Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    09-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWERPEN NIEUWS



      

     

    Het college van burgemeester en schepenen nodigt u allen van harte uit  voor de Werelddierendag:

    • op zondag 8 oktober 2017 van 11 tot 13 uur
    • in zaal Zappa, August Leyweg 6, 2020 Antwerpen

     

    Na toespraak kunt u genieten van Beestig!het gratis festival voor dierenliefhebbers op dezelfde locatie.

     

    Nabilla Ait Daoud schepen voor dierenwelzijn;Op de eerste plaats wil ik al de vrijwillgers bedanken voor hun inzet zoals de katten madammen die zorg dragen voor de zwerfkatten ook nemen we ze op om onvruchtbaar te maken en ze terug in vrijheid te zetten,ook hebben we loopzones gemaakt om de honden wat vrijheid te geven

    En we staan altijd der beschikking om te helpen. 

     

    Stad Antwerpen I Samen Leven I Wonen en Wijken | Dierenwelzijn

    postadres: Grote Markt 1 I 2000 Antwerpen

    kantooradres: Francis Wellesplein 1 I 2018 Antwerpen

    tel + 32 3 338 36 60 I + 32 3 338 65 79 I fax + 32 3 338 20 30

    dierenwelzijn@stad.antwerpen.be 

    Helen.detelder@stad.antwerpen.be | www.antwerpen.be

     

     

     

     

     

     



































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Week van de Fair Trade
    3-14 oktober 2017

    Iedereen Fair Trade in de provincie Antwerpen
    Van fairtrademenu, Ecocycloroutes tot viering 54ste Fair Trade Gemeente Retie 

    Als Fair Trade Provincie zet Antwerpen tijdens de Week van de Fair Trade eerlijke handel extra in de kijker. Bij het aankoopbeleid staan fairtradeproducten vooraan in de rij, zoals koffie en fruitsap, het personeelsrestaurant biedt een fairtrademenu aan en inwoners kunnen met Iedereen Mondiaal genieten van toffe en leerrijke fairtradeworkshops bij hen thuis of met de 18 Fair Trade Ecocycloroutes . Zaterdag viert de provincie de 54ste FairTradeGemeente Retie. De provincie Antwerpen is dan ook trots koploper in Vlaanderen wat betreft Fair Trade.

    “Fair trade, of eerlijke handel is voor ons als provinciebestuur een vaste pijler geworden. Eerlijke handel wil de sociale en economische positie van kleinschalige landbouwers versterken. Voor het provinciebestuur gaat Fair Trade niet enkel over boeren in ontwikkelingslanden, maar verdient ook duurzame landbouw van bij ons alle kansen en ondersteuning.” aldus Rik Röttger, gedeputeerde voor Mondiaal Beleid. Sinds oktober 2011 is de provincie Antwerpen trotse eigenaar van de titel ‘Fair Trade Provincie’ als eerste provincie in ons land. Ook tijdens de Week van de Fair Trade zet de provincie volop in op eerlijke handel, want het belang van eerlijke verloning en goede werkomstandigheden zijn voor het provinciebestuur geen loze begrippen.

    Personeel geniet van fair trade koffie en een (h)eerlijke maaltijd.

    De officiële titel sleepte het provinciebestuur in de wacht na 2,5 jaar hard werken en sensibiliseren. De provincie voldoet aan de zes vooropgestelde criteria. Zo koopt de provincie enkel koffie met een fairtradelabel aan en verdeelt fair trade fruitsap. De helft van de provinciale instellingen biedt minstens twee Fair Trade producten aan. Ook de lokale productie en consumptie van duurzame voedingsstoffen wordt aangemoedigd. In de week van de Fair Trade worden binnen de organisatie enkele concrete acties ondernomen om het thema extra in de kijker te zetten. Het personeelsrestaurant biedt elke dag een fairtrademenu aan. De focus is niet alleen producten van verre landen, ook lokale duurzame landbouwprojecten horen bij fair trade.

    De enthousiaste medewerkers van de firma Compass-group serveren tijdens de Fair Trade Week dagelijks een fairtrademenu in het personeelsrestaurant copy richt provincie Antwerpen

    Fiets een fairtradefietsroute of organiseer een workshop voor je vrienden!

