NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Kabinet van Koen Van den Heuvel
 • KOEN VAN DEN HEUVEL MINISTER VAN OMGEVING
 • district Antwerpen
 • Provincie Antwerpen
 • Provincie Antwerpen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  10-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Natuurpunt Hobokense Polder vzw

  7 november 2017

  In deze flits:

  • Natuur.kalender 2018
  • Dag van de Natuur
  • Slaapplaatstelling halsbandparkieten
  • Waterpiepers in de Hobokense Polder
  • Lichtjestocht voor jong en oud
  • Noteer reeds in je agenda

  Natuur.kalender 2018

  Laat je elke maand verrassen door de allermooiste natuurbeelden. De beelden zijn gemaakt door de finalisten van de Natuurpunt Fotowedstrijd 2016.
  Uitzicht: 12 recto-verso bladen. Open gevouwen staat bovenaan telkens een foto, de onderzijde bestaat uit de kalender-gegevens. De bladen zijn aan elkaar gehecht met een ringsysteem. Het gesloten formaat is 20 cm x 30 cm, in open formaat is het 40 cm x 30 cm.

  Voor 10 euro heb je een jaar lang elke maand een nieuwe mooie foto aan je muur.
  Te bestellen door storting op rekening BE81 5230 8065 0424 van Natuurpunt Hobokense Polder vzw, met vermelding "Kalender". Gratis levering, voor zover je woonachtig bent in postnummers 2660 en 2020. 

  Met de aankoop steun je Natuurpuntprojecten in onze afdeling.
  Ook een ideaal presentje voor familie en vrienden

  Za 18 nov: Dag van de Natuur
  Grote natuurbeheerdag in de Hobokense Polder

  Info: Danny Jonckheere, 0478/33 24 27 of Wim Mertens, 03/216 93 62
  Gratis picknick: graag aanmelden bij Ria Thys, 0476/33 79 36

  Op 18 en 19 november organiseert Natuurpunt de "Dag van de Natuur". De natuurvereniging nodigt iedereen uit om te komen meewerken in de gezonde buitenlucht. Zo kunnen duizenden vrijwillige werkkrachten zich fysiek helemaal uitleven in de buitenlucht en het groen, de lokale natuur beter leren kennen en tegelijkertijd mensen uit de buurt leren kennen.

  Ook in onze Hobokense Polder kan iedereen de handen uit de mouwen steken. Wij hebben gekozen voor zaterdag 18 november voor een grote werkdag in ons mooie natuurgebied.
  De ontwikkeling van een mooi en waardevol stuk natuur vergt veel werk: snoeien, knotten, plaggen, riet maaien, paden of omheiningen herstellen, nieuwe bomen of struiken aanplanten... De Dag van de Natuur is het uitgelezen moment om kennis te maken met onze vrijwilligers en hun werk. Ze staan klaar om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

  Praktisch
  Afspraakplaats Schroeilaan aan het startbord van de wandelingen. Hier slaan we ons tentenkampement op.
  Meebrengen: warme kledij, stevige schoenen. Wij zorgen voor eten en drinken maar laat wel even een seintje of je een halve of een hele dag komt werken. Dit in functie van de catering. Einde is voorzien rond 15.30 u.

  Za 18 nov: Slaapplaatstelling halsbandparkieten

  In het ARDEA-gebied is er een bekende slaapplaats in het Kielpark waar we met de ARDEA groep al 2 jaar hun groeiend aantal konden vaststellen. (Op 25 februari dit jaar was hun aantal al opgelopen tot 43 exemplaren)
  Meer info

  Praktisch:
  We komen om 16 u bijeen aan de ingang van het Kielpark tegenover de St Catharinakerk aan de St-Bernardsesteenweg te Antwerpen, om van daaruit in het Kielpark de aanvliegende halsbandparkieten te tellen tot zonsondergang rond 17.30 u. 
  Meebrengen: Kijker en aangepaste kleding

  Zo 19 nov: Waterpiepers in de Hobokense Polder

  GidsLuc Van Schoor,
  494/33 63 09

  Sinds enkele jaren tekt ARDEA tijdens de winter de waterpiepers die overnachten in de rietkragen en wilgenbosjes van de Hobokense Polder. 
  Meer info

  PraktischAanmelden vooraf per mail of telefoon is nodig. Bij slecht weer kan deze telling worden uitgesteld naar een latere datum.

