NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  10-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korea House

  Korea House in Wilrijk geopend onder ideale weersomstandigheden

  WILRIJK – Twee uur nadat de Openingsceremonie van de Winterspelen in Pyeonchang was afgelopen, deden ze het in het Korea House in Wilrijk dunnetjes over. De temperatuur in de Zuid-Koreaanse stad was de voorbije dagen opgelopen tot min één graad, terwijl de thermometer bij ons plus één aanwees. Meer zelfs, tijdens de Belgische ceremonie viel er  sneeuw terwijl onze delegatie in Zuid-Korea enkel de koude diende te trotseren.

  Minister Philippe Muyters (N-VA), die zelf niet naar de Spelen afreist (‘Het tijdstip valt bijzonder slecht. Het is veel makkelijker om me vrij te maken voor de Zomerolympiade’), was bijzonder blij met het aantal atleten dat de Belgische kleuren zal verdedigen. ‘Bovendien zijn negentien van de 22 sporters Vlamingen. Ik vind het opzet van dit Korea House fantastisch. We hebben het even uitgerekend. De installaties van Aspen liggen op welgeteld 8 750,690 kilometer van het Olympisch Stadion maar het is de bedoeling dat je de Olympische sfeer de komende twee weken tot hier zal kunnen opsnuiven. Wanneer dat gepaard gaat met wat Belgische successen, dan is dat mooi meegenomen. Het zijn uiteraard de sporters die het moeten doen maar wij als Vlaamse regio zijn er toch maar in geslaagd om een omgeving te creëren waarin de atleten het best kunnen renderen. Wij zijn ondertussen aan ons vierde Sport Actieplan bezig en dat rendeert. We hebben geïnvesteerd in de Spelen, er is Sneeuwsport Vlaanderen, dat de skisport en het snowboarden in al zijn aspecten en disciplines promoot en ondersteunt en we hebben een aantal atleten die onder contract liggen. In Rio zagen we al dat we de juiste weg zijn ingeslagen. De sportindex is spectaculair gestegen. Laat ons hopen dat in Pyeonchang onze kwantitatief sterke vertegenwoordiging ook kwaliteit aflevert.’

  Schepen Ludo Van Campenhout (N-VA) beklemtoonde uiteraard de rol van Antwerpen in het geheel. ‘Het is niet meer dan normaal dat dit wintersportbelevingscentrum in onze stad werd aangelegd. Het is een mooi voorbeeld van een investering die door een private partner is gebeurd in samenwerking met de stad, waarbij Antwerpen zich nog meer als sportstad kan profileren. Aspen wordt gedurende zeventien dagen het kloppend hart van de Olympische Spelen in Vlaanderen. Wij blijven verder investeren in wintersporten. Zo zal ook de schaatsbaan in Deurne worden vernieuwd via een PPS (Publiek-Private Samenwerking). De Topsportschool, op een steenworp hier vandaan, legt de basis voor nieuw talent. Het is dan ook niet toevallig dat de drie snowboarders – die vannacht al een eerste keer aan de slag gaan – Merksemnaar Sebbe De Buck, Mallenaar Seppe Smits en Stef Vandeweyer uit Geel –  allemaal oud-leerlingen zijn van die school.’

  Gastheer Yves Champagne van Aspen wist trouwens te melden dat de zes wintersporters die studeren aan de Topsportschool vanaf vorige week gebruik maken van de installaties om er te trainen. ‘Ze kunnen zelfs te voet komen. Uiteraard zullen zij meestal oefenen in het buitenland maar onze accommodatie zal aanvullend zijn.’ De ultramoderne skipiste is in ieder geval een schot in de roos. ‘We zijn nu drie maanden open en de belangstelling overtreft al onze verwachtingen. Dagelijks krijgen we nog nieuwe bezoekers over de vloer. Het enige wat wij vrezen is dat we volgend jaar onze maximumcapaciteit hebben bereikt. Nu kunnen er 350 tot 400 mensen tegelijk op de piste.’

