Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    15-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    UILENBEZOEK REGINA PACIS KLEUTERSCHOOL HOVE

     

    Op onze kleuterschool streken wel heel ongewone gasten neer.

    We kregen immers het bezoek van uilen! Oehoe, oehoe…

    Dit bezoek kaderde binnen de activiteiten van ons jaarthema ‘Beestig leuk’ waarbij we onze kleuters op een speelse manier kennis laten maken met de natuur en de dieren rondom ons.

    Onder begeleiding van hun verzorgers (de Uilenvrienden) kregen onze kleuters de kans om de uilen van dichtbij te bewonderen en te observeren. Bovendien werd er heel wat informatie doorgegeven over deze prachtige en magische wezen waaronder twee Afrikaanse Oehoes, een bosuil, een kerkuil en een Amerikaanse torenvalk.  Bij de Indische dwergooruil ‘Tor’ mochten alle kleuters over zijn kopje strelen.  Ook de grootste uil van België, de ‘Europese oehoe’, was erbij.

    En Igor onze mascotte uil was in zijn nopjes.  Plots had hij héél véél vriendjes erbij!









    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS





    Een brug naar de toekomst

    Na 66 jaar krijgt de Kioskplaats opnieuw een tijdelijke kiosk. De opbouw van deze nieuwe kiosk ging  10 mei van start en duurt 3 dagen.

     

    De kiosk wordt het centrale punt op het plein vanwaarhet district de verschillende mogelijkheden voor het plein willen verkennen, in afwachting van de heraanleg. Met de kiosk refereert het district naar het verleden maar wordt ook een brug naar de toekomst gemaakt. Bewoners, bezoekers en passanten kunnen er namelijk hun toekomstdromen voor het plein delen. Districtsschepen voor publiek domein Tom De Boeck: “We willen in kaart brengen wat de Kioskplaats kan betekenen voor Hoboken met respect voor het verleden maar met een open blik naar de toekomst. We willen dit samen doen met alle bewoners: hun input, ervaringen en belevingen staan dan ook centraal”.

     

    Moderne interpretatie van een kiosk

    De plaatsing van de kiosk legt sporen van het verleden bloot. In 1894 verhuisde immers een kiosk van de Antwerpse wereldtentoonstelling naar het centrum van Hoboken. Zo kreeg het plein zijn huidige naam.

     

    Toch valt de nieuwe, tijdelijke kiosk niet te vergelijken met een klassieke kiosk. Deze moderne interpretatie is voorzien van banken, een schommel, een afdak en groen. Daarnaast herbergt ze allerlei verborgen kantjes die bij evenementen tevoorschijn kunnen komen. Zo kunnen er infoluiken openklappen, kan er een mobiel drankenstandje naar buiten gerold worden en kunnen er strandstoelen opgesteld worden. Op deze manier faciliteert het district het autovrij gedeelte van het plein om het plein aantrekkelijker te maken. Passanten worden geprikkeld om zich even neer te zetten, te schommelen of te vertragen om zo hun verblijf te verlengen. Het district monitort of dit een effect heeft op het gebruik van het plein (voetgangersaantallen, verblijfstijd…).

     

    Samen toekomstplannen uittekenen

    “Via tijdelijke interventies willen we de mogelijkheden van het plein aftasten. Later dit jaar en volgend jaar, zullen er nog interventies volgen”, gaat Tom De Boeck verder. “Iedereen is van harte uitgenodigd om de kiosk te verkennen, ideeën te delen en toekomstdromen te schetsen. Met deze vraaggestuurde aanpak willen we tegemoet komen aan de noden en behoeften van de mensen die het plein vandaag gebruiken. Ook denken we vooruit: hoe willen we het in de toekomst gaan gebruiken? Gedurende een jaar filmen we geregeld de tijdelijke kiosk en zijn omgeving. Met die beelden maken we een filmpje dat toont wat mensen op de Kioskplaats doen. Na een jaar willen we de film vertonen aan onze kiosk.”

     

    Plein als bruisende ontmoetingsplek

    “Omdat we voornamelijk het  dagelijkse gebruik in beeld willen brengen, organiseren we zeker géén grote evenementen. Het plein moet zichzelf waarmaken en we testen echt uit of het plein op een andere manier kan werken. Vanaf augustus gaan we wel enkele kleinere activiteiten organiseren samen met de collega’s. Ik kan nog niet vertellen welke activiteiten dat zullen zijn. We willen immers dat de Hobokenaar zelf bepaalt wat er wordt georganiseerd”, zegt districtsschepen Tom De Boeck. Tijdens het lanceerevent kan iedereen zijn ideeën achterlaten in de brievenbus, maar mailen kan ook naar wijkoverleg.hoboken@stad.antwerpen.be. Eind juni maakt het district de programmatie bekend.

     

    .



    Feestelijke opening kiosk


    Het district Hoboken plaatste opnieuw een kiosk op de Kioskplaats. De kiosk wordt feestelijk geopend op woensdag 17 mei om 11.30 uur in aanwezigheid van Tom De Boeck, districtsschepen voor publiek domein.

     

    Tijdens deze opening kan iedereen zijn ideeën achterlaten in een speciaal daarvoor geplaatste brievenbus, maar het district voorziet ook in een mobiele drukinstallatie die bewoners en bezoekers helpt om hun ideeën op papier te zetten. Verder is er animatie, wordt er een drankje aangeboden en verandert het plein voor één dag in een levensgroot dartsboard.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    Natuurpunt Hobokense Polder vzw    14 mei 2017

    In deze flits:

    • Persconferentie Vogelbescherming Vlaanderen
    • S.O.S. zwaluwen en weidevogels in onze regio
    • Jeannine nodigt je uit: Broekelei - Keerbergen
    • Hobokense dranken voor Hobokense natuur
    • Noteer reeds in je agenda

    www.hobokensepolder.be

    Is deze mail niet goed weergegeven
    of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

    Facebook Hobokense Polder Volg ons op Facebook!