  Afspraak: 15u45 aan de ingang van Hobokense Polder aan de Schroeilaan, op de parking van het bedrijf United Caps. We eindigen rond 17u45. Meebrengen: verrekijker, warme kledij, laarzen of waterdicht schoeisel, schrijfgerief.

  Za 25 nov: Lichtjestocht in de Hobokense Polder:
  Voor jong en oud(er)

  Leiding: Stan Van Damme en Sylvia Van den Broeck

  Hallo, grote en vooral kleine Polderbezoekers,

  Op zaterdag 25 november plannen we voor de tweede maal een lichtjeswandeling van een goed uur in de Hobokense Polder. Het is dan al vroeg donker en dan is het leuk wandelen met een lichtje.

  Hoe maak je dat (met hulp van mama of papa)?

  • je gebruikt een leeg bokaaltje van confituur of mayonaise
  • je bekleeft het met gekleurd papier of beschildert het
  • je wikkelt een ijzerdraad rond het randje en maakt het vast aan een stokje.
  • je steekt een theelichtje in het potje

  Praktisch:
  We vertrekken om 18 u aan Taverne 'De Schorren', Graspolderlaan 32 te Hoboken.

  Als we terug aankomen, drinken we een lekkere warme drank. Wie weet is er ook een spannend verhaal van de boskabouter. Mama's en papa's mogen natuurlijk ook mee. Einde omstreeks 19u30.
  Deelnameprijs: 1 euro per persoon (ter plekke te betalen)

  Wie meedoet, laat het weten voor 23 november aan: Stan Van Damme, 03/828 84 50

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  08 |11 |17

  Nieuw magazine ‘Minder Afval Kalender’ valt in 280.000 brievenbussen


  Vanaf vandaag valt de nieuwe ophaalkalender in alle Antwerpse brievenbussen. De gekende kalender werd uitgebreid tot een magazine dat voor 2018 ook nuttige informatie over sorteren, recycleren en tips om afval te vermijden, bevat. 

   

  Vanaf vandaag verdeelt de stad de ‘Minder Afval Kalender’ in Antwerpen. Het is een handig magazine om bij te houden want het bevat niet alleen de ophaalkalender voor 2018. Het staat ook vol van sorteerinformatie, goede voorbeelden, informatie over afvalophaling en de containerparken, recyclagetips,…

   

  Afvalvermindering

  Antwerpen trekt volop de kaart van afvalvermindering. “Met de ‘Minder Afval Kalender’ willen we onze bewoners handige tips geven om afval te vermijden. Neem bijvoorbeeld een drinkbus mee wanneer je gaat sporten of gebruik een stoffen tas voor je boodschappen. Elke kleine daad zorgt samen voor een groot resultaat”, aldus schepen Caroline Bastiaens.

   

  De extra inzet op afvalvermindering komt naast de inspanningen die de stad al doet om Antwerpen schoon te houden: straten vegen, sluikstort zo snel mogelijk ophalen, graffiti verwijderen… Maar ook bewoners en bezoekers hebben hun verantwoordelijkheid om de stad mee proper te houden. Zo worden ze in het magazine aangespoord om hun vuilniszakken niet te zwaar te laden (max. 7,5 kg), de ophaalkalender te raadplegen wanneer er een feestdag is, sluikstort te melden…

   

  Verdeling per district

  Elk district heeft in 2018 zijn eigen editie van het magazine met ophaalkalenders van dat district. Bewoners kunnen hun kalender gemakkelijk terugvinden en er uitnemen. Bovendien zullen de stadsloketten het magazine ook uitdelen aan mensen die verhuizen of aan nieuwe bewoners.

   

  In wijken met ondergrondse sorteerstraten (Linkeroever, Den Dam, Groen Kwartier,…) ontvangen de bewoners een ‘Minder Afval Magazine’zonder kalender. Zij hebben geen kalender nodig. Ze kunnen de sorteerstraten elke dag van 7 tot 22 uur gebruiken.

   

  Vanaf vandaag tot midden december wordt het magazine verdeeld in heel Antwerpen en zijn districten. De ophaalkalender is vanaf 1 januari 2018 ook online raadpleegbaar via www.antwerpen.be/ophaalkalender.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

  08 | 11 | 2017

  Vlemincktoren in Wijnegem veiliggesteld
  Restauratie en herbestemming van de Vlemincktoren kunnen binnenkort starten

  De als monument beschermde JanVlemincktoren in het gemeentepark Wijnegemhof wordt met een erfgoedpremie van de Vlaamse overheid gerestaureerd. De gemeente Wijnegem is eigenaar van het monument en vroeg met steun van Kempens Landschap een versnelde procedure aan om het gebouw te behoeden voor verder verval.


