Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    31-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

    En nog meer plezier: deze week kan je in de Boerderij van Lizette terecht voor allerlei circusvertier. Van 14u tot 16u30 is er een "open circuspiste" waar je onder begeleiding de kneepjes van het circusvak leert. Om 17u voert Yan de Antiheld zijn Zorro Material Circusact op, en vanaf 18u kan je mee komen barbecuen. En om de dag helemaal af te maken, draait DJ Fidel Gonzo sterke plaatjes vanaf 19u. Voor meer informatie en reserveringen (voor de barbecue) kan je hier terecht. Zien we je deze zaterdag?

    Ja en het was enorm succes zie de foto's maar.

    En er zijn nu drie soorten varkens de roze en de wol en de goudvarkens






































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ


    Deze week dubbele pret, want: de eerste tomaten zitten in het pakket, én het is feest bij Lizette!

    Eindelijk zijn ze daar: de tomaten! Godfried van Wijngaardhof in Westmalle levert deze week voor alle pakketten sappige Romatomaten, die mooi blozen dankzij de zon waar we de laatste tijd van mogen genieten. Jolien maakte er voor ons de lekkerste gevulde tomaten mee, maar je kan er natuurlijk nog veel meer mee doen! We geven je donderdag wat extra tips..


    En nog meer plezier: deze week kan je in de Boerderij van Lizette terecht voor allerlei circusvertier. Van 14u tot 16u30 is er een "open circuspiste" waar je onder begeleiding de kneepjes van het circusvak leert. Om 17u voert Yan de Antiheld zijn Zorro Material Circusact op, en vanaf 18u kan je mee komen barbecuen. En om de dag helemaal af te maken, draait DJ Fidel Gonzo sterke plaatjes vanaf 19u. Voor meer informatie en reserveringen (voor de barbecue) kan je hier terecht. Zien we je deze zaterdag?


    De seizoensgroenten die je deze week in je grote pakket* kan verwachten zijn:

    • Courgette van de Stadsboerderij (veld in Wommelgem)
    • Romatomaten van Wijngaardhof in Westmalle
    • Boterbonen van Wijngaardhof in Westmalle
    • Ijspegeltjes van Wijngaardhof in Westmalle
    • Rucola van Wijngaardhof in Westmalle
    • Wortelen van De Wriemeling in Herent
    • Chioggiabieten van De Wriemeling in Herent


    In het grote, tweewekelijkse groentepakket van deze week zitten geen rucola, wortelen of ijspegeltjes, maar wel rode ui, radijsjes en basilicum van Wijngaardhof in Westmalle.

    In het kleine groentepakket* zit het volgende:

    • Courgette van de Stadsboerderij (veld in Wommelgem)
    • Romatomaten van Wijngaardhof in Westmalle
    • Rucola van Wijngaardhof in Westmalle
    • Eikenbladsla van Wijngaardhof in Westmalle
    • Boontjes van De Wriemeling in Herent

    In het kleine, tweewekelijkse groentepakket van deze week zitten geen eikenbladsla en geen rucola, maar wel rode ui en basilicum van Wijngaardhof in Westmalle.


    Voor de klanten die tweewekelijks bestellen: we leveren deze week de pakketten voor de even week (28 juli 2016 - week 30). Volgende week is het weer de beurt aan de klanten die intekenden op de oneven weken.


    Wie reeds coöperant is, kan zich voor een groentepakket in 2016 inschrijven via www.stadsboerderijantwerpen.be/groentenpakket-bestellen
    Wie nog geen coöperant is en graag een wekelijks of tweewekelijks groentepakket wil, kan instappen via www.stadsboerderijantwerpen.be/stap-je-mee-in en zich vervolgens inschrijven voor een groentepakket.


     

    *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK NIEUWS 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wilrijkse jaarmarkt blaast 125 kaarsjes uit op 8 augustus
    Feestweekend vol optredens, wielerwedstrijden en andere activiteiten


    Wilrijk beleeft zijn 125e jaarmarkt op maandag 8 augustus. Het centrum van het ‘Geitendorp’ bruist dan van de activiteit met onder meer veemarkten, een wielerwedstrijd en heel wat optredens. Ook tijdens het voorafgaande weekend valt er heel wat te beleven op en rond de Bist.

     

    De jaarmarkt is het traditionele hoogtepunt op de Wilrijkse feestkalender. De feestelijkheden spreiden zich uit over het volledige weekend van 5 tot en met 8 augustus, met de jaarmarktdag op maandag 8 augustus als apotheose.

     

    125ste verjaardag met terugblik en Wilrijkse reuzen
    Wilrijk zet deze verjaardag in de schijnwerper met twee bijzondere activiteiten.

     

    Van vrijdag 5 tot en met maandag 8 augustus toont een openluchttentoonstelling op de Bist de geschiedenis van de Wilrijkse jaarmarkt. Bezoekers ontdekken er hoe het er een eeuw geleden aan toeging. De openluchttentoonstelling is gratis en doorlopend te bezichtigen.

