Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    04-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Innovatieve schoonmaakmethode boekt resultaat
    Provincie Antwerpen is tevreden na eerste testfase biologische schoonmaak BioOrg in kantoren.

    Na een proefperiode op één verdieping is provincie Antwerpen bijzonder tevreden over de inschakeling van de biologische schoonmaak voor haar kantoren. Daarvoor werd samengewerkt met BioOrg, een bedrijf met vestiging op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel. “We merken enkele duidelijke verbeteringen ten opzichte van de klassieke schoonmaakmethode, en het is gezonder en milieuvriendelijker”, stelt Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie, vast.

    Provincie Antwerpen is een organisatie die zorg voor het milieu in haar hart draagt. Ze beschikt als enige grote overheidsorganisatie over een volledig dekkend ISO14001-certificaat. Verder is provincie Antwerpen ook een organisatie die openstaat voor innovatie, als het even kan Belgische innovatie. “Ook bij ons aankoopbeleid en facilitair management houden we rekening met innovatie en zorg voor het milieu. Onlangs hebben we een proefproject opgezet om de klassieke schoonmaakmethode te vervangen door een biologische schoonmaakmethode”, zegt Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie.

     

    Voor deze proefperiode op één verdieping van het PaS, de tijdelijke huisvesting van het provinciebestuur, werd samengewerkt met BioOrg, een bedrijf met vestiging op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel. Naast de inzet van nuttige micro-organismen wordt bij deze innovatieve schoonmaakmethode verneveling gebruikt om het biologische schoonmaakmiddel aan te brengen. “Laat organismen van BioOrg het vuile werk opknappen. Alles en iedereen in het gebouw zullen vanzelf veel schoner worden”, aldus Koen De Koster van BioOrg.

     

    Ludwig Caluwé, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie: “Aangezien deze innovatieve methode de inzet van milieu-invasieve chemische schoonmaakmiddelen en water quasi volledig overbodig maakt, leek het ons interessant om te bekijken of we hierop kunnen overschakelen voor de schoonmaak van onze kantoren. Daarnaast verbetert dit ook de gezondheid van de medewerkers en onze schoonmaakploeg in het bijzonder.”

     

    Koen De Koster van BioOrg en gedeputeerde Ludwig Caluwé bekijken de innovatieve poetsmethode

    Indrukwekkende resultaten

    Na een proefperiode op één verdieping van het PaS zijn de schoonmaakresultaten, gemeten met de VSR-methode, beter dan deze met klassieke schoonmaak. “Vooral de secundaire effecten naar stofhechting, glazenwas en periodieke schoonmaak geven de doorslag. Maar we boeken ook milieuwinst, want hebben veel minder water nodig en gebruiken geen chemische producten meer. Bovendien stellen we vast dat deze manier van schoonmaken de arbeidsveiligheid aanzienlijk ten goede komt. Tot slot is het globaal genomen net iets goedkoper dan klassieke schoonmaak.”

     

    Toch vergt de invoering van het systeem ook de nodige communicatie, want micro-organismen en verstuiving in kantoorruimtes maken bij medewerkers heel wat negatieve reacties los.

     

    Beleidsverantwoordelijke:
    Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde bevoegd voor Logistiek en Innovatie






















    Keuken als men in de gang stond met de deur open ruikt je niets van de bereiding van de keuken eens je binnen ging kon je de gerechten ruiken





    de reiniging van de vloer  verstuiven het vuil is er niet meer





    Demonstratie van de verneveling en een aangename geur zonder  irritatie 





    Open vuilbakken geen geur te besporen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    Geen koffie vlekken te zien geen reuk





    computers geen stof of vlekken te zien op de schermen of toetsenbord



    En georges ging kijken onder de kasten er boven er op naderhand een andere verdieping gaan bezoeken en boven op kasten en hoeken was er stof aanwezig ook reuk hinder van de vuilbakken vingers op de ramen grond was een vlek te zien indien men deze zou vernevelen ongeveer 14 dagen zonder vrijven verdwijnd deze



    Het verschil van de onderhoudskar veel minder produkten en geen water nodig

    Een zeer ongelooflijk product op basis van bio techniek de bacterie is bestand tot 300 Celsius en nu zijn er nog ontwikkelingen en opzoekingen tot hoeveel graden onder nul men het product kan gebruiken.Ook de distributie van het product naar de particulieren.En het voornaamste het product is beschermd door patenten heeft geen negatieve uitwerking op mens of dier neemt alle fijn stof op 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

           BODEM VEROVERT 'T KRISTALLIJN

    Provincie Antwerpen

    Bodem verovert ’t Kristallijn in Mol
    Tentoonstelling door vijf jonge kunstenaars, 2 – 24 september, ’t Kristallijn, Mol

    In samenwerking met SCR Sibelco en M.art vindt vanaf 2 september een tentoonstelling plaats in en rond ’t Kristallijn en de omringende Molse Meren. Een groep van vijf kunstenaars heeft zich gedurende negen maanden ondergedompeld in de bewogen geschiedenis en de getekende context van het landschap van de zandputten van Mol-Rauw.

