NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • ONZE FRANK
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  25-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  VERVOLG

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad Antwerpen

  23 |09 | 16

  Gloednieuwe hockeyvelden Wilrijkse Plein geopend door Red Lions


  Vandaag zijn twee gloednieuwe kunstgrasvelden voor hockey geopend in sportcentrum Wilrijkse Plein. Binnenkort zullen hier o.a. de Red Lions en Red Panthers, de Belgische nationale hockeyploegen, te bewonderen zijn. Deze velden worden ook meteen de thuisbasis voor een gloednieuwe Antwerpse hockeyclub. Omdat de stad streeft naar meer actieve verplaatsingen en een duurzaam mobiliteitsbeleid voert, trapt Sporting A een mobiliteitsproefproject af in samenwerking met de sportclubs die actief zijn op de Wilrijkse Plein.

   

  Sinds 2013 wordt er in verschillende fases hard gewerkt om van de Wilrijkse Plein één van de grootste en modernste sportcentra van Antwerpen te maken. Met de opening van de twee gloednieuwe kunstgrasvelden voor hockey is opnieuw een deelproject afgerond en komt de eindfase stilaan in zicht. Naast hockeyvelden bestaat sportcentrum Wilrijkse Plein uit een sporthal, een Finse looppiste, kunstgrasvelden voor voetbal, korfbal en rugby, natuurgrasvelden voor rugby, een centraal kleedkamergebouw, een parking, een trapveld, een calisthenicsparcours, een hondenloopzone voor de buurt en scoutslokalen.

   

  Nationale hockeyploegen en nieuwe hockeyclub naar Antwerpen

  Vandaag werden de twee gloednieuwe hockeyvelden plechtig geopend in aanwezigheid van de belangrijkste partners, de Vlaamse overheid en de Vlaamse Hockeyliga. Het gaat om twee kunstgrasvelden van de beste kwaliteit met een afmeting van 55 op 91,4 meter. Omdat hockeyvelden voor de goede werking vochtig moeten zijn, ligt er onder de kunstgrasmatten een hypermoderne sproei-installatie. Het beregeningswater wordt opgevangen in drainagebuizen en vloeit via een ondergronds infiltratiebekken terug naar de ondergrond. Het opgepompte water wordt ontijzerd dankzij een ondergrondse installatie, iets wat relatief nieuw is in ons land. De sproei-installatie kan ook geprogrammeerd worden.

   

  Rond het veld liggen er uitloopzones en staat verlichting. Beide voldoen volledig aan de hoge technische vereisten en aanbevelingen van de Internationale Hockeyfederatie (FIH). Zo zijn de velden geschikt om nationale én internationale wedstrijden te spelen. Dat is nodig, want de velden worden de nieuwe trainingsbasis voor de nationale hockeyploegen, de Red Lions en de Red Panthers. Binnenkort zullen zij dus regelmatig op deze velden te bewonderen zijn.

   

  Bovendien is het de bedoeling van de Vlaamse Hockeyliga om van deze velden ook de thuisbasis te maken voor een gloednieuwe Antwerpse hockeyclub. Door het succes en de zilveren medaille van de Red Lions stijgt de vraag naar een Antwerps hockeyteam.

   

  Met de aanleg van deze hockeyvelden was een investering van 1.300.000 euro gemoeid.

   

  Start werken nieuw kleedkamergebouw

  Een van de laatste deelprojecten van de werken aan sportcentrum Wilrijkse Plein bestaat uit de bouw van een groot kleedkamergebouw van in totaal 20 kleedkamers (6 grote en 14 kleinere), 5 kleedkamers voor scheidsrechters en 4 cafetaria’s. Deze kleedkamers zullen worden gebruikt door de Vlaamse hockeyliga en de nieuwe hockeyclub, korfbalclub Verde, korfbalclub Scaldis en rugbyclub ARC. Vanaf oktober start de aannemer met de werken en oplevering is voorzien in 2017. Sporting A investeert hier een kleine 3 miljoen euro in.

