Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    15-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.werken in Hoboken

    Info over openbare werken in Hoboken

    Webversie | Uitschrijven

    Antwerpsesteenweg - Herstelling beton

    Voeg hier de alt-tekst toe

    17-21 oktober: Antwerpsesteenweg ter hoogte van de Kioskplaats onderbroken

    Tussen 17 en 21 oktober herstelt een aannemer een barst in het beton van de rijbaan van de Antwerpsesteenweg. Hiervoor wordt de rijbaan voor een stuk opgebroken en wordt er een nieuwe betonlaag gegoten. Die laag moet enkele dagen uitharden. Hierdoor is de rijweg van de Antwerpsesteenweg tussen de Maria-Henriettalei en de Berkenrodelei tijdelijk niet toegankelijk.

     

    Er is een plaatselijke omleiding via de Maria-Henriëttalei - waar de rijrichting tijdelijk wordt omgedraaid - de IJskelderstraat en de Berkenrodelei.

     

    Deze werken zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

    Antwerpsesteenweg - Nutswerken

    17/10-7/11: Verkeershinder op Antwerpsesteenweg

    Vanaf 17 oktober zijn er nutswerken op de Antwerpsesteenweg. Tijdens de eerste twee fasen is dat tussen Mauroystraat en Leopoldlei. En in de laatste twee fasen zijn de werken links en rechts van de Draaiboomstraat.

     

    Vermits in sommige fasen de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de werf onderbroken wordt, zal er verkeershinder zijn. 

    Voeg hier de alt-tekst toe

    Nutswerken in Hoboken

    Op het grondgebied Hoboken zijn er ook geregeld werken van nutsmaatschappijen.

     

    Een opsomming van deze werken vindt u via onderstaande link 'Lees verder'

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    PERSBERICHT

    13 | 10 | 2022

    Opheffing tijdelijk onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen voor de hele provincie Antwerpen

    Permanente onttrekkingsverboden blijven onverminderd van kracht

    De neerslag in september maakte een einde aan de meest acute droogte. De tijdelijke onttrekkingsverboden op onbevaarbare waterlopen zijn niet langer noodzakelijk en worden opgeheven. Van een volledig herstel van het watersysteem is er echter nog geen sprake.  De bevoegde diensten volgen de droogtetoestand daarom verder op. 
    In stroomgebieden met een permanent onttrekkingsverbod verandert niets: permanente onttrekkingsverboden blijven van kracht.

     

    Provincie Antwerpen (dienst Integraal Waterbeleid) en de Vlaamse milieumaatschappij (VMM) voeren continu peil- en debietmetingen uit in de onbevaarbare waterlopen. Die metingen tonen nu aan dat de waterpeilen dankzij de regenval in september in heel de provincie zijn gestegen tot boven de vooropgestelde ecologische minimumdrempel. Nu de herfst is aangebroken is de verwachting dat de hydrologische toestand verder zal verbeteren.

     

    Het opgebouwde neerslagtekort is met één natte septembermaand nog lang niet weggewerkt. De waterpeilen in de waterlopen zijn niet langer onderschreden, maar blijven niettemin relatief laag. Ook de grondwaterstanden blijven erg  laag voor de tijd van het jaar. De bevoegde diensten blijven de toestand van het watersysteem daarom nauwlettend verder opvolgen.

     

    Sinds 1 januari 2022 geldt er een permanent onttrekkingsverbod op alle ecologisch zeer kwetsbare kleine beken in de provincie Antwerpen. Dit verbod blijft noodzakelijk om de fauna en flora te beschermen, ook wanneer het minder droog is. Het permanente onttrekkingsverbod blijft dus onverminderd van kracht. De exacte locatie van de afgebakende stroomgebieden waarvoor permanente onttrekkingsverboden gelden, kan u raadplegen op onderstaande kaart of via de online kaarten op onderstaande links. Het permanent onttrekkingsverbod geldt enkel voor de onbevaarbare waterlopen en publieke grachten.

    De stand van zaken van de onttrekkingsverboden en een interactieve kaart zijn te raadplegen via:

     

    Locatie van de afgebakende stroomgebieden in de provincie Antwerpen

    Wat is een onttrekkingsverbod?

