NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  10-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
  Nieuwjaar drink Hoboken in het park sorghvliedt een hapje en een drankje aangeboden door het district spijtig een kleine spelbreker de regen nu en dan.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS // B-FITNESS

   

   

  FITNESS neemt  schitterend initiatief

   

  Fitness aan de Kapelstraat 113 -115 te 2660 HOBOKEN nodigt alle 60-plussers uit om aan het ‘gunsttarief van 19,99 €’ te komen kennismaken.

   

  ‘Inderdaad, zo zegt de uitbater, mag de prijs geen hinder meer zijn om de konditie op peil te houden’.

   

  Onder begeleiding kan u hiervoor ‘cardiotraining – powerliften – zumba –bodybuilding, stretchen, kortom alle ‘personaltraining’ doen.

   

  De zaak is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 22 uur //zaterdag van 10 tot 16 uur // zon- en feestdagen van 11 tot 15 uur.

   

  ‘Het is nu 3 jaar geleden dat we deze fitness openden in de vroegere fijnkost ‘DE HOEVE’ – en in die tijd hebben heel wat ‘ouderen’ zich reeds vermaakt om in konditie te blijven’.

  ‘Ik vind het hier tof’ zeggen zowel Raoul,Lilly en Clemy en Georges – we zijn werkelijk één grote familie!

   

  Fitness neemt schitterend initiatief

  19,99 € per maand zonder instap !voor onze senioren

  Nog vragen?

  Bel dan even op 0485 74 19 01 of loop eens binnen – dan kan u ineens alle moderne apparatuur bewonderen…  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT  7 | 1 | 2016       Provincie Antwerpen

  Standhouders Tuinkriebels kunnen zich aanmelden

  Hoewel de eerste vrieskou moet nog komen, is Tuinkriebels Vrieselhof de zoektocht naar standhouders al gestart. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden.

  Zes jaar al staat Tuinkriebels garant voor planten, proeven en pure passie. Deze happening voor en door de ware tuinliefhebber zal op 7 en 8 mei 2016 plaatsvinden middenin het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof in Oelegem (Ranst).

   

  Wie als standhouder wil deelnemen met planten, interessante nieuwigheden of prikkelende inspiratie voor de tuin kan zich vanaf nu aanmelden als standhouder. Surf daarvoor naar: http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/vrieselhof/cultuur.html

   

  Wie voor 31 januari 2016 een standplaats reserveert, krijgt korting! Vzw’s, verenigingen en openbare besturen kunnen een gratis standplaats aanvragen.

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  Tuinkriebels Vrieselhof op zaterdag 7 mei & zondag 8 mei 2016 telkens van 10u tot 18u.


  Waar:
  Provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem)

   

  Meer info:
  Ann Moorkens, Tuinkriebels Vrieselhof 2016

  E evenementen.antwerpen@provincieantwerpen.be

  T 03 360 52 14

  http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/vrieselhof/cultuur.html

  Social media:
  www.provincieantwerpen.be > Tuinkriebels Vrieselhof 2016

  www.facebook.com > Vrieselhof

  Copyright: provincie Antwerpen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

                          

  Provincie Antwerpen

  Start Up Kunstbende 27 januari, Arenberg
  Op 27 januari tussen 13 en 17 uur organiseert Kunstbende een creatieve Start-Up-dag in de Arenberg.

  Volg op woensdagnamiddag 27 januari 2016 tussen 13 en 17 uur een workshop binnen jouw categorie van de Kunstbende. Workshops worden begeleid door een professional: Carolien Wardenier verzorgt een workshop make-up, Dries Segers begeleidt de jonge fotografen, Obelix Popping Factory leert deelnemers een nieuwe dansstijl aan, Jeugd&Poëzie zal teksten handmatig inbinden… Het wordt een creatieve dag voor alle kandidaten, georganiseerd door Kunstbende Antwerpen i.s.m. Naft voor Kunstbende.

  De aanwezigen krijgen ook een rondleiding in de Arenberg waar de voorronde zal doorgaan.

  Wat is de Kunstbende?

  KUNSTBENDE is dé wedstrijd in kunst voor jongeren tussen 13 en 19 jaar en bestaat dit jaar 17 jaar. Het is een gigantische kweekvijver voor jongelui met talent. De Antwerpse voorronde gaat door op 20 februari 2016 in de Arenberg. 