  Bijzonder neerhof

  De geschiedenis van de JanVlemincktoren gaat terug tot de zestiende eeuw. Het gebouw, een neerhof met duiventoren, was onderdeel van een prestigieus Spaans waterkasteel dat diende als buitenverblijf voor een rijke heer. Van het kasteel zelf zijn vandaag enkel de grondvesten bewaard, maar de Vlemincktoren staat er nog steeds. In de negentiende eeuw werd het gebouw aangepast aan de toenmalige mode en kreeg de gevel een neogotisch uitzicht. In 1978 werd het gebouw samen met het koetshuis als monument beschermd.

  De Vlemincktoren - Copyright: vzw Kempens Landschap

  Traject van lange adem
  De bouwfysische toestand van de Vlemincktoren is helaas alarmerend. Het gemeentebestuur ijverde al jaren om het monument in eer te herstellen en opnieuw een functie te geven. Pas nadat vzw Kempens Landschap op vraag van de gemeente in 2013 betrokken werd bij het dossier kwam er schot in de zaak. De landschapsvereniging bouwde de voorbije 20 jaar al heel wat ervaring op in gelijkaardige restauratie– en herbestemmingsprojecten.


  Restauratie is hoogdringend

  Omdat de Vlemincktoren een beschermd monument is, kan de gemeente Wijnegem een beroep doen op een erfgoedpremie van de Vlaamse overheid. Normaal neemt zo’n procedure meerdere jaren in beslag. Door de precaire toestand van het monument is de restauratie echter hoogdringend. Daarom vroeg de gemeente met steun van vzw Kempens Landschap een structurele voorafname van de erfgoedpremie aan. De Vlaamse Overheid keurde deze aanvraag goed en zal binnenkort de premie toekennen.

  Ivo Wynants, burgemeester van Wijnegem, is verheugd met de positieve ontwikkeling in het dossier: “Dit betekent een enorme versnelling in het restauratietraject van de Vlemincktoren. Zonder de hulp van Kempens Landschap hadden we dit nooit zo snel kunnen realiseren. We zijn ook zeer dankbaar dat Vlaanderen de voorafname goedkeurde. Binnenkort zal de Vlemincktoren weer een mooi landschapselement zijn in het openbare park én een nuttige functie vervullen.”

   

  Links naar rechts: Paul van Dael, Inga Verhaert, Philippe De Backer, Ivo Wynants, Peter Bellens

  - Copyright: vzw Kempens Landschap

   

  Toekomst voor de Vlemincktoren

  “Nu kan het echte werk beginnen” vertelt Inga Verhaert, covoorzitter van Kempens Landschap en gedeputeerde van de provincie Antwerpen. “We gaan de Vlemincktoren natuurlijk met zorg restaureren. De schildering op de toren zal opnieuw de eyecatcher worden. De geschiedenis liet ook sporen na op het monument. Je kan als het ware verschillende historische laagjes zien in de Vlemincktoren en die zullen we ook zichtbaar laten. Wanneer de werken exact beginnen, hangt o.a. af van de definitieve premietoekenning en de aanbestedingsprocedure, maar we staan te trappelen om van start te gaan.”

   

  Binnenkort lanceren we een nieuwe open oproep voor de invulling van het gebouw,” vult Peter Bellens aan, eveneens covoorzitter van Kempens Landschap en gedeputeerde van de provincie Antwerpen. “De gemeente Wijnegem wil immers samenwerken met een private partner om het gebouw een nieuwe bestemming en een duurzame toekomst te geven.

  Nu de restauratie van de Vlemincktoren concreet wordt, kan de zoektocht naar deze partner heropgestart worden. Geïnteresseerden raden we zeker aan om de website van de gemeente en Kempens Landschap in de gaten te houden!”

   

  Beleidsverantwoordelijke:
  Peter Bellens, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Welzijn en Gezondheid, Sociale economie, Plattelandsbeleid en Europese samenwerking

  Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs, Jeugd, Communicatie, Energie en   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wilrijk eert Jommeke en Jef Nys met grootse stripmuur


  Wilrijk heeft er een bezienswaardigheid bij: aan de Heistraat werd vandaag een grote stripmuur ingehuldigd. Daarop ontdekken Jommeke en zijn vrienden het Wilrijk van vroeger en nu.