    De provincie zet in op een aantal sensibilisatieacties naar haar inwoners. Via ‘Iedereen Mondiaal’ kan je bij je thuis een leuke workshop rond wereldse thema’s organiseren. Proeven van fair trade chocolade of bier, samen kleren recycleren of een duurzaamverjaardagsfeestje zitten bij de mogelijkheden. 4420 inwoners genoten al van deze workshops. (info: www.iedereenmondiaal.be) .Samen met gemeentebesturen biedt de provincie 18 Fair Trade Ecocyclo routes uit. Zo kom je op je fietstocht langs locaties met ene link naar fairtrade en lokale, duurzame voeding. Dit kan in Heist-op-den-Berg-Herenthout, Geel-Kasterlee, Berlaar-Lier, Puurs-Willebroek, Bornem-StAmands, Herselt-Westerlo, Borsbeek-Deurne-Wommelgem, Herentals-Olen, Vorselaar-Lille, Zandhoven-Zoersel, Sint-Katelijne-Waver-Duffel-Bonheiden-Putte, Essen-Kalmthout, Antwerpen-Wijnegem, Kapellen-Stabroek, Schilde-Ranst, Boechout-Hove-Kontich-Mortsel, Brecht-Wuustwezel en Boom-Rumst. Alle routes op www.provincieantwerpen.be.

    Retie is de 54ste FairTradeGemeente van de provincie Antwerpen.

    De provinciale medewerkers van de dienst Mondiaal beleid ondersteunen ook gemeenten in het behalen van hun fairtradelabel Nu zaterdag 7 oktober geeft de gemeente Retie een wereldfeest nav het behalen van het label. Op het feest zal er een gevarieerd aanbod zijn van muziek, workshops, Zuid- en Noordmarkt, foodtrucks, biofrietjes en natuurlijk een wereldcafé. Tot vandaag hebben 54 van de 70 gemeenten de titel van Fair Trade Gemeente in de wacht gesleept, daarmee is Antwerpen koploper van alle provincies, in de hele FTG-campagne.

    Gedeputeerde Rik Röttger: “Als Fair Trade Provincie zijn we heel blij met Retie erbij als 54e FairTradeGemeente. Ook een gemeente kan het goede, duurzame voorbeeld geven aan haar burgers en zo ook het verschil maken om duurzaam te handelen. Op die manier worden ook de leveranciers overtuigd om een eerlijk alternatief aan te bieden.”

    Beleidsverantwoordelijke:
    Rik Röttger, sp.a, gedeputeerde bevoegd voor Mondiaal Beleid






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Paddenstoelen in het park

    Zondag 29 oktober 2017 van 10u tot 12u - Rivierenhof (Deurne /2100 Antwerpen)

     

    Paddenstoelen zijn mysterieus. Tijdens de herfst geven ze in het Rivierenhof geur en kleur aan het bos. Deze intrigerende organismen maken bovendien de kringloop rond: ze breken het oude af en geven kansen aan vruchtbaar nieuw leven.

    Tijd voor een fijne herfstwandeling met een gedreven gids die jou alles vertelt over de verschillende soorten paddenstoelen, hun vormen, leefwijze, eetbaarheid en giftigheid.

     

    Schrijf je nu in

    Afspraak op zondag 29 oktober 2017 om 10u aan kasteel Rivierenhof. Deelnemen is gratis maar vooraf telefonisch inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18. Wacht niet te lang met inschrijven, want volzet is volzet.

     

    De gegidste wandeling ‘paddenstoelen in het park’ wordt georganiseerd door de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA) i.s.m. VMPA Natuurgidsen Antwerpen-Centrum.

     

    Met een spiegeltje in de hand determineer je de paddenstoelen in het land.© Provincie Antwerpen.

     

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:

    Zondag 29 oktober 2017 van 10 uur tot 12 uur.

     

    Waar

    Afspraak aan kasteel Rivierenhof, gelegen langsheen de Parkweg in het provinciaal groendomein Rivierenhof, via Turnhoutsebaan 242-244 of 246 in 2100 Deurne.

    Deelname:

    Gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18.

    Website:

    www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

    Social media:

    www.facebook.com > Rivierenhof

     

     

    Beleidsverantwoordelijke:

    Bruno Peeters | N-VA | bevoegd voor provinciale groendomeinen






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Antwerpse Bosgroepen

    Dag Van de Boseigenaar met de Antwerpse Bosgroepen in de bossen van Kasterlee
    11 oktober 2017 16u, Camping Floreal, Herentalsesteenweg 64, Lichtaart (Kasterlee)

    Onder het motto “De natuur beweegt ons allemaal” zet de Week van het Bos dit jaar de vele mogelijkheden om te bewegen die de natuur biedt in de kijker.

