Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    03-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldkampioenen Ju-Jitsu


    > Gisteren werden de Wereldkampioenen Ju-Jitsu gevierd in de Sporthal van Zwijndrecht onder massale belangstelling! De Broers Ian Lodens 21 j en Ryan Lodens 19 j werden voor de 2 de maal Wereldkampioen bij de Seniors in Abu Dhabi in het Duo-System.
    > Het ganse Team van de Vlaamse Ju-Jitsu Fed.behaalde 7! Medailles in het Duo. 3 bij de Seniors, 3 bij de U21 en 1 bij de U18. Dus 3x Goud,2xZilver en 2x Brons. Belgie won ook ook de  Gouden plak van beste land bij de Seniors Cat. Met Goud bij de Mannen,Goud bij de Mix en Brons bij de vrouwen. Bij de U21 werd Belgie 2de.
    > Meer info: Bij Ian en Ryan Lodens.
    >
    > Sportieve groeten.
    > Leon 0495/535632





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deurne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    02 | 12 | 19

     

    Deurne Wintert op het Arenaplein

     

    Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Deurne ‘Deurne Wintert’. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 december van 16 tot 22 uur op het Arenaplein. Het wordt weer een gezellige winterhappening boordevol vuur, theater, muziek en vertellingen.

     

    Programma

    Voorafgaand aan het festiviteiten op het Arenaplein, genieten kinderen om 11 uur in bibliotheek Arena van de vertelling ‘Dank je wel’ en om 14.30 uur is er de lezing van auteur Kris Van Steenberge.

     

    Vanaf 16 uur start het programma op het Arenaplein. Ook dit jaar zullen de vuurmeesters het Arenaplein in een warme gloed doen baden. Dat zorgt voor warmte en gezellige, sfeervolle wintertaferelen. Er zijn verschillende foodtrucks en bezoekers kunnen  de expo ‘Stielspiegel’ van de Spectrumschool uit Deurne bekijken. Daarnaast is er ook nog :

    • straattheater The Puffin’ Pipers: een absurde act met twee Schotten die wel een heel bijzondere doedelzak hanteren: een bladblazer;
    • straattheater Octaaph: een levensgroot vogelskelet dat niet kan vliegen;
    • zeepbellen ‘no bubbles no glory’ van Ron Jaluai;
    • Lancelot molen: kinderen worden omgetoverd tot ridders en prinsessen en genieten van een theatrale rit op een unieke paardenmolen;
    • DJ Frietmachine:de meest swingende aardappel-installatie die er bestaat;
    • Scrooge: een gierige kerstvertelling met Geert Beullens en Frederik Huys (naar A Christmas Carol van Charles Dickens ) om 17.15 uur in bib Arena - op voorhand inschrijven via ccdeurne@antwerpen.be of op het telefoonnummer 03 360 85 50;
    • spectaculaire vuurshow ‘Fiammifero’ om 18.30 uur, waarbij de artiesten de kracht van vuur combineren met de elegantie van dans.

     

    Praktisch

    • Deurne Wintert
    • Arenaplein
    • zaterdag 7 december 2019 van 16 tot 22 uur
    • gratis
    • meer info via tel. 03 360 85 50 of www.ccdeurne.be – Klik hier voor de rechtstreekse link.

     

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merksem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03 | 12 | 19

     

    Vuurfeest met vlammend spektakel in Merksem

     

    Op zaterdag 7 december vindt de derde editie van het Vuurfeest in Merksem plaats. Het Burgemeester Jozef Nolfplein wordt dan een gezellige ontmoetingsplek en de locatie van een vlammend spektakel.

     

    Op 7 december verwelkomt het district Merksem jong en oud vanaf 17 uur voor het gratis Vuurfeest. Bezoekers worden onthaald met verse soep en muziek van de Antwerpse band De Love Me Tenders. Zij laten iedereen shaken, jiven, swingen en zingen op bekende schijven uit de oude doos. Legendes zoals Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Prima en Elvis Presley passeren de revue. Daarnaast brengen ze ook iets recentere covers.