   

  Aftrap mobiliteitsproefproject ‘duurzaam verplaatsen naar het sportcentrum’

  De stad zet hoog in op een duurzaam mobiliteitsbeleid en Sporting A streeft er ook naar om zoveel mogelijk Antwerpenaars aan het bewegen te krijgen. Daarom werd vandaag ook het proefproject ‘duurzaam verplaatsen naar het sportcentrum’ afgetrapt. Hiermee wil Sporting A in samenwerking met mobiliteitsbureau Traject de bezoekers en sporters van het sportcentrum aanzetten om zich actief en duurzaam naar de Wilrijkse Plein te verplaatsen. Momenteel komt 78% van de gebruikers met de wagen, terwijl 61 % van de gebruikers minder dan 5 km van sportcentrum Wilrijkse Plein woont. Concreet zullen er in samenspraak met de bezoekers een aantal ingrepen en bijhorende acties worden uitgevoerd om dat percentage te doen dalen.

   

  Zo zijn er al een aantal kleine ingrepen gedaan die een duurzame verplaatsing aanmoedigen. Er is aan de sporthal veel fietsparking. In een latere fase wordt deze ook nog overkapt, zodat de fietsen ook droog gestald kunnen worden. Sinds kort beschikken de medewerkers van het sportcentrum over een fietsherstelbox. Als bezoekers pech hebben met de fiets, kunnen ze daar dus terecht voor een kleine herstelling. Tegenover de parkeerplaatsen voor personen met een handicap, die het dichtst bij de ingang liggen, zijn ook vier carpoolparkings voorzien. Deze mogen enkel worden gebruikt door mensen die carpoolen. Het sportcentrum heeft een bereikbaarheidsfiche met alle informatie over duurzaam vervoer.

   

  Het proefproject wordt over een jaar geëvalueerd en de succesvolle acties worden meegenomen naar andere stedelijke sportlocaties.
  foto's  copy richt georges peeters 


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  foto's copy richt georges peeters  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Laat het krullen!

  De zomer is weeral voorbij. Voor ons waren het vruchtbare maanden waarin op ons eigen veld in Wommelgem de groentjes groeiden als kolen (en boontjes en courgette en...). Boer Rob is er dan ook heel terecht fier op.

