Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE AZNTWERPEN

    31 | 08 | 2018

    Veilig fietsen van de Berlaarsesteenweg tot de Legrelletraat dankzij Fietsfonds

    De provincie Antwerpen betaalt 1 miljoen euro Fietsfondssubsidie voor de heraanleg van het fietspad langs de Berlaarsesteenweg in Nijlen tot de Legrellestraat in Berlaar. Met deze middelen legden de gemeenten Berlaar en Nijlen een afgescheiden dubbelrichtingsfietspad in rode beton aan waardoor fietsers er voortaan veilig kunnen fietsen. 

    Over een afstand van 2,3 kilometer werd een 2,5 meter breed afgescheiden fietspad in rode beton aangelegd. Hiermee pakten de gemeenten Berlaar en Nijlen het aanliggend, oncomfortabel en te smal fietspad in betonplaten aan. “De gemeenten dragen dankzij de Fietsfondssubsidie slechts 20 % van de totale kosten van de aanleg van het fietspad. De provincie Antwerpen betaalde 990 000 euro Fietsfondssubsidie uit en vordert hiervan de helft terug bij de Vlaamse overheid”, legt Luk Lemmens uit, gedeputeerde bevoegd voor Mobiliteit.

    “In landelijke gemeenten vormt de fiets een belangrijke vervoersmiddel”, verduidelijkt de Berlaarse burgemeester Walter Horemans. “Om het fietsverkeer te stimuleren maken we voortdurend werk van comfortabele en veilige fietspaden. We zijn erg blij om daarvoor op steun van provincie Antwerpen te kunnen rekenen.”

    Vrijliggend fietspad

    De aanleg van een vrijliggend fietspad langsheen de Berlaarsesteenweg is een schoolvoorbeeld van hoe gemeentebesturen over de gemeentegrenzen heen kunnen samenwerken aan projecten die de inwoners van de beide gemeenten ten goede komen. Dit fietspad stopt niet aan de gemeentegrens en biedt zo een veilige route voor iedereen, en de schoolgaande jeugd in het bijzonder, die van of naar één van de twee gemeenten wil fietsen,” aldus burgemeester, Paul Verbeeck van gemeente Nijlen. De gemeente maakte van de werken ineens gebruik om in het stuk tussen de Nieuwe Bevelsesteenweg en de laatste woning van de Berlaarsesteenweg riolering aan te leggen. Daarmee is de Berlaarsesteenweg volledig uitgerust met riolering.

    De gemeenten Berlaar en Nijlen legden een afgescheiden fietspad aan met Fietsfondssubsidies -
    Copyright: provincie Antwerpen

    Toekomst

    Zeer binnenkort zet de gemeente trouwens alweer een volgende stap in het aanleggen van veilige fietspaden op de belangrijke verkeersassen met naburige gemeenten. Begin september starten de voorbereidende werken voor de aanleg van een fietspad in de Herenthoutsesteenweg,” vertelt schepen voor openbare werken, Paul Laurijssen.

    De provincie Antwerpen zet al jaren sterk in op de fietsende pendelaars. We moedigen lokale besturen aan om zelf fietspaden aan te leggen of te vernieuwen. Dat hebben Berlaar en Nijlen alvast goed begrepen. Beiden gemeenten dienden onlangs een nieuwe subsidie in. Nijlen voor de heraanleg van de Herenthoutsesteenweg, een project van ruim 1,6 miljoen euro en Berlaar voor het centrum, goed voor ruim 500 000 euro,” vult Luk Lemmens aan. 

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, bevoegd voor Mobiliteit





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    31 | 08 | 18

    Heropening Arbeidersstraat en start werken Groenenhoekstraat


    Vrijdagnamiddag 31 augustus ging de vernieuwde Arbeidersstraat volledig terug open voor alle verkeer. Het is de eerste straat in de buurt die heropent na een grondige vernieuwing van het publiek domein. De werken in deze wijk tussen de Roderveldlaan en de Saffierstraat lopen vlot. Maandag 3 september wordt er gestart in de Groenenhoekstraat.