     

    Om 18 uur wordt het écht warm, wanneer het Nederlandse gezelschap Eye Burn een vuuract brengt. Zij vertellen het verhaal van een eigenaardig volkje dat uit de hoogte op het publiek neerdaalt. Alles wordt uit de kast gehaald voor deze spectaculaire vuurshow: stellages, turnen, acrobatiek, steekvlammen, kungfu, spetters, vuurwerk…

     

    Praktisch

    • Vuurfeest
    • zaterdag 7 december van 17 tot 19 uur
    • gratis
    • Burgemeester Jozef Nolfplein, 2170 Merksem
    • Alle info staat op www.ccmerksem.be/vuurfeest.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    | 12 | 2019

    Bezoekdeboerderij.be lokt scholen naar het erf
    Provincie Antwerpen wil landbouw dichter bij jonge mensen brengen en zet nog meer in op educatie

    Op maandag 2 december lanceerde gedeputeerde bevoegd voor Landbouw Ludwig Caluwé de website www.bezoekdeboerderij.be. Hier kunnen scholen, verenigingen of andere groepen na enkele muisklikken een boerderijbezoek boeken. Momenteel kies je tussen 45 boerderijen actief in (melk)veehouderij en (glas)tuinbouw die geografisch gezien mooi verspreid zijn over de provincie Antwerpen. Er is een aanbod voor kleuters, lagere en secundaire scholen. Op 2 december testte een delegatie van 51 leerlingen van het eerste leerjaar van de Lintse school Mater Christi het aanbod van Gasthuishoeve Boshoek in Hove uit.

    “Met de lancering van de website www.bezoekdeboerderij.be uit provincie Antwerpen de ambitie om de aanpak van landschapseducatie te professionaliseren. Het uitbouwen en ondersteunen op provinciaal niveau van een lerend netwerk van boerderijen die aan landbouweducatie voor kleuters, lager en/of secundair onderwijs doen, is daarbij cruciaal. Op de website vind je het huidige provinciale aanbod. Na de lancering is het de bedoeling om nog meer boerderijen aansluiting te laten vinden,”aldus gedeputeerde voor Landbouw Ludwig Caluwé. “Vanuit de basis zetten we in op communicatie en promotie van het provinciaal plattelandseducatief aanbod. Hoe meer mensen op een positieve manier in contact komen met landbouwers, hoe groter het draagvlak voor landbouwactiviteiten. De sector vaart dus ook zelf wel bij verbredingsactiviteiten zoals educatie.”

     

    Hooibeekhoeve creëert lerend netwerk
    Praktijk- en voorlichtingscentrum Hooibeekhoeve brengt landbouwers samen in een lerend netwerk waar ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. Hooibeekhoeve speelt zo in op veranderingen en vernieuwingen in het onderwijsveld. Samen met landbouwers en scholen bekijkt educatief centrum Hooibeekhoeve hoe ze met vernieuwende onderwijsmethoden aan de slag kunnen gaan binnen een landbouwcontext. Zo ondersteunen ze enerzijds landbouwers om hun educatief aanbod nog beter af te stemmen op de noden van het onderwijs. Anderzijds reiken ze leerkrachten een educatief kader aan. Het streefdoel is om een boerderijbezoek op maat van het bedrijf én op maat van de bezoekers aan te bieden. Een tevreden leerkracht zal elk schooljaar opnieuw een boerderijbezoek inplannen. “Het is mooi om te zien hoe onze leerlingen op de boerderij bijleren zonder dat ze het zelf beseffen. Hier leren ze al doende terwijl ze spelen of helpen in de stallen of op het erf. Zo blijft de leerstof goed hangen,“ geeft leerkracht Gert Hellemans van Mater Christi nog mee.

    51 leerlingen van Mater Christi op bezoek bij Gasthuishoeve Boshoek n.a.v. lancering www.bezoekdeboerderij.be  - Copyright: provincie Antwerpen

    Leren tussen de koetjes en de kalfjes in Gasthuishoeve Boshoek
    Landbouwer Herman Moons nam melkveebedrijf Gasthuishoeve Boshoek in Hove in 1988 over. Echtgenote Kathleen Janssen werkt deeltijds mee op de boerderij en hun twee zonen steken voor en na hun studies ook een handje toe. Kathleen deed veel ervaring op met kinderen door verjaardagsfeestjes te organiseren op de boerderij. “Ik merk dat de kinderen, de ouders en ikzelf een verjaardagsfeestje op ons erf altijd met een heel positief gevoel afronden. Dankzij de website www.bezoekdeboerderij.be van de provincie Antwerpen zet ik vanaf nu ook meer in op educatie,” aldus Kathleen Janssen van Gasthuishoeve Boshoek.