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen

  ANKONA-ontmoetingsdagen

  Op zaterdag 10 februari 2018 organiseren we onze 21ste editie van de ANKONA-ontmoetingsdag. Deze trefdag is bedoeld voor iedereen die een gezonde interesse heeft in natuur en landschap. De hele dag zijn er ook infostands te bezoeken. 

  Op deze 21ste editie worden ca. 390 deelnemers verwacht. De inschrijvingsperiode werd ondertussen afgesloten.

  Een greep uit het programma (de samenvatting van al de lezingen alsook het gedetailleerd programma vind je terug in de syllabus die je als pdf-bestand kan downloaden - zie hieronder):

  Keert de wolf definitief terug naar Vlaanderen? Slechtvalken (te) populair in provincie Antwerpen (en Vlaanderen)? Natuur- en gezondheidsonderzoek: hand in hand. Kunnen drones nuttig zijn bij weidevogelbeheer en opsporen van reekalven bij maaibeheer (praktijkervaringen)? Ontsnipperingsonderzoek: start van monitoring van 25-tal fauna- (en amfibieën-)tunnels en enkele praktijkervaringen. Een nieuwe webtool voor ‘Potentiële leefgebieden voor bedreigde soorten’. Vleermuizenonderzoek in landbouwstallen. Natuur- en landschapsontwikkeling van het militaire kamp in Tielen (Kasterlee). Kunnen gemengde bossen de effecten van klimaatverandering beter opvangen? …

  En tijdens de middagpauze een natuurfilm over het Turnhouts vennengebied.

  Deze 21ste editie wordt samen georganiseerd met de Universiteit Antwerpen (UA) - Departement Biologie (ECOBE) en heeft terug plaats op de UA-Campus Groenenborger (gebouw T), Groenenborgerlaan, Antwerpen.

  Hieronder vind je het volledige programma en de syllabus.

   

  programma ANKONA-ontmoetingsdag 2018

  infostand op ontmoetingsdag
  infostand op ontmoetingsdag

  Achtergrondinfo over de ANKONA-ontmoetingsdagen

  ANKONA organiseert jaarlijks op de tweede zaterdag van februari een ontmoetingsdag. Deze is gratis voor iedereen die zich vrijwillig of professioneel inzet voor natuurstudie in de provincie Antwerpen. Op deze dag kan je niet alleen lezingen volgen maar ook de ganse dag informatie- en boekenstands van diverse (natuur-)verenigingen bezoeken. We organiseren ook praktische workshops en tijdens de middagpauze kan je natuurfilms (van eigen bodem) bekijken. Deze jaarlijkse ontmoetingsdagen zijn gratis maar vooraf inschrijven (vanaf december) is steeds noodzakelijk.

  Wil je zelf een lezing geven over je natuurstudiewerk op één van de volgende edities? Laat het ons weten!

  Waarover gingen de lezingen in de voorbije edities?
  Om een idee te hebben welke onderwerpen reeds aan bod zijn gekomen, kun je onderstaand document downloaden.

  download hier het overzicht van de lezingen ANKONA-ontmoetingsdagen 1997-2017

  T
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SANT'EGIDIO

  woensdag 7 februari 2018 om 17u onthulde Antwerps schepen van cultuur en erediensten Caroline Bastiaens een standbeeld ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de Gemeenschap van Sant’Egidio. Het kunstwerk “Homeless Jesus” komt in de inkomsteeg van de Kammenstraat 51, waar het hoofdhuis van Sant’Egidio in de Lage Landen is gevestigd. Daar is het ook voor het publiek te bezichtigen.
  Dakloze Jezus

  Het standbeeld – “Homeless Jesus” of de “Dakloze Jezus” –  is van de hand van de Canadese kunstenaar Timothy P. Schmalz. Zijn kunstwerken, die hij zelf omschrijft als visuele vertalingen van de Bijbel, zijn wereldberoemd. Gelijkaardige standbeelden van de ‘Homeless Jesus’ staan onder meer in het Vaticaan, Moskou en Johannesburg. Ook in Brugge werd onlangs een exemplaar ingehuldigd.