    Di 16 mei: Persconferentie Vogelbescherming Vlaanderen

    19u aan de ingang van de Hobokense Polder ter hoogte van de Schroeilaan.

    De stad Antwerpen heeft een verbod op optredens met roofvogels op openbare plaatsen in haar politiereglement opgenomen. Naar aanleiding hiervan geeft Vogelbescherming Vlaanderen een persconferentie in de Hobokense Polder.

    Bosuil ( Rolin Verlinden - Vilda)

    De Schepen van Jeugd, Kinderopvang, Leefmilieu en Dierenwelzijn mevr. Nabilla Ait Daoud zal dan een gerevalideerde kerk- of bosuil vrijlaten.

    Vogelbescherming Vlaanderen zet zich in om particulieren, overheden, organisatoren, ... warm te maken om te stoppen met het optreden met roofvogels.

    Na de vrijlating krijg je onder leiding van onze conservator Wim Mertens een kleine rondleiding doorheen het natuurgebied.

    Je krijgt ook de kans om bieren en wijnen uit de drankenverkoop van Team Nello en Patrasche te proeven (zie lager).

    Za 20 mei: S.O.S. zwaluwen en weidevogels in onze regio - Fietsexcursie

    Leiding: Luc Van Schoor: 0494/33 63 09 en Joris Van Reusel: 0486/83 62 34

    Zwaluwen in de weer
    Luc Van Schoor

    Doorheen de geschiedenis werden zwaluwen steeds als geluksbrengers beschouwd. Vreemd dus dat de mens de prachtige huis- en boerenzwaluw stillaan verbant uit zijn omgeving. Angst voor vogelpoep op de stoep maakte al vele typische huiszwaluwnestjes onder dakgoten kapot. Industrialisatie van de landbouw laat niet meer toe dat vogels in stallingen broeden, dus die blijven meer en meer gesloten voor boerenzwaluwen die net daar graag broeden.
    Zo is het met deze geweldige natuurlijke insectenverdelgers de laatste jaren erg slecht gesteld geraakt bij ons. Boerenzwaluwen: ca 80 à 90 % van de populatie is verdwenen. Ook met de kieviten gaat het alarmerend slecht. Daarvoor is de landelijke actie SOS-Kievit opgezet. Maar ook lokaal is het alle hens aan dek om te redden wat gered kan worden, en in te grijpen met kunstnesten, biotoopbescherming etc.
    Natuurpunt wil dit samen met gemeenten en lokale besturen concreet maken op lokaal niveau.
    Daarom nam ARDEA in 2016 de handschoen op om een eerste verkenning te houden van de resterende zwaluwen en weidevogels in ons werkingsgebied. Deze lente gaan we er mee door.
    Tijdens twee zaterdagse voormiddagen fietsen we zo'n 15 km door Hoboken, Wilrijk en Edegem en hopen deze mooie vogelsoorten nog te kunnen vaststellen. Met wat geluk treffen we ook een scholekster, die dan weer op daken van bedrijfsgebouwen nieuwe broedplaatsen verkent.
    Het traject wordt bepaald aan de hand van recente waarnemingen. We gaan waarschijnlijk ook wel eens 'den boer op...'. Het niet verstoren van broedende zwaluwen (en hun gastheren) is een code waar we ons absoluut aan houden.

    Praktisch:
    Afspraak: 't Spant, Boomsesteenweg 333, Wilrijk, aan het kerkje, met de fiets.
    Vertrek om 9 u, einde ca 12 u. Meebrengen: fiets, verrekijker, camera,...

    Za 27 mei: Jeannine nodigt je uit: Broekelei - Keerbergen

    "Ons" Jeannine
    Foto: Tinne Van den Bossche

    Gids: Jeannine Nielandt
    Leiding: Luk Smets, 0477/66 94 32

    Jeannine Nielandt, één van onze meest actieve natuurgidsen, is twee jaar geleden naar Keerbergen verhuisd. Daar is ze nu goed ingeburgerd in de plaatselijke Natuurpuntafdeling.
    Zij nodigt ons uit voor een bezoek aan haar nieuwe woonomgeving. In de voormiddag leidt ze ons door de Broekelei, een door de Dijle gevormde fossiele meander: een gevarieerd landschap met vijvers, zowel loof- als dennenbos, hooilanden afgezet met knotwilgenrijen en sloten. We verorberen onze picknick in een plaatselijk cafeetje 't Moleken. 's Namiddags bezoeken we het heemmuseum Botermolen onder leiding van een heemgids.
    Praktisch: Vertrek met eigen wagens om 8.45 u aan 't Spant, Boomsesteenweg, 333 Wilrijk. Kostendelend samenrijden aan 7 eurocent per persoon per km.
    Aansluiten te Keerbergen mogelijk: om 9.30 u aan het containerpark, Broekelei of om 14 u aan de Botermolen, Haachtsebaan 85A Keerbergen
    Graag uw deelname melden bij Luk.

    Deelnamegeld ter plaatse te betalen: 2 euro voor toegang en gids van de Botermolen. Meenemen: picknick, verrekijker, stevige wandelschoenen, laarzen na regen. Einde ter plaatse om 16 uur. Gelegenheid om nog een koffie te drinken.

    Hobokense dranken voor Hobokense natuur

    De sponsoractie van Team Nello en Patrasche loopt als een trein, maar aan de nieuwe tractor zitten we nog niet. Daarom een nieuwe actie. We verkopen de Hobokense bieren Nello's blond, Patrasche dubbel en Graaf blond en ook de biowijn Nello en Patrasche (rood, rosé en wit).