    Ook de Antwerpse bosgroepen vieren de Week van het Bos. Op woensdag 11 oktober, midden in de Week van het Bos, kunnen gegadigden de bossen van Kasterlee verkennen tijdens een fotospeurtocht. Je kan starten tussen half 2 en half 3. De Bosgroepen staan meteen ook klaar met extra info over bosbeheer en voor de kinderen zijn er spelletjes.

    De fikse wandeling wordt gevolgd om 16 uur door een ontmoetingsmoment en prijsverloting met oa. gedeputeerde voor Natuur en Leefmilieu, Rik Röttger.

    Wanneer:
    11 oktober 2017
    13.30 – 14.30 uur: start fotozoektocht aan standen van bosgroep
    16 – 16.30 uur: ontmoetingsmoment metreceptie, speech gedeputeerde Rik Röttger en uitreiking van de prijzen

    Waar:
    Camping Floreal, Herentalsesteenweg 64, Lichtaart (Kasterlee)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 urenstaking
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    24 urenstaking 10 oktober 2017


    Op dinsdag 10 oktober is er een 24 urenstaking. Enkel ACOD neemt deel aan deze nationale actie, de andere vakbonden doen niet mee en willen de dialoog open houden.

     

    Wie wil weten of er hinder is in de stedelijke dienstverlening, kan de dag zelf contact opnemen met de stedelijke dienst of locatie om zeker te zijn dat die open is. Antwerpenaars kunnen ook terecht op www.antwerpen.bevoor meer info of bellen naar hetstedelijk contactcenter op het nummer 03 22 11 333.

     

    De stad wil de hinder tot een minimum beperken. Voor de kinderopvanglocaties zijn de ouders al op de hoogte gebracht. De dienst stadsreiniging zal in de mate van het mogelijke het buitengezette afval selectief ophalen. Als er zich een te klein aantal medewerkers aanmeldt, wordt er overgegaan op niet-selectieve ophaling. De stad wil dat uiteraard vermijden en vraagt haar inwoners om recycleerbare fracties (papier en karton en pmd) indien mogelijk een week binnen te houden. Papiermanden zullen beperkt worden leeggemaakt.

     

    Alle containerparken zijn gesloten op dinsdag 10 oktober, zodat deze medewerkers de collega’s van de huisvuilophaling kunnen ondersteunen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Provincie Antwerpen

    Suske en Wiske - Kindermuseum

    Met knikkende knoken in het Suske en Wiske - Kindermuseum
    Van 30 oktober tot 4 november (m.u.v. 1 en 2 nov.) ,  10, 13 en 15 uur, Kalmthout

    Tijdens de herfstvakantie is het Suske en Wiske – Kindermuseum ondergedompeld in een ware Halloweensfeer. Misschien kom je er wel de zombies uit ‘Barabas de Balorige’, de schermende skeletten uit ‘Het IJzeren Duel’ en de weerwolf uit ‘Volle man’ tegen. Of moet je als echte ‘Spokenjager’ op jacht… Spannend!

     

    Tijdens de schoolvakanties is het Kindermuseum geopend voor gezinnen met kinderen. Tijdens de herfstvakantie trekken de striphelden een griezeljasje aan met Halloween als centraal thema. Na een spookachtige museumrondleiding kan je een eigen strip maken waarin een slechterik opduikt, een reuzepuzzel leggen, een bezemstelenparcours afleggen, ringen werpen rond heksenhoeden, en nog veel meer!

     

    Verschalk de griezels, maak een ijzingwekkende strip en overwin je angst voor spinnen en vleermuizen in het Suske en Wiske – Kindermuseum! Met knikkende knoken is tijdens de herfstvakantie een ideale uitstap voor gezinnen met kinderen. Inschrijven is wel een must want per rondleiding zijn er maar 50 plaatsen. Wees zeker van een plaatsje en bel naar T 03 666 64 85. De rondleidingen starten om 10, 13 en 15 uur. Tijdens Halloween op 31 oktober is er zelfs een extra rondleiding om 17 uur!

    Griezelen in het Suske en Wiske - Kindermuseum - Copyright: provincie Antwerpen

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    30, 31 oktober en 3, 4 november van 10u tot 17uur.