     

    Vanaf maandag 2 december kunnen geïnteresseerde scholen hun bezoek aan Gasthuishoeve Boshoek en 44 andere boerderijen in provincie Antwerpen gemakkelijk boeken via www.bezoekdeboerderij.be. Ook voor boerderijen die zelf een website hebben, is het gemakkelijk dat hun bedrijf terug te vinden is op een website die het hele aanbod in provincie Antwerpen bundelt. Leerkrachten en andere potentiële bezoekers vinden door het nieuwe educatieve landbouwplatform dan weer sneller wat ze zoeken.

    PRAKTISCHE INFO

    Waar:
    45 deelnemende boerderijen verspreid over provincie Antwerpen
    Locatie- en contactgegevens vindt u als bijlage bij dit persbericht

    Meer info:
    www.bezoekdeboerderij.be

    www.provincieantwerpen.be > Hooibeekhoeve
    www.gasthuishoeveboshoek.be

    Beleidsverantwoordelijke:
    Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Landbouw






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AZ KLINA

     


    Dinsdag 3 december 2019

     

     

    Boek ‘Breast Cancer: Global Quality Care’:
    hoe verbeter je wereldwijd de borstkankerzorg?

     

    Hij is een man met een ambitieus plan: de Antwerpse arts Didier Verhoeven wil de zorg voor patiënten met borstkanker wereldwijd optimaliseren, ook in landen waar de (financiële) middelen beperkt zijn. Maar hoe pak je dat aan? Op die vraag tracht het boek ‘Breast Cancer: Global Quality Care’ een antwoord te formuleren. Dr. Verhoeven bracht experts uit de hele wereld bij elkaar en zij presenteren hun visie in het boek (en e-book), dat op zaterdag 7 december in Antwerpen wordt voorgesteld.

     

    Dr. Didier Verhoeven, borstkankerspecialist bij AZ Klina in Brasschaat, kreeg als hoofdauteur hulp uit alle windstreken. Topexperts uit 25 landen, verspreid over vijf continenten, hadden inbreng. Het boek is de vrucht van een proces dat zo’n tien jaar geleden begon. “We schreven een globale visie neer”, zegt dr. Didier Verhoeven. “We vertrekken vanuit de vraag: hoe organiseer ik zorg – in dit geval borstkanker - op de meest kwaliteitsvolle manier, rekening houdend met het budget, dat anders is in België dan bijvoorbeeld in Duitsland, Zuid-Afrika, Argentinië of India? Tal van aspecten spelen een rol. Denk aan de economie, locatie, IT, kwaliteitsbewaking, multidisciplinaire organisatie van de zorg en media. Hoe spring je op de beste manier om met je budget? Daar gaat het om. Kijk bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten: daar stroomt heel veel geld naar de gezondheidszorg, maar ze scoren niet veel beter dan een land als Chili of Cuba. België, en bij uitbreiding West-Europa, doet het dan weer wel goed. Het boek wil doen reflecteren, aanzetten tot verbeteren en reikt ideeën en inzichten aan. Je moet geen borstkankerspecialist zijn om het boek te lezen. Het is bedoeld voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in de organisatie van borstkankerzorg. Dat kunnen overheden zijn, maar ook ziekenhuizen, huisartsen, … Kwaliteit, daar zijn veel mensen mee bezig, en er bestaan ook veel misverstanden over.”

     

    Het boek wordt uitgegeven door het Engelse Oxford University Press, de grootste en belangrijkste universiteitsuitgeverij ter wereld. “Een boek zoals het onze bestond nog niet”, zegt dr. Verhoeven. “Het is voor mij een droom dat Oxford University Press onze uitgever is. Op het vlak van kwaliteit en wetenschap zijn zij top in de wereld.”

     

    Op zaterdag 7 december wordt het boek in Antwerpen voorgesteld. In de voormiddag is er een wetenschappelijk event met sprekers uit de hele wereld, in de namiddag een academische sessie met deelname van Vlaams minister-president Jan Jambon en prof. dr. Herman Van Goethem, rector van de universiteit Antwerpen.

     

    Over dr. Didier Verhoeven

    Dr. Didier Verhoeven werkt al ruim 25 jaar als medisch oncoloog bij AZ Klina en is coördinator van de Borstkliniek Voorkempen. Hij is ook als professor verbonden aan de Universiteit Antwerpen. “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de organisatie van zorg en de kwaliteitscontrole van kankerzorg. Dit boek is mijn levenswerk”, zegt hij.

