NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • ONZE FRANK
 • PROVINCIE ANTWERPEN
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  30-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

  Gezellige zaterdagnamiddag in Antwerpen…

   

  Rond 11 uur vertrokken we met een nieuwe tram 4 vanuit Hoboken naar de oldtimers (aan de kaai – maar welke…?)

   

   

   

  Chi Neng hield ons aan het Flandria-gebouw in de ban van “bewust bewegen is bewuster zijn”

   

  (voor alle info hieromtrent zie : www.chineng.be)

   

   

  Dan kwamen we terecht op de stand van de CLINIKLOWNS waar voor 2€ een geurkaars werd aangeboden;

   

  Ondertussen  - na een hapje werd het tijd om op  www.10000stappen.be over te schakelen.

   

  Neen, we laten ons niet verleiden tot namen noemen – laat staan de districten die hun schepen van sport afvaardigden…

   

   

  Leo    S P A E Y

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN-NIEUWS

                       3--5        

   

  Op deze laatste speeldag van de reguliere competitie moest GS Beobank Hoboken naar de boorden van de Maas reizen om een wedstrijd af te haspelen waarin voor beide ploegen niets op het spel stond.

   

  Inderdaad, onze club legt sowieso beslag op de derde plaats in de eindrangschikking, de thuisploeg is verzekerd van het behoud in de hoogste klasse. Toch zou AC Ergo Flémalle tegen de landskampioen flink van zich afbijten…

   

  De goud-zwarten, zonder Imad Amazou (die wat rust werd gegund), verschenen in de omnisporthal “Louis Melin” met een onuitgegeven opstelling aan de aftrap. Een gewaagd experiment want na amper vijf minuten was Olivier Verhanneman reeds driemaal verplicht geweest om de bal uit zijn netten te vissen (3-0).

   

  Behalve een gemiste vrije trap van Karim Akajou en een schot naast het doelkader van Khaled Oulichki stelden de Beobankers daar bitter weinig tegenover.

   

  Met de invoering van een aantal wissels kwam er omstreeks het verstrijken van het eerste kwartier eindelijk wat meer vaart in de Hobokense acties. Steven Dillien verkeek een hemelsbrede kans op een fraaie assist van Hicham Channouf doch maakte het euvel even later op schitterende wijze helemaal goed (3-1). Julien Creppe kon een pegel van Mustapha Aabbassi nauwelijks over de deklat tillen en had een bliksemsnelle reflex in huis om een punter van Antoine Lemaire af te weren. Killian Crasset werkte een voorzet van Karim Akajoua bijna in eigen doel.

   

  Aan de overzijde werden we opgeschrikt door liefst drie uitbraken waarbij Olivier Verhanneman telkens gevat uit zijn kooi stormde.

   

  Met een keurig plaatsballetje zorgde Karim Akajoua voor de aansluitingstreffer (3-2) en blikten we terug op een eerste speelhelft die geenszins aanleiding gaf tot lovende commentaren.

   

  Ook het tweede bedrijf begon niet naar wens: toen Jérémy Hoven al te makkelijk de rechterflank mocht afschuimen maar gelukkig voorlangs mikte, besloot Rudy Smet om drastisch in te grijpen. Hij stuurde Antoine Lemaire als meespelende doelman mee in de frontlinie. De gastheren werden voortdurend achteruit gedreven. Het leek wel een kat-en-muisspelletje. Na geduldig oefenen tegen een dubbel terugplooiende lokale verdediging, vond Hicham Channouf tweemaal een opening en werd de achterstand omgebogen naar een minimale voorsprong (3-4). Julien Creppe werkte twee pogingen van Steven Dillien niet zonder moeite in hoekschop.

   

  Een overtreding van Karim Akajoua op de doorgebroken Jérémy Hoven verknalde wat voor de scheidsrechters Régis Bawin en Joël Rémy een rustige avond had moeten zijn. Gepaard gaande met heel wat heibel, werden zij gedwongen om niet alleen onze kapitein maar ook de Luikse furie van de AC-coach Vincent Creppe met een geel karton te beteugelen. Als toemaatje kenden zij onder luid plaatselijk protest aan de bezoekers een penalty toe nadat Mustapha Aabbassi door Kevin Volont in de strafschopzone uit evenwicht was gebracht. Antoine Lemaire vuurde vanop zes meter genadeloos binnen (3-5). De uitwijzing van de mopperende Yassin El Fezzaoui was het ultieme wapenfeit uit een rumoerige slotfase.

   

  Onze jongens kunnen zich nu intensief voorbereiden op de clash tegen aartsrivaal Selaklean Thulin in de halve finale van de play-offs. De heenwedstrijd vindt plaats op woensdag 11 mei a.s. om 21:15 uur in sportcentrum Sorghvliedt. Wij rekenen op de massale toestroom en de vocale steun van al wie GS Beobank Hoboken een warm hart toedraagt. Tot ziens op dit lang gekoesterde topevenement!

   

  Ter informatie geven we nog mee dat ARB Hamme en CKB Puurs de andere halve finale in de play-offs zullen betwisten. BP Bruxelles en AC Piazza Gilly degraderen, hun plaats wordt ingenomen door AS 1030 Schaarbeek en Fact Futsal Limal, respectievelijk kampioen in tweede afdeling A en B. Flamengo Mons finishte twaalfde en zal het opnemen tegen de winnaar van de barragewedstrijd tussen LART Bruxelles en Eurofoot Tervuren, afzonderlijk tweede in voornoemde divisies.