    Daartoe creëerden we een heuse webwinkel: teamnellopatrasche.ccvshop.be

    Lees over onze heerlijke bieren en frisse wijnen. Plaats je bestelling online. Betalen doe je per overschrijving na ontvangst van je bestelbevestiging per email. De dranken worden door onze vrijwilligers woensdagavond 14 juni bij je thuis gebracht (zie ook onze algemene voorwaarden).

    Noteer ook in je agenda

    We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Meer info in onze agenda

    • vr 9 juni: "Speciale bierenavond" Team Nello en Patrasche
    • vr 9 juni: De digitale vogelaar - info-sharing-avond
    • zo 11 juni: Twee Brabantse parels: Torfbroek en Silsombos
    • vr 16 juni: Natuur in de duisternis: Op zoek naar glimwormpjes

    Foto's van voorbije activiteiten kan je steeds vinden in onze fotogalerij.

    Natuurbeheer:

    Onze Goudklompjes werken elke woensdag in de Hobokense Polder tussen 9 en 13 à 14 uur (verzamelen aan containers United Caps)

    Verantwoordelijke runderen:
      André Van Langenhove, 03/288.00.81
    Beheerplanning en schoolcontacten:
      Danny Jonckheere, 0478 33 24 27

    Nog geen lid? Sluit je snel aan bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen en geniet van de vele voordelen!






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal

       3-4                gs-hoboken-bornem-puurs

    vrijdag 12 mei 2017 – 21:15 uur

    sportcentrum Sorghvliedt

    Wedstrijdverslag:
    GS Beobank Hoboken – FT Bornem-Puurs

    FT Bornem-Puurs speelt op zaterdag 3 juni voor de eerste keer in z’n bestaan een bekerfinale. Maar het was een dubbeltje op zijn kant…

    Beuken tegen beton

    Zoals verwacht streek FT Bornem-Puurs met een grote betonmolen in het Hobokense theater neer, klaar om voor eigen doel een metershoge muur op te trekken ter verdediging van de twee doelpunten voorsprong uit de heenmatch.

    Dat zag ook Frank Staes, sportief manager van voetbalclub KFCO Beerschot Wilrijk, die was uitgenodigd om de symbolische aftrap te komen geven. Wat hij overigens vlotjes deed. Minder gesmeerd liep het bij de thuisploeg want het duurde eventjes vooraleer GS Beobank Hoboken door die rood-witte verdedigingsgordel wist te combineren. Khaled Oulichki miste een dubbele poging van dichtbij, een vrije trap van Antoine Lemaire keilde naast en een raket van Steven Dillien werd ternauwernood gepakt door Robbin Seghers. Het was wachten tot de 12′ alvorens Yannis Van Parys op een assist van Hicham Channouf in één trek de dik verdiende openingsgoal scoorde (1-0).

    Verrassend tegendoelpunt

    De bezoekers gaven hun defensieve strategie op en gingen nu wel meevoetballen. Luiz Aranha nam een kort genomen vrijschop van ex-GS’er Mounir Kissami vanuit een zeer scherpe hoek succesvol over (1-1).

    GS Beobank Hoboken weer aan zet

    De Hobokenaars moesten opnieuw van voren af aan beginnen. Khaled Oulichki en Steven Dillien verkwanselden elk een droomkans. Luttele seconden voor het rustsignaal lukte Imad Amazou een fabelachtig nummertje en krulde de bal met de linker heerlijk in de kruising (2-1). Een juweeltje!

    De kwalificatie wenkt…

    Twee minuten na de pauze pafte Antoine Lemaire – in uitstekende verstandhouding met Hicham Channouf – een vrijschop snoeihard tegen de touwen (3-1) en leek de thuisploeg over de tegenstander te gaan walsen. Een schitterende voorzet van Yannis Van Parys tot bij de losgelaten Khaled Oulichki strandde in hoekschop. En dan … heel wat commotie als één van de scheidsrechters naar de stip wees na een overtreding op Aatif Bouyalaoui in de strafschopzone: net als vorige week ranselde Birger Maes de penalty van Luiz Aranha met een lekkere parade uit zijn doelvlak!

    FTBP slaat nogmaals terug

    In tegenstelling tot wat menigeen dacht, legden de Klein-Brabanders het hoofd niet in de schoot. Een verre boogbal van Abdelhakim Sababti plofte op de deklat, Mehdi Arras was er als de kippen bij om het terugspringende projectiel binnen te knikken (3-2). Birger Maes hield de alleen op hem afstormende Mounir Kissami nog van de gelijkmaker maar stond even later machteloos toen Luiz Aranha zich voorbij de laatste Hobokense verdediger kon wurmen (3-3).

    Krampachtig slot

    Tijdens de eindfase poogde onze coach nog een mirakel te versieren en liet een ultieme charge uitvoeren met Antoine Lemaire als meespelende doelman. Vergeefs echter, bij Hobokens balverlies mocht Nabil Rabhi triomfantelijk naar het verlaten doel dartelen (3-4). De finaledroom was definitief voorbij. Helaas, want het tweevoudig duel had ei zo na ook in het voordeel van de Beobankers kunnen aflopen…

































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    De Schorre
    Provincie Antwerpen

    Kunstenaarsmarkt in De Schorre: zelfde concept, nieuwe locatie
    Zondag 14 mei, 12 tot 17 uur, Boom

    Zin in een portie kunst dit weekend? Maak dan op zondag 14 mei een wandeling in De Schorre en pauzeer op de gezellige Kunstenaarsmarkt op het Vlinderplein. Meer dan 100 schilders, grafici, beeldhouwers en keramisten laten je proeven van hun kunstwerken. Meer info: www.deschorre.be

    Sinds 2014 organiseert Provinciaal Recreatiedomein De Schorre de Kunstenaarsmarkt op het pleintje aan de oude ringoven aan de Rupeldijk. De vierde editie gaat uitzonderlijk niet door op deze locatie. Het plein wordt immers volop omgebouwd tot een echt fietsbelevingspunt, met een themacafé, wielermuseum en fietsuitleendienst. De opening hiervan wordt voorzien in 2018.