    Waar:
    Suske en Wiske – Kindermuseum, Beauvoislaan 98 in Kalmthout

    Deelnameprijs:
    € 4,00 per kind en € 8,00 vanaf 18 jaar

    Website:
    www.provincieantwerpen.be


    Social media:
    www.facebook.com/SWKindermuseum

    Meer info:
    T 03 666 64 85

    Marleen van Houselt
    Suske en Wiske - Kindermuseum
    T 03 666 64 85

    E marleen.vanhouselt@provincieantwerpen.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Provincie Antwerpen

    4 | 10 | 2017

    Provincie Antwerpen en Universiteit Hasselt leiden samen brandweerofficieren op
    Reguliere onderwijs zet deuren open voor specialisaties publieke sector

    Campus Vesta werkt samen met het Kenniscentrum voor de Civiele Veiligheid (KCCE) en Universiteit Hasselt een opleidingstraject uit voor leidinggevenden van de brandweer.

    In het kader van de zonevorming en professionalisering van de brandweer organiseert Campus Vesta nu een opleiding voor officieren. Directeur brandweeropleiding Jos Deloose is in de wolken. “Met deze opleiding gaan we de bestaande competenties die er al binnen de brandweer zijn verbeteren. De opleiding bestaat uit 10 modules van 20 à 40 uur. Cursisten krijgen drie jaar de tijd om alle modules af te ronden. In het lessenpakket zitten vakken zoals bestuurlijk recht, HRM, leadership, kwaliteitsmanagement en zelfs change management. We maken van onze brandweerofficieren échte managers. Tussen de verschillende modules heen gaan ze hands on opdrachten uitwerken, papers schrijven en vooral de theorie aan de praktijk toetsen. Professionals uit het bedrijfsleven konden zich al jaren bijscholen aan onderwijsinstellingen zoals Vlerick, Antwerp Management School, EHSAL,… Nu kunnen leidinggevenden uit de publieke veiligheidssector zich ook in het reguliere onderwijs verder specialiseren. Doordat Universiteit Hasselt deze kennisdeling faciliteert, zetten we in de wereld van brandweeronderwijs een heel grote stap voorwaarts.”

    Gastvrije Limburgers
    Campus Vesta organiseert de opleiding in nauwe samenwerking met de Universiteit Hasselt. Deze universiteit maakte het waar om haar universitaire kennis aan te passen aan de context van de brandweersector om zo de management skills van Vlaamse brandweerofficieren te verfijnen. Vanwaar die keuze voor Hasselt? “Als decaan van de faculteit economie is Piet Pauwels dé geknipte persoon om dit opleidingsproject mee vorm te geven, aangezien hij zelf vrijwilliger is bij de brandweer”, verklapt Jos Deloose. “Het feit dat Pauwels de sector van binnenuit kent, zorgde ervoor dat we sneller op de bal konden spelen. De deelnemers aan de eerste sessie van deze officiersopleiding zijn al actief bij de brandweer en dus een kritisch publiek. Na deze opleiding kunnen ze majoor worden binnen hun brandweerzone. Een aantal van hen zijn na hun universitaire studies meteen bij de brandweer begonnen. Ze kijken er dan ook enorm naar uit om nu bij te leren van economisten, juristen en bedrijfsmanagers die in compleet andere sectoren hun ervaring opbouwden. De faculteit economie slaagt erin om voor de brandweersector een opleiding op maat te maken. Zo’n brug slaan tussen de publieke sector en het bedrijfsleven, dat is nu eens een voorbeeld van slim change management’, lacht Deloose.

    Eerste les - Copyright: Universiteit Hasselt

    Officier bij de brandweer worden
    Heb je een master op zak en wil je zelf officier bij de brandweer worden? Doe dan eerst mee aan de testen van het federaal geschiktheidsattest. Zodra je dat attest op zak hebt, kun je solliciteren bij een brandweerkorps en start je in de graad van kapitein. Heb je geen masterdiploma, dan kun je bij de brandweer aan de slag en eventueel doorheen je carrière doorgroeien tot officier. Alle informatie kun je nalezen op www.ikwordbrandweer.be

     

                 

    Scenariotraining op Campus Vesta - Copyright: Kevin Coeckelberghs

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    Academiejaar 2017 - 2018

    Waar:
    Universiteit Hasselt, Vormingscentrum Malle en Campus Vesta Ranst

    Meer info:
    https://www.civieleveiligheid.be/nl/nieuws/start-van-de-opleiding-3
    www.ikwordbrandweer.be

    Beleidsverantwoordelijke:

    Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor veiligheid








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Provincie Antwerpen

    4 | 10 | 2017

    Provincie Antwerpen en Universiteit Hasselt leiden samen brandweerofficieren op
    Reguliere onderwijs zet deuren open voor specialisaties publieke sector

    Campus Vesta werkt samen met het Kenniscentrum voor de Civiele Veiligheid (KCCE) en Universiteit Hasselt een opleidingstraject uit voor leidinggevenden van de brandweer.

