Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    05-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANSEN IS OOK EEN SPORT
    DE HALLOWEEN PARTY VAN BORN4DANCE


                 
    Yasemin Taplak is gestart met born 4 dance juist 5 jaar geleden. Ervoor gaf ze hiphop dansles in heel Antwerpen , voor de armoedecel , in kavka heeft ze binngestapt en gezegd ik wil hier een ruimte hebben na veel gepush heeft ze haar dromen waargemaakt en 100 Tal kinderen kwamen aan laagdrempelige prijzen zich uitleven. Hetzelfde deed ze bij nova kiel
    En gravenhof hoboken.
    Gratis optredens , gratis workshops en dat deed ze vooral voor dE kinderen een mooie dans tijd te geven. Yazzy danst vanuit haar hart en dat merk je  meteen als je haar bezig ziet in haar nieuwe danslocatie die ze genaamd heeft " Church of hiphop " na 17 jarenlang dansles geven en alle stijlen heeft ze gevolgd tot ballet toe vind ze het zo belangrijk dat dit platform kan groeien en vooral iets kan bieden aan de jeugd en volwassen die graag bewegen.
    Dans is voor iedereen dat wilt niet om de beste te worden want dat komt vanzelf als je er plezier mee hebt. 
    Na 5 jaar alles hebben opgebouwd in Antwerpen stad is Yazzy een erkende sport / dans vereniging geworden. Met steun van de stad Antwerpen krijgen ze subsidies om meer te kunnen bieden aan artiesten en dansers
     Met haar platform. Haar unieke locatie brengt allerlei soorten mensen samen en vooral allerlei soorten dansstijlen en artiesten
    En kunstenaars die zijn hobby kan uitoefenen. Yasemin Taplak is een gerespecteerde dans juf en ze telt
    Nu ongeveer 100 leden die wekelijks komen hiphoppen  en
    Breakdancen.  Ook huwelijken of bar mitswhas , kinder feestjes alles is mogelijk bij Yazzy want zo is ze gestart met het denken van " iedereen heeft dromen enkele zullen
    Er komen , het gaat niet vanzelf want mensen ja die beloven! Je moet het zelf waarmaken om
    Ergens te geraken dus ik geef niet
    Op want het brengt mensen
    Samen" haar nieuwe rap komt uit in december waarin ze haar verhaal verteld hoe ze zover is kunnen geraken. Je kan haar volgen op de website www.born4dance.be en maak ook kennis met haar artiesten
    En dansers! 18 mei geeft ze een theater show in "de kern"
    Wilrijk. Wil je er ook bijzijn? Mail dan snel naar yasemin@born4dance.be 
    Je kan aan de
    Foto's en video's merken
    Dat mensen zichzelf kunnen zijn
    Bij haar en dat uit zich in een fantastische show zoals op Halloween. Het was een groot succes dank zij allen! Want zonder het publiek kunnen we niet optreden. 
    Dank aan alle medewerkers en het publiek,en als jonge mensen zich geroepen voelen om de dansmicrobe te ontekken iedereen is welkom kijk even op yasmin haar side om contact te maken

     





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPORT IN DE KIJKER
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SPORT IN DE KIJKER

     

    NOVEMBER 2016

    Beste sporter, sportliefhebber, sportfanaat

     

     

    Beste bezoeker,

     

     

    Hierbij ons gratis e magazine het nummer 37 jaargang 6. Met fierheid kunnen we u een gevarieerd magazine aanbieden. Gewoontegetrouw zit volley Callant in de aanbieding, maar ook een flinke portie wielrennen en deze editie een special rond het tennis in Antwerpen. Op het laatste moment hebben we nog een mooie reportage van Media alert: Borlées lopen met Special Olympics-atleten!

     

    Dit nummer komt weer volledig gratis in uw mailbox, en dat dank zij onze sponsors maar ook, en dat is wel even belangrijk, door de bereidwillige medewerking van onze fotografen en redacteurs.

     

    Nogmaals even herhalen ook u  ons kunt helpen: Zend deze link door naar de door u gekende mail adressen. Mensen die aan sport doen, zij die betrokken zijn met sport, zij die verbonden zijn aan een sportclub, zij die iets gaan organiseren.

     

    Heb je zin om ons team te versterken, spreek eens af. Geen verplichtingen, op eigen ritme en alles is bespreekbaar.

     

    Zet ook uw club, uw sport in de kijker.

     

    Graag tot volgende editie en veel leesgenot.

     

     

    KLIK OP DEZE LINK VOOR DE SsecPORTFLASH

     

     

     

    Sportieve Groeten VAN HET TEAM REPORTERS

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN BERICHTEN

    03 | 11 | 2016

    Karel de Grote Hogeschool wil meer studenten met migratie-achtergrond laten doorstromen
    Provincie Antwerpen zet met 100.000 euro in op project voor diverse arbeidsmarkt.

