Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    25-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen



    Provincie Antwerpen

    25 | 2 | 2022

    Topnatuur zkt wandelaar
    Fraaie bos- en natuurgebieden blikvangers op vernieuwd wandelnetwerk Kempens Landgoed

    Europese topnatuur, driesterrenstiltegebied of rustgevend bos? Het vernieuwde wandelnetwerk Kempens Landgoed in Arendonk, Oud-Turnhout, Ravels en Turnhout serveert het allemaal.

    De update door Toerisme Provincie Antwerpen resulteert in extra kilometers en nóg meer wandelplezier. Alle ingrediënten voor een verkwikkende wandeling of actieve vakantie in de Kempen.

    Van het geliefkoosde jachtterrein van middeleeuwse hertogen tot het privégroen van gefortuneerde families. In het noordoostelijke hoek van de Kempen vormen de talrijke historische landgoederen vandaag gedroomde wandelgebieden. Met absolute toppers als Domeinbos Hoge Vijvers, Landschap De Liereman (een officieel stiltegebied), Gewestbos Ravels en het Turnhouts Vennengebied, onderdeel van het Europese Natura 2000 netwerk. Een feest voor je zintuigen!

    Copyright: Mie De Backer voor Toerisme Provincie Antwerpen

    Fijne extraatjes

    Mooie routes en gezonde lucht à volonté op het wandelnetwerk Kempens Landgoed. Plus een heleboel extraatjes die je wandeling bijzonder maken.

    Zoals een picknickpakket vol streeklekkers van de Klein Engelandhoeve. Een overzetbeurt op het Kempens kanaal in een charmant veerpontje. Een Gagelbiertje op het terras van bezoekerscentrum De Liereman. Intrigerend erfgoed zoals prehistorische grafheuvels. Of een plukweide, waar je een fleurig souvenir uitkiest.

    Wandelnetwerk Kempens Landgoed daagt ook kleine rakkers uit. Zo verweeft het Grave Ravenpad in het Gewestbos op een originele manier natuur en Kempense volksverhalen.

    Wandeling wordt vakantie

    Toerisme Provincie Antwerpen realiseerde 38 kilometer nieuwe trajecten in o.a. het centrum van Turnhout en Poppel en zorgde voor een vlottere verbinding met het aansluitende wandelnetwerk in Nederland. 

    De vijf suggestielussen op de nieuwe wandelkaart betekenen evenveel aanraders: ‘Molenheide in Ravels’ (6,9 km), ‘Landschap vol contrast in Oud-Turnhout’ (10,5 km), ‘Hoge Vijvers en Zwartven in Arendonk’ (10,1 km), Ontdekkingstocht in Turnhout (10,6 km) en de rolwagenvriendelijke lus ‘Drempelvrij in Turnhout’ (2,4 km).

    Gedeputeerde voor Toerisme Mireille Colson: “Dit wandelnetwerk serveert niet alleen onvervalst wandelplezier. Met de vele toeristische aanraders op de kaart maak je er makkelijk een deugddoende vakantie in de Kempen van. Combineer je wandeling met een citytrip in Turnhout of blijf slapen in een opgeknapte pipowagen of op een bivakzone onder de sterren. Vieze schoenen na je vakantie in de Kempen? Ja, maar vooral mooie herinneringen.”

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:
    Wandelnetwerk Kempens Landgoed omvat 466 kilometer routes langs knooppunten in Arendonk, Oud-Turnhout, Ravels en Turnhout.

     

    De bewegwijzering gebeurt met rechthoekige rood-witte borden met nummers.

     

    De kaart van het wandelnetwerk Kempens Landgoed kost 8 euro.

    Je koopt ze bij de toeristische diensten van bovenvermelde gemeenten en bij Standaard Boekhandel.

     

    Meer details, suggestielussen en bestelmodule kaart op Kempen.be.

    Link met landingspagina: https://www.kempen.be/wandelnetwerk-kempens-landgoed-topnatuur-het-grensgebied

     

    Op diezelfde website vind je extra wandel-, bezoek- en logeertips.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Mireille Colson, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Toerisme






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen

    Provincie Antwerpen

     

    APPeL³ : Antwerps Provinciaal Partnerschap een Leven Lang Leren

     

    Het provinciebestuur van Antwerpen heeft vanochtend APPeL³ gelanceerd, voluit het  Antwerps Provinciaal Partnerschap een Leven Lang Leren. Het wordt opgericht om de kansen van voornamelijk kort- en oudgeschoolde werknemers op de arbeidsmarkt te verhogen door de inspanningen van de sociale partners en het volwassenenonderwijs beter op elkaar af te stemmen. Binnen het partnerschap worden wetenschappelijke inzichten en goede voorbeelden uitgewisseld. Er komt ook een financiële ondersteuning voor nieuwe opleidingsinitiatieven om de digitale vaardigheden te versterken van medewerkers in de speerpuntsectoren bouw, zorg en logistiek. Provincie Antwerpen heeft hiervoor een eigen Fonds Levenslang Leren opgericht.