     

    Een tentoonstelling als resultaat van een ontmoeting tussen jonge multidisciplinaire kunstenaars met een oud en bewogen Kempens gebied.

     

    Hier werd er decennia lang gegraveerd in het landschap en haar natuurlijke rijkdommen, op zoek naar grondstoffen. Om verhalen mee te vertellen. Om toekomst te maken. De kunstenaars brengen artistieke antwoorden op dit natuurlijk archief en verbeelden via verschillende disciplines nieuwe verhalen in deze lange traditie.

     

    De deelnemende kunstenaars zijn Julien de Fauw, Jarah Orije, Jente Ruts, Dries Segers en Annelies Vanherck. De kunstwerken zullen op het terrein in dialoog gaan met het bestaande landschap, er zal ook werk te zien zijn in ‘t Kristallijn zelf.

     

    Deze expo kwam tot stand in samenwerking met ‘t Kristallijn, M.art, Sibelco, ergoedcel k.ERF, NAFT voor projecten en dAnsbeeLd'.

    NAFT – Brandstof voor jong creatief talent

    Met de steun van NAFT voor Projecten maakte Bodem een eigen tentoonstelling. Zij deden via NAFT, een traject voor jong creatief talent, beroep op de steun van de provincie Antwerpen. NAFT wil jongeren die creatief bezig zijn brandstof geven en hen ondersteunen waar kan. Dankzij dat extra duwtje in de rug, konden jongeren uit vijftien verschillende projecten hun dromen waarmaken.

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    2 – 24 september 2017
    Alle dagen open van 14 – 17 uur

    Waar:
    ’t Kristallijn, Blauwe Keidreef 3, 2400 Mol

    Deelnameprijs:
    gratis toegang

    Website:
    www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/bodem/8e3861e6-96e8-45e5-99d2-993dfee1b73a

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    KWALITEIT ZWEMWATER

    Provincie Antwerpen

    2 | 8 | 2017

    Provincie waakt over kwaliteit zwemwater: 98% van gecontroleerde zwemvijvers prima in orde
    Geniet deze zomer van een gezonde duik

    Het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH) controleert de kwaliteit van het zwembadwater van openbare zwembaden, maar ook van recreatievijvers, particuliere zwembaden en zwemvijvers in de provinciale domeinen. Zo kan iedereen veilig genieten van een gezonde duik.

    De zomer is in het land. Het mooie weer maakt dat vele gezinnen en jongeren tijdens de vakantieperiode het water opzoeken. En daarvoor hoeven ze niet naar zee. Ook in de provincie Antwerpen zijn heel wat plekken waar op een veilige en fijne manier kan worden gezwommen. Naast de gemeentelijke overdekte zwembaden zijn er de provinciale recreatiedomeinen zoals De Nekker in Mechelen of het Zilvermeer in Mol waar naar hartenlust in openlucht kan gezwommen worden. Het PIH en de provincie Antwerpen waken over de kwaliteit van het zwemwater.



    Zwemwater veilig en gezond

     

    Gedeputeerde bevoegd voor Leefmilieu Rik Röttger onderstreept het belang van regelmatig onderzoek van zwembaden en zwemvijvers: “Bij dit onderzoek analyseert ons PIH het zwemwater onder meer op de aanwezigheid van gevaarlijke bacteriën. Gaan zwemmen tijdens de warme zomerdagen is heerlijk, maar het is noodzakelijk om de waterkwaliteit op geregelde tijdstippen te controleren en te analyseren. Zo kunnen mogelijke gezondheidsrisico’s tijdig worden opgespoord.”

     

    Bij de onderzoeken controleert het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH) een aantal wettelijke parameters: het pH- en chloorgehalte, de aanwezigheid van bacteriën, de alkaliniteit, de aanwezigheid van ureum, enzovoort. Het PIH onderzoekt jaarlijks meer dan 3000 zwemwaterstalen. Ook bij triatlons wordt vaak een beroep gedaan op het PIH om de  waterkwaliteit vooraf te controleren.

     

    PIH-microbioloog Rudy Calders licht de werkwijze toe. “Naast een frequent onderzoek naar de kwaliteit van het zwemwater van de gemeentelijke of stedelijke zwembaden bemonsteren we tijdens de zomermaanden tweewekelijks de kwaliteit van het zwemwater van onze provinciale domeinen. De stalen onderzoeken we in het eigen labo, zodat de rapporten snel beschikbaar zijn.”

    Staalname zwemwater De Nekker met Bruno Peeters (tweede van links), Rik Röttger (tweede van rechts) en Rudy Calders (uiterst rechts)  - Copyright: provincie Antwerpen

    Goede resultaten

     

    De resultaten zijn over het algemeen prima. 98 procent van het water van de gecontroleerde zwemvijvers voldoet aan de geldende normen. Er doen zich dus zelden problemen voor. Alleen na felle regenbuien of zware onweders is er een kans op een verhoogde aanwezigheid van fecale indicators in zwemvijvers. Het is best om dan even uit het water te blijven tot de situatie zich heeft hersteld. Het UV-licht van de zon doet het bacterieel leven afsterven.