   

  Kinderen uit de lokale basisschool Rozenkrans zorgden op woensdag 8 november voor een feestelijke inhuldiging van de nieuwe Jommeke-stripmuur in Wilrijk. Door de ligging van de muur op de hoek van de Gaston Fabrélaan en de expressweg R11 met de Heistraat zal de tekening heel wat opzien baren. De tekening bestrijkt een totale oppervlakte van meer dan 200m² is daarmee één van de grootste stripmuren van het land.

   

  De Wilrijkse stripmuur is niet toevallig aan Jommeke gewijd. Tekenaar Jef Nys bracht een groot deel van zijn leven door in Wilrijk en hij tekende er ook zijn eerste Jommeke-prenten. Eerder bracht het district al hulde aan Nys door onder meer Jommeke te laten opduiken in de vijfjaarlijkse Geitestoet en tal van nutskasten te bekleden met taferelen uit de strips.

   

  De meer dan 200m² grote muurtekening werd ontworpen door Sarina Ahmad. Zij is de kleindochter van Jef Nys en tekende al mee Jommeke-strips. Op de stripmuur duiken de stripheld en zijn vrienden in het Wilrijkse erfgoed. Zo herken je onder meer Lange Wapper en het intussen verdwenen spoorwegstation Wilryck. Ook de Indische jaïn-tempel speelt een prominente rol. En uiteraard zijn ook de iconische Wilrijkse geitjes op de afspraak.

   

  Volgens districtsschepen voor cultuur Hans Ides vormen Jommeke en Wilrijk twee handen op één buik: “Wilrijkenaar Jef Nys toonde in het verleden zijn hart voor het district al door een gepersonaliseerde tekening te maken over de inkanteling van Wilrijk in de stad. Dat nu zijn kleindochter een geweldige tekening maakte met zoveel Wilrijkse hoogtepunten in, dat versterkt de band nog. Strips en Wilrijk, met deze muur eens te meer een fantastisch huwelijk.”

   

  Wilrijks districtscollege- en raadsvoorzitter Kristof Bossuyt vult aan: “De stripmuur vormt een zoveelste mooie aanvulling op onze ambitie om een echt stripdistrict te zijn. Dankzij onder meer ’t Vlaams Stripcentrum is het beeldverhaal immers sterk verankerd in Wilrijk. Een ander voorbeeld zijn de nutskasten waarop we her en der in het district het saaie grijs inruilen voor kleurrijke striptaferelen. Niet toevallig speelt ook daar Jommeke een belangrijke rol.”

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN NIEUWS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  08 |11 | 17

  Boekenverkoop in bibmagazijn Kotter ten voordele van 11.11.11


  Op zaterdag 11 november vindt opnieuw een verkoop plaats van boeken, strips, cd’s en dvd’s in het Antwerpse bibliotheekmagazijn. Dit jaar wordt er uitzonderlijk een heel groot aantal cd’s (klassiek, pop, jazz, …) en dvd’s (films en reeksen) verkocht.

   

  De verkoopdagen in Kotter lokken traditioneel heel wat bezoekers naar het Straatsburgdok.

  Voor de vijfde keer gaat de volledige opbrengst van de verkoopdag naar de Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging 11.11.11, met dit jaar extra aandacht voor migratie en vluchtelingen (meer info over het campagnethema op www.11.be/allemaalmensen).

   

  De boekenverkoop van de Antwerpse bibliotheken is een mooie kans om boeken, strips, dvd’s en cd’s aan te schaffen voor een prikje. Het gaat om materialen die de bibliotheek verlaten om plaats te maken voor nieuw aanbod.

   

  Praktisch

  • zaterdag 11 november van 9 tot 17 uur
  • Bibliotheekmagazijn Kotter (dichtbij NMBS-station Luchtbal), Straatsburgdok - Noordkaai 29, 2030 Antwerpen (ingang langs Kotterstraat)
  • boeken: 1 euro per stuk - kunstboeken: 3 euro per stuk - cd’s, dvd’s, jeugdboeken en stripverhalen: 1 euro voor 5 stuks
  • Betalen kan enkel cash. Er is geen Bancontact.
  • Breng zelf een draagtas mee om uw aankopen op te bergen.
  • A-kaarthouders kunnen hun kaart meenemen naar de boekenverkoop om er een punt te sparen.
  • Alle info staat ook op www.antwerpen.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!