     

    De cijfers van de VDAB voor de provincie Antwerpen spreken voor zich: zowel bij verpleegkundigen en verzorgenden (+45%), bouwvakkers en –technici (+31%), elektriciens en elektromecaniciens (+94%), transport en logistiek personeel (+92%) of goederenbehandelaars (+97%) is het aantal openstaande vacatures vorig jaar flink gestegen. De uitdaging is niet alleen om voldoende nieuwe arbeidskrachten naar die sectoren te leiden, maar ook om zoveel mogelijke huidige medewerkers daar te houden. Bovendien is niet alleen de kwantiteit een probleem, er is ook een kwalitatieve mismatch. De digitalisering van de betrokken sectoren is daarvan een van de belangrijkste oorzaken.

     

    Kathleen Helsen, gedeputeerde voor Werk: “Werknemers moeten zich in dit digitale tijdperk voortdurend nieuwe technieken en technologieën eigen maken en die automatisering zal alleen maar toenemen. Uit een recente publicatie van de OESO blijkt dat zowat een derde van de Vlaamse werknemers de volgende jaren nog ingrijpende veranderingen te wachten staan. 14% van de werknemers loopt zelfs risico op een volledige automatisering van hun job. Wie zich weet aan te passen, stelt vaak vast dat het werk daardoor wat uitdagender wordt of dat hij daardoor meer autonomie krijgt in zijn job. Maar anderen ervaren net meer stress door al die digitalisering en voelen zich meer en meer geïsoleerd. Oudere en lager geschoolde medewerkers met meer manuele en routinetaken ervaren veel meer een negatieve invloed dan hoger opgeleide profielen. We worden uitgedaagd om deze kwetsbare werknemers aan te sporen om tijdig te participeren aan levenslang leren.”   

     

    Om bij te blijven bij de transformaties op de arbeidsmarkt, stelt de OESO Skills Strategie voor Vlaanderen (2020), moeten werknemers hun competenties versterken, zowel voor nieuwe als voor bestaande jobs. De voorbije jaren nam echter minder dan 9% van de Vlamingen tussen 25 en 64 jaar regelmatig deel aan een formele opleiding. Dat is onder het Europese gemiddelde. In buurlanden Frankrijk, Nederland en Luxemburg ligt dat aantal dubbel zo hoog. Het versterken van menselijk kapitaal is dan ook een belangrijk onderdeel van de Vlaamse herstel- en veerkrachtplannen. Complementair aan dat Vlaamse relancebeleid richt Provincie Antwerpen nu het Antwerps Provinciaal Partnerschap een Leven Lang Leren (APPeL³) op.

     

    Kathleen Helsen: “Wij investeren met APPeL³ vooral in bijscholing van kort- en oudgeschoolde werkenden zodat ze sterker staan op de arbeidsmarkt, die continu en snel evolueert. We willen werk maken van een echte leercultuur in onze provincie via bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen. Dat doen we door de arbeidsmarktactoren en de aanbieders van volwassenenonderwijs dichter bij elkaar te brengen voor de speerpuntsectoren bouw, zorg en logistiek. Samen willen we de drempels voor levenslang leren weghalen bij individuen, organisaties en de brede samenleving.”

     

     

    Het Antwerps Provinciaal Partnerschap een Leven Lang Leren zet in op …

    - krachtige partnerschappen tussen volwassenenonderwijs (CVO’s, Ligo, Syntra) en arbeidsmarktactoren (sociale partners en sectorfondsen),

    - uitwisseling van bestaande wetenschappelijke kennis en goede praktijkvoorbeelden,

    - wederzijdse afstemming tussen het provinciale en Vlaamse beleid inzake levenslang leren.

     

    Naast deze flankerende acties geeft APPeL³ ook een financiële impuls voor nieuwe sectorspecifieke opleidingsinitiatieven om de digitale vaardigheden van kort- en oudgeschoolde werknemers in bouw, zorg en logistiek te versterken.

