkel alle tegenstand van zich af, scheurde onweerstaanbaar naar het lokale doel, plaatste Kenny Sergeant met een schijnbeweging op het verkeerde been en maakte het karwei rustig af (0-1)!

  De vreugde duurde niet lang want Birger Maes werd het zicht belemmerd op een schijnbaar onschuldig afstandsschot van Abdesamade El Hafid (1-1).

  Bovendien kregen de Beobankers een flinke hoeveelheid rampspoed over zich heen. Het drama begon met een jammerlijke own-goal van Antoine Lemaire (2-1), gevolgd door een streep van Terry Caudron en Yannis Van Parys die tegen de staak uitstierf. Aan de overkant perste Birger Maes een dubbele parade uit het lijf  om de steeds op de loer liggende Mohamed El Moussaoui het scoren te beletten en solliciteerde Soufian El Fakiri eveneens het doelhout.

  We sloegen onze ogen ten hemel toen een hoge, verre uitworp van Kenny Sergeant een misverstand uitlokte tussen Birger Maes en Antoine Lemaire, de Carolo werkte de bal voor de tweede maal erg ongelukkig in eigen doel (3-1).

  Pogingen van Xavier Potvin en Yannis Van Parys liepen spaak maar de gastheren lieten hun blauwe foutenlast tot het maximum opdrijven om aan de Hobokense druk te ontkomen. Toch diende Birger Maes nog een schicht van Mohamed El Moussaoui over de dwarsligger te tillen, vooraleer Ahmed El Hammouchi een zo goed als gemaakte treffer van Hicham Channouf in extremis voor de doellijn wist te verijdelen en Yannis Van Parys een glasheldere combinatie met Imad Amazou niet voluit op de slof kon nemen.

  GS Beobank Hoboken zet koppig door

  Ook bij de aanvang van de tweede periode zat het niet mee: Antoine Lemaire moest wegens een hielletsel aan de hervatting verzaken, doeltrappen van Hicham Channouf en Terry Caudron misten dat tikkeltje geluk, een sensationele raid van Steven Dillien werd op het laatste nippertje afgeblokt. De tweeënveertigste minuut was al te gek: een listig hakje van Yannis Van Parys en een pegel van Hicham Chanouf genoten als bij wonder geen succes. Even later zorgde Imad Amazou eindelijk voor gerechtigheid: pal voor doel draaide hij zich handig vrij en lepelde de bal meesterlijk over de vergeefs graaiende Kenny Sergeant (3-2). Om van te likkebaarden!

  De Hobokense pressing bereikte haar hoogtepunt, evenwel overschaduwd door een overtreding van Yannis Van Parys die het arbitrale duo Régis Bawin-Danny Desmit verplichtte om hem met een geel karton uit te wijzen. Hetzelfde lot was weggelegd voor assistent-coach Ivan Boey vanwege verbaal protest.

  Ondanks deze nieuwe aderlating, weigerde GS de handdoek te gooien. Nadat Birger Maes een staalharde vrije trap van Abdesamade El Hafid met een voetveeg onschadelijk had gemaakt, mocht Hicham Channouf een penalty wagen na handspel van Soufian El Fakiri in de strafschopzone. Kenny Sergeant ranselde de bal zowaar uit zijn kooi en weg was een unieke gelegenheid om langszij te komen! 

  De Oost-Vlamingen hadden ondertussen vijf blauwe kaarten verzameld en knepen hun billen dicht voor de niet-aflatende aanvalsdrift van de bezoekers. Niet verwonderlijk gunde ARB-coach Kristof Vermeir zijn spelers een time-out. In de slotfase gleed Imad Amazou voor open doel over een scherpe assist van Hicham Channouf en leek de nederlaag onafwendbaar. Steven Dillien dacht er echter anders over: op de rechterflank dolde hij met een lijfwacht, schoof de dikverdiende gelijkmaker netjes in de korte hoek en beloonde hiermee zijn ploeg voor de heroïsche volharding (3-3). Gewoonweg grandioos!

  Beeldverslag

  Een samenvatting en een integraal beeldverslag van deze boeiende partij alsook een interview met Imad Amadou kan u respectievelijk vanaf zondag- en woensdagavond bekijken op de website alsook op de Facebookpagina van Futsal Web Broadcast Belgium (FWBB) www.fwbb.be.

