NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • ONZE FRANK
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  31-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  En nog meer plezier: deze week kan je in de Boerderij van Lizette terecht voor allerlei circusvertier. Van 14u tot 16u30 is er een "open circuspiste" waar je onder begeleiding de kneepjes van het circusvak leert. Om 17u voert Yan de Antiheld zijn Zorro Material Circusact op, en vanaf 18u kan je mee komen barbecuen. En om de dag helemaal af te maken, draait DJ Fidel Gonzo sterke plaatjes vanaf 19u. Voor meer informatie en reserveringen (voor de barbecue) kan je hier terecht. Zien we je deze zaterdag?

  Ja en het was enorm succes zie de foto's maar.

  En er zijn nu drie soorten varkens de roze en de wol en de goudvarkens


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ


  Deze week dubbele pret, want: de eerste tomaten zitten in het pakket, én het is feest bij Lizette!

  Eindelijk zijn ze daar: de tomaten! Godfried van Wijngaardhof in Westmalle levert deze week voor alle pakketten sappige Romatomaten, die mooi blozen dankzij de zon waar we de laatste tijd van mogen genieten. Jolien maakte er voor ons de lekkerste gevulde tomaten mee, maar je kan er natuurlijk nog veel meer mee doen! We geven je donderdag wat extra tips..


  En nog meer plezier: deze week kan je in de Boerderij van Lizette terecht voor allerlei circusvertier. Van 14u tot 16u30 is er een "open circuspiste" waar je onder begeleiding de kneepjes van het circusvak leert. Om 17u voert Yan de Antiheld zijn Zorro Material Circusact op, en vanaf 18u kan je mee komen barbecuen. En om de dag helemaal af te maken, draait DJ Fidel Gonzo sterke plaatjes vanaf 19u. Voor meer informatie en reserveringen (voor de barbecue) kan je hier terecht. Zien we je deze zaterdag?


  De seizoensgroenten die je deze week in je grote pakket* kan verwachten zijn:

  • Courgette van de Stadsboerderij (veld in Wommelgem)
  • Romatomaten van Wijngaardhof in Westmalle
  • Boterbonen van Wijngaardhof in Westmalle
  • Ijspegeltjes van Wijngaardhof in Westmalle
  • Rucola van Wijngaardhof in Westmalle
  • Wortelen van De Wriemeling in Herent
  • Chioggiabieten van De Wriemeling in Herent


  In het grote, tweewekelijkse groentepakket van deze week zitten geen rucola, wortelen of ijspegeltjes, maar wel rode ui, radijsjes en basilicum van Wijngaardhof in Westmalle.

  In het kleine groentepakket* zit het volgende:

  • Courgette van de Stadsboerderij (veld in Wommelgem)
  • Romatomaten van Wijngaardhof in Westmalle
  • Rucola van Wijngaardhof in Westmalle
  • Eikenbladsla van Wijngaardhof in Westmalle
  • Boontjes van De Wriemeling in Herent

  In het kleine, tweewekelijkse groentepakket van deze week zitten geen eikenbladsla en geen rucola, maar wel rode ui en basilicum van Wijngaardhof in Westmalle.


  Voor de klanten die tweewekelijks bestellen: we leveren deze week de pakketten voor de even week (28 juli 2016 - week 30). Volgende week is het weer de beurt aan de klanten die intekenden op de oneven weken.


  Wie reeds coöperant is, kan zich voor een groentepakket in 2016 inschrijven via www.stadsboerderijantwerpen.be/groentenpakket-bestellen
  Wie nog geen coöperant is en graag een wekelijks of tweewekelijks groentepakket wil, kan instappen via www.stadsboerderijantwerpen.be/stap-je-mee-in en zich vervolgens inschrijven voor een groentepakket.


