NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  08-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HANDBAL

  DHW- 30 DHT- 27

  Voor deze laatste speeldag van de Play-Downs, werd net als vorige week in Gent geopteerd iedereen in te zetten voor beide wedstrijden. De gekwetsten kunnen nu rustig verder revalideren richting volgend seizoen. Voor onze West-Vlaamse tegenstrever was het tevens de allerlaatste wedstrijd van het bestaan. De fusieclub houdt er mee op.  
   
  Aanvankelijk ging de partij gelijk op : 4 – 4 na 8’, maar nadien kon DHW gestaag een voorsprong opbouwen : 7 – 5 na 11’ / 11 – 7 na 17’ en 15 – 11 na 22’. Aanvallend liep het dus lekker, maar verdedigend kon het beter. Carmen Lips kreeg alle ruimte van de wereld en profiteerde hier gretig van. Wanneer het dan aanvallend even minder ging, met een aantal shots die op het doelhout belanden, kon DHT milderen en de kloof tot het kleinste verschil herleiden : 15 – 14 na 26’.  We gingen rusten met een 17 – 15 op het scorebord, een stand waarmee de partij nog alle kanten uit kon. 
   
  Ook de 2e helft ging in eerste instantie gelijk op : 21 – 19 na 39’ en 23 – 22 na 47’.  DHW stak een tandje bij en kon tot 5 doelpunten uitlopen via Rachel Broeren (2x), Teuntje Voermans en Emma Henderix : 27 – 22 na 51’. De bezoeksters kwamen niet meer dichter dan 3 doelpunten en DHW boekte zo, verdiend, zijn 4e zege op rij. Eindstand : 30 – 27

  Voor DHW : Joni Muys (60’) (keepster) – Sinne Bes (1) – Sara Haazen (5) – Rilke Janssens (5) – Amber Major (4) – Teuntje Voermans (8) – Emma Henderix (5) – Jana Maes – Rachel Broeren (2) – Charlotte Van Pelt – Ellen Van De Vloed 
   
  Voor DHT : Ilse Snauwaert (30’) en Lana Verslype (30’) (keepsters) – Lisa Coucke (3) – Tatjana Depotter – Elise Dessauvage (7) – Sophie Calu (2) – Loreline Thooris (2) – Fien Corteville (1) – Lotte Wittevrongel – Carmen Lips (10) – Julie Roete (2) – Karen Allaert – Charlotte Vermeersch – Stephanie Vandermeersch – Marte Baart 
   

  Uitslag : 30 – 27   ruststand : 17 – 15 
   
  Beloften : 45 – 16 

  http://sportindekijker.be/dhw-pakt-ook-in-de-laatste-wedstrijd-van-het-seizoen-de-volle-buit/  voor meer foto's  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sasja

  http://sportindekijker.be/sasja-hc-wint-overtuigend-en-speelt-volgend-seizoen-bene-league/even klikken voor meer foto's


  Wie dacht dat SASJA gisteren op zijn gemak zou spelen had dit degelijk verkeerd ingeschat. De opkomst was zoals te verwachten uitermate mager ( zondagmiddag, een stralende zon en pupillen die voorronde van de Vlaamse finales moesten spelen en ook behaalden).
  och deden de spelers van Sasja hun best om Atomix niet met de punten naar huis te laten gaan. Buiten een kleine dip aan het begin van de tweede helft was er voldoende  wilskracht en gedrevenheid om nooit in de gevarenzone te belanden.
  Eindstand 27-24 waarbij in de laatste 10 minuten de bankzitters ook even ervaring mochten opdoen.
  Volgende week de allerlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Doornik en daar verwachten we toch wel iets meer supporters om de spelers aan te moedigen ook deze laatste te verdienen punten mee in de wacht te slepen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste corporate video-evenement van Belgiƫ
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Studententeam doet oproep naar het bedrijfsleven

   

  Grootste corporate video-evenement van België vindt plaats op 31 mei 2018 in Kinepolis Brussel.

   

   

  Op 31 mei 2018 organiseren AP Hogeschool en Kanaal Z de negentiende editie van het Belgian Corporate Video Festival, een awardshow die jaarlijks de beste Belgische corporate videoproducties in de kijker zet. Het Festival vindt plaats in Kinepolis Brussel en is uitgegroeid tot hét jaarlijks netwerkevenement bij uitstek voor audiovisuele communicatie in België. Vorige jaren trok het Festival 600 bedrijfsleiders, marketeers, communicatieprofessionals, productiehuizen en liefhebbers van corporate video aan.

   

  Het videofestival vangt aan met inspiratiesessies van Elian Wils en Carlijn Postma. Elian is creative director en co-founder van Big Shots Group uit Amsterdam en Carlijn is content marketing strateeg en zaakvoerster van contentmarketingbureau The Post uit Zwolle. Ze zullen het Belgische bedrijfsleven inspireren met de laatste nieuwe trends over corporate video.

   

  De presentatie van de Awardshow is dit jaar in handen van Lisbeth Imbo. Niet minder dan 9 awards, 6 Special Awards en 2 Grands Prix worden dit jaar uitgereikt.

  Bezoekers van het Belgian Corporate Video Festival kunnen op 31 mei 2018 van het volgende programma genieten:

  Start

  Einde

  Programma

  16:00

  16:15

  Officiële start van het Festival

  16:15

  17:45

  Inspiratiesessies

  17:45

  19:30

  Zomers walking buffet

  19:30

  21:15

  Awardshow

  21:15

  ...