     

    Gedeputeerde Bruno Peeters, bevoegd voor de provinciale domeinen is tevreden met de systematische controles: “De provincie Antwerpen zet zwaar in op de hygiëne, de waterkwaliteit en de duurzaamheid van haar domeinen. Ons werk werpt ook vruchten af, zo pronken zowel het Zilvermeer als de Nekker met een Blauwe Vlag en een Groene Sleutel als bewijs van de kwaliteit van hun zwemwater. De systematische controles van het PIH zijn voor ons zowel een herinnering als een bevestiging van ons goede werk.”

    Beleidsverantwoordelijken:
    Rik Röttger, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Natuur en Leefmilieu, PIH

    Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Recreatie- en Groendomeinen

    Dienst:
    Rudy Calders, microbioloog Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH)






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SASJA

    SASJA-ANTWERPEN

    De vakantie is voor sommigen al lang voorbij, voor anderen moet ze misschien nog komen?
    Voor onze jongens is de tijd van voorbereiden vorige week gestart.
    Een toffe groep die het helemaal ziet zitten er dit seizoen weer volop tegenaan te gaan. 
    Met enkele nieuwkomers die ons zeker komen versterken hebben we er alle hoop op dat het weer een tof seizoen zal worden.
    Voor onze vaste supporters bieden we daarom een voorverkoop voor onze abonnementen aan.
    Laat dit aanbod niet aan jullie voorbij gaan. Jullie steunen er uiteraard ook meteen de club mee zodat onze jongens in optimale condities kunnen blijven trainen.
    Wat bieden we aan;
    golden: € 150 ipv € 190 (29 matchen) eerste en tweede ploeg  met nacompetitie
    silver: €100 ipv € 130 (15 matchen)  eerste ploeg met nacompeitie
    bronzen:  € 75 ipv € 90 (14 matchen) tweede ploeg
    Dit mag gestort worden op rekeningnummer  BE 02001809946440 met vermelding van naam en welk abonnement
    Dit kan tot uiterst 3/9/2017. Dan is ook onze SASJA dag, er kan dan ook op dat moment nog cash betaald worden.
    De abonnementen zullen klaar liggen an de kassa bij eerste thuiswedstrijd op zaterdag 16/9/2017. Onze tweede ploeg speelt dan om 18.15 tegen Beyne en de eerste ploeg om 20.15 tegen Lions.Meteen een knaller van een avond.
     tem 
    Vergeet ook niet dat ons Internationaal Tornooi volgend weekend (11/8 tem 13/8) doorgaat in onze Sporthal.
    Dagticket 7.5 euro / weekendticket 15 euro
    Meer info op onze website.
    Ook daar kan uiteraard al betaald worden voor onze abonnementen
    Het bestuur en de spelers wenst iedereen een sportieve start en een toffe voorbereiding voor 2017-2018
    Sportieve groeten
    Rita Van der Auwera
    secretaris SASJA HC
    Brederodestraat 184 bus 159
    2018 Antwerpen
    gsm 0499157422





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERELDSPELEN IPPON ZWIJNDRECHT

    Twee keer brons op wereldspelen voor Ippon Zwijndrecht
     
    Op de wereldspelen in Wroclaw hebben beide duo’s van Ippon Zwijndrecht een bronzen medaille weten te behalen.
    Een knappe prestatie als je weet dat de hele wereldtop present was op deze alternatieve Olympische spelen voor 31 sporten met atleten uit 111 landen.
     
    Op vrijdag behaalde het duo Ian Lodens (19 jaar) en Charis Gravensteyn (20 jaar, lid van Jigo Bazel) na winst tegen het Zwitserse duo Jökl-Schönenberger met 1 punt en winst tegen het Oostenrijkse duo Gruber-Bleyer met 4,5 punten de halve finale.
    Hierin kwamen ze uit tegen het Duitse duo Pasckiewicz/Tourbeslis. Het werd een spannende kamp die nipt verloren werd met 1 punt verschil.
    In de kamp om het brons troffen ze opnieuw het duo uit Zwitserland en wonnen de kamp met 97 tegen 94,5. De bronzen medaille was een feit.
     
    Op zaterdag trof het duo Bjarne Lardon en Ben Cloostermans (beiden 20 jaar) in hun eerste kamp de latere winnaars uit Oostenrijk Bichler-Vosta.
    Onze jongens verloren hun kamp met 4 punten maar herpakten zich in hun tweede kamp met een zege tegen het duo uit Pakistan Hurrara-Ammar met 6,5 punten verschil.
    In de halve finale kwamen ze uit tegen het veel geroutineerdere duo uit Nederland Assmann-Bunnik (voor Ruben Assmann, 32 jaar, reeds zijn vierde deelname aan de wereldspelen).
    Onze jongens hadden deze keer de jury niet aan hun kant en verloren met 3,5 punten verschil.
    In de kleine finale moesten ze uitkomen tegen Vukotic-Dragutinovic uit Montenegro, in deze kamp wisten ze het laken naar hun kant te trekken en wonnen met 1,5 punt verschil een verdiende bronzen medaille.
     