   

  *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK NIEUWS 2016
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wilrijkse jaarmarkt blaast 125 kaarsjes uit op 8 augustus
  Feestweekend vol optredens, wielerwedstrijden en andere activiteiten


  Wilrijk beleeft zijn 125e jaarmarkt op maandag 8 augustus. Het centrum van het ‘Geitendorp’ bruist dan van de activiteit met onder meer veemarkten, een wielerwedstrijd en heel wat optredens. Ook tijdens het voorafgaande weekend valt er heel wat te beleven op en rond de Bist.

   

  De jaarmarkt is het traditionele hoogtepunt op de Wilrijkse feestkalender. De feestelijkheden spreiden zich uit over het volledige weekend van 5 tot en met 8 augustus, met de jaarmarktdag op maandag 8 augustus als apotheose.

   

  125ste verjaardag met terugblik en Wilrijkse reuzen
  Wilrijk zet deze verjaardag in de schijnwerper met twee bijzondere activiteiten.

   

  Van vrijdag 5 tot en met maandag 8 augustus toont een openluchttentoonstelling op de Bist de geschiedenis van de Wilrijkse jaarmarkt. Bezoekers ontdekken er hoe het er een eeuw geleden aan toeging. De openluchttentoonstelling is gratis en doorlopend te bezichtigen.

   

  Op de ochtend van de jaarmarktdag (maandag 8 augustus) trekken vier Wilrijkse reuzen door de straten van het centrum. De reuzen Etienne, Hugo, Mieke en John bezoeken de verschillende attracties en vatten daarna post voor het districtshuis.

   

  Optredens en vuurwerk

  De jaarmarkt verwelkomt op zondag 7 augustus Lisa Del Bo en Coco Jr. (ex-The Dinky Toys), waarna het publiek zelf volop mag meezingen met ‘Swinging Bist’.

   

  Op maandag 8 augustus zorgen een reeks Vlaamse toppers voor ambiance op het podium. Margriet Hermans, Paul Severs en Wendy Van Wanten geven het beste van zichzelf. Daarna zorgen coverband Royal Funk Force en het traditionele jaarmarktvuurwerk voor het slotakkoord.

    

  Dernyfestival en dameskoers zoeven door Wilrijk

  Net zoals vorig jaar vindt het traditionele dernyfestival plaats op vrijdag 7 augustus. Vanaf 18.30uur bekampen wielertoppers uit binnen- en buitenland elkaar in een spectaculaire race van 100 kilometer achter dernymotoren. De affiche wordt aangevoerd door Thomas De Gendt, die tijdens de jongste Tour de France nog won op de Mont Ventoux. Ook Oliver Naesen, Iljo Keisse en Laurens Ten Dam komen naar Wilrijk

   

  Op 8 augustus beleeft de dameswielerwedstrijd haar tweede editie. Die wordt een thuiswedstrijd voor de Wilrijkse zussen Kelly, Demmy, Lenny en Jessy Druyts. Weerwerk komt er zeker van de Nederlandse toppers Chantal Blaak en Talitha de Jong. Het criterium start om 15 uur.

   

  Veemarkten

  De veemarkten blijven het kloppende hart van de jaarmarkt. Op maandagochtend, tussen 10 en 12 uur, wordt het centrum van Wilrijk bevolkt door honderden landbouwpaarden, runderen, geiten en tal van andere diersoorten. Vooral voor kinderen blijft de ontmoeting met deze dieren een onvergetelijke ervaring.

   

  Trottinettenkoers: nostalgie op twee wielen

  De Trottinettenkoers stamt uit de jaren 1930 en is dus een brok nostalgie. Ook dit jaar kunnen jong en oud het op maandagmiddag om 13 uur tegen elkaar opnemen op steps (trottinetten) op een gesloten parcours op de Bist, om een mooie prijs te winnen. Inschrijven voor dit gratis spektakel kan nu al op www.wilrijk.be, klik hier voor de rechtstreekse link.