   

  Naft voor Kunstbende

  Jongeren met een migratieachtergrond of jongeren uit BSO en TSO hebben vaak een extra duwtje in de rug nodig om hun weg naar Kunstbende (en kunst en cultuur in het algemeen) te vinden en dat duwtje krijgen de jongeren via Naft voor Kunstbende. De afgelopen maanden organiseerden Fameus en provincie Antwerpen workshops in verschillende BSO-, TSO-scholen en jeugdwerkingen. De leerlingen van Spectrum Deurne volgden bijvoorbeeld een workshop rap met NoMoBS en de jongeren van Jes krijgen de kans om een eigen beat te maken met professionele beatmakers. Na de workshops volgt er persoonlijke coaching zodat deze jongeren worden klaargestoomd voor de voorronde op 20 februari.

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  Woensdagnamiddag, 27 januari tussen 13 en 17 uur.

  Waar: 
  Arenberg, Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

  Deelnameprijs:
  Gratis

  Website:
  http://www.kunstbende.be/
  www.arenbergschouwburg.be 

  Social media:
  Zoek het event op facebook 
  https://www.facebook.com/KunstbendeAntwerpen/

  Meer info:
  Caro Marnef, regiocoördinator Kunstbende Antwerpen
  kunstbendeantwerpen@fameus.be
  T 03 202 74 35 of M 0486 801 759

  Organisatie:
  Met de steun van provincie Antwerpen, Villanella vzw en Fameus vzw

   

  Naft biedt brandstof voor jong creatief talent

  Naft voorziet brandstof voor verschillende doeleinden.

  • Jongeren kunnen hun talenten inzetten voor opdrachten van de provincie zelf.
  • Jongeren kunnen financiële steun, inhoudelijke ondersteuning, vergaderruimtes,… krijgen bij het opstarten van een eigen cultureel project.
  • Naft ondersteunt jongeren die deel willen uitmaken van Kunstbende.
  • Er wordt brandstof aangeboden aan jongeren met een grote passie voor woord.

   “In de provincie krioelt het van talent en daarom wil de provincie deze jonge creatievelingen brandstof geven. De website, www.ikwilnaft.be, geeft jongeren de aanzet om hun talenten en creatieve ideeën echt uit te werken” zegt Inga Verhaert, gedeputeerde bevoegd voor jeugd.

   

   Foto: Kioni Papadopoulos tijdens workshop Kunstbende met NoMoBS

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPLICHTERS BEZIG

                  

  woensdag 6 januari 2016

  Vorige week waarschuwde Opgelicht?! voor nep-aanmaningen uit naam van Windows. Er komen meer meldingen binnen van mensen die de mail hebben ontvangen.

  Vorige week waarschuwde de Belgische politie al voor de nep-aanmaningen. Oplichters proberen mensen via de mail te laten betalen voor de upgrade naar Windows 10. Deze upgrade is voor (bijna) iedereen gratis, je hoeft hier dus niet voor te betalen. Inmiddels circuleert de mail ook in Nederland en ontvangt Opgelicht?! ook meldingen van mensen die de nep-aanmaning hebben ontvangen. Volgens de mail moet voor de upgrade betaald worden via een PaySafe Card.

  Hieronder kun je een voorbeeld zien van de nep-aanmaning. Het is mogelijk dat verschillende varianten van deze mail in omloop zijn.

  Advies
  Ga niet in op deze mails en betaal niet! Heb je al betaald? Neem dan contact op met de lokale politie. Neem ook contact op met Paysafe. Als het tegoed van de kaart nog niet is opgebruikt door de oplichters kan het mogelijk nog geblokkeerd worden.

  DUS MENSEN BETAAL NIET VOOR WINDOUWS 10

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MODE MUSEUM  6 | 1 | 2015 Provincie Antwerpen

  ModeMuseum boekt recordaantal bezoekers in 2015
  130.000 mensen bezochten ModeMuseum Provincie Antwerpen, het hoogste aantal sinds de opening in 2002

  2015 was voor het ModeMuseum Provincie Antwerpen een absoluut recordjaar. Met 130.000 bezoekers bereikte het MoMu 50.000 (!) bezoekers meer dan in 2014. Verklaring voor deze cijfers is in de eerste plaats het grote succes van de toptentoonstelling DRIES VAN NOTEN - INSPIRATIONS, die afklokte op 97.000 bezoekers. Ook FOOTPRINT is nu al een succes, sinds september bereikte de tentoonstelling over schoenen in de mode al meer dan 33.000 bezoekers, deze expo loopt nog tot en met 14 februari.