   

  samenstelling AC Ergo Flémalle: Julien Creppe (d), Philippe Hanoset (kpt) (1), Julien Restiglian, Yassin El Fezzaoui (1), Killian Crasset, Jérémy Hoven, Kevin Volont (1) en coach Vincent Creppe.

   

  samenstelling GS Beobank Hoboken: Olivier Verhanneman (d), Wim Rooms (d), Antoine Lemaire (1), Hicham Channouf (2), Karim Akajoua (kpt) (1), Khaled Oulichki, Mustapha Aabbassi,Safouane Channouf, Steven Dillien (1),Xavier Potvin, coach Rudy Smet en assistent-coach Geert Brijs.

   

  GS Beobank Hoboken B verloor haar laatste duel in de Vlaamse competitie (regio centraal) bij All Blacks Broechem (9-3) dat de kampioenstitel zonder één verliesmatch vlot binnenhaalt. Onze beloften deden het in elk geval beter dan vorig seizoen en eindigden op een stevige stek in de middenmoot van de tabellen. Gefeliciteerd!

   Met sportieve groeten

  Marc De Bock                                                                                                                                                                

   

  GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

   

  -

  _______________________________________________

   

  GS HOBOKEN vzw, "meer dan een zaalvoetbalclub"

  landskampioen 2015

  landskampioen en bekerwinnaar BZVB 2005 en 2015

  landskampioen en winnaar supercup 2006

  winnaar reguliere competitie 2005, 2006 en 2007

  vicelandskampioen 2004, 2007, 2008en 2014

  5 jaar op rij finalist play-offs 2004-2008

  halve finalist play-offs 2011, 2012 en 2013

  11 keer play-offs op 13 seizoenen 1ste nationale BZVB

  In 2014 werd GS 80 jaar jong (1934-2014).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  ONDER EMBARGO TOT VRIJDAG 29 APRIL 20.30 UUR


  Nieuwe look voor antwerpen.be


  De stedelijke website www.antwerpen.be heeft een nieuwe look gekregen. Het geheel oogt eigentijdser en ook de gebruiksvriendelijkheid is vergroot. Antwerpen.be past zo binnen de vernieuwde huisstijl van de stad met onder andere het gebruik van het speciaal voor de stad ontwikkelde Antwerpen-lettertype.

   

  Twee jaar na de lancering in mei 2014 krijgt de stedelijke website een nieuw kleedje. Ze brengt nog steeds het nieuws over de stad Antwerpen en informatie over de dienstverlening maar op een eigentijdsere en gebruiksvriendelijkere manier.

   

  Antwerpen.be past binnen de vernieuwde huisstijl van de stad. Zo wordt onder andere het speciaal voor de stad ontwikkelde Antwerpen-lettertype gebruikt voor titels. In september 2015 startte Antwerpen al met het toepassen van deze huisstijl op het drukwerk. Nu is dus het belangrijkste digitale kanaal aan de beurt: www.antwerpen.be. De aanpassingen zorgen voor een frissere look en bieden meer grafische mogelijkheden. De vorige huisstijl dateerde al van meer dan tien jaar geleden en was in die tijd nauwelijks veranderd. Stad en ‘merk’ evolueerden echter wel. Nu zijn er duidelijke digitale stijlrichtlijnen.

   

  Verder is de vernieuwde website gebruiksvriendelijker. Zo zorgen grotere kleurcontrasten voor meer leesbaarheid. Daarnaast worden zoekresultaten overzichtelijker weergegeven zodat bezoekers van de website sneller de gezochte informatie vinden. Een voettekst onderaan elke pagina geeft duidelijk de contactinformatie weer en biedt links naar de meest gevraagde informatie over de dienstverlening.

   

  Iedereen mee

  De stad neemt graag iedereen mee in het digitale verhaal. Niet iedereen heeft een pc, beschikt over internet of is even handig met websites. Daarom zet de stad op verschillende manieren in op e-inclusie. Zo zijn er de web.punten waar Antwerpenaars gratis gebruik kunnen maken van een computer met internet en er zijn web.punten waar er begeleiding is of waar opleidingen worden gegeven. Daarnaast is er ook het antwerpen.be-centrum dat al vele jaren werkt rond e-inclusie.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Speelstraten Stadsmakers

  Je buren beter leren kennen terwijl de kinderen veilig op straat spelen? Dat kan tijdens een speelstraat van Stadsmakers!

  Wat is een speelstraat?

  Tijdens een speelstraat wordt (een deel van) de straat afgesloten. Kinderen kunnen er dan vrij en veilig spelen terwijl ouders en buren een praatje doen. Je kan bijvoorbeeld een springkasteel plaatsen, knutselen met de kinderen, een pannekoekenslag houden en nog veel meer.

  Een korte speelstraat duurt 1 of 2 dagen en kan doorgaan tijdens schoolvakanties of verlengde weekends. Je krijgt 15 euro per dag voor een hapje en een drankje voor de kinderen. Deze speelstraat moet je 6 weken op voorhand aanvragen.

  Een lange speelstraat duurt 3 tot 14 dagen en kan doorgaan in de paasvakantie of de zomervakantie. Ook hier krijg je 15 euro per dag voor een hapje en een drankje. Een lange speelstraat voor augustus kan je nog aanvragen tot 9 mei 2016.

   
   

  Stadsmakers

  Opsinjoren wordt Stadsmakers. Voortaan vind je alle nodige info op www.stadsmakers.be. Onze activiteiten staan momenteel nog gebundeld onder Opsinjoren acties.