   

  Tentoonstellingen

  Tijdens het jaarmarktweekend zijn er tal van tentoonstellingen in het centrum van Wilrijk van onder andere schildersverenigingen, aquariumhouders en oldtimerclubs. In het districtshuis kan u kennismaken met de zeven Wilrijkenaren die ooit deelnamen aan de Olympische Spelen.

   

  Ook in het districtshuis wordt werk getoond van Mariette Oeyen, die vorig jaar de wedstrijd van het Schildersateljee won. In cultuurcentrum De Kern exposeren de leden van de Sint-Lukasgilde een weekend lang hun mooiste werken.

   

  Praktisch

  • 125ste Wilrijkse jaarmarkt op maandag 8 augustus met onder meer kermis, veemarkten, trottinettenkoers, dameswielerwedstrijd, optredens en vuurwerk
  • voorafgaand feestweekend op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus met onder andere kermis, dernyfestival, rommelmarkten, tentoonstellingen en optredens
  • centrum Wilrijk (Bist, Kern, Heistraat, Jules Moretuslei en omgeving)
  • volledig programma en gratis inschrijven voor de trottinettenkoers op www.wilrijk.be, klik door naar jaarmarkt

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

  Red Star Run: lopen op hetzelfde parcours als bekende renners


  Op woensdag 3 augustus kunnen sportievelingen lopen tussen duizenden toeschouwers tijdens de Red Star Run 5K op het Eilandje. De Red Star Run is een loopwedstrijd in de buurt van het MAS tussen de verschillende onderdelen van het Na-Tour Derny Criterium door. De lopers volgen hetzelfde parcours als deze wielerwedstrijd.

  Tussen reeks twee en drie van het Na-Tour Derny Criterium kan iedereen op 3 augustus deelnemen aan de Red Star Run met start en aankomst op hetzelfde parcours als de Na-Tour Derny-vedetten.

  De Red Star Run start om 18.50 uur aan de Nieuwpoortkaai. Alle lopers verzamelen aan het MAS om 18.30 uur. Wie wil meelopen, kan enkel nog de dag zelf inschrijven aan het secretariaat aan het MAS vanaf 17 uur. Deelnemen kost 10 euro. Alle deelnemers krijgen bij inschrijving een exclusief Red Star Run T-shirt en bij aankomst een fris drankje.

  Programma Na-Tour Derny Criterium en Red Star Run op woensdag 3 augustus

  • 15.30 uur: voorstelling renners, gangmakers en sponsors podium MAS-plein
  • 16.15 uur: publiciteitskaravaan
  • 16.30 uur: eerste reeks Derny
  • 17.30 uur: start Lexpres BV’s en Velo Antwerpen
  • 18.15 uur: tweede reeks Derny
  • 18.50 uur: start Red Star Run 5K
  • 20.00 uur: derde en laatste reeks Derny
  • 20.45 uur: prijsuitreiking podium op plein voor het MAS

  Alle info staat ook online. Klik hier voor de rechtstreekse link naar het nieuwsbericht.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

  Riksjafietstochten in de stad voor Antwerpse rusthuisbewoners


  Vanaf augustus kunnen rusthuisbewoners van het district Antwerpen een fietstochtje maken met de riksja. Daarvoor nemen ze contact op met de mensen van de fietsblog Antwerpenize, die alles praktisch regelen. Dit project met de naam ‘Wind in de haren’ wordt opgestart met middelen van de burgerbegroting.

   

  Stijn Wens, de man achter de fietsblog Antwerpenize, haalde zijn inspiratie bij de Deen Ole Kassow. Vrijwilligers, familie of kennissen rijden door de stad met fietsen, waar telkens twee senioren in kunnen. Rusthuisbewoners hebben zo meer sociaal contact en participeren weer meer aan het leven in de stad.

   

  Eén van de twee fietsen voor het project ‘Wind in de haren’ wordt met middelen van de burgerbegroting* van het district Antwerpen aangekocht. Stijn en een kompaan van Antwerpenize.be vertrokken op 21 juli vanuit Kopenhagen naar Antwerpen met de twee splinternieuwe riksja’s.