  Beker van België

  Aanstaande vrijdag volgt een korte verplaatsing naar sporthal Kiel waar de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Beker van België tegen HB Zurenborg Antwerpen om 21:15 uur wordt aangevat met een batig saldo van twee doelpunten uit de heenmatch (4-2).
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SASJA-ANTWERPEN

  SASJA GAAT NAAR DE FINALE VAN BELGIE

  Beste SASJA 'ers
  Het is zo ver, waar we allen van droomden werd gisteren werkelijkheid.
  SASJA won gisteren vrij gemakkelijk van Kortrijk (20-30) en speelt de finale van de Beker van België tegen Bocholt.
  Deze zal doorgaan op paasmaandag 17 april in Leuven.
  Noteer dat maar alvast in jullie agenda.
  Het is van 2007 geleden dat SASJA de Beker nog eens won, we kunnen dus weer een stukje geschiedenis schrijven.
  Volg onze berichten op facebook, en de website
  Sportieve groeten
  Rita Van der Auwera
  secretaris SASJA HC
  Brederodestraat 184 bus 159
  gsm 0499157422
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  Koren uit de provincie Antwerpen geven het beste van zichzelf tijdens koortornooi
  Koortornooi provincie Antwerpen, 12, 19, 26 maart en 2 april 2017, Ekeren, Lier & Turnhout

  Tweeëndertig koren schitteren op het concertpodium van het 64ste provinciaal koortornooi. Tijdens vier zondagen in maart en april vullen ze het podium van Ekeren, Lier en Turnhout. Je kunt de concerten gratis bijwonen. Geen betere manier om van je zondag een muzikaal feest te maken. Iedereen welkom!

  Programma

  Op 12 maart 2017 in de Jezuïetenkerk Lier,
  Vanaf 10.30u: Kinderkoor Villanella (Laakdal), Kon. Gemengd Koor Alma Musica (Borgerhout), Jeugdkoor Academie Geel (Geel)
  Vanaf 14.30u: Pius X-koor (Wilrijk), Jongerenkoor Accent (Essen), Vocaal Ensemble Die Ghesellen (Wommelgem), Universitair Koor Antwerpen (Antwerpen), Jeugdkoor Villanella (Laakdal)

  19 maart 2017 in de Muziekacademie van Ekeren
  Vanaf 10.30u: Koor Floriaan (Merksem), Amivoca (Kontich), La-Why? (Borsbeek)
  Vanaf 14.30u: Jeugdkoor Dainavimo (Kontich), Vocaal Ensemble Ladies Aloud (Kontich), Cantilene (Ekeren), Vocaal ensemble Caloroso (Wommelgem), Cantando (Ekeren)

  26 maart 2017 in de Warande (Kuub) te Turnhout
  Vanaf 10.30u: Liers Seniorenkoor ’t En Zal (Lier), Gospelkoor Voices (Merksplas), Caljenté (Ekeren),
  Vanaf 14.30u: Jongerenkoor Sterling (Antwerpen), Kinderkoor Caloroso (Wommelgem), Salvocalee (Blaasveld), Couleur Vocale (Berchem), Donne Domenica (Geel)

  2 april 2017 in de Muziekacademie van Ekeren
  Vanaf 10.30u: Kinder- en jeugdkoor Lyric Music (Bonheiden), Kinderkoor De Lambertijntjes (Beerse), Kinderkoor Waelrant (Borgerhout) £
  Vanaf 14.30u: Korokan (Zandhoven), Vokem (Schilde), Jeugdkoor Keramiek (Westmalle), Vocarde (Dessel), Viermaliks (Mechelen)

  Capella di Albero uit Boom tijdens het koortornooi 2016 - Copyright: Lisa Deckers

  Het provinciale koortornooi

  De provincie Antwerpen kent een rijke amateurtraditie. Duizenden enthousiaste zangers, muzikanten en acteurs geven elke week het beste van zichzelf op tal van podia.