  Zoet netwerkhapje

   

  Afstudeerproject leidt tot grootste corporate video event van België

  Sinds 2000 organiseren laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement het Belgian Corporate Video Festival. Wat begon als een kleinschalig evenement in een aula op de AP Hogeschool, groeide vier jaar geleden, met de hulp van onder meer Kanaal Z, uit tot het grootste corporate video-evenement van het land.

  De studenten verzorgen de hele organisatie van A tot Z. Ze sporen bedrijven aan om hun corporate video in te zenden en gebruiken sociale media als voornaamste communicatiemiddel om bezoekers naar het Festival te trekken.

  We krijgen heel wat opportuniteiten dankzij het nationale karakter van het corporate video event. Zo komen we in contact met bedrijven uit heel België. Het Festival biedt ons als studenten heel wat netwerkopportuniteiten en oogt ook mooi op ons cv. Bovendien krijgen we de kans om ons tweetalig te leren uitdrukken in het professionele werkveld,” aldus Laurenne Croes, verantwoordelijke Externe Relaties van dit project.

  Corporate Video boomt

   

  Voor bedrijven en organisaties is het Festival een unieke gelegenheid om zich te laten inspireren om hun bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau te tillen. “Steeds vaker doen ondernemingen beroep op de kracht van video. Het indringende medium is dus niet meer weg te denken uit de communicatiemix van organisaties. We doen dan ook graag een warme oproep naar het bedrijfsleven om op 31 mei zich te laten inspireren op dit videofilmfestival,” aldus Maxim Van Damme, verantwoordelijke Persrelaties van het Belgian Corporate Video Festival.

   

  Meer informatie over het Belgian Corporate Video Festival is te vinden via www.bcvf.be en op de Facebookpagina.

   

  Maxim Van Damme
  Verantwoordelijke mediarelaties – Responsable des relations médias
  Belgian Corporate Video Festival 2018
  maxim.vandamme@student.ap.be – www.bcvf.be – GSM: 0474.62.92.30
  Twitter: @BCVF2018

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE Antwerpen

  Zweef tussen de boomtoppen van het Zilvermeer met het gloednieuwe zipline parcours

  Vanaf dinsdag 1 mei kan je op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer al roetsjend een tocht tussen de boomtoppen en óver de grote roeivijver maken terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht. Het gloednieuwe zipline parcours is een ware ‘totaalbeleving’. Voor wandelende recreanten die eronder kuieren is het parcours bovendien ook een toffe attractie om vanop de begane grond te bewonderen. 

  Zipline in cijfers

  Het volledige parcours in opgedeeld in drie niveaus die zowel toenemen in hoogte als in moeilijkheidsgraad: het hindernissenparcours, het “oefen”-zipline parcours en als laatste het zipline parcours voor gevorderden over het water. Met een centrale toren van 3 verdiepingen en een top van meer dan 16 meter hoog kunnen de bezoekers van het Zilvermeer - jaren na de bouw van de welbekende 15 meter hoge glijbaan in de speeltuin – van een nog hoger en adembenemend uitzicht genieten. De zipline route die vertrekt vanop het hoogste niveau, passeert tweemaal over de roeivijver en brengt je uiteindelijk terug na een reis van maar liefst een kilometer doorheen de boomtoppen! Meer dan 3,5 km staalkabels werden gebruikt om de drie routes tussen 30 grote steunpalen te spannen.

  Nieuw en beter!

  Het oude hoogteparcours had zijn beste tijd gehad. De hoofdstructuur was 15 jaar oud en vroeg na de jaarlijkse keuring steeds meer herstellingswerken. Daarenboven was de houten fundering (draagstructuur) zwaar aangetast.


  Jan De Haes, gedeputeerde bevoegd voor Groen- en Recreatiedomeinen: “Het Zilvermeer maakt er een speerpunt van om een kwalitatief en uitdagend aanbod aan de recreanten aan te bieden. De bouw van een volledig nieuw, uitdagend, origineel en duurzaam parcours past in dit plaatje. De bouw van dit ‘zipline-parcours’ sluit bovendien aan bij de stijgende wens tot het beleven van een ‘fun-ervaring’ bij onze recreanten. Waar voorheen hoofdzakelijk de nadruk naar het sportieve ging, merken we dat een totaalbeleving op recreatief niveau onze bezoekers nu meer en meer aanspreekt.”

  Gedeputeerde Jan De Haes en directeur Toon Claes op het zipline parcours - Copyright: Compagnie Fotografie

  Safety first

  Bij dit alles is zwaar ingezet op veiligheid. Het continue beveiligingssysteem, de ‘safe roller’, is van Zwiterse makelij en even betrouwbaar als hun klokken. Het systeem werd bovendien in het hoogste niveau van de huidige Europese normeringen geklasseerd. Het uitzonderlijk goed doordachte beveiligingssysteem laat deelnemers toe vanaf 12 jaar (1.40m/40kg t.e.m. 2.00m/120kg). Daarmee is het parcours hoger, groter en uitdagender dan het oude, maar toch breder toegankelijk.

  Tot slot draagt de aandacht tot bijhorende opleiding van onze begeleiding en haalbare boekingstarieven bij aan onze taak tot het brengen van een laagdrempelig maar toch kwaliteitsvol aanbod.

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  Vanaf 1 mei is het zipline parcours officieel toegankelijk voor bezoekers. Wel enkel reserveerbaar in groepen (minimum 15 betalenden en minimum 14 dagen op voorhand gereserveerd)

   

  Op 2 en 10 juni vinden de eerste instuifmomenten plaats. Meer info volgt.

  Waar:
  Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

  Meer info:
  www.zilvermeer.be
  Info en reserveren via info@zilvermeer.be

  Beleidsverantwoordelijke:
  Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde voor provinciale groen- en recreatiedomeinen
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!