Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    12-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    De Lilse Bergen

    12 | 08 | 2022

    Recreatiegedeelte De Lilse Bergen vrijgegeven door parket en opnieuw toegankelijk

    In het provinciaal recreatiedomein De Lilse Bergen is op donderdag 11 augustus een man dood aangetroffen. Het parket startte een onderzoek en sloot daarom het recreatiegedeelte van het domein. Het recreatiegedeelte van het domein is vandaag, vrijdag 12 augustus terug open voor het publiek. 

    In het provinciaal recreatiedomein De Lilse Bergen is op donderdag 11 augustus een man dood aangetroffen. De man werd als vermist opgegeven en na een zoektocht door een redder gevonden in het water. De reanimatiepoging heeft jammer genoeg niet meer geholpen.

     

    Het parket startte een onderzoek en sloot daarom het recreatiegedeelte van het domein. De camping bleef open. Het parket heeft na het onderzoek ter plaatse het recreatiegedeelte van De Lilse Bergen vrijgegeven. Het recreatiegedeelte van het domein is vandaag, vrijdag 12 augustus terug open voor het publiek. En dit volgens de normale uren van 10.00 tot 21.00 uur. Meer info: www.delilsebergen.be

     

    De directeur en medewerkers van het domein zijn aangeslagen door het gebeuren en leven mee met de familie. De betrokken redders en de familie van de overleden persoon worden begeleid.

     

    De gerechtelijke vaststellingen zijn intussen afgerond. Voor meer informatie hierover kan u terecht bij de persverantwoordelijke van het parket.

     

    Gelieve geen vragen te stellen aan het personeel, de redders en bezoekers van De Lilse Bergen over het overlijden. Het personeel van De Lilse Bergen zal deze uit respect voor de familie niet beantwoorden. U kan terecht bij Bart Verheyen, de directeur van het domein.

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Mireille Colson, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor recreatiedomeinen


    Dienst:
    Bart Verheyen
    Directeur De Lilse Bergen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    11 | 08 | 2022

    Zwarte Neet wordt visvriendelijke waterloop
    Op 16 augustus starten de werken aan de nieuwe vispassage in de Zwarte Neet te Retie

    Om kwetsbare vissoorten meer kansen te geven, gaat de provincie Antwerpen een hoge visonvriendelijke stuw vervangen en de Zwarte Neet herinrichten tot een meer natuurlijke waterloop. Zo kan de beek ook beter overweg met extreme weersomstandigheden. De werken nemen ongeveer twee maanden in beslag. In die periode zal er aan de wandelbrug in wijk Hodonk een omleiding zijn voor fietsers en wandelaars.

    De Zwarte Neet is een belangrijke waterloop voor Europees beschermde vissen zoals rivierdonderpad, beekprik en kleine modderkruiper. Ter hoogte van Hodonk bevindt zich een stuw in de waterloop die het de vissen onmogelijk maakt opwaarts te zwemmen. Maar ook stroomopwaarts bevinden zich goede plekjes om te schuilen, te paaien en voedsel te vinden.

     

    Een bijkomend probleem is dat de Zwarte Neet daar veel te breed is. Daardoor daalt het waterpeil te veel in de zomer en valt de stroming grotendeels weg. Het gebrek aan water en zuurstof in de waterloop is nefast voor vissen.

    Een hoge stuw met waterval van 60 centimeter verhindert vissen om stroomopwaarts te geraken

    Weg met de stuw

    Aannemer van Raak start op dinsdag 16 augustus met het verwijderen van de stuw. Het hoogteverschil wordt geleidelijk afgebouwd dankzij een nieuwe vispassage die loopt tot de monding van het Goorneetje en daar aansluit op de bestaande bodem. Om meer variatie in het beekprofiel te krijgen, legt de provincie de helling aan als een smal zomerbed dat meandert binnen een breder winterbed. Meer afwisseling in diepte en stroomsnelheid bevordert de leefomgeving van de vissen.

    Gedeputeerde Jan de Haes vult aan: “Niet alleen vissen zullen gebaat zijn door onze ingrepen. We zorgen er ook voor dat we wateroverlast beperken. Op een hoger gelegen locatie aan de rivier komt er een kleine natuurlijke overloop naar het bos op linkeroever. Tijdens zware regenval dient dit bos met gracht als tijdelijke buffer. Een deel van het water infiltreert in de bodem, de rest loopt vertraagd terug naar de Zwarte Neet”.

    Verkeersomleiding tijdens de werken

     

    Ter hoogte van de parking aan Brand zal het werfverkeer even de baan opdraaien tot aan de toegang van de visvijver. De wandelaars en fietsers krijgen elk een omleidingsroute omdat het pad langs de Zwarte Neet niet toegankelijk zal zijn. Tijdens de werken in de directe omgeving van de wandelbrug over de Zwarte Neet is er een tijdelijke omleiding via de Leistraat en Hodonk.