     

    “Waar we kansen zien voor concrete samenwerkingen zullen we de geïnteresseerde organisaties verbinden in resultaatgerichte samenwerkingsovereenkomsten waar we provinciale subsidies aan koppelen en waar we een gespecialiseerde procesbegeleiding voor voorzien. Provincie Antwerpen richt hiervoor een Fonds Levenslang Leren op met een startbudget van 500.000 euro,” besluit gedeputeerde Kathleen Helsen.

     

    EXTRA INFO

    Beleidsverantwoordelijke:        

    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde voor Werk en Flankerend Arbeidsmarktbeleid

     

     

     

                                             






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    - 24 februari 2022

     

    No War! Oorlog mag nooit het laatste woord krijgen.

     

    De situatie in Oekraïne is zeer zorgwekkend en maakt ons allen droevig. Oorlog op Europese bodem. Het is onaanvaardbaar dat ons continent, dat in de loop van de twintigste eeuw door twee wereldoorlogen werd verwoest, opnieuw voor oorlog wordt gekozen om problemen en geschillen op te lossen. Hebben we dan niets geleerd? Nochtans zien we dagelijks de consequenties van oorlogen in de wereld. Denk maar aan de oorlog in Syrië en Afghanistan.
     
    We willen niet toekijken en niet onverschillig zijn tegenover deze situatie. We willen onze verbazing en ons ongenoegen uitroepen: “Stop de oorlog”, “neen aan oorlog”, “we hebben dorst naar vrede”. We geloven niet dat men met wapens conflicten kan oplossen. Enkel in gesprek en met een dialoog kan men problemen oplossen.
     
    We hebben begrepen dat er geen winnaars zijn na een oorlog. In tegendeel, de betrokken landen komen er slechter uit. Burgers sterven. Families worden uiteen getrokken. Armoede neemt toe en landen gaan er enkel op achteruit. De vluchtelingen die nu vanuit verschillende werelddelen bij ons aankomen, vertellen ons vreselijke verhalen van oorlog en verlatenheid. “Oorlog is de moeder van alle armoede”, zei Andrea Riccardi, stichter van Sant’Egidio. Paus Franciscus noemde oorlog krankzinnigheid, een uiterste dwaasheid!
     
    Wij willen Europeanen zijn die niet blijven toekijken naar deze tragedie. We willen onze stem laten horen. Met Gods hulp willen we er iets aan doen. Daarom organiseert de Gemeenschap van Sant'Egidio gebeden voor vrede in Oekraïne en roepen we alle mensen van goede wil op om zich hierbij aan te sluiten.
     
     
    Brussel
    Donderdag 24 februari 2022 om 19u30 in OLV ter Rijke Klaren kerk, Rijkeklarenstraat, Brussel
     
    Antwerpen
    Vrijdag 25 februari 2022, om 19u30 in de St.-Carolus Borromeuskerk. Hendrik Conscienceplein. Na afloop gaan jongeren van “Europeans for Peace” en “Youth for Peace” de straat op om hun vredeswil kenbaar te maken.
     
    Aswoensdag
    Op Aswoensdag, 2 maart 2022, start de veertigdagentijd. Paus Franciscus roept op tot een dag van Vasten voor vrede in Oekraïne. Sant’Egidio wil zich aansluiten bij deze oproep van de paus. De dag wordt afgesloten met een viering met asoplegging die plaatsvindt in de Sint-Carolus Borromeuskerk, Antwerpen, om 19u30.
     
     
    Meer info: Edmond Ceku 0497 86 94 98
                       Jan De Volder 0495 79 50 91

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PROVINCIE ANTWERPEN

    Team gezocht om cultuurhuis de Warande
    aan te sturen
    Provincie Antwerpen zet innovatieve directie-opdracht in de markt

    De Raad van Bestuur van de Warande in Turnhout heeft het licht op groen gezet voor een opmerkelijke open oproep: het provinciaal cultuurhuis gaat op zoek naar een multidisciplinair team als directie. De opdracht start op 1 september 2022. Ze geldt voor 2 jaar, en kan daarna nog één keer voor 2 jaar verlengd worden.

     

    Kathleen Helsen, voorzitter van de Warande: “Deze verrassende keuze past bij de complexe context waarin de Warande opereert. Haar unieke positie als provinciaal cultuurhuis, de regionale opdracht, de talrijke huispartners en de sterke programmatie maken hier een zeer uitdagende opdracht van. De voorbije maanden hebben we samen met de Antwerp Management School een intensief traject afgelegd. Daaruit bleek dat het niet evident is dat één enkele persoon over alle competenties, ervaringen en inzichten beschikt om zo’n huis te leiden. De keuze voor een team is dus de beste voor de toekomst van de Warande.”