   

  Op zondag 31 juli om 15 uur komen Stijn en zijn kompaan aan in woonzorgcentrum ’t Zand (Louis Paul Boonstraat 22, 2050 Antwerpen) waar ze feestelijk worden verwelkomd. Ook de pers is hierbij welkom.

   

  Vrijwilligers gezocht

  Daarna starten ze met de uitbouw van een vrijwilligerswerking. Ondertussen loopt het project ook in Noorwegen, Zwitserland, Duitsland, de Verenigde Staten en Spanje. Antwerpenize engageert zich om met deze fiets minstens 50 ritten te organiseren voor het einde van het jaar.

   

  Wie zelf af en toe (of eenmalig) tijd kan en wil vrijmaken voor een kort fietstochtje met twee senioren uit de buurt, kan mailen naar antwerpenize@wens.be of een berichtje sturen naar de Facebook-pagina.

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRANDWEER ANTWERPEN


  Brandweer Zone Antwerpen draagt ziekenwagendienst over aan andere hulporganisaties


  Brandweer Zone Antwerpen heeft beslist de activiteiten van de ziekenwagendienst vanaf uiterlijk 1 januari 2017 in samenspraak met de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid over te dragen aan andere hulporganisaties. Daardoor kunnen alle Antwerpenaars blijven rekenen op snelle en kwalitatieve hulpverlening.

   

  De Brandweer Zone Antwerpen wenst de activiteiten van de eigen ziekenwagendienst op de posten Zuid, Centrum en Linkeroever af te bouwen om zich meer te richten op haar kerntaken. In het verleden heeft de brandweer de uitbating van drie ziekenwagens binnen de stedelijke hulpverlening op zich genomen. Ondertussen zijn er echter veel andere professionele partijen actief in de ziekenwagenzorg en kan de brandweer deze activiteit overdragen aan een partner die meer gespecialiseerd is in deze activiteit.

   

  Na voorafgaande gesprekken met kandidaat-overnemers en de federaal gezondheidsinspecteur is de zone er van overtuigd dat de ziekenwagendienst van de Brandweer Zone Antwerpen overgenomen kan worden door andere ervaren en deskundige diensten. Zo blijft de dienstverlening voor dringende geneeskundige hulp aan de burgers in de stad Antwerpen en omgeving snel en kwalitatief hoogstaand binnen de strikte federale voorschriften. Om de overgang naar de nieuwe organisatie van de ziekenwagendienst vanaf begin 2017 vlot te laten verlopen, zal de Brandweer Zone Antwerpen helpen met de overdracht en de vlotte opstart van de nieuwe dienst.

   

  Personeelsleden van de Brandweer Zone Antwerpen die momenteel de ziekenwagen uitbaten, zijn allen brandweerlieden die ambulancier als specialisatie uitvoeren. Deze brandweerlieden voeren deze taak voor ongeveer een derde van hun totale werktijd uit. Het andere deel van de werktijd voeren zij reguliere brandweertaken uit. Deze personeelsleden zullen nu voor 100% worden ingezet binnen de reguliere brandweertaken.

   

  De Brandweer Zone Antwerpen is de brandweerdienst voor Antwerpen, Zwijndrecht en Wijnegem en levert brandweerzorg aan meer dan 600 000 inwoners in deze drie gemeenten en aan de haven van Antwerpen, de grootste industriële zone van België. De Brandweer Zone Antwerpen voert dagelijks gemiddeld meer dan 60 interventies uit.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN  26 | 07 | 2016

  Bouw fietsbrug over de Singel op F1 fietsostrade Antwerpen-Mechelen gestart
  In augustus slechts 1 rijstrook van de Singel beschikbaar

  In augustus plaatst aannemer Mols op de middenberm van de Singel de eerste steunpilaar voor een fietsbrug. De provincie Antwerpen, de Vlaamse overheid en de stad Antwerpen bouwen die brug om fietsers vlot en veilig de stad in en uit te loodsen. Tijdens de werken is er op de Singel, ter hoogte van het station Antwerpen-Berchem, in elke rijrichting slechts 1 rijstrook beschikbaar. Fietsers en voetgangers ervaren geen hinder.