     

    Op de ochtend van de jaarmarktdag (maandag 8 augustus) trekken vier Wilrijkse reuzen door de straten van het centrum. De reuzen Etienne, Hugo, Mieke en John bezoeken de verschillende attracties en vatten daarna post voor het districtshuis.

     

    Optredens en vuurwerk

    De jaarmarkt verwelkomt op zondag 7 augustus Lisa Del Bo en Coco Jr. (ex-The Dinky Toys), waarna het publiek zelf volop mag meezingen met ‘Swinging Bist’.

     

    Op maandag 8 augustus zorgen een reeks Vlaamse toppers voor ambiance op het podium. Margriet Hermans, Paul Severs en Wendy Van Wanten geven het beste van zichzelf. Daarna zorgen coverband Royal Funk Force en het traditionele jaarmarktvuurwerk voor het slotakkoord.

      

    Dernyfestival en dameskoers zoeven door Wilrijk

    Net zoals vorig jaar vindt het traditionele dernyfestival plaats op vrijdag 7 augustus. Vanaf 18.30uur bekampen wielertoppers uit binnen- en buitenland elkaar in een spectaculaire race van 100 kilometer achter dernymotoren. De affiche wordt aangevoerd door Thomas De Gendt, die tijdens de jongste Tour de France nog won op de Mont Ventoux. Ook Oliver Naesen, Iljo Keisse en Laurens Ten Dam komen naar Wilrijk

     

    Op 8 augustus beleeft de dameswielerwedstrijd haar tweede editie. Die wordt een thuiswedstrijd voor de Wilrijkse zussen Kelly, Demmy, Lenny en Jessy Druyts. Weerwerk komt er zeker van de Nederlandse toppers Chantal Blaak en Talitha de Jong. Het criterium start om 15 uur.

     

    Veemarkten

    De veemarkten blijven het kloppende hart van de jaarmarkt. Op maandagochtend, tussen 10 en 12 uur, wordt het centrum van Wilrijk bevolkt door honderden landbouwpaarden, runderen, geiten en tal van andere diersoorten. Vooral voor kinderen blijft de ontmoeting met deze dieren een onvergetelijke ervaring.

     

    Trottinettenkoers: nostalgie op twee wielen

    De Trottinettenkoers stamt uit de jaren 1930 en is dus een brok nostalgie. Ook dit jaar kunnen jong en oud het op maandagmiddag om 13 uur tegen elkaar opnemen op steps (trottinetten) op een gesloten parcours op de Bist, om een mooie prijs te winnen. Inschrijven voor dit gratis spektakel kan nu al op www.wilrijk.be, klik hier voor de rechtstreekse link.

     

    Tentoonstellingen

    Tijdens het jaarmarktweekend zijn er tal van tentoonstellingen in het centrum van Wilrijk van onder andere schildersverenigingen, aquariumhouders en oldtimerclubs. In het districtshuis kan u kennismaken met de zeven Wilrijkenaren die ooit deelnamen aan de Olympische Spelen.

     

    Ook in het districtshuis wordt werk getoond van Mariette Oeyen, die vorig jaar de wedstrijd van het Schildersateljee won. In cultuurcentrum De Kern exposeren de leden van de Sint-Lukasgilde een weekend lang hun mooiste werken.

     

    Praktisch

    • 125ste Wilrijkse jaarmarkt op maandag 8 augustus met onder meer kermis, veemarkten, trottinettenkoers, dameswielerwedstrijd, optredens en vuurwerk
    • voorafgaand feestweekend op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus met onder andere kermis, dernyfestival, rommelmarkten, tentoonstellingen en optredens
    • centrum Wilrijk (Bist, Kern, Heistraat, Jules Moretuslei en omgeving)
    • volledig programma en gratis inschrijven voor de trottinettenkoers op www.wilrijk.be, klik door naar jaarmarkt

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

    Red Star Run: lopen op hetzelfde parcours als bekende renners


    Op woensdag 3 augustus kunnen sportievelingen lopen tussen duizenden toeschouwers tijdens de Red Star Run 5K op het Eilandje. De Red Star Run is een loopwedstrijd in de buurt van het MAS tussen de verschillende onderdelen van het Na-Tour Derny Criterium door. De lopers volgen hetzelfde parcours als deze wielerwedstrijd.

    Tussen reeks twee en drie van het Na-Tour Derny Criterium kan iedereen op 3 augustus deelnemen aan de Red Star Run met start en aankomst op hetzelfde parcours als de Na-Tour Derny-vedetten.

    De Red Star Run start om 18.50 uur aan de Nieuwpoortkaai. Alle lopers verzamelen aan het MAS om 18.30 uur. Wie wil meelopen, kan enkel nog de dag zelf inschrijven aan het secretariaat aan het MAS vanaf 17 uur. Deelnemen kost 10 euro. Alle deelnemers krijgen bij inschrijving een exclusief Red Star Run T-shirt en bij aankomst een fris drankje.