    Zo’n verbod betekent dat er geen water uit een onbevaarbare waterloop mag worden opgepompt. Er zijn wel enkele uitzonderingen van toepassing. De exacte voorwaarden zijn opgenomen in het besluit van de gouverneur. Het provinciaal onttrekkingsverbod is niet van toepassing op bevaarbare waterlopen, maar onttrekkers dienen zich wel te houden aan de richtlijnen van De Vlaamse Waterweg.

     

    Een onttrekkingsverbod is geen irrigatie- of sproeiverbod. Andere types van water zoals grondwater, water uit kanalen, gezuiverd afvalwater, e.a. mogen nog worden gebruikt voor bijvoorbeeld het irrigeren van landbouwgewassen. Wel is het cruciaal en uiterst nodig om steeds op duurzame en zuinige wijze het nog beschikbare water te gebruiken.

     

    In bijlage

    • Politiebesluit ‘opheffing tijdelijk onttrekkingsverbod volledige provincie Antwerpen’
    • Kaart afgebakende stroomgebieden permanent onttrekkingsverbod
    • FAQ opheffing tijdelijke onttrekkingsverboden


    Sara Claes
    Senior kabinetsadviseur – communicatieverantwoordelijke gouverneur Cathy Berx

    Kris Huijskens
    Droogte- en hemelwatercoördinator – Dienst Integraal Waterbeleid Provincie Antwerpen








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    bericht PIVA
    Provincie Antwerpen

    12 | 10 | 2022

    7 leerlingen van PIVA naar internationale wedstrijd voor hotelscholen in Italië
    Leerlingen hotel, bakkerij en toerisme verleggen hun grenzen tijdens AEHT in Senigallia.


    PIVA moedigt leerlingen aan om hun grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk. Niet minder dan 7 leerlingen van PIVA gaan de uitdaging aan in Senigallia in Italië waar ze zullen deelnemen aan de 35ste editie van AEHT, de internationale wedstrijd voor hotel- en toerismescholen. Van 17 tot 22 oktober kunnen de leerlingen hun passie voor bakkerij, horeca en toerisme delen en meten met andere internationale studenten uit meer dan 40 landen.


    Vier van de zeven leerlingen namen vorig schooljaar in april ook deel aan AEHT Cornet Trophy, de nationale AEHT-wedstrijd in Hasselt. Later dit schooljaar, op 2 en 3 maart 2023, is PIVA de gastschool voor de 11de editie van de nationale culinaire wedstrijd. Voor AEHT Italië stelt PIVA zich dit jaar kandidaat in 3 bijkomende competities: Decathlon, Cocktail en Front-Office.

    Na een interne wedstrijd waarbij niet enkel praktijk maar ook sociale vaardigheden en kennis van Engels doorslaggevend waren, selecteerde de school 7 kandidaten. Zij nemen deel aan 7 van de 11 competities in Senigallia. PIVA zet al jaren in op kwalitatieve internationaliseringsprojecten en ontving om die reden een accreditatie van Erasmus. Dankzij die erkenning worden de kosten voor de deelname volledig gedekt door Erasmus+, het EU-programma voor onderwijs, opleiding jeugd en sport in Europa.

    Van links naar rechts: Yasmin, Senne, Morena, Benjamin, Nora, Robin en Jonathan

    Voor het eerst 7 deelnemers

    • Benjamin Bergs (6 Horeca) uit Antwerpen neemt deel aan de competitie Culinary Art. Hij behaalde in april zilver op AEHT Cornet Trophy in Hasselt.
    • Robin Storms (6 Restaurant en Keuken) uit Brasschaat zal zich in de Decathlon-competitie moeten bewijzen in 10 onderdelen waaronder het maken van pastadeeg.
    • Yasmin Barrientos Rojas (6 Horeca) uit Nieuwkerken-Waas zal zich na een bronzen medaille in Hasselt opnieuw bewijzen in de discipline Restaurant Service.
    • Senne Rooms (7 Restaurantbedrijf en Drankenkennis) uit Haasdonk dingt mee naar de hoofdprijs in de Cocktail-competitie.
    • Morena Goossens (6 Bakkerijtechnieken) uit Burcht behaalde goud in de Pastry wedstrijd op AEHT Cornet Trophy in Hasselt en hoopt dit ook internationaal waar te maken.
    • Jonathan Van hunskerken (6 Toerisme) uit Melsele zal Senigallia promoten in Tourist Destination zoals hij ook Hasselt mooi in de kijker zette op de  AEHT Cornet Trophy  (goed voor brons).
    • Nora Bersoul (6 Toerisme) uit Antwerpen zal haar gastvrijheid demonstreren in de categorie Front Office.