  De toekomstige fietsbrug verbindt de Berchemse Posthofbrug met het nieuwe fietsparkeergebouw van het station Antwerpen-Berchem. Elke werkdag steken meer dan 5000 fietsers het kruispunt van de Antwerpse Singel en de Posthofbrug over. De nieuwe fietsbrug brengt fietsers veilig en snel over dat drukke kruispunt. Veilig, want ze kruisen geen ander verkeer, en snel, want de verkeerslichten vallen weg.

  “Met de fietsbrug maken we de binnenstad van Antwerpen via de F1 fietsostrade Antwerpen-Mechelen rechtstreeks bereikbaar”, ”
  licht Luk Lemmens, provinciaal gedeputeerde voor Mobiliteit toe. “Het provinciebestuur werkte hard aan de aanleg van die F1. Sinds vorig jaar fiets je in één rechte lijn van het station Antwerpen-Centraal tot aan het station Mechelen-Nekkerspoel.

  We investeren stevig in kwaliteitsvolle fietsinfrastructuur die het verschil maakt”, vult Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts aan. “Zo verleiden we meer mensen om ook in het woon-werkverkeer te kiezen voor de fiets. Met deze nieuwe fietsbrug garanderen we dat je met de fiets veilig, snel en comfortabel op je bestemming geraakt”.

  Schepen voor mobiliteit Koen Kennis: “De route van een fietser is slechts even comfortabel als het zwakste punt van de hele route. Daarom werken we deze legislatuur verschillende grote en kleine missing links weg. We zetten fors in op veilige en comfortabele fietsroutes.

  Singel ter hoogte van het station Antwerpen-Berchem - Copyright: Provincie Antwerpen

  Sinds voorjaar 2015 kunnen treinreizigers hun fiets comfortabel en veilig in het nieuwe fietsparkeergebouw bij het station Antwerpen-Berchem parkeren. Voor fietsers zal het station dankzij de nieuwe fietsbrug en fietsostrade bereikbaarder zijn dan ooit.

  Werken in verkeersluwe periode
  Ter hoogte van het station Antwerpen-Berchem is in augustus in elke rijrichting slechts één rijstrook beschikbaar op de Singel. De wegversmalling situeert zich tussen de kruispunten van de Singel met de Posthofbrug en met de Borsbeekbrug. Voor werken op de smalle middenberm van de Singel heeft aannemer Mols extra ruimte nodig. De wegversmalling is bewust gepland in de vakantiemaand augustus omdat er dan minder verkeer is. Fietsers en voetgangers ervaren geen hinder van deze werken. Als alles volgens planning verloopt, zijn alle rijstroken van de Singel vanaf 1 september opnieuw beschikbaar.

  Mooi voorbeeld van samenwerking
  De kosten voor de bouwwerken bedragen 3.319.677,50 EUR. De Vlaamse overheid en de provincie Antwerpen betalen elk 1.327.871 EUR. De stad Antwerpen legt het resterende bedrag van 663.935,50 EUR bij. De provincie Antwerpen deed het voorbereidende studiewerk en de NMBS coördineert nu de bouw van de fietsbrug.
  Via het EFRO-fonds ontvangt de provincie Antwerpen 907.740,67 EUR subsidies. De fietsbrug is namelijk belangrijk voor de regionale en economische ontwikkeling omdat ze meer mensen op de fiets zet voor functionele verplaatsingen. EFRO staat voor Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.