    Programma Na-Tour Derny Criterium en Red Star Run op woensdag 3 augustus

    • 15.30 uur: voorstelling renners, gangmakers en sponsors podium MAS-plein
    • 16.15 uur: publiciteitskaravaan
    • 16.30 uur: eerste reeks Derny
    • 17.30 uur: start Lexpres BV’s en Velo Antwerpen
    • 18.15 uur: tweede reeks Derny
    • 18.50 uur: start Red Star Run 5K
    • 20.00 uur: derde en laatste reeks Derny
    • 20.45 uur: prijsuitreiking podium op plein voor het MAS

    Alle info staat ook online. Klik hier voor de rechtstreekse link naar het nieuwsbericht.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

    Riksjafietstochten in de stad voor Antwerpse rusthuisbewoners


    Vanaf augustus kunnen rusthuisbewoners van het district Antwerpen een fietstochtje maken met de riksja. Daarvoor nemen ze contact op met de mensen van de fietsblog Antwerpenize, die alles praktisch regelen. Dit project met de naam ‘Wind in de haren’ wordt opgestart met middelen van de burgerbegroting.

     

    Stijn Wens, de man achter de fietsblog Antwerpenize, haalde zijn inspiratie bij de Deen Ole Kassow. Vrijwilligers, familie of kennissen rijden door de stad met fietsen, waar telkens twee senioren in kunnen. Rusthuisbewoners hebben zo meer sociaal contact en participeren weer meer aan het leven in de stad.

     

    Eén van de twee fietsen voor het project ‘Wind in de haren’ wordt met middelen van de burgerbegroting* van het district Antwerpen aangekocht. Stijn en een kompaan van Antwerpenize.be vertrokken op 21 juli vanuit Kopenhagen naar Antwerpen met de twee splinternieuwe riksja’s.

     

    Op zondag 31 juli om 15 uur komen Stijn en zijn kompaan aan in woonzorgcentrum ’t Zand (Louis Paul Boonstraat 22, 2050 Antwerpen) waar ze feestelijk worden verwelkomd. Ook de pers is hierbij welkom.

     

    Vrijwilligers gezocht

    Daarna starten ze met de uitbouw van een vrijwilligerswerking. Ondertussen loopt het project ook in Noorwegen, Zwitserland, Duitsland, de Verenigde Staten en Spanje. Antwerpenize engageert zich om met deze fiets minstens 50 ritten te organiseren voor het einde van het jaar.

     

    Wie zelf af en toe (of eenmalig) tijd kan en wil vrijmaken voor een kort fietstochtje met twee senioren uit de buurt, kan mailen naar antwerpenize@wens.be of een berichtje sturen naar de Facebook-pagina.

     

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRANDWEER ANTWERPEN


    Brandweer Zone Antwerpen draagt ziekenwagendienst over aan andere hulporganisaties


    Brandweer Zone Antwerpen heeft beslist de activiteiten van de ziekenwagendienst vanaf uiterlijk 1 januari 2017 in samenspraak met de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid over te dragen aan andere hulporganisaties. Daardoor kunnen alle Antwerpenaars blijven rekenen op snelle en kwalitatieve hulpverlening.

     

    De Brandweer Zone Antwerpen wenst de activiteiten van de eigen ziekenwagendienst op de posten Zuid, Centrum en Linkeroever af te bouwen om zich meer te richten op haar kerntaken. In het verleden heeft de brandweer de uitbating van drie ziekenwagens binnen de stedelijke hulpverlening op zich genomen. Ondertussen zijn er echter veel andere professionele partijen actief in de ziekenwagenzorg en kan de brandweer deze activiteit overdragen aan een partner die meer gespecialiseerd is in deze activiteit.

     

    Na voorafgaande gesprekken met kandidaat-overnemers en de federaal gezondheidsinspecteur is de zone er van overtuigd dat de ziekenwagendienst van de Brandweer Zone Antwerpen overgenomen kan worden door andere ervaren en deskundige diensten. Zo blijft de dienstverlening voor dringende geneeskundige hulp aan de burgers in de stad Antwerpen en omgeving snel en kwalitatief hoogstaand binnen de strikte federale voorschriften. Om de overgang naar de nieuwe organisatie van de ziekenwagendienst vanaf begin 2017 vlot te laten verlopen, zal de Brandweer Zone Antwerpen helpen met de overdracht en de vlotte opstart van de nieuwe dienst.

     

    Personeelsleden van de Brandweer Zone Antwerpen die momenteel de ziekenwagen uitbaten, zijn allen brandweerlieden die ambulancier als specialisatie uitvoeren. Deze brandweerlieden voeren deze taak voor ongeveer een derde van hun totale werktijd uit. Het andere deel van de werktijd voeren zij reguliere brandweertaken uit. Deze personeelsleden zullen nu voor 100% worden ingezet binnen de reguliere brandweertaken.