  Voor meer info kan je terecht op het gratis nummer 0800 25 8 25 of stadsmakers@stad.antwerpen.be.

  Volg ons ook opfacebook.com/opsinjoren.


  Doorsturen naar een vriend
  Delen op facebook
  www.stadsmakers.be


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN

  Beste allemaal,

   

  Gelieve de affiche in bijlage zo veel mogelijk te verspreiden via allerhande kanalen.

   

  Het gaat om de dochter van een collega.

   

  Alvast bedankt voor jullie medewerking…

   

  Jan de Smet | Animatie & activiteiten Dienstencentra ’t Kiel | GSM: 0476.96.61.38

  Zorgbedrijf Antwerpen | Dienstencentrum Liberty Jan van Rijswijcklaan 288 | 2020 Antwerpen | tel + 32 3 292 32 40

  Zorgbedrijf Antwerpen | Dienstencentrum De Boskes Sint-Bernardse Steenweg 181 | 2020 Antwerpen | tel + 32 3 338 50 80

  jan.desmet@zorgbedrijf.antwerpen.be
  dc.liberty@zorgbedrijf.antwerpen.be | www.facebook.com/DienstencentrumLiberty
  dc.deboskes@zorgbedrijf.antwerpen.be | www.facebook.com/DiencentrumDeBoskes

   

   

  www.zorgbedrijf.antwerpen.be

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZVC-GS-HOBOKEN

                   6-3      

     

   

  Oef! Het was nog uitermate spannend, daar in sporthal “De Kollebloem”…

   

  Met een 4-0 achterstand uit de heenmatch kwam de thuisploeg met een verrassende strategie op de proppen om de zware opdracht aan te pakken: sluitpost Robbin Seghers en Mounir Kissami als meespelende doelverdediger liepen het terrein voortdurend om beurten op en af om de bekerhouder het vuur aan de schenen te leggen.

   

  De gedurfde tactiek leek reeds vroeg in de wedstrijd vruchten af te werpen: na geduldig rondspelen van de bal kon de vrijstaande Ismail Ben Ayad makkelijk inleggen (1-0). Het antwoord uit de linker van Steven Dillien scheerde rakelings naast. Toen de Wilrijkenaar wat later op het punt stond om te doelen werd hij door Robbin Seghers in de strafschopzone een voetje gelicht. Penalty! Antoine Lemaire kweet zich voortreffelijk van zijn verantwoordelijkheid (1-1).

   

  Met vaak een verlaten kooi in de achtergrond, hielden de rood-witten vast aan het uitgedokterde plan. Lucio Lima Rosa miste van kortbij op een haartje, Olivier Verhanneman moest kordaat ingrijpen om een grote mogelijkheid voor Ismail Ben Ayad te dwarsbomen. Bij een Hobokense tegenaanval, op gang getrokken door Hicham Channouf, had de teruggekeerde Mounir Kissami het knap lastig om Steven Dillien een halt toe te roepen.

   

  In de 15’ lukte Ismail Ben Ayad zijn tweede doelpunt (2-1) waaruit de gastheren weer verse moed putten. Diezelfde Ismail Ben Ayad trapte van kortbij een gat in de lucht op een voorzetschot van Luiz Aranha.

   

  De Beobankers loerden op de minste gelegenheid om de gewaagde stijl van de Klein-Brabanders af te straffen: een verre boogbal van Steven Dillien naar het gapende hok werd in extremis door Lucio Lima Rosa met het hoofd ontzet.

   

  Helaas werden de contacten beduidend ruwer: Imad Amazou werd onderuit geschoffeld door Victor Ferreira Rodrigues die prompt met een geel karton mocht opkrassen.

   

  Mounir Kissami mikte op het uitgestrekte been van Olivier Verhanneman, Luiz Aranha trof in de herneming raak (3-1). Een subliem dribbelnummer van Hicham Channouf langs de rechterflank eindigde met een assist tot bij Imad Amazou die Robbin Seghers tot een alerte reflex dwong.

   

  Met deze allesbehalve geruststellende tussenstand, keken we vol verwachting uit naar het tweede luik.

   

  Daarin wijzigde CKB Puurs niets aan het stramien en bleef er stevig de beuk inzetten, zonder veel acht te slaan op de defensieve risico’s. Na enkele hete standjes voor het Hobokense doel - Imad Amadou kon een quasi gemaakte treffer nog net voor de doellijn verijdelen - werd de ontsnapte Steven Dillien door Ismail Ben Ayad bij het shirt gegrepen: de scheidsrechters noteerden een tweede gele sanctie in hun boekje…

   

  Het was niettemin geen beletsel voor Nabil Rahbi om de nervositeit nog meer op te drijven (4-1), gelukkig lanceerde Mustapha Aabbassi kort daarop een perfecte raket in de onbewaakte netten

  (4-2) en kon Hicham Channouf een geslaagde counter afronden (4-3).

   

  Wie dacht dat de opponent er het loodje zou bij neerleggen, vergiste zich schromelijk. Luiz Aranha zette een penalty, toegekend voor vermeend handspel van Antoine Lemaire, feilloos om (5-3) waarmee de worsteling opnieuw in alle hevigheid losbarstte (5-3). Olivier Verhanneman verrichtte een aantal wonderbaarlijke reddingen, aan de overzijde werd Mounir Kissami door Steven Dillien verplicht om beroep te doen op zijn verborgen keeperstalent.