  Voor deze week resten mij nog wat recepten en dan beginnen we weer aan een volgende week!
  * Krulandijvie wordt in België een beetje stiefmoederlijk behandeld tegenover witlof, maar is eigenlijk een heerlijke groenten die niet alleen als sla kan worden verwerkt, maar ook heerlijk smaakt gestoofd. Voor een ovenschotel heb je nodig: 250 g andijvie, gesneden, 250 g rundergehakt, gekruid, aardappelen voor 4 personen, 250 g spekjes, 250 ml sojaroom, 1 teentje knoflook, geperst, 2 eieren, 150 g kaas (parmezaan of belegen). Kook de aardappelen in de schil tot ze bijna gaar zijn. Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 0,5 cm dik. Verhit een koekenpan en bak de spekjes. Bak daarna het gehakt. Stoof de andijvie met een deksel op de pan tot hij gaar is. Verwarm de oven voor op 185°C. Roer de sojaroom met de eieren los en roer de kaas erdoor, eventueel wat peper toevoegen en wat nootmuskaat. Draai het vuur onder de andijvie uit en roer het mengsel erdoor. Meng er het gehakt onder. Schep dit in een ingevette ovenschaal en beleg dit met de aardappelschijfje. Strooi de spekjes erover en nog een handje kaas en bak dit 20' in de oven of tot het eimengsel gestold is.
  * Wat je met rode kool best niet doet, is de kool een half uur of langer op het vuur laten staan. Want dan gaat de mosterdolie helemaal verloren. Mosterdolie is precies verantwoordelijk voor het koolaroma en bovendien helpt het achteraf bij de vertering. Deze regel geldt trouwens voor alle kolen. Hierbij het basisrecept voor rode kool, zodat iedereen ervan kan genieten: 1 rode kool, 1 kg zoete appels, 1 ui, 3 el krenten of rozijnen, 2 el (milde) olijfolie, 1 à 2 el frambozenazijn, 1 tl kaneelpoeder, 1 laurierblad, nootmuskaat of foelie, evt. 2 kruidnagels, zout & peper, evt. een lepeltje esdoornstroop of rietsuiker. Maak de groenten schoon. Snipper de ui. Snijd de kool fijn. Verwarm de olie en fruit de ui. Voeg de kool, laurier, kruidnagels, azijn en ca. 2 dl water toe en laat ca. 20 minuten stoven. Schil en snijd intussen de appels. Voeg de appels en de krenten of rozijnen toe en laat het geheel nog eens 20 minuten stoven. Voeg kaneel, nootmuskaat, peper en zout (en indien gewenst nog wat zoetstof) toe, verwijder laurier en kruidnagels en roer de kool nog eens goed door.
  Warmoes heeft een hoger ijzergehalte dan spinazie en vitamine C en calcium zijn ook rijkelijk aanwezig. Je kan zowel blad als bladstelen eten. In het algemeen kan je dezelfde recepten gebruiken als voor spinazie , alleen is de kooktijd iets langer. Goed spoelen en in stukken gaar te stoven. Er zijn tal van verwerkingsmogelijkheden: warmoespuree, warmoes met (kaas)saus, moussaka met warmoes, warmoestaart, enzovoort. Tip: meng een soeplepel versgeroosterde sesamzaadjes in de gestoofde warmoes. En gebruik gerust veel muskaatnoot!
  Smakelijk!

   

   

  Copyright © 2016 Stadsboerderij Antwerpen,


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JU-JITSU

  OPEN CYPRUS JU-JITSU E.K

   


  > Vorig weekeind vond in Larnaca (Cyprus) een kwalificatie tornooi plaats
  waar men punten kan behalen voor de komende World-Games in Juli 2017 in
  Polen. Charis Gravensteyn (jjc Bazel) en Ian Lodens (Ippon Zwijndrecht)
  behaalden Goud! In de cat.Duo Mix seniors. En Ben Cloostermans-Bjarne Lardon
  (Ippon) Zilver in de cat Duo Men. In de Cat. - 70 kg Fighting  Women pakte
  Stefanie Wouters ook van Ippon het Zilver. Deze atleten zijn 18 en 19 jaar !
  Belgie eindigde 2 van de 22 aanwezige landen. Dit weekeind gaan ze naar
  Gelsenkirchen in Duitsland, ook een puntentornooi,waar het wel drukker zal
  zijn. Er is ook het E.K. voor de U 18.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

   

  Bosgroepen provincie Antwerpen

  19 | 09 | 2016

  Aankondiging openbare consultatie Beheerplan Domein Oude Gracht

  De verschillende privé-eigenaars in het Domein Oude Gracht, lieten met begeleiding van de Bosgroep, een beheerplan opmaken voor hun natuurpercelen in eigendom. In totaal werd een visie, doelstellingen en maatregelen opgemaakt voor een 166 ha landschap, gelegen op het grondgebied van Kapellen en Brasschaat. Van 19 september  tot en met 19 oktober ligt het beheerplan ter inzage bij de gemeente Kapellen, Brasschaat en de Bosgroep.

  Met dit beheerplan is de huidige situatie omschreven, en rekening houdend met de visie van de eigenaars en potenties van het gebied, werden ook de beheermaatregelen voor de volgende 20 jaren uitgewerkt. Het beheerplan gaat dieper in op de ecologische, economische en landschappelijke doelstellingen voor dit gebied, en linkt deze met de gepaste ingrepen. Tijdens de opmaak werden de eigenaars en beheerders intens geraadpleegd om tot een realistisch en haalbaar beheerplan op maat te komen.