  De Gemeenschap van Sant’Egidio zet zich in voor dak- en thuislozen, onder meer met het restaurant voor dak- en thuislozen “Kamiano” dat in dit gebouw gevestigd is. “Met dit kunstwerk willen we beeldend verwijzen naar de diepe band die er is tussen Jezus en de armen”, zegt Hilde Kieboom, voorzitter en bezielster van Sant’Egidio. “In de Bijbel identificeert Jezus zich met mensen die honger en dorst hebben, vreemdelingen, gevangenen en naakten, … Jezus kwam zelf ter wereld als een kind voor wie geen plaats was in de herberg. Dat is de realiteit van zoveel daklozen ook in onze stad. De liefde voor en de solidariteit met de armen maakt deelt uit van het DNA van het christendom.” 
  Ontstaan in Rome 
  De Gemeenschap van Sant’Egidio zag het levenslicht exact 50 jaar geleden, op 7 februari 1968. Ze ontstond rond Andrea Riccardi, toen een 18-jarige student in Rome. In die halve eeuw is Sant’Egidio uitgegroeid tot een wereldwijde christelijke lekenbeweging met meer dan 100 000 leden in 70 landen. De spiritualiteit van Sant’Egidio verbindt gebed met concrete inzet voor de armen. In Antwerpen onder meer met kinderen en ouderen in de periferie van de stad, met daklozen, nieuwkomers, vluchtelingen, mensen met een beperking. Internationaal is Sant’Egidio gekend voor de dialoog onder de godsdiensten, voor de solidariteit met oorlogsvluchtelingen (“humanitaire corridors”) en voor bemiddeling en verzoening in gewapende conflicten.  


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stad Antwerpen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Kom naar de Antwerpse zwembaden in de krokusvakantie


  In de komende krokusvakantie staat er heel wat op het programma in de stedelijke zwembaden. Zo kunnen Antwerpenaars meer komen zwemmen dankzij uitgebreide openingsuren in enkele zwembaden. Op woensdag 14 februari kunnen sportieve romantische zielen de dag van de liefde komen vieren in 2 zwembaden die Valentijnszwemmen organiseren. In Merksem is het feestjaar van het 50-jarige bestaan van zwembad Park van Merksem van start gegaan.

   

  Van 10 tot en met 18 februari is het krokusvakantie voor de schoolgaande jeugd. Wie nog op zoek is naar leuke bezigheden, kan terecht in een van de stedelijke zwembaden. Zo zijn enkele zwembaden langer geopend en is er ook een attractief activiteitenaanbod uitgewerkt. Zwemmen blijft dan ook een van de populairste sporten in Antwerpen.

   

  Uitgebreide openingsuren voor de overdekte zwembaden

  Traditioneel openen tijdens de schoolvakanties heel wat overdekte zwembaden hun deuren extra lang. Ook nu is dat het geval in zwembad De Schinde (Ekeren), zwembad Groenenhoek (Berchem), zwembad Plantin Moretus (Borgerhout) en zwembad Ieperman (Wilrijk). Maar ook de andere zwembaden zijn open om de Antwerpenaar op zijn of haar sportieve wenken te bedienen. Surf naar de respectievelijke webpagina van elk zwembad voor de uitgebreide openingsuren en de sluiting voor het jaarlijkse onderhoud. Een overzicht van alle zwembaden in Antwerpen is te vinden op www.antwerpen.be/zwembaden

   

  Beleef Valentijnsdag eens onder water

  Nog geen plannen voor valentijn? Op woensdag 14 februari kunnen Antwerpenaars met gevoel voor romantiek een unieke 'Valentijn onder water' beleven in zwembad Plantin Moretus (Borgerhout) en zwembad Ieperman (Wilrijk).

   

  Naast zwemmen in een romantisch sfeertje met gepaste onderwaterverlichting en dromerige achtergrondmuziek kunnen verliefde zielen genieten van massages, hartensnoepjes, pannenkoeken, bubbels en meer. En dat allemaal voor de prijs van een normale zwembeurt. Een volledig programmaoverzicht is te vinden opwww.antwerpen.be. Klikhier voor de rechtstreekse link.  