  Met het koortornooi helpen we deze niet-professionele koren om de kwaliteit van hun uitvoeringen te verhogen. Koren krijgen niet enkel een podium. Tegelijkertijd hebben de koorleden en dirigenten alle kansen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
  Een professionele jury beoordeelt de concerten en bezorgt de groepen waardevolle persoonlijke feedback en adviezen voor de toekomst.

  Bij de beoordeling door de jury worden de koren in een bepaalde afdeling plaatst. Aan elke afdeling is een subsidiebedrag verbonden voor maximaal vier jaar. De zes afdelingen zijn: derde afdeling, tweede afdeling, eerste afdeling, afdeling uitmuntendheid, ereafdeling en superieure afdeling.

  Met de bevoegdheidswijzigingen voor de provincies verdwijnt ook het provinciale koortornooi na een traditie van 64 jaar uit het takenpakket van de provincie Antwerpen.

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  Zondag 12, 19 en 26 maart, 2 april van 10.30 tot 18.00 uur

  Waar:

  12 maart
  Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans – Concertruimte Jezuïetenkerk
  hoofdingang: Gasthuisvest 52, 2500 Lier

  19 maart & 2 april
  Academie Ekeren muziek – woord - beeld,
  Ferdinand Pauwelsstraat 102, 2180 Ekeren

  26 maart
  Provinciaal Cultuurhuis de Warande,
  Warandestraat 42, 2300 Turnhout

  Deelnameprijs:
  Gratis

  Website:
  www.provincieantwerpen.be (koortornooien)

  Social media:
  https://www.facebook.com/provincie.Antwerpen/

  Meer info:
  Christel Baeten,
  christel.baeten@provincieantwerpen.be, T 03 240 64 31


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Er wordt volop aan de serre gewerkt, een van de Tamworth-zeugen is bevallen en het veld in Wommelgem werd gisteren volledig klaar gelegd om te bewerken dit jaar. Het gaat vooruit en daar worden wij blij van.

  Voor de groenten is het nog even wachten op nieuwe oogst. De ene boer was ziek deze week, de andere zijn veld is volledig leeg geoogst na de winter en nog een geraakte gewoon niet van zijn erf door bouwwerken. Beetje frustrerend om nog eens wintergroentjes op je bord te krijgen, maar ze zijn wel vers, lekker en lokaal! En daar doen we het voor.
  Vorige week zag ik een filmpje over hoe ze in China ijsbergsla maken; enkele velletjes papier gedrenkt in een groen chemisch goedje. De vellen worden netjes tot een bolletje gevouwen en hopla! Een ijsbergsla! Op zo'n momenten weet ik weer dat wat we doen echt nodig is en levensnoodzakelijk voor ieders gezondheid!

  Inhoud grote pakketten:

  • prei van Seizoensmaak
  • wortelen van Seizoensmaak
  • aardpeer van Seizoensmaak
  • aardappelen van Seizoensmaak
  • pastinaak van Seizoensmaak
  • spruiten Stadsboerderij (veld Wommelgem)

  De tweewekelijkse pakketten worden identiek gevuld als de wekelijkse.

  Inhoud kleine pakketten:

  • aardappelen van Seizoensmaak
  • wortelen van Seizoensmaak
  • aardpeer van Seizoensmaak
  • prei van Seizoensmaak
  • pastinaak van Seizoensmaak

  De kleine tweewekelijkse pakketten worden identiek gevuld als de wekelijkse.

  Warme groet vanop de boerderij!

  Copyright © 2017 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wilrijk nieuws

  Kleine Doornstraat en Dijkstraat tijdens weekend onderbroken door asfalteringswerken


  Op zaterdag 11 en zondag 12 maart worden er asfalteringswerken uitgevoerd in de Kleine Doornstraat in Wilrijk en de Dijkstraat in Aartselaar. De straat is tussen de Kontichsesteenweg en het kruispunt met de Folklore- en Schuurveldlaan onderbroken voor verkeer.

   

  De werkzaamheden kaderen in de laatste fase van de heraanleg van de Kleine Doornstraat en de Dijkstraat. Daarbij worden de riolering en de rijweg vernieuwd en wordt er ook een nieuw veilig fietspad gelegd dat afgescheiden wordt van het andere verkeer.