  Deze indrukwekkende cijfers maken van 2015 een absoluut recordjaar voor het ModeMuseum Provincie Antwerpen. Sinds de opening in 2002 bezochten nog nooit zoveel mensen het museum. Het aantal bezoekers is des te indrukwekkender als je weet dat het museum in totaal zo’n 3 maanden gesloten was voor de opbouw van nieuwe tentoonstellingen.

  Gedeputeerde voor Cultuur Luk Lemmens is bijzonder trots op het MoMu: “In 2015 heeft het ModeMuseum Provincie Antwerpen meer mensen bereikt dan ooit tevoren. Zowel fashionista’s als leken kwamen het museum ontdekken. De provincie investeerde zwaar in de tentoonstelling INSPIRATIONS en we zijn er fier op dat we deze resultaten boeken met een echt Antwerps icoon: Dries van Noten. De komende jaren willen we voortbouwen op dit succes, te beginnen met de hoognodige uitbreiding van het museum. Laat deze cijfers dan ook een signaal zijn naar de stad om meer ruimte in de Modenatie ter beschikking te stellen voor het provinciaal ModeMuseum. Voor de kerstvakantie werd het MoMu door Toerisme Vlaanderen bovendien geselecteerd als hefboomproject, een belangrijke stap voor een uitbreiding van het museum in aanloop naar het Modejaar 2020.”

  Indrukwekkende cijfers

  Bezoekerscijfers 2015

  TOTAAL: 130.963

  MoMu Nu (3 - 4 jan): 598 bezoekers

  DRIES VAN NOTEN - INSPIRATIONS (13 feb-19 juli): 96.713

  FOOTPRINT (3 sept-31 dec): 33.652


  Het ModeMuseum Provincie Antwerpen ontving in 2015 meer dan 1.000 groepen voor een rondleiding met MoMu-gids; meer dan 150 groepen bezochten de lopende tentoonstellingen zonder gids. Daarnaast ontving MoMu meer dan 800 kinderen van 5 tot 12 jaar voor verjaardagsfeestjes tijdens de weekends en vakantieateliers tijdens de schoolvakanties. Ca 25% van de bezoekers is bovendien jonger dan 26 jaar, waarvan ca de helft jonger dan 18 jaar. Daarmee ontvangt MoMu een relatief jong publiek ten opzichte van andere museale instellingen.

  foto copy richt provincie antwerpen

  Gedeputeerde Luk Lemmens (links) en directeur van het ModeMuseum provincie Antwerpen Kaat Debo (rechts) verwelkomen in mei 2015 de 50.000ste bezoeker van INSPIRATIONS


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZORGBEDRIJF-STAD ANTWERPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  ‘Thuis’ en met een luchtballon


  Zorgbedrijf Antwerpen riep senioren uit Antwerpen en de districten op om hun droom in te sturen voor de wedstrijd Mijn Droom. Uit tachtig inzendingen zijn nu drie winnaars gekend. Zij zien hun droom in vervulling gaan dankzij de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen.

   

  Met een zweefvlucht voor de honderdste verjaardag van Martha Katz gaf Zorgbedrijf Antwerpen in augustus de aftrap van Mijn Droom, een actie waarmee Zorgbedrijf Antwerpen senioren wil aanzetten om hun droom of wens waar te maken. Hoe Zorgbedrijf Antwerpen die eerste droom hielp waarmaken, was ook te zien in de tweede aflevering van ‘Meer dan bingo’, de reality-reeks op ATV over Zorgbedrijf Antwerpen.

   

  Iedereen die 65 jaar is of ouder en gedomicilieerd is in een van de Antwerpse districten, kon tot eind oktober zijn of haar droom insturen. Uit alle dromen selecteerde een jury er drie die zullen worden gerealiseerd met de hulp van de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen.

   

  Voorzitter Fons Duchateau van Zorgbedrijf Antwerpen: “Mijn Droom is een zeer mooi initiatief om de dromen van senioren te helpen waarmaken. Het bewijst ook dat onze senioren bijzonder actief zijn en nog heel wat plannen en dromen hebben. Voor Zorgbedrijf Antwerpen is een actie als deze de kers op de taart, want in de 42 dienstencentra valt elke dag iets te beleven. Die dagelijkse maaltijden en activiteiten – en in onze thuisdiensten en woonzorgcentra de zorg – blijven uiteraard centraal staan.”