  Copyright: Bosgroep Antwerpen Noord vzw

  Inspraak

   

  In deze fase is nu inspraak mogelijk op het voorliggend ontwerpbeheerplan. Van 19 september 2016 tot en met 19 oktober 2016, zal het beheerplan ter inzage liggen bij de gemeente Kapellen, Brasschaat en de Bosgroep. Eventuele opmerkingen of aanvullingen over het ontwerpbeheerplan, worden schriftelijk bezorgd op onderstaande drie locaties.

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  Van 19 september 2016 tot en met 19 oktober 2016

  Waar:
  Gemeente Brasschaat

  Bredabaan 182

  2930 Brasschaat

  Ter inzage op afspraak zie www.Brasschaat.be of via 03 650 29 30.

   

  Gemeente Kapellen – Balie ‘Ruimte & Wonen’

  Antwerpsesteenweg 130

  2950 Kapellen

  Tel: 03/660.66.07

  Openingsuren:

  maandag: 9-19u
  dinsdag tot en met vrijdag: 9u – 12.30u
  Daarnaast ook ter inzage op afspraak op woensdag en donderdag tussen 13.30u en 17u

   

   

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Rik Röttger, , gedeputeerde voor Leefmilieu, Natuur en landschap

   

         

   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DHW united Antwerpen

  ZAALVOETBAL DHW ANTWERPEN

  Verslag  Achilles Bocholt - DHW Antwerpen : 17 - 09-‘16

   

  Uitslag : 26 – 24                 ruststand : 15 - 14

   

  Beloften : 21 - 21

   

   

  Voor DHW :Shana Husson (59’) en Joni Muys (1’) (keepsters) – Anita Szamosi (5) – Sandra Ruginyte (3) – Tamberly Husson – Anne De Wijk – Sinne Bes (1) – Sara Haazen (3) - Nathalie De Vooght - Rilke Janssens (3) – Joana Ribeiro - Gitte Janssens (2) - Teuntje Voermans (7) – Amelia Neacsu

   

  Voor  Bocholt : Jilly Achten (60’) en Lize Keenen (keepsters) – An Clijsters (4) – Leen Clijsters (4) – Lien Schrijvers – Sofie Geutjens (5) – Iris Peeters (4) – Ils Dewin – Cindy Rooijakkers (3) – Elien Noten (1) – Michelle Smits (4) – Jolien Ferson (1) – Britte Dedroog – Lieke Doeswijk

   

   

  DHW moet nipt de duimen leggen in Bocholt.

   

  Na een korte studieronde was het de thuisploeg die het best uit de startblokken kwam via enkele snelle tegenaanvallen van Sofie Geutjens en Cindy Rooijakkers : 4 – 1 na 6’.

   

  DHW stak een tandje bij en via Sandra Ruginyte en Teuntje Voermans werd de kloof tot een minimum herleid : 6 – 5 na 17’ en even later hingen de bordjes gelijk, dankzij enkele snelle collectief opgezette aanvalsacties : 8 – 8 na 20’.

   

  Bocholt reageerde. De Antwerpse verdediging had het moeilijk met de linkerkant van de thuisploeg, omdat het teveel focuste op rechts. Leen Clijsters profiteerde hier optimaal van : 12 – 8 na 24’.

   

  Een Antwerpse time-out bracht soelaas. Anita Szamosi (1x) nam haar team op sleeptouw en dirigeerde de aanval. Rilke Janssens (1x), Sara Haazen (1x) en Teuntje Voermans (2x) werkten goed af en zo ging DHW op en over Bocholt : 12 – 13 na 28’.

   

  Het signaal voor de thuiscoach om op zijn beurt een time-out te nemen en het Antwerpse elan te breken. Het loonde : Iris Peeters scoorde 2x en zette haar team terug op voorsprong aan de rust : 15 – 14.