     

    Heraanleg Arbeidersstraat

    De Arbeidersstraat onderging een complete metamorfose. Er kwamen fietspaden aan beide kanten van de rijweg. Voor auto’s werd de rijweg opnieuw geasfalteerd en smaller, zo wordt de zone 30 afgedwongen. Parkeren gebeurt niet langer in de middenberm maar aan de zijkanten. De straat kreeg ook een nieuwe riolering en straatverlichting. Tijdens het eerstvolgende plantseizoen (vanaf november) komen daar nog nieuwe bomen en planten bij.

     

    Totaalproject

    De Arbeidersstraat was de eerste van een hele reeks straten die heraangelegd worden in de wijk tussen de Roderveldlaan en de Saffierstraat. Ondertussen werkt de aannemer verder in de Woningenstraat en maandag starten de werken in de Groenenhoekstraat. In de latere fases is het nog de beurt aan de Lambert Briesstraat, de Spoorwegstraat en het Florent Cootmansplein.

     

    Water-link vervangt in samenwerking met Aquafin in elke straat de riolering, behalve in de Lambert Briesstraat, daar is de bestaande riolering nog in goede staat. Het district Berchem legt de straten opnieuw aan. Daarbij gaat er vooral aandacht naar meer groen, meer parkeerruimte en een vlotte en veilige verkeerscirculatie doorheen de wijk. In elke straat wordt de rijweg aangelegd in asfalt. De blikvanger in het project is het Florent Cootmansplein. Het plein wordt een groene zone die loopt tot aan de voortuin van de bewoners.

     

    “Fietspaden, meer dan 30 extra parkeerplaatsen en meer dan 140 nieuwe bomen zullen deze buurt doen opleven. We kijken ernaar uit”, vat districtsschepen voor publiek domein Bruno De Saegher het project samen. “De vernieuwde Arbeidersstraat is alvast een prachtig begin!”

     

    Informatie bewoners

    In aanloop naar de uitvoering van het project werd er een uitgebreid traject gelopen in de buurt: sinds 2015 kwam het district regelmatig naar de buurt om met de bewoners te dialogeren over het project. Na de heropening van de Arbeidersstraat was er deze vrijdag voor bewoners van de Groenenhoekstraat een infomoment over het praktische verloop van de werken bij hen in de straat.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    .

    Op zondag 2 september 2018 vindt in Antwerpen een herdenkingswandeling plaats ter herinnering aan de deportatie van joden tijdens WO II.

    Onder de noemer ‘Wie vergeet, is gedoemd te herhalen’ organiseert Sant’Egidio deze herdenkingswandeling in samenspraak en vriendschap met de Joodse gemeenschap.

    De herdenking van de holocaust blijft fundamenteel voor de opbouw van een democratisch Europa waar racisme en antisemitisme geen plaats hebben. Kinderen, jongeren, ouderen, nieuwe en oude Antwerpenaren en mensen van iedere overtuiging zijn welkom om mee op te stappen.

    De herdenkingswandeling vertrekt om 18u op het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen. Tijdens de optocht dragen deelnemers kaarsen en borden mee met daarop de namen van de concentratiekampen als een blijvende herinnering aan de nazi-gruwel.

    De wandeling gaat door de joodse wijk en eindigt aan het Monument van de Gedeporteerden aan de Belgiëlei waar enkele toespraken worden gehouden.

    Sprekers dit jaar zijn:

    - Rik van Cauwelaert, opiniemaker
    - Jean-Pierre Delville, bisschop van Luik
    - Willy Kahan, secretaris-generaal van Shomre Hadas
    - Hilde Kieboom, voorzitter Sant’Egidio

    Na een minuut stilte voor de oorlogsslachtoffers en het zingen van het gebed voor de doden leggen jongeren en ouderen van verschillende origines en geloofsovertuigingen samen bloemen aan de voet van het monument. Het is een symbool van de brug tussen generaties.