    Omleiding voor de vissen?

     

    De werken in de beek laten ook de vissen niet onberoerd. Tijdens de eerste week zal de provincie daarom zoveel mogelijk vissen vangen en verderop weer veilig uitzetten.

     

    Wilt u deze visredding van nabij volgen?

    Kom dan op 17 augustus om 10u naar de parking aan Brand te Retie.

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, gedeputeerde bevoegd voor milieu, natuur en water


    Dienst Integraal Waterbeleid:
    Bianca Veraart, projectverantwoordelijke








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    09 | 08 | 2022

    Ontdekkingsparcours met bio-ijsjes langs de Netedijk
    PIME profileert zich als ideale pauzeplek voor fietsers en wandelaars langs de Nete

    Een tochtje langs de Nete brengt met een bries in de haren wat verkoeling tijdens de zomer. Provincie Antwerpen zorgt deze vakantiemaanden voor extra verfrissing aan de Netedijk. Zo kun je vlak naast het water alle dagen vrij terecht in de grote tuin van het Provinciaal Instituut voor Milieu-Educatie, kortweg PIME. Ideaal voor gezinnen met kinderen, die zo even tussen de bomen kunnen verpozen of op onderzoek gaan bij de poelen. De vele picknicktafels nodigen uit tot gezellig buiten eten in het groen, en tijdens het weekend kun je er terecht voor heerlijk bio-ijs!

    Vanuit de provincie vinden we het belangrijk dat mensen terecht kunnen in de natuur”, zegt gedeputeerde Jan De Haes. “De tuin van het PIME is tot nu toe vooral gekend bij schoolgaande jeugd, die er in de tuin en langs de Nete les krijgen over natuur en milieu. Wat niet iedereen weet, is dat je alle dagen het domein vrij kan bezoeken, van zonsopgang tot zonsondergang.”

    En met het nieuwe zomeraanbod wordt de tuin nog interessanter, zowel voor een korte pitstop tijdens het wandelen of fietsen, als voor een tof uitstapje met het gezin”, vervolgt gedeputeerde Mireille Colson.

    De tuin grenst aan de Netedijk en is daardoor zowel te voet als met de fiets heel gemakkelijk bereikbaar. Vanop het fiets- en wandelpad loop je er zo rechtstreeks binnen. Het moderne, witte gebouw van PIME vind je net ten zuiden van de ring van Lier.

    Iedereen is welkom om hier in onze tuin gewoon even te rusten of te ravotten, vertelt PIME-directeur Gerd Goris. “En ook voor nieuwsgierige natuuronderzoekers-in-spe valt er heel wat te beleven. Zo vind je hier een uitgebreid beleefparcours voor kinderen, waarmee ze spelenderwijs ontdekken wat er hier allemaal groeit en leeft in het water, onder de grond of tussen de bomen. Er zijn verschillende plekjes voor een zalige picknick in het groen, die je tijdens het weekend kunt afronden met een lekker ijsje.”

    Gedeputeerden Jan De Haes en Mireille Colson genieten in de PIME-tuin van een heerlijk bio-ijsje.
    Copyright: provincie Antwerpen

    Bio-ijs langs het water

    Op zaterdag en zondag vind je hier sinds kort inderdaad ook een ijskraampje met heerlijk bio-ijs.

    Ik maak al zeven jaar met veel liefde bio-ijsjes”, zegt Nahid Anwari, zaakvoerder van ‘t IJsateljee in Boortmeerbeek. “De beste en eerlijkste complimenten komen altijd van de kinderen. Als ze me zeggen dat het ijs lekker is en zelfs het beste ijs in de buurt is, dan weet ik dat het goed zit. Voor mij is biologisch de norm. Ons ijs bevat niet meer dan vier of vijf ingrediënten en alles is natuurlijk, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.”

    Op pad met de domeinwachter

    Op 28 augustus gidst de domeinwachter van Neteland je gratis rond in dit domein en de tuin van het PIME. Inschrijven kan via deze pagina.

    PRAKTISCHE INFO

    Het witte gebouw en de tuin van PIME liggen aan de Mechelsesteenweg 365, tussen Lier en Duffel. De tuin is ook rechtstreeks bereikbaar vanaf de Netedijk en ligt vlakbij fietsknooppunt 31. Je fiets plaats je makkelijk in een van de fietsenstallingen; aan de straatzijde vind je een parking voor auto’s.

     

    In de tuin van PIME vind je picknickplekken, zitbanken en een beleefparcours voor jonge kinderen.