     

    Een jury, bestaande uit leden van het directiecomité en externe experten, buigt zich over het plan van aanpak van de verschillende kandidaten. Het team aan wie de opdracht zal worden toegewezen, krijgt de dagelijkse leiding over het cultuurhuis en zal instaan voor de uitvoering van de nieuws beleidsnota, waarin de doelstellingen en de uitdagingen voor de komende jaren worden vastgelegd.

     

    Kathleen Helsen: “De Warande wil de volgende jaren nog meer inspelen op de veranderende demografie in Turnhout en de Kempen. Het leidinggevende team moet met de Warande in dialoog gaan met de samenleving, antwoorden zoeken op maatschappelijke uitdagingen, de interne organisatie op punt stellen en sterke partnerschappen aangaan. Het is een open opdracht om de Warandesite uit te bouwen tot een innovatieve open campus voor kunst en cultuur, waar nieuwe initiatieven kunnen ontstaan die bijdragen aan de ontwikkeling van de hele regio. Voor de concrete invulling krijgt het team dus veel vrijheid.”

     

    Deze innovatieve overheidsopdracht wordt eerstdaags in de markt gezet. Kandidaten kunnen zich tot 30 maart aanmelden en krijgen daarna enkele weken de tijd om een dossier uit te werken. Alle info verschijnt op de website van de provincie Antwerpen.

    PRAKTISCHE INFO

    Kandidaten kunnen zich tot 30 maart aanmelden en krijgen daarna enkele weken de tijd om een dossier uit te werken. Alle info verschijnt op www.provincieantwerpen.be.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde van de provincie Antwerpen,

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Antwerpen


    Regionaal Landschap de Voorkempen

    19 | 02 | 2022

    Minister Demir geeft startschot Muntbos
    Braakliggend perceel in Hoogstraten wordt bos

    Vandaag gaf Vlaams Minister Zuhal Demir onder het goedkeurende oog van alle projectpartners en een handvol jonge planters het startschot van de aanplant van het ‘Muntbos’, een nieuw bos op een boogscheut van Ecoduct De Munt in Hoogstraten. Het braakliggende perceel van 1,6 hectare groot biedt ruimte voor 3.880 inheemse bomen en struiken. Een deel van het plantgoed ging vandaag de grond in. De rest van de bomen volgt later als de grond er droger bij ligt.

    "Lokale besturen zijn belangrijk partners in onze bosuitbreidingsplannen. Zij hebben het beste zicht welke gronden in hun gemeente potentieel kunnen worden bebost en staan het dichtst bij hun inwoners. Niemand de die roep naar toegankelijke natuur luider hoorde dan hen. Het doet me dan ook plezier dat ook Hoogstraten in die nood tegemoet komt. Naast luchtzuiveraars zijn bossen bovenal een oase van rust waar inwoners en bezoekers terecht kunnen om even te ontsnappen aan alle drukte. Ik roep ook andere steden en gemeenten op om het positieve voorbeeld van Hoogstraten te volgen. Met de bosalliantie staan we voor elk bestuur klaar om hen maximaal te ondersteunen bij hun bosuitbreidingsplannen", zegt Vlaams minister van Natuur Zuhal Demir.

     

    Klimaatactieplan Hoogstraten

    De aanplant past in het nieuwe klimaatactieplan van de Stad Hoogstraten. Naast een duw in de rug voor het klimaat, moet het bos op termijn een stapsteen vormen voor dieren die gebruikmaken van het nabijgelegen ecoduct. Marc van Aperen, burgemeester van Stad Hoogstraten vult aan: “Het Muntbos dat we vandaag aanleggen, reikt veel verder dan enkel wat bomen en struiken. Het Muntbos zal het reliëf op deze open vlakte herstellen. De bodem zal meer regenwater kunnen opnemen, wat belangrijk is in de strijd tegen droogte en overstromingen en wat tegelijk ons grondwaterpeil zal versterken. In totaal worden hier  3880 inheemse bomen en struiken geplant, waarvan de meerderheid het ‘Plant van hier’-label heeft. De strijd tegen klimaatverandering winnen we niet op één dag of met de aanplanting van één bos. Maar het is een stap in de goede richting.”