   

  In het weekend van zaterdag 11 enzondag 12 maart asfalteert de aannemer de toplaag van de rijweg tussen de Kontichsesteenweg en het kruispunt Kleine Doornstraat-Folklorelaan-Schuurveldlaan. Vanaf zaterdagochtend 11 maart zal er in dit straatdeel geen verkeer meer mogelijk zijn. Ook de inritten zijn niet bereikbaar. Deze werkzaamheden gebeuren tijdens het weekend om de hinder voor de omliggende bedrijven te beperken.

   

  Het doorgaand verkeer zal tijdens de asfalteringswerken omgeleid worden via de Kontichsesteenweg, Boomsesteenweg en Doornstraat. Als de werken vlot verlopen zal doorgaand verkeer opnieuw mogelijk zijn via de Dijkstraat en de Kleine Doornstraat vanaf maandag 13 maart 2017. Het kruispunt ter hoogte van de Folklorelaan-Schuurveldlaan-Kleine Doornstraat blijft afgesloten tot vrijdag 17 maart 2017. Slecht weer en onvoorziene omstandigheden kunnen deze timing steeds beïnvloeden.

   

  De werkzaamheden in de Dijkstraat en de Kleine Doornstraat worden uitgevoerd in opdracht van het district Wilrijk, de gemeente Aartselaar en de waterbedrijven Rio-Link en Pidpa, met financiële ondersteuning van de provincie Antwerpen. Meer details zijn te vinden op www.wilrijk.be(klik op ‘openbare werken’). Klik hier voor de rechtstreekse link.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 20 MILES_

   
  N-VA Stad Antwerpen
  FacebookTwitterInstagram
   
  10 Miles
  Loop samen met ons de 10 Miles!
  Beste N-VA-lid,

  De Antwerp 10 Miles zijn een echte klassieker voor ieder zichzelf respecterend loper. Elk jaar vinden tienduizenden Vlamingen hun weg naar Linkeroever om deel te nemen aan hét loopevenement van het jaar. Op zondag 23 april vindt de 32ste editie plaats. N-VA Stad Antwerpen blijft niet achter en wil naar goede gewoonte deelnemen met een uitgebreide delegatie aan deze loopwedstrijd. Bent u een geoefend of gelegenheidsloper die al sportend geld wil inzamelen voor het goede doel? Schrijf dan vandaag nog in of sponsor onze lopers. Indien u ons N-VA-team op 23 april wil aanmoedigen en een praatje wil slaan met andere N-VA’ers bent u ook welkom in onze tent op Linkeroever.
   
  Goede doelen
  10 Miles
  With love by Ferre vervult de hartenwens van Ferre die op zesjarige leeftijd overleed aan kanker. Zijn droom was om kindjes met kanker zo goed mogelijk te helpen.

  Lies Coeckelbergs is 30 jaar en vecht tegen een agressieve hersentumor. Dure immuuntherapie is haar enige kans op genezing. Een behandeling kost echter 50.000 euro en wordt niet terugbetaald.

  Wij willen een mooi bedrag bij elkaar lopen voor deze goede doelen. Zo tonen we dat onze partij naast sportief ook écht sociaal is. Trek daarom uw familie, vrienden en kennissen over de streep om mee te doen of doe zelf mee en laat u per gelopen kilometer sponsoren.
   
  Trajecten
  Trek uw loopschoenen aan en kies voor één van onderstaande trajecten:
  •  DVV Antwerp 10 Miles - 25 euro
  •  DVV Antwerp Marathon - 55 euro
  •  DVV Antwerp Short Run 5 km - 15 euro
  •  Chiquita Kids Run 1,4 km (4-12 jaar) - 5 euro
   
  Loop mee!
  U wil deelnemen aan de 10 Miles?
  Bezorg onderstaande gegevens via e-mail aan david.dogge@n-va.be:
  •  Naam
  •  Adres
  •  Gsm-nummer
  •  E-mailadres
  •  Geboortedatum
  •  Traject van uw keuze: Short Run - 10 Miles - Marathon - Kids Run
  •  Uw T-shirtmaat en vermelding van M/V
  Stort uw deelnemersgeld voor 29 maart op rekeningnummer BE23 7512 0231 8091 van N-VA Stad Antwerpen met vermelding van: 10 Miles - uw naam - uw gekozen traject. Geen betaling is geen deelname.