   

  Tijdens de resterende drie minuten voltrok zich een bloedstollende thriller. Nabil Rahbi scoorde nogmaals tegen (6-3). Een al te drieste Mounir Kissami was de derde lokale speler die een gele kaart voor de neus zag wapperen, zodat de CKB-coach Luc Nys in allerijl Abdel Sababti als vliegende doelman mee in het slotoffensief dropte. De fel geslonken marge van de bezoekers werd echter niet verder aangetast.

   

  Bij het eindsignaal van de fluiteniers Kris Speelman en Paul Emmery slaakten we een zucht van opluchting: GS Beobank Hoboken mag voor de tweede opeenvolgende maal naar de finale van de Beker van België! Dit feestelijk evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 juni a.s. om 21:00 uur in het Eurovolleycenter te Vilvoorde. Futsal Jette en Anneessens Bruxelles zullen in de andere halve finale nog uitvechten wie aldaar onze tegenstander zal zijn.

   

  Een integraal beeldverslag en een samenvatting van deze vurige partij kan u respectievelijk vanaf zaterdag en dinsdag a.s. bekijken op de website van Futsal Web Broadcast Belgium (FWBB) www.fwbb.be onder de rubriek “video’s”.

   

  Aanstaande vrijdag volgt het afsluitende competitieduel bij Ergo Flémalle waar voor beide ploegen niets meer op het spel staat.   

   

  Belangrijker is nu reeds de vaststelling dat ARB Hamme - na een uitzege afgelopen maandagavond tegen HCTE Cosmos La Hestre (1-5) - zich thans officieel winnaar van het reguliere kampioenschap mag noemen, terwijl Selaklean Thulin en GS Beobank Hoboken op respectievelijk de tweede en derde plaats zullen eindigen. Enkel voor de vierde stek komen nog drie teams in aanmerking: CKB Puurs, AC Men Waremme en Anneessens Bruxelles.

   

  Een en ander heeft voor gevolg dat onze club de halve finale van de play-offs zal betwisten tegen Selaklean Thulin: thuis op woensdag 11 mei, de return op vrijdag 13 mei. Met andere woorden een heruitgave van de finale van vorig seizoen!

   

  CKB Puurs: Robbin Seghers (d), Ken Beaudoux (d+kpt), Mounir Kissami, Abdel Sababti, Mohcine Hajji, Ismail Ben Ayad (2), Nabil Rabhi (2), Lucio Lima Rosa, Luiz Aranha (2), Victor Ferreira Rodrigues, coach Luc Nys en assistent-coach Ivan Boey.

   

  GS Beobank Hoboken: Olivier Verhanneman (d), Wim Rooms (d), Antoine Lemaire (1), Hicham Channouf (1), Imad Amazou, Karim Akajoua (kpt), Khaled Oulichki, Mustapha Aabbassi (1),Safouane Channouf, Steven Dillien, coach Rudy Smet en assistent-coach Geert Brijs.

   

  De ontmoeting tussen GS Beobank Hoboken B en ZVC Transport Joosen (kwartfinale Beker van Antwerpen) wordt gespeeld op maandag 2 mei a.s. om 21:00 uur in sportcentrum Sorghvliedt. Kom onze beloften aanmoedigen!

   

  Marc De Bock                                                                                                                                                                

   

  GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

   

  - BEOBANK, kantoren Antwerpen-Kiel, Abdijstraat 201-203, Johan Bressinck + Wilrijk, Bist 18, Peter Verhaest, www.beobank.be

  - ALL SIGN SYSTEMS publiciteiten belettering, Liersesteenweg 212, 2640 Mortsel, Bart en Tom Kegels, www.ass.be

  - MARCELO DECOR woondecor, Predikherenlaan 90, 2500 Lier, Bruno Van Haesendonck en zonen, 03 480 22 25 - 0497 43 56

   

  Met sportieve groeten

  _______________________________________________

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

  Wat zit er deze week in je pakket?
  28 april (week 17)


  Deze zondag is het eindelijk zover! De boerderij gaat weer open, en je kan vanaf dan ook terecht in "De Boerderij van Lizette", ons boerderijcafé dat overheerlijke maaltijden serveert, gemaakt met kraakverse producten!

  Maar er is meer! Je kan deze zondag ook gratis van één van de optredens komen genieten, of deelnemen aan een workshop om je eigen bruisbal voor in bad te maken, of een hoestsiroop en een verwarmende crème. Je kan je daarvoor inschrijven via onze website. En als dat allemaal niet echt jouw ding is, kan je ook naar de theaterrondleiding van Warmoes komen, waar je met je kinderen de boerderij leert kennen door de ogen van de gekke, onstuimige en vooral nieuwsgierige Mia, die zich afvraagt of een bijenhotel ook all-in is, en of een koffie verkeerd met geitenmelk fout is. Veel te doen dus, deze zondag, en we verwachten jullie met open armen! Vanaf dan zijn we ook weer elke week open van woensdag tot en met zondag, voor iedereen!  Voor het zover is, kunnen jullie natuurlijk nog een mooi en smakelijk groentepakket verwachten! Iedereen krijgt deze week alvast zeker een krop andijvie van Wijngaardhof uit Westmalle, en Jolien ging er voor ons mee aan de slag. Zij maakte een lekkere salade met radijsjes, die je hier kan vinden.