    Op 14 mei kan je daarom de schilderijen, foto’s en andere kunstwerken van heel wat exposanten bewonderen op het Vlinderplein in De Schorre. Kom langs en geniet van de mooie werken, het unieke kader en een drankje in een even gezellig decor.

    Kunstenaarsmarkt 2016

    Copyright: De Schorre – We Have Heart

    Wanneer:
    Zondag 14 mei 2017 van 12 – 17 uur

    Waar:
    Vlinderplein De Schorre, Parking: De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom

    Meer info:

    Onthaalbalie De Schorre, onthaal@deschorre.be, T 03 880 76 00
    www.deschorre.be

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Dienst:
    Kathleen Vandendriessche – communicatie
    Provinciaal Recreatiedomein De Schorre






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    BLOEMENHULDE

     

    8 mei Lelieplaats

     

    ‘NOOIT MEER OORLOG!’

     

     

    Zoals de traditie het reeds zoveel jaren wil – ging op 8 mei de bloemenhulde door in het ‘parkske’ aan de Lelieplaats

    Tekst Leo Spaey

    Foto's Peeters Georges



































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kioskplaats krijgt tijdelijke kiosk


    Het district Hoboken plaatst een tijdelijke kiosk op de Kioskplaats. De opbouw van de kiosk start morgen, 10 mei, en duurt 3 dagen. Bewoners, bezoekers en passanten kunnen bij de kiosk hun toekomstdromen voor het plein delen. Gedurende een jaar wordt er gefilmd zodat het district kan nagaan wat de mogelijkheden van het plein zijn en welke initiatieven de Hobokenaars smaken in afwachting van de heraanleg van het plein. Op woensdag 17 mei wordt de kiosk feestelijk geopend.

     

    Een brug naar de toekomst

    Na 66 jaar krijgt de Kioskplaats opnieuw een tijdelijke kiosk. De opbouw van deze nieuwe kiosk gaat morgen,  10 mei van start en duurt 3 dagen.

     

    De kiosk wordt het centrale punt op het plein vanwaarhet district de verschillende mogelijkheden voor het plein willen verkennen, in afwachting van de heraanleg. Met de kiosk refereert het district naar het verleden maar wordt ook een brug naar de toekomst gemaakt. Bewoners, bezoekers en passanten kunnen er namelijk hun toekomstdromen voor het plein delen. Districtsschepen voor publiek domein Tom De Boeck: “We willen in kaart brengen wat de Kioskplaats kan betekenen voor Hoboken met respect voor het verleden maar met een open blik naar de toekomst. We willen dit samen doen met alle bewoners: hun input, ervaringen en belevingen staan dan ook centraal”.

     

    Moderne interpretatie van een kiosk

    De plaatsing van de kiosk legt sporen van het verleden bloot. In 1894 verhuisde immers een kiosk van de Antwerpse wereldtentoonstelling naar het centrum van Hoboken. Zo kreeg het plein zijn huidige naam.

     

    Toch valt de nieuwe, tijdelijke kiosk niet te vergelijken met een klassieke kiosk. Deze moderne interpretatie is voorzien van banken, een schommel, een afdak en groen. Daarnaast herbergt ze allerlei verborgen kantjes die bij evenementen tevoorschijn kunnen komen. Zo kunnen er infoluiken openklappen, kan er een mobiel drankenstandje naar buiten gerold worden en kunnen er strandstoelen opgesteld worden. Op deze manier faciliteert het district het autovrij gedeelte van het plein om het plein aantrekkelijker te maken. Passanten worden geprikkeld om zich even neer te zetten, te schommelen of te vertragen om zo hun verblijf te verlengen. Het district monitort of dit een effect heeft op het gebruik van het plein (voetgangersaantallen, verblijfstijd…).

     

    Samen toekomstplannen uittekenen

    “Via tijdelijke interventies willen we de mogelijkheden van het plein aftasten. Later dit jaar en volgend jaar, zullen er nog interventies volgen”, gaat Tom De Boeck verder. “Iedereen is van harte uitgenodigd om de kiosk te verkennen, ideeën te delen en toekomstdromen te schetsen. Met deze vraaggestuurde aanpak willen we tegemoet komen aan de noden en behoeften van de mensen die het plein vandaag gebruiken. Ook denken we vooruit: hoe willen we het in de toekomst gaan gebruiken? Gedurende een jaar filmen we geregeld de tijdelijke kiosk en zijn omgeving. Met die beelden maken we een filmpje dat toont wat mensen op de Kioskplaats doen. Na een jaar willen we de film vertonen aan onze kiosk.”

     

    Plein als bruisende ontmoetingsplek

    “Omdat we voornamelijk het  dagelijkse gebruik in beeld willen brengen, organiseren we zeker géén grote evenementen. Het plein moet zichzelf waarmaken en we testen echt uit of het plein op een andere manier kan werken. Vanaf augustus gaan we wel enkele kleinere activiteiten organiseren samen met de collega’s. Ik kan nog niet vertellen welke activiteiten dat zullen zijn. We willen immers dat de Hobokenaar zelf bepaalt wat er wordt georganiseerd”, zegt districtsschepen Tom De Boeck. Tijdens het lanceerevent kan iedereen zijn ideeën achterlaten in de brievenbus, maar mailen kan ook naar wijkoverleg.hoboken@stad.antwerpen.be. Eind juni maakt het district de programmatie bekend.