     

    De Brandweer Zone Antwerpen is de brandweerdienst voor Antwerpen, Zwijndrecht en Wijnegem en levert brandweerzorg aan meer dan 600 000 inwoners in deze drie gemeenten en aan de haven van Antwerpen, de grootste industriële zone van België. De Brandweer Zone Antwerpen voert dagelijks gemiddeld meer dan 60 interventies uit.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN



    26 | 07 | 2016

    Bouw fietsbrug over de Singel op F1 fietsostrade Antwerpen-Mechelen gestart
    In augustus slechts 1 rijstrook van de Singel beschikbaar

    In augustus plaatst aannemer Mols op de middenberm van de Singel de eerste steunpilaar voor een fietsbrug. De provincie Antwerpen, de Vlaamse overheid en de stad Antwerpen bouwen die brug om fietsers vlot en veilig de stad in en uit te loodsen. Tijdens de werken is er op de Singel, ter hoogte van het station Antwerpen-Berchem, in elke rijrichting slechts 1 rijstrook beschikbaar. Fietsers en voetgangers ervaren geen hinder.

    De toekomstige fietsbrug verbindt de Berchemse Posthofbrug met het nieuwe fietsparkeergebouw van het station Antwerpen-Berchem. Elke werkdag steken meer dan 5000 fietsers het kruispunt van de Antwerpse Singel en de Posthofbrug over. De nieuwe fietsbrug brengt fietsers veilig en snel over dat drukke kruispunt. Veilig, want ze kruisen geen ander verkeer, en snel, want de verkeerslichten vallen weg.

    “Met de fietsbrug maken we de binnenstad van Antwerpen via de F1 fietsostrade Antwerpen-Mechelen rechtstreeks bereikbaar”, ”
    licht Luk Lemmens, provinciaal gedeputeerde voor Mobiliteit toe. “Het provinciebestuur werkte hard aan de aanleg van die F1. Sinds vorig jaar fiets je in één rechte lijn van het station Antwerpen-Centraal tot aan het station Mechelen-Nekkerspoel.

    We investeren stevig in kwaliteitsvolle fietsinfrastructuur die het verschil maakt”, vult Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts aan. “Zo verleiden we meer mensen om ook in het woon-werkverkeer te kiezen voor de fiets. Met deze nieuwe fietsbrug garanderen we dat je met de fiets veilig, snel en comfortabel op je bestemming geraakt”.

    Schepen voor mobiliteit Koen Kennis: “De route van een fietser is slechts even comfortabel als het zwakste punt van de hele route. Daarom werken we deze legislatuur verschillende grote en kleine missing links weg. We zetten fors in op veilige en comfortabele fietsroutes.

    Singel ter hoogte van het station Antwerpen-Berchem - Copyright: Provincie Antwerpen

    Sinds voorjaar 2015 kunnen treinreizigers hun fiets comfortabel en veilig in het nieuwe fietsparkeergebouw bij het station Antwerpen-Berchem parkeren. Voor fietsers zal het station dankzij de nieuwe fietsbrug en fietsostrade bereikbaarder zijn dan ooit.

    Werken in verkeersluwe periode
    Ter hoogte van het station Antwerpen-Berchem is in augustus in elke rijrichting slechts één rijstrook beschikbaar op de Singel. De wegversmalling situeert zich tussen de kruispunten van de Singel met de Posthofbrug en met de Borsbeekbrug. Voor werken op de smalle middenberm van de Singel heeft aannemer Mols extra ruimte nodig. De wegversmalling is bewust gepland in de vakantiemaand augustus omdat er dan minder verkeer is. Fietsers en voetgangers ervaren geen hinder van deze werken. Als alles volgens planning verloopt, zijn alle rijstroken van de Singel vanaf 1 september opnieuw beschikbaar.

    Mooi voorbeeld van samenwerking
    De kosten voor de bouwwerken bedragen 3.319.677,50 EUR. De Vlaamse overheid en de provincie Antwerpen betalen elk 1.327.871 EUR. De stad Antwerpen legt het resterende bedrag van 663.935,50 EUR bij. De provincie Antwerpen deed het voorbereidende studiewerk en de NMBS coördineert nu de bouw van de fietsbrug.
    Via het EFRO-fonds ontvangt de provincie Antwerpen 907.740,67 EUR subsidies. De fietsbrug is namelijk belangrijk voor de regionale en economische ontwikkeling omdat ze meer mensen op de fiets zet voor functionele verplaatsingen. EFRO staat voor Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.


    Ter info voor de pers: Op 24 augustus 2016 om 14 uur nodigen gedeputeerde Luk Lemmens en minister Weyts u uit voor de eerste-steunpilaarplaatsing (ipv eerstesteenlegging). De officiële uitnodiging volgt half augustus.














    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    .

    Avondmarkt aan het Zilvermeer
    29 juli en 12 augustus, vanaf 17 uur , Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Mol

    Elk jaar organiseert het Zilvermeer een gezellige avondmarkt. Niets is zo fijn als shoppen bij zomerse temperaturen. Kuier lekker langs de verschillende kraampjes op vrijdag 29 juli en vrijdag 12 augustus vanaf 17 uur tot en met 21 uur.