    Vanuit de arbeidsmarkt ligt er een sterke vraag naar verhoogde uitstroom van professionele bachelors. De provincie Antwerpen geeft 100.000 euro steun aan de Karel de Grote Hogeschool om verschillende initiatieven te ontwikkelen om de doorstroom van studenten met een migratie-achtergrond te bevorderen. Gedeputeerde voor Economie Ludwig Caluwé is bijzonder tevreden met het ingediende project: “Dit komt tegemoet aan de sterke vraag vanuit de arbeidsmarkt naar een verhoogde uitstroom van professionele bachelors.”

    De arbeidsmarkt is aan een heropleving bezig. En ook al zijn er nog heel veel werkzoekenden, toch raken bepaalde vacatures moeilijk ingevuld. “De match is vaak onvoldoende aanwezig”, stelt gedeputeerde voor Economie Ludwig Caluwé vast. “De bedrijven zijn sterk op zoek naar professionele bachelors.” Gegeven de diversiteit van voornamelijk jongeren in de grootstedelijke Antwerpse context betekent dit dat de hogescholen voor de uitdaging staan om meer studenten met een migratie-achtergrond te laten instromen en te laten slagen in het hoger onderwijs.

    “Alhoewel de deelname aan het Vlaams hoger onderwijs door groepen uit lagere

    socio-economische klassen en etnische minderheidsgroepen in de voorbije decennia onmiskenbaar is gestegen, zijn hun kansen om het hoger onderwijs ook

    succesvol af te sluiten niet mee gestegen”, stelt Veerle Hendrickx, algemeen directeur Karel de Grote Hogeschool, vast. Deze demografische ontwikkeling naar diversiteit in combinatie met de nood aan professionele bachelors bij bedrijven vormt de aanleiding tot het project ‘Bouwen aan een meer diverse arbeidsmarkt’.

    KdG, campus Zuid - Copyright: KdG (Jeroen Aerts)

    Initiatieven op vijf actieterreinen

    Karel de Grote Hogeschool wil verschillende initiatieven ontwikkelen om de doorstroom

    van studenten met migratie-achtergrond te bevorderen. In de eerste plaats het ontwikkelen en implementeren van een performant meetinstrument. Vervolgens

    wordt actie ondernomen op vijf actieterreinen.

    1) Het uitwerken van een eigen coachingtraject voor de doelgroep via een team

    van diversiteitscoaches.

    2) Het verhogen van de ‘sense of belonging’ van deze studentengroep via de

    ‘A-studentenraad’, een studentenraad bestaande uit uitsluitend studenten met

    een migratie-achtergrond.

    3) Het versterken van de identiteit, verbondenheid en de eigen community, zowel intern als extern van KdG.

    4) Het promoten van succesvolle (peer) rolmodellen.

    5) Het interculturaliseren van de opleidingen en de campus.

    Voor de realisatie van deze acties binnen het project ‘Bouwen aan een meer diverse arbeidsmarkt’ kent de provincie Antwerpen een subsidie van 100.000 euro toe aan vzw Karel de Grote Hogeschool.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Ludwig Caluwé,  gedeputeerde bevoegd voor Economie






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

    3

    !Copyright © 2016 Stadsboerderij Antwerpen, All rights reserved. 

    Receptentips 3 november

    De dagen worden korter en kouder, de bomen zijn hun bladeren bijna kwijt en de varkentjes blijven gezellig groeien. Hier onze tips voor borden vol lekkers!

    * Yacon is een ontzettend gezonde groente die je rauw kan verwerken in slaatjes, maar ook in thee kan gebruiken of volgende balletjes mee maken! Ingrediënten: 3-4 grote dadels (zonder pit). 1 1/2 kop verse biologische cashew noten. 1/2 theelepel kaneel poeder. 1/2-1/4 theelepel gember poeder. 1/3-1/4 kop verse of gedroogde yacon schijfjes. 1/3 kop biologische rozijnen. BereidingVoeg de cashew noten in een blender of oude koffiemolen om deze vervolgens tot poeder te vermalen. Voeg dit daarna samen met alle andere ingrediënten samen in een mixer en mix het geheel tot een mouse of puree. Rol daarna de yacon ballen of balletjes uit de mouse en voeg eventueel nog wat carob, mesquite, rauwe cacao of kokoskruimels of schilfers toe naar eigen behoefte….en enjoy!
    * Knolselderchips uit de oven: Ingrediënten: 1 knolselder, zeezout, peper, 2 tl paprikapoeder, 3 el olijfolie. Instructies: Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de knolselder en snijd met een dunschiller fijne plakjes van de knolselder. Leg deze plakjes op bakplaat met bakpapier. Smeer er olijfolie op en bestrooi met zeezout, peper en paprikapoeder. Zet 25 minuten in de oven. Keer na de eerste 10 minuten alle chipjes om.
    * Paksoi met gember en chili (bijgerechtje) Ingrediënten: 1 paksoi, stengels van de stronk gehaald, 1 chilipeper, in fijne stukjes gesneden, 2 el kokosolie, 3 cm gember, geschild en fijngesneden, 3 pijpajuintjes, fijngesneden, 1 teentje knoflook, geplet en fijngesneden, peper, zout. Instructies: Neem een wokpan en verwarm er de kokosolie in. Bak er de stukjes pijpajuin in. Voeg er de look, chili en de gember aan toe. Leg er de stengels paksoi in. Laat 5 minuten op een middelmatig vuur bakken. Kruid af met peper en zout. Tip: serveer met rijst en pindanootjes.
    Smakelijk
    Our mailing address is:

    Stadsboerderij Antwerpen
    Lievevrouwkesbosweg 20
    Wilrijk
    Antwerpen 2610
    Belgium







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

    Fijne Samhain!