     

    Gedeputeerde van provincie Antwerpen en voorzitter van Regionaal Landschap de Voorkempen Jan De Haes was ook van de partij en nam het woord: “Om de ambitieuze Vlaamse doelstelling te halen van 4.000 hectare nieuw bos tegen eind 2024, engageert de provincie Antwerpen zich om tegen het einde van de legislatuur 150 hectare nieuw bos te creëren. Zowel de Bosgroepen, de Regionale Landschappen als de provinciale Groendomeinen bundelen de krachten om gezamenlijk een oppervlakte van zo’n 300 voetbalvelden nieuw bos te planten in de provincie. Wij zijn verheugd dat Hoogstraten deze bosambities deelt en met dit mooi project bijdraagt aan een klimaatrobuuste provincie Antwerpen.”

     

    De aanplantactie is een gezamenlijk initiatief van stad Hoogstraten, Bos+, Bosgroep Kempen Noord, De Ronde Tafel Hoogstraten en Regionaal Landschap de Voorkempen. De stad is eigenaar van de gronden, BOS+ en De Ronde Tafel Hoogstraten zorgden voor het plantgoed en Bosgroep Kempen Noord selecteerde de juiste boomsoorten. Regionaal Landschap de Voorkempen, een vzw die zich inzet voor natuur, landschap en erfgoed in de streek stond in voor de coördinatie van het volledige project.

    Minister Zuhal Demir plant de symbolische eerste boom van het Muntbos onder ruime belangstelling.

    PRAKTISCHE INFO

    Regionaal Landschap de Voorkempen, Vrieselhof, Schildesteenweg 99, 2520 Ranst (Oelegem), www.rldv.be

     

    Met vragen kan u rechtstreeks terecht bij Ines Van Limbergen,ines.vanlimbergen@rldv.be, 0474 74 68 94.

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor milieu en natuur








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Antwerpen, vrijdag 25 februari 2022

    Voorstelling APPeL³

    Antwerps Provinciaal Partnerschap een Leven Lang Leren  
    Vrijdag 25 februari, 10u15, Provinciehuis

    Aansluitend op het Vlaamse en Europese relancebeleid zal het Antwerpse provinciebestuur de volgende jaren extra inspanningen doen om de arbeidsmarktpositie van de huidige arbeidspopulatie te versterken. Het is immers niet alleen kwestie om nieuwe krachten naar de arbeidsmarkt te loodsen, maar ook om huidige werknemers up-to-date te houden.

    Met dat doel voor ogen richt Provincie Antwerpen het ‘Antwerps Provinciaal Partnerschap een Leven Lang Leren’ op, kortweg APPeL³. Dit partnerschap zal onder meer focussen op de economische weerbaarheid van kort- en oudgeschoolde werkenden, wiens positie op de arbeidsmarkt kwetsbaarder wordt onder invloed van de digitale transformatie.

    APPeL³ zet in op het versterken van partnerschappen tussen het volwassenenonderwijs en arbeidsmarktactoren, de uitwisseling van wetenschappelijke kennis en goede voorbeelden en wederzijdse afstemming tussen het provinciale en het Vlaamse beleid inzake levenslang leren. Naast deze flankerende acties wordt o.m. ook een financiële impuls gegeven aan nieuwe opleidingsinitiatieven om de digitale vaardigheden bij kort- en oudgeschoolden te versterken in de provinciale speerpuntsectoren bouw, zorg en logistiek.

    Op vrijdag 25 februari wordt APPeL³ officieel voorgesteld tijdens een seminarie over levenslang leren in het provinciehuis. Dit start om 9u00 en duurt tot 12u30. Voor de pers is er een aparte voorstelling van APPeL³ voorzien tussen 10u15 en 10u45. Hierbij wordt het opzet van het Antwerps Provinciaal Partnerschap een Leven Lang Leren uit de doeken gedaan, onderbouwd met relevante cijfergegevens over de noodzaak tot upskilling van werknemers en een toelichting bij de extra middelen die Provincie Antwerpen vrijmaakt (500.000 euro) ter ondersteuning van APPeL³.

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    vrijdag 25 februari, 10u15 – 10u45

    Waar:
    Provinciehuis, Koningin Elisabethlei 22, Antwerpen, zaal Eugeen Van Mieghem (aanmelden aan de balie in de centrale inkomhal) (bereikbaarheid provinciehuis)

    Beleidsverantwoordelijke:
    Kathleen Helsen, CD&V, gedeputeerde voor Werk, Flankerend Arbeidsmarktbeleid en Flankerend Onderwijsbelei

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!