    In het kader van de zonevorming en professionalisering van de brandweer organiseert Campus Vesta nu een opleiding voor officieren. Directeur brandweeropleiding Jos Deloose is in de wolken. “Met deze opleiding gaan we de bestaande competenties die er al binnen de brandweer zijn verbeteren. De opleiding bestaat uit 10 modules van 20 à 40 uur. Cursisten krijgen drie jaar de tijd om alle modules af te ronden. In het lessenpakket zitten vakken zoals bestuurlijk recht, HRM, leadership, kwaliteitsmanagement en zelfs change management. We maken van onze brandweerofficieren échte managers. Tussen de verschillende modules heen gaan ze hands on opdrachten uitwerken, papers schrijven en vooral de theorie aan de praktijk toetsen. Professionals uit het bedrijfsleven konden zich al jaren bijscholen aan onderwijsinstellingen zoals Vlerick, Antwerp Management School, EHSAL,… Nu kunnen leidinggevenden uit de publieke veiligheidssector zich ook in het reguliere onderwijs verder specialiseren. Doordat Universiteit Hasselt deze kennisdeling faciliteert, zetten we in de wereld van brandweeronderwijs een heel grote stap voorwaarts.”

    Gastvrije Limburgers
    Campus Vesta organiseert de opleiding in nauwe samenwerking met de Universiteit Hasselt. Deze universiteit maakte het waar om haar universitaire kennis aan te passen aan de context van de brandweersector om zo de management skills van Vlaamse brandweerofficieren te verfijnen. Vanwaar die keuze voor Hasselt? “Als decaan van de faculteit economie is Piet Pauwels dé geknipte persoon om dit opleidingsproject mee vorm te geven, aangezien hij zelf vrijwilliger is bij de brandweer”, verklapt Jos Deloose. “Het feit dat Pauwels de sector van binnenuit kent, zorgde ervoor dat we sneller op de bal konden spelen. De deelnemers aan de eerste sessie van deze officiersopleiding zijn al actief bij de brandweer en dus een kritisch publiek. Na deze opleiding kunnen ze majoor worden binnen hun brandweerzone. Een aantal van hen zijn na hun universitaire studies meteen bij de brandweer begonnen. Ze kijken er dan ook enorm naar uit om nu bij te leren van economisten, juristen en bedrijfsmanagers die in compleet andere sectoren hun ervaring opbouwden. De faculteit economie slaagt erin om voor de brandweersector een opleiding op maat te maken. Zo’n brug slaan tussen de publieke sector en het bedrijfsleven, dat is nu eens een voorbeeld van slim change management’, lacht Deloose.

    Eerste les - Copyright: Universiteit Hasselt

    Officier bij de brandweer worden
    Heb je een master op zak en wil je zelf officier bij de brandweer worden? Doe dan eerst mee aan de testen van het federaal geschiktheidsattest. Zodra je dat attest op zak hebt, kun je solliciteren bij een brandweerkorps en start je in de graad van kapitein. Heb je geen masterdiploma, dan kun je bij de brandweer aan de slag en eventueel doorheen je carrière doorgroeien tot officier. Alle informatie kun je nalezen op www.ikwordbrandweer.be

     

                 

    Scenariotraining op Campus Vesta - Copyright: Kevin Coeckelberghs

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    Academiejaar 2017 - 2018

    Waar:
    Universiteit Hasselt, Vormingscentrum Malle en Campus Vesta Ranst

    Meer info:
    https://www.civieleveiligheid.be/nl/nieuws/start-van-de-opleiding-3
    www.ikwordbrandweer.be

    Beleidsverantwoordelijke:

    Bruno Peeters, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor veiligheid







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Wegen- en rioleringswerken in de Marneflaan


    Rio-link start op maandag 9 oktober met wegen- en rioleringswerken in de Marneflaan. De bestaande gemengde riolering is in slechte staat en wordt vervangen door een volledig nieuw, gescheiden stelsel. Tegelijk worden al de huisaansluitingen mee vernieuwd.

     

    Een gescheiden stelsel betekent dat er in de straat twee rioleringen worden aangelegd. Eén voor de afvoer van het hemelwater, waarop de straatkolken en het hemelwater van de woningen (dakafvoer, afvoer van verhardingen, …) worden aangesloten en één voor het afvalwater, waarop het vuil water van de woningen wordt aangesloten. Ook worden de huisaansluitingen op het openbaar domein mee vernieuwd.

     

    Voor de werken wordt de Marneflaan over haar volledige lengte en breedte opengebroken. 