   

  Deze dromen gaat Zorgbedrijf Antwerpen in 2016 helpen waarmaken:

   

  1. Figureren in tv-reeks ‘Thuis’ op één:

  ingestuurd door een 78-jarige dame uit Borgerhout en een 77-jarige dame uit Deurne

   

  2. Meelopen in een echte modeshow:

  ingestuurd door een 72-jarige dame uit Wilrijk

   

  3. Een vlucht met een luchtballon:

  Liefst 25 mensen, tussen 68 en 87 jaar, dromen van een ballonvlucht. Ze schreven zich individueel of met een vriendengroep in voor Mijn Droom. Daarom wil Zorgbedrijf Antwerpen de droom van al deze senioren samen waarmaken met een luchtballonvaart in 2016.

   

  Voor ‘Mijn Droom’ ontving Zorgbedrijf Antwerpen in totaal 80 inzendingen. De oudste deelnemer is 95 jaar. Er waren 71 individuele en 9 groepsinzendingen. Op basis van alle ingestuurde wensen en dromen zullen de dienstencentra nieuwe activiteiten uitwerken om op te nemen in hun aanbod.

   

  Zorgbedrijf Antwerpen werkt nu volop aan de voorbereidingen om de drie geselecteerde dromen waar te maken en zal de pers hiervan op de hoogte houden.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

  Agendatip
  Provincie Antwerpen

  Vogels tellen op het water
  zondag 17 januari 2016 van 9u tot 12u in provinciaal groendomein Rivierenhof (2100 Deurne)

  De winter is doorgaans een moeilijke periode voor watervogels. Onder begeleiding van domeinwachters ga je op pad om vogels te tellen aan de vijvers van het Rivierenhof. Terwijl jij op een leuke manier de gevederde parkbewoners leert onderscheiden en verneemt hoe ze (over)leven, levert het tellen waardevolle informatie op voor wetenschappelijk onderzoek.

  Wie zelf een verrekijker en/of vogelgids heeft, mag die zeker meebrengen.

   

  Meedoen is gratis maar vooraf inschrijven is verplicht.

  Inschrijven kan vanaf vandaag bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

   

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  zondag 17 januari 2016 van 9u tot 12u.

  Meedoen is gratis maar vooraf inschrijven is verplicht.

  Inschrijven kan vanaf vandaag bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.


  Waar:
  Provinciaal groendomein Rivierenhof, via Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne. Afspraak aan het kasteel Rivierenhof.

  Deelnameprijs:Social media:Website:Gratis!

  www.provincieantwerpen.be > Rivierenhof

  Copyright: provincie Antwerpen

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpenaren bezoeken de Kathedraal gratis: DE RENOVATIE

  De Renovatie & controle  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de Kathedraal gratis te bezoeken

  ANTWERPENAREN BEZOEKEN DE KATHEDRAAL GRATIS


  Vanaf maandag 4 januari kan je als Antwerpenaar –mits voorleggen van je identiteitskaart - gratis de Kathedraal bezoeken.

  Zo wil de kerkfabriek de provincie Antwerpen bedanken voor de vijftig jaar durende restauratie van de Kathedraal die de provincie in 2015 heeft afgerond.

  Gedeputeerde voor Cultuur en Erfgoed Luk Lemmens heeft samen met directeur van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal Christian Devos de eerste bezoekers verwelkomd.

  De allereerste die gratis binnen mocht en tegelijk een ruiker bloemen in ontvangst mocht nemen was de ‘museumgids’ (binnenkort stadsgids!)

  mevrouw BRAEM.

  ‘Ik ben ervan aangedaan – zulke ontvangst!’ ik moet er werkelijk van bekomen…’ zei de fiere gids.

  GRATIS is toch uitnodigend’ volgens mevrouw Braem.

   Weer een initiatief voor de fiere Antwerpenaar!  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MODE MUSEUM

                                                             

  MoMu by Night
  19 > 21 uur– ModeMuseum, Nationalestraat 28, Antwerpen

  Elke eerste donderdag van de maand is het MoMu doorlopend open tot 21 uur. Om 19 uur start een bezoek met gids door de lopende tentoonstelling. Tot 14 februari 2016 is dat ‘Footprint - Het spoor van schoenen in de mode’. De expo toont de MoMu schoenencollectie, een langdurige bruikleen van verzamelaars Geert Bruloot en Eddy Michiels, aangevuld met meer dan 400 unieke stukken uit ontwerpers- en verzamelaarsarchieven en belangrijke internationale musea. Wie vooraf reserveert, kan aansluiten bij deze rondleiding. Reserveren kan ook telefonisch via T 03 338 95 85.
  www.momu.be
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!