     

    Klik hier voor meer info over het boek






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.olympische activiteit indienen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03 | 12 | 19

     

    Inwoners kunnen olympische activiteit indienen

     

    In 2020 is het 100 jaar geleden dat Antwerpen gaststad was voor de Olympische Spelen. Het district Antwerpen organiseert daarom een heel jaar lang tal van leuke (sport)evenementen. Het roept ook zijn inwoners op om activiteiten met een olympische insteek te organiseren. Zij krijgen daarvoor financiële en/of logistieke ondersteuning.

     

    Olympisch eeuwfeest

    Antwerpen mocht in 1920 de Olympische Spelen organiseren. Maar liefst 2600 atleten uit 29 verschillende landen gaven toen het beste van zichzelf. Omdat het enorm fier is dat Antwerpen nog steeds de enige Belgische olympische stad is, pakt het district Antwerpen uit met een olympisch eeuwfeest. Met loop- en fietswedstrijden, sport- en buitenspeeldagen, maar ook seniorenwandelingen en competities tussen dienstencentra.

     

    Oproep

    Inwoners die het al voelen kriebelen bij het horen van de term ‘Olympische Spelen’, zullen zich in 2020 volledig kunnen uitleven. Charlie van Leuffel, districtsschepen voor sport, roept hen op om samen activiteiten te organiseren: “Iedereen kan bijdragen aan een spetterend olympisch feestjaar. Dat kan gaan over het organiseren van een sportactiviteit met een nieuwe of oude olympische discipline. Maar ook het in de verf zetten van de olympische geschiedenis, een theatervoorstelling of een eigen kunstproject behoren tot de mogelijkheden. Alle ideeën zijn welkom, zolang er maar een olympische invalshoek is”.

     

    Via het participatieplatform olympischespelen.antwerpen.be/doemee kunnen inwoners van het district hun activiteit indienen. Na goedkeuring krijgen ze financiële en/of logistieke ondersteuning om hun idee uit te werken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen

    Provincie Antwerpen

    03 | 12 | 2019

    Pop up Europa deelt prijzen uit in Putte
    Van een Europafiets tot een gratis zwembeurt

    Op maandagavond 2 december viel officieel het doek over Pop Up Europa Putte. Vier weken lang werd de gemeente ondergedompeld in een Europees bad. De prijsuitreiking van de kraslotenwedstrijd en de Europese etalagezoektocht was de finale. In totaal werden er meer dan 40 prijzen uitgereikt. Twee hoofdwinnaars konden met een nieuwe fiets naar huis rijden.

    Van 25 oktober tot en met 23 november streek Pop up Europa neer in Putte. Gedurende vier weken waren er allerlei gratis en laagdrempelige activiteiten voor jong en oud rond het thema Europa, waaronder een kraslotenwedstrijd en een zoektocht naar Europese voorwerpen in de vitrines van lokale handelaars.

     

    Prijzenregen

    De hoofdprijs van de kraslotenactie is in elke Pop up Europa-gemeente een blauwe Europafiets. In Putte mocht Wendy Bleeckx daarmee naar huis rijden. Andere prijzen waren een overnachting voor vier personen in een kampeerhut van provinciaal domein De Nekker in Mechelen, een stapel boeken over Europa, een begeleide wandeling in De Averegten en tweemaal 6 tickets voor zwembad De Nekker in Mechelen.

     

    Voor de vitrinezoektocht waren er prijzen van de lokale handelaars te winnen. Zo ging hoofdwinnaar Fabian Verheyen naar huis op een splinternieuwe fiets van VT Bikes. Ander gelukkigen konden een verwenpakket, een gratis ontbijt, bonnen en allerlei andere prijzen winnen.

    Winnaars kraslotenactie - Copyright: Provincie Antwerpen

     

    Hoofdprijswinnaar Europese etalagezoektocht - Copyright: Provincie Antwerpen

     

    Pop up Europa
    Pop up Europa Putteis een initiatief van provincie Antwerpen en het gemeentebestuur van Putte om Europa dichter bij de burger te brengen. Dit initiatief werd bekroond met de EU Public Communication Award voor beste EU-campagne door het Comité van de Regio`s.


    Gedeputeerde Kathleen Helsen, bevoegd voor Europese samenwerking : “Uniek aan de Putse editie was de samenwerking met lokale handelaars uit de gemeente. Daardoor konden we Europa overal in het straatbeeld brengen; van de apotheek tot de kledingwinkel. Een concept dat zeker voor herhaling vatbaar is”.

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info: www.popupeuropa.be

    Beleidsverantwoordelijke:
    Kathleen Helsen, CD&V gedeputeerde bevoegd voor Europese samenwerking








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!