    Beide duo’s konden huiswaarts keren met een goed gevoel, vooral het feit dat ze beiden de jongste deelnemers in hun reeks waren en toch maar mooi op het podium stonden van het belangrijkste tornooi in hun sport.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN EN ANTWERPEN STAD

                                                                                                                                      31 juli 2017                                       

    Opnames prestigieuze Chinese tv-serie‘Mr. Right’ in Antwerpen

    Maandag 31 juli om 15 uur in het Parkhuis, Koningin Elisabethlei 18 te 2018 Antwerpen

     

    Gouverneur Cathy Berx, gedeputeerde Ludwig Caluwé en burgemeester Bart De Wever leiden in. Jia Yiqun licht het opzet en de keuze voor Antwerpen toe. Kristoff Leue van productiehuis Sancta verschaft u alle informatie over de samenwerking en de tv-reeks.

    Antwerpen, decor voor een prestigieuze Chinese tv-serie

    Vanaf 1 augustus start een 60-koppige Chinese productieploeg met de opnames van de Chinese tv-serie ‘Mr Right’ (恋爱先生) in Antwerpen.  ‘Mr Right’ is het 2de seizoen van ‘How to be a Better Man’  - een tv-reeks die in 2016 op de Chinese publieke tv werd uitgezonden en trouw gevolgd door meer dan 380 miljoen kijkers. Trailer ‘How to be a better man’: https://www.youtube.com/watch?v=309uxeshBN0.

     

    ‘Mr Right’ gaat over tandarts Cheng Hao (Jin Dong) die in een gerenommeerde tandartsenpraktijk in Shanghai werkt. Ondanks zijn drukke agenda heeft hij een opvallende hobby:  mannen adviseren in de liefde. Zijn successen als ‘Love Advisor’ doen niet vermoeden dat hijzelf nog nooit verliefd is geweest. Op het trouwfeest van een klant –dat plaatsvindt in België-  ontmoet hij Luo Yue (Jiang Shuying), een ambitieuze maar afstandelijke hotelmanager. De twee zijn absolute tegenpolen. Wanneer het fout loopt op het trouwfeest, wordt Luo Yue verplicht Cheng Hao en zijn goede vriend Zhang Mingyang mee op een roadtrip door Antwerpen te nemen.

    Producent is Yi Da Cinema, dochterbedrijf van Shaanxi Wentou Group, (Shaanxi Culture Industry Investment Group Ltd.) een productiehuis dat zich specialiseert in kwalitatieve tv- en filmproducties in China. Shaanxi Wentou group is de rechtsopvolger van de befaamde Xi’An Film Studio. Deze studio werd opgericht in 1958 en kende zijn hoogtepunt dankzij Zhang Yimou’s  wereldbefaamde‘Red Sorghum’ en talloze, even succesrijke opvolgers.

    In haar 10-jarig bestaan heeft Yi Da cinema bekendheid en erkenning ontvangen voor projecten als ‘The road we have taken’, ‘To be a better man’, ‘ A very long engagement’, ‘The Wolf’, ‘The Brothers’, etc.

    ‘Mr Right’ kwam tot stand in het raam van het vriendschapsakkoord tussen de provincie Antwerpen en de Chinese zusterprovincie Shaanxi.  Producent mevrouw Jia Yiqun heeft 2 jaar in Antwerpen gestudeerd (2002 tot 2004), als uitwisselingsstudent van Shaanxi.

    Belgisch producer is Sancta - een productiehuis gevestigd in Antwerpen, opgericht door zaakvoerder Kristoff Leue, dat al jaren actief  is in- en met China.

    De opnames gebeuren in nauwe samenwerking met het Antwerpse stadsbestuur,  in het bijzonder de filmcel en de lokale politie Antwerpen, de gouverneur en provincie, het Havenhuis, de Diamantsector, de Lijn, brouwerij Moortgat, Campus Vesta en talloze andere partners.

    ACTEURS:

    Jin Dong (Cheng Hao

    • Jin Dong is één van de populairste Chinese acteurs van dit moment.
    • Hij maakte zijn tv-debuut in 2004, sindsdien was hij te bewonderen in de populaire TV reeksen ‘Nirvana in Fire’, ‘Ode to Joy 1 &2’ en ‘The Disguiser’.
    • 7.000.000 Weibo-volgers

    Jiang Shuying (Luo Yue)

    • Jiang Shuying studeerde af aan de prestigieuze Shanghai Theatre Academy
    • In 2014 won ze de ‘Asian Film Award for Best Newcomer’ op het 8ste Asian Film Awards in Macau
    • Ze speelde ook mee in het eerste luik van deze trilogie
    • 8.500.000 Weibo-volgers

     

    REGISSEUR:

    Yao Xiaofeng (姚晓峰)

    Yao Xiaofeng is sinds 1996 actief als regisseur. Doorheen zijn lange carrière werkte hij samen met elke grote ster van het land, zo regisseerde hij in 2015 Tiger Mom met iconische actrice Zhao Wei.