    Het einde van de ceremonie is voorzien rond 19u30.

    Pers is welkom.

    Meer info: Christine Janssens, woordvoerster Sant’Egidio, 0496 21 22 04
     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Laudato Si’

    BERICHT- 27 augustus 2018

    ‘Laudato Si’ – Opening zaterdag, 15 september 2018 15u
     Ernest Claesstraat 5, Antwerpen-Linkeroever


    Op zaterdag 15 september 2018 in de namiddag vindt de officiële opening van Laudato Si’ plaats. Na de succesvolle koffiebar ‘Amici, Coffee & Books’ in de Antwerpse Kammenstraat is dit het nieuwste project van de Gemeenschap van Sant'Egidio. Om 15u is er een openingcolloquium, om 16u30 wordt het lint doorgeknipt.

    Laudato Si' is een innovatief socio-ecologisch initiatief dat streeft naar integratie en activering van kwetsbare mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Bovendien focust Laudato Si' ook op het milieu, via hergebruik en recyclage, en op gemeenschapsopbouw in de wijk.

    Concreet worden in Laudato Si' tweedehandskleding en gebruikte spullen ingezameld, gesorteerd en te koop aangeboden (in samenwerking met Kringwinkel-Antwerpen). Daarnaast komen er een naai- en hersteldienst en een verhuis- en klusjesservice (in samenwerking met Kamiano). Er komt ook een gezellige coffeecorner waar buurtbewoners van verschillende achtergronden elkaar kunnen ontmoeten.

    Werkatelier en tweedehandswinkel bevinden zich midden in de Europawijk, op Linkeroever (Ernest Claesstraat 5), in de lokalen van de Sint-Lucaskerk.

    Laudato Si', oud-Italiaans voor 'Geprezen zijt gij', is een verwijzing naar het Zonnelied van de Heilige Franciscus en naar de gelijknamige ecologische encycliek van Paus Franciscus (2015).

    Sant’Egidio is al twintig jaar actief op Antwerpen Linkeroever met werkingen voor kinderen, jongeren en ouderen. Dit initiatief is ook een uitbreiding van ‘Kamiano’, haar werking voor dak- en thuislozen.

    Het project wordt in de opstartfase door private sponsors gefinancierd, en hoopt spoedig in aanmerking te komen voor overheidsfinanciering.

    Sprekers op het openingscolloquium zijn:

    • Johan Bonny, bisschop van Antwerpen
    • Johan De Tavernier, decaan Theologie en Religiewetenschappen, KU Leuven
    • Dirk De Wachter, psychiater, KU Leuven
    • Hilde Kieboom, voorzitter Sant’Egidio
    • Josse Van Steenberge, ererector Universiteit Antwerpen

    Na de officiële inhuldiging om 16u30 volgt een receptie. De pers is van harte uitgenodigd.

    Voor meer info over dit project:
    Pascale Bemelmans: 0497 43 45 93
    Pieter Wieërs, 0495 79 30 52






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    27 | 08 | 2018

    Keiheuvelwandeling Balen = wandeling van het jaar
    Winnend traject charmeert met topnatuur in Keiheuvel-De Most

    Spectaculaire zandvlakten die je even naar de woestijn katapulteren? Gezonde boslucht en een zee van purperen heidebloempjes? Heerlijk stille plekjes en een hangmat om even uit te blazen? Driemaal check!

    De Keiheuvelwandeling in Balen is de kersverse wandeling van het jaar.

    Wandelaars verkozen de lus boven de vier andere kandidaten op de shortlist van de wedstrijd: Niel, Retie, Oud-Turnhout en Westerlo.

    De voorbije maanden stemden 3200 wandelaars voor hun favoriet op de shortlist van de wedstrijd ‘Wandeling van het jaar’. Met 1075 stemmen hield de Keiheuvelwandeling in Balen de andere kanshebbers uit Niel, Retie, Oud-Turnhout en Westerlo duidelijk achter zich.