    Heb je zin in een hapje of een drankje of wil je gewoon gezellig shoppen, het kan allemaal op onze avondmarkt. Je kan er verscheidene kledingkraampjes vinden, ook sierraden en allerlei (lederen) accessoires. Zoetebekken komen zeker ook aan hun trekken bij de wafel- en snoepkramen. Heb je een last-minute cadeau nodig? Geurkaarsen, sjaals, beeldjes en aardewerk vind je er allemaal. Vanaf 17 uur is de toegang tot het Zilvermeer voor iedereen gratis. Meer informatie vind je op www.zilvermeer.be.

    Gezellige drukte op de avondmarkt foto copy richt provincie antwerpen

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    29 juli en 12 augustus 2016, 17 uur - 21 uur

    Waar:
    Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, Mol

    Deelnameprijs:
    Gratis vanaf 17 uur

    Website:
    www.zilvermeer.be

    Social media:
    www.facebook.com/ZilvermeerMol
    www.twitter.com/ZilvermeerMol #avondmarkt








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Samen aan de slag:

    Hooien in augustus
    zaterdag 20 augustus 2016 van 13u30 tot 16u30 - provinciaal groendomein Rivierenhof (2100 Deurne / Antwerpen)

    Steek de handen uit de mouwen als vrijwilliger voor een (halve) dag

    Met maar liefst twaalf verschillende activiteiten kun je in dit jaar onder het motto ‘Samen aan de slag’ als occasioneel vrijwilliger in het Rivierenhof helpen bij het bouwen van dierenhuisjes, vlechten van wilgentakken tot speelse parkelementen, het oogsten van zaden, het planten van bloembollen, het beschermen van bomen, enz. Deze nieuwe ontwikkeling komt na tien jaar vrijwilligerswerking tegemoet aan de behoefte van parkgebruikers die iets willen doen voor het Rivierenhof maar zich niet op regelmatige basis kunnen engageren om mee te helpen op de Kinderboerderij of aan de slag te gaan als vrijwillig vuilprikker of rozentuingids.

     

    Augustus: oogstmaand!

    Het is weerom tijd om de hooilanden te maaien. Het maaisel moet worden bijeen gerijfd en afgevoerd. Met een riek in de hand is dat behoorlijk intensief. Het ambachtelijk, verzamelde maaisel wordt vervolgens gedroogd en in botten geperst: meteen goed als wintervoer voor de koeien op de Kinderboerderij.

     

    We vliegen er samen in op zaterdag 20 augustus 2016 van 13u30 tot 16u30.

    Afspraak aan het domeinwachtersgebouw Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne. Meedoen is gratis maar vooraf inschrijven is verplicht.

    Inschrijven kan vanaf 1 augustus 2016 bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

    Copyright: provincie Antwerpen

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    zaterdag 20 augustus 2016 van 13u30 tot 16u30.

    Waar:
    Provinciaal groendomein Rivierenhof, afspraak aan het domeinwachtersgebouw, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne.

    Deelname:
    Gratis! Vooraf inschrijven is verplicht.

    Inschrijven kan vanaf maandag 1 augustus 2016 bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

     

    Website:
    www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

    Social media:
    www.facebook.com > Rivierenhof


    Meer info:
    Domeinwachters T 03 360 52 18






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

    21 Juli viering stadspark stond in het teken van vrede maar dit lijkt een utopie te zijn door het aanhoudend geweld in de wereld de terroristische aanslagen hier bij ons en in Frankrijk en problemen in Turkey het vluchtelinge probleem in Europa en ons landje toch mogen we de moed niet opgeven en zeker geen angst laten blijken en gewoon blijven voortdoen met naar buiten te komen  de regering heeft   fase 3 uitgroepen en zal er alles aandoen om ons te beschermen zo ook ons stadsbestuur van Antwerpen heeft veiligheids maatregels al getroffen, de bloemenkransen in Antwerpen werden aan het standbeeld Koning Albert 1 monument der gesneuvelden 1914-1918 en 1940-1945  en Leopold plaats  het standbeeld van Leopold 1 de eerste koning der Belgen van 1831-1865 gelegd.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.














    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

    Schepen voor sport Ludo Van Campenhout opende het sportopia park spoor noord en ging enkele attracties uitproberen.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    19_JULI_2016

    INGA VERHAERT

    Algemene bevoegdheden:
    Onderwijs
    Jeugd
    Communicatie
    Energie
    ICT


    Specifieke bevoegdheden:
    Arboretum Kalmthout
    Mobiliteitsvisie Noorderkempen
    Covoorzitter Kempens Landschap

    PROVICIE PIONIERT MET NIEUWE FORMULE GROEPSAANKOOP

    NOG MAAR 1X INSCHRIJVEN AUTOMATISCH VERZEKERD VAN VOORDELIG ENERGIECONTRACT


    De Provincie Antwerpen lanceert de toekomst van de groepsaankopen groene stroom. Op vraag van heel wat deelnemers automatiseert ze het inschrijvingssysteem. Wie zich nu inschrijft voor de groepsaankoop krijgt de volgende jaren vanzelf het winnende bod toegestuurd. Zo vermijdt de provincie dat je uit vergetelheid eindigt met een te duur verlengingscontract.  De Provincie Antwerpen vervult hiermee opnieuw een pioniersrol, nadat ze eerder in 2010 de groepsaankopen in de markt zette.