     

    Op woensdag 17 mei om 11.30 uur wordt de kiosk feestelijk geopend.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    BORDER COLLIE

     

    We Hebben een nestje Bordercollies te koop aan 390 euro zijn nu drie weken oud

    Intresse bel ons op en je mag er komen naar kijken eerst is eerst.

    Dus als je er eentje koopt mogen ze het nestje verlaten rond 14 juni 2017

    Mama is ook aanwezig

    Puppy's zijn kerngezond met papieren van de veearts. 

     

    Lucien Depuydt – Paula De Sutter

    Schoonstraat 180 
    9940 Evergem
    tel:0479 90 42 60 
     
    Ter attentie foto met vrouw op is mijn dochter heeft een reutje gekocht 












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    ZONDAG JAPANS FESTIVAL MATSURI IN GRAVENHOF

     


    Voor het derde jaar op rij organiseert het district Hoboken, in samenwerking met de Japanse vereniging Inari vzw, het Japans festival Matsuri. Dit jaar vindt het Japans volksfeest, dat de verschillende aspecten van de Japanse cultuur viert, plaats op zondag 7 mei.

    Gratis feest in het teken van Japan
    Om de liefde voor de Japanse cultuur te tonen wordt er een namiddag georganiseerd waarbij de Japanse cultuur een Vlaamse toets krijgt. Zo wordt de link gelegd tussen de twee culturen en krijgen bezoekers een uitgelezen kans om te proeven van wat zo uniek aan is aan Japan.

    Voor de kinderen zijn er typische Japanse spelletjes gecombineerd met Vlaamse volksspelletjes. Ook staan er demonstraties van Japanse kunsten zoals de drumkunst taiko en de Japanse vechtsport ju-jitsu op het programma. Er zijn creatieve workshops, bijvoorbeeld origami: papiertjes vouwen in bepaalde vormen. Wie dorst of honger heeft kan op de food market met Aziatische gerechten en dranken terecht.

     

    Praktisch

    • Japans festival ‘Matsuri’
    • zondag 7 mei van 12 tot 18 uur
    • park Gravenhof, Louisalei, Hoboken
    • gratis

    Spijtig van het weer koud en kil we hadden nog geluk geen regen






































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERCHEM BERICHT

    SPORTDAG BERCHEM

    OPENINGS REDE DOOR SCHEPENEN ANN BAKELANTS EN EDWIN DE CLEYN




























    KNIKKERS WORDEN AFGESCHOTEN MET EEN SNELHEID VAN 180-250 Km PER UUR








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.






























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    Natuurpunt Hobokense Polder vzw    4 mei 2017

    In deze flits:

    • Hobokense dranken voor Hobokense natuur
    • Wijmeers en Paardeweide
    • Broekelei - Keerbergen
    • Beheerovereenkomst Tarzanboskes
    • Noteer reeds in je agenda

    www.hobokensepolder.be

    Is deze mail niet goed weergegeven
    of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

    Facebook Hobokense Polder Volg ons op Facebook!

    Hobokense dranken voor Hobokense natuur

    De sponsoractie van team Nello en Patrasche loopt als een trein, maar aan de nieuwe tractor zitten we nog niet. Daarom een nieuwe actie. We verkopen de Hobokense bieren Nello's blond, Patrasche dubbel en Graaf blond en ook de biowijn Nello en Patrasche (rood, rosé en wit).

    Daartoe creëerden we een heuse webwinkel: teamnellopatrasche.ccvshop.be

    Lees over onze heerlijke bieren en frisse wijnen. Plaats je bestelling online. Betalen doe je per overschrijving na ontvangst van je bestelbevestiging per email. De dranken worden door onze vrijwilligers woensdagavond 14 juni bij je thuis gebracht (zie ook onze algemene voorwaarden).

    Graag eerst even proeven? Dat kan. Kom op vrijdag 12 mei tussen 19 en 20u30 naar onze stand op de parking van United Caps, Schroeilaan 15 te Hoboken.

    Za 13 mei: Wijmeers en Paardeweide

    gids Wim Mertens

    Wandelen van Schellebelle naar Schoonaarde
    Low impact excursie (en behoorlijk SLOW)

    Leiding en gids: Wim Mertens, 0499/58 99 16

    In de vallei van de Zeeschelde werkt de Vlaamse overheid hard aan veiligheid en natuurherstel. Overstromingsgebieden worden aangelegd waarin nieuwe natuurgebieden groeien. Wij bezochten de voorbije jaren al de Polders van Kruibeke, Bergenmeersen en Paardeweide. Nu trekken we naar de Wijmeers, een nieuw overstromingsgebied dat in 2016 werd afgewerkt. Een grote variatie in biotopen gaande van droge rivierduinen over veen- en zandplassen, poldergraslanden tot een ontpolderd gebied met slikken en schorren leveren vast en zeker mooie waarnemingen op.
    Dit is een low impact excursie zonder auto's. We nemen de trein naar Schellebelle en wandelen vandaar via het voetveer naar Aard aan de andere zijde van de Schelde, een gehucht gelegen aan de Wijmeers en de Kalkense Meersen. Na de Wijmeers doorkruist te hebben, nuttigen we de lunch in een Uitbergens cafeetje.
    Na de middag wandelen we stroomafwaarts langs de Schelde, met aan de overzijde Bergenmeersen, naar de Paardeweide. Dit gebied bestaat uit poldergraslanden (met weidevogels als grutto en kievit) en een groot plas- en moerasgebied met tal van watervogels. Na een dorstlessend bezoek aan 't Oud Brughuys wandelen we verder naar het station van Schoonaarde.