     












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.






























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meerlenhoflaan wordt vernieuwd
    Broydenborglaan onderbroken van 7 tot 23 augustus


    De Meerlenhoflaan in Hoboken wordt volledig vernieuwd. De werken starten op 7 augustus.

     

    Zowel de rijweg als de voetpaden in de Meerlenhoflaan worden heraangelegd. Er komt een nieuwe parkeerstrook in kasseien, de voetpaden worden verbreed en er komen 3 verkeersplateaus: op de kruispunten met de Oudestraat/Broydenborglaan, Nachtegaallaan en Pauwenlaan/Fakkelstraat. Bovendien zullen de bushaltes worden verschoven en toegankelijker worden gemaakt. De ingang tot park Meerlenhof wordt verfraaid. In samenwerking met rio-link wordt er ten slotte een gescheiden rioleringstelsel geplaatst met aparte buizen voor regen- en afvalwater.

     

    Districtsschepen Tom De Boeck: “Al in de vorige legislatuurwaren er plannen om de Meerlenhoflaan heraan te leggen. Nu is het eindelijk zo ver. Ik ben dan ook zeer blij dat de werken effectief van start gaan. Want er ligt nog wat werk op de plank. Het is mijn ambitie om voor het einde van deze legislatuur nog verschillende straten aan te pakken die ook aan vernieuwing toe zijn zoals de Scheldevrijstraat bijvoorbeeld.”

     

    Voor de heraanleg van de Meerlenhoflaan voorziet Hoboken in 441 000 euro. De 583 000 euro die nodig zijn om het rioleringsstelsel te vervangen, neemt rio-link op zich.

    Omleiding
    De grootste impact is er in de eerste fase van de werken van 7 tot ongeveer 23 augustus. Dan wordt het kruispunt Meerlenhoflaan-Broydenborg onderbroken, en loopt de Meerlenhoflaan daar dood. Wie naar het centrum van Hoboken wil rijden, moet de omleiding volgen. In het noorden loopt die via de Antwerpsesteenweg en de Louisalei. In het zuiden via de Krijgsbaan en de Jozef Leemanslaan. De tweede fase start tegen eind augustus en duurt tot in het najaar. Daarna volgt de derde en laatste fase tot eind 2017/begin 2018. Meer informatie over fase 2 en 3 volgt later.

    Districtsschepen Tom De Boeck: “Er is voor gekozen om het kruispunt met De Broydenborglaan eerst aan te pakken. De werken zullen, indien alles goed verloopt, voor de start van het nieuwe schooljaar klaar zijn. Zo trachten we de overlast te beperken. Op dit kruispunt komt een nieuw verkeersplateau, dat de kleine tijdelijke plateaus vervangt.”

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Provincie Antwerpen

    Vleermuizenavond
    zaterdag 19 augustus 2017 van 19u30 tot 22u15 – provinciaal groendomein Rivierenhof

    In de mooie, oude bomen van het Rivierenhof slapen heel wat vleermuizen. Op zaterdagavond 19 augustus krijg je de kans om deze mysterieuze insecteneters beter te leren kennen. Na een diapresentatie ga je met een vleermuisdetector op zoek naar deze vliegende zoogdieren terwijl ze jagen aan de vijvers van het Rivierenhof. Ook kinderen vanaf 7 jaar kunnen deelnemen. Voor hen is er een apart, aangepast vleermuizenprogramma dat -net zoals dat van de volwassenen- om 22u15 eindigt.

     

    Schrijf je nu telefonisch in

    Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Inschrijven kan vanaf maandag 31 juli 2017 bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

     

    Vliegende zoogdieren in het Rivierenhof  - Copyright: Wout Willems voor provincie Antwerpen.

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:

    Zondag 19 augustus 2017 van 19u30 tot 22u15. De activiteit op kindermaat stopt op hetzelfde tijdstip als die van de volwassenen.

     

    Waar

    Afspraak aan kasteel Rivierenhof, gelegen langsheen de Parkweg in het provinciaal groendomein Rivierenhof, via Turnhoutsebaan 242-244 of 246 in 2100 Deurne.

    Deelname:

    Gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18 (vanaf maandag 31 juli 2017).

    Website:

    www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

    Social media:

    www.facebook.com  > Rivierenhof

    PERSINFO & BEELDMATERIAAL

    Beleidsverantwoordelijke:

    Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor groendomeinen






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Provincie Antwerpen

    Wandel mee over de paarse heide

    Zondag 3 september 2017 van 10u tot 12u - Kesselse Heide (2560 Nijlen)

     

    Aan het eind van de zomer is de Kesselse Heide op haar mooist. De struikheide staat in bloei en de open heidevlakten kleuren paars. De gids vertelt je hoe dit landschap is ontstaan en waarom er zoveel inspanningen worden geleverd om het in stand te houden. Je ontdekt ook welke planten en dieren de heide zo uniek maken. Trek je stapschoenen aan en wandel mee!

     

    Afspraak op zondag 3 september 2017 om 10u aan de parking van de Kesselse Heide op de Lindekensbaan in Nijlen. Deelnemen is gratis.