  U bent al ingeschreven en wil graag met de N-VA-ploeg meelopen?
  Stuur voor 29 maart een e-mail naar david.dogge@n-va.be met uw T-shirtmaat en vermelding van M/V. U kan uw T-shirt ophalen in de N-VA-tent voor de start van de wedstrijd. U vindt onze tent op het bedrijventerrein aan het grasveld tussen de Reinaartlaan, de Gloriantlaan en de Charles De Costerlaan
   
  Steun onze lopers!
  U wil onze lopers sponsoren?
  Sponsorgeld kan tot 23 april gestort worden op rekeningnummer BE23 7512 0231 8091 van N-VA Stad Antwerpen met als mededeling: 'goede doelen 2017'. Stuur ook een e-mail naar david.dogge@n-va.be met de nodige info over uw sponsoring.

  Kom onze lopers aanmoedigen!
  Op 23 april staat onze knalgele N-VA-tent op het bedrijventerrein aan het grasveld tussen de Reinaartlaan, de Gloriantlaan en de Charles De Costerlaan. Spring zeker eens binnen tussen 9 en 16 uur en steek onze lopers een hart onder de riem!
   
  Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen aan onze N-VA-tent of aan de start. Aarzel niet om uw familieleden, uw vrienden en collega’s te overtuigen om deel te nemen. Elke deelnemer krijgt een uniek N-VA-loopshirt!

  Met sportieve groeten,

  Bart De Wever, burgemeester Stad Antwerpen
  Fons Duchateau, voorzitter N-VA Stad Antwerpen
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOOL BERICHT

  Beste MENSEN

   

  Wij hebben een kleuter in de instapklas en zij volgt het klasgebeuren via Bednet. 

  Al 2 jaar mag zij niet naar school komen om infecties te voorkomen.  Zij krijgt ook TOAH (tijdelijk onderwijs aan huis).

  Om al de zieke kinderen te steunen en te laten weten dat wij aan hen denken doen wij mee met onze kleuterschool aan de nationale pyjamadag van Bednet. Deze gaat door op vrijdag 17 maart. 

  Iedereen (kleuters, juffen, leerkrachten, secretaresse, directie…) komt naar school in pyjama.

  U komt toch ook?!

   

  Groetjes,

  Roosje

   

   

  Roosje Verbist,

  Directie

   

  GVKS Regina Pacis

  Boechoutsesteenweg 87

  2540 Hove

  03 455 03 55

  directie.ks@regpacho.net

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Twee heerlijke recepten!

  Pizza met witloof en spekjes van champignons 
  Ingrediënten (voor 1 pizza - 2 personen)

  • 1 vel pizzadeeg (of zelfgemaakt deeg)
  • 4-5 stronken witloof
  • 250 g boschampignons
  • 150 gr oesterzwam (de 'spekjes)'
  • 50 gr gruyere
  • 100 gr philadelphia met tuinkruiden (of andere roomkaas naar smaak)
  • 1 tl nootmuskaat
  • 1 ui, in halve ringen gesneden
  • Handvol rucola
  • peper en zout
  • olijfolie

  Bereiding:

  • Kook de stronken witloof in boter met water. Bak ze daarna kort en kruid af met peper en zout.
  • Snijd de boschampignons in schijfjes en bak ze in een pan met olijfolie. Voeg er de ui aan toe en stoof aan.
  • Snijd de oesterzwam in reepjes en bak het eventjes aan. 
  • Smeer de kruidenkaas op het pizzadeeg. Leg het witloof, dat in 2 gesneden is, erop.
  • Leg er de ui en alle champignons op.
  • Strooi er de gruyere over en strooi er een beetje nootmuskaat over. Kruid dan af met peper en zout.
  • Bak 20-25 minuten in de oven.
  • Werk af met rucola, giet er een scheutje olijfolie over en serveer.

  Tip: Je kan de oesterzwammen vervangen door echte reepjes spek.