   

  50 jaar zwembad Park van Merksem

  In 2018 bestaat zwembad Park van Merksem exact 50 jaar. En dat wordt gevierd. Zo hebben alle Merksemnaars een postkaart ontvangen met het feestelijke programma én een zwemticket waarmee ze met maximum 5 personen gratis kunnen gaan zwemmen in zwembad Park van Merksem. Een van de andere geplande activiteiten is een tentoonstelling over het zwembad vroeger en nu. Sporting A en het district Merksem doen in dat kader een oproep aan alle Antwerpenaars om mee bij te dragen aan de tentoonstelling. Wie thuis nog vintage zwemkledij, -materiaal of oude foto's van of genomen in het zwembad Park van Merksem heeft en die in bruikleen wil geven tot eind juni, wordt gevraagd het materiaal voor 20 februari af te geven aan de infobalie in het districtshuis. Alle info over het feestjaar is te vinden op www.50jaarzwemmeninmerksem.be.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen

  Antwerpen

  05 | 02 | 2017

  Scholen maken zich klaar voor Dikketruiendag
  MOS ondersteunt scholen met klimaat- en vergroeningstrajecten

  Op 6 februari is het weer tijd voor de Dikketruiendag. Met deze actiedag zet MOS de klimaatverandering in de kijker. In de provincie Antwerpen registreerden 32 scholen een speciale actie. MOS is een samenwerking tussen de Vlaamse Overheid, de vijf provincies en de Vlaamse Gemeenschapscommissie . Dit jaar is het thema ‘van grijs naar frisgroen’ en legt MOS de link tussen klimaat, energie en vergroening. In basisschool ’t Klavertje in Herenthout organiseren de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar een energiearme dag.

  De MOS-begeleiders vinden het belangrijk om klimaatacties in een breed perspectief te plaatsen. Het is belangrijk dat jongeren weten wat klimaatverandering juist is en welke rol zij kunnen opnemen. Daarom moedigen zij scholen aan om meer te ondernemen dan een dikke trui aan te trekken en ludieke acties te organiseren.

  Rik RÖTTGER, gedeputeerde van Natuur en Leefmilieu, licht het belang daarvan toe: “Dat scholen werken rond klimaat is een goede zaak: de leerlingen van vandaag zijn de burgers van morgen. Door hen al op vroege leeftijd bewust te maken van inspanningen voor een gezond klimaat, zullen ze zich die hopelijk als automatisme overnemen in hun latere leven.”

  Dit jaar is het thema van Dikketruiendag: ‘van grijs naar frisgroen’. We vergroenen de schoolomgeving om de klimaateffecten op grijze en verharde oppervlaktes tegen te gaan. Scholen kunnen vrij kiezen of ze bijvoorbeeld een boomplantactie organiseren of deze dag als onderdeel zien van een groter vergroeningsproject. Daarnaast zijn er ook heel wat scholen die op 6 februari met de thema’s energie en klimaat aan de slag gaan. In totaal registreerden 32 scholen uit de provincie Antwerpen een speciale actie op www.dikketruiendag.be.

  Basisschool ’t Klavertje in Herenthout organiseert energiearme dag

  In basisschool ’t Klavertje te Herenthout maakt de Dikketruiendag deel uit van een energieproject. Gedurende 2 weken wordt er gewerkt rond het thema duurzame energie.  Op maandag 29 januari werd de elektriciteit helemaal uit gezet, waarbij de kinderen geconfronteerd werden met de vraag: ‘Wat als er geen elektriciteit meer was?’. Daarnaast kregen de leerlingen een uitdaging van Fozzie, de mascotte van het project klimaatscholen, die ze op Dikketruiendag tot een goed einde moeten brengen. De uitdaging luidde: “Organiseer een energiearme dag”. Na een brainstorm met de leerlingen werd afgesproken dat de leerlingen van de 3de graad tijdens Dikketruiendag allerlei activiteiten zullen organiseren waar geen elektriciteit voor nodig is. De kleuters brengen het verhaal van “Leon en de ikkietikkietijd” tijdens het starmoment.