     

    Deze werken zullen ongeveer drie maanden duren. Er wordt een omleiding voorzien

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILRIJK NIEUWS

    4O-JARIG BESTAAN HANDEL EN INDUSTRIE WILRIJK

     

    Afgelopen vrijdag 29 september 2017 vierde Handel en Industrie Wilrijk (HIW) haar 40-jarig Lustrum.

    De Wilrijkse bedrijvenvereniging vierde deze mijlpaal in ware casinostijl  in het prachtige decor van het Hof Van Edel te Wilrijk.

    De aanzet tot oprichting van HIW werd in 1976 gegeven door de toenmalige burgemeester van Wilrijk, Louis Kiebooms.

    Naar aanleiding van het neerleggen van zijn mandaat als burgemeester vond het toenmalige gemeentebestuur van Wilrijk het nuttig om de Wilrijkse bedrijven met elkaar in contact te brengen, elkaar beter te leren kennen en van gedachten te kunnen wisselen.

    Op de eerste contactvergadering in september 1976 waren 45 bedrijven aanwezig waarop duidelijk bleek dat er bij de wilrijkse ondernemers nood was aan een bedrijvenvereniging voor de bedrijven in het industriepark Terbekehof en Kernenergiestraat.

    Op 24 mei 1977 werd de VZW Handel en Industrie Wilrijk officieel boven het doopvont gehouden.

    De belangrijkste doelstellingen waren

    • Het aanmoedigen en verbeteren van de zakelijke relaties binnen de eigen en kring en daarbuiten
    • Het gezamenlijk behartigen van gemeenschappelijke problemen

    Diverse activiteiten (eminente gastsprekers, vele bedrijfsbezoeken) werden doorheen de jaren georganiseerd zodat de bedrijfsleiders elkaar konden ontmoeten en beter leren kennen.

    Bij de start telde HIW 54 leden en is thans uitgegroeid tot meer dan 120 aangesloten bedrijven.

    Ook buiten de Wilrijkse grenzen is HIW een begrip geworden en heeft voor vele andere bedrijvenverenigingen model gestaan.

    Karel Cardoen, voorzitter van HIW, dankte uitvoerig alle leden , (ex) bestuurders, ex voorzitters voor hun inzet en bijdrage welke van HIW een bloeiende bedrijvenvereniging heeft gemaakt.

    De vele realisaties in deze afgelopen 40 jaar zijn terug te vinden in de speech nav het lustrum.

    U vindt de integrale versie op de website van Handel en Industrie Wilrijk (www.hiw.be) .

    Een citaat uit de speech van Jan Verbert, bestuurder HIW :

    Met z’n allen zijn we er de afgelopen 40 jaar in geslaagd om van HIW een goedwerkende bedrijvenvereniging met stevige fundamenten  te maken.  HIW is klaar voor de toekomst :  een vereniging van en voor haar leden.   We zijn ervan overtuigd dat we met vereende krachten en ieders betrokkenheid onze bedrijfseconomische en sociale betrachtingen verder kunnen verwezenlijken.

    Luc Groven

    Bestuurder Handel & Industrie Wilrijk




















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    01-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

                        

    JUBILEUM 80 JAAR S-PLUS 

    Schepenen Tom De boeck vewelkomde de genodigden in het districtshuis van Hoboken met een historisch overzicht van de s-plus het verhaal begon in 1937 en na 80 jaar nog steeds actief is en hopend de 100 jaar mag meemaken.

    Voorzitter louis Smolders nam het woord.

    Al het hele jaar zijn we deze speciale verjaardag aan het vieren,met als hoogtepunt deze ontvangst in het districtshuis.

    Een bewijs dat de vereniging het goed doet is het talrijk aanwezige leden, momenteel hebben we op vijf jaar tijd terug een 194 leden en dit stijgt nog.

    De oud-bestuursleden hebben echter wel de bassis gelegd voor deze afdeling daarvoor onze oprechte dank

     

    Ook gaan we enkele mensen in de bloemetjes zetten.

    Ons oudste lid Lotje Van Gastel geboren in 1923 en feest nog altijd mee.

    Sinds lid in 1988 verdiend ook een bloempje ons Maria Nuyens.

    De oude bestuursleden.

    Yvonne Barbette voorzittster

    Rozeke Meyntjens penningmeester

    Gusta Van Rethy .

    Dank aan jullie.

    En onverwachtts hadden de leden ook een geschenkje voor onze Louis en zijn vrouwtje

    En nu gaan we gezellig iets drinken en een versnapperingentje nuttigen met een  babbel.