    Gedeputeerde Luk Lemmens, bevoegd voor Onderwijs, wenst de leerlingen alvast veel succes: “Het verheugt me enorm dat er dit jaar wel 7 leerlingen zullen kunnen deelnemen aan de internationale AEHT-wedstrijd. Het geeft hen de kans om hun inzet, discipline en de fierheid op hun verworven vaardigheden en vakkennis te tonen. Het provinciaal onderwijs gelooft sterk in het uitdragen van deze attitudes en deze jonge deelnemers zijn voor ons dan ook de gedroomde ambassadeurs. Ik wens hen een unieke ervaring toe.”

     

    Ook algemeen directeur Toon Veelaert kijkt uit naar de wedstrijd: “PIVA staat voor teamwerk en bevlogenheid. Twee belangrijke onderdelen in deze competitie. Ik heb er dus vertrouwen in!

    PRAKTISCHE INFO

    AEHT

     

    • Conferentie en competities, 17-22 oktober 2022 in Senegallia, Italië
    • Competities, 18-21 oktober in Panzini High School in Senigallia
    • Galadiner en prijsuitreiking, 21 oktober 2022 in


    Meer info over AEHT: http://www.aeht.eu/en/
    Meer info over AEHT in Italië: https://www.open-marche-aeht.com/

    +

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs


    Dienst:

    Toon Veelaert, algemeen directeur PIVA, 


    Heidi Wittevrongel, communicatie PIVA, 






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse bosgroepen

     


    Antwerpse bosgroepen

    Bonheiden

    12 | 10 | 2022

    Franky en 15 000 andere boseigenaars zorgen voor 60 000 ha bos in Vlaanderen
    Boseigenaars staan in de kijker tijdens Dag van de Boseigenaar en in de podcast van De Standaard

    Vandaag, op woensdag 12 oktober, tijdens de Week van het Bos, vieren we Dag van de Boseigenaar. De Bosgroepen zetten hun 15 000 leden in de spotlight, want dankzij hen wordt een grootdeel van de Vlaamse bossen duurzaam beheerd. In totaal gaat het om 60 000 ha bos die particulieren samen met De Bosgroepen onderhouden. Zij zorgen mee voor een gezonde, groene leefomgeving voor ons allemaal. Ook Franky Veryser uit Bonheiden. Hij onderhoudt Diedonken bos, een 10 ha groot bos nabij het kasteeldomein Zellaer. Hij brengt er zelf veel tijd in door maar zorgt zo ook voor meer gezond bos in de omgeving. Vandaag ontving hij de andere Antwerpse Boseigenaars in zijn bos. Hij licht zijn verhaal ook toe in de podcast De Standaard Vandaag.

    Al bijna 25 jaar ondersteunen De Bosgroepen iedereen bij alles wat komt kijken bij het hebben of aanleggen van een bos. Zo weten we dat er heel wat mooie verhalen schuilen bij boseigenaars. En elke dag komen er nog steeds nieuwe boseigenaars bij. Meer dan ooit zien mensen er het nut van in om een eigen plek te hebben voor rust en ruimte, maar ook om hun steentje bij te dragen aan het klimaat en de biodiversiteit.