   

  Ook bij het begin van de 2e wedstrijdhelft was het de thuisploeg die meteen bij de les was. De zusjes Clijsters diepten de voorsprong uit : 19 – 15 na 38’.

   

  DHW had het moeilijk in aanval en miste enkele kansen, zodat het laatste kwartier werd ingegaan met een achterstand van 5 doelpunten : 21 – 16 na 45’. Bocholt kon die in ondertal zelfs nog een beetje verruimen : 23 – 17 na 49’.

   

  De Antwerpse verdediging werd nadien herschikt, ging veel offensiever spelen en bracht de Limburgse meisjes aan het twijfelen : 25 – 22 na 57’.

   

  In een razend spannend slot, haalde de thuisploeg alles uit de kast (en tafel…) om tijd te winnen, zodat DHW op de valreep sneuvelde. Eindstand : 26 – 24.

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  19 | 09 | 2016

  Ensembles van architectuur en ambacht

  Collectiestukken uit het Architectuurarchief Provincie Antwerpen vormen mee de basis voor de tentoonstelling ‘Ensembles – architectuur en ambacht’ in deSingel te Antwerpen. Deze tentoonstelling focust op de onmisbare samenwerking tussen ontwerpers en gespecialiseerde vaklui.

  Het Architectuurarchief van de provincie Antwerpen organiseert samen met het Vlaams Architectuurarchief (VAI) en Kunstencentrum deSingel de tentoonstelling ‘Ensembles-Architectuur en ambacht’. Hierin ligt de focus op de samenwerking tussen architecten en de uitvoerders van hun ontwerpen. De uitvoering van een ontwerp kan voor alle betrokkenen een praktisch leerproces zijn. Technische en ambachtelijke vaardigheden bieden immers positieve impulsen aan het ontwerpproces. Maar een origineel ontwerp kan ook een inspirerende uitdaging zijn voor het vakmanschap van de uitvoerders. Deze wisselwerking wordt bekroond in de uitvoering van het ontwerp, dat de aparte inbreng van beide partners overstijgt en tot een nieuwe dimensie tilt.

  De tentoonstellling toont projecten uit verschillende Europese landen. Ze bevat ook een interessant historisch luik. Architectuur en ambacht zijn immers van oudsher nauw met elkaar verbonden.  Gedeputeerde Luk Lemmens beklemtoont: ‘Met de inbreng van collectiestukken uit het provinciale Architectuurarchief (APA) illustreert men voor diverse historische cases de boeiende wisselwerking tussen ontwerp en uitvoering, tussen architect, vaklui en andere participanten. Een zoveelste bewijs hoe waardevol erfgoed nog steeds een meerwaarde biedt in tal van moderne processen’.

  Het zogenaamde Dymphnarium op het Mechelse Begijnhof, midden jaren 1970 - Copyright: Architectuurarchief Provincie Antwerpen

  PRAKTISCHE INFO

  Tentoonstelling:
  30 september 2016 tot 15 januari 2017
  Elke woensdag tot en met zondag geopend, telkens van 14-18u, en tijdens avondvoorstellingen
  Gesloten op maandag, dinsdag en feestdagen
  Toegangstarief: 5 EUR (inclusief bezoekersgids)
  Tickets te koop bij de ingang van de tentoonstelling

  Waar:
  deSingel Internationale Kunstencampus, Desguinlei, Antwerpen

  Meer info:
  http://www.vai.be/nl/activiteit/tentoonstelling-ensembles-architectuur-en-ambacht
  of via www.desingel.be

  PERSINFO & INTERVIEWS

  Beleidsverantwoordelijke:
  Luk Lemmens, , gedeputeerde voor Cultuur, Ruimte, Erfgoed en Mobiliteit


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

  Provincie Antwerpen

  Provinciale landschapsdag zoomt in op de Merode
  Prins de Merodezwaait kasteelpoort open op 27 september

  Elk jaar zet de provinciale landschapsdag een karakteristiek landschap in de kijker. Op dinsdag 27 september 2016 zijn dat de bossen, de landerijen en de monumenten van de Merode. 140 natuur-, landschap- of erfgoedprofessionals en vrijwilligers ontdekken de diverse troeven van het prinsheerlijk platteland, het kasteelverleden van de familie, het beheersplan voor erfgoedzorg enzovoort. Gedeputeerden voor Platteland en Leefmilieu Peter Bellens en Rik Röttger lichten het belang van het de Merodegebied toe voor de provincie Antwerpen.