     

    De inschrijvingen voor de  succesvolle groepsaankoop groene stroom van de Provincie Antwerpen zijn weer gestart. Een van de grote troeven is het feit dat deelnemers volledig 'ontzorgd' worden. Ze moeten zich enkel inschrijven en de veiling afwachten. Als ze het bod van de winnende leverancier accepteren zorgt de provincie voor hun overstap. Na 6 edities en 287.000 deelnemers gaat de Provincie Antwerpen als eerste nog verder in die dienstverlening. Met de nieuwe formule schrijven deelnemers zich nu nog 1 keer in en zijn vanaf dan verzekerd van een voordelig contract.

     

    63% gezinnen zit in top 10 duurste energiecontract

    Inga Verhaert, initiatiefneemster van de groepsaankopen: "Maar liefst 63% van de Vlaamse gezinnen heeft vandaag nog een contract lopen voor de 10 duurste energieproducten op de markt. Dat is een enorme groep mensen. We willen ook deze mensen bereiken en aan een goedkoop energiecontract helpen. Bovendien merkten we dat heel wat groepsaankopers zich bij een volgende editie opnieuw vergaten in te schrijven. En zo eindigen ze wel eens met een duurder verlengingscontract, zonder het te beseffen. Daarom gaan we nu nog een stap verder in onze dienstverlening. Je energiefactuur hou je best minstens een keer per jaar kritisch tegen het licht. Dat is zoals een tandartsbezoek. Een keer per jaar moet je gaan. Vergeet je dat, krijg je tegenwoordig bij het volgende tandartsbezoek een gepeperde rekening. Met de energiefactuur kan het net zo lopen. Daarom gaan we je tarief voortaan elk jaar automatisch controleren. Een verzekering tegen vergeetachtigheid en te hoge facturen zeg maar. "

     

    Inschrijven voor de 7e groepsaankoop kan via www.samengaanwegroener.be tot en met 11 oktober 2016.

     

    Inga Verhaert: "Het succes van de vorige edities heeft het ruimschoots bewezen. De groepsaankopen werken! Hoe groter de groep mensen die zich verenigen in de groepsaankoop, hoe groter de kortingen die we kunnen bedingen. In de voorbije jaren hebben 287.000 mensen heel wat geld bespaard. En wie weet, zal de groep met deze extra service de komende jaren nóg sterker groeien. Portemonnee en milieu zullen er wel bij varen."

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:
    www.samengaanwegroener.be

























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

    Wat zit er deze week in je pakket?
    20 juli (week 29)


    Nationale feestdag deze week, en dus leveren we een dagje vroeger. Je kan je pakket al op woensdag gaan ophalen in je trefpunt, en zo op je vrije dag lekker koken met groenten recht van 't veld!

    Deze week zal je je pakket al van ver kunnen ruiken, want er zit heerlijke basilicum in, van Wijngaardhof in Westmalle. De bussel in je pakket is zo groot, dat je er met gemak een aantal keer pesto mee kan maken, en er dan nóg van kan genieten. We geven je daarom woensdag extra tips mee over hoe je de basilicum kan verwerken, en ook bewaren. Verder zal je ook een prachtige venkelknol mét loof vinden, die je kan gebruiken in het recept dat Jolien voor ons schreef: venkel-komkommertorentjes met granaatappelpitjes, besprenkeld met een look-gember-citroendressing. We zetten het recept morgen online!
    Verder kan je deze week ook nog kersen kopen: zowel de Bigarreau- als de Kordiakersen zijn beschikbaar, en wel in onze webshop via deze link, voor levering deze woensdag! Ze zijn nog te bestellen tot 20u vanavond maandag 18 juli, dus haast je naar de webshop!


    De seizoensgroenten (en uitzonderlijk fruit!) die je deze week in je grote pakket* kan verwachten zijn:

    - Venkel van De Voldoening in Wachtebeke
    - Ijsbergsla of andijvie van De Voldoening in Wachetebeke
    - Rode ui van De Wriemeling in Herent
    - Koolraap van De Wriemeling in Herent
    - Wortelen van De Wriemeling in Herent
    - Warmoes van Wijngaardhof in Westmalle
    - Basilicum van Wijngaardhof in Westmalle

    In het grote, tweewekelijkse groentepakket van deze week zitten geen koolraap, wortelen, andijvie of ijsbergsla, maar wel patisson en courgette van De Wriemeling en Kordiakersen van Gilissen in Riemst.