    Vooraf telefonisch inschrijven is verplicht en kan vanaf maandag 7 augustus bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18.

     

    Meer info vind je op www.provincieantwerpen.be > Kalender Kesselse Heide

    en op facebook.com > Kesselse Heide

     

     

    Hoe schoon op de wereld: de purperen hei. - Copyright: Provincie Antwerpen.

     

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:

    zondag 3 september 2017 van 10u tot 12u.

    Waar:

    Afspraak aan de parking van de Kesselse Heide, Lindekensbaan in 2560 Nijlen.

    Deelname:

    Gratis! Vooraf inschrijven is verplicht en kan vanaf maandag 7 augustus 2017 bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18.

    Website:

    www.provincieantwerpen.be > Kalender Kesselse Heide

    Social media:

    facebook.com > Kesselse Heide

     

     

    Beleidsverantwoordelijke:

    Bruno Peeters | N-VA | bevoegd voor provinciale groendomeinen






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ANTWERP EXPO BELGIUM

    AMERICAN CARS

    12/13 august 2017 - ANTWERP EXPO BELGIUM

     

    American Stars on Wheels : vintage all american car & lifestyle event.

     

    USA car and bike Meeting & show, indoor hall 2 & 3, outdoor parking red & green A.

     

    Thema 2017: Lowrider & Musclecars.

     

      Aircooled Stars on wheels : aircooled VW & old school VAG meeting.

    Vintage Aircooled VW &  oldschool VAG event : indoor hall 2, outdoor parking green B

     

    Detail. Toegelaten op onze meeting :
    - alle luchtgekoelde VW's tot bus T3 (1992)
    - types 1 & 2 Golf (1992), Jetta (1992), Passat (1988), Sirocco (1992), Polo (1994), Derby (1994)
    - Audi 50, 60, 80 (1986), 100 & 200 (1991)

    - aircooled Porche (1997)

     

    Antwerp Expo Retro Rockabilly Rave.

    On saturday the 12th and sunday the 13th of august with live rockabilly bands.

     

    Meeting classic Scooters & Caferacers.

    Meeting vintage, oldschool and classic Scooters, Caferacer, outdoor parking red, on sunday the 13th august with live rockabilly bands.

     

    1 weekend, 1 location, 1 ticket, 4 events

          







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. "Koninklijke Fotokring


         "Koninklijke Fotokring     Licht & Schaduw Hemiksem
    "

     

                68e foto- en Digisalon

    Met gastinzending “Houtsculptuur en keramische Kunst”

     

     

        

     

                            Naar jaarlijkse gewoonte richt de Koninklijke Fotokring Licht & Schaduw, Hemiksem, nu al voor de 68e keer haar jaarlijks fotosalon in. Dit op zater­dag 2 en zondag 3 en maandag 4 september 2017.

     

                        Het bestuur en de leden van de Koninklijke Fotokring Licht & Schaduw Hemiksem zullen U en iedere bezoeker hartelijk verwelkomen op hun 68e Foto‑ en Digisalon.

                                                                                                             

                                                         

                De tentoonstelling omvat meer dan 100 zwart‑wit en kleurfoto’s, ze zijn het resultaat van onze vijf interne wedstrijden van het werkjaar 2016-2017 waarvan twee met opgelegd onderwerp, namelijk        “Kinderen“ en “lijnen en vlakken”.

    De foto’s vertonen een zeer grote verscheidenheid zowel wat betreft inhoud, fotografische technieken als voorstelling. Ook dit jaar zal er in onze “galerij”  werk te zien zijn dat los staat van het wedstrijdgebeuren maar zeker de moeite loont.

     

    Verder zijn we verheugd werk van Christianne Dams “Keramiek”, Fransien Baetens “Keramiek” en François Vannietvelt “Houtsculptuur”  te kunnen voorstellen aan U en onze bezoekers.

     

    Iedere middag om 15 uur en ‘s avonds om 20 uur, worden ten behoeve van de liefhebbers van audiovisuele reeksen een tiental digitale montages vertoond op een groot projectiescherm, deze montages van zeer uiteenlopende genres en onderwerpen (sport, essay, reisdocumentaires enz.) zij zijn ook dit jaar meer dan het bekijken waard.

     

    Deze culturele manifestatie zal doorgaan in de gemeentelijke feestzaal Depot Deluxe Nijverheidsstraat 27, te Hemiksem en is voor het grote publiek gratis toegankelijk op zaterdag 2 sept. van 14 tot 22 uur, op zondag 3 sept. van 10 tot 22 uur. En op maandag 4 september van 18 tot 22 uur.

     

                                                         

     

                                                                              




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Provincie Antwerpen

    24 | 07 | 2017

    Win een meet & greet met Herman Brusselmans of concert OLT met overnachting
    De Tripfixer fikst niet alleen trips, maar ook geweldige prijzen

    Wie deze zomer niet weet wat doen, kan chatten met de Tripfixer. Deze chatbot van de provincie Antwerpen stelt leuke activiteiten voor in jouw buurt. De Tripfixer kan je vinden op messenger www.facebook.com/tripfixer of op http://www.provincieantwerpen.be.