   

  Prinselijke spreker

  In de voormiddag vertellen de sprekers over het ontstaan van het landschap, het economisch potentieel van de Merode, de toekomstplannen van dit prinsheerlijk platteland, de zorg voor het erfgoed en de ontwikkeling van de site rond de Beddermolen in Westerlo. Prins Simon de Merode geeft een presentatie over het kasteel van de familie de Merode.

   

  Gedeputeerde voor Platteland en voorzitter van de stuurgroep de Merode, Peter Bellens: “Over enkele maanden komen drie provincies, aangestuurd door de provincie Antwerpen, aan het roer te staan van het plattelandsproject de Merode. De dynamiek die de voorbije jaren in dit gebied is ontstaan, willen we niet verloren laten gaan en zelfs nog aanscherpen.”

   

  Gedeputeerde voor Landschap, Rik Röttger, ziet in deze zevende landschapsdag een unieke kans om het landschap eens ‘anders’ te bekijken: “Elk landschap geeft het verhaal weer van de relatie tussen de mens en zijn omgeving. Op deze landschapsdag kunnen bezoekers het landschap van de Merode en zijn historische, ecologische en andere aspecten actief ontdekken.”  Op pad in de Merode

   

  In de namiddag staan er zeven excursies op het programma. Bij inschrijving konden de aanwezige natuur- en erfgoedliefhebbers hun voorkeur doorgeven. Zo staat een kunsthistorische rondleiding in de abdij op het programma, wandeltochten in de Demerbroeken en de bos- en heidegebieden rond de Abdij van Averbode, een exclusief bezoek aan het kasteel de Merode, een bezoek aan drie erfgoedsites (de Beddermolen in Westerlo, de stoomzagerij in Vorst en het Klompenmuseum in Veerle) en fietstochten naar Gerhagen, domein Hertberg en zuivelbedrijf de Ploeg in Herselt.

  Abdij van  Averbode - Copyright: Theo Meulemans

  De Merode: waar de Kempen en het Hageland elkaar ontmoeten

  De Merode is een prachtig gebied van 1500 hectare bos en landerijen op de grens van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Oorspronkelijk was dit gebied in handen van de adellijke familie de Merode. Vandaag werken diverse bestuursniveaus, ondernemers, natuur-, erfgoed- en landschapsbeheerders er intensief samen. De zevende provinciale landschapsdag zoomt in op dit gebied waar de Kempen en het Hageland elkaar ontmoeten.

   

  De provinciale landschapsdag is een organisatie van de provincie Antwerpen in samenwerking met de partners van het de Merodeproject en de abdij van Averbode.

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  Dinsdag 27 september 2016 van 9.30 tot 17 uur


  Waar:
  Abdij van Averbode, Abdijstraat 1, 3271 Averbode
  Er is een pendeldienst tussen het station van Aarschot en de abdij van Averbode.


  Beleidsverantwoordelijken:
  Peter Bellens,  gedeputeerde bevoegd voor Platteland en voorzitter van stuurgroep de Merode


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken Nieuws

  HOBOKEN JAARMARKT 2016 MAANDAG 19 SEPTEMBER:

  Een wandeling langs de markt de auto's via de politieke aanwezigheid zo naar de dieren en via het dienstencentrum terug naar af onderweg ons Zangeres LEKI tegengekomen en een handelaar van hoboken DE AFSLUITER MOET NOG KOMEN HET VUURWERK

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!