  Ook in de klassen werd hard gewerkt. Iedere leerkracht gaf dit vorm naar noden en niveau van de leerlingen: er wordt gewerkt rond hernieuwbare energie, de 3de graad gaat aan de slag met de MOS-energiekoffer, …  In elke klas zijn klimaatreporters die verslag zullen uitbrengen van wat ze geleerd hebben gedurende het project. Op 6 februari wordt tentoongesteld hoe elke klas aan de slag ging met het thema.

  MOS ondersteunt klimaat- en vergroeningstrajecten

  MOS is een samenwerking tussen de Vlaamse Overheid, de provincies en VGC. MOS stimuleert basis- en secundaire scholen om samen te leren duurzame keuzes te maken voor de planeet. MOS-scholen engageren zich om samen met hun leerlingen zorg te dragen voor de planeet op een pedagogisch verantwoorde wijze.

  Wie zo’n groene schoolomgeving ook wel ziet zitten of wil werken aan een klimaatvriendelijke school, kan beroep doen op het MOS-team van de provincie Antwerpen. De MOS-begeleider bekijkt dan wat er haalbaar is voor de school en welke ondersteuning daar bij past. Eén van de mogelijkheden is trajectbegeleiding waarbij de MOS-begeleider meerdere keren op de school komt om de werkgroep te coachen.

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Als bijlage vindt u een lijst van de scholen uit de provincie Antwerpen die een specifieke actie registreerden bij Dikketruiendag. Opgelet: uiteraard zijn er nog vele andere scholen die iets organiseren nav. Dikketruiendag.

  Beleidsverantwoordelijke:
  Rik Röttger, sp.a, bevoegd voor Natuur en Leefmilieu


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SJOELEN
  2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SJOELEN

   SJOELEN WEDSTRIJD VICTOR DE BRUIN TEGEN DE VROLIJKE SCHUIVER

  HET WAS WEER SPANNEND DE WINNAAR WAS VICTOR DE BRUIN 

  TOCH NIET GETREURD WE HEBBEN GOED GELACHEN EN GESNOEPT

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen

  Provincie Antwerpen

  Infomarkt over ruimtegebruik in Herentals en omgeving
  donderdag 8 februari 2018, 19 tot 21:30 uur, Lakenhal Herentals

  Wonen in het stadscentrum met vlakbij groen, winkels en werkgelegenheid. Dat stelt de provincie Antwerpen voor het kleinstedelijke gebied Herentals voor in 6 Provinciaal Ruimtelijke Uitvoeringsplannen (PRUP’s). De provincie Antwerpen tekende eerst een voorstel van afbakeningslijn tussen het stedelijke gebied en het buitengebied, een lijn die door Herentals, Herenthout en Grobbendonk loopt. Daarna zocht ze binnen dat afgebakende stedelijke gebied naar interessante locaties om te wonen, te werken, te winkelen en locaties voor stedelijk groen.

   

  Ben je benieuwd naar deze ontwerp-PRUP's en wat ze voor jou betekenen? Heb je misschien verbetersuggesties of bedenkingen bij deze ontwerpen? Wil je graag inspraak leveren? Kom dan naar de infomarkt op donderdag 8 februari 2018. De experten van de provincie Antwerpen leggen de inhoud van de 6 ontwerp-PRUP's en het verloop van het openbaar onderzoek uit. Je komt langs wanneer het jou past tussen 19u en 21u30.

   

  Je vindt meer informatie op de webpagina van de afbakening van het kleinstedelijk gebied Herentals.

  Afbakening kleinstedelijk gebied Herentals - Copyright: provincie Antwerpen

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  donderdag 8 februari 2018, doorlopend tussen 19 en 21:30 uur
  [Noot voor de pers: om 18 uur organiseren we een persconferentie, persuitnodiging volgt]

  Waar:
  Lakenhal, Grote Markt, Herentals

  Website:
  www.provincieantwerpen.be

  Meer info:
  dienst Ruimtelijke Planning, T 03 240 66 23, E ruimte@provincieantwerpen.be

  Beleidsverantwoordelijke:
  Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!