    In het kleine groentepakket* zit het volgende:
    - Venkel van De Voldoening in Wachtebeke
    - Warmoes van Wijngaardhof in Westmalle
    - Basilicum van Wijngaardhof in Westmalle
    - Ijspegeltjes van Wijngaardhof in Westmalle
    - Koolraap van De Wriemeling in Herent

    In het kleine, tweewekelijkse groentepakket van deze week zitten geen koolraap en geen warmoes, maar wel courgette van De Wriemeling en Kordiakersen van Gilissen in Riemst.


    Voor de klanten die tweewekelijks bestellen: we leveren deze week de pakketten voor de oneven week (20 juli 2016 - week 29). Volgende week is het weer de beurt aan de klanten die intekenden op de even weken.

    Wie reeds coöperant is, kan zich voor een groentepakket in 2016 inschrijven via www.stadsboerderijantwerpen.be/groentenpakket-bestellen
    Wie nog geen coöperant is en graag een wekelijks of tweewekelijks groentepakket wil, kan instappen via www.stadsboerderijantwerpen.be/stap-je-mee-in en zich vervolgens inschrijven voor een groentepakket.

     

    *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.



     

    www.stadsboerderijantwerpen.be









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18 |07 | 15

    Bereikbaarheid stadsdiensten op 21 en 22 juli

     

    Op feestdag donderdag 21 juli (Nationale feestdag) en brugdag vrijdag 22 juli geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten en OCMW. Op feestdagen zijn de meeste diensten van de stad Antwerpen gesloten. Tijdens brugdagen zijn een aantal diensten geopend. Een brugdag is een verlofdag die aansluit op een bestaande feestdag.

     

    Zo zijn bv. de bibliotheken, de stadswinkel,overdekte zwembaden, sportinstellingen en het Maagdenhuismuseum op 22 juli geopend. De stedelijke musea, openluchtzwembad De Molen en zwemvijver Boekenberg zijn zelfs open op zowel 21 als 22 juli. Ook de bezoekerscentra van Visit zijn die twee dagen open.

     

    Op www.antwerpen.bestaan de openingsuren vermeld per dienst op de webpagina van de dienst zelf. Burgers zoeken het best van tevoren op de website op of de locatie die ze willen bezoeken al dan niet geopend is of dat er aangepaste openingsuren gelden.

     

    Geen afvalophaling omwille van feestdagen

    Op woensdagavond 20 en donderdag 21 juli overdag wijzigt de afvalophaling. Antwerpenaars uit die ophaalzone mogen uitzonderlijk hun huisvuil aanbieden tussen donderdagavond 20 uur en vrijdagmorgen 7 uur. Het afval wordt dan vrijdag opgehaald. Bij twijfel kijken Antwerpenaars het best hun ophaalkalender goed na. U vindt de kalender ook op www.antwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link. Op 21 juli zijn de containerparken gesloten.

     

    Wie twijfelt, kan het stedelijk contactcenter bellen voor meer informatie, op het telefoonnummer 03 22 11 333. Op woensdag 20 juli en vrijdag 22 juli is het stedelijk contactcenter geopend van 9 tot 17 uur. Op donderdag 21 juli is het stedelijk contactcenter gesloten.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    18 | 07 | 2016

    Provincie Antwerpen leert 70.000 kinderen zich veilig bewegen in het verkeer
    10op10 zet zich in voor een evenwichtige verkeerseducatie

    Al sinds 2001 organiseert de provincie Antwerpen het 10op10-project, een initiatief om een evenwichtige verkeerseducatie uit te bouwen in basisscholen. Naast een begeleidingsproject op maat voor elke school, kent 10op10 ook deellabels toe voor de verkeerseducatie van de scholen. Dankzij dit initiatief genoten maar liefst 70.000 kinderen dit jaar van een evenwichtige verkeerseducatie. 247 scholen van het basisonderwijs namen deel aan het 10op10-project.

    “Jong geleerd is oud gedaan, daarom ondersteunt de provincie Antwerpen met het 10op10-project de actieve verkeerswerking op school. Geen passieve aanpak, maar praktijklessen verkeer op de speelplaats en achteraf ook op straat. Want leren is doen! Voor een goede verkeerseducatie volstaat de theorie niet, er zijn praktijklessen op de speelplaats en in de schoolomgeving nodig.”, zegt gedeputeerde Luk Lemmens. Een persoonlijke begeleiding, bruikbare lesfiches, vormingen op maat, een mascotte die verkeersacties mee ondersteunt, … Dit zijn maar enkele van de 10op10-producten die het project kleur geven. Voor verkeersveilige initiatieven van scholen en gemeenten, kende de provincie Antwerpen daar bovenop ook €76.767 aan subsidies toe, bijvoorbeeld voor de aankoop van fluovestjes of lesmateriaal.