    Wie chat met de Tripfixer van 24 tot 28 juli (12u) maakt bovendien kans op 1 van de 6 geweldige prijzen.  Het enige wat je moet doen, is chatten en tussen de voorstellen van de Tripfixer ontdek je jouw prijs ! In de prijzenpot zit : een hotelovernachting vooraf gegaan door een optreden in het Openluchttheater Rivierenhof van Pieter Embrechts, Goat en Brutus of ‘Coely en Romeo Elvis of een meet & greet met Herman Brusselmans of Lize Split bij ‘Schrijvers op stal’ of een cadeaupakket voor Lekker Klassiek.

    Meet & greet met Herman Brusselmans bij ‘Schrijvers op stal’
    'Schrijvers op Stal' brengt unieke schrijvers naar lokale boerderijen. Het is eens iets anders dan een klassiek bedrijfsbezoek. Op 1/8 zet de Hoeveslagerij Meelhovenseheide in Malle haar deuren open voor Herman Brusselmans en Karl van den Broeck. Jij kan Herman Brusselmans alvast beter leren kennen tijdens een leuke meet & greet. En bovendien ga je naar huis met een gesigneerd boek.

    Go go go naar het concert van Goat en Brutus in OLT Rivierenhof
    Gemaskerde zangers, zweterige wereldmuziek, woestijnrock en funk. Dat is Goat in een paar woorden samengevat. Neem daarbij nog de hardrock en metal van het driekoppige Brutus en je zomeravond wordt er eentje om in te kaderen. Op 6/8 staat OLT Rivierenhof in vuur en vlam. Dit overnachtingspakket omvat een duoticket voor het concert en ook je slaapplek is geregeld. Geniet na het concert van je welverdiende nachtrust in het Leopold Hotel.

    Feest erop los met Coely en Roméo Elvis in OLT Rivierenhof
    De Antwerpse hiphop queen Coely speelt op 13/8 alvast een thuismatch in OLT Rivierenhof. Denk rap, soul en r&b. Nog niet overtuigd? Proef dan maar van de beats van de Brusselse Roméo Elvis en je avond kan niet meer stuk. Een duoticket voor het concert plus een overnachting in het Leopold Hotel. Een overnachtingspakket om u tegen te zeggen.

    Breng de nacht door met Pieter Embrechts in OLT Rivierenhof
    Op 20/8 krijgt OLT Rivierenhof Pieter Embrechts op bezoek. Verwacht je aan pareltjes van singels, Nederlandstalige songs en pakkende teksten. Dubbel feest, want je kan maar liefst twee tickets winnen voor dat concert. Nog geen zin om daarna naar huis te gaan? Geen nood, in het pakket is ook een hotelovernachting in het Leopold Hotel inbegrepen.

    Vraag Lize Spit wat er nu juist smelt bij ‘Schrijvers op Stal’
    Unieke schrijvers die een bezoekje brengen aan lokale boerderijen, dat is 'Schrijvers op stal'. Het aardbeibedrijf Schrijvers in Hoogstraten krijgt op 24/8 Lize Spit & Patrick Van Gompel op bezoek. Je maakt kans op een geweldige meet & greet met Lize Spit en mag een gesigneerd boek aan je boekenverzameling toevoegen.

    Ga naar Lekker Klassiek in De Schorre
    Lekker en Klassiek, de unieke combinatie van klassieke muziek door topmuzikanten en heerlijke gerechten op njam!-niveau. Op 26/8 opent De Schorre zijn deuren voor dat geweldige festival. En jij kan erbij zijn! Win een cadeaupakket met 2 toegangstickets en 2 glaasjes cava voor Lekker Klassiek. Je kookkunsten kan je nadien oefenen op de muziek van een cd van Jef Neve en met een kookboek en schort van njam!

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijke:
    Inga Verhaert, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor onderwijs
    T 03 240 52 54






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:http://blog.seniorennet.be/images/buttons/Oranje/toevoegen.png
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MERKSEM

     

    MINERALOGISCH MUSEUM

    Op ontdekking in de wondere wereld van MINERALEN, FOSSIELEN en EDELSTENEN.

    Wil je er meer over weten? Dat kan tijdens de Opendeurdagen van het Mineralogisch Museum ACAM.

     

    De Academie voor Mineralogie vzw (ACAM), Frans de l’Arbrelaan 12 te Merksem (Antwerpen), organiseert een grootse opendeur op 26 en 27 augustus 2017, telkens van 10 tot 17 u.

    Het museum kreeg een grondige facelift en is zeker een bezoek waard.

    WAT IS ER TE BEWONDEREN ?

     

    De prachtige fluorescentieruimte, uniek in Europa !

    De duizenden mineralen

    De uitgebreide collectie fossielen

    Een verblindende schatkamer met edelstenen

    De indrukwekkende diamanthoek nu er in Antwerpen geen diamant museum meer is !

    Het onderzoekscentrum voor edelstenen (bezoekers mogen ook hun eigen stenen ter onderzoek meebrengen !)