    Praktisch:

    • Vertrek om 8 u in Berchem-station. We nemen de trein naar Schellebelle. Vandaaruit maken we een wandeling van minimaal 12,5 en maximaal 15 km om in Schoonaarde de trein terug naar Antwerpen te nemen. Aansluiten in andere stations (Sint-Niklaas, Lokeren, Gent) is mogelijk. Neem hiervoor contact op met Wim Mertens.
    • Einde 19.19 u in Berchem-station.
    • Vervoer: trein
    • Deelnameprijs: prijs treinrit, te betalen de dag zelf: 7,40 euro in geval van groepsticket (bij meer dan 15 inschrijvingen), anders 10.80 euro (prijzen onder voorbehoud van wijzigingen door NMBS)
    • Verplicht inschrijven bij Wim Mertens voor 6 mei

    Meebrengen:

    • Picknick, verrekijker, telescoop (als je die een hele dag kunt dragen)
    • Goede wandelschoenen, we wandelen over goed begaanbare paden en wegen, bij nat weer mogelijk wel plassen
    • Regenkledij

    Za 27 mei: Broekelei - Keerbergen

    "Ons" Jeannine
    Foto: Tinne Van den Bossche

    Gids: Jeannine Nielandt
    Leiding: Luk Smets, 0477/66 94 32

    Jeannine Nielandt, één van onze meest actieve natuurgidsen, is twee jaar geleden naar Keerbergen verhuisd. Daar is ze nu goed ingeburgerd in de plaatselijke Natuurpuntafdeling.
    Zij nodigt ons uit voor een bezoek aan haar nieuwe woonomgeving. In de voormiddag leidt ze ons door de Broekelei, een door de Dijle gevormde fossiele meander: een gevarieerd landschap met vijvers, zowel loof- als dennenbos, hooilanden afgezet met knotwilgenrijen en sloten. We verorberen onze picknick in een plaatselijk cafeetje 't Moleken. 's Namiddags bezoeken we het heemmuseum Botermolen onder leiding van een heemgids.
    Praktisch: Vertrek met eigen wagens om 8.45 u aan 't Spant, Boomsesteenweg, 333 Wilrijk. Kostendelend samenrijden aan 7 eurocent per persoon per km.
    Aansluiten te Keerbergen mogelijk: om 9.30 u aan het containerpark, Broekelei of om 14 u aan de Botermolen, Haachtsebaan 85A Keerbergen
    Graag uw deelname melden bij Luk.

    Deelnamegeld ter plaatse te betalen: 2 euro voor toegang en gids van de Botermolen. Meenemen: picknick, verrekijker, stevige wandelschoenen, laarzen na regen. Einde ter plaatse om 16 uur. Gelegenheid om nog een koffie te drinken.

    Beheerovereenkomst Tarzanboskes

    Ondertekening van de overeenkomst
    Foto Dirk Vandorpe

    Vrijdag 28 april werd de overeenkomst tussen het district Hoboken en Natuurpunt Hobokense Polder vzw getekend. Hiermee vertrouwt het district het natuurbeheer van de Tarzanboskes toe aan Natuurpunt. Na ondertekening in bijzijn van buurtbewoners werd een korte wandeling gemaakt. Danny lichtte onze doelstellingen toe. Uiteraard konden bubbels niet ontbreken.
    Meer foto's: https://goo.gl/photos/gazEVESPaffikZVeA

    Ons eerste doel is de bestaande wandelpaden te verbeteren.

    Buurtbewoners die mee willen meewerken aan het beheer, kunnen contact opnemen met Danny Jonckheere.

    Noteer ook in je agenda

    We nodigen je van harte uit op onze activiteiten. Meer info in onze agenda

    • vr 9 juni: De digitale vogelaar - info-sharing-avond
    • zo 11 juni: Twee Brabantse parels: Torfbroek en Silsombos
    • vr 16 juni: Natuur in de duisternis: Op zoek naar glimwormpjes

    Foto's van voorbije activiteiten kan je steeds vinden in onze fotogalerij.

    Natuurbeheer:

    Onze Goudklompjes werken elke woensdag in de Hobokense Polder tussen 9 en 13 à 14 uur (verzamelen aan containers United Caps)

    Verantwoordelijke runderen:
      André Van Langenhove, 03/288.00.81
    Beheerplanning en schoolcontacten:
      Danny Jonckheere, 0478 33 24 27

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Nu zondag Japans festival Matsuri in Gravenhof


    Voor het derde jaar op rij organiseert het district Hoboken, in samenwerking met de Japanse vereniging Inari vzw, het Japans festival Matsuri. Dit jaar vindt het Japans volksfeest, dat de verschillende aspecten van de Japanse cultuur viert, plaats op zondag 7 mei.

    Gratis feest in het teken van Japan
    Om de liefde voor de Japanse cultuur te tonen wordt er een namiddag georganiseerd waarbij de Japanse cultuur een Vlaamse toets krijgt. Zo wordt de link gelegd tussen de twee culturen en krijgen bezoekers een uitgelezen kans om te proeven van wat zo uniek aan is aan Japan.

    Voor de kinderen zijn er typische Japanse spelletjes gecombineerd met Vlaamse volksspelletjes. Ook staan er demonstraties van Japanse kunsten zoals de drumkunst taiko en de Japanse vechtsport ju-jitsu op het programma. Er zijn creatieve workshops, bijvoorbeeld origami: papiertjes vouwen in bepaalde vormen. Wie dorst of honger heeft kan op de food market met Aziatische gerechten en dranken terecht.