    De provincie Antwerpen draagt via het 10op10-project bij aan slimme kinderen, een veilige schoolomgeving en een hoge ouderbetrokkenheid. De samenwerking tussen leerkrachten, gemeenten en lokale politie draagt bij tot een succesvolle actie. Maar liefst 141 leerkrachten namen deel aan de gratis 10op10-vorming. Met meer dan 8.000 downloads zijn de handige lesfiches een populair product. Mascotte Milo bracht 165 bezoeken aan verschillende scholen. 10op10 kan tevreden terugblikken op een verkeerseducatief schooljaar 2015-2016.

    10op10 leert 70.000 kinderen zichzelf bewegen in het verkeer - copyright: provincie Antwerpen

    Ook volgend schooljaar 10op10 weer in de praktijk

    Ook volgend schooljaar zet de provincie Antwerpen haar 10op10-team opnieuw in om een evenwichtige verkeerseducatie uit te bouwen. Scholen die willen deelnemen aan het project kunnen zich inschrijven op www.provincieantwerpen.be.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het fretje
    Deze fret was gevonden in hobokense industie en tot me gebracht door vrienden die daar een zaak hebben een foto gemaakt en uitgehangen op het politie bureel en op facebook geplaatst toch geen reactie zal weer een dier uitgezet zijn om vakantie?
    Contact opgenomen met de Nederlandse fretten liga deze zijn hem komen ophalen met de belofte zijn verloop mede te delen en kijk nu.
    Hier een berichtje vanuit Nederland van de geëmigreerde fret Georges. Het gaat prima met Georges. Hij heeft in Nederland een heerlijk nieuw mandje gevonden, waar hij meer dan zeer gewenst is. Momenteel is hij met deze mensen op vakantie en ik ontvang regelmatig foto's van hoe heerlijk Georges het heeft. Hij wordt heel erg verwend; hij mag mee wandelen, als hij moe is wordt hij gedragen, hij mag mee op de boot en dan maakt hij een lange neus naar mij dat hij dat lekker wel heeft en ik maar hard werken in de opvang, Dit is een grapje hoor. Ik gun het Georges heel erg en ben super blij dat hij het zo getroffen heeft.









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Bosgroepen en Regionale Landschappen

    provincie Antwerpen

    14 | 07 | 2016

    Vakantie in eigen provincie: geniet van 33 nieuwe speelplekken in het groen & 81.500 extra bomen en struiken
    Inspanningen van Regionale Landschappen en Bosgroepen zorgen voor meer zomers natuurgenot

    Nu de vakantie goed is ingezet, met af en toe wat zonneschijn, is het heerlijk vertoeven in de natuur van de provincie Antwerpen. Dankzij inspanningen in 2015 van maar liefst 300 vrijwillige en professionele medewerkers van de Bosgroepen en Regionale Landschappen bieden onze landschappen deze zomer nog meer mooie plekjes waar het fijn spelen en wandelen is.

    Regionale Landschappenwerken aan duurzame natuur- en landschapszorg in overleg met alle gebruikers van de open ruimte binnen hun regio.

    Bosgroepenzijn vrijwillige samenwerkingsverbanden van boseigenaars die samen werken aan een duurzaam bosbeheer binnen hun werkingsgebied.

     

    81.500 nieuwe bomen en struiken zorgen voor extra verkoeling en kleur

    De Regionale landschappen en Bosgroepen zorgden in 2015 voor aanleg of herstel van:

    • bijna 4 km hagen en heggen
    • 4600 m² houtkanten
    • 654 geknotte wilgen
    • 323 hoogstamfruitbomen
    • 300 solitaire bomen
    • 198 dreefbomen
    • 66 ha herbebossing (dat zijn 130 voetbalvelden!)
    • 15 km ecologische bosranden
    • 400 ha beter beheerd bos

    Nieuwe speelplekjes voor groot en klein - Copyright: Regionaal Landschap Schelde-Durme

    Ontdek en beleef de natuur dankzij:

    • 14 nieuwe speelbossen en natuurlijke speelplekken
    • 19 nieuwe picknickplekken, buitengewoon plekjes, openbare boomgaarden en andere belevingsplekken
    • bijna 7 km opengestelde trage wegen
    • vernieuwd wandelnetwerk in Rivierenland met meer dan 660 km wandelwegen
    • de bloemenpracht van 100 ha ingezaaide fauna-akkers (tijdelijke natuurplekken die voedsel en onderdak bieden voor insecten, akkervogels en kleine zoogdieren die niet altijd een plaats vinden in het moderne landbouwlandschap)
    • 22 nieuwe poelen, vennen of vijvers als blauwe parels in het landschap


    Ook in 2016 provinciale ondersteuning

    Gedeputeerde Rik Röttger: “Via hun diverse projecten dragen bosgroepen en regionale landschappen bij aan het provinciale biodiversiteits- en landschapsbeleid. Ze zetten in 2015 onder meer met steun van de provincie Antwerpen sterke resultaten neer waar we deze, en alle volgende zomers, van zullen kunnen genieten. Het is dan ook logisch dat we hen in 2016 opnieuw ondersteunen.”

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!