  De seizoensgroenten die je deze week in je grote pakket* kan verwachten zijn:
  - Andijvie van Wijngaardhof in Westmalle
  - Radijsjes van Wijngaardhof in Westmalle
  - Romeinse sla van Wijngaardhof in Westmalle
  - Rode eikenbladsla van Wijngaardhof in Westmalle
  - Lente-ui van Wijngaardhof in Westmalle
  - Raapstelen van De Doederij in Sint-Katelijne-Waver
  - Rabarber van Puur Natuur in Melsele

  In het grote, tweewekelijkse groentepakket van deze week zit hetzelfde.

  In het kleine groentepakket* zit het volgende:
  – Andijvie van Wijngaardhof in Westmalle
  – Radijsjes van Wijngaardhof in Westmalle
  – Raapstelen van De Doederij in Sint-Katelijne-Waver
  – Bloemkool van De Wriemeling in Herent

  In het kleine, tweewekelijkse groentepakket van deze week zit geen bloemkool, maar wel lente-ui en Romeinse sla.


  Voor de klanten die tweewekelijks bestellen: we leveren deze week de pakketten voor de oneven week (28 april 2016 - week 17). Volgende week is het weer de beurt aan de klanten die intekenden op de even weken.

  De aardappelen van De Wriemeling zijn te bestellen aan 1,80 euro/kilo via onze webshop voor wie ook een groentepakket afneemt vóór woensdag 27 april 12u: http://stadsboerderijantwerpen.be/winkel-toegang/

  Wie reeds coöperant is, kan zich voor een groentepakket in 2016 inschrijven via www.stadsboerderijantwerpen.be/groentenpakket-bestellen
  Wie nog geen coöperant is en graag een wekelijks of tweewekelijks groentepakket wil, kan instappen via www.stadsboerderijantwerpen.be/stap-je-mee-in en zich vervolgens inschrijven voor een groentepakket.   

  www.stadsboerderijantwerpen.be


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  27 |04 | 16

  Openingsuren stadsdiensten op 1 mei

   

  Op zondag 1 mei (Dag van de Arbeid) geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten. Op feestdagen zijn de meeste diensten van de stad Antwerpen gesloten.  

   

  Hieronder volgt een korte opsomming van enkele diensten.

   

  Diensten die open zijn ondanks de feestdag op zondag:

  • Net zoals elke winkelzondag (eerste zondag van de maand) is de stadswinkel op 1 mei open van 12 tot 16.45 uur.
  • De bezoekerscentra van Visit Antwerpen (de toeristische dienst) in het station Antwerpen-Centraal en op de Grote Markt zijn open van 9 uur tot 16.45 uur.
  • De politie is zoals steeds 24 uur op 24 bereikbaar via het noodnummer 101 en de Blauwe Lijn (0800 123 12). De regiokantoren aan de Unolaan en de Oudaan zijn zondag en maandag open van 7 uur tot 18.30 uur, de andere politiekantoren zijn gesloten.

   

  Diensten die normaal op zondag open zijn, maar op 1 mei gesloten:

  • De stedelijke musea zijn op zondag 1 mei gesloten.
  • De stedelijke zwembaden en sportlocaties zijn eveneens gesloten.
  • Bibliotheek Permeke is de enige bib die normaal open is op zondag, maar is gesloten op 1 mei.

   

  Op www.antwerpen.bestaan de openingsuren vermeld per dienst op de webpagina van de dienst zelf. Burgers zoeken het best van tevoren op de website op of de locatie die ze willen bezoeken al dan niet geopend is of dat er aangepaste openingsuren gelden.

   

  Wie twijfelt, kan het stedelijk contactcenter bellen voor meer informatie, op het telefoonnummer 03 22 11 333. Op zaterdag 30 april is het stedelijk contactcenter geopend van 9 tot 13 uur. Op zondag 1 mei is het stedelijk contactcenter gesloten.

   

  De afvalophaling van zondag op maandag en op maandag overdag verloopt normaal. Antwerpenaars kunnen alle info vinden op hun ophaalkalender. Ze vinden de kalender ook op www.antwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

   

  ----------------------------------------------einde persbericht-------------------------------------------------

  Meer info over dit persbericht:

    Dirk Delechambre, tel. 0475 63 65 65                                          dirk.delechambre@stad.antwerpen.be

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVSG-STEUNPUNT

   

  Winnaars Gouden Kinderschoen 2016 bekend

   

   

  Vijf gemeente- en OCMW-besturen winnen de eretitel en trofee Gouden Kinderschoen 2016 voor hun inzet voor een toegankelijke en kwaliteitsvolle kinderopvang.

  • In de categorie Samenwerking: Gemeente en OCMW Puurs: brede kinderopvang voor schoolgaande kinderen
  • In de categorie Beleid: OCMW Kortrijk: brugfiguur kinderopvang
  • In de categorie Ouder: Zorgbedrijf Roeselare: de Tovertuin
  • In de categorie Kind - Groepsopvang: Stad Gent: 'The Travel Mandala Kids'
  • In de categorie Kind - Gezinsopvang: OCMW-Vereniging De Blauwe Lelie Brugge: bibliotheek bij een onthaalouder

   

  Deze vijf winnaars werden gekozen door het VVSG-Steunpunt (Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten) Kinderopvang uit bijna 100 inzendingen. De Gouden Kinderschoen 2016 is een initiatief van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang. Het wil lokale besturen die sterk inzetten op een toegankelijke en kwaliteitsvolle kinderopvang waarderen en andere lokale besturen ook inspireren.