    Ook goed om weten: bij het PIME gebouw vind je enkele openbare toiletten. Altijd handig tijdens een zomerse uitstap!

    Meer praktische info op de bereikbaarheidspagina van PIME.

    Beleidsverantwoordelijken provincie Antwerpen:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Gebiedsprogramma Kleine Nete
    Mireille Colson, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Toerisme


    dienst Gebiedsgericht Beleid:
    Marieke Gruwez, diensthoofd, T 03 240 56 64








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

     

    Stichting Kempens Landschap

    08 | 08 | 2022

    Maisdoolhof Kempens Landschap opent 13 augustus
    Stichting Kempens Landschap organiseert zevende editie maisdoolhof

    Vanaf 13 augustus tot en met 25 september kan jong en oud weer komen verdwalen in het maisdoolhof in Beerzel, een deelgemeente van Putte. Al voor de zevende keer richt Stichting Kempens Landschap met de steun van de gemeente Putte het 6 hectare grote landbouwveld aan de Peredreef in als een labyrint waarin de bezoekers op zoek moeten naar de uitgang. 


    Afgelopen maanden werd er weer ijverig gewerkt op het landbouwveld aan de Peredreef in Beerzel. In mei werd de mais voor het doolhof op het terrein ingezaaid. Kathleen Helsen, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap licht toe: “Het maisdoolhof maken is een behoorlijk intensief werkje. Vooraleer de mais wordt geplant, ontwerpt een architect het grondplan. Een landmeter gaat daarna aan de slag om de gangen op het veld uit te zetten met duizenden bamboestokjes. Vervolgens worden de maisplantjes in de gangen handmatig verwijderd en wordt regelmatig het onkruid gewied.”

     

    “Dit jaar staat het maisdoolhof in het teken van de windmolen. Dat is niet zomaar. Stichting Kempens Landschap viert dit jaar haar 25 jarig bestaan en heeft al die jaren de wind in de zeilen. De molen is ook een knipoog naar onze talrijke vrijwilligers die zich jaar in jaar uit inzetten voor onze organisatie. Denk maar aan de talrijke molenaars die onze molen doen draaien en malen”, vult Jan De Haes, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap, aan.

     

     

    Vanaf 13 augustus kan jong en oud weer verdwalen in het maisdoolhof - Copyright: Stichting Kempens Landschap

    10 000 bezoekers

    Het laatste maisdoolhof dat plaatsvond in het coronajaar van 2020 klokte af op zo’n 10 000 bezoekers. “Dat cijfer willen we zeker evenaren”, zegt Peter Gysbrechts, burgemeester van Putte. “We zijn blij dat het doolhof opnieuw kan plaatsvinden zonder enige restricties. Het is een plezier om vast te stellen dat het doolhof na al die jaren een vaste waarde is geworden in de zomermaanden. Heel wat bezoekers keren dan ook elke editie weer.”

     

    Dit jaar krijgen bezoekers ook een heerlijke appel van BelOrta aangeboden. De groente- en fruitcoöperatie die onder andere gevestigd is in Sint-Katelijne-Waver schenkt het fruit en steunt hiermee Stichting Kempens landschap. Glenn Philips van BelOrta: “Het maisdoolhof zet de land- en tuinbouw telkens op een originele manier in de kijker. Met BelOrta zetten we maar al te graag mee onze schouders onder zulke initiatieven. Onze appels bieden de bezoekers alvast enige verfrissing terwijl ze zich een weg naar de uitgang banen.”

     

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    Vanaf 13 augustus tem 31 augustus telkens tussen 11 uur en 18 uur (laatste vertrek om 17 uur). Gesloten op maandag, behalve op 15 augustus.

    Van 1 september tem 25 september, alleen in het weekend tussen 13 en 18 uur. (laatste vertrek om 17 uur)

    • 13-14-15 augustus: openingsweekend
    • 14 augustus: workshop The Djembe Boys
    • 21 & 28 augustus: DJ-optreden


    Waar:
    maisveld tussen de Peredreef en Heistseweg , Peredreef, 2580 Beerzel (bij Putte)

    Deelnameprijs:
    € 5 euro per persoon, kinderen tem 3 jaar gratis

    Website:
    https://www.kempenslandschap.be/nl/evenementen.

    Social media:
    www.facebook.com/KempensLandschap

    Meer info:
    info@kempenslandschap.be

    Organisatie:
    Het maisdoolhof is een samenwerking van Stichting Kempens Landschap, de Provincie Antwerpen en de gemeente Putte.

    Beleidsverantwoordelijken:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap

    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en covoorzitter van Stichting Kempens Landschap
    perscontact: Johny Geerinckx , M 0485 997 297






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!