    Vreugdevuren voor de winter en lekker eten!

    Samhain is het Keltische nieuwjaarsfeest dat begint aan de vooravond rond 31 oktober, waar men de overgang vierde van de zomerperiode naar het begin van de winter. Een belangrijk element was het vreugdevuur. Volgens de diverse mythen kwamen in deze nacht de werelden van de goden en van het materiële bestaan het dichtst bij elkaar, zodat een overgang tussen beide dan gemakkelijk mogelijk was. De Cailleach die van aanvankelijke moedergodin tot vruchtbaarheidsgodin werd,keerde volgens een legende met Samhain terug om als koningin van de winter te heersen. Later degradeerde deze figuur tot een kol of heks.

    Wij wensen iedereen een groot vreugdevuur!

    Deze week (donderdag 3 november) leveren we de grote en de kleine pakketten en de tweewekelijkse pakketten voor de klanten die zich inschreven voor de even weken.

    Inhoud grote pakketten:

    • knolselder van de Stadsboerderij (veld Wommelgem)
    • paksoi van  de Stadsboerderij (veld Wommelgem)
    • butternut  de Stadsboerderij (veld Wommelgem) of Wijngaardhof
    • kervel van Wijngaardhof
    • andijvie van de Wriemeling
    • yakon van Wijngaardhof
    • okkernoten van de Sadsboerderij

    De tweewekelijkse pakketten zijn identiek aan de wekelijkse pakketten. 

    Inhoud kleine pakketten:

    • knolselder van de Stadsboerderij (veld Wommelgem)
    • paksoi van  de Stadsboerderij (veld Wommelgem)
    • butternut  de Stadsboerderij (veld Wommelgem) of Wijngaardhof
    • andijvie van de Wriemeling
    • okkernoten van de Sadsboerderij

    De kleine tweewekelijkse pakketten zijn identiek aan de wekelijkse pakketten.

    Warme groet vanop de boerderij!






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HANDBAL DHW

      

    29-10-2016

    DHW UNITED ANTWERPEN--   DB GENT

    RUSTSTAND 19--15 EINDSTAND 36--25

    DHW stuurt nieuwkomer DB Gent met lege handen naar huis.
    DHW moest zich dringend herpakken en aanknopen met een zege. DB Gent werd het kind
    van de rekening, waar oude bekende Lotte Verbelen startte in doel.
    In een mum van tijd stond DHW 3 - 0 voor, maar vergat nadien te verdedigen, zodat de
    bezoeksters konden aanklampen. Het regende doelpunten aan beide kanten : 8 - 7 na 12’.
    Nadien verdedigde DHW iets beter en dat resulteerde onmiddellijk in een kloof van 5
    doelpunten : 13 - 8 na 17’.
    De Antwerpse concentratie zakte weg. Er werd slordig geacteerd en Gent kon milderen tot
    13 - 12 na 21’, maar dan begon de vermoeidheid toe te slaan bij de Oost-Vlaamse meiden,
    zodat de rust bereikt werd met terug een voorsprong van 5 doelpunten. Ruststand : 19 - 15
    Na de koffie scoorde DHW voornamelijk uit tegenaanval, nadat het telkens ellenlang stond
    te verdedigen. Via 23 - 15 na 36’ ging het naar 29 - 20 na 45’ en was de match gespeeld.
    Een moedig Gent bleef proberen, maar moest de wet van de sterkste ondergaan.
    Eindstand : 36 - 25
    Handbalclub DHW United Antwerpen vzw wordt ondersteund door het Topsportfonds van de stad Antwerpen




    Voor DHW : Shana Husson (48’) en Joni Muys (12’) (keepsters) - Anita Szamosi (11) -
    Sandra Ruginyte (3) - Tamberly Husson - Sinne Bes (5) - Sara Haazen (6) - Nathalie De
    Vooght (1) - Amber Major - Gitte Janssens (2) - Teuntje Voermans (4) - Amelia Neacsu (3) -
    Joana Ribeiro (1) - Anne De Wijk
    Voor Gent : Emilie Smet (15’) en Lotte Verbelen (45’) (keepsters) - Sara De Smet (9) -
    Eline De Smet (1) - Lisa Van Laeken - Alieke De Fauw (4) - Lien Lampens - Ellen
    Missotten (3) - Josefien Maes (5) - Michelle Lassen (2) - Sofie Van Bever - Charlotte
    Versyck - Lien Van De Walle (1)





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!