   

  Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin bevestigt: “Lokale besturen krijgen met de vernieuwde visie op buitenschoolse kinderopvang meer autonomie. Hiermee moedigen we lokale samenwerking tussen opvang, scholen, jeugd-, cultuur- en sportinitiatieven aan. Ik wens alvast de vijf gemeente- en OCMW-besturen te feliciteren met het behalen van de eretitel en trofee Gouden Kinderschoen 2016 en vooral met hun inzet voor een toegankelijke en kwaliteitsvolle kinderopvang.”

   

  De Gouden Kinderschoen 2016 werd uitgereikt op de Trefdag Lokaal Sociaal Beleid (VVSG) te Antwerpen (Stadsschouwburg) op 26 april 2016.

   

  Lokale besturen cruciaal voor kinderopvang

  Een voldoende aanbod kwaliteitsvolle en toegankelijke kinderopvang is belangrijk, ook voor lokale besturen. De meeste jonge ouders zoeken kinderopvang in hun woonomgeving. In de buitenschoolse kinderopvang wonen 4 op 5 kinderen in de gemeente waar de opvang gevestigd is. Reden te meer om als lokaal bestuur, aanvullend op het Vlaams beleid, te investeren in kinderopvang op het grondgebied.

   

  Verschillende lokale besturen organiseren zelf kinderopvang. Meer dan de helft van de Vlaamse lokale besturen (163) organiseren een door Kind en Gezin erkende buitenschoolse kinderopvang met een marktaandeel van 71% (21.719 plaatsen van de 30.618 in Vlaanderen).

   

  Ouders zijn zeer tevreden over kinderopvang die georganiseerd wordt door lokale besturen:

  • 96,5 % zou de gezinsopvang (dienst voor onthaalouders) georganiseerd door een lokaal bestuur aanbevelen aan andere ouders;
  • 99% zou de groepsopvang (kinderdagverblijf) georganiseerd door een lokaal bestuur aanbevelen aan andere ouders.

   

  Sommige lokale besturen organiseren zelf geen kinderopvang, maar investeren wel in meer aanbod op hun grondgebied in de hoop alle ouders die behoefte hebben aan een opvangplaats te kunnen helpen. Andere lokale besturen doen vooral moeite om kwetsbare gezinnen te helpen in de zoektocht naar kinderopvang en te ondersteunen in hun ouderrol.

   

  Op deze webpagina kan je meer informatie en de contactgegevens vinden van elk genomineerd project en alle winnaars.

  deze webpagina

   

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Provincie Antwerpen

  26 | 04 | 2016

  8 wereldhavens wisselen ervaringen uit in provinciaal Havencentrum Antwerpen
  Tweedaagse bijeenkomst Port Center Network op 27 en 28 april

  Op woensdag 27 april start een tweedaagse bijeenkomst van het Port Center Network in het provinciaal Havencentrum in Antwerpen. Het Port Center Network bundelt de verschillende havencentra wereldwijd met meer dan 20 leden. Als pionier in dit domein is het Havencentrum een van de medeoprichters en dit jaar gastheer na Israël en Frankrijk.Deelnemers kunnen netwerken en leren van elkaars verwezenlijkingen. De nadruk van de bijeenkomst ligt op de link tussen haven en bevolking, haveneducatie en communicatie met jongeren.

  Het Havencentrum verwelkomt 37 deelnemers uit 8 verschillende landen tijdens deze tweedaagse bijeenkomst. De genodigden proeven van verschillende workshops in het Havencentrum. Ondermeer het Havencentrum zelf, Campus Leerhaven en Technopolis delen hun inzichten en ontwikkelingen. Tijdens de tweede dag van deze bijeenkomst, gluren de deelnemers bij de ‘internationale buren’ met boeiende cases uit Italië, Spanje en Canada.

   

  Gedeputeerde voor Economie en voorzitter Ludwig Caluwé: “Ik ben opgetogen dat we met het Havencentrum dit jaar gastheer zijn voor dit internationale gezelschap. Zowel de provincie als de haven zetten sterk in om het maatschappelijk draagvlak van de haven te versterken. Een mooi voorbeeld daarvan is ons eigen Havencentrum met ruim 40.000 bezoekers op jaarbasis, maar ook het project Havenland, het MAS Havenpaviljoen en het Museum aan de Stroom. Tijdens deze bijeenkomst krijgen we de kans de troeven van Antwerpen te delen met een internationaal gezelschap. Daarnaast krijgen we ook prachtige cases uit ondermeer Canada en Spanje om zelf inspiratie uit te puren.”

   

   

  Foto: Havencentrum - Copyright: Havencentrum - Jesse Willems

  Havencentrum medeoprichter Port Center Network

  Het Port Center Network bundelt de verschillende havencentra wereldwijd met meer dan 20 leden. Als pionier in dit domein is het Havencentrum een van de medeoprichters. Andere leden zijn ondermeer havencentra uit Le Havre (Frankrijk), Genova (Italië), Montreal (Canada), Ashdod (Israël) en Rotterdam (Nederland). De sterkte van dit netwerk is de informatie-uitwisseling en inspiratie die de leden uitwisselen. Leden kunnen leren uit elkaars best-practices om zo hun eigen werking te versterken.

  Programma en dagverloop

  Op woensdag 27 april verwelkomen voorzitter van het Havencentrum en gedeputeerde voor Economie Ludwig Caluwé en Philippe Matthis, voorzitter van AIVP, de internationale gasten in Antwerpen. De focus van deze bijeenkomst tijdens deze eerste netwerkdag is op lokale projecten. De deelnemers maken kennis met de laatste ontwikkelingen in het Havencentrum. In de namiddag trekt het gezelschap naar ‘t Eilandje. Daar komt de link tussen stad en haven aan bod aan de hand van boeiende projecten zoals het MAS Havenpaviljoen, Havenland en het Museum aan de Stroom.