  Ter info voor de pers: Op 24 augustus 2016 om 14 uur nodigen gedeputeerde Luk Lemmens en minister Weyts u uit voor de eerste-steunpilaarplaatsing (ipv eerstesteenlegging). De officiële uitnodiging volgt half augustus.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  .

  Avondmarkt aan het Zilvermeer
  29 juli en 12 augustus, vanaf 17 uur , Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Mol

  Elk jaar organiseert het Zilvermeer een gezellige avondmarkt. Niets is zo fijn als shoppen bij zomerse temperaturen. Kuier lekker langs de verschillende kraampjes op vrijdag 29 juli en vrijdag 12 augustus vanaf 17 uur tot en met 21 uur.

  Heb je zin in een hapje of een drankje of wil je gewoon gezellig shoppen, het kan allemaal op onze avondmarkt. Je kan er verscheidene kledingkraampjes vinden, ook sierraden en allerlei (lederen) accessoires. Zoetebekken komen zeker ook aan hun trekken bij de wafel- en snoepkramen. Heb je een last-minute cadeau nodig? Geurkaarsen, sjaals, beeldjes en aardewerk vind je er allemaal. Vanaf 17 uur is de toegang tot het Zilvermeer voor iedereen gratis. Meer informatie vind je op www.zilvermeer.be.

  Gezellige drukte op de avondmarkt foto copy richt provincie antwerpen

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  29 juli en 12 augustus 2016, 17 uur - 21 uur

  Waar:
  Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, Mol

  Deelnameprijs:
  Gratis vanaf 17 uur

  Website:
  www.zilvermeer.be

  Social media:
  www.facebook.com/ZilvermeerMol
  www.twitter.com/ZilvermeerMol #avondmarkt
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Samen aan de slag:

  Hooien in augustus
  zaterdag 20 augustus 2016 van 13u30 tot 16u30 - provinciaal groendomein Rivierenhof (2100 Deurne / Antwerpen)

  Steek de handen uit de mouwen als vrijwilliger voor een (halve) dag

  Met maar liefst twaalf verschillende activiteiten kun je in dit jaar onder het motto ‘Samen aan de slag’ als occasioneel vrijwilliger in het Rivierenhof helpen bij het bouwen van dierenhuisjes, vlechten van wilgentakken tot speelse parkelementen, het oogsten van zaden, het planten van bloembollen, het beschermen van bomen, enz. Deze nieuwe ontwikkeling komt na tien jaar vrijwilligerswerking tegemoet aan de behoefte van parkgebruikers die iets willen doen voor het Rivierenhof maar zich niet op regelmatige basis kunnen engageren om mee te helpen op de Kinderboerderij of aan de slag te gaan als vrijwillig vuilprikker of rozentuingids.

   

  Augustus: oogstmaand!

  Het is weerom tijd om de hooilanden te maaien. Het maaisel moet worden bijeen gerijfd en afgevoerd. Met een riek in de hand is dat behoorlijk intensief. Het ambachtelijk, verzamelde maaisel wordt vervolgens gedroogd en in botten geperst: meteen goed als wintervoer voor de koeien op de Kinderboerderij.

   

  We vliegen er samen in op zaterdag 20 augustus 2016 van 13u30 tot 16u30.

  Afspraak aan het domeinwachtersgebouw Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne. Meedoen is gratis maar vooraf inschrijven is verplicht.

  Inschrijven kan vanaf 1 augustus 2016 bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

  Copyright: provincie Antwerpen

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  zaterdag 20 augustus 2016 van 13u30 tot 16u30.

  Waar:
  Provinciaal groendomein Rivierenhof, afspraak aan het domeinwachtersgebouw, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne.

  Deelname:
  Gratis! Vooraf inschrijven is verplicht.

  Inschrijven kan vanaf maandag 1 augustus 2016 bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

   

  Website:
  www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

  Social media:
  www.facebook.com > Rivierenhof


  Meer info:
  Domeinwachters T 03 360 52 18


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!