    Opgeluisterd door het duo Enjoy




























    LOTJE





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

     

































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Philippe De Backer: "Permanente knip betekent permanente immobiliteit"

     

    De Antwerpse liberalen en hun lijsttrekker Philippe De Backer zijn het idee van sp.a om de zowel de Antwerpse leien en kaaien af te sluiten voor auto verkeer helemaal niet genegen. Staatssecretaris en Antwerps lijsttrekker Philippe De Backer: "Dit voorstel geeft blijk van het gebrek aan zowel realiteitszin als toekomstvisie."

     

    Vandaag lanceerde de sp.a haar mobiliteitsplan voor Antwerpen. In dat plan is er sprake van het permanent knippen van een aantal essentiële verkeersassen zoals de Leien, de Scheldekaaien, de Plantin Moretuslei en de Turnhoutsebaan. De socialisten stellen dat het beleid van Koen Kennis om de automobilist te verleiden naar andere vervoersmiddelen gefaald heeft.

     

    Dit voorstel kan niet op de steun van Open Vld rekenen. Federaal staatssecretaris en Antwerps lijsttrekker Philippe De Backer: "Als er vandaag nog niet genoeg mensen hun auto laten staan, dan is dat om de alternatieven nog niet concurrentieel genoeg zijn. Mensen verplichten toch die alternatieven te nemen door ze keuzes af te nemen is fout en helpt niet. Zeggen dat we mobieler worden door keuzevrijheid weg te nemen, is zoals zeggen dat we productiever zijn met één arm dan met twee armen."

     

    Voor De Backer mist het voorstel realiteitszin en toekomstvisie. De Backer: "Het is één ding om doorgaand verkeer te weren. Dat gebeurt al en moeten we ook blijven doen. Het is een andere zaak om assen volledig te knippen. Daar straf je vooral de Antwerpenaar mee. Routes zoals de Scheldekaaien en de Leien zijn belangrijke assen voor wie in de historische binnenstad moet zijn of er woont. Er zal altijd een aantal mensen op individueel vervoer aangewezen blijven. We gaan daarnaast de bewoners van de historische binnenstad echt niet opsluiten."

     

    Wat betreft toekomstvisie vindt De Backer dat de het voorstel van sp.a geen rekening houdt met toekomstige evoluties zoals zelfrijdende wagens en bussen. Ook vindt hij dat het plan geen positieve keuze is voor een beter en ander openbaar vervoer. De Backer benadrukt dat er vooral meer kwalitatieve keuzes moeten zijn, zodat men de auto gemakkelijker thuis kan laten: "Meeuws wil mensen op de tram krijgen door ze al hun andere keuzes af te nemen. Wij willen mensen op de tram krijgen door de problemen bij De Lijn aan te pakken. De stad moet weer centraal staan. De stad moet zelf het openbaar vervoer kunnen aansturen en investeren in nieuwe en vooral snelle verbindingen naar voorbeeld van stedelijke vervoersbedrijven in het buitenland. Met ons fietsplan hebben we al voorstellen gedaan voor onder meer veilige fietsinfstractuur."

     

    PERSCONTACT OPEN VLD ANTWERPEN

    Bavo De Mol

    0476 600 891

     

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Provincie Antwerpen

    Sfeervolle herfstwandeling in het Vrieselhof
    Zaterdag 30 september, 19 uur, Ranst

    Laat je op zaterdagavond 30 september tijdens een sfeervolle herfstactiviteit aangenaam verrassen door de domeinwachters van provinciaal groendomein Vrieselhof. Met stevige schoenen aan, ben je alvast goed uitgerust voor dit verlichtend avontuur.

    Afspraak om 19 uur aan Kasteel Vrieselhof in Oelegem. De tocht duurt tot 21 uur. Deelnemen is gratis, maar vooraf telefonisch inschrijven is verplicht. Aanmelden voor deelname kan nog tot en met zaterdagnamiddag bij de domeinwachters op T 03 360 52 18.

    Sfeervolle herfstavond in het Vrieselhof - Copyright: Ian Segal voor provincie Antwerpen

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Zaterdag 30 september 2017 van 19  tot 21 uur

    Waar:
    Afspraak aan kasteel Vrieselhof, in het provinciaal groendomein Vrieselhof, via Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem).