   

  Tijdens de tweede dag ligt de focus op het uitwisselen van best cases dankzij internationale projecten. Partners uit Spanje en Canada delen hun ervaring rond het contact tussen bevolking en haven. Een workshop rond haveneducatie en jongerencommunicatie sluit de voormiddag af. Zo brengt Contship Italia Group een boeiende case rond hoe zij samenwerken met jongeren en hen betrekken bij hun werking. In de namiddag trekken de deelnemers erop uit voor een bezoek aan onze wereldhaven.

  Overzicht sprekers: www.antwerp.aivp.org

   

  PRAKTISCHE INFO

  Wanneer:
  27 en 28 april, telkens tussen 9 en 17 uur

  Waar:
  Havencentrum, Scheldelaan 444 – Haven 621 – 2040 Antwerpen

  Meer info:
  www.havencentrum.be                      

   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

       
   

   26 april 2016

  Drie nieuwe projecten van start in Interreg Vlaanderen-Nederland

   

  'Waterstofregio 2.0', ‘Grenspark Groot-Saeftinghe’ en ‘Grensinfovoorziening Vlaanderen-Nederland’ krijgen groen licht. 

  Op 26 april keurde Interreg Vlaanderen-Nederland ‘Waterstofregio 2.0’, ‘Grenspark Groot-Saeftinghe’en ‘Grensinfovoorziening Vlaanderen-Nederland’ goed. Met deze goedkeuring wordt, inclusief cofinanciering, in totaal ruim 19.4 miljoen euro in de Vlaams-Nederlandse grensregio geïnvesteerd. Hiervan komt 8.6 miljoen uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. 

  In ‘Waterstofregio 2.0’ gaan toonaangevende bedrijven en onderzoeksinstellingen aan de slag met duurzame energie. Het gaat om een investering van maar liefst 14 miljoen euro, waarvan 6 miljoen euro uit het EFRO fonds komt. Binnen het thema milieu wordt ‘Grenspark Groot-Saeftinghe’ voor 1.4 miljoen euro gesubsidieerd. ‘Grensinfovoorziening Vlaanderen-Nederland’ krijgt ondersteuning van het fonds voor een bedrag van 1.26 miljoen euro en richt zich op arbeidsmobiliteit.

  De Europese Commissie stelt via Interreg Vlaanderen-Nederland de komende zeven jaar ruim 152 miljoen euro ter beschikking voor grensoverschrijdende samenwerking, die innovatie en duurzame ontwikkeling in de grensregio bevordert.

  Philippe Muyters, Vlaams Minister van werk, economie, innovatie en sport over 'Waterstofregio 2.0':

  “Het Interreg Vlaanderen-Nederland project 'Waterstofregio 2.0' is een mooi voorbeeld van hoe een sterke focus op innovatie bij bedrijven ervoor kan zorgen dat economische ontwikkeling en een ambitieus klimaatbeleid hand in hand gaan. De Interreg-steun vanuit Europa, waaraan ik als Vlaams minister bevoegd voor Economie en Innovatie 375.000 euro toevoeg, moet een hefboom zijn om ondernemingen grensoverschrijdend te laten samenwerken aan concrete demonstratieprojecten op vlak van tankinfrastructuur en zero-emissie toepassingen. Zo kunnen we onze regio tot een Europese koploper maken inzake waterstoftechnologie.

  Ben de Reu, gedeputeerde van de provincie Zeeland en lid van het Comité van Toezicht voor Interreg Vlaanderen-Nederland stelt als volgt over  ‘Grenspark Groot-Saeftinghe’:

  “Dankzij Interreg Vlaanderen-Nederland en de inspanningen van de Provincie Zeeland, de Vlaamse overheid, natuur- en landschapsverenigingen èn het Antwerps havenbedrijf, wordt het Hedwigedossier dat de verhoudingen tussen beide landen lang heeft bemoeilijkt, omgebogen tot een gezamenlijk gedragen, constructief verhaal.” 

  Geert Versnick, gedeputeerde en lid van het Comité van Toezicht voor de provincie Oost-Vlaanderen vult aan:  

  “Het project beperkt zich niet tot een eenmalige investering in flora en fauna in het gebied. Er zal nog tijdens het project een Vlaams-Nederlandse beheersorganisatie voor het Grenspark worden ontwikkeld. Aangezien de natuur zich niet laat tegenhouden aan de grens, dient ook het beheer gezamenlijk te gebeuren.”

  Het volledige persbericht leest u hier
  Het filmpje over 'Waterstofregio 2.0' en de aparte interviews met Adwin Martens, gedeputeerden Bert Pauli en Peter Bellens kan u hier downloaden.

   

  ‘Waterstofregio’ boegbeeld voor Interreg Vlaanderen-Nederland

  Op vrijdag 13 mei neemt Waterstofregio deel aan de Kijkdagen in Nederland en stelt die dag het waterstoftankstation op de Automotive Campus in Helmond open. 
  Meer informatie over de Kijkdagen vindt u op www.europaomdehoek.nl

  Meer info

  Raadpleeg onze gloednieuwe website op www.grensregio.eu
  Of contacteer: 
  Sara Peeters
  +32 (0)3 240 69 31

  sara.peeters@grensregio.eu

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  25 |04 | 16

  Sporting A zet eerste stappen voor 10 000-stappenclash

   

  Van 30 april tot en met 28 mei nemen 109 Vlaamse gemeenten deel aan de
  10 000-stappenclash. De gemeente die na één maand de meeste stappen heeft gezet in verhouding tot het aantal volwassen inwoners, wint een prijs en de titel van actiefste gemeente van Vlaanderen. Sporting A wil die titel naar Antwerpen halen en laat daarnaast ook de districten het tegen elkaar opnemen.