    Initiatiefnemer VVV Balen vzw ontvangt 1000 euro om, samen met de dienst toerisme van de gemeente, verder te investeren in het traject en het wandeltoerisme.

    Organisator Toerisme Provincie Antwerpen zet de winnaar een jaar lang in de kijker.

    Copyright: Mie De Backer voor Toerisme Provincie Antwerpen

    Hangmat in de woestijn

    Na nauwelijks enkele stappen in de Keiheuvel opent zich een weids landschap met zandvlakten, vennen en duingraslanden, omzoomd door verleidelijk geurende dennenbomen. De bloeiende struikheide kleurt dieppaars.

    Het duinenlandschap mag dan als een woestijn ogen, vergis je niet: het zit vol leven. De Keiheuvel vormt een hotspot voor insecten en vogels, van de boomleeuwerik tot de nachtzwaluw. Aanrader: breng je hangmat mee of huur die bij de Keiheuvel of Vrijetijdscentrum De Kruierie in Balen en las op een van de meest fotogenieke plekjes een pauze in.

    Uniek duo met De Most

    Na een ommetje langs het Kanaal naar Beverlo gaat het richting De Most. De laaggelegen en drassige vallei contrasteert mooi met de hoge en droge Keiheuvel. Dat de twee totaal verschillende natuurkernen naadloos op elkaar aansluiten, maakt Keiheuvel-De Most (540 ha) heel uitzonderlijk. De natste stroken lokken heel wat planten en dieren: van wateraardbei over moerassprinkhaan tot kleine modderkruiper. Ooit fungeerde De Most als jachtgebied en schuiloord voor het verzet in de Tweede Wereldoorlog. Vandaag regeert de rust.

    Vlakbij en verrassend

    Onvervalst wandelplezier én onverwachte ontdekkingen dicht bij huis: dat is wat Toerisme Provincie Antwerpen beoogt met de wedstrijd ‘Wandeling van het jaar’.

    Gedeputeerde voor Toerisme Jan De Haes: “We staan er onvoldoende bij stil hoe bijzonder onze natuurgebieden zijn. Geen beter manier om die te gaan verkennen dan met onze twaalf wandelnetwerken, goed voor 4000 km wandelplezier. Met de wedstrijd ‘Wandeling van het jaar’ zetten we dat nog eens extra in de verf. Van de Hobokense Polder over Lovenhoek tot Keiheuvel-De Most: de recente laureaten weten steevast te verrassen. Trek voldoende tijd uit om uitgebreid te genieten van deze Keiheuvelwandeling. Of, nog mooier, kies op www.kempen.be een knus logeeradres en trakteer je liefste binnenkort op een deugddoend wandelweekend.”

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:
    Je downloadt de gedetailleerde fiche van de Keiheuvelwandeling op www.kempen.be.

     

    Vertrek en parking: Recreatie- en natuurpark Keiheuvel, 17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 14, 2490 Balen, www.keiheuvel.be

     

    De wandeling is 11,6 kilometer lang (korte lus door de Keiheuvel: 5 km).

    Je volgt de rood-witte bordjes met nummers van wandelnetwerk Kempense Landduinen.

     

    Het traject is overwegend onverhard. Trek in natte periodes waterdichte schoenen of laarzen aan.

     

    Horeca bij het vertrek en picknickplaatsen tussen KP 8 en 9, tussen KP 98 en 99 en bij KP 4. Hangmatrustpunten bij KP 8-9 en 3 (Keiheuvel) en KP 5 (De Most). Je huurt voor 2 euro een hangmat bij de Keiheuvel (zie hoger) of Vrijetijdscentrum De Kruierie, Bevrijdingsstraat 1, 2490 Balen, tel. 014 74 40 50 en dekruierie@balen.be.

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor toerisme






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!