     

    Het Diedonken bos

     

    Ook Franky Veryser uit Bonheiden. Hij had de kans om een bos van 10 ha te kopen naast zijn woning: het Diedonken bos. In de aflevering van de podcast DS Vandaag (De Standaard) van vrijdag 7 oktober vertelt hij hoe hij zijn bos als tegengewicht voor zijn drukke werkleven inzet: “Als pauze zijn een korte wandeling, looptocht of picknick met het gezin ideaal. Ik ben heel vaak te vinden in mijn bos. Ik houd er ook een bijenkast, investeer in het onderhoud van eeuwenoude knotbomen in het bos en tracht het uitzicht van de mooie beukendreef zo goed mogelijk te bewaren.” Kleinschalige beheerwerken voert hij zelf uit, vaak samen met vrienden, omwonenden of familie. Daarnaast kan hij rekenen op de ondersteuning van de Bosgroep Antwerpse Gordel.

     

    Marieke Verreet, coördinator van Bosgroep Kempen Noord, licht het belang van goed bosbeheer en de rol die privé-eigenaars daarin kunnen spelen toe: “Als Bosgroep ondersteunen wij boseigenaars bij het duurzaam beheer van hun bos. We staan boseigenaars bij met advies op maat, helpen bij het papierwerk voor vergunningen en subsidies, en verbinden hen in het erg versnipperde boslandschap om samen een langetermijnvisie voor de bossen te ontwikkelen. Franky zorgt met zijn duurzame aanpak mee voor nog meer gezonde bossen in de buurt.”

    In het Diedonken bos van Franky Veryser vind je een mooie dreef en ook de tweede mooiste boom van Vlaanderen 2015. Vandaag op 12 oktober werden andere Antwerpse boseigenaars in de kijker gezet en uitgenodigd in zijn bos door de Antwerpse Bosgroepen.

    Dag van de Boseigenaar

     

    Vandaag op woensdag 12 oktober worden alle boseigenaars in heel Vlaanderen in de kijker gezet. De Antwerpse Bosgroepen vierden hun leden met een bezoek aan het historische kasteeldomein Zellaer en het Diedonken bos van Franky Veryser. Na een wandeling langs oude dreven, grachten, spiegelvijvers en een knotes van wel 250 jaar oud, brachten de boseigenaars hun persoonlijk verhaal over de liefde voor hun bos en de uitdagingen die het beheer met zich meebrengt.

    Ook gedeputeerde Jan De Haes, gedeputeerde bevoegd voor milieu en natuur, stipte daar het belang van de boseigenaars en de ondersteuning van de bosgroepen aan: “In tijden van klimaatverandering is het essentieel om te investeren in betere en weerbare bossen. Bomen nemen CO2 op en zorgen voor schaduw en verkoeling tijdens warme dagen. Een divers bos is beter bestand tegen plaagsoorten, zoals de letterzetter die momenteel de monotone fijnsparbossen teistert. En grotere bossen vormen dan weer een buffer tegen zware regenval. De Bosgroepen en dus ook de boseigenaars werken zo aan een betere leefomgeving, klaar voor de uitdagingen van de toekomst.”

     

    Drie Antwerpse Bosgroepen


    Bosgroepen verenigen boseigenaars en ondersteunen hen bij het duurzaam beheer van hun bossen. Die gegroepeerde aanpak garandeert een efficiënt en bovenlokaal beleid. Elke boseigenaar kan gratis en vrijblijvend aansluiten bij De Bosgroep. Gedeputeerde De Haes kadert de werking binnen de provincie Antwerpen: “De drie Antwerpse Bosgroepen worden financieel ondersteund door de provincie voor hun basiswerking. Als provincie coördineren we de samenwerking tussen deze Bosgroepen. Zo werken we aan kwaliteitsvolle, klimaatrobuuste landschappen in onze provincie en beschermen we de biodiversiteit.

    PRAKTISCHE INFO

    Interesse om de diverse verhalen van boseigenaars te coveren?

    We brengen je graag in contact met onze leden en lichten graag toe hoe we samen met hen aan duurzaam bosbeheer doen. Onze leden hebben elk een uniek verhaal over hun bos.

     

    Meer info:
    www.bosgroepen.be  

    www.provincieantwerpen.be > Antwerpse bosgroepen

    Beleidsverantwoordelijke:

    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Milieu en Natuur

     

    P

     

    Dienst:

    Kathleen Vanderheyden, coördinator Bosgroep Antwerpse Gordel








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!