   

  Op zaterdag 30 april om 14 uur zet Sporting A samen met de districten de eerste stappen op de Meir (t.h.v. Twaalfmaandenstraat) waar het district Antwerpen stappentellers zal uitdelen aan de voorbijgangers. De pers is van harte welkom om mee te stappen.  

   

  Onderzoek toont aan dat voldoende beweging een positief effect heeft op zowel de fysieke als de mentale gezondheid. 10 000 stappen per dag zetten (8000 stappen voor 65-plussers) heeft hetzelfde positieve effect als elke dag een half uur extra bewegen. Om Vlamingen aan te moedigen 10 000 stappen per dag te zetten, organiseren het VIGeZ en de Vlaamse Logo’s de
  10 000-stappenclash. Dat is een stappencompetitie tussen de inwoners van de Vlaamse gemeenten.

   

  Antwerpen in zijn geheel neemt het op tegen de andere deelnemende gemeenten, maar binnen Antwerpen nemen ook de districten het tegen elkaar op. Inwoners kunnen zich nu al gratis registreren in de online-stappenregistratietool www.10000stappen.be/stappenregistratietool en zo Antwerpen en hun district aan de overwinning helpen. Meer info vinden ze op www.tstadbeweegt.be.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  Strafste School van Vlaanderen opent haar deuren
  Zaterdag 30 april, van 10 tot 17 uur, PTS Mechelen

  Op zaterdag 30 april opent PTS Mechelen haar deuren! Krijg een rondleiding doorheen de school, inclusief de prachtige velden en serres, en leer meer over hoe groenten geteeld en geoogst worden. Kom kijken naar een paar tuinbouwdemo’s en steek je licht op bij de richting Techniek. Na vandaag weet je alles over ‘doorgroei-frigobomen’ en ben je een aantal tips & tricks wijzer.

  Hou je van het zwaardere geschut zoals machines en tractoren? Ga dan zeker kijken naar de demo’s trekkertechnieken van de leerlingen Tuinbouw.

  Steek je liever zelf je handen uit je mouwen? Experimenteer dan mee met biologie, chemie en fysica in de Wetenschapsstraat. Verder kan je de grond mee laten daveren op Tomorrowsquare, of rock je mee tijdens een rocksessie bij de studierichting tuinaanleg, en nog veel meer. Boodschappen doen is geen excuus om niet te komen, want voor groenten en fruit kan je op de opendeurdag ook terecht.

  Op PTS Mechelen staan dit jaar de STEM-richtingen centraal: Science, Technology, Engineering en Mathematics. Het studieaanbod op de school steunt dan ook op 3 pijlers: Tuinbouw, techniek en wetenschappen. Hieronder vallen onder meer de richtingen Land-en Tuinbouwmechanisatie, Techniek-Wetenschappen, Elektromechanica, en zelfs Bloemsierkunst…

  Waarom PTS Mechelen de strafste school is

  Radiozender MNM riep PTS Mechelen vorig jaar uit tot De Strafste School. Deze wedstrijd zoekt de meest inventieve, sociaal geëngageerde en hartverwarmende middelbare school van Vlaanderen. Wie weet loop je MNM-dj Tom De Cock wel tegen het lijf op de opendeurdag.

  Bedrijven ronselen talent tijdens de meet & greet

  Ontdek op de meet & greet meteen waar jouw technisch talent later ingezet wordt. Maar liefst 11 bedrijven, voornamelijk uit de tuinbouwsector, komen je warm maken om later bij hen te komen werken: De Ceuster Meststoffen (DCM), BelOrta, Gernée, Eco-Design, Van Vlasselaer, De Groene Droom, Krinkels, Baken Sterk Groenwerk, Bogaerts Elektro, en BFG – BTA.

  Centrum Leren en Werken

  Jongeren van 15 jaar of ouder die leren en werken willen combineren kunnen met al hun vragen terecht op de opendeurdag bij het Centrum Leren en Werken op PTS campus Mechelen. Het CLW is ideaal voor leerlingen die al willen proeven van het werkleven door deeltijds aan de slag te gaan.

  Enkele leerlingen en leerkrachten met MNM-dj Tom De Cock voor De Strafste School van Vlaanderen- Copyright: PTS Mechelen

  #YouLoveTech  #YouLoveTech is de komende maanden dé slogan om techniek en wetenschap hip te maken bij jongeren. In de sfeer van een festival wil de provincie Antwerpen de komende maanden kinderen en jongeren uit de bol laten gaan met wetenschap en techniek op talloze activiteiten en opendeurdagen. Doel? Ervoor zorgen dat zij met volle goesting kiezen voor een technische studierichting want bedrijven schreeuwen om technisch talent.

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wanneer:
  Zaterdag 30 april, van 10 tot 17 uur

  Waar:
  PTS Mechelen, Antwerpsesteenweg 145, 2800 Mechelen

  Website:
  www.youlovetech.be/home/scholen/pts/opendeurdag/
  Van schoolbank naar werkvloer - PTS Mechelen (filmpje)


  Social media:
  Facebookpagina PTS Mechelen
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!