    Deelname:
    Gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot en met zaterdagnamiddag bij de domeinwachters op het nummer T 03 360 52 18

    Website:
    www.provincieantwerpen.be > Kalender Vrieselhof

    Social media:
    www.facebook.com  > Vrieselhof






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    DE GROTE PRIJS VELDRIJDEN IN HOBOKEN


    Op zondag 24 september organiseerdewielerclub Hoboken WAC veldritwedstrijden aan
    Fort 8. Iedereen kon gratis komen supporteren en zijn favorieten aanmoedigen.

     

    De organisatoren mikken met deze editie volop op het jeugdwielrennen. Toeschouwers zien dus de toppers van de toekomst aan de start. Start en aankomst zijn ter hoogte van het voetbalveld van Umicore in de Schansstraat. Het district ondersteunt deze wedstrijd met een toelage.

     

    Programma

    • 09.30 uur: miniemen
    • 11.00 uur: aspiranten
    • 13.15 uur: nieuwelingen
    • 14.15 uur: junioren
    • 15.15 uur: elite zonder contracten en U23 (wielrenners jonger dan 23 jaar)

    MEER FOTO'S ZIEN OP SPORTINDEKIJKER http://sportindekijker.be/2017/september2017/Grote_Prijs_Veldrijden_Hoboken_/





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Custom-build

     

    ‘Wij beschouwen onze klanten als partners!’

     

    Dat zou de concrete samenvatting kunnen zijn van de maandagvoormiddag - in het af te breken pand naast ‘verzekeraar De Paep’.

     

    Inderdaad werd daar de ‘aftrap’ gegeven van een nieuwe ‘Bist’ met de doop van een nieuw biertje.

    En dat nieuwe bier werd dan ook plechtig overhandigd aan districtsburgemeester Kristof Bossuyt.

     

    ‘BROUWERZICHT’

    ‘wij zochten een ‘veelzeggende naam’ voor dit project – en kwamen dan uit bij de vele brouwerijen die welig tierden op ‘de Bist’ --- vandaar dat Brouwerzicht onze goedkeuring kreeg zegt Sébastien François.

     

    Iets meer over CUSTOMbuild – het bedrijf achter ‘BROUWERZICHT’

     

    ‘Custombuild realiseert en coördineert sinds 2010 eigentijdse, energiezuinige nieuwbouw- en renovatietrajecten, van concept tot oplevering. De focus ligt op binnenstedelijke woningbouw. Samen met onze partners ontwikkelen we bewust haalbare en duurzame vastgoedprojecten. Onze aandacht gaat in het bijzonder naar kwaliteit en leefbaarheid. Constante en stabiele groei hebben van Custombuild ondertussen een vaste waarde gemaakt in en ver buiten Antwerpen.’ Zegt  Sébastien François en Phillipe Lambregts

     

    Wij wensen de ‘partners’ (lees ‘klanten’) alle succes en verwijzen graag voor méér details over Brouwerzicht naar de schitterende website  www.custombuild.be  

     

     

     

     

     

    Tekst:Leo Spaey

    Foto’s:Georges Peeters





























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN NIEUWS

    ENIG EN ECHT SENIORENCAFE OPENDE IN HOBOKEN DE DEUREN !

     

    ‘Inderdaad’ zegt ons Johan, sinds 1 augustus de nieuwe uitbater van de cafetaria in het Sportcomplex Sorgvlieth in HOBOKEN.

    Inderdaad is het de bedoeling van elke zondag en elke maandag van 14 tot 18 uur een écht seniorencafé (enig in Hoboken en omgeving!) te realiseren in bedoelde cafetaria.

    En de toegang is bovendien gratis…

    ‘Als je het wil kan je hier aan een democratische prijs eten ook – soep, hoofdschotel, dessert én een koffie of thee ’ voor 16€ ‘                    

    zegt LIVIA, de echtgenote van Johan.

    Buiten het SENIORENCAFE hebben we hier nog verschillende clubs ook – een primeur : de korfbalbalploeg MERCURIUS is ook nog onderweg naar hier.

    ‘Voor het overige verwijs ik naar de verschillende clubs die hier onderdak vonden…’ vertelt Johan.

    ‘En vergeet niet te vermelden dat de eerste warme drank op onze kosten is’ (zie verder)valt Livia bij.

    ‘Noteer in elk geval dat op 1 oktober ‘PATJE’ komt draaien – en dat ik zelf een 30-tal jaren dj ben geweest...’

     

    En hoe zit het nu met die eerste warme drank?

     

    Wél, als je een kopietje van dit artikel afgeeft – krijg je die GRATIS !

    Wij zijn in ieder geval overtuigd dat    één : het Senioren café

                                                                  en twee : de vele ploegen die er spelen een groot succes worden voor Johan en Livia.

     
































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!