     

    Praktisch

    • Japans festival ‘Matsuri’
    • zondag 7 mei van 12 tot 18 uur
    • park Gravenhof, Louisalei, Hoboken
    • gratis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    WIELERWEDSTRIJD GROTE PRIJS MORETUS

     SOK Concordia FV


    Hoboken



    Het organiserend comité richt voor de 14de maal de “Grote Prijs Moretus” in. Deze wielerwedstrijd voor miniemen, aspiranten en dames jeugd (2de maal in Hobokern) heeft haar aankomst- en vertrekplaats in de Berkenrodelei. Het 1ste vertrek voor de miniemen is voorzien te 9u30 en de aankomst van de wielerwedstrijd dames jeugd wordt verwacht rond 17u45.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    90 STE EREPRIJS VICTOR DE BRUYNE

     

     

    Het was weer (wieler-)feest in Hoboken!

     

    Het wielrennen – het springkasteel in het Gravenhof – de kermis op de Kioskplaats…en geen regen!

     

    De koers was uitstekend geregeld – maar toch vonden enkele supporters dat het parcours volledig zou moeten afgesloten worden voor de veiligheid.

     

    De politie en de seingevers  deden samen het nodige om de veiligheid met minimale middelen tot het maximum af te dwingen.

    Enkele valpartijen (zonder veel erg) niet te na gesproken

     
    De uitslag:
       
    :G sport handbikers 15 deelnemers
     
    1 van Haverbeke Stefaan
    2 Felies Nico
    3 Demoulin Christian
     
    Interclubwedstrijd niewelingen 24ste uitgave Memorial Marcel Janssens 105 deelnemers 20 ploegen
     
    1 Van Uden Casper
    2 Van Olmen Yevaev
    3 Michielsen jame
     
      Wedstrijd voor Junioren 73 deelnemers
    1 Cromheecke Alexander
    2 Van Gils Maxim
    3 Bresseleers Jonas
     





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HANDBAL

    Opdracht volbracht !

    Sasja Antwerpen HC  -  ESTU Tournai   29 - 20

    Opdracht volbracht. Sasja speelt ook volgend seizoen mee in de Beneleague. In de laatste en alles beslissende match van playoff 2, won het oververdiend en met ruim verschil van Estu Tournai. De Hobokenaars speelden, misschien met uitzondering van de Bekerfinale, hun beste wedstrijd van de laatste maanden. Een mooie prestatie van gans de ploeg, waarin ook drie duidelijke uitblinkers: naast doelman Theyssens waren Yme Bertels (11) en Bert Bisschop (6) samen goed voor 17 doelpunten.

    Een volle tribune, met ook een honderdtal supporters van Tournai, zorgde al van bij aanvang van de partij voor de nodige sfeer. Trommels, toeters en bellen, het was er allemaal en iedereen op en naast het veld was zich bewust van het belang van deze wedstrijd. Sasja vocht voor het behoud in de Beneleague en Tournai wilde graag voor het eerst naar de hoogste reeks. Theyssens stopte de drie eerste aanvallen van Tournai en zo kwam Sasja vrij snel 2-0 voor. De bezoekers hesen zich langs Rosier wel terug op gelijke hoogte tot 3-3, maar dan bleek Sasja beter de zenuwen onder controle te houden. De Henegouwers wierpen zich te pletter op doelman Theyssens en Yme Bertels, Bert Bisschop en Quinten Colman brachten Sasja van 5-3  naar een 11-4 voorsprong na twintig minuten spelen. Tournai herpakte zich enigszins en kwam terug tot 13-8. Bertels en Bisschop bleven echter precies afwerken, zodat bij 16-9 kon gerust worden.
    Beide ploegen begonnen bijzonder nerveus aan de tweede helft, wat leidde tot heel wat gemiste kansen aan beide kanten. Hierdoor vielen er slechts drie doelpunten te noteren tijdens de eerste tien minuten na de pauze. Bij een stand van 18-10 schakelden de bezoekers over op een dubbele mandekking in verdediging, wat hen tweemaal balbezit opleverde en Tournai begon aan een kleine remonte. Die reikte echter niet verder dan 19-13 en Stijn Gijs zorgde tien minuten voor tijd voor een tienpunten kloof (23-13). Er volgde opnieuw een korte opflakkering bij de bezoekers die het verschil verkleinden tot 23-17, maar Sasja weerstond de druk. Rola en Jacobs scoorden tegen en Hans Lamberigts nam in de slotfase alle twijfel weg.
    Het behoud in de Beneleague heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk kon er dan toch nog een klein feestje gebouwd worden.

    Sasja 2 won daarvoor ook de belangrijke match voor het behoud tegen Union Beynoise, dus mogen we zonder meer spreken van een geslaagde zaterdagavond.

    20.15 staan onze jongens klaar voor de laatste en meest belangrijke wedstrijd van PO2.
    In Hoboken moeten ze het geweten hebben.
    Tot straks! 

    Wat zijn we apetrots op onze jongens!!
    Een prachtprestatie vanaf de eerste minuut tot de laatste.
    Sasja nam meteen voorsprong en heeft die niet meer uit handen gegeven. Er werd stevig verdedigd, snel gespeeld en gescoord.
    Doornik had deze keer geen antwoord op spel van onze ploeg.
     De sporthal barstte bijna uit zijn voegen. Hoboken moet diut gehoor hebben.
    Dus ook ne dikke merci aan jullie allemaal. De sfeer zat er helemaal in.
    En ik kan nu echt wel zeggen wie dit niet heeft meegemaakt heeft echt het beste gemist!
    Ook onze tweede ploeg kon gisteren winnen van Beyne. En door de winst van Sint Truiden tegen Amay zijn we hier ook zeker van het behoud in tweede nationale
    Dubbele winst dus gisteren. Het feestje kon niet meer kapot.
    Volgende zaterdag 6 mei  speelt onze tweede ploeg zijn laatste wedstrijd en worden ook onze miniemen en welpen gevierd die ook dit seizoen kampioen speelden.






































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    HOBOKEN PROEFT

    DE BIERPRALINE

     

     

    Zou men kunnen zeggen naar analogie met ‘Antwerpen proeft…’

     

    Mààr in Hoboken kan je  ‘BIERPRALINES’ proeven bij ABABBEL in de Kapelstraat 22 (donderdag gesloten)

     

    ‘Hoe ik op het idee kwam ?’ zegt ons Daisy Daems van Ababbel…

    ‘Toevallig kwam hier een vertegenwoordiger over de vloer die ‘onze’ flesjes bier zag staan – en die beweerde

    dat hij  met Nello’s Blond  en met Patraschebier lekkere ‘bier-pralines’ kon maken.

     

    Na enkele maanden uitproberen was het resultaat positief --- zelfs Tony (de bierbrouwer)- was heel enthousiast nadat hij de pralines

    geproefd had.

     

    ‘Waar wij begonnen zijn met één flesje zijn we nu zover dat wij de lekkere chocolade ‘vermengen’ met een bak van het bier…

    Maar de rest van het procedé is en blijft een te bewaren geheim door de chocolatier…

     

    Gezondheid

     

    En ga ze proeven en kopen bij ABABBEL!  

     

     

     

     

    Foto’s :Georges Peeters

    Tekst : Leo Spaey


















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Provincie Antwerpen

    Gouverneur Cathy Berx en deputatie ontvangen Puurse asperges uit volle grond
    Donderdag 27 april, 11 uur, restaurant Hof van Leysen, Provinciaal Instituut PIVA, Antwerpen

    De Grootmeesters van het Grafelijk Genootschap van de Klein-Brabantse Asperges overhandigen de eerste Vlaamse, witte asperges aan gouverneur Cathy Berx, aan de gedeputeerden en aan provinciegriffier Danny Toelen. De gouverneur, de provinciegriffier en gedeputeerden Luk Lemmens, Ludwig Caluwé, Inga Verhaert, Bruno Peeters, Peter Bellens en Rik Röttger verheugen zich al op dit gezonde geschenk.

    De Grootmeesters van het Grafelijk Genootschap van de Klein-Brabantse Asperges, de heren Louis Cools, Ludo Ivens en Ludo Daelemans, dragen speciaal voor deze bijzondere gelegenheid hun traditionele klederdracht.

    De Puurse schepen van evenementen Hilde Van der Poorten, ereschepen Harry Beuckelaers en het afdelingshoofd vrije tijd en samenleven van de gemeente Puurs Pieter Van Keymeulen wonen de ceremonie bij.

    Het is al langer geweten dat Puurs de bakermat is van de Vlaamse, witte asperges. Op dit persmoment krijgt deze edele groente de aandacht die ze verdient. www.aspergefestival.be

     

    Op zondag 30 april wordt gouverneur Cathy Berx om 16.30 uur tijdens het Aspergefestival geridderd in het Grafelijk Genootschap van de Klein-Brabantse Asperges. Na de riddering op het Dorpshart krijgen alle ridders een nie





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    ‘NELLO DROOMT’ VAN EEN MUSICAL De hond van Vlaanderen brengt voor een zesde editie 500 leerlingen op de been

    Hoboken, april 2017 Dat Nello en Patrasche een revival meemaken wordt in Hoboken erg toegejuigt, want ook in het zuiderdistrict leeft de geschiedenis van de jongen en zijn hond. Op 26 april wordt het verhaal voor de zesde keer gezongen door een zaal vol kinderen. 514 Hobokense leerlingen uit het derde leerjaar zingen die woensdagochtend in Extra Time de pannen van het dak in Nello’s musical. Dit op de tonen van de liedjes van, en begeleid door, Hobokenaar Theo Verschueren.

    Nello en Patrasche zijn op veroveringstocht. Nog niet zo lang geleden leefden de jongen en zijn hond enkel nog in de hoofden van de oudere Hobokenaars en een schare Japanse toeristen. Stilaan veroveren Nello en Patrasche nu opnieuw de harten van kinderen en volwassenen in Hoboken, Antwerpen en ver daarbuiten.

    Het verhaal van Nello en Patrasche is een oud verhaal. Anno 2017 zouden crowdfunding en de alomtegenwoordige social media de jongen en zijn hond niet aan hun lot over laten. Aan het einde van de negentiende eeuw waren de twee echter alleen in een harde, koude wereld. Maar armoede, hoop en (h)echte vriendschap zijn van alle tijden. Figuranten als Rubens en de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwkathedraal spelen belangrijke bijrollen die het verhaal een universele toets te geven.

    Hobokenaar Theo Verschueren wilde Nello en Patrasche doen herleven. Hij betreurde het feit dat de kinderen van Hoboken hun bekende dorpsgenoten uit het oog waren verloren; dat een duo dat Hoboken vroeger op de kaart zette, stilaan zijn rug keerde naar het zuiderdistrict.

    Het schrijven van de muziek begon voor Theo –die dit jaar 80 kaarsjes uitblaast- als vingeroefening, maar al snel merkte hij dat er een groot draagvlak was voor een revival van Nello en zijn hond. Hij sprak de scholen van Hoboken aan en ontdekte veel enthousiasme en een grote bereidwilligheid om deel te nemen aan een initieel klein project. En zo ontstond de Musical, met een eerste editie in 2012.

    Sindsdien werd het enthousiame alleen maar groter en sloten meer en meer basisscholen zich aan bij het project. Nello’s Team vormde zich rond Theo Verschueren en draagt bij aan de praktische omkadering van het project. Ook het district zet mee zijn schouders onder ‘Nello droomt’.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!