  Schotel met savooikool en witte bonen
  Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 1 savooikool
  • 3 aardappelen
  • een halve ui, fijngesneden
  • 1 blik witte bonen, uitgelekt
  • olijfolie
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 tl salie (of verse salie)
  • 1 tl tijm (of verse tijm)
  • peper en zout
  • verse peterselie (voor afwerking)

  Bereiding:

  • Snijd de aardappelen in blokjes van ongeveer 1 cm dik. Neem een pan en giet er een beetje olijfolie in.
  • Bak er de aardappelen in tot ze een korstje krijgen.
  • Voeg er de ui en de bonen aan toe. Laat ongeveer 6-8 min bakken. Voeg er daarna alle kruiden aan toe.
  • Snijd de savooikool in repen van ongeveer 1 cm breed. Voeg toe aan de pan en zet er een deksel op. Laat aanstoven totdat de savooi helemaal zacht is geworden. Het mag ook nog een beetje krokant zijn.
  • Kruid af met peper en zout.
  • Serveer met een lekkere veggieburger of een stukje kip.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  03-03-2017

   

  De Backer wil seizoensarbeid optrekken naar 100 dagen

  Staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude Philippe De Backer (Open Vld) wil het aantal dagen dat een seizoenarbeider kan werken optrekken naar 100 dagen. Dat heeft hij vandaag gezegd op bezoek bij een fruitteler en een tuinaanlegger. 

  Land- en tuinbouwbedrijven zoeken soms mensen die tijdens de piekperiodes kunnen helpen. Vaak gaat het om plukkers, sorteerders en tuinaanleggers. Deze vorm van seizoensarbeid is ideaal om een extraatje te verdienen en valt dan ook onder een speciale maatregel. Seizoenarbeiders werken met een tijdelijk contract in een systeem met een gunstige RSZ-regeling voor zowel de werkgever als de werknemer, omdat de RSZ-bijdragen berekend worden op een forfaitair dagloon. Elk jaar maken zo’n 56.000 seizoenswerknemers in de tuinbouw gebruik van de maatregel. 

  Philippe De Backer: “Het systeem is vandaag complex. Zo mag een seizoenarbeider in de landbouw vandaag 30 dagen per jaar ingezet worden, in de tuinbouw 65 dagen en in de witloof- en champignonteelt 100 dagen. Maar we merken dat dat systeem vaak niet overeenstemt met de praktijk. In de fruitpluk bijvoorbeeld kan men moeilijk op voorhand voorspellen hoe lang de pluk zal duren. Daarom wil ik het systeem harmoniseren: 100 dagen seizoensarbeid voor alle tuinbouwactiviteiten. Ook bijvoorbeeld voor de tuinaanleggers die vandaag geen enkele dag seizoensarbeid mogen doen. In de tuinbouw (fruitteelt, groenteteelt, bloemisterijen, tuinaanleg,…) is men zo afhankelijk van het weer dat we die sectoren ook de nodige flexibiliteit moeten geven.

  Europees Parlementslid voor landbouw en schepen van Landbouw in Sint-Truiden Hilde Vautmans (Open Vld) vergezelde De Backer vandaag: “Ik ben blij dat de federale regering werk wil maken van 100 dagen seizoensarbeid. Dat is vooral goed nieuws voor de fruitteelt in Limburg. Veel telers zitten vaak over het toegelaten aantal dagen, terwijl de pluk nog niet voorbij is. Door het aantal dagen te verhogen komt de regering tegemoet aan een vraag uit de praktijk. Na mijn persoonlijke consultatie met meer dan 300 Limburgse fruittelers bleek dit een van de belangrijkste aandachtspunten te zijn.   Deze focus leg ik dan ook in mijn actieplan voor de fruitteelt.” 

  Het voorstel van De Backer kadert in het Plan voor Eerlijke Concurrentie in de Groene sectoren. Met het plan willen De Backer, minister van Werk en Economie Kris Peeters (CD&V) en minister van Landbouw, Zelfstandigen en KMO’s Willy Borsus (MR) de nodige preventieve en controlemaatregelen nemen die de eerlijke concurrentie in de land- en tuinbouwsector versterken. Het zijn belangrijke sectoren voor onze Belgische economie, maar het is ook een arbeidsintensieve sector die het economisch niet makkelijk heeft en vaak een beroep doet op buitenlandse arbeidskrachten om noden in te vullen in piekperiodes zoals de fruitpluk. 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DHW united Antwerpen

  HOBOKEN  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!