    Tijdelijke tentoonstelling – “Marokko – Mineralen en Fossielen in de zon”.

    In de werkkelder - Prepareer- en slijpdemonstraties

     

    WAT IS ER TE BELEVEN ?

     

    Speciale workshops en zoektocht met een knipoog naar jeugd en gezin:

     

           - zoektocht doorheen het museum

           - Zelf prepareren van fossielen

     

    inkom gratis

    Inlichtingen tel.: 0032(0)3-658 62 83 – GSM:0032(0)496-14 65 03 of suzy.hofmans@telenet.be - info@acam.be - www.acam.be













    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen - topracespektakel

    Kom kijken naar topracespektakel op de Schelde

    Op 22 en 23 juli geniet u van topracespektakel op de Schelde. Dan leveren de F2-powerboats, zeg maar formule 1 op het water, een prachtige strijd op het water tijdens de Belgian Grand Prix. U volgt de race gratis van op de eerste rij langs de boorden van de Schelde. Een unieke belevenis!

    VROEMMMM... Op 22 en 23 juli is het race in Antwerpen! Nee, geen moto's of F1-bolides, maar wel... F2-powerboats. Dat zijn razendsnelle raceboten met een lengte van min. 4,8 meter en een minimumgewicht van 513 kg. De F2-motoren genereren tot 220 pk. Hiermee ziet u de piloten aan topsnelheden van 200 km/u voorbijzoeven op de Schelde tussen noorder- en zuiderterras. Door de speciaal ontworpen tunnelrompen zijn de boten in staat om extreem scherp te draaien, waardoor piloten hogere G-krachten te verwerken krijgen dan in eender welke andere racemachine op de planeet. Dat levert ongetwijfeld een onvergetelijk spektakel op!

    Antwerpen decor voor Belgian Grand Prix

    De race is een onderdeel van het WK-programma. De verschillende Grand Prixs worden afgewerkt op mooie circuits in landen van over de hele wereld. Deze circuits meten tussen 1600 en 2000 meter en liggen in rivieren of binnenmeren. Antwerpen is met de Schelde dan ook de ideale locatie voor de Belgian Grand Prix. 

    Het parcours in Antwerpen zal ongveer 2200 meter bedragen en wordt door de kenners als moeilijk omschreven. De powerboats zullen ongeveer ter hoogte van het zuiderterras opgesteld liggen aan een ponton. Van daaruit ziet u ze in één keer vertrekken vanuit een zogenaamde ‘dead engine start’. De boten leggen zo'n 35 à 40 ronden af, goed voor een spannende race-ervaring van 30 à 45 minuten.

    Racen met een hart voor het milieu

    De Union Internationale Motonautique (UIM) heeft een 'Environmental Code' waarin ze ijvert voor alternatieve energie, een lage uitstoot en het milieu in al zijn facetten. Elke race die wordt georganiseerd, moet dus voldoen aan heel aantal milieuvriendelijke voorwaarden alvorens ze mag plaatsvinden.   

    Praktisch

    • Zaterdag 22 juli
      • 10.25 – 11.55 uur: vrije trainingen F2 Powerboat
      • 14.30 – 16.20 uur: kwalificatiesessies 
      • 17.30 – 19.30 uur: F2 Powerboat Elimination Race
    • Zondag 23 juli
      • 10.25 – 11.55 uur: vrije trainingen
      • 14.20 uur: line-up van de boten naar de startplaats
      • 14.30 uur: start Belgian Grand Prix 
      • meteen na de race: podiumceremonie
    • Alle info op www.antwerppowerboat.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BELGISCHE TROTS















    De coloradogeest spookt door het ‘frietmuseum’…

    De coloradokevers behoorden bij de ‘patat’

    En zo werd het stripboek overhandigd aan verschillende prominenten

     

    Tekeningen Boschmans Pierre ---)tekst Van Dorst Marie-Louise. Staat er op de kaft van het interessante stripboek.

     

    Wij kregen als eersten de nieuwste strip van Frietje en Tuurke te pakken…

     

    En of het de moeite loont!

     

    Aan het woord is Eddy Van Belle, ‘de drijvende kracht van het museum aan de Vlamingstraat 33 te 8000 Brugge :’

     

     

    ‘De Belgische friet is op wereldvlak, samen met chocolade en bier een echte kwaliteitslabel geworden voor onze Belgische keuken…

    Dit tekenverhaal, het werk van de ex-friturist en nu tekenaar Pierre Boschmans, gaat daar zeker nog toe bijdragen.

                             

    Bedankt Pierre voor dit stripverhaal dat onze Belgische Friet ere aan doet… Veel succes ermee vanwege het Frietmusem Team

     

    En wij nodigen u uit om zo vlug als mogelijk voor een ‘klein prijsje’ het album in uw bezit te krijgen… want op = op…

     

    Alle info bij Pierre Boschmans : tel. 0486 86 73 59



















    fritkot

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.










    Niets beter dan een lekker pakje goudgele frietjes op